Dodaj do ulubionych

Po Paradzie mnożą się oskarżenia

13.06.05, 18:30
A Giertych telefonował podobnież do Komendy Głównej, bo jego własnoręcznie
zbudowaną Macież Weszpolską pałują pedały niebieskie:)
Obserwuj wątek
    • jurek46pink nienawiść do odmienności... 13.06.05, 18:35
      ...źródłem oskarżeń. A cywilizacja "miłości bliźniego" źródłem nienawiści.
      Niestety aż tak; tu i teraz.
      • asienka32 Re: 13.06.05, 18:37
        jurek46pink napisał:

> nienawiść do odmienności......źródłem oskarżeń. A cywilizacja "miłości
        bliźniego" źródłem nienawiści.
        > Niestety aż tak; tu i teraz.

Piszesz jak nawiedzony. Jaka nienawisc? Zwyczajne uszanowanie prawa w
        demokratycznmym kraju.
        • kropekuk Tak jak Kaczor uszanowal artykul 2 Powszechnej 13.06.05, 18:42
          Deklaracji Praw Czlowieka? O tym, asienko, mowisz? A naruszenie tego aktu
          najwyzszego rzedu pozbawilo zarzadzenia tego nadetego byle mera jakiejkolwiek
          mocy prawnej;)
          Bo Polska te Deklaracje juz dawno przyjela ...
          • asienka32 A jakie prawa czlowieka Kaczynski zlamal? 13.06.05, 18:47
            Zakazal gejom funkcjonowania w spoleczenstwie, stworzyl dla nich getta, zabral
            im jakies prawa? NIE!!!
            Zakazal organizowania obscenicznego widowiska propagujacego sposob zaspokajania
            seksualnych potrzeb a takze narkotyki i wyzszosc sklonnosci homo nad
            heteroseksualnymi.
            Tak samo jak powinien zakazac parad zoofili, nekrofili i innych-fili.
            • che.yebaka To sie nazywa: Prawo do wypowiedzi. 13.06.05, 18:49
              A dokladniej jest to prawo do swobodnego wypowiadania pogladow i przekonan.
              • asienka32 Re: To sie nazywa: Prawo do wypowiedzi. 13.06.05, 18:51
                Co innego wypowiedz, a co innego obsceniczne i nafaszerowane dragami widowisko.
                Chca sie wypowiadac, niech zaloza partie i startuja do sejmu - moze ktos na
                nich zaglosuje. I wdety moga walczyc o swoje prawa tam gdzie to prawo sie
                tworzy.
                • minia1000 Re: To sie nazywa: Prawo do wypowiedzi. 13.06.05, 19:10
                  a co konkretnie rozumiesz przez 'obsceniczne widowisko' ???
                  a 'nafaszerowane dragami widowisko' widziałaś jak ktoś sobie w żyłę dawał czy jak ????
                • optiks Re: To sie nazywa: Prawo do wypowiedzi. 13.06.05, 20:10
                  gdzie Ty widzisz/widzialas cos takiego?

gdziekolwiek, do jakiegokolwiek medium nie spojrze, widze w pochodzie normalnych
                  ludzi, niczym szczegolnym nie odrozniajacych sie od statystycznego Polaka (nie
                  liczac tych kilku procent lysych kiboli, chlopcow-giertychowcow i innych
                  smutnych, faszyzujacych mlodziencow).

gdyby organizatorzy zrobili z parady tak oblesne, glupie widowisko, jak
                  zachodnie gay prides, sam protestowalbym. Ale z tego co widac - martwic powinni
                  sie przeciwnicy parady, bo to oni stoja teraz w jednym szeregu z ziejacymi
                  nienawiscia i rzucajacymi czym popadnie odmiencami (tak, ODMIENCAMI).
                • oldbay Re: To sie nazywa: Prawo do wypowiedzi. 13.06.05, 20:36

asienka, ty sie za duzo filmow naoglądałaś :D
                  Z tego co piszesz wynika, że nie masz pojęcia czym jest parada i kim są ludzie
                  biorący w niej udział.
                  -
                  oldbay
                  • mike-great Re: To sie nazywa: Prawo do wypowiedzi. 13.06.05, 20:43
                    A kim mogą być gejosy??? Pederastami!!!

oldbay napisała:

>
                    > asienka, ty sie za duzo filmow naoglądałaś :D
                    > Z tego co piszesz wynika, że nie masz pojęcia czym jest parada i kim są
                    ludzie
                    > biorący w niej udział.
                    > -
                    > oldbay
                    • el_bigos jak ma być w naszym społeczeństwie lepiej 14.06.05, 07:33
                      jak społeczeństwo takich baranów hoduje
                • el_bigos idż i powiedz to samo pielęgniarkom, kolejarzom 14.06.05, 07:31
                  rybakom, górnikom i innym, którzy albo niedawno protestowali, albo za niedługo
                  zaczną. Oni wg Ciebie również maja się "sformować" i o swoje w sejmie walczyć?w
                  jakiej rzeczywistości Ty żyjesz?????????????????????chcą homo protestować to
                  niech to robia, bo TY jak bys chciał, baranie, zaprortestować nikt by Ci nie
                  zabronił...
            • enkkidu [...] 13.06.05, 20:18
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • szatan33 Re: A jakie prawa czlowieka Kaczynski zlamal? 13.06.05, 22:17
              Twój pusty łepek nie przyjmuje danych zawartych w konstytucji asieńko, więc
              wszelkie tłumaczenia dla takiego tłuka jak ty nie mają sensu. Faktem jest, że
              aresztowani to głównie oddziały giertychjugend, którzy przy pomocy "pokojowych"
              narzędzi w postaci kamieni, butelek etc. walczyli o "swoje" racje. Czy tak ma
              wyglądać prawo?
              • mike-great Re: A jakie prawa czlowieka Kaczynski zlamal? 13.06.05, 22:36
                Jak ktoś porównuje M.W do Hitlerjugend, to tak jakby porównywał polski
                socjalizm do północnokoreańskiego komunizmu. Czy Kaczor naruszył konstytucję -
                mogły się wypowiedzieć niezawisłe sądy. Pederaści złamali wydaną przez
                demokratycznie wybranego Prezydenta Warszawy decyzję prawną. Mogli się z nią
                nie zgadzać, mogli ją zaskarżyć, ale nie mogli łamać prawa. Ale widać
                pederaści Polsce są poza prawem. Sami się spyhają na margines.
              • viking2 Re: A jakie prawa czlowieka Kaczynski zlamal? 14.06.05, 02:50
                A pisalem juz, pisalem, o pewnej dosc charakterystycznej organizacji
                mlodziezowej, opartej na "dyscyplinie, posluchu i wykonywaniu rozkazow". Dla
                przypomnienia, zalozyl ja byl niejaki Gustav Lenk, w 1922 roku. Sam z kolei
                zostal odstawiony na boczny tor i zastapiony przez niejakiego Kurta Grubera.
                Jego z kolei wykolegowal niejaki Baldur von Schirach. A w 1936 przynaleznosc do
                organizacji stala sie obowiazkowa dla wszystkich gowniarzy od 10-go roku zycia
                wzwyz.
                No, zgadlismy juz wszyscy o jaka organizacje chodzi?
                A co bylo dalej, to jeszcze moze i niektorzy forumowicze pamietaja, a jak nie,
                to moga spytac tatusiow i dziadkow...
            • viking2 Re: A jakie prawa czlowieka Kaczynski zlamal? 14.06.05, 02:36
              > Tak samo jak powinien zakazac parad zoofili, nekrofili i innych-fili.

A czy sa gdzies wogole parady zoofilii? Powaznie pytam, a parade nekrofilii
              pomijam milczeniem, bo, ostatecznie, jest jeszcze prawo na temat
              zbeszczeszczenia zwlok...

