polonic Brawo Kaczor!! tak trzymaj. 20.05.05, 08:02 nie bedzie promowania dewiacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To homosie na hetero napadali? Nie wierze... 20.05.05, 12:11 W normalnym kraju zamiast zakazywania parady policja by zwijala "oburzonych hetero" z Wszypolskiej tudziez innych huliganow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 To homosie na hetero napadają... 22.05.05, 23:59 W normalnym kraju ? Ojakim myślisz ? Może o Holandii ? Podoba ci się eutanazja, za którą wieszano kilku hitlerowskich dygnitarzy ? Myślisz, że to normalne jak zboczeńcy łażą publicznie po ulicach i się obśliniają ? Odpowiedz Link Zgłoś
antepavelic1 Jak widzę pary hetero obśliniające się to bekam 04.05.07, 11:22 Bekam im prosto w gębę. Myślę że już niedługo zrobimy akcję bicia szczęsliwych parek hetero. A ty to byłeś w tej Holandii czy tak powtarzasz bo ktoś powiedział, tłuczku jeden prosty? Pewnie byłeś tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Z twojego opisu to nienormalny kraj, gdzie policja 04.05.07, 11:28 izoluje zdrowych zamiast chorych. Europa Zachodnia w wielu aspektach już dawno przegnila. Zwlaszcza UK. I dlatego nie jest stanie opierać się postępowi wynarodowienia i utraty tożsamości. Odpowiedz Link Zgłoś
antepavelic1 Tak tak - Murzynom zakazać wychodzić na ulicę! 04.05.07, 11:59 Żeby na nich nie napadali zrobić im osobne szkoły. Oto kaczo-hitleryzm właśnie! ... Wszystkich namawiam do aktów nieposłuszeństwa wobec ustawy lustracyjnej. Zróbcie na nią kopę, kaczki mogą wam naskoczyć, tak jak Geremek i Mazowiecki uczycnili! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A dlaczego? By cie "chcica" na chlopakow 20.05.05, 12:09 przypadkiem nie wziela? Buhahahaha! Najwiekszym wrogiem homosiow sa wlasnie ukryci homoseksualisci, co - wbrew checiom, a gwoli wymogow otoczenia - MUSZA z baba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: A dlaczego? ten okropny pisuar 20.05.05, 18:18 .......najgorzej kiedy baba chce to zrobić do pisuaru Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Daj sobie spokój z homomantrą o "ukrytych" homo- 04.05.07, 11:34 sekusalistach. To święty Graal, w który wierzą ci nieszczęśni chorzy. Ich idea jest taka: Wprawdzie jest nas niewielu ale to dlatego bo nie ma swobody. Tak naprawdę każdy facet to ukryty homo, trzeba tylko o nich zawalczyć za pomocą odpowiedniej propagandy. Ale prawda jest inna. Rzeczywiście jest jakiś maly odsetek "ukrytych". Ale większość mężczyzn po prostu woli kobiety a seksem homoseksualnym się mocno brzydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 prezio kaczka ma brata geja 23.05.05, 11:22 Jarosław Kaczyński lubi seks z przystojnymi chłopakami. Słyszałem nawet, że znaleziono go kiedyś nad ranem w domu zawiniętego w dywan, bo nie chciał wystarczająco zapłacić jednemu adonisowi. Niech się na demonstracji stawią obaj Kaczyńscy - jeden z mężem, drugi z żoną Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 08:26 Zawsze śmieszył mnie zwrot "propagowanie homoseksualizmu". Co on niby ma znaczyć, żę jak heteroseksualistom przez demonstrację zapropaguje się homoseksualizm, to natychmiast zmienią orientację? Mi to nie grozi, ale Kaczyński być może ma jakieś powody do obaw Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 08:42 To proste. Takie parady pokazują młodym ludziom ze homoseksualizm jest ok, ze jest tym samym co heteroseksualizm. Wydarzenia z krajów Zachodu pokazują ze ustapienie chocby na krok żądaniom homoseksualistów skutkuje kolejnym coraz wiekszym żądaniom. To też absolutnie należy zakazać takich manif. Jesli ktos sie czuje homoseksualistą to niech sie czuje, zyje w swoim kącie po swojemu i nie wywleka tego na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 08:44 rozumiem, że jesteś hetero? w takim razie też siedź w kącie i nie wywlekaj tego na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 13:19 Tylko widzisz dewiancie hetero jest norma biologiczna, homo - lokuje sie poza nia i jest zboczeniem i choroba - Jak to bylo w "Dudku" - praw przyrody pan nie zmienisz wiec nie badz pan rura... Odpowiedz Link Zgłoś
franekzboko Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 18:18 gugul2 napisał: > Tylko widzisz dewiancie hetero jest norma biologiczna, homo - lokuje sie poza > nia i jest zboczeniem i choroba - Jak to bylo w "Dudku" - praw przyrody pan nie > zmienisz wiec nie badz pan rura... Niepelnosprawnosc tez nie jest norma biologiczna. To co, niby niepelnosprawni nie moga organizowac manifestacji? Odpowiedz Link Zgłoś
nonprofit Strażnicy "normy" 21.05.05, 11:32 Wszystko co wystepuje w przyrodzie w sposób naturalny jest "normą", tylko niektóre zjawiska, egzemplarze itd. występują w większej ilości, a niektóre w mniejszej, bądź nawet krańcowo małej. Czy rozwiną się one i wytworzą nową "większość" czy też będą marginalne albo całkiem znikną - decyduje sama przyroda. Kaczyński i podobni mu "strażnicy normy" próbują wyręczać przyrodę, ale to nie może się udać, a tylko wprowadza zamieszanie - spory, protesty, stratę czasu i koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Czy rak narządów wewnętrznych (występuje w przy- 04.05.07, 11:39 rodzie) to norma zdrowia? Puknij się w pustego orzecha. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Niemiec z APP Racja, gey, wojownik o prawa 20.05.05, 10:36 gejów (jedyne, co mi się w nim podoba to to, że wystąpił z Racji, choć dalej jest z nią kojarzony) powiedział spokojnie: wiem, że dostaniemy prawa do adopcji, ale trzeba działać małymi krokami (cytat z pamięci, ale sens ten sam). Po prostu oni wiedzą, że wszystko, co zdołają wywalczyć, działa na ich korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ty ZNOW z ministarialnego komputera nadajesz? 20.05.05, 13:21 KIEDY te biurwe ktos w koncu wywali z pracy? Tak lala dba o inwestycje w Polsce. Buhahahahahahaha))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekzboko skutkuje kolejnym coraz 20.05.05, 18:14 "skutkuje kolejnym coraz wiekszym zadaniom"? Po jakiemu to? Odpowiedz Link Zgłoś
bedulek [...] 20.05.05, 08:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 08:40 "Ja im nie zabraniam demonstracji, jeśli będą je robić jako obywatele, a nie jako homoseksualiści." hipokryta. to mam rozumieć, że w jego mniemaniu wszystkie demonstracje muszą być pod hasłem obywatelskim? w takim razie niech będzie konsekwentny, w takim razie np feministki też nie powinny robić Manify itp. to ja jeszcze zacytuję Konstytucję, bo chyba pan Kaczor nie raczył poczytać: art 32 1.wszyscy są wobec prawa równi. wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne. 2.nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z JAKIEJKOLWIEK przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 08:46 konstytucja sobie kurdupel sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
acajou Re: Homoseksualistom zgody nie dam 24.05.05, 15:06 To co mowi Kaczynski jest typowym przykladem nietolerancji "nie czytalem ale zgody nie dam"! Homoseksualisci moga manifestowac ale nie jako homeseksualisci tylko jako obywatele - przeciez to kompromitacja calego PiSu!!! Feministka, gornik to obywatele, homoseksualisci walczacy o swoje prawa, nie? Zreszta, czytajac komentarze, widac ze jest o co wlaczyc. Co za kraj!!!!! I jeszcze jedno : katolicy (do zreszta ktorych naleze) ; przeczytajcie Katechizm kosciola katolickiego i zobaczcie ze KOsciol nie dyskryminuje homoseksualizmu! Zreszta ; czy kazdy ma byc polakiem-katolikiem? Kazda wierzy w co chce! Niech to bedzie wreszcie wolny kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
kilpikonna Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 09:23 No tak, niech sobie ustawa mówi co chce, ja wiem swoje i zrobię co zechcę - oto prawdziwe oblicze gościa, który twierdzi, że występuje w imieniu "prawa i sprawiedliwości". Jakiego prawa - może kanonicznego? Albo szariatu? Odpowiedz Link Zgłoś
giani77 Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 09:57 Prawo prawem a sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 09:26 Kaczor ma rację. Co do za manifestacja ma niby być? Czy heteroseksualiści robia jakieś parady? Nie, bo mają równo pod sufitem. A jak ktoś jest homo niech sobie będzie, ale nie musi z tego powodu blokować ruchu ulicznego. Równie mądra byłaby parada łysych albo garbatych. Odpowiedz Link Zgłoś
nonprofit Re: Homoseksualistom zgody nie dam 21.05.05, 11:36 A jak wielbiciele fikcji pod nazwą "pan Bóg" blokują całe kwartały ulic swoimi procesjami (najczęściej bez żadnych zezwoleń) to w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
creesn Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 09:42 Popieram w pelni Prezydenta Warszawy,bo taka decyzja tylko sie dobrze przysluzy ludziom o odmiennej orientacji,bo oni sami nie widza jak to ujemnie wplywa na ich wizerunek .Organizatorzy tym podobnych parad nie wiedza ,ze sobie szkodza.Kiedy nie odbywaly sie te parady mialam tych ludzi w powazaniu,teraz sami sie osmieszaja i nie wiem co na sile chca mi udowodnic,?wizerunek gejow i lesbijek jawi mi sie pod wplywem obnoszenia innosci jako ludzi chorych ,ale psychicznie.Jak dlugo jeszcze chca organizowac te parady,przeciez to jest jakis kosmiczny dziwolag-ludzie zaprzestancie,bo wzbudzacie we mnie odwrotne do zamierzonych przez was odczucia.Czy wy nie czujecie sie jak wypuszczeni z klatek ku uciesze gawiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nonprofit Co to komu przeszkadza? 21.05.05, 11:44 Oni nie propagują homoseksualizmu, bo - jak słusznie zauważył jeden z wcześniejszych autorów listu - od obejrzenia parady nikt nie zmieni orientacji seksualnej uwarunkowanej biologicznie. Oni tylko domagają się równych praw - nie pogardzania nimi, nie nazywania pedałami i lesbami, nie dyskryminowania przy zatrudnianiu itp. A kraju, w którym niemal obowiązkiem obywatela jest być wierzącym czyli w USA, dyskryminowanie homoseksualistów jest zakazane i respektowane i jakoś z tego powodu Ameryka nie wymiera ani nie staje się "krajem pedałów i lesbijek". W czym więc homoseksualizm przeszkadza Polakom? Chyba tylko w realizacji starej zasady "moje na wierzchu". Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 Co to komu przeszkadza? - inny przyklad 23.05.05, 12:39 nonprofit napisał: > W czym więc homoseksualizm przeszkadza > Polakom? A co komu przeszkadza prostytucja? Przeciez jest niekaralna w Polsce. Poparlbys demonstracje prostytutek obojga plci w celu propagowania ich "rownouprawnienia"? Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Kaczor, ty dziadu... 20.05.05, 10:00 Dość szatańskie podejscie naszego kunktatorskiego prezydenta - mqnifestacje tak, ale tylko poglądów, które popieram. No cóż, należy pewnie sie cieszyć, że nie robi dla osób o odmiennych poglądach (pal sześć etycznych, gorzej jeśli politycznych! - czyż nie tak, Mr Duck?) tymczasowych więzień na stadionach. Np Stadionie X-lecia. Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Wiecej szacunku 20.05.05, 10:08 Dlaczego prawie wszyscy nazywaja w ten sposob Pana Prezydenta Kaczynskiego? Wiecej szacunku dla ludzi ktorzy mysla inaczej od Was. Nalezy sie zwracac: Pan Prezydent Lech Kaczynski a nie "Kaczor". Czy w stosunku do Aleksandra Kwasniewskiego piszecie "Kwachu"? Jesli ktos mysli inaczej to nalezy go zmiazdzyc, obmowiac, zniszczyc zabrac prawo glosu, obsmarowywac kalumniami itd (np. Radio Maryja). Kto was tego nauczyl? GW? Co z ta Wasza wielka mtolerancja? Podoba Wam sie panstwo totalitarne gdzie tylko jedna strona ma racje? Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Wiecej szacunku 20.05.05, 10:17 Oczywiście, ze na Prezia z Krak. Przedm. mówię "Kwachu". Może i nazywa się prezydentem wszystkich Polaków, ale ja na niego żem nie głosował, oczywiście, wedle reguł demokracji musze być jego władzy posłuszny, ale wedle tych samych reguł nie tylko nie musze go lubić, ale i nie musze go szanować. Ot, gruby gęgacz, który nawet wykształcenia wyższego ode mnie nie ma. :) A na Kaczora mówię Kaczor, bo Panem Prezydentem Starzyńskim to on nie jest. Może jakby miał wioską zarzadzać, to robiłby to w stylu, dzięki któremu zwracałbym się doń z nabożną czcią "Panie Wójcie". Ale tutaj stylu to on nie pokazuje, oj, nie. Raczej "freestyle", czyli "jak się na posadce prześlizgać, póki mnie na wyższy stołek nie wepchną". Odpowiedz Link Zgłoś
sobekx Re: Wiecej szacunku 20.05.05, 10:20 na szacunek trzeba zasłużyć - cywilna kaczuszka nielubiąca gejów może założyć stowarzyszenie krytyków homo lub stowarzyszenie krzewienia kultury hetero, ale jako urzędnik musi respektować prawo - a w tej sprawie kaczuszka łamie prawo i sprawiedliwość - zobaczymy niedługo, w jakich innych sprawach kaczuszka ma swoje indywidualne spojrzenie na respektowanie prawa i sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Re: Wiecej szacunku 20.05.05, 10:28 Wydaje mie sie ze to so wszystko nic nie warte pomowienia (o jego interpretacjach prawa itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
sobekx Re: Wiecej szacunku 20.05.05, 10:40 urzędnik państwowy nie może podejmować decyzji wg swojego widzimisię - urzędnik niestety jest niewolnikiem przepisów prawnych - jeśli odmawia wydania pozytywnej decyzji musi powołac się na jakiś paragraf, petenta nie interesują poglądy urzędnika tylko podstawa prawna - doktor prawa powinien to wiedzieć, i wie - dlatego tak lawiruje! ale jego zachowanie jest sprzeczne z zasadami państwa prawa - co by jeszcze nie napisac to jest to obciach w przypadku lidera Prawa i Sprawiedliwości - obciach i duży niepokój na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Piszemy tez "Kwachu", "Tony" etc. etc. Pet names 20.05.05, 12:14 obrazliwe nie sa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Po takim panu jak "pan prezydent kaczynski"!? 20.05.05, 18:54 to, przed wojną krewny jednej-przemiłej forumowiczki, na konia wsiadał!-ot co! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tja22 Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 11:32 Brawo Kaczorek!!!!! Tak trzymać..... A pedały i lesbije niech sobie paradują.... we własnych mieszkaniach.... Odpowiedz Link Zgłoś
pl.adex Ale chlop zawziety 20.05.05, 11:33 Od razu wiadomo ze jest on typowym polskim chlopem,kiedys spiewano chlop zywemu nie przepusci jak sie zywe napatoczy nie pozyje sie a jusci.Co prawda pan Kaczynski prawnie strzelac do nich z dubeltowki nie moze,ale moze im pokazac kto jest panem i wladca wlasnie przez wydawanie ukazow i zakazow a na Lukaszenke narzekaja a ty w stolicy niby europejskiego kraju nakazy i zakazy Zwiazek Radziecki ciagle zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo WYJDZMY WSZYSCY NA PARADE! 20.05.05, 11:47 Zakaz Parady Rownosci dotyczy absolutnie nas wszystkich, poniewaz prawa obywatelskie sa niepodzielne - nie masz oddzielnych praw dla homo i oddzielnych dla hetero. Kaczynski powiada, ze wydalby zezwolenie gdyby homoseksualisci chcieli demonstrowac "jako obywatele", a nie jako homoseksualisci. Co oznacza, ze on kompletnie nie rozumie slowa obywatel. I daletgo nalezy dac mu nauczke. Parada powinna sie odbyc i powinni w niej uczestniczyc wszyscy, dla ktorych slowa takie jak solidarnosc, szacunek dla odmiennosci, prawa czlowieka i obywatela, demokracja, prwo i sprawiedliwosc cokolwiek znacza. Wyjdzmy zatem, wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: WYJDZMY WSZYSCY NA PARADE! 20.05.05, 11:52 Może zamiast blokować ruch uliczny i wnerwiać mieszkańców, wpłać z 5 zł na głodne dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A te dzieci to pelne sieroty? 20.05.05, 12:16 Nie? Coz, ja ich mamusiom ich nie zrobilem ... Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: WYJDZMY WSZYSCY NA PARADE! 20.05.05, 12:22 Nie martw sie o moje serce. Ostatnio wplacilem $50 na dom rodzinny dla niepelnosprawnych umyslowo. A blokowac ulice w waznej sprawie zezwala mi Konstytucja. Teraz mozesz zastanowic sie nad wlasnym sercem - co sie w nim dzieje i kto ma don dostep. Bo jesli tacy jak Kaczynski, to slabiutko. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony ABSURDALNA SYTUACJA! 20.05.05, 12:01 Prezydent Kaczyński, zdaje się, myli urząd prezydenta miasta z funkcją np. kolonialnego gubernatora: ,,kwakrom i abolicjonistom zgody nie dam'' - czasy się zmieniają, problemy o które upominają się pokrzywdzone mniejszości też, ale ,,gubernatorskie'' pozy wielkich ,,włodarzy'' widać nie... ,,...zgody nie dam!'' - dobre sobie.. he! he! he! ...A za wschodnią granicą Łukaszenko... - on też zgody nie daje... Odpowiedz Link Zgłoś
sioban 100 % RACJI 20.05.05, 12:09 KACZOR NIE LUBIĘ CIĘ , ALE TU CIĘ POPIERAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wez se na wstrzymanie, bo poza wywrzaskiwaniem 20.05.05, 12:12 wiernopoddanczych hasel NIC ciekawego do powiedzenia nie masz ;) Coz, typowy elektorat PiSuaru... Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 przeglosowac, ze 2+2=22, Homo=norma!!! 20.05.05, 13:27 Tak trzymac. Wreszcie ktos ma odwage powiedziec, ze homo to zboczenie, choroba a nia "alternatywa". Moze pedzie, SLD, PD i GW zdecyduja, ze 2+2 = 22? To jest ich chora logika!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony aleś Pan odważny!.... he! he! he! 20.05.05, 13:35 I naprawdę nie boi się Kolega geyowskich bojówek? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: przeglosowac, ze 2+2=22, Homo=norma!!! 20.05.05, 19:04 i tym jedynym wiedzacym jest kaczynski? zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
swiecki45 Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 14:55 Czytajac niektore wasze wypowiedzi wydaje mi sie ,ze cofnelismy sie do sredniowiecza,a pan Kaczynski pelni role wielkiego ikwizytora.Gwoli scislosci homaseksualizm nie jest uznany ani za zboczenie ,ani dawiacje zas razem z biseksualizmem osiaga okolo 10% populacji.Nie rozumiem tego ciemnogrodu funkccjonujacego wsrod polakow.Parada rownosci to nie tylko geje i lesbijki to wszyscy inni odrzucani i poddawani pewnym presjom.Przeciez parada nie odbywa sie nago,nikt nie kopuluje publicznie wiec o co chodzi?Ja osobiscie nie lubie religijnych demonstracji wiec ich nie ogladam.I to jest Polska tolerancja?A pan Kaczynski moze liczyc na duzy elektorat swojego oczywiscie pokroju.Jaki narod tacy i politycy, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 15:10 >Gwoli scislosci homaseksualizm nie jest uznany ani za zboczenie ,ani dawiacje zas razem z biseksualizmem osiaga okolo 10% populacji... Przepraszam przez kogo nie jest uznawany za zboczenie? Kto tu decyduje o tym, ze cos jest lub nie jest zboczeniem? Przeciez jesli cos jest norma, to co poza nia wystaje jest nienormalne (chore, zboczone) - jak to zwal, tak to zwal, ale na pewno nie mozna tego nazwac norma. A jesli chodzi o sredniowiecz, to gdybys czlowieczku nie mial takich waskich horyzontow, to bys wiedzial, ze za epoke ciemna uwazali je ludzie renesansu - tak naprawde ten najdluzszy okres nowozytnej historii Europy nie byl wcale taki "ciemny" jak sie potocznie uwaza. Zarzucasz innym ciemnote, podczas gdy sam ciemnote propagujesz. To dziwne, ze w niektorych srodowiskach miara postepowosci, swiatlosci i otwartosci jest stosunek do homoseksualizmu, aborcji itp. Tak jak by to byly kluczowe elementy cywilizacji i kultury!!! Ten "ciemnogrod" to po prostu zdrowe zachowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony To Kolega i zdrowy jest... 20.05.05, 15:20 i uczony... nic tylko gratulować! Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 Re: To Kolega i zdrowy jest... 20.05.05, 15:21 A kolega to taki oszczedny w slowach? Moze go odbyt zbytnio boli i zbyt dlugo przy kompie nie wysiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony nie bój się Kolego... wysiedzę... 20.05.05, 15:47 Bo się uparłem bronić Rzeczypospolitej przed LPR-RM-monokulturą. Bo monokultury szkodzą każdemu społeczeństwu. Dlatego bez obaw... wysiedzę. A pupa faktycznie czasem mnie boli... ale ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 anty-pedzio=LPR (?) 20.05.05, 16:00 No i pudlo gosciu z korony. Do LPR mi tak daleko jak tobie do zdrowego rozsadku. Caly czas rzyucacie hasla o tolerancji itp., dowodzac, ze pedzie sa normalni. Dlaczego nie podejmiecie dyskusji na poziomie biologii? Nature chcecie oszukiwac? To, ze twardo sprzeciwam sie defiladowaniu calujacych sie pedziow i lesbijek, ktorzy maja mnie przekonywac, ze sa, ze chca sie miec dobrze i miec prawo do nazywania sie normalnymi - to swadczy o moich ciasnych horyzontach???Rozumuje logicznie i to jest moja wada? Jak z taka zelazna logika bedziesz ten kraj ratowal, to rzeczywiscie dupa ci moze peknac ze smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log rzeczywiscie dupa ..moze peknac ze smiechu... 20.05.05, 19:04 na ,,jęk Paetza w refektarzu''! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem1234 Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 16:43 Normą jest, że 10% populacji, w każdym kraju europejskim to osoby homo- i heteroseksualne. Czy Tobie podoba się to, czy nie, jest to jednak normą, że co dziesiąty ma inne preferencje seksualne niż Ty. I nic na tę normę nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 jest tez pewien odsetek zlodziei 23.05.05, 12:43 nikodem1234 napisał: > Normą jest, że 10% populacji, w każdym kraju europejskim to osoby homo- i > heteroseksualne. Czy Tobie podoba się to, czy nie, jest to jednak normą, że co > dziesiąty ma inne preferencje seksualne niż Ty. I nic na tę normę nie poradzisz jest tez pewien odsetek zlodziei - wlasciwie powinno sie ich zalegalizowac i otoczyc opieka Odpowiedz Link Zgłoś
swiecki45 Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 15:30 Horyzonty mam na tyle szerokie zeby odroznic nawiedzonego kolka od swiatlego kieryjacego sie zasadami humanistycznymi czlowieka.A czlowieczek to dopiero Twoj etap biedaku.... Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 16:04 No i sa swiatli humanisci rodem z UE - dla nich historia Europy to starozytna Grecja, Rzym, potem dlugo, dlugo nic i wreszcie rewolucja francuska. Czlowieku jeslki to jest probka Twego humanizmu, plus ten stek bzdur o tolerancji dla dewiantow i zboczencow to ten gatunek naprawde schodzi na psy... niedlugo dzieki Tobie i Tobie podobnym humanistom o cywilizacji europejskiej wzmianek bedziemy szukali w dziale zakazanym biblioteki islamskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo PISZMY LISTY: do lkaczynski@warszawa.um.gov.pl 20.05.05, 15:44 Wyslalem mu wlasnie list o tresci: "Szanowny Panie Prezydencie, Jest Pan koltunem, co byloby Panska prywatna sprawa, gdyby nie fakt, ze lamie Pan Konstytucje RP odmawiajac rejestracji Parady Wolnosci. Prawo do manifestacji jest zagwarantowane wszystkim obywatelom Polski. Protestuje przeciwko takiej decyzji, podjetej pod sztandarami Prawa i Sparwiedliwosci." Namawiam na bombardowanie Kaczynskiego takimi listami. Moga byc oczywiscie listy przeciwnej tresci, byle zablokowaqc mu skrzynke pocztowa. Wzorzec jest gotowy. Wystarczy skopiowac i wyslac, podpisujac najlepiej wlasnym nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 Re: PISZMY LISTY: do lkaczynski@warszawa.um.gov. 20.05.05, 15:55 albo: Szanowny Panie Prezydencie, Mimo iż pod wieloma względami rozmijam się z Pańskimi poglądami, głownie w dziedzinie gospodarki, to pragnę wyrazić swoje poparcie dla Pana stanowczego sprzeciwu dla zboczeńców. Jest Pan jasną stroną polskiej polityki nadskakującej różnej maści zboczeńcom, dewiantom itp. podpis Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: PISZMY LISTY: do lkaczynski@warszawa.um.gov. 20.05.05, 16:14 By all means! Chodzi o zatkanie mu skrzynki pocztowej, nigodziwcowi jednemu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log PISZMY LISTY: do lkaczynski@warszawa.um.gov. !:) 20.05.05, 19:31 z polskimi literami - P."cziriklo" :)) Pozwoliłem(i wysłałem:)) sobie przetłumaczyć Pańską "odezwę" na Nasz "poprawny" język. :)). -"małym" wprawdzie preziem stolicy ci on jest, ale((dla ułatwienia) może "mu" łatwiej będzie zrozumieć, co "szary" obywatel kraju, ze stolicą Warszawą, do niego pisze!! --------------------------------------- Szanowny Panie Prezydencie! Jest Pan kołtunem, co byłoby Pańską prywatną sprawą, gdyby nie fakt, że łamie Pan Konstytucję RP odmawiając rejestracji Parady Wolności. Prawo do manifestacji jest zagwarantowane wszystkim obywatelom Polski. Protestuję przeciwko takiej decyzji, podjętej pod sztandarami "Prawa i Sparwiedliwosci".!! Zbulwersowany Pańskim lekceważeniem zapisów Konstytucji RP! --------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: Hitler robil jednak cos wiecej.......... 20.05.05, 16:50 Hitler wszystkich homoseksualistow skazal na Zaglade w obozach smierci. W tym wypadku nie chodzi nawet o dyskryminacje, ktora oczyswoiscie w spoleczenstwie istnieje. Tu chodzi o lamanie praw obywatelskich. I jest to oczywiscie nie tylko wstyd, ale bezprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Homoseksualistom zgody nie dam!? :)-ten "kmiotek"- 20.05.05, 18:45 jedenz2, zapomniał, iż rodzonego gniazda się nie kala. ! Nie ja pierwszy powiadam, iż -".. niech któryś z nich 'dwóch' przyjdzie ze swoim mężem..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Homoseksualistom zgody nie dam!? :)-ten "kmio 20.05.05, 19:05 przeciez Jaroslaw sie ponoc ozenil... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Homoseksualistom zgody nie dam!? :)-ten "kmio 20.05.05, 19:36 > przeciez Jaroslaw sie ponoc ozenil...< ?? Dla "zmyłki??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill C_I_E_M_N_O_G_R_Ó_D !_!_! 20.05.05, 19:34 Dyskryminowane w Polsce orientacje seksualne to: - kazirodztwo (art. 201 KK) dlaczego pełnoletni (np. 18 lat) obywatel RP nie może odbywać stosunków seksualnych ze swoim ojcem lub dziadkiem, jeżeli obaj wyrażają na to ochotę??? - bigamia (art. 206 KK) dlaczego pełnoletni i w pełni praw obywatel RP nie może mieć 2 małżonków (z czego jednego tej samej płci), jeżeli cała trójka wyraża na to ochotę??? Równouprawnienie dla wszyskich! Dziadek z wnukiem - babcia z wnuczką! (oczywiście wnuki powyżej 18 lat) Niech żyje freeseksualizm! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Homoseksualistom zgody nie dam 20.05.05, 21:11 Mozna by rzec iz to Siedleckiej zadek i nikomu nic do tego komu ona go uzycza.. To prawda.. Tyle ze.. - jesli pani Siedlecka(czy aby napewno "pani"?? moze to tez pol "pani" pol "pana"?) uwaza iz nalezy upowszechniac mieszanie g..wna w cudzej odbytnicy, to podobnie jak i w przypadku gdyby p.Siedlecka uwazala iz nalezy propagowac jedzenie tegoz g..wna, nie wszyscy zechca sie podporzadkowac takiej wizji norm obyczajowych.. etycznych.. estetycznych.. moralnych.. i takiej wizji spoleczenstwa, - unurzanego w g..wnie az po.. meski narzad plciowy.. Ja jako hetero, "parad" i "manifestacji" z tego powodu nie urzadzam.. Oczywiscie nie urzadzam dlatego, ze nie chce swoim heteroseksualizmem "kluc w oczy" pedalom, lesbijom i reszcie tego wynaturzonego talatajstwa.. Niech wiec i dla mnie na oczy nie wlaza.. Obejdzie sie.. Ma Siedlecka chec ich ogladac? - Niech na swojej prywatnej posesji(moze w sasiedztwie znajdzie jeszcze jakiegos innego milosnika ogladania tych wynaturzencow, to sobie polaczyc mogliby terytorium) urzadzi im "parade" jakiej sobie tylko zazycza, zaprosi sobie podobnych "milosnikow" i niech sie naogladaja ich "do woli"! - Nie mam nic "przeciwko".. I tak na marginesie.. W innym miejscu "ciocia Biedroniowa" rzekla: - "Dlaczego Kaczyński tak panicznie się nas boi?" ---------------------------------------------------------------- - A od kiedy to sie zaczeto g..wna bac??? Poza tym.. Po jaka cholere podnosic lament pod niebiosa o "obywatelach" i "kategoriach"? - Wy nie jestescie zadnymi "obywatelami", ani tez zadnej "kategorii". Wy jestescie zwyczajnie pedalami i nie ma co sie zapierac koniowi ze jest koniem.. krowie ze jest krowa, a pedalowi ze jest pedalem. Jestescie tym oczywistym "marginesem bledu ewolucji" i sobie nim badzcie.. Ale zeby zaraz twierdzic iz reszta ludzkosci jest dodatkiem do was? - Nie przesada to aby Szyszkowskie.. Biedroniowe.. Jarugi-Nowackie.. Niemcowe.. - e tutti quanti?? Odpowiedz Link Zgłoś
praca560 Re: Homoseksualistom zgody nie dam 21.05.05, 21:52 No coż, jakie Prawo taka i Sprawiedliwość, czyli prawda o PiS. Odpowiedz Link Zgłoś