Dodaj do ulubionych

Parada Równości: Jest negatywna decyzja

• hakon666 ZE cO???? 03.06.05, 15:16
      a to ci wszyscy gornicy, pielegniarki i te wszystkie bandy co regularnie blokuja i demoluja cal miasto
      przedstawiaja kaczynskiemy plan organizacji ruchu drogowego podczas swoich burd?
      naprawde? to skoro tak to dlaczego cale misto grzeznie wtdy w korkach?

czy mi sie zdaje czy sa u nas rowni i rowniejsi takze jezeli chodzi o marsze na ulicach i
      wykrzykiwanie hasel?

a tak swoja droga kaczor to jestes glupi jak but. nie wiem jak tak mozna sie zachowywac.
    • szczypiorkowski Przygotowałem różowy staniczek - i nic z tego 03.06.05, 15:16
      Przygotowałem różowy staniczek, stringi i perukę blond - i nic z tego. Kto mi
      zwróci poniesione koszty, łał...?
    • mduchnow Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 15:17
      No i historia zatoczyła koło, znowu nadeszły czasy jedynie słusznej prawdy, a
      kto nie znami ten przeciwko nam. Zadziwiające jest zacietrzewienie wszystkich
      prawicowców, którzy chętnie by wszystkich mających inne poglądy (czyli
      niezgodne z obowiązująca, jedyną, objawioną prawdą prawicy) wysłali do
      Oswięcimia i zagazowali. Ten kraj jest chory. ( i za chwilę odpowiedzią na mój
      post, będzie wysłanie mnie przez prawicowego dupka na drzewo) Ha, ha, ha, na
      szczęście mnie to wali.
      • ronlen2 Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 15:34
        "nadeszły czasy jedynie słusznej prawdy"

Zgadzam sie, wszycy, co nie sa za parada, to glupcy, ciemnogrodzianie itd. A
        geje sa kochane i kropka. Wszystko inne to bzdura.
    • co.ty.powiesz Szkoda... 03.06.05, 15:18
      A już myślałem, że w będę mógł pójść w pochodzie - w obronie mniejszości
      kochających dzieci, w obronie mniejszości najbardziej w Polsce prześladowanej
      :(((
      - Dyrygent chóru w mieście P.
      • pandada Re: Szkoda... 04.06.05, 01:35
        Pod rękę z księdzem pedofilem?

Tyle, ze wy popełniacie przestępstwo i jako tacuy nie macie prawa do demonstrowania waszych upodobań.
    • cziriklo WYJDZMY WSZYSCY RAZEM! 03.06.05, 15:20
      Zaden lokalny boss nie moze zabronic ludziom pokojowej demonstracji w
      demokratycznym panstwie.
      NAS JEST WIECEJ NIZ BRACI KACZYNSKICH I WSZECHPOLAKOW.
      I daltego na te parade powinni wyjsc wszyscy, ktorzy nie godza sie na lamanie
      praw obywatelskich w Polsce - homoseksualizm jest sprawa drugorzedna w tym
      wypadku.
      Jesli elity intelektualne ( z pominieciem paru tych samych nazwisk) zachowuja
      sie haniebnie, IM nalezy tez dac nauczke. Zeby nie byli tchorzami i
      oportunoistami.
      WQyjscie na Parade Rownosci niczym dzis nie grozi - tak naprawde. Jest nas
      wiecej!
      • lolovaxman Re: WYJDZMY WSZYSCY RAZEM! 03.06.05, 15:22
        cziriklo napisał:

> Zaden lokalny boss nie moze zabronic ludziom pokojowej demonstracji w
        > demokratycznym panstwie.
        > NAS JEST WIECEJ NIZ BRACI KACZYNSKICH I WSZECHPOLAKOW.
        > I daltego na te parade powinni wyjsc wszyscy, ktorzy nie godza sie na lamanie
        > praw obywatelskich w Polsce - homoseksualizm jest sprawa drugorzedna w tym
        > wypadku.
        > Jesli elity intelektualne ( z pominieciem paru tych samych nazwisk) zachowuja
        > sie haniebnie, IM nalezy tez dac nauczke. Zeby nie byli tchorzami i
        > oportunoistami.
        > WQyjscie na Parade Rownosci niczym dzis nie grozi - tak naprawde. Jest nas
        > wiecej.

więcej??
        za kilkadziesiąt lat homo wymrą na własne życzenie!! - jeszcze macie czas by
        zmienić orientację ...:P
        • holyboy_666 Re: skoro dotąd nie wymarli... 03.06.05, 17:07
          i od dziesiątek tysięcy lat zdarzają się u ludzi i zwierząt orientacje inne niż
          hetero (homi, bi), to śmiem twierdzić, że ewolucji to nie przeszkadza
          • mangold Re: skoro dotąd nie wymarli... 03.06.05, 17:11
            holyboy_666 napisał:

> i od dziesiątek tysięcy lat zdarzają się u ludzi i zwierząt orientacje inne niż
            > hetero (homi, bi), to śmiem twierdzić, że ewolucji to nie przeszkadza

Kaczkom podobno nie robi to różnicy...
        • pandada Re: WYJDZMY WSZYSCY RAZEM! 04.06.05, 01:37
          Informuję cię, że każdy pedzio został poczęty w wyniku stosunku heteroseksualnego.
      • amdrzej11 Re: WYJDZMY WSZYSCY RAZEM! 03.06.05, 15:36
        Cos jednak grozi!

ije.oupjournals.org/cgi/content/abstract/26/3/657?
      • jethrox No chyba, że dają zły przykład dla młodych 03.06.05, 16:02
        szanowny panie p.
      • werter-6 Może się polać krew,Kaczyński wynocha! 03.06.05, 17:35
        Przestal być Pan prezydentem Tego miasta!!!Niezależnie od moich preferencji
        sexualnych,nie mial Pan prawa zakazać mi manifestowania. Basta,Panie Kaczyński
        proszę opuścic swój urząd, i wynieśc z Warszawy, to nie jest Iran!!Przyjdziemy
        wszyscy, Geje Lesbijki,czarni,Lewica.To jest bląd!!! Panu się epoki
        pomylily!!Werter
    • ocean12 Forum faszystów o paradzie równości 03.06.05, 15:23
      Obok jest sondaż opinii o zakazie parady. Wyniki odwrotne niż proporcja głosów
      na tym forum. Kretyński, katolicki zaścianek. Pedał w sutannie jest cacy, bez
      sutanny to zboczeniec i wróg publiczny. Spieprzajcie, hipokrtci.
      • zszywaczem Skoro homo jest normalne to po co demonstracja? 03.06.05, 15:30
        jakoś nikt nie paraduje po ulicach obwieszczając wszem i wobec jak często
        posuwa swoją żonę, nie ma też marszów osób używających długpisy albo miłosników
        wycieraczek... skoro homoseksualizm jest normarny (a tak przecież twierdzą
        homoseksualiści) to jaki jest sens organizowania parady - rzeczy normalne są po
        prostu normalne i nikt nie potrzebuje parad czy wieców zeby jes dowartościować
        czy uzasadnić ich istnienie

nikt nikomu nie zabrania takich czy innych zachowań seksualnych ale co innego
        robić a co innego o tym mówić - tak samo jak życzę sobie żeby sąsiad zasłaniał
        okna jak posuwa żonę, tak samo nie życzę sobie oglądać całujących się facetów...

skoro ja nie mogę zobaczyć kawałka gołego cycka w TV przed 22 to dlaczego mam
        oglądać owłosione tyłki w środku dnia??? - dyktatura mniejszości???
        • lolovaxman Re: Skoro homo jest normalne to po co demonstracj 03.06.05, 15:34
          zszywaczem napisał:

> jakoś nikt nie paraduje po ulicach obwieszczając wszem i wobec jak często
          > posuwa swoją żonę, nie ma też marszów osób używających długpisy albo
          miłosników
          >
          > wycieraczek... skoro homoseksualizm jest normarny (a tak przecież twierdzą
          > homoseksualiści) to jaki jest sens organizowania parady - rzeczy normalne są
          po
          >
          > prostu normalne i nikt nie potrzebuje parad czy wieców zeby jes
          dowartościować
          > czy uzasadnić ich istnienie
          >
          > nikt nikomu nie zabrania takich czy innych zachowań seksualnych ale co innego
          > robić a co innego o tym mówić - tak samo jak życzę sobie żeby sąsiad
          zasłaniał
          > okna jak posuwa żonę, tak samo nie życzę sobie oglądać całujących się
          facetów..
          > .
          >
          > skoro ja nie mogę zobaczyć kawałka gołego cycka w TV przed 22 to dlaczego mam
          > oglądać owłosione tyłki w środku dnia??? - dyktatura mniejszości???

bardzo dobrze powiedziane - brawo :D
          P.S. od kiedy to większość ma ustępować odgłupiającej mniejszości???
          • inny_a_taki_jak_ty No naprawdę 03.06.05, 15:35
            wygrywacie konkurs nielogicznego myślenia
        • holyboy_666 Re: podręcznik małego demagoga;-) 03.06.05, 17:12
          > jakoś nikt nie paraduje po ulicach obwieszczając wszem i wobec jak często
          > posuwa swoją żonę, nie ma też marszów osób używających długpisy albo miłosników

czyli pedały zamierzały to obwieszczać? jasnowidz czy telepata?

> skoro homoseksualizm jest normarny (a tak przecież twierdzą
          > homoseksualiści) to jaki jest sens organizowania parady

aby 95% społeczeństwa dostrzegło te pozostałe 5 i zrozumiało na czym polega problem

> nikt nikomu nie zabrania takich czy innych zachowań seksualnych ale co innego
          > robić a co innego o tym mówić

wracamy do początku - kto o czym zamierzał mówić?

> tak samo nie życzę sobie oglądać całujących się facetów..

a dziewczyny?

> oglądać owłosione tyłki w środku dnia???

hmmm owłosione tyłki... czy ktoś ci każe je oglądać? kto, gdzie, kiedy?
        • pandada Z PiSiorem na ustach 04.06.05, 01:44
          > oglądać owłosione tyłki w środku dnia???

Trzeba było oglądać jak u Olejnik wicekaczor Urbański pokazał zdjęcie, jak jeden pan trzyma w buzi siusiaka drugiego pana. Tuż po 20-ej.
      • amdrzej11 Re: Forum faszystów o paradzie równości 03.06.05, 15:37
        Zanim po raz drugi napiszesz taki bzdetny post przeczytaj to:

ije.oupjournals.org/cgi/content/abstract/26/3/657?
      • lolovaxman Re: Forum faszystów o paradzie równości 03.06.05, 15:41
        ocean12 napisał:

> Obok jest sondaż opinii o zakazie parady. Wyniki odwrotne niż proporcja
        głosów
        > na tym forum. Kretyński, katolicki zaścianek. Pedał w sutannie jest cacy, bez
        > sutanny to zboczeniec i wróg publiczny. Spieprzajcie, hipokrtci.

czemu wyżywasz się na demokratycznych bo większościowych opiniach??
        w takim razie obrażasz katolicką większość w tym zaścianku w którym mieszkasz -
        inne religie również zakazują homoseksualizmu - bądź choć trochę obiektywny
        dobra??
    • atarynka Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 15:34
      Jak to 'negatywna decyzja'? Jest to przeciez bardzo pozytywna decyzja. Brawo pan
      Kaczynski. A do 'kochajacych inaczej' niech sparafrazuje pana Micheala Savage'a
      - "Get AIDS and die"

Pozdrowionka
      • mangold Prawdziwie chrześcijańska odzywka.... 03.06.05, 15:36
        atarynka napisał:
        A do 'kochajacych inaczej' niech sparafrazuje pana Micheala Savage'a
        > - "Get AIDS and die"
        >
        > Pozdrowionka
    • tppiotr Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 15:34
      A gołębie ? patrzą na nas z góry.
    • tadeusz1965 jedyna słuszna decyzja 03.06.05, 15:40
      i nie ma nic wspólnego z brakiem tolerancji. O gejach i lesbijkach wszyscy
      wiedza i nie potrzeby dowodzenia ich istnienia na ulicy
      • gurak [...] 03.06.05, 15:46
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • sempiasty tolerancja polega na tym, ze pedałom nie zaglądamy 03.06.05, 15:48
      tolerancja polega na tym, ze pedałom nie zaglądamy
      do domów
      ale z ulic won!
      dzisiaj chcą parady
      jutro zażądają ślubów
      pojutrze zgody na adopcję
      a popojutrze powiedzą nam, ze to my jestesmy zboczeni
      trwając w parach kobieta-mężczyzna

są obrzydliwi!
      • pandada Re: tolerancja polega na tym, ze pedałom nie zagl 04.06.05, 01:46
        Tolerancja polega na tym, że ci nie zaglądam do lodówki, ale z forum won!
    • shygay CZY ORGANIZATORZY RZECZYWIŚCIE... 03.06.05, 15:50
      Czy organizatorzy rzeczywiście nie dostarczyli wszystkich wymaganych dokumentów?
      Czy ktoś kompetentny (może organizator lub osoba bliska) może odpowiedzieć na to
      pytanie?
      Czytałem ustawę prawo o ruchu drogowym. Rzeczywiście organizatorzy mają
      obowiązek uzgodnić organizację ruchu z zarządcą dróg. Pytanie jest następujące -
      kto jest zarządcą dróg w Wa-wie? Urzędy powiązane z magistratem, a więc ludzie
      Kaczki, którzy mogli specjalnie stwarzać utrudnienia organizatorom "Parady Równości"
    • azael11 Re:Brawo nareszcie ktoś z jajami 03.06.05, 15:57
      a co do wysokich czują się jak najbardziej swojo
    • rosolina Jest negatywna decyzja 03.06.05, 15:58
      Boże, ależ to cep małorolny!
    • cziriklo www.lechkaczynski.pl PISZMY LISTY Z PROTESTEM 03.06.05, 15:59
      Wyslalem list nastepujacej tresci:
      Panie Prezydencie,
      z oburzeniem dowiaduje sie, ze podjal Pan ostateczna decyzje nie wydania
      zezwolenia na Parade Rownosci. Zlamal Pan tym samym konstytucyjny zapis (art
      266 i 267) o wolnosci zgromadzen.
      To zwiastuje fatalna perspektywe dla calej Polski, jesli zostanie Pan
      prezydentem RP. Jakie inne wolnosci zamierza Pan lamac? Czy wolno bedzie pod
      Panskimi rzadami miec jakiekolwiek inne poglady, wyznanie, kolor skory? Czy
      mozna bedzie drukowac gazety i wydawac ksiazki, ktorych Pan "nie popiera"?
      Wystawia Pan sobie jak najgorsze swiadectwo nie tylko w Polsce, ale w calym
      swiecie demokratycznym. Nie wierze w Panska demokratyczna legitymacje, nie
      wierze, ze ma Pan dosc rozumu i serca aby byc prezydentem wszystkich Polakow.
      A na Parade Rownosci wybieram sie bez Panskiego pozwolenia, bo go prawde mowiac
      nie potrzebuje.
      • mangold Re: www.lechkaczynski.pl PISZMY LISTY Z PROTESTEM 03.06.05, 16:02
        Takie listy na nic się nie przydadzą...Kaczor ma poczucie misji i olewa wszystko
        ciepłym moczem....
        • pandada Re: www.lechkaczynski.pl PISZMY LISTY Z PROTESTEM 04.06.05, 01:47
          On sam nie olewa. Ma od tego ludzi.
    • gekon1979 najlepiej bedzie jak tej parady nie bedzie 03.06.05, 16:01
      rodzi to tylko zamieszanie, i spiecia w spoleczenstwie
      a wykorzystywane jest przez ludzi pokroju szalonej szyszkowskiej i jej teczowych hord, ktorych jedynym celem jest byie w mediach
      tutaj nie chodzi o brak tolerancji dla homo (bo w Polsce jest tolerancja, nie slyszalem by byly masowo urzadzane najazdy bojowek na kluby geyowskie, ani zakaz pracy dla homo np.)
      cala sytuacja jest sztucznie rozdmuchana, a sam fakt ze tyle sie temu miejsca poswieca jest smieszny
      ta sprawa jest blaha
      to temat zastepczy lewicy, ktory ma oderwac ludzi od rzeczywistych problemow, jakie sa w kraju, a i tym samym obronienie nieludzkiej, anaturalnej spolecznej gospodarki rynkowej, biurokracji, bo to sa rzeczy niezbedne do istnienia lewicy, ktora teraz serwuje nam problem homo, i pewnei neidlugo aborcji - na czym neistety sie skoncentorwalismy tak jak chca, to wprawni w sztyce odzialywania na spoleczenstow, niebezpieczni i owladnieci chorymi utopijnymi wizjami ludzmi, a senator szyszkowska jest tego najlepszym przykladem
      i tym samym uzywaja do tego anaturalnego homoseksualizmu, ktory jest bledem biologii, seks bowiem to rzecz ktora nas ma zachecic do rozmnazania, a tzw seks homoseksualny, rozmnazaniem sie nie konczy - jest to taka slepa uliczka ewolucyjna
      • herrena Re: najlepiej bedzie jak tej parady nie bedzie 03.06.05, 16:11
        uwielbiam takie teksty. jak nie ma zrgumentow to pojawia sie spiskowa teoria
        dziejow i zastepczy temat lewicy. bzdura
        jezeli ty uprawiasz seks tylko dla rozmnazania to ja ci wspolczuje i twoim
        partnerkom/partnerom tez. bo to znaczy ze nigdy nie poznales/as sesku oralnego
        (pewnie nie wiesz co to - zapytaj mamy)
        • gekon1979 Re: najlepiej bedzie jak tej parady nie bedzie 03.06.05, 16:15
          mnie nie interesuej temat seksu oralnego ktory przytaczasz
          to co robimy w lozku jest nasza prywatna sprawa
          i co ci do tego co ja robie!!!!!!!
          moze nic nie robie, bo jestem aseksualny
          lewicowe socjotechniki to jest argument
          lewica uzywa tematow, ktore wzbuza spoleczenstwo i je podziela, by ukryc swe kretynskie pomysly w gospodarce,
          stara zasada - dziel i rzadz, to robi szalona szyszkowaska, Jarugo Do Buga i reszta teczowej hordy
        • gekon1979 aha zamiast mnie uswiadamiac 03.06.05, 16:18
          w seksie oralnym
          uswiadom sobie jaki jestes pusty i prymitywny
          • herrena Re: aha zamiast mnie uswiadamiac 03.06.05, 17:11
            ale widac potrzebujesz uswiadamiania:-)
            moja sprawa jest robienie tego co chce w lozku, ale na ulicy tez. jezeli chcesz
            wyjsc na ulice ze swoja partnerka, trzymac sie za rece, dac jej buzi na dzien
            dobry - nie traktujesz tego jako manifestacji heteroseskualizmu, prawda? a
            jezeli tego samego by chcieli geje uslyszeliby ze sie obnosza.
            a argument z lewica - owszem, jest tandetny. parade organizuja fundacje i ngosy
            a nie partie. rownie dobrze mozna powiedziec ze dla kaczek to jest super okazja
            zeby sie wybic.
            nie wchodzimy w zwiazki dla seksu, nie uprawiamy seksu tylko dla rozmnazania. i
            kto ci dal prawo mowienia o tym co jest normalne a co nie?
            • gekon1979 Re: aha zamiast mnie uswiadamiac 03.06.05, 17:46
              > kto ci dal prawo mowienia o tym co jest normalne a co nie?
              pieknie - o to jest dyktat poprawnosic politycznej, postepowcow, i teczowej hordy - my ludzie ktorzy pragna normalnosic mamy zakaz domagania sie jej i mowienia co nam sie podoba, a co uznajemy za nienormalne
              twoja wypowiedz jest bolszewicka!!
              natura seks obrala dla rozmanzania, by cie zachecic do tego, to jest oczywscie w waszej opini bzdura, no to pieknie, natura stowrzyla seks po to by mozna oddawac sie setka roznych pozycji,genialne wnioski, wspaniale i madre
      • werter-6 Daj sobie spokój facecie ze Szczecina!!! 03.06.05, 17:43
        Straszna prowincja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bzdury opowiadasz do ksiazek!!
        • gekon1979 my szczecin 03.06.05, 17:47
          nigdy nie damy splamic wysptepkiem i zboczenstwem!!!!!!!!
          wole byc prowincja, niz tak wspaniale rozwinietym spoleczenstwem jak np. Holandia!!!!
          • werter-6 Ale już nie dlugo!! 03.06.05, 20:28
        • mozart Berlin tez jest prowicja 03.06.05, 18:07

• magic3 Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 16:06
      To Ty awo obrażasz moją inteligencję. Od kiedy to mamy afirmować rzeczy
      niezgodne z naturą? Niech sobie Wyborcza to czyni. Popieram prezydenta
      Kaczyńskiego. Dość debilnej poprawności politycznej.
      • sclavus Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 16:08
        magic3 napisał:

> To Ty awo obrażasz moją inteligencję. Od kiedy to mamy afirmować rzeczy
        > niezgodne z naturą? Niech sobie Wyborcza to czyni. Popieram prezydenta
        > Kaczyńskiego. Dość debilnej poprawności politycznej.

Nie cytuj Kościoła kat. - wymyśl cos nowego...
        • mangold Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 16:10
          sclavus napisał:

>
          > Nie cytuj Kościoła kat. - wymyśl cos nowego...

Wymyśl ?? hehe...on ??
          • indianski Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 16:16
            No cuz gosciu . Jezeli uwazasz sie za wybryk narury to nie afirmuj sie .
            • eurypides77 A ty skończ podstawówkę, naucz się pisać "cóż" 03.06.05, 16:19
              to pogadamy...
            • mangold Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 16:20
              Cóż......pisze się: cóż....
              • indianski Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 16:22
                ty to ten z prawej ? Rozumiem twoje kompleksy .
                • pandada Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 04.06.05, 01:59
                  Przyślij swoje foto, a zrozumiem, że taki przystojniak to musi być nonstop nagabywany przez cioty - i stąd ta niechęć do tych panów.
      • pandada Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 04.06.05, 01:54
        Natura wg katolików jest czymś, co może popchnąć do zła.
        Nienaturalny jest celibat. Nienaturalne jest samoumartwianie postem. Nienaturalne jest poczęcie Jezusa.
        • sclavus Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 04.06.05, 09:52
          pandada napisał:

> Natura wg katolików jest czymś, co może popchnąć do zła.
          > Nienaturalny jest celibat. Nienaturalne jest samoumartwianie postem.
          Nienatural
          > ne jest poczęcie Jezusa.

Lepiej sam bym nie wypowiedział tych podstawowych a jakże banalnych PRAWD
          Jest jeszcze kilka innych: Maryja-dziewica... ah! I jeszcze: święty Augustyn
          gdyby robił dzisiaj, to co robił kiedy został świętym - 20 lat odosobnienia
          miałby minimum...
    • loquin.phd Parada, parada 03.06.05, 16:08
      Kaczor I i Kaczka II szykują się do skoku na koryta, chcąc swoją masą zmiażdżyć
      współkonkurencję. Oby przypadkiem nie wylądowali na rożnie opozycyjnym, bo
      będzie grill party. Prymas, lewica i endencja gustują w drobiu przyrządzanym po
      francusku przez umiejętnych kucharzy homoseksualnych magnatów.
    • toporowa geje dostaną w dupy a szyszkowska -nobla 03.06.05, 16:15
      W polskim prawie nie istnieje ani jeden paragraf dyskryminujacy homoseksualistow.
      Sa oni rownouprawnieni we wszystkim.
      Jaki jest wiec cel parady rownosci?

Parada g & l potrzebna jest wylacznie politykom lewackim aby mogli udowodnic, ze bronia
      ucisnionych homoseksualistow.
      Na czym polega ten ucisk?
      Nie wiadomo.
      Grono lewicowych politykow mowi w imieniu homoseksualistow tajemniczo: "niech nas
      zobacza".
      Ale co w homoseksualistach jest tak waznego, wazniejszego niz w innych obywatelach, ze
      nalezaloby na nich patrzec?
      Nadal nie wiadomo.

Politycy to swinie.
      Jedni bawia sie co glupszymi homoseksualistami każąc im paradowac publicznie.
      Drudzy każą im byc moze kiedys chodzic po miescie z różowymi trojkatami naszytymi na
      plecach marynarek i paltotow.
      Tak czy inaczej homoseksualiści dostaną po dupach a Nobla dostanie spryciara Szyszkowska...

• indianski Re: geje dostaną w dupy a szyszkowska -nobla 03.06.05, 16:19
        Zmien ksywke . ty nie jestes toporowa tylko toporna . Myslenie zapewne nie jest
        twoim hobby .
        • gekon1979 Re: geje dostaną w dupy a szyszkowska -nobla 03.06.05, 16:21
          a ja sie zgadzam
          ma racje to piszac
          w prawie nei ma nic co dyskryminuje geyow czy lesbijki
          temat jest sztucznie rodmuchany, podniesiony do rangi debaty publicznej
          jedynym sposobem jest ignorancja
          nalezy zignorowac te parade jezeli sie odbedzie i media to powinny zrobic, wtedy gdy nie beda mieli rozglosu, nie beda tego robic, tak nalezy postapic
          • eurypides77 Gratuluję jasnego przedstawienia sprawy 03.06.05, 16:24
            gekon1979 napisał:

> jedynym sposobem jest ignorancja

Akurat w tej dziedzinie nie masz sobie równych.
            Czy może chodziło ci o "ignorowanie"?
          • indianski Re: geje dostaną w dupy a szyszkowska -nobla 03.06.05, 16:25
            Skoro nie sa dyskryminowani to dlaczego nie moga demonstrowac ? W komunie tez
            wszyscy byli rowni - ale demonstrowac mozna bylo jedynie w "slusznej sprawie" .
            • toporowa Re: geje dostaną w dupy a szyszkowska -nobla 03.06.05, 17:02
              nie wiadomo jaki jest cel ich publicznej demonstracji (polskie prawo nie dyskryminuje
              homoseksualistow).
              Wladze odpowiedzialne za porzadek publiczny powinny otrzymac informacje w ktorej bylby
              sformulowany jasno CEL MANIFESTACJI PUBLICZNEJ.
              CZY KTOS ZNA CEL PARADY GEJOW?

Geje sa podburzani przez politycznych spryciarzy,
              Jesli zostana pobici w czasie parady, bedzie to sukces owych politykow - dowod, ze demokracja
              jest zagrozona i owi politycy jej bronia.
              Jesli nikt gejow nie pobije, to trudno.
              W nastepnym roku zorganizowana zostanie taka prowokacja, ze napewno gejowie oberwa, i o to
              obroncom gejow chodzi.
              KOMUNA NIE ZMIENIA METOD DZIALANIA.
              DAWNIEJ BRONILA LUDU PRACUJACEGO MIAST I WSI.
              Teraz broni gejow, bo lud pracujacy jest zajety przez innych obroncow.
              Szlag by ich wszystkich trafil (politykow, a nie gejow ani tez lud pracujacy)
              • sclavus Re: geje dostaną w dupy a szyszkowska -nobla 03.06.05, 17:10
                toporowa napisał:

> nie wiadomo jaki jest cel ich publicznej demonstracji (polskie prawo nie
                dyskry
                > minuje
                > homoseksualistow).
                > Wladze odpowiedzialne za porzadek publiczny powinny otrzymac informacje w
                ktore
                > j bylby
                > sformulowany jasno CEL MANIFESTACJI PUBLICZNEJ.
                > CZY KTOS ZNA CEL PARADY GEJOW?
                >
                > Geje sa podburzani przez politycznych spryciarzy,
                > Jesli zostana pobici w czasie parady, bedzie to sukces owych politykow -
                dowod,
                > ze demokracja
                > jest zagrozona i owi politycy jej bronia.
                > Jesli nikt gejow nie pobije, to trudno.
                > W nastepnym roku zorganizowana zostanie taka prowokacja, ze napewno gejowie
                obe
                > rwa, i o to
                > obroncom gejow chodzi.
                > KOMUNA NIE ZMIENIA METOD DZIALANIA.
                > DAWNIEJ BRONILA LUDU PRACUJACEGO MIAST I WSI.
                > Teraz broni gejow, bo lud pracujacy jest zajety przez innych obroncow.
                > Szlag by ich wszystkich trafil (politykow, a nie gejow ani tez lud pracujacy)

Jest to WSPANIAŁA TEORIA, pełna spisków... Może ty jesteś ukryty Dan Brown???
          • sclavus Re: geje dostaną w dupy a szyszkowska -nobla 03.06.05, 16:25
            gekon1979 napisał:

> a ja sie zgadzam
            > ma racje to piszac
            > w prawie nei ma nic co dyskryminuje geyow czy lesbijki
            > temat jest sztucznie rodmuchany, podniesiony do rangi debaty publicznej
            > jedynym sposobem jest ignorancja
            > nalezy zignorowac te parade jezeli sie odbedzie i media to powinny zrobic,
            wted
            > y gdy nie beda mieli rozglosu, nie beda tego robic, tak nalezy postapic

W prawie nie - w katolikach jest chyba jakiś "inny" gen i to oni
            dyskryminują... Zakaz Parady jest jednym z wielu przykładów właśnie na
            dyskryminację, ale CÓŻ, TUMAŃSTWO MAPRAWDĘ WZIĘŁO JUŻ GÓRĘ NAD
            RZECZYPOSPOLITĄ...
      • loquin.phd Re: geje dostaną w dupy a szyszkowska -nobla 03.06.05, 16:22
        Z gejami jest tak: 50% lubi dostawać w dupę, a 50% lubi w nią dawać. Zawsze
        zależy od tego, kto i od kogo. Kaczyska najwyżej dostaną po tłustych dupskach,
        bo dawać nie mają czym.
        • indianski Re: geje dostaną w dupy a szyszkowska -nobla 03.06.05, 16:33
          Te statystyki to z kolka rozancowego ?
    • an9991 nie dla niprzestrzegania konstytucji 03.06.05, 16:21
      a kaczyński robi to w sposób bezczelny!!! parada musi się odbyć niezależnie od
      tego co mówi kaczyński bo to kwestia walki o polską demokrację!!!
      • gekon1979 Re: nie dla niprzestrzegania konstytucji 03.06.05, 16:23
        wolnosc zgormadzen
        to pozwolmy demonstrowac pedofilom, i nazistom - no czemu nie
        przeciez maja swoje poglady i czuja sie dyskryminowani!!!!!!!!!!!!
        dlatego nie mozemy pozwolic na to by teczowa horda przejela inicjatywe
        • mangold Re: nie dla niprzestrzegania konstytucji 03.06.05, 16:26
          gekon1979 napisał:

> wolnosc zgormadzen
          > to pozwolmy demonstrowac pedofilom, i nazistom - no czemu nie
          > przeciez maja swoje poglady i czuja sie dyskryminowani!!!!!!!!!!!!

Naziści nawołuja do deptania praw innych, geje do przestrzegania prawa do
          wolności... różnica spora..
          • eurypides77 Re: nie dla niprzestrzegania konstytucji 03.06.05, 16:28
            Skądinąd w kraju który respektuje wolność słowa, i naziści i pedofile powinni
            mieć wolność głoszenia poglądów jakie chcą (natomiast nie powinni mieć wolności,
            odpowiednio, mordowania Żydów i gwałcenia dzieci). Podobnie jest z Młodzieżą
            Wszechpolską i podobnym tałatajstwem.
        • an9991 Re: nie dla niprzestrzegania konstytucji 03.06.05, 16:29
          porównywanie homoseksualistów z nazistami czy pedofilami to głupia demagogia!!!
          naziści i pedofile są dyskryminowani ponieważ łamią prawo (to tak jak kaczyński
          coś ich łączy) a homoseksualiści żadnego znanego mi prawa nie łamią!!
          • mangold Re: nie dla niprzestrzegania konstytucji 03.06.05, 16:32
            an9991 napisał:

a homoseksualiści żadnego znanego mi prawa nie łamią!!

Oszołomki pitolą coś o prawie naturalnym, danym przez Boga, ale gubią się kiedy
            ktoś próbuje to prawo zgłębić....
            • an9991 Re: nie dla niprzestrzegania konstytucji 03.06.05, 16:39
              prawo naturalne to prawo do wolności w tym do tego kogo człowiek kocha i z kim
              sypia (od razu zaznaczam że z poszanowaniem wolności drugiej osoby na wypadek
              wrzucania do tego worka pedofili)
              • mangold Re: nie dla niprzestrzegania konstytucji 03.06.05, 16:42
                Oszołomki zaraz Cię zakrzyczą... To nie ich definicja hehe
    • polonic To jest jakaś paranoja!! Najwiekszym zainteresow 03.06.05, 16:22
      aniem ludzi cieszy sie temat odwołania parady pederastów, lesb i całej tej
      transseksualnej dziczy... wobec tak palących tematów jak lustracja, kondycja
      polskiej gospodarki tyle dyskusji nie widać... oczywiscie bedzie plucie,
      wyzywanie od faszystów ale prezydent podjął w 100% słuszną decyzję! Dzis pedały
      jutro pedofile, pojutrze...?
      • eurypides77 Bo lustracja to nie temat zastępczy... 03.06.05, 16:25
        Aha
      • sclavus Re: To jest jakaś paranoja!! Najwiekszym zaintere 03.06.05, 16:30
        polonic napisał:

> aniem ludzi cieszy sie temat odwołania parady pederastów, lesb i całej tej
        > transseksualnej dziczy... wobec tak palących tematów jak lustracja, kondycja
        > polskiej gospodarki tyle dyskusji nie widać... oczywiscie bedzie plucie,
        > wyzywanie od faszystów ale prezydent podjął w 100% słuszną decyzję! Dzis
        pedały
        > jutro pedofile, pojutrze...?

Rozumiem, że wąs już podkręcony Sarmato... a i karabelka dynda... u boku...
        Szkoda tylko, że jeszcze w surmy ni zadęli...
        • eurypides77 Re: To jest jakaś paranoja!! Najwiekszym zaintere 03.06.05, 16:33
          Myślę, że nie powinniśmy być zbyt surowi wobec gości jak polonic czy ronlen. W
          końcu czytanie ich wypowiedzi to doświadczenie porównywalne z odkryciem
          Biskupina albo wykopaniem jakiegoś zwierzaka z paleolitu. Już niedługo o takich
          jak oni będzie można czytać tylko w książkach. :-(
          • mangold Re: To jest jakaś paranoja!! Najwiekszym zaintere 03.06.05, 16:35
            Obawiam się, że się bedą mnożyć i poglądy potomstwu przekazywac.
          • polonic Póki na swiecie bedą pedały. :))))))) 03.06.05, 17:04

• mangold I różne polonic-i..;-)))))00 03.06.05, 17:08

• an9991 Re: To jest jakaś paranoja!! Najwiekszym zaintere 03.06.05, 16:42
        nieprzestrzeganie praw ludzi jest wyjątkowo palącym tematem kluczowym dla
        wszystkich tych kwestii o których piszesz
        • polonic A wiec kiedy parada pedofilów??? 03.06.05, 17:03
          W Krakowie, Warszawie czy w Poznaniu??? Pod którym kościołem??
          • an9991 Re: A wiec kiedy parada pedofilów??? 03.06.05, 17:16
            czy ty naprawdę nie widzisz różnicy między pedofilią a homoseksualizmem czy
            tylko udajesz?
      • tjarym Re: To jest jakaś paranoja!! Najwiekszym zaintere 03.06.05, 19:02
        a pojutrze beda kosmici a popojutrze...
    • opt Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 16:26
      Różni kretyni chodzą po ulicach Warszawy,więc dla respektowania zasady równości
      i tym to prawo się należy ,i dziwię się ,że Kaczor ma tak ciasny umysł i tego
      nie rozumie.I taki pcha się na prezydenta.
    • hadrians Brawo Kaczyński !!! 03.06.05, 16:29
      To czerwone robactwo chce w ten sposób małymi krokami zniszczyć kościół
      katolicki.Trzeba im się ostro przeciwstawić i nie odpuszczać choćby na jotę.
      • mangold Re: Brawo Kaczyński !!! 03.06.05, 16:30
        Spoko...Kościół sam się zniszczy i to szybciej niż myślisz.....
      • eurypides77 Dobrze dobrany nick 03.06.05, 16:30
        Jak rozumiem zamiast "drobnych kroków" preferujesz lwy i ukrzyżowania?

Nawet ja nie jestem zwolennikiem tak drastycznych środków...
        • loquin.phd Re: Dobrze dobrany nick 03.06.05, 16:33
          Zaiste, dobrze dobrany nick. Cesarz Hadrian był jednym z pośród wielu władców
          homoseksualnych, kochał pięknego młodzieńca Antinousa.
          • mangold Re: Dobrze dobrany nick 03.06.05, 16:34
            loquin.phd napisał:

> Zaiste, dobrze dobrany nick. Cesarz Hadrian był jednym z pośród wielu władców
            > homoseksualnych, kochał pięknego młodzieńca Antinousa.

Czyżby hadrians miał jednak jakieś ukryte pragnienia ??
          • indianski Re: Dobrze dobrany nick 03.06.05, 16:34
            W komiksach tego nie pisali . Skad mial biedak wiedziec ?
      • sclavus Re: Brawo Kaczyński !!! 03.06.05, 16:39
        hadrians napisał:

> To czerwone robactwo chce w ten sposób małymi krokami zniszczyć kościół
        > katolicki.Trzeba im się ostro przeciwstawić i nie odpuszczać choćby na jotę.