A na lzejsza nieco nute, zakazanie parady "innych filii" obejmowaloby rowniez i
              Filie Politechniki Warszawskiej w Plocku, czyz nie?
        • woltron Re: 13.06.05, 20:18
          Jeżeli dla ciebie uszanowaniem prawa w demokratycznym kraju jest rzucanie
          butelek i kamieni, to gratuluję.
          • mike-great Re: 13.06.05, 20:46
            Kibice, górnicy, zwiazkowcy, pielęgniarze, kolejarze, stoczniowcy, itp, itd.
            też rzucają (jeszcze gorsze rzeczy) i co? To tylko świadczy jakie są nastroje
            ludzi, umęczonych biedą i bajzlem, w kraju bezprawia. Kapujesz??? A wy
            doczepiliście się do M.W.

woltron napisał:

> Jeżeli dla ciebie uszanowaniem prawa w demokratycznym kraju jest rzucanie
            > butelek i kamieni, to gratuluję.
            • woltron Re: 13.06.05, 21:39
              Jeżeli o mnie chodzi, to wszyscy którzy przestają demonstrować w pokojowy
              sposób rezygnują z swojego prawa do demonstrowania i powinni ponieść
              konsekwencję takiego wyboru.
              To że kraj jest biedny i umęczony bajzlem nie znaczy, że możemy się zgadzać na
              agresywny wybryki jakiegokolwiek tłumu lub grupy. Z tego samego powodu nie
              możemy się zgadzać na kradzież cudzej własności argumetując, że osoba kradnąca
              była biedna, bo prowadzi to do anarchii.
              Poza tym ja nigdzie nie doczepiłem się do M.W. (chociaż nie wątpliwie
              zadziwająco zgodnie szli z kibolami), a do osób które rzucały kamieniami i
              butelkami. Czy byli wśród nich M.W. tego nie wiem, ale od takich ustaleń jest
              już policja, a nie ja.
              • mike-great Re: 13.06.05, 22:42
                Podobnie konsekwencje karne powinni ponieść wszyscy, którzy złamali zakaz
                demonstracji w pochodzie, wydany przez demokratyczni wybranego Prezydnta
                Warszawy. Takie było prawo. Można się było odwoływać od tej decyzji - są
                procedury odpowiednie, można nawet demokratyczni odwołać Prezydenta Warszawy -
                ale nikt tego nie zrobił. Lepiej łamać prawo - jak uczestnicy tej nielegalnej,
                zrozumcie to, demonstracji. Ja też jestem za karaniem WSZYSTKICH rzucających
                jakimikolwiek przedmiotami, i zagrażającymi zdrowiu i życiu. Ale to są 2 różne
                sprawy.

woltron napisał:

> Jeżeli o mnie chodzi, to wszyscy którzy przestają demonstrować w pokojowy
                > sposób rezygnują z swojego prawa do demonstrowania i powinni ponieść
                > konsekwencję takiego wyboru.
                > To że kraj jest biedny i umęczony bajzlem nie znaczy, że możemy się zgadzać
                na
                > agresywny wybryki jakiegokolwiek tłumu lub grupy. Z tego samego powodu nie
                > możemy się zgadzać na kradzież cudzej własności argumetując, że osoba kradnąca
                > była biedna, bo prowadzi to do anarchii.
                > Poza tym ja nigdzie nie doczepiłem się do M.W. (chociaż nie wątpliwie
                > zadziwająco zgodnie szli z kibolami), a do osób które rzucały kamieniami i
                > butelkami. Czy byli wśród nich M.W. tego nie wiem, ale od takich ustaleń jest
                > już policja, a nie ja.
                • woltron Re: 13.06.05, 22:54
                  istnieje coś takiego jak obywatelskie nieposłuszeństwo z którego skorzystało 2,5
                  tys. mieszkańców Warszawiaków. Poza tym nikt z "organizatorów" nie wzywał do
                  chodzenia środkiem ulicy, a pozwoliła na to Policja słusznie uznając, że lepiej
                  póścić pokojowy tłum niż ryzykować burdy podczas rozganiania i pilnowania
                  wszystkich kiboli i "życzliwych" paradzie. A przyznasz, że nikt nie ma prawa
                  zabronić spaceru warszawiakom chodnikiem :)
                  Co daje odwoływanie się od tej decyzji widzieliśmy w zeszłym roku, gdy
                  mieliśmy spektakl z odbijaniem piłeczki pomiędzy Kaczyński, a wojewodą. Co do
                  odpowiednich procedur, to nie wątpię, że decyzja Kaczyńskiego zostanie uznana za
                  bezprawną. Tylko że wyrok zapadnie zapewne najwcześniej za kilka lat. Swoją
                  drogą jestem ciekaw co zrobi wtedy - o ile oczywście zostanie wybrany na to
                  stanowisko - prezydent Polski.
      • meylec Re: nienawiść do odmienności...a może do dewiacji 13.06.05, 19:43
        agresywnego propagowania? Jak społeczeństwo dziś nie będzie się bronić, to
        jutro będzie się rozkładać.
        • js23 ODEZWA do Narodu Polskiego ks. Jankowskiego.. 13.06.05, 20:34

• meylec A ja mam klaustrofobię. Zachęcam do protestów. 13.06.05, 20:37
            Może mi przejdzie.
        • mike-great [...] 13.06.05, 20:47
          • meylec [...] 13.06.05, 20:53
            • mike-great [...] 13.06.05, 20:55
              • meylec [...] 13.06.05, 21:02
                • mike-great [...] 13.06.05, 21:09
                  • meylec [...] 13.06.05, 21:14
        • zoppot1 Re: nienawiść do odmienności...a może do dewiacji 13.06.05, 23:46
          Geje - fuj - to nie normalość tylko zboczenie.
      • mmm20 Re: nienawiść do odmienności... 13.06.05, 22:49
        ja mialbym kochac takich popaprancow co nie tylko brakuje im genow ale i rozumu
    • 2yoo4yoocorne2 Romus specjalnej troski juz mysli,ze ma 230 poslow 13.06.05, 18:37
      Odwoluja,nakazuja,strasza-a wszystkie badania mowia,ze jest za nimi 10 procent
      spoleczenstwa.Wytlumacze grzecznie,jako osobie specjalnej troski,Romusiowi-
      wielkiej wszy polskiej:zeby rzadzic,trzeba miec swoich 231 poslow.Zdobadz tyle
      glosow od klepiacych rozance i po herbacie.Robisz ,co chcesz w moim kraju.Ale
      najpierw zdobadz,oszolomie z moherowymi beretami na oczach...
      • janlol Re: Romus specjalnej troski juz mysli,ze ma 230 p 13.06.05, 19:18
        Zrozum, że aby domagać się pewnych poczynań ze strony aktualych władz wszelkiej maści nie trzeba rządzić, wystarczy być po prostu obywatelem. Ty też tak możesz robić! Tak właśnie jest w państwach demokratycznych. Ale naprawdę demokratycznych. U nas robi się z tego coś nadzwyczajnego. Pan Giertych ma pełne prawo domagać się tego, co uważa za słuszne i nie musi mieć ani 231, ani nawet jednego posła. Jeszcze prośba: nie nazywaj posła na Sejm RP wszą i nie posługuj się ogranymi, wymyślonymi przez ideologów z GW pojęciami w rodzaju moherowych beretów bo to już jest nieciekawe i nieoryginalne.
        • michal_ludwik Re: Romus specjalnej troski juz mysli,ze ma 230 p 13.06.05, 20:52
          moherowe berety wymyślili Mazurek i Zalewski z Wprost, tygodnika jak
          najbardziej odległego od GW, a bliższego w poglądach piSS.
          • viking2 Re: Romus specjalnej troski juz mysli,ze ma 230 p 14.06.05, 02:53
            > moherowe berety wymyślili Mazurek i Zalewski z Wprost, tygodnika jak
            > najbardziej odległego od GW, a bliższego w poglądach piSS.

Prosze o wybaczenie mojej ignorancji, ale co maja oznaczac moherowe berety? Czy
            to , ze moherowe ma jakies specjalne znaczenie, czy tez sam fakt, ze to berety?
            Powaznie pytam.
        • ibykos Romek jest tepy&glupi.Jego Mlotki Wszypolskie tez. 13.06.05, 22:17
          Taka prawda.
    • nagranicy ODPOWIEDZIALNY 13.06.05, 18:39
      Odpowiedzialnym za to wszystko jest Lech Kaczynski. To jego nieodpowiedzialna i
      bezprawna decyzja doprowadzila do tego wszystkiego.
      Ale jak zwykle wszyscy zlapia sie teraz za wlosy a pan prezydent wyjdzie calo.
      • kropekuk Zakaz Kaczora nie mial mocy prawnej, bo naruszyl 13.06.05, 18:46
        min. artykul 2 Daklaracji Praw Czlowieka. A tak juz w prawie jest, ze akty
        prawne nizszego rzedu musza byc w zgodzie z aktami prawnymi wyzszego rzedu,
        albo sa kawalkiem papieru.
        Coz, zachlanna Kaczka, niszczaca demokracje w imie krycia sklonnosci braciszka
        (a moze i swoich wlasnych), nie powinna wiazac nakazu z 40.000 PLN :))))))
        • michal00 przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 19:05
          z powodow finansowych zrezygnowano z parad berlinskich i to mimo tego, ze maja
          tam podobno burmistrza kochajacego inaczej. inicjatorzy szopki warszawskiej
          mogli spokojnie zebrac te pare groszy od postepowcow, ale nie chcieli bo sa
          lewakami lubiacymi pasozytowac i w gruncie rzeczy zalezalo im, zeby parada byla
          nielegalna.

Tak troche z innej beczki. Ma racje Letowski piszac, ze niemal wszyscy na tym
          skorzystali - homosie maja rozglos i reklame, Kaczor pokazal sie jako dzielny
          szeryf, lewicowi politycy pokazali ze kochaja kochajacych inaczej, MW i kibice
          tez mieli zabawe. Najgorzej na tym wyszli zwykli ludzie jadacy np. do pracy,
          ktorym tluszcza jak kiedys "rolnicy" leppera zagradzala droge.
          • loquin.phd Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 19:24
            "Tak troche z innej beczki. Ma racje Letowski piszac, ze niemal wszyscy na tym
            skorzystali - homosie maja rozglos i reklame, Kaczor pokazal sie jako dzielny
            szeryf, lewicowi politycy pokazali ze kochaja kochajacych inaczej, MW i kibice
            tez mieli zabawe. Najgorzej na tym wyszli zwykli ludzie jadacy np. do pracy,
            ktorym tluszcza jak kiedys "rolnicy" leppera zagradzala droge."

Dużo w tym prawdy. Tak czy inaczej policja zachowała się dzielnie. Tylko skąd
            Twój pomysł, że w Berlinie w tym roku nie ma parady? Jak zwykle jest.
            • loquin.phd Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 19:28
              Tu masz link: www.csd-berlin.de/

Jeśli jakimś cudem PO i LPR na Paradzie skorzystają a Kaczyńscy stracą, byłbym
              jeszcze bardziej zadowolony. Geje i tak zyskują.
            • michal00 Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 19:31
              Tylko skąd
              > Twój pomysł, że w Berlinie w tym roku nie ma parady? Jak zwykle jest

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34239,2666967.html
              Wczesniej gdzies czytalem, ze magistrat berlinski jest coraz bardziej
              niezadowolony, bo nie ma komu sprzatac balaganu. Organizatorzy chcieli ponoc,
              zeby miasto sprzatalo, ale miasto rzecz jasna nie chcialo. Byly tam jakies
              przepychanki i w koncu zrezygnowano z parady.
              • loquin.phd Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 19:37
                No dobra, chodzi o Love Parade, czyli (heteroseksualną) Paradę Miłości. Ta
                upadła z powodów finansowych. Natomiast parada gejów (CSD
                • loquin.phd Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 19:38
                  "Street"
                • michal00 Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 19:43
                  Wiesz, ja nie bardzo odrozniam te parady, dzieki za wyjasnienia. Chodzilo mi w
                  gruncie rzeczy o to, ze brak zezwolenia na demonstracje moze byc spowodowany
                  posrednio przyczynami finansowymi tak jak w Warszawie i ze deklaracja praw
                  czlowieka nic tu nie ma do rzeczy.

Chcialbys zeby LPR zyskalo? To nie pomylka? Tylko dlatego ze sa prorosyjscy i
                  antyukrainscy, czy sa inne powody?
                  • loquin.phd Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 20:03
                    Z trzech powodów. Po pierwsze jestem przekonany, że LPR będąc partią bardzo
                    konserwytywną jednocześnie jest bardziej demokratyczna niż PiS, ponieważ
                    poczuwa się do polskich tradycji demokracji. PiS to parweniusze, a tacy
                    najczęściej zagrażają demokracji. Za LPR stoi bogata tradycja. Po drugie jako
                    liberalny europejski lewicowiec uważam, że w interesie państwa prawica także
                    winna być na poziomie. Po trzecie jestem o tym przekonany, że stosunki polsko-
                    rosyjskie są bardzo istotne i że należy nad nimi pracować. Ukraina to
                    niebezpieczna pułapka i niepotrzebna konkurencja.

Najlepszy byłby prezydent Cimoszewicz i rządy LPR-PO.
                    • loquin.phd Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 20:06
                      Sorry, chodziło o PO-LPR. PO to partia liberalna, ani lewica ani prawica.
                    • michal00 Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 20:47
                      Z trzech powodów. Po pierwsze jestem przekonany, że LPR będąc partią bardzo
                      > konserwytywną jednocześnie jest bardziej demokratyczna niż PiS, ponieważ
                      > poczuwa się do polskich tradycji demokracji.

Nie masz racji z ta demokracja w LPR - to partia wodzowska - wszyscy
                      kontestatorzy zostali wyrzuceni. Zostal tylko Wrzodak - demokrata z Ursusa,
                      specjalista od zadym i kandydat na szefa MON (niech nas Bog przed nim broni!)
                      Ich mlodziezowka tez jest rzadzona autorytarnie. Sam R. Giertych ma dosc
                      niejasne poglady - w zaleznosci od tego z kim rozmawia przedstawia sie jako
                      narodowiec, zwolennik interwencjonizmu, thatcherysta(!) i cholera wie kto
                      jeszcze. Nie wiadomo co u niego jest elementem taktyki, a co rzeczywistym
                      celem. W LPR mozesz znalezc narodowcow, skrajnych liberalow, zwiazkowcow,
                      radiomaryjowcow - to taki bezksztaltny konglomerat.

Rzady PO-LPR sa na razie niemozliwe. LPR bardzo ostro atakuje Okragly Stol,
                      wejscie w koalicje z PO spowoduje odplyw elektoratu. Sami lpr-owcy przyznaja
                      poza tym nieoficjalnie, ze do rzadzenia beda gotowi dopiero za 4 lata.
                      • loquin.phd Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 21:55
                        Dobrze, że LPR nieoficjalnie przyznaje się, iż dopiero za 4 lata będą w stanie
                        rządzić. W moich oczach kompetencji gospodarczej LPR na razie nie posiada
                        wcale, ale cieszy mnie, że spotyka się u nich liberałów. Radio Maryja jest
                        ciężkim obciążeniem dla LPR; gdyby nie ta niewola toruńska, Giertych dawno
                        grałby o ligę wyżej (również jako narodowy katolik, ale suwerenny).

Istnieje inny powód, dlaczego nie ufam PiS. Strukturalnie jest to partia
                        socjalistyczna i antykapitalistczna, startