katolik_polski1 [...] 10.06.05, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinko [...] 10.06.05, 23:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 [...] 10.06.05, 23:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 10.06.05, 23:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 10.06.05, 23:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: czy hitlerowski belkot jest urzedowym jezykie 10.06.05, 23:25 Wlasnie ! Belkocze mi cos po niemiecku i nie wiem o co chodzi ! Ale i tak mu odpowiem : Ty mnie tez !!! Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany co miala ta parada na poczatku na celu?? 10.06.05, 23:19 co ma teraz na celu jest jasne. zmienila sie w kampanie polityczna. ale to jest efekt. ale ja chcialbym spytac co mialo byc celem zorganizowania tej parady na poczatku (zanim spotkala sie ze sprzeciwem). o co w niej mialo chodzic? mam nadzieje, ze ktos mi to wyjasni (mam obojetny stosunek do zakazu, natomiast nie rozumiem idei takich parad. co one maja na celu? dla mnie nonsensem i idiotyzmem jest ich organizowanie. i z tego punktu widzenia zakaz wydaje mi sie uzasdniony z dwoch powodow: obniza ona range i znaczenia manifestacji jako wyrzau buntu spoleczenstwa, bo kazdy zawsze i z jakiegokolwiek idiotycznego powodu moze sobie cos tam manifestowac. po drugie jest to utrudnienie dla zycia stolicy zupelnie nieuzasadnione niczym. no chyba, ze ktos mi wlasnie uzasadni po co sa te parady. ). prosilbym o odpowiedzi jakis osob, ktore sa ich zwolennikami. argumenty przeciwnikow znam. Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 [...] 10.06.05, 23:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
walesal Re: A WŁAŚNIE ŻE "WSZYSTKO" !!!! 10.06.05, 23:33 "TO, CO WSZYSTKIM" to już im wolno!! Gdyby były im ograniczane te prawa co innym to niech zgłoszą się na policję lub do prokuratury!!! Są równi w prawach!! Nie ma problemu! ALE IM CHODZI O "LEPSZE" traktowanie dla nienormalnych i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 A CZY WOLNO IM ZROBIĆ DEMONSTRACJĘ;-)? 10.06.05, 23:38 Przecież to wolno wszystkim. Wszyscy, prócz specjalnie zdelegalizowanych faszystów i komunistów, mają w Polsce konstytucyjne prawo wolności zgromadzeń. Prawo nie wyklucza nawet demonstracji hodowców kanarków. Odpowiedz Link Zgłoś
walesal Re: A CZY WOLNO IM ZROBIĆ DEMONSTRACJĘ;-)? 10.06.05, 23:46 No właśnie w tym sedno sprawy!!!! Tak jak faszyści, komuniści czy inni kretyni zagrażający społeczeństwu nie wolno obnosić się poglądami tak i tym zboczeńcom!! Prywatnie niech sobie myślą co chcą i robią co chcą!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: A CZY WOLNO IM ZROBIĆ DEMONSTRACJĘ;-)? 10.06.05, 23:48 O dziwo Tobie wolno. Chociaz wyraznie pod kretyna podpadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 ARBITRALNIE MÓWIĆ "ZAGRAŻAJĄ" - TO DYSKRYMINACJA 10.06.05, 23:59 O tym, że jakaś grupa zagraża społeczeństwu, może mówić tylko ustawodawca. Jeśli ktoś mówi coś takiego ignorując fakt, że takiej ustawy nie ma, to sam jest agresorem i judzi przeciwko współobywatelom. Uprawia pomówienie. Na pomówieniu nie wolno urzędnikom opierać decyzji państwowych, bo to jest właśnie złamanie demokratycznych zasad niedyskryminowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: A CZY WOLNO IM ZROBIĆ DEMONSTRACJĘ;-)? 11.06.05, 00:56 Najwiekszymi pedalami sa ci co tak głosno mówia, ze sie nimi brzydzą. Strach przed okazaniem tego skrywanego pedalstwa czyni ich agresywnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Ch etnie Tobie to wyjaśnię ale na innym forum 10.06.05, 23:28 nie w tym towarzystwie! Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: co miala ta parada na poczatku na celu?? 10.06.05, 23:40 Miala na celu promowanie dewiacji jaka jest homoseksualizm oraz obrazanie 95% Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 do hackenbusha i innych podobnych tu!!!!jesteście 10.06.05, 23:46 zle wyksztalconym,bez szans na dobrą pracę, biednym przestraszonym wlasnymi kompleksami ludkiem, którego nikt nie chce!Macie te swoje zwierzęce instynkty, (Atawizm)i próbujecie odegrać się na częsci wrażliwszej,kulturalniejszej, lepiej wyksztalconej spoleczeństawa, jaką są geje.Nie będe z Wami rozmawial o filozofii, sztuce , muzyce,którą w większości stworzyli wlaśnie geje.Na koniec,Europa dzisiejsza boi siępanicznie tej Polski i Polaków,bo ten kraj jest postrzegany w Europie jako siedlisko homofobów, antysemitów, zlodziei,ksenofobów, i pospolitych bandytów w nadmiarze a po tym 2- godzinnym pobycie nat tym forum doszedlem do tego samego wniosku. i Uciekam stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: do hackenbusha i innych podobnych tu!!!!jeste 10.06.05, 23:51 A jakie Ty masz pedale wyszktalcenie i prace, ze chcesz nam wrozyc co my bedziemy miec? Bo ja na moja sytuacje narzekac nie moge i nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 10.06.05, 23:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Hahahahahaha 11.06.05, 00:05 Wystarczy przeczytać pierwszą frazę, aby wiedziec kto zacz?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaszwan [...] 11.06.05, 00:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik [...] 11.06.05, 00:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: co miala ta parada na poczatku na celu?? 10.06.05, 23:57 Widzisz dziecino sprawa jest banalnie prosta. W kraju demokratycznym i wolnym jakim Polska sie mieni, wolni obywatele maja prawo sie swobodnie zrzeszac, maja rowniez prawo do zgromadzen, jak rowniez do pokojowych demonstracji. Wolni obywatele w wolnym kraju maja te wszystkie prawa i nie sa one obwarowane zadnymi warunkami podlug ktorych zanim ci obywatele sie zrzesza, albo zanim pozwoli im sie podemonstrowac musieliby oni udowodnic wladzy, komendzie policji, proboszczowi czy tez komukolwiek innemu, wlaczajac w to moja droga dziecino Ciebie, slusznosc swoich pogladow, lub sensownosc idei w imie ktorej chca oni demostrowac, lub zadeklarowac sie ze w dniu demonstracji przed wyjsciem z domu wezma prysznic i pochlapia sie woda kolonska. I w sumie w tym momencie jest rzecza malo istotna czy organizatorzy tej parady mieli jakies cele i jakie one byly. To co jest istotne to to, ze pan Kaczynski przedstawiciel wladzy i kandydat na prezydenta pokazal, ze dla niego te prawa o ktorych mowie wyzej nic nie znacza. Dlatego tez w tym momencie Ci co sie zastanawiaja nad poczatkowymi intencjami organizatorow tej parady (skad my to znamy - "a kto za tym stoi", "a czemu to sluzy" ?) pelnia jedynie role uzytecznych idiotow. W tym momencie jedynym istotnym pytaniem jest to czy ktos kto jest gotow bez zmruzenia oka lamac prawa wolnych obywateli powinien moc rzadzic czymkolwiek poza swoja zagroda. Geje sobie podemonstruja, legalnie lub nie, od tego nikomu krzywda sie nie stanie...ale czy nikomu nie stanie sie krzywda gdy dopusci sie przykladowo do prezydentury czlowieka ktory usiluje do niej sie dostac lamiac prawa obywatelskie innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: co miala ta parada na poczatku na celu?? 11.06.05, 00:28 Krótko i na temat :-) Jako Strzelec ;-) poczułem się zobowiązany do wparcia głosu usera "sajjitarius". To co Kaczyński robi wróży Polsce ciemną przyszłość. IMVHO,oczywiście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: co miala ta parada na poczatku na celu?? 11.06.05, 01:49 chilum napisał: > Krótko i na temat :-) > Jako Strzelec ;-) poczułem się zobowiązany do wparcia głosu usera "sajjitarius" > . > > To co Kaczyński robi wróży Polsce ciemną przyszłość. Nie, to horda krzykliwych, terroryzujących i próbujących zastraszyc większość społeczeństwa pedałów stanowi prawdziwe zagrożenia. Co byście pedały powiedzieli na manifestację hetero przeciw pedałom? To by był dopiero pisk, prawda? Jakie oburzenie.. bo wam wolno,.. takiej nietolerancji jaka prezentują pedały nie było w tym kraju od upadku komunizmu... > IMVHO,oczywiście :-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: co miala ta parada na poczatku na celu?? 11.06.05, 15:35 no wiec chodzilo o to, zeby sprawdzic Kaczynskiego? czyli cel polityczny, ktory on wykorzystal dla swoich potrzeb. (ja akurat uwazam, ze takie manifestacje nie maja sensu. tak samo jak manifestacja piegowatych, blondynow, hodowcow kanarkow, fanow big brothera czy czytelnikow Ryszarda Kapuscinskiego). ale wiem (bo sam skladalem wniosek o pozwolenie na zorganizowanie zgromadzenia w czasie pomaranczowej rewolucji), ze trzeba podac CEL. wiec jestem ciekaw jaki byl CEL. no i czy to miala byc parada czy manifestacja? (oczywiscie, ze kazdy ma prawo do zrzeszania, ale to nie jest tak, ze jest to prawo dzialajace automatycznie. decyzje podejmuja wladze miasta i maja prawo nie wydac zgody. zalezy jaki jest cel takieog zgromadzenia.) Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 10.06.05, 23:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
minotaurus PIENIADZE NA PARADE ODEBRANE GLODNYM DZIECIOM 10.06.05, 23:28 przecierz ktos musi zaplacic za ochrone miasta. wiadomo kto, ludzie z publicznej kasy. Geje to niezwykli egoisci! Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 10.06.05, 23:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: jacy ku.. geje? PEDERASCI 10.06.05, 23:54 Przychodzi synek do tatusia i mowi mu: - Tato, musze ci cos wyznac. Jestem gejem. Ojciec sie zamyslil i rozpoczal powazna rozmowe z synem. - Czy nosisz marynarki Versacego? - Nie! - Czy jezdzisz najnowszym modelem BMW? - Nie! - Czy uzywasz perfumow Diora? - Nie! Po chwili namyslu ojciec powiedzial: - Synu, ty nie jestes gejem. Ty jestes zwyklym pedalem! Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 WPŁACIŁEŚ KIEDY CO NA GŁODNE DZIECI? 10.06.05, 23:33 Czy tylko przypominasz sobie o nich tylko wtedy, gdy ci służą do demagogicznych argumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
minotaurus Re: WPŁACIŁEŚ KIEDY CO NA GŁODNE DZIECI? 11.06.05, 00:01 wplacilem i caly czas place. A kto zaplaci miastu i policji za pilnowanie tej parady? odpowiedz! Nie mam nic przeciw gejom, ale demonstracje kosztuja i w kraju kapitalistycznej NEDZY, jakim stala sie Polska, wyrzucanie publicznej kasy w bloto to przestepstwo. Policz ile dzieci mozna by wyzywic na milion zl, ktore pochlonie ta parada. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 TOLERANCJA JEST I DZIECIOM POTRZEBNA!!! 11.06.05, 00:10 TO WCALE NIE WYKRĘT! W KRAJU, GDZIE NARASTA MOŻLIWOŚĆ WYRAŻANIA POGARDY I NIETOLERANCJI, UBOGIE DZIECI JUŻ JUTRO MOGĄ UCHODZIĆ ZA "MŁODOCIANY MARGINES", CO ZASZKODZI IM O WIELE BARDZIEJ NIŻ PARADA. SPOŁECZEŃSTWO TO SYSTEM NACZYŃ POŁĄCZONYCH. ALBO JEST HUMANITARNE ALBO NIE. TOLERANCJI NIE DA SIĘ PODZIELIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis zrozum, gejami nikt sie nie dotad interesowal 11.06.05, 00:25 ale ludzie ich tolerowali, bo oni nikomu nie wchodzili w droge. Swoja obecna agresja rozbudziliscie nienawisc tlumow. I po co to wam? Przeciez to dziala przeciw wam. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 GEJE MAJĄ PRAWO DO SWOICH OBYWATELSKICH PRAW 11.06.05, 00:38 Dawano im spokój? Też nie zawsze. Ale pod warunkiem, że zgadzali się na zwyczajowe przymusy, które ich dotykają i nie upominali się o to, do czego oficjalnie, według konstytucji, mają te same prawa co wszyscy (np. do pochodu). Byliby pozbawionymi godności konformistami, gdyby godzili się na taki status! Nazywanie ich, pokojowego przecież, wystąpienia "agresją" samo właśnie jest częścią tej społecznej agresji, przeciwko której jest manifestacja. Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: WPŁACIŁEŚ KIEDY CO NA GŁODNE DZIECI? 11.06.05, 01:49 Ja zapłacę miastu i policji za pilnowanie tej parady z własnych podatków zarobionych za ciężką pracę. Zresztą gdyby Kaczyński wyraził zgodę na paradę (przeciwko dyskryminacji osób homoseksualnych), to jej koszty byłby nie współmiernie mniejsze - parada by przeszła i stałaby się tematem dnia, a nie tygodnia, a atmosfera nie byłaby tak napięta. Jeżeli jutro - do czego mam nadzieję nie dojdzie - poleje się krew to będzie to tylko i wyłącznie wina Kaczyńskiego. Nawet jeżeli będzie zwalał winę na innych, to co z tego - skoro nie potrafi zapanować nad bandą idiotów (a takich nie brakuje po obu stronach) w jednym mieście, to jak poradzi sobie w zarządzaniu kraju??? Poza tym jest to odwrócenie uwagi od tego, że PIS nie ma (zresztą jak żadna partia) żadnego programu (jedynie szkielety - hasła którymi można rzucić w telewizji, a które trudno zrealizować), a sam Kaczyński jest fatalnym prezydentem Warszawy. Swoją drogą ciekawe ile milionów złotych publicznych pieniędzy zmarnował Lech i Jarosław popierając różne ustawy. Ciekaw jestem czy poprali słynną ustawę 203 zł dla pracowników służby zdrowia, która kosztowała nas wszystkich już prawie kilka miliardów. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: PIENIADZE NA PARADE ODEBRANE GLODNYM DZIECIOM 11.06.05, 00:06 A kto zaplaci za te pozostale 10 manifestacji, obludniku??? Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: PIENIADZE NA PARADE ODEBRANE GLODNYM DZIECIOM 11.06.05, 02:12 LOL. Też ja. A także na paradę górników, hutników (w tych przypadkach należy doliczyć paręset tysięcy złotych za remonty budynków + koszty stania miasta w korkach), nauczycieli, OPZZ, kolejarzy, ludzi w okularach, matek z dziećmi i każdego kto nie łamie prawa o demonstracjach (i jakiegokolwiek prawa), a odczuwa taką potrzebę. Chociaż masz rację lepiej by było gdyby za wszystkie jutrzejsze manifestacje płacili ich organizatorzy - z tego co wiem lwia część z nich jest organizowana przez młodzieżówkę PIS, a ponoć PIS jest bardzo bogaty jak na partię polityczną. Swoją drogą, aż strach pomyśleć ile publicznych pieniędzy (bo partie są przecież dotowane przez państwo) poszło już na kampanię wyborczą pana Kaczyńskiego i PIS'u. Czy ktoś już policzył ile obiadów można by za to kupić? I dlaczego obłudnikiem? Ja w przeciwieństwie do naszych polityków i paru użytkowników tego forum nie mam ochoty przechwalać się komu i jak pomagam. Nie jesteśmy na wyborach miss świata, a ja nie potrzebuję "polepszać" sobie humoru w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush [...] 10.06.05, 23:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Hackenbush ty glupku!!!!! jesteś mogę 10.06.05, 23:48 zacytowac posta,"nie będą pedaly, komuniści i Zydzi dyktowac co mają robić polacy!!"" koniec cytatu Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Hackenbush ty glupku!!!!! jesteś mogę 10.06.05, 23:52 I to ma niby swiadczyc o antysemityzmie? To swiadczy o tym, ze chce, by Polska rzadzili Polacy, a nie Zydzi, Niemcy, Amerykanie, Anglicy, Urugwajczycy czy Australijczycy. Moja wypowiedz w zadnym miejscu nie ma charakteru antysemickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 Re: Hackenbush ty glupku!!!!! jesteś mogę 11.06.05, 01:12 drhuckenbush napisał: > I to ma niby swiadczyc o antysemityzmie? To swiadczy o tym, ze chce, by Polska > rzadzili Polacy, a nie Zydzi, Niemcy, Amerykanie, Anglicy, Urugwajczycy czy > Australijczycy. > Moja wypowiedz w zadnym miejscu nie ma charakteru antysemickiego. Tak! to swiadczy o antysemityzmie jak i rowniez o ciemnogrodzie i twojemu zidjoceniu! A moze ty poprostu masz kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Hackenbush ty glupku!!!!! jesteś mogę 11.06.05, 01:15 To Twoim zdaniem Polska powinni rzadzic Zydzi? Gratuluje... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Nie lubię Gejów,AleKaczora też,dlatego poszedłbym 10.06.05, 23:37 na tą parade, gdybym miał blisko do warszawki. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 10.06.05, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ZBĘDNA WULGARNOŚĆ, WUUJ. 10.06.05, 23:44 czego wymagac od goscia z literowka i bledem ortograficznym w nicku? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush [...] 10.06.05, 23:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ZBĘDNA WULGARNOŚĆ, WUUJ. 10.06.05, 23:57 wulgarne to sa Twoje posty, jezeli znasz etymologie tego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuleczek Re: ZBĘDNA WULGARNOŚĆ, WUUJ. 11.06.05, 00:00 dr jakis tam mysli ze jesli wykropkuje wulgaryzmy to wszystko bedzie oki. typowo poslko-chrzescijanskie podejscie. jak zamkne oczy to mnie nie widac. no i problemu nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: ZBĘDNA WULGARNOŚĆ, WUUJ. 11.06.05, 00:08 Wulgaryzmow uzywam malo. W tym watku napisalem kilkadziesiat mejli, a wulgaryzmy sa moze w trzech. Ale to typowo pedalskie podejscie: na podstawie 10% wyciagnac opinie o calosci. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ZBĘDNA WULGARNOŚĆ, WUUJ. 11.06.05, 00:14 Twoje posty sa wulgarne, czyli prostackie. Dalem Ci wskazowke. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush MOTO, MOTO, MOTO 11.06.05, 00:46 Typowe pedalskie dzialanie. Jak nie ma argumentow, to najlepiej zaczac obrazac i w ten sposob odejsc od meritum sprawy. Proponuje lekture: www.moto.gda.pl/strona.htm?id=315 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 Re: ZBĘDNA WULGARNOŚĆ, WUUJ. 11.06.05, 01:18 drhuckenbush napisał: > Wulgaryzmow uzywam malo. W tym watku napisalem kilkadziesiat mejli, a wulgaryzm > y > sa moze w trzech. Ale to typowo pedalskie podejscie: na podstawie 10% wyciagnac > opinie o calosci. CIEMNOGRO. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 Re: ZBĘDNA WULGARNOŚĆ, WUUJ. 11.06.05, 01:17 yeellow napisał: > wulgarne to sa Twoje posty, jezeli znasz etymologie tego slowa. yeellow, prosze nie uzywaj slow typu "etymologia" bo gosc nie jest w stanie tego zalapac! toz to ciemnogrod! Ignoruju to cos, tak jak wszyscy normalnie myslacy. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: ZBĘDNA WULGARNOŚĆ, WUUJ. 11.06.05, 01:19 Jako osoba wyksztalcona wiem co oznaczaja rozne wyrazy. A Ty wykazujesz postepowanie typowo pedalskie: czyli kazdy, kto Was nie kocha jest homofobem, faszysta i ciemnogrodem. I jeszcze najpewniej slucha Radia Maryja i czyta Nasz Dziennik. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush POWTARZAM! 11.06.05, 01:17 Wulgarne jest to, co robia pedaly, a nie fakt, ze ktos o tym mowi! I wielka prosba do cenzora: zanim usuniesz ten list prosze o odpisanie na niego i wyjasnienie w ktorym miejscu lamie on regulamin forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Ty to wiesz bo mi wsadziłeś!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 23:46 Czyżbyś był biskupem???????????? Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 [...] 10.06.05, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nie lubię Kaczora,AlePedryli 1000razyBardziej 10.06.05, 23:46 hehe, bohater na odleglosc. Mama by Cie nie puscila. Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 Re: Nie lubię Kaczora,AlePedryli 1000razyBardziej 10.06.05, 23:51 Nie wiem czy mama boroku! ale mieszkam 300km od Warszawki i pracuję jeszcze oprócz klikania po internecie a ty leserze masz wolne 24h/dobę to możesz jechać i do Pacanowa Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Nie lubię Kaczora,AlePedryli 1000razyBardziej 10.06.05, 23:56 co to jest borok? Ciesze sie, ze mieszkasz 300 km stad. I wspolczuje, ze tak ciezko pracujesz, nawet w soboty. Musisz miec wymagajacego sztygara, czy innego majstra. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Tak pojmuję nauki Jana Pawła IIMiłuj każdego człow 11.06.05, 00:00 owieka. Droga do Boga prowadzi poprzez zrozumienie swego jestestwa. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush To przede wszystkim jezyk Hitlera 10.06.05, 23:39 Jesyk Hitlera oraz faszystow - widze, ze ich doktryny doskonale przyswoiles... Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: To przede wszystkim jezyk Hitlera 10.06.05, 23:53 "Tak mam to we krwi' trudno się dziwic, kiedy czyta sie takie posty pelne jawnych pogróżek!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk YOSSI, KLAMCZUCHU - GDZIE TY MASZ DZIECI? 10.06.05, 23:45 Wsadziles kij w mrowisko i rozpetales tu istny sabat czarownic. Pytanie tylko PO CO i jak parada drag queens (bo zapewne o to ciemnocie seksualnej chodzi, choc wiekszosc tzw. cross-dressers to W ISTOCIE 100% HETERO!)moze kogokolwiek zdemoralizowac? Nb. w tym miejscu przypomina mi sie moj polski szwagier, ktory w wieku 2-3 lat zwal ksiedza "baba-chlop" - dzieci nie sa takie glupie i niewinne na jakie wygladaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: YOSSI, KLAMCZUCHU - GDZIE TY MASZ DZIECI? 10.06.05, 23:47 Nie mam;) Miałem na myśli dzieci sąsiada i taki paragraf, ktory mówi, że obywatele mają prawo bronić się przed demoralizacją;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale to nie demoralizacja - to OSTRZEZENIE ;) 10.06.05, 23:51 Memento innymi slowy - patrz dziecie, tak wyglada "baba-chlop" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Ale to nie demoralizacja - to OSTRZEZENIE ;) 11.06.05, 00:03 U nas jest takie antysemickie i brzydkie powiedzenie: "Daj Żydowi palec a weźmie całą rękę". Z homoseksualistami jest podobnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Re: Ale to nie demoralizacja - to OSTRZEZENIE ;) 11.06.05, 00:13 Powiedzenie rzeczywiście brzydkie. Brzydko też powtarzać. Tak! Geje wezmą CAŁĄ wolność. Ale nie - "tobie". Tu się mylisz. Ona jest ich. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser [...] 10.06.05, 23:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: YOSSI, KLAMCZUCHU - GDZIE TY MASZ DZIECI? 11.06.05, 00:03 taki paragraf, ktory mówi, że obywatele mają prawo bronić się przed demoralizacją;) .... no i ciekawe jak, to przed czym maja prawo sie obywatele bronic,zostaloby okreslone. uscislone. a moze oddac sie wodzowi, niech on decyduje. przed czym dokladnie, i w jaki sposob mozna( a moze lepiej obowiazkiem jest) bronic demoralizujace dla jednych jest nie to samo co dla drugich... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 JUTRO POLSKA OBRONI EUROPE PRZED HOMOSEKSUALIZMEM 11.06.05, 00:04 Musimy byc twardzi i nieugieci ! Bojownikow teczowych w damskich majtkach ,jako prowodyrow trzeba oddzielic od reszty stada ! Europa ,nie rzady ,bedzie nam wdzieczna po wszelkie czasy ! Europa odrzuca skorumpowane,spedalone rzady mniejszosci ! Na barykady rodacy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 11.06.05, 00:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 [...] 11.06.05, 00:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 ty admin musisz być strasznym człowiekiem!!! 11.06.05, 08:10 jeżle mnie wycinasz za teks:"a ty kim jestes pedale" a zostawiasz wyzej obraźliwi tekst dla katolików"katolicki cymbale" to mam nadzieje ze ktoś kiedys nieźle Cię za to potraktuje i jeszcze wyciąłeś kilka postów całkowice. A moze ty też jestes pedałem? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: JUTRO POLSKA OBRONI EUROPE PRZED HOMOSEKSUALI 11.06.05, 00:08 Krzycz sobie, jutro stchorzysz :-). Mama z domu nie wypusci i skonczy sie podjudzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Polacy, katolicy, szalikowcy i inni! Jestem z Wami 11.06.05, 00:10 Tylko duchem, ale trzyma kciuki za Was - nie dopusccie do skandalu moralnego... Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 11.06.05, 00:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik [...] 11.06.05, 00:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 11.06.05, 00:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Polacy, katolicy, szalikowcy i inni! Jestem z 11.06.05, 00:12 hahaha, kolejny odwazny, bohater na odleglosc. Fajych sobie kumpli w szalikach znalazles. Mentalnosc faktycznie podobna... Odpowiedz Link Zgłoś
antypedal W Singapurze nie chcą gumy do rzucia, ani parady 11.06.05, 00:13 gejów i lesbijek! My w Polsce też nie chcemy takich ekscesów!!! Chcecie to sobie jedźcie na paradę wolności do Berlina albo gdzie kolwiek gdzie wam pozwolą ale nie w naszym kraju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 [...] 11.06.05, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antypedal Re: Chciałbyś mieszkać w Singapurze;-)??? 11.06.05, 00:23 Ze względu na zakaz gumy to nie wiem??? Ale ze względu na zakaz parady zboczeńców i egzotykę kraju to tak Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 Re: W Singapurze nie chcą gumy do rzucia, ani par 11.06.05, 01:27 antypedal napisał: > gejów i lesbijek! > My w Polsce też nie chcemy takich ekscesów!!! Chcecie to sobie jedźcie na > paradę wolności do Berlina albo gdzie kolwiek gdzie wam pozwolą ale nie w > naszym kraju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten kraj tez jest ich, wiec stul morde i nie bredz. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 [...] 11.06.05, 00:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Nawolujesz do niepokojów!!! 11.06.05, 00:18 Damy sobie radę, z tą calą prawicową halastrą Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Nawolujesz do niepokojów!!! 11.06.05, 00:51 Ja nawoluje do tego, by zgodnie z wola wladz Warszawy, parada sie nie odbyla. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: JUTRO POLSKA OBRONI EUROPE PRZED HOMOSEKSUALI 11.06.05, 00:13 katolik_polski1 napisał: > Musimy byc twardzi i nieugieci ! Bojownikow teczowych > w damskich majtkach ,jako prowodyrow trzeba oddzielic > od reszty stada ! > Europa ,nie rzady ,bedzie nam wdzieczna po wszelkie czasy ! > Europa odrzuca skorumpowane,spedalone rzady mniejszosci ! > Na barykady rodacy !!! ========================================================== chyba zes sobie wychylil kielicha atoz odwaga, plany europejskie, taktyka iscie napoleonska, vivat ps szczegolnie : ...bojownikow teczowych w damskich majtkach (???) jako prowodyrow [dlaczego? myslisz naprawde ze to oni sa prowodyrami?]oddzilic od reszty stada... i co potem? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: (to do "katolika" który pisze faszystowskie p 11.06.05, 00:53 Faszystowskie? A zacytuj jakas jego wypowiedz ktora niby jest faszystowska? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: OBRAŻASZ UCZUCIA RELIGIJNE KATOLIKÓW SWOIM NI 11.06.05, 00:53 Porzadnego katolika nie bedzie obrazac. Bo pilnuje, by nie doszlo do naruszenia swietosci RODZINY i broni przed opluwaniem kosciola przez pedalow. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 NIE UCZ SIĘ ZAKŁAMYWAĆ RZECZYWISTOŚCI! 11.06.05, 01:02 Katolicyzm nie polega na tym, co mówisz. Pójdź na katechezy dla dorosłych, jeśli chcesz wiedzieć na czym polega. "katolik polski" napisał: >Musimy byc twardzi i nieugieci ! Bojownikow teczowych >w damskich majtkach ,jako prowodyrow trzeba oddzielic >od reszty stada ! >Europa ,nie rzady ,bedzie nam wdzieczna po wszelkie czasy ! >Europa odrzuca skorumpowane,spedalone rzady mniejszosci ! >Na barykady rodacy !!! TO JEST WYPOWIEDŹ FASZYSTOWSKA. ZUPEŁNIE NIEZGODNA Z ETYKĄ CHRZEŚCIJAŃSKĄ. Pisać takie rzeczy pod nickiem "katolik" to zniesławiać katolicyzm (np. przed niewierzącymi czy poszukującymi). Według etyki chrześcijańskiej to poważny grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: NIE UCZ SIĘ ZAKŁAMYWAĆ RZECZYWISTOŚCI! 11.06.05, 01:20 TO NIE JEST wypowiedz faszystowska. Proponuje siegnac do slownika i sprawdzic co znaczy slowo "faszyzm", bo zupelnie tu nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Re: NIE UCZ SIĘ ZAKŁAMYWAĆ RZECZYWISTOŚCI! 11.06.05, 01:46 Jest faszystowska. Wyraźnie odwołuje się do wyobrażeń o człowieku i społeczeństwie, charakterystycznych dla faszyzmu. No, a chyba nie twierdzisz, że da się ją pogodzić z etyką chrześcijańską. (Jeśli będziesz próbował, to już chyba niczym cię nie przekonam.) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: NIE UCZ SIĘ ZAKŁAMYWAĆ RZECZYWISTOŚCI! 11.06.05, 01:57 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=14575 "opierająca się na zasadzie wodzostwa, dysponująca zhierarchizowanym aparatem partyjnym, stosująca terror wobec przeciwników politycznych". Wiec gdzie tu widzisz zwiazek miedzy faszyzmem a dazeniem do normalnego spoleczenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach [...] 11.06.05, 00:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow [...] 11.06.05, 00:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszwan winnetou74, wuuj, polen_katolen i podobni...to pro 11.06.05, 00:27 ciekawe co z kolegami robicie w takich różnych siłowniach w piwnicy - odrabiacie lekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 Re: winnetou74, wuuj, polen_katolen i podobni...t 11.06.05, 00:44 TRZASKAJA DRZWIAMI PO PRZYSTAWIENIU PENISA DO FUTRYNY HEHEH Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 Re: Gejuchy won z Warszawy! 11.06.05, 00:42 JUTRO BEDZIESZ MIAL RETUSZ NA GEBIE ZA DARMO Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp [...] 11.06.05, 00:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 [...] 11.06.05, 00:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 [...] 11.06.05, 00:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wizzy [...] 11.06.05, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Parada 11.06.05, 00:21 tych co sugeruja gazowanie innych ludzi do pierdla !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 [...] 11.06.05, 00:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam [...] 11.06.05, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp [...] 11.06.05, 00:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp [...] 11.06.05, 00:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 [...] 11.06.05, 00:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 11.06.05, 00:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 [...] 11.06.05, 00:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: lobuzy won z Warszawy! 11.06.05, 00:57 Po co? Mieliby od razu mokre spodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Tak pojmuję nauki Jana Pawła IINienawiść me serce! 11.06.05, 00:27 Zdeptać zniszczyć zabić. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 Re: tyle Im zostalo ztych nauk papieskich 11.06.05, 00:59 DO WAS NAWET TO NIEDOCIERA BO GENY WAM SIE POGUBILY Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:29 Chronmy nasze dzieci przed Kaczynskim i PiSuarem... Dla Kaczora tez jutro bede gejem! nl Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:31 ZOBACZE JAK SZYBKO BEDZIESZ SPI...L JUTRO JAK PALA PO DUPIE DOSTANIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:32 a Ty wybierasz sie, czy tez tchorzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
jaszwan !!!!AAAAAAA!!!!! 11.06.05, 00:46 czy pałą po dupie to zaproszenie do wspólnych baraszków? A z żonką też taka gra wstępna? Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:39 nocnylot napisał: > Chronmy nasze dzieci przed Kaczynskim i PiSuarem... > Dla Kaczora tez jutro bede gejem! > nl ================================================= chronmy nasze dzieci przed "szczesliwym dziecinstwem " w domach dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
zardozz Zróbta jutro koło na paradzie! 11.06.05, 00:29 Bueeeehehehehehehehehehehe Ta politpoprawność, mam nadzieję, to wam wszystkim bokiem po tysiąckroć wyjdzie. Ja się w ogóle dziwię - od kiedy to sposób uprawiania seksu jest: a) światopoglądem, lub b) czynnikiem decydującym o światopoglądzie, lub c) czynnikiem decydującym o rozwoju narodowej lub nawet światowej gospodarki (co ostatnio próbowali nam dość ryzykownie wmówić pp. Bendyk i Żakowski w "Polityce", lub d) decydującą przyczyną, dla której żąda się dla siebie jskichś specyficznych praw i przywilejów w społeczeństwie? A tak w ogole to chciałbym "zaprotestować", bo osoby przyznające się do pedalstwa nie mogą wspomagać swoich bliźnich poprzez oddawanie swojej krwi. Ja PROTESTUJĘ przeciwko takiej DYSKRYMINACJI!!!! Panie Pacewicz! Panie Osiatyński! Pani Szyszkowska! I wy wszyscy inni supermądrzy, z autorytetem i w ogóle... W razie zagrożenia życia chcę dostać krew od pedała, a nie mogę!!! DLACZEGO?!?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: lobuzy won z Warszawy! 11.06.05, 00:38 to tlumaczy Twoje frustracje. Paciorek i spac. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 Re: lobuzy won z Warszawy! 11.06.05, 00:41 ZOLTEK ZASPIEWAJ SOBIE ZIELONO MI Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: lobuzy won z Warszawy! 11.06.05, 00:42 ciezki masz dowcip i niezrozumialy... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:37 a ja mysle, ze mama Cie nie pusci i stchorzysz jak koledzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek44 Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:39 Wszyscy parlamentarzyści na czele z wickiem marszałkiem Nałęczem powinni złożyć swoje mandaty poselskie. Gdzie byliście upiory kiedy trzeba było wykazywać się odwagą aby walczyć o wolność, która dla normalnych jest faktem. Dla zboczeńców nie. Przypomnę Wam co wtedy robiliście .... lizaliście d....o Jaruzelskiego, a znienawidzone przez Was Kaczory walczyły o wolność. Ojczyzno przebudź się, zboki w kosmos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:45 PANI MARSZALKOWA BEDZIA MIALA WSPANIALA NOC W LOZKU PO PARADZIE GEJOWSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
mgibson Tak, jest!!! 11.06.05, 00:40 Tak, jest!!! Wysyłając dziecko do piaskownicy baczmy aby jakiś gej nie kręcił się w pobliżu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:40 niech Ci jeszcze da na klawiature, bo CAPS LOCK Ci sie zacial. Kolejny pryszczaty dzieciak struga bohatera w sieci, a pod sejm nie przyjdzie, bo tchorz. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_a_bird Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:47 yeellow napisał: > niech Ci jeszcze da na klawiature, bo CAPS LOCK Ci sie zacial. > Kolejny pryszczaty dzieciak struga bohatera w sieci, a pod sejm nie przyjdzie, > bo tchorz. Twoje wypowiedzi są nie na poziomie. To, że jesteś heteroseksualistą, nie oznacza, że trzeba się z tobą liczyć. To, że nienawidzisz tak gejów, świadczy jedynie o prymitywie twojego światopoglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:48 cos Ci sie pomylilo ptaszyno. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_a_bird Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:53 yeellow napisał: > cos Ci sie pomylilo ptaszyno. Jak ja takich nienawidzę. Wiesz, że jestem gejem i traktujesz mnie jak zwierzę! Jakim prawem! Jestem człowiekiem ty ciemnoto!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 01:03 LOL, Twoje posty sa fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmm20 Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 00:52 JAK DOTAD TO WAM PEDALY BRAKUJE GENOW Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: Parada wbrew Lechowi Kaczyńskiemu 11.06.05, 02:18 > JAK DOTAD TO WAM PEDALY BRAKUJE GENOW a skąd wiesz, że tobie nie brakuje? sprawdziłeś swój genom, że jesteś tak absolutnie pewien swego? Odpowiedz Link Zgłoś