Przecież jest was 95% i macie 100.000 kościołów, prymasa tysiąclecia i już-
        świętego papieża nie licząc całej hordy sukienkowych...
        Jakże tu mówić o zniszczeniu was... jedną Paradą Równości...
        Wstydu nie masz albo ten cały wasz kościól to jeden wielki PIC...
        • opt Re: Brawo Kaczyński !!! 03.06.05, 16:48
          sclavus napisał:

> hadrians napisał:
          >
          > > To czerwone robactwo chce w ten sposób małymi krokami zniszczyć kościół
          > > katolicki.Trzeba im się ostro przeciwstawić i nie odpuszczać choćby na jo
          > tę.
          > Boże 95% i tyle esbeków ,donosicieli,spowiedników-współpracowników.Kto wie
          czy to jeszcze czerwona ,czy już czarna zaraza?
          • sclavus Re: Brawo Kaczyński !!! 03.06.05, 16:50
            opt napisał:

> sclavus napisał:
            >
            > > hadrians napisał:
            > >
            > > > To czerwone robactwo chce w ten sposób małymi krokami zniszczyć koś
            > ciół
            > > > katolicki.Trzeba im się ostro przeciwstawić i nie odpuszczać choćby
            > na jo
            > > tę.
            > > Boże 95% i tyle esbeków ,donosicieli,spowiedników-współpracowników.Kto wi
            > e
            > czy to jeszcze czerwona ,czy już czarna zaraza?

"Czerwone i czarne" napisał Stendhal
            Zaraza dzisiaj jest czarna jedynie czarna i tylko czarna...
      • an9991 Re: Brawo Kaczyński !!! 03.06.05, 17:10
        a co parada ma wspólnego z kościołem? to nie jest kwestia moralna czy
        teologiczna to jest kwestia prawna!!
        • mangold Re: Brawo Kaczyński !!! 03.06.05, 17:13
          an9991 napisał:

> a co parada ma wspólnego z kościołem? to nie jest kwestia moralna czy
          > teologiczna to jest kwestia prawna!!

To właśnie kościół czai się gdzieś w tle...hehe
          • werter-6 Bć może i kościól macza lapy? 03.06.05, 17:37
            proszę opuścic swój urząd, i wynieśc z Warszawy, nie jest Pan już prezydentem,
            to nie jest Iran!!Przyjdziemy wszyscy, Geje Lesbijki,czarni,Lewica.To jest
            bląd!!! Panu się epoki pomylily!!Werter
    • zibi1604 Re: Parada Zboczeńców Jest negatywna decyzja 03.06.05, 17:03
      STOP DLA ZBOCZEŃCÓW
      • an9991 Re: Parada Zboczeńców Jest negatywna decyzja 03.06.05, 17:09
        może tego nie wiesz więc ci powiem homoseksualizm nie jest dewiacją tylko
        orientacją seksualną!!! to jest różnica
        stop dla łamania praw obywatelskich w polsce!!!!
      • sclavus Re: Parada Zboczeńców Jest negatywna decyzja 03.06.05, 17:12
        zibi1604 napisał:

> STOP DLA ZBOCZEŃCÓW

Jeszcze nie wisisz??? jest to zdecydowanie najlepsza forma stopowania...
        • mangold Re: Parada Zboczeńców Jest negatywna decyzja 03.06.05, 17:16
          sclavus napisał:

> zibi1604 napisał:
          >
          > > STOP DLA ZBOCZEŃCÓW
          >
          > Jeszcze nie wisisz??? jest to zdecydowanie najlepsza forma stopowania...

Oj, sclavusie-zgrywusie... :-D
          • sclavus mangold 03.06.05, 17:29
            A jednak do mnie...
            Jestem dumny...
            I cóż w tym złego...

Walcząc z tumaństwem, odnajduję siebie z lat minionych...
            • mangold Re: mangold 03.06.05, 17:35
              sclavus napisał:

> A jednak do mnie...
              > Jestem dumny...
              > I cóż w tym złego...

Chlip.. a mnie nikt nie chwali...chociaż się staram...:-((
              • sclavus Re: mangold 03.06.05, 17:37
                Jesteś wspaniały.... bez przesady!
      • 1966p Relacja GW 3/06.2005 03.06.05, 17:12

"• Homoseksualista czy nekrofil - jeden pies
        Zrównanie homoseksualizmu z pedofilią, zoofilią i nekrofilią nie poniża
        homoseksualistów, bo taka jest powszechna opinia o homoseksualizmie -
        stwierdził poznański sąd (02-06-05, 20:25)"
        ----------------------------------------------------------------------------
        W takiej sytuacji demonstracja nie tylko jest konieczna. Należy też zapytać PT
        Sędziów z PL Krasińskich w Warszawie, czy podzielają opinię Pani Asesor z
        Poznania i czy ta Pani jeszcze będzie orzekać...
        • an9991 Re: Relacja GW 3/06.2005 03.06.05, 17:27
          1966p napisał:

>
          > "• Homoseksualista czy nekrofil - jeden pies
          > Zrównanie homoseksualizmu z pedofilią, zoofilią i nekrofilią nie poniża
          > homoseksualistów, bo taka jest powszechna opinia o homoseksualizmie -
          > stwierdził poznański sąd (02-06-05, 20:25)"

jeżeli to prawda to tę panią sędzie już już następnego dnia powinni wyrzucić!!
          słowa tej kobiety tylko pokazują że ten kraj wciąż tkwi w mrokach średniowiecza
      • werter-6 Inforamacja dla ziba,Zeuropeizuj się!! 03.06.05, 17:50
    • skipper_ Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 17:10
      awo napisała:

> czy jest jakaś nadrzędna instytucja, która może zabronić kaczkom łażenia po
      > ulicach? obrażają moja inteligencję, poza tym wysocy czują się przy nich nieswo
      > jo.
      kretynku przeczytaj sobie z jakiego powodu pedaly nie dostaly zezwolenia...
      "oraganizatorzy" tacy wazni sie czuja, ze olali obowiazki jakie spoczywaja na
      nich... czy w tym wypadku plan komunikacji... chca sobie blokowac centrum miasta
      i w dupie (pewnie z powodu plynacej z tego przyjemnosci) maja ludzi, ktorzy ulic
      uzywaja zgodnie z przeznaczeniem...
      • sclavus Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 17:17
        skipper_ napisał:

> awo napisała:
        >
        > > czy jest jakaś nadrzędna instytucja, która może zabronić kaczkom łażenia
        > po
        > > ulicach? obrażają moja inteligencję, poza tym wysocy czują się przy nich
        > nieswo
        > > jo.
        > kretynku przeczytaj sobie z jakiego powodu pedaly nie dostaly zezwolenia...
        > "oraganizatorzy" tacy wazni sie czuja, ze olali obowiazki jakie spoczywaja na
        > nich... czy w tym wypadku plan komunikacji... chca sobie blokowac centrum
        miast
        > a
        > i w dupie (pewnie z powodu plynacej z tego przyjemnosci) maja ludzi, ktorzy
        uli
        > c
        > uzywaja zgodnie z przeznaczeniem...

BZDURA!!! Psi obowiązek Kaczora wydać zezwolenie i ustawić jednocześnie ruch
        tak, żeby nie przeszkadzał Paradzie... Organizatorzy podają tylko trasę
        przemarszu - do ustawiania komunikacji są "specjaliści w Wielkim Urzędzie
        Wielkiego Kaczora"
      • an9991 Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 17:20
        ale kaczyński mowił że póki jest prezydentem warszawy nie wyda takiej zgody
        zatem ten powód jest pretekstem; nie zachowuj sie jakbyś urodził się wczoraj
        • mangold Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 17:22
          Tonąca kaczka nawet brzytwy się chwyta....
    • pedro_ny A NIECH IDA. MOZE MEDIA W KONCU DADZA SOBIE 03.06.05, 17:29
      SPOKOJ I NIKT NIE BEDZIE SIE IRYTOWAL TYM GLUPIM FAKTEM.
      TYLKO PO JAKI CH.J CHCE IM SIE CHODZIC. SA PRZECIEZ LUDZIE O WIELE BARDZIEJ
      PONIZANI(POSZKODOWANI, ODSUNIECI) I JAKOS NIE MARSZUJA (NP. PIJACY, BEZDOMNI,
      NARKOMANI, CYGANIE CZY INNE MNIEJSZOSCI JAK MURZYNI).
      ALE TO JEST MOJA OPINIA, NIECH SOBIE IDA. I TAK ZOSTANA OBRZUCANI JAJKAMI CZY
      INNYM GOWNEM(BO INNE 50%, ALBO I WIECEJ, SPOLECZENSTWA MA PRAWO NIE TOLEROWAC
      KOCHANIA INACZEJ)
      • sclavus Re: A NIECH IDA. MOZE MEDIA W KONCU DADZA SOBIE 03.06.05, 17:33
        pedro_ny napisał:

> SPOKOJ I NIKT NIE BEDZIE SIE IRYTOWAL TYM GLUPIM FAKTEM.
        > TYLKO PO JAKI CH.J CHCE IM SIE CHODZIC. SA PRZECIEZ LUDZIE O WIELE BARDZIEJ
        > PONIZANI(POSZKODOWANI, ODSUNIECI) I JAKOS NIE MARSZUJA (NP. PIJACY, BEZDOMNI,
        > NARKOMANI, CYGANIE CZY INNE MNIEJSZOSCI JAK MURZYNI).
        > ALE TO JEST MOJA OPINIA, NIECH SOBIE IDA. I TAK ZOSTANA OBRZUCANI JAJKAMI CZY
        > INNYM GOWNEM(BO INNE 50%, ALBO I WIECEJ, SPOLECZENSTWA MA PRAWO NIE TOLEROWAC
        > KOCHANIA INACZEJ)

A po kiego katolicy łażą na procesje (pobijają rekordy Guinessa -vide:
        najdłuższa procesja w Rzeczypospolitej), na pielgrzymki, na czuwania...
        Ich nikt nie dyskryminuje a oni jednak łażą...
      • an9991 Re: A NIECH IDA. MOZE MEDIA W KONCU DADZA SOBIE 03.06.05, 17:35
        nie masz racji część społeczeństwa może nie lubić czy nie popierać
        homoseksualizmu ale tolerować musi bo bycie społeczeństwem polega właśnie na
        tym że każdą mniejszość się akceptuje (każdy człowiek należy do jakiejś
        mniejszości)
        • pedro_ny Re: A NIECH IDA. MOZE MEDIA W KONCU DADZA SOBIE 03.06.05, 20:01
          nie ty nie masz racji:
          "...ale tolerować musi bo bycie społeczeństwem ..."
          Co to znaczy "musi" - ty to nazywasz demokratycznym spoleczenstwem.
          wszyscy MUSZA myslec tak jak Ty?
          • an9991 Re: A NIECH IDA. MOZE MEDIA W KONCU DADZA SOBIE 03.06.05, 20:08
            nikt nie musi myśleć tak jak ja ale tolerowanie innych to jest minimum na które
            każdego członka społeczeństwa musi być stać bo tego samego wymaga od innych.
      • midwesterner Jest idiotyczna decyzja 03.06.05, 17:37
        Kaczynski najwidoczniej jest przekonany, ze nie wszyscy sa rowni wobec prawa,
        ale niektorzy sa rowniejsi, a inni nie maja prawa do sprawiedliwosci. A zeby
        wszystko bylo jasne: prawa obywatelski nie sa tozsame z tolerancja. Z faktu, ze
        pewne zachownia lub preferncje nie podobaja sie wiekszosci nie wynika, ze
        mniejszosc mozna pozbawic podstawowych praw. Czlowiek, ktory tego nie rozumie,
        a ma ambicje polityczne stanowi zagrozenie dla demokracji.
        • werter-6 Pozwól że doloze swoje midweterner!! 03.06.05, 17:46
          • pedro_ny Re: Pozwól że doloze swoje midweterner!! 03.06.05, 17:55
            a dlaczego Pana Prezydenta wyrzucasz z miasta?
            Czy On Ciebie wyrzucil - NIE.
            A z ta parada... to nie uwazasz ze to idityczne, bo i tak dostaniesz jakiem
            czy innym gownem w leb,. Wiec, pytam sie, po co ta cala parodia?
            Iccie sobie do lasu i tam maszrojcie a wtedy na pewno pedzie spokojne i nikt
            wam nie bedzie niczego zabranial, oskarzal, tym bardziej zniewazam.
            Nie mam racji?
            • sclavus Re: Pozwól że doloze swoje midweterner!! 03.06.05, 18:00
              pedro_ny napisał:

> a dlaczego Pana Prezydenta wyrzucasz z miasta?
              > Czy On Ciebie wyrzucil - NIE.
              > A z ta parada... to nie uwazasz ze to idityczne, bo i tak dostaniesz jakiem
              > czy innym gownem w leb,. Wiec, pytam sie, po co ta cala parodia?
              > Iccie sobie do lasu i tam maszrojcie a wtedy na pewno pedzie spokojne i nikt
              > wam nie bedzie niczego zabranial, oskarzal, tym bardziej zniewazam.
              > Nie mam racji?

Co to jest MASZROJCIE??? Jakaś nowa doktryna wiary???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka