hotnews.pl 09.05.05, 20:55 A co z tymi, którzy przekazywali informacje? Co z agentem Aleksandrem K., który podobno pełni w Polsce funkcję prezydenta? CISZA... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menuet1 a bez listu nie można? 09.05.05, 20:56 Asekuranctwo ! Kto ma wiedziec ,ze czarne jest czarne a białe to białe? A może wcześniej należy spytać czy to co powiedział to rzeczywiście powiedział, bo może nam się zdaje ... Sądziłem ,że to jednak inny człowiek ... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia ach, ci prawnicy... 09.05.05, 21:48 menuet1 napisał: > Asekuranctwo ! > Kto ma wiedziec ,ze czarne jest czarne a białe to białe? > A może wcześniej należy spytać czy to co powiedział to rzeczywiście > powiedział, bo może nam się zdaje ... > > Sądziłem ,że to jednak inny człowiek ... Na pewno coś było nie tak z tym dekonspirowaniem Hejmy ale słyszałam argumentację Pałubickiego, który powiedział że nie ma mowy o żadnej tajemnicy, ponieważ SB werbowało agentów bez jakiejkolwiek podstawy prawnej, bo takowej nie było! Odpowiedz Link Zgłoś