Dodaj do ulubionych

BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!!

IP: *.proxy.aol.com 11.07.02, 21:18
Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieobliczalni !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.upc.chello.be 11.07.02, 21:22
      Gość portalu: Filip napisał(a):

> Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieobliczalni !!

No to trzeba poslac po egzorcystow .Stara dobra metoda na wypedzanie diabla
      egzorcyzmy i tyle.
      • Gość: jedwabnik Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 21:29
        Osła się nie broni, tylko przeznacza się na mięso. Ponoć jest dobre salami.
        • Gość: Filip Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.proxy.aol.com 11.07.02, 21:42
          Nie powiem do ciebie - niech ci Pan Bog przebaczy, powiem ci tylko : Niech cie
          nie smaza za dlugo w piekle !
          Zegnaj, stracencze. Nie chce cie znac !!
        • Gość:   A czy kieres bedzie koszerny | IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 22:02
          | znaczy nie ma tekstu
    • Gość: CCCP Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.acn.waw.pl 11.07.02, 21:48
      Gość portalu: Filip napisał(a):

> Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieobliczalni !!

Hasło dnia: Cep Cepa Cepem Pogania!
      • Gość: Ania Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.upc.chello.be 11.07.02, 22:00
        Gość portalu: CCCP napisał(a):

> Gość portalu: Filip napisał(a):
        >
        > > Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieobliczalni !
        > !
        >
        > Hasło dnia: Cep Cepa Cepem Pogania!

Czy mam rozumiec,ze zglaszasz sie na ochotnika i,ze proponujesz uzyc cepy do
        obrony pana profesora?
        • Gość: CCCP Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.acn.waw.pl 11.07.02, 22:18
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: CCCP napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Filip napisał(a):
          > >
          > > > Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieoblicza
          > lni !
          > > !
          > >
          > > Hasło dnia: Cep Cepa Cepem Pogania!
          >
          >
          > Czy mam rozumiec,ze zglaszasz sie na ochotnika i,ze proponujesz uzyc cepy do
          > obrony pana profesora?

Nie, Droga Pani. Prawdziwe znaczenie CCCP odsłaniam wtedy, kiedy widzę
          wariatów. Po co te wrzaski? Ani Kieres zagrożony, ani Rydzykowcy opętani.

Natomiast autor wątku ma z pewnością nie po kolei w głowie.

Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków!
          • Gość: Ania Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.upc.chello.be 11.07.02, 22:22
            Gość portalu: CCCP napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: CCCP napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Filip napisał(a):
            > > >
            > > > > Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieob
            > licza
            > > lni !
            > > > !
            > > >
            > > > Hasło dnia: Cep Cepa Cepem Pogania!
            > >
            > >
            > > Czy mam rozumiec,ze zglaszasz sie na ochotnika i,ze proponujesz uzyc cepy
            > do
            > > obrony pana profesora?
            >
            > Nie, Droga Pani. Prawdziwe znaczenie CCCP odsłaniam wtedy, kiedy widzę
            > wariatów. Po co te wrzaski? Ani Kieres zagrożony, ani Rydzykowcy opętani.
            >
            > Natomiast autor wątku ma z pewnością nie po kolei w głowie.
            >

Z pewnoscia autor na pana sie zaraz pogniewa takjak pogniewal sie na jedwabnika.

Haslo dnia

Bruksela dla Brukselek.
            > Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków!
            • Gość: Minimax Haslo dnia CCCP do ZSRR IP: *.ipt.aol.com 11.07.02, 22:35
              Panie CCCP zmien pan pseudonim. napawasz mnie pan obrzydzeniem.
              • Gość: Ania Re: Haslo dnia CCCP do ZSRR IP: *.upc.chello.be 11.07.02, 22:39
                Gość portalu: Minimax napisał(a):

> Panie CCCP zmien pan pseudonim. napawasz mnie pan obrzydzeniem.

I co z tego mnie sie pseudonim bardzo podoba.
              • Gość: CCCP mini-max czy max-mini? IP: *.acn.waw.pl 11.07.02, 22:59
                Gość portalu: Minimax napisał(a):

> Panie CCCP zmien pan pseudonim. napawasz mnie pan obrzydzeniem.

A tu się zgina! Specjalnie sobie taki wybrałem, żeby niektórzy
                mieli jeszcze jedną okazję do puszczania pawia z powodu wizualnego
                kontaktu z symbolem komunizmu.

Piszę to po powrocie z klopa, gdzie właśnie puściłem pawia z powodu
                wizualnego kontaktu z symbolem maksymalnego minimalizmu albo minimalnego
                maksymalizmu.

Czort wie co. Alternatywa tak nieprzyjemna, że organa trawienne
                mi się zawiesiły i trzeba było się zresetować.
                • Gość: Minimax Re: mini-max czy max-mini? IP: *.proxy.aol.com 11.07.02, 23:27
                  Idz ppuszczaj dalej te swoje pawie i smiej sie do siebieTyuch z CCCP tylko na
                  takie dowcipy stac.
                  Zegnam
            • Gość: CCCP Bruksela dla Brukselek !!! IP: *.acn.waw.pl 11.07.02, 22:41
              Gość portalu: Ania napisał(a):

> Bruksela dla Brukselek.

Piękne. Bardzo pochwalam.
    • Gość:   szukam stodoly na seminarium IPN | IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 22:01
      • Gość: Minimax Przecinku, jak szukasz to miej odwage IP: *.proxy.aol.com 11.07.02, 22:57
        Podaj imie, nazwisko, numer konta. Porozmawiamy z Jedwabnikami, moze sie zgodza.
        Im juz wszystko jedno. Maja w piekle jak w banku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka