Dodaj do ulubionych

Dwa Wiktory dla Durczoka

• susti Re: Dwa Wiktory dla Durczoka 26.04.05, 23:11
      ależ żółci w kilku zdaniach!!!!
      a ja gratuluję wszystkim. Cieszcie się z kazdej wygranej z kazdego małego
      zwycięstwa !!!!
      A KAMIL DURCZOK, POCHANKE< DYMNA< FELDMAN< MOŻDZER zasługują na UZNANIE
      a takie czasem trzeba wyrazić w czasie wielkiej gali .
      Co do LISA, MAJEWSKIEGO , POLSATU - nie mam zdania :o)
      • rolotomasi Re: Dwa Wiktory dla Kamil 27.04.05, 01:18
        Misie widzi.
        Kiedyś,gdy był łysy,podnosiłem go z martwych prawie tym pisaniem swoim,to iteraz
        KrajowyWajchowyForumowy
    • everybody_loves_me LUDZIE PRZESTANCIE!! 27.04.05, 06:15
      Siedze sobie na obczyznie i spragniona wiesci z Polski czesto tu zagladam. A tu co widze coraz czesciej? NIENAWISC i jeszcze raz nienawisc. Bardzo rzadko pisze jakiekolwiek komentarze i wydaje mi sie, ze jestem ostania osoba, ktora zabranialaby zlosliwosci czy ironi, szczegolnie w internecie. Ale to co sie tu dzieje .... nie daje mi tak po prostu przejsc do nastepnego watku.
      Moze wg wielu Durczok jest zlym dziennikarzem, ale czy to powod, by go tak gnoic, wyzywac od ubekow, w ogole od najgorszych? Gdzie sie podzialy resztki kultury dyskusji? Facet wygral i juz ma u Was prze..ane.
      Moze rzeczywiscie (nie wiem na pewno bo nie widzialam) bylo to rozdanie nagrod warszawki i towarzystwo wzajemnej adoracji, ale czy nie mozna sie z tego ponabijac z dystansem, z jakas klasa? Sama lubie tak sie posmiac, mamy do tego prawo, bo osoby te sa os. publicznymi. Ale to wszystko musi miec jakies granice.
      Jeszcze niedawno sledzilam to co dzialo sie w kraju po smierci papieza. Codziennie sciagalam z internetu wiadomosci tv. Zalowalam ze mnie nie ma w Polsce w tak waznym dla nas momencie. Bylam bardzo zaskoczona i dumna z solidarnosci Polakow....
      A tu widze ze wszystko wrocilo do normy. Nadal wszyscy zieja nienawiscia i Polak Polakowi wilkiem.
      Zeby wszystko bylo jasne : jestem za krytyka (nawet zjadliwa) ale nienawisci mowie stanowcze NIE!!.
      Wywod ten dotyczy wszystkich postow jakie mozna ostatnimi czasy czytac na gazecie, ktorej to wiekszosc nienawidzi i jedzie po niej rowno, ale wszyscy czytaja.
      Brak pozdrowien.

• zambro Re: LUDZIE PRZESTANCIE!! 27.04.05, 06:59
        Pozdrawiam Cię Rodaku. Nie jest tak źle jak by to wynikało z naszych debat na
        forum. Po prostu nie ma autentycznych debat publicznych. Otworzysz telewizor i
        co widzisz: Olejnik, Lis, Durczok i paru podobnych facetów. Radio: ci sami tylko
        w innej kolejności. Więc gdzie mamy sobie szczerze powiedzieć co nas trapi? W
        telewizji publicznej było bagienko a teraz jest bagno. Więc?
        • 0bserwat0r Re: LUDZIE PRZESTANCIE!! 27.04.05, 07:28
          Pytasz sie gdzie masz sobie szczerze powiedzieć? A napisz list do TV i podpisz
          się imieniem i nazwiskiem, że to się tobie nie podoba!
          Siedzicie w domu przed telewizorami, nie ruszycie się, nic nie robicie i tylko
          stać was na krytykę, a że w internecie można nabluzgać bezkarnie (bo anonimowo)
          to wyrzucacie z siebie całą żółć za "to swoje nieudane życie".
          Proponuję więcej ruchu i uśmiechu. Zajmijcie się czymś ważniejszym w życiu, a
          nie tylko marudzeniem jacy to inni są "be". A wy to co? "cacy"? Spójrzcie
          najpierw na siebie, aby krytykować innych.
          Piszecie w swoich postach, że młodzież tu zagląda. Nie obawiajcie się. Na pewno
          nie zagląda. Młodzież ma ważniejsze sprawy, niż opluwanie "bliźniego swego". A
          jeśli zagląda - to jaki jej dajecie przykład?
    • samurajbush Durczok? Za co? Stanowcze NIE!!! 28.04.05, 00:02
      Odnoszę wrażenie, iż ten pan osiąga takie medialne sukcesy dzięki prowadzeniu
      swoich programów w sposób taki, jaki chce władza. Od momentu kiedy obejrzałem
      debatę u durczoka nt. proponowanej przez balickiego zmianie polityki
      antynarkotykowej zaprzestałem oglądania tv w ogóle. W tymże programie chyba
      najwyraźniej ujawniła się stronniczość p. durczoka...

Kolejne narzędzie sterowania masą w rękach władzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka