Dodaj do ulubionych

W sierpniu odrodzi sie PZPR...

IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 21.07.02, 13:42
.......czyli P-apiez Z-lodziej P-olakow R-abuje......100 milionow nowych
zlotych bedzie kosztowal papieski sabat.....
ps. Polska to bogaty kraj stac ja na fundowanie cudzych przedstawien.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: W sierpniu odrodzi sie PZPR... IP: *.ipt.aol.com 21.07.02, 13:51
      Trudno zrozumiec dlaczego panstwo, w ktorym tak wiele osob cierpi ubostwo
      finansuje te religijna wizyte. Kosciol polski jest tak bogaty, ze powinien ja z
      latwoscia sfinansowac sam., bez szkody dla bezdomnych, zebrakow i bezrobotnych.
      Ilez czynszow wyrzucanych na bruk moznaby pokryc z tej absurdalnej kwoty, ile
      zafundowac obiadom PGR-owskim dzieciom !! Wstyd dla panstwa, ktore powinno sie
      troszczyc o obywateli, a nie wydawac pieniadze na religijne showy.
      • lear dbający o pieniądze publiczne... 21.07.02, 13:56
        wizyta papieza to małe piwo w porównaniu, z marnotrawieniem ich w różnych
        agencjach, ZUS-ie itp itd.
        • Gość: Greg Re: dbający o pieniądze publiczne... IP: *.ipt.aol.com 21.07.02, 14:07
          Nie pochwalam zadnego marnotrawstwa, rzecz jasna ale finansowanie jakiejs
          religii jest sprzeczne z konstytucyjna zasada rownego traktowania wszystkich
          wyznan.
          • Gość: prowokat Re: dbający o pieniądze publiczne... IP: *.telimeny / 192.168.0.* 21.07.02, 17:28
            Gość portalu: Greg napisał(a):

> Nie pochwalam zadnego marnotrawstwa, rzecz jasna ale finansowanie jakiejs
            > religii jest sprzeczne z konstytucyjna zasada rownego traktowania wszystkich
            > wyznan.

bądź co bądź to prezydent zapraszał
            • Gość: Dusigrosz Re: dbający o pieniądze publiczne... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 21.07.02, 22:37
              Gość portalu: prowokat napisał
              (a)
              bądź co bądź to prezydent zapraszal
              Czerwona swinia zaprosila Czarna swinie zeby sie razem spokojnie utuczyc......
    • Gość: zka Re: W sierpniu odrodzi sie PZPR... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 17:18
      Gość portalu: Dusigrosz napisał(a):
      > .......czyli P-apiez Z-lodziej P-olakow R-abuje......100 milionow nowych
      > zlotych bedzie kosztowal papieski sabat.....
      > ps. Polska to bogaty kraj stac ja na fundowanie cudzych przedstawien.....

wyliczyli matematycy z Trybuny?
      Ciekawe, że zapraszają go byli członkowie PZPR. Gdyby go nie zaprosili to by
      nie przyjechał. Widać tak im zależy na tej wizycie.Ciekawe, że przyjeżdza też
      do krajów niekatolickich (też czasami biedne) - zapraszają go i witają głowy
      tych Państw. Ale zawsze odezwie się jakiś "hipokryta-patriota" co to wmawia
      sobie i innym, że tak bardzo "troszczy" się o stan państwowej kasy.
      • Gość: wawa Re: W sierpniu odrodzi sie PZPR... IP: *.rdu.bellsouth.net 21.07.02, 17:52

glowy witaja, a biedni po jego odjezdzie jeszcze biedniejsi. Czy glowy i ich
        potrzeby teraz najwazniejsze?
        Gość portalu: zka napisał(a):

> Gość portalu: Dusigrosz napisał(a):
        > > .......czyli P-apiez Z-lodziej P-olakow R-abuje......100 milionow nowych
        > > zlotych bedzie kosztowal papieski sabat.....
        >
        > > ps. Polska to bogaty kraj stac ja na fundowanie cudzych przedstawien.....
        >
        > wyliczyli matematycy z Trybuny?
        > Ciekawe, że zapraszają go byli członkowie PZPR. Gdyby go nie zaprosili to by
        > nie przyjechał. Widać tak im zależy na tej wizycie.Ciekawe, że przyjeżdza też
        > do krajów niekatolickich (też czasami biedne) - zapraszają go i witają głowy
        > tych Państw. Ale zawsze odezwie się jakiś "hipokryta-patriota" co to wmawia
        > sobie i innym, że tak bardzo "troszczy" się o stan państwowej kasy.
        • Gość: zka Re: W sierpniu odrodzi sie PZPR... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 20:41
          ja nigdy nie byłam biedniejsza po wizycie Papieża, ale jeśli handlujesz wódką
          to rzeczywiście mogłeś stracić te kilka zł.
          • Gość: Dusigrosz Re: W sierpniu odrodzi sie PZPR... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 21.07.02, 22:35
            Gość portalu: zka napisał(a):

> ja nigdy nie byłam biedniejsza po wizycie Papieża,

No wlasnie.....ty i JP2 myslicie tylko o swojej dupie.....a JP2 za cudze
            pieniadze.....
        • Gość: Dusigrosz Re: W sierpniu odrodzi sie PZPR... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 21.07.02, 22:32
          Gość portalu: wawa napisał(a):

>
          >
          >
          >
          > >
          > ....
          > >
          >
          >
          > > do krajów niekatolickich (też czasami biedne) - zapraszają go i witają gł
          > owy
          > > tych Państw.
          DUSIGROSZ : on-JP2 tam jedzie za wlasne czyli Watykanu pieniadze,a Polske
          naciaga i okrada na miliony nowych zlotych. Dobrze ,ze napisalas iz papieza
          zapraszaja glowy panstw,a nie spoleczenstwa.....SLD czyli dawna PZPR tez tak
          jak kiedys nie liczy sie ze spoleczenstwem i jego pieniedzmi.... !
          >
    • Gość: polit Re: W sierpniu odrodzi sie PZPR... IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.02, 22:19
      Jak znasz jeszcze ten skrot PZPR to moze znasz tesz adres tej firmy bo ona
      ciebie i narodowi jest jeszcze winna pare miliardow dolcow.Do teraz kupujac w
      sklepach i wyroby produkowany w zakladach ktorymi sa wlascicielami byli
      dzialacze wyzej wymienionej firmy podpierasz dawny ustroj i jego szefow.Nie
      oczekuj tez odemnie ze uwierze ze tego nie wiesz.
      • Gość: Dusigrosz Re: W sierpniu odrodzi sie PZPR... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 21.07.02, 22:33
        Gość portalu: polit napisał(a):

> Jak znasz jeszcze ten skrot PZPR to moze znasz tesz adres tej firmy bo ona
        > ciebie i narodowi jest jeszcze winna pare miliardow dolcow.Do teraz kupujac w
        > sklepach i wyroby produkowany w zakladach ktorymi sa wlascicielami byli
        > dzialacze wyzej wymienionej firmy podpierasz dawny ustroj i jego szefow.Nie
        > oczekuj tez odemnie ze uwierze ze tego nie wiesz.

A Ja nie jestem Polakiem ty polska swinio !
        A to,ze was wydymali i PZPR i SLD to tylko swiadczy o waszej glupocie !
        • Gość: Ania Re: W sierpniu odrodzi sie PZPR... IP: *.upc.chello.be 21.07.02, 22:38

> Gość portalu: polit napisał(a):
          >
          > > Jak znasz jeszcze ten skrot PZPR to moze znasz tesz adres tej firmy bo ona
          > > ciebie i narodowi jest jeszcze winna pare miliardow dolcow.Do teraz kupuja
          > c w
          > > sklepach i wyroby produkowany w zakladach ktorymi sa wlascicielami byli
          > > dzialacze wyzej wymienionej firmy podpierasz dawny ustroj i jego szefow.Ni
          > e
          > > oczekuj tez odemnie ze uwierze ze tego nie wiesz.
          >

>
          > A Ja nie jestem Polakiem ty polska
          swinio !
          > No jasne ,ze nie jestes Polakiem.Taka swinia jak ty moze byc tylko przybleda.

A to,ze was wydymali i PZPR i SLD to tylko swiadczy o waszej glupocie !
          • Gość: Dusigrosz do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 21.07.02, 22:50
            Alez skad Aniu ,swinie sa biale tak jak ty i reszta polactwa......
            ps. pracuj kurwo polska dalej w Belgii,pracuj ,zarobisz EURO i wrocisz do
            Polski bedziesz prwdziwa swinska-lady......hi,hi,hi,hi....
            A ile kurwo polska-Aniu masz zlota na rekach i w uszach ?!
            • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 21.07.02, 22:54

> Alez skad Aniu ,swinie sa biale tak jak ty i reszta polactwa......
              > ps. pracuj kurwo polska dalej w Belgii,pracuj ,zarobisz EURO i wrocisz do
              > Polski bedziesz prwdziwa swinska-
              lady......hi,hi,hi,hi....
              >
              > A ile kurwo polska-Aniu masz zlota na rekach i w uszach ?!

Ja kurwa polska a ty kurwa meska.Przepraszales mnie juz kilka razy ,kilka razy
              cie bronilam a ty dalej swoje.
              Ciesze sie ,ze piany dostales.Ale to juz moj ostatni post do ciebie.Jestes bez
              honoru bez ambicji.ZERO.
              • Gość: Dusigrosz Re: do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 21.07.02, 23:04
                Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ja kurwa polska a ty kurwa meska.
                DUSIGROSZ : tylko ty Aniu jestes kurwa z nas
                dwoje......

Przepraszales mnie juz kilka razy ,kilka razy
                > cie bronilam a ty dalej swoje.
                DUSIGROSZ : dla mnie forum to ZABAWA ,a nie szcere wymiany pogladow.....
                >
                Ciesze sie ,ze piany dostales.
                DUSIGROSZ : bez przesady ,przeceniasz sie ,nie mowiac o innych polskich kurwach
                na tym forum.......piany to moglem dostac ,ale ze smiechu jak sie
                wkurzacie.......hi,hi,hi,hi......

Ale to juz moj ostatni post do ciebie.
                DUSIGROSZ : chli,chlip,chilp,chyba jakos to
                przezyje.....))))))
                Jestes bez
                honoru :
                DUSIGROSZ : jak Jezus z
                Nazaretu......)))))

bez ambicji.
                DUSIGROSZ : no,z tym akurat bym sie nie zgodzil...ale zyj w blednym
                mniemaniu......hi,hi,hi,hi.....

ZERO.
                DUSIGROSZ : nareszcie Aniu odwarzylas sie na samokrytyke......
            • Gość: Paweł Do vline... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.07.02, 22:55

> Alez skad Aniu ,swinie sa biale tak jak ty i reszta polactwa......
              > ps. pracuj kurwo polska dalej w Belgii,pracuj ,zarobisz EURO i wrocisz do
              > Polski bedziesz prwdziwa swinska-
              lady......hi,hi,hi,hi....
              >
              > A ile kurwo polska-Aniu masz zlota na rekach i w uszach ?!

Spokojnie bo Ci pęknie żyłka w głowie(chyba masz choć nie widać po poziomie
              wypowiedzi.)
    • Gość: Osełka Re: W sierpniu odrodzi sie PZPR... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.02, 00:38
      Dusigrosz. O takich jak Ty mówi się, że są głowy, których trzyma się tylko
      łupież.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka