Gość: Filip IP: *.proxy.aol.com 11.07.02, 21:18 Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieobliczalni !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.upc.chello.be 11.07.02, 21:22 Gość portalu: Filip napisał(a): > Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieobliczalni !! No to trzeba poslac po egzorcystow .Stara dobra metoda na wypedzanie diabla egzorcyzmy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedwabnik Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 21:29 Osła się nie broni, tylko przeznacza się na mięso. Ponoć jest dobre salami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.proxy.aol.com 11.07.02, 21:42 Nie powiem do ciebie - niech ci Pan Bog przebaczy, powiem ci tylko : Niech cie nie smaza za dlugo w piekle ! Zegnaj, stracencze. Nie chce cie znac !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A czy kieres bedzie koszerny | IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 22:02 | znaczy nie ma tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.acn.waw.pl 11.07.02, 21:48 Gość portalu: Filip napisał(a): > Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieobliczalni !! Hasło dnia: Cep Cepa Cepem Pogania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.upc.chello.be 11.07.02, 22:00 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Filip napisał(a): > > > Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieobliczalni ! > ! > > Hasło dnia: Cep Cepa Cepem Pogania! Czy mam rozumiec,ze zglaszasz sie na ochotnika i,ze proponujesz uzyc cepy do obrony pana profesora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.acn.waw.pl 11.07.02, 22:18 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: Filip napisał(a): > > > > > Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieoblicza > lni ! > > ! > > > > Hasło dnia: Cep Cepa Cepem Pogania! > > > Czy mam rozumiec,ze zglaszasz sie na ochotnika i,ze proponujesz uzyc cepy do > obrony pana profesora? Nie, Droga Pani. Prawdziwe znaczenie CCCP odsłaniam wtedy, kiedy widzę wariatów. Po co te wrzaski? Ani Kieres zagrożony, ani Rydzykowcy opętani. Natomiast autor wątku ma z pewnością nie po kolei w głowie. Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: BRONCIE KIERESA - RYDZYKOWCY SA OPETANI !!! IP: *.upc.chello.be 11.07.02, 22:22 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Gość portalu: Filip napisał(a): > > > > > > > Pan Kieres powinien miec zwiekszona ochrone. Rydzykowcy sa nieob > licza > > lni ! > > > ! > > > > > > Hasło dnia: Cep Cepa Cepem Pogania! > > > > > > Czy mam rozumiec,ze zglaszasz sie na ochotnika i,ze proponujesz uzyc cepy > do > > obrony pana profesora? > > Nie, Droga Pani. Prawdziwe znaczenie CCCP odsłaniam wtedy, kiedy widzę > wariatów. Po co te wrzaski? Ani Kieres zagrożony, ani Rydzykowcy opętani. > > Natomiast autor wątku ma z pewnością nie po kolei w głowie. > Z pewnoscia autor na pana sie zaraz pogniewa takjak pogniewal sie na jedwabnika. Haslo dnia Bruksela dla Brukselek. > Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimax Haslo dnia CCCP do ZSRR IP: *.ipt.aol.com 11.07.02, 22:35 Panie CCCP zmien pan pseudonim. napawasz mnie pan obrzydzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Haslo dnia CCCP do ZSRR IP: *.upc.chello.be 11.07.02, 22:39 Gość portalu: Minimax napisał(a): > Panie CCCP zmien pan pseudonim. napawasz mnie pan obrzydzeniem. I co z tego mnie sie pseudonim bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP mini-max czy max-mini? IP: *.acn.waw.pl 11.07.02, 22:59 Gość portalu: Minimax napisał(a): > Panie CCCP zmien pan pseudonim. napawasz mnie pan obrzydzeniem. A tu się zgina! Specjalnie sobie taki wybrałem, żeby niektórzy mieli jeszcze jedną okazję do puszczania pawia z powodu wizualnego kontaktu z symbolem komunizmu. Piszę to po powrocie z klopa, gdzie właśnie puściłem pawia z powodu wizualnego kontaktu z symbolem maksymalnego minimalizmu albo minimalnego maksymalizmu. Czort wie co. Alternatywa tak nieprzyjemna, że organa trawienne mi się zawiesiły i trzeba było się zresetować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimax Re: mini-max czy max-mini? IP: *.proxy.aol.com 11.07.02, 23:27 Idz ppuszczaj dalej te swoje pawie i smiej sie do siebieTyuch z CCCP tylko na takie dowcipy stac. Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Bruksela dla Brukselek !!! IP: *.acn.waw.pl 11.07.02, 22:41 Gość portalu: Ania napisał(a): > Bruksela dla Brukselek. Piękne. Bardzo pochwalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimax Przecinku, jak szukasz to miej odwage IP: *.proxy.aol.com 11.07.02, 22:57 Podaj imie, nazwisko, numer konta. Porozmawiamy z Jedwabnikami, moze sie zgodza. Im juz wszystko jedno. Maja w piekle jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś