Gość: Lucyfer IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 15.07.02, 03:43 Czy to prawda,ze Australia w 2035 roku zostanie przylaczona do CHRL ? Tak jak nie dawno Hong-kong ? Jakie korzysci mialby przecietny Australijczyk z takiego polaczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Pytanie do Kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 15.07.02, 12:14 Gość portalu: Lucyfer napisał(a): > Czy to prawda,ze Australia w 2035 roku zostanie przylaczona do CHRL ? > Tak jak nie dawno Hong-kong ? > Jakie korzysci mialby przecietny Australijczyk z takiego polaczenia ? K: Jedno co wiem, to to, ze w r. 2035 nie bedzie Polski na mapie Europy, jak beda w niej takie rzady jak od roku 1990... Australia ma stosunkow silna i nowoczesna armie, flote i lotnictwo. W r. 2035 bedzie miala np. samoloty JSF. A Chiny (pisze sie ChRL, a nie CHRL) nie powtorza bledu Japonii. Nie beda sie rozprzestrzeniac na caly Pacyfik. Wystarczy im Azja Pld-Wsch. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer do Kagana IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 15.07.02, 17:11 Dzieki serdeczne za przypomnienie,ze skrot CHRL pisze sie ChRL . Nie napisac poprawnie skrotu wiadacego mocarstwa swiatowego to skandal w dzisiejszych czasach. To tak jak napisac UsA zamiast USA. Odpowiedz Link Zgłoś
liama Re: do Kagana 30.07.02, 08:42 viki6 napisała: > kagan palancie kto cie rzezbil? Jak to kto? Najwiekszy Rzezbiarz Wszechczasow, czyli Jehowa! A palanta naywamy w Australii Krykietem! Przy okazji: Przepraszam Was, Drodzy PT Forumowicze za moje donosy do redakcji GW i administracji tego Forum! Zorro mial racje! Jestem stara qurva z burdelu Daily Planet w Melbourne, byla cenzorka obyczajowo-polityczna z ul. Mysiej (stad u mnie te ciagotki do cenzury)... Za zarazenie Adasia Michnika, mego ulubionego klienta AIDSem (podczas jego ostatniego pobytu w Melbourne), zostalam wywalona z burdelu i teraz jestem szefem kooperatywy zrzeszajacej ulicznice czyli "street sex workers" w dzielnicy portowej Melbourne (St. Kilda). Wszyscy polscy marynarze mnie znaja, bo me polskie przeklenstwa slychac nawet w Port Melbourne (obecnie elegancka dzielnica nad zatoka), a nawet w City (kilka minut jazdy szybkim tramwajem)... Obiecuje poprawe! No more donosow! Odpowiedz Link Zgłoś