Dodaj do ulubionych

Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przeproszą

11.05.05, 14:37
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • a-cha Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 14:44
      Trzymamy za slowo Panie Posle....
    • twprezydent Żałosne pajacowanie... Za grosz honoru! 11.05.05, 14:44
      Zgiń, przepadnij czerwony przekręciarzu!
      • ixion5 Celiński to [....] [....] [....] {autocenzura } 11.05.05, 19:15
      • ixion5 Celiński to [....] [....] [....] {autocenzura } 11.05.05, 19:19
        Nie dość, że jest w tą sprawę bardzo umoczony to jeszcze robi z siebie świętą krowę, którą trzeba przepraszać. Za co ? Za to, że wychodzą na jaw jego ciemne interesy ?
    • mangold Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 14:46
      trzymać i nie popuszczać ( skąd ja znam te słowa hm.... ??;-D )
      • ciekawymbardzo Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 14:52
        > trzymać i nie popuszczać ( skąd ja znam te słowa hm.... ??;-D )

Może mama mówiła jak mniejszy byłeś? :)

A co do Celińskiego, to idę o zakład, że będzie tak jak krzyczał ok. miesiąc
        temu.
        Wrzeszczał wtedy, że za kratami wyląduje na jakieś dwa lata.
        • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:00
          komuchy w chwilach zagrozenia calkiem glupieja,musieli wiecej narozrabiac niz
          nam sie wydaje bo panikuja strasznie ,toniecie panowie ,toniecie
          • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:04
            Ale ja nie jestem komuchem.. :-) ooops i co teraz napiszesz ?? Nie tonę, nie
            panikuję...z godnością czekam na koniec IV Rzeczpospolitej...
            • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:08
              przestan,przestan ,nie komuch a donosiciel ,dlaczego?z glupoty czy dla kariery
              • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:10
                m15 napisał:

> przestan,przestan ,nie komuch a donosiciel ,dlaczego?z glupoty czy dla kariery

Donosiciel ?? Ja ?? Z kim Ty się na głowy zamieniłeś ??
                • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:15
                  nie ubek i nie komuch ,dalibóg co za czort
                  • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:17
                    Widzisz jakie życie jest pokręcone... :-)) Nie myśl "na skróty ", Leszku ... :-))))
                    • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:25
                      wiem ,wdzieczny komunie za w miare dostatnie zycie bez znoju jakiego
                      doswiadczal ojciec,za cud darmowej szkoly ,wczasy pracownicze ,kolonie dla
                      dzieci,zupki regeneracyjne ,trzynastke a najbardzej za talon na malucha i moze
                      jakies male mieszkanko,ale to bylo tylko dla swoich
                      • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:29
                        m15 napisał:

> wiem ,wdzieczny komunie za w miare dostatnie zycie bez znoju jakiego
                        > doswiadczal ojciec,za cud darmowej szkoly ,wczasy pracownicze ,kolonie dla
                        > dzieci,zupki regeneracyjne ,trzynastke a najbardzej za talon na malucha i moze
                        > jakies male mieszkanko,ale to bylo tylko dla swoich

Moi rodzice nigdy nie byli w PZPR, ba !, stary nawet działał w Solidarności...ja
                        dzis nie mogę dać moim dzieciom tyle co oni mi dali...chociaż urabiam sie po
                        same łokcie..ale też aż tak bardzo nie tesknię do tamtych czasów...bo miały tez
                        swoje minusy...tak jak i teraz ...
                        • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:32
                          wiec zdradz mi sekret ,po jaka cholere tak zaciekle bronisz komuchów ,nawet
                          teraz gdy widac ile narozrabiali ,ja wiem inni tez ,lecz bronic przestepców nie
                          powinno sie
                          • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:39
                            Nie lubię gdy dla osiągnięcia swoich,i nie tylko, bo bardziej tu chodzi o punkty
                            dla partii przed wyborami, korzyści, ludzie pokroju pana Giertycha swobodnie
                            interpretują, a wręcz naginają fakty...zresztą jeżeli dobrze pamietam, to ta
                            komisja na początku miała troszkę inne cele...dopiero potem się
                            zaczęło-występowanie do IPNu po teczki świadków ( czyżby w celu zastraszenia ),
                            odbieranie świadkom przywileju posiadania obrońcy itp, itp.....nie lubię ludzi,
                            którzy w żenujacy wręcz sposób dążą do władzy i próbują na chama narzucić swoje
                            poglądy innym...odnowa moralna ?? tego syfu, który teraz robicie juz sie nie da
                            w żaden sposób odnowić...to trzeba zaorać i wszystko robić od fundamentów i nie
                            jest to wina tylko lewicy, pamietaj o tym...
                            • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:46
                              pamietam ze wielu ten jak piszesz syf tworzylo, co do giertycha to nie jestem
                              jego fanem,co do zaorania i budowy od podstaw to w 100% masz moje
                              poparcie ,trzeba budowac nowa RP,ja ja nazywam IV, ty nazwij jak chcesz ,wszak
                              o nazwy spierac sie nie bedziemy
                              • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:49
                                m15 napisał:

> pamietam ze wielu ten jak piszesz syf tworzylo, ...

i z lewicy i z prawicy....
                                • dulekthered Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:49
                                  i z centrum!!
                                  • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:53
                                    i z uw i z psl i z bbwr i z ppp i z skl i z ud i z sdrp i z ......
                                    • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 15:56
                                      m15 napisał:

> i z uw i z psl i z bbwr i z ppp i z skl i z ud i z sdrp i z ......

PiSu nie widzę, LPR... oni wtedy na innych kanapach siedzieli i np. Telegraf
                                      kosili, albo WBR.. sorry , wiem, żeTelegraf to dla Ciebie troche drażliwa
                                      sprawa, ok juz zapominam :-))0
                                      • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:03
                                        pare slów opanowales ,musze przyznac ,lecz prosze rozwin "telegraf"
                                        • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:08
                                          Miejsca na forum by brakło , a w dodatku w pracy jestem..ale nie udawaj,
                                          przecież dobrze wiesz o co chodzi... oczywiście zaraz powiesz, że śledztwo
                                          zostało juz umorzone ( bodajże z 10lat temu ).. ale smród pozostał coś jednak
                                          musiało być na rzeczy...
                                          • dulekthered Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:11
                                            Magnold to po prostu osoba najlepiej na świecie znająca złodziejstwa PiS, PC i
                                            szeroko pojęte zbrodnie prawicy w Polsce, ale w swym lewicowym (centrowym??)
                                            poczuciu sprawiedliwośći nie złożyła dotąd doniesienia do prokuratury.

Oj, nieładnie...
                                            • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:13
                                              dulekthered napisał:

> Magnold to po prostu osoba najlepiej na świecie znająca złodziejstwa PiS, PC ..

To jednak kradli ??
                                              • dulekthered Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:14
                                                Przecież Ty wiesz najlepiej!!!
                                                • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:17
                                                  A nie Ty ??
                                            • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:15
                                              Wqurza mnie tylko szukanie złodziejstwa u jednych, a całkowite bagatelizowanie i
                                              wręcz przemilczanie przestępstw innych.. Przecież swego czsu w Telegraf
                                              wpompowano państwową kasę...gdzie ona jest ??
                                              • dulekthered Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:22
                                                Kto ukradł ten wie. Ale niezawisłe sądy tak ukochanej przez Ciebie III RP nie
                                                znalazły winnych. A może nie chciały znależć??

"Wqurza mnie tylko szukanie złodziejstwa u jednych, a całkowite bagatelizowanie
                                                > i
                                                > wręcz przemilczanie przestępstw innych." - oj, przepraszam, ale dlaczego mówi
                                                się na tym forum "rządy AWS" a nie "rządy AWS-UW"??

Poza tym gdybyś orientował się w historii AWS to byś wiedział, że to właśnie
                                                Kaczory były w ramach formacji największymi wrogami Tomaszewskiego i jego
                                                środowiska, czyli twórców TKM-u.
                                                • mangold Proszę, tylko mi nic nie dopisuj.... 11.05.05, 16:24
                                                  dulekthered napisał:

> Kto ukradł ten wie. Ale niezawisłe sądy tak ukochanej przez Ciebie III RP nie
                                                  > znalazły winnych. A może nie chciały znależć??
                                                  >
                                                  >
                                                  > "Wqurza mnie tylko szukanie złodziejstwa u jednych, a całkowite bagatelizowanie
                                                  > > i
                                                  > > wręcz przemilczanie przestępstw innych." - oj, przepraszam, ale dlaczego
                                                  > mówi
                                                  > się na tym forum "rządy AWS" a nie "rządy AWS-UW"??
                                                  >
                                                  > Poza tym gdybyś orientował się w historii AWS to byś wiedział, że to właśnie
                                                  > Kaczory były w ramach formacji największymi wrogami Tomaszewskiego i jego
                                                  > środowiska, czyli twórców TKM-u.
                                                  >

Ja nigdzie w moim poście o AWS nic nie pisałem...to inna para kaloszy...
                                                  • dulekthered Re: Proszę, tylko mi nic nie dopisuj.... 11.05.05, 16:44
                                                    Magnoldzie - jesteś osobą inteligentną i mam nadzieję, że uczciwą. Nie lubisz
                                                    Giertycha i Samoobrony, my w też ich nie lubimy. Ponadto my na prawicy nie
                                                    lubimy postkomuny. A największą tragedią naszego systemu politycznego jest to,
                                                    że nie ma lewicy niepostkomunistycznej, całkowicie nowej, nieuwikłanej w PRL i PZPR.

Nasze centrum (PD) - no cóż, schodzi ostatnio na psy...

Mam nadzieję, że po lewej stronie i w centrum pojawią się jakieś nowe, uczciwe
                                                    partie.

Aha - LPR nie powinno się nazywać partią prawicową -> w sprawach polityki
                                                    wewnętrznej to narodowi socjaliśći, w sprawach narodowościowych - endecy, w
                                                    sprawach gospodarczych - socjaliśći/populiśći/fantaśći, a w polityce
                                                    międzynarodowej są prorosyjscy, za to antyeuropejscy i antyamerykańscy, więc
                                                    naprawdę nie wiem, jak ich zakwalifikować...
                                                  • mangold Re: Proszę, tylko mi nic nie dopisuj.... 11.05.05, 16:45
                                                    dulekthered napisał:

>
                                                    A największą tragedią naszego systemu politycznego jest to,
                                                    > że nie ma lewicy niepostkomunistycznej, całkowicie nowej, nieuwikłanej w PRL i
                                                    > PZPR.
                                                    >
                                                    >
                                                    > A ja to co ? pies ... :-)))
                                                    > Mam nadzieję, że po lewej stronie i w centrum pojawią się jakieś nowe, uczciwe
                                                    > partie.
                                                    >
                                                    > Aha - LPR nie powinno się nazywać partią prawicową -> w sprawach polityki
                                                    > wewnętrznej to narodowi socjaliśći, w sprawach narodowościowych - endecy, w
                                                    > sprawach gospodarczych - socjaliśći/populiśći/fantaśći, a w polityce
                                                    > międzynarodowej są prorosyjscy, za to antyeuropejscy i antyamerykańscy, więc
                                                    > naprawdę nie wiem, jak ich zakwalifikować...
                                                  • dulekthered Re: Proszę, tylko mi nic nie dopisuj.... 11.05.05, 16:51
                                                    Oki, Mangoldzie, powiedz, którą partię popierasz, to pogadamy o konkretach!!!
                                                  • mangold Re: Proszę, tylko mi nic nie dopisuj.... 11.05.05, 16:55
                                                    Qrczę, aż mi głupio, bo ja taki bezpartyjny jestem...i na wybory też nie
                                                    chodzę... ale serducho mam po lewej stronie i głupich nie lubię... teraz możemy
                                                    o konkretach pogadać... :-))) aha .. i jeszcze politykę "grubej kreski"
                                                    popieram !!!
                                                  • dulekthered Re: Proszę, tylko mi nic nie dopisuj.... 11.05.05, 17:05
                                                    "Qrczę, aż mi głupio, bo ja taki bezpartyjny jestem...i na wybory też nie
                                                    > chodzę... ale serducho mam po lewej stronie i głupich nie lubię."

- widzisz, o to jest Twoją osobistą tragedią, że nie masz żadnej reprezentacji
                                                    na polskiej scenie politycznej. Wyjście jest proste - zakładaj własną partię!!

"i jeszcze politykę "grubej kreski"
                                                    > popieram !!!" - tego, jako członek PiS-u, pozwolisz, nie skomentuję...
                                                  • mangold Re: Proszę, tylko mi nic nie dopisuj.... 11.05.05, 17:11
                                                    dulekthered napisał:

>
                                                    > - widzisz, o to jest Twoją osobistą tragedią, że nie masz żadnej reprezentacji
                                                    > na polskiej scenie politycznej. Wyjście jest proste - zakładaj własną partię!!
                                                    >

Ja i partia ?? Za miękki jestem...żeby założyć partie trzeba być kawałem
                                                    niezłego sq********** !!! :-)))
                                                  • m15 Re: Proszę, tylko mi nic nie dopisuj.... 12.05.05, 10:29
                                                    lub miec ciut wiecej oleum w glowie ,jak mawial przeswietny onufry zagloba
                                                    herbu "wczele"
                                          • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:17
                                            masz racje smród pozostal,to znane ubeckie metody ,czemu majac pelnie wladzy
                                            nie doprowadzili winnych przed oblicze prokuratora,z litosci?nic nie
                                            mieli ,lecz jak piszesz smród pozostal by miedzy innymi tacy jak ty mieli o
                                            czym pisac
                                            • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:18
                                              m15 napisał:

> masz racje smród pozostal,to znane ubeckie metody ....

Wystarczy teraz rzucić podejrzenia na Kwaśniewską i mamy ten sam efekt... Nie
                                              insynuujesz chyba , że Giertych stosuje ubeckie metody ??
                                              • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:25
                                                mówiac szczerze nie znam giertycha i jego metod ,lecz wrzawa czyniona przez
                                                komune przy okazji wyjasniania afer jest znamienna ,jesli wszystko zostanie
                                                publicznie wyjasnione ,na wszystkie pytania padna odpowiedzi to nie bedzie
                                                smrodu ani teraz ani po latach ,czemu boja sie stawianych pytan ,czemu nie chca
                                                stawac przed komisja ,smród robia sami ,nie komisja
                                                • mangold Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:28
                                                  m15 napisał:

> mówiac szczerze nie znam giertycha i jego metod ,lecz wrzawa czyniona przez
                                                  > komune przy okazji wyjasniania afer jest znamienna ,jesli wszystko zostanie
                                                  > publicznie wyjasnione ,na wszystkie pytania padna odpowiedzi to nie bedzie
                                                  > smrodu ani teraz ani po latach ,czemu boja sie stawianych pytan ,czemu nie chca
                                                  >
                                                  > stawac przed komisja ,smród robia sami ,nie komisja

Ależ przecież taka sama wrzawę robia Kaczorki gdyby ich spytac o ... no, dobra ,
                                                  oszczędze Ci tego... taka wrzawę niestety robia u nas wszyscy
                                                  politycy...przyłapani n ajeździe po pijaku krzyczą o walce politycznej..
                                                  Wybierzmy młodych, olejmy jakies stare wyleniałe kaczory...
                                                  • m15 Re: Tak trzymać, panie Celiński, ... 11.05.05, 16:36
                                                    a ci mlodzi to z jakiej formacji ,pusz ,blochowiak ,olejnik itp. a gdy
                                                    rozkradali polske od samego poczatku ,od 90 r to po ile mieli lat,sami
                                                    mlodzi ,balcerowicz ,lewandowski,kwasniewski,cimoszewicz itd.
                                                  • mangold Młodsi.... 11.05.05, 16:39
                                                    Koncze juz, bo mi zaraz bramę na Krakowskie Przedmieście zamkną...koniec pracy,
                                                    koniec infiltrowania forum GW...nareszcie do domu....!!!
                                                  • mangold ...i inteligentniejsi.... gdzie oni są ??? 11.05.05, 16:40

• m15 Re: ...i inteligentniejsi.... gdzie oni są ??? 11.05.05, 16:44
                                                    wsród czerwonych ich nie znajdziesz ,daremny trud,genetycznie
                                                    zmodyfikowani,korupcja jest ich jadrem
                                                  • mangold Re: ...i inteligentniejsi.... gdzie oni są ??? 11.05.05, 16:46
                                                    m15 napisał:

> wsród czerwonych ich nie znajdziesz ,daremny trud,genetycznie
                                                    > zmodyfikowani,korupcja jest ich jadrem

A ja to co ? pies... ?? :-)))
                                                  • m15 Re: ...i inteligentniejsi.... gdzie oni są ??? 12.05.05, 10:34
                                                    ty sie miotasz, nie wiesz czego chcesz,gdzie twoje miejsce,lub jestes
                                                    internetowym malym prowokatorem ,który z nudów wypisuje rózne bzdury nie zawsze
                                                    zgodne z wlasnymi pogladami,byle dyskurs trwal (do czego przyznaje róznica
                                                    pogladów jest konieczna)
    • kataryna.kataryna Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 14:49
      Panie pośle, a jak się ma sprawa wyjazdu na koszt Dochnala? Bo widzę, że w
      rejestrze korzyści nadal nie ma odpowiedniego wpisu.
      • mangold Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 14:51
        Równie dobrze mogłabyś(mógłbyś?) spytać o jabłka na Jasnej Górze...
        • maciej48 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 14:54
          Panie C. kup se pan własną piaskownicę i tam pan siedź, ale za własne, a nie za
          sejmową dietę, bucu jeden!
        • m15 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 14:58
          to nieladnie ,oszukiwales? piszac za nie byles ,moze teraz chcesz uwiarygodnic
          swa wypowiedz podajac sie za szpicla?co do pana c to niech spada ,torpedowal
          prace komisji od samego poczatku ,bez niego prawda szybciej wyjdzie
          • mangold Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:02
            m15 napisał:
            bez niego prawda szybciej wyjdzie

Jaka prawda ?? Giertycha czy Macierewicza...??
            • m15 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:11
              dla was prawda zawsze musi byc czyjas a tu chodzi o prawde obiektywna,jak to
              mówil pewien baca "najprowdziwsa prowda"
              • mangold Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:14
                Nie lubię się dzielić na "was", "nas" ale tak niestety już jest...Odnoszę
                wrażenie, że niekiedy masz ochotę krzyknąć : a moja prawda jest najmojsza !! I
                nie mów o obiektywiźmie, bo z chwilą gdy Polacy sprzeczają się na temat polityki
                takie coś nie istnieje...Każdy z nas subiektywnie i emocjonalnie do tego
                podchodzi, tylko ja sie do tego przyznaję, a Ty nie, bo chcesz, żeby to Twoja
                prawda była "najmojsza"....
                • m15 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:21
                  e tam najmojsza,ogladam ,slucham ,czytam ,widze i wyciagam wnioski ,które tylko
                  dla ludzi o podobnym pani blochowiak intelekcie moga byc inne,tona
                  panowie ,tona !czy teraz lepiej
                  • mangold Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:23
                    Czuje się urażony porównaniem do poseł Błochowiak, tfuj...cóżem Ci takiego
                    uczynił...?? Ja np. wyobraź sobie oglądam ,słucham ,czytam ,widzę i wyciagam
                    wnioski...czy musza być podobne do Twoich ??
                    • m15 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:27
                      a bron boze podobne,powinny byc takie same,jesli materia na to wskazuje 2+2=?
                      • mangold Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:31
                        m15 napisał:

> a bron boze podobne,powinny byc takie same...

No zrozumiałeś wreszcie !! Zapraszam na małą indoktrynację.. :-)) jak będziesz
                        miał juz wreszcie moje poglądy życie stanie się dla Ciebie znosniejsze ;-DD
                        • m15 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:37
                          dlaczego znosniejsze,jestem zadowolony z zycia ,gdyby jeszcze nie ta komuna,ech
                          • mangold Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:40
                            m15 napisał:

> dlaczego znosniejsze,jestem zadowolony z zycia ,gdyby jeszcze nie ta komuna,ech
                            >

No tak !! Wolisz bolszewię PiSu, zapomniałem....
                            • m15 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:41
                              co ty z ta bolszewia ,jakis przyklad,prosze!
                              • mangold Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:44
                                Co Ty z tą komuną ?? Jakiś przykład proszę...
                                • m15 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:49
                                  czy to ty jestes na liscie czy twoje nazwisko,moze jako poszkodowany ,ja
                                  swojego tam nie szukalem bo wiem ze ta lista mnie nie dotyczy
                                  • mangold Ale Wy ciżko kapujecie... 11.05.05, 15:52
                                    m15 napisał:

> czy to ty jestes na liscie czy twoje nazwisko,moze jako poszkodowany ,ja
                                    > swojego tam nie szukalem bo wiem ze ta lista mnie nie dotyczy

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23778954&wv.x=2&a=23782838
                                    • m15 Re: Ale Wy ciżko kapujecie... 11.05.05, 15:58
                                      apelowales by nie dzielic "wy "to kto,cala ta dyskusja to mala intelektualna
                                      prowokacja,powodzenia
                                      • mangold Re: Ale Wy ciżko kapujecie... 11.05.05, 16:00
                                        m15 napisał:

> apelowales by nie dzielic "wy "....

Odruch bezwarunkowy...
                                        • m15 Re: Ale Wy ciżko kapujecie... 12.05.05, 10:43
                                          jestes pewien ze bezwarunkowy?moze da sie to leczyc?nie poddawaj sie walcz z
                                          tym ,to pozostalosc indoktrynacji jakiej przez lata poddawali cie
                                          czerwoni,mówilem ci podnies glowe ,jestes wolnym szlowiekiem,komuna odchodzi w
                                          glorii nieslawy do lamusa historii,wspólnie ,wszyscy uczciwi polacy zbudujemy
                                          IV RP w której nie bedzie nigdy wiecej podzialów na my i wy
        • kataryna.kataryna Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:06
          mangold napisał:

> Równie dobrze mogłabyś(mógłbyś?) spytać o jabłka na Jasnej Górze...

Sama spytaj jeśli kupiłaś wersję Kulczyka. Mnie bardziej interesuje sprawa
          wycieczki Celińskiego na koszt Dochnala i niewpisanie jej do rejestru korzyści,
          za co teoretycznie grozi do trzech lat, o ile pamiętam. Teoretycznie, bo nikt
          się tą sprawą nie interesuje, chociaż jest udowodniona.
          • mangold Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:08
            kataryna.kataryna napisała:

> mangold napisał:
            >
            > > Równie dobrze mogłabyś(mógłbyś?) spytać o jabłka na Jasnej Górze...
            >
            >
            >
            > Sama spytaj jeśli kupiłaś wersję Kulczyka...
            A która wersja wg. Ciebie jest wiarygodna ??
            • kataryna.kataryna Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:12
              mangold napisał:

> kataryna.kataryna napisała:
              >
              > > mangold napisał:
              > >
              > > > Równie dobrze mogłabyś(mógłbyś?) spytać o jabłka na Jasnej Górze...
              > >
              > >
              > >
              > > Sama spytaj jeśli kupiłaś wersję Kulczyka...
              > A która wersja wg. Ciebie jest wiarygodna ??

Na pewno nie ta, że Giertych szantażował Kulczyka a potem założył czapkę i
              ciemne okulary, żeby go nikt nie poznał.
            • m15 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:12
              wersje sa rózne ,prawda jedna,ciekawe czy znasz powiedzenie "na zlodzieju
              czapka gore"
              • mangold Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:16
                Dziwne ..Kulczykowi nie wierzycie, a zeznaniam Dochnala łykacie w całości....
                • m15 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:29
                  wierzymy ,wierzymy ze klamie to widac, slychac i czuc i nawet ten przebiegly
                  adwokacina mu nie pomoze
                • zib11 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:38
                  To dosyć proste do zrozumienia ,nawet dla kogos,kogo najwiekszym osiągnieciem
                  życiowym jest obecność w katalogu IPN.Dochnal jest w takiej sytuacji że musi
                  sypać,inaczej skończy z wyrokiem,kluczyk jest wciąż kryty(nie tylko w pałacu) i
                  nawet Ty nie chcesz pamiętac sugestii jego pełnomocnika(i "zeznań jego samego)
                  że przedstawi prokuraturze "twarde dowody winy giertycha".A tymczasem wyszło
                  tak jak zwykle,kolejne "zagranie" tak jak z nieobecnoscią w Polsce na przelomie
                  stycznia i lutego.Wszystko co mówil i mówi ten "doktor"nie ma nic wspólnego z
                  prawdą(nie najmojszą tylko obiektywną,jesli można o obiektywności mówić
                  opierajac sie na słowach złodzieja,czyli jego samego),natomiast przez ostatnie
                  kilka miesiecy kluczk/zlodziej zdolał wyprowadzic z kraju część swojego łupu.
                  • mangold Na żartach to Ty się nie znasz..... 11.05.05, 15:43
                    zib11 napisał:

> To dosyć proste do zrozumienia ,nawet dla kogos,kogo najwiekszym osiągnieciem
                    > życiowym jest obecność w katalogu IPN.....

To napis z mojego T-shirta...Czemu wszystko traktujesz dosłownie !! To taki mój
                    żart !! Więcej uśmiechu na twarzy życzę.....że też wszystko trzeba Wam tłumaczyć...
            • neonka6 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:29
              Wyjazd do Monaco, był to prawda... Ale wersja pana posła Giertycha jest
              następująca: Minister kultury Andrzej Celiński pojechał na wycieczkę do Monte
              Carlo, aby spotkać się tam ze znanym aferzystą Markiem D. (w domyśle: pili,
              balowali itp.). A z dowodów przedstawionych przez posła Celińskiego wynika, że
              wyleciał rano z Warszawy, spotkał się na lunch z Dochnalem (przypominam, że w
              tamtych czasach był to człowiek bardziej znany ze stron kolorowych gazet i
              sponsorowania drużyny polo a nie afer z Mercem w tle), a wieczorem tego samego
              dnia był już w swoim mieszkaniu w Warszawie. Do tego wszystkiego, nie był już
              ministrem.
              Chciałam wam tylko pokazać jak „swoje prawdy” przedstawia poseł Giertych, nie
              kłamie wprost, ale umyślnie przedstawia tak sprawę, aby wszystko ułożyło się po
              jego myśli. Podobnie było ze spotkaniem na Jasnej Górze...
    • solaris_ Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:14
      ...no to już po tobie,jest o wiele gorzej bo nawet sam Putin nie pomoże
    • druid.pl Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:46
      p. Celinski, something pojebałos ?
    • toczekw Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 15:59
      Celiński człowiek kryształ który przeszedł z Unii Wolności do SLD Millera bo
      uważał, że Unia jest za bardzo skorumpowana (sic). Księżniczka się obraziła.
      Powinni go po rękach całować a nie wykluczać. Czołem bić przed nim - kochać go
      i wielbić. Heh naród niewdzięczny a ci posłowie to już wogóle fuj.
      • zambro Na wniosek palanta zgubił laptopa po pijaku 11.05.05, 16:12
        Jakiś niedouczony ( nawet na poziomie podstawówki) Grzesik, kandydat drugiego
        k...........Leppera, jednej z piekniejszych postaci naszej współczesnej
        historii robi na złość. Panie Andrzeju, miej Pan w d......tą zgraje kanibali.
        Niech się pozagryzają sami.
        • janbezziemi Re: Na wniosek palanta zgubił laptopa po pijaku 11.05.05, 16:53
          I słusznie ,"zambro". Ja bym z takimi jak Gier.,Wass.,Miod.,czy Grzesik Leppera
          (Lepper wysłał tylko grzesik, grzech zostawia na inną okazję) dnia nie
          wysiedzial w komisji. A z laptomem to też prawda. My zapłacimy wszyscy za
          Grzesika? Ma on już nowy laptop?
          • ixion5 Re: Na wniosek palanta zgubił laptopa po pijaku 11.05.05, 19:22
            Na posiedzeniu komisji to ty byś mógł się znaleźć tylko jako jeden z przesłuchiwanych wałkarzy, a i to nie bardzo, bo oni takimi marnymi płotkami nie zajmują się.
    • wyjec2 Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przeproszą 11.05.05, 17:30
      Poseł Celiński jak zawsze moralnie wstrząśnięty.
      • adax4 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 11.05.05, 19:43
        ktoś , już nie pamiętam kto, opisując pozycję Kaczyńskich w środowisku korowców
        pisał , że Kaczyńscy stali w hierarchi baaardzo nisko, poniżej był tylko
        Celiński i kosze na śmieci.
      • m15 Re: Celiński: zrezygnuję, jeśli mnie nie przepros 12.05.05, 10:25
        ale czy zmieszany 07!
    • seawolfie Celinskiemu do szczętu odbiło 11.05.05, 17:39
      Panika odebrała mu zdolność rozumowania, a zwłaszcza tzw. poczucie obciachu.
      Od pierwszej sekundy przyjął na siebie role Błochowiak -bis, czyli kretynki/na
      mającej ośmieszyc komisję.

Domaga sie.... przeprosin, bo inaczej nie wróci????? Buhahahahahahaha!

szerokiej drogi, panie Celinski. Krzyżyk na drogę.
      • pralinka.pralinka Re: Nie przepraszać!!! 11.05.05, 19:59
        Litości dla tego biedaka - on od początku strasznie się w tej komisji męczy. Za każdym razem jest o krok od apopleksji. Miejcie litość posłowie i nie przepraszajcie!!!
        • adax4 Wariak donosi 11.05.05, 22:41
          Ptasie opowieści Wariaka

Proszę się nie czepiać Celiny, Celina jest świetny. Dzięki niemu zawsze mam
          dobry humor. Najbardziej lubię jego indyczy gulgot i zmienianie kolorów na
          twarzy. Jako indor Celina jest nie do wyjęcia Chodzą ploty, jeszcze parę
          szczękościsków a zaczesany , starannie ukryty na głowie indyczy grzebień
          powstanie i zacznie prężyć się krwistą czerwienią nagromadzonej pasji. Indor
          jest słodki gdy tak groźnie toczy okiem wypatrując kolejnego skandalu ,
          przejawów nietoleracji w stosunku do indorów ze strony reszty ptactwa. Grzęda
          tylko dla indorów chciałoby się zawołać. Wiadomo, że indor w stosunku do
          takiego kondora czy orła to ptak cywilizowany. Bo indor szczerze nie cierpi
          kondora, bo wielki , kościsty, zarozumiały i patrzy z góry. Poza grzędą indor
          rozpowiada że kondorowi to on kiedyś pióra z dupy powyrywa.Od kiedy powstał
          wakat w temacie przewodniczący grzędy, w stadzie pogłębił się podział na
          nieloty i pozostałe.Tak swoja drogą to były niezłe balety jak krukowi wyrwało
          się że indor to nielot. Co to się działo , co się działo ; pół chlewika do
          kurnika sie zleciało. Wstyd opowiadać, dobre w całym ambarasie chyba było tylko
          to , że wtedy indor był akurat najfajniej krwiście czerwony na polikach. Mógł
          wszystkich pozabijać ale tylko zszedł z grzędy i zapowiedział, że wróci
          tylko gdy te pierzaste małpy go przeproszą. Lotom i nielotom głupio sie
          zrobiło bo grzęda bez indora to jak Lepper bez wideł. Nieloty generalnie
          trzymają z gospodarzem. Chyba od niego zależą.
        • m15 Re: Nie przepraszać!!! 12.05.05, 10:26
          pysznie, pralinka
    • pan.nikt Proszę Was Poslowie!! 11.05.05, 23:12
      Proszę Was Poslowie!!
      Nie przepraszajcie Celińskiego.

BO:
      MARZĘ O ŻYCIU W NORMALNYM KRAJU.
      TYM KRAJEM MA BYĆ POLSKA.
      CZY ZA DUŻO WYMAGAM????
      • malena-bb Re: Proszę Was Poslowie!! 12.05.05, 12:22
        Celińskiego nie da sie słuchać, tych jego fałszywych,kwieciscie artykułowanych
        wypowiedzi. Jak moze taki farbowany lis zasiadac w komisji, Różański nie
        lepszy.Ludzie bez honoru,godności i odrobiny samokrytycznego spojrzenia na
        siebie i swoje ugrupowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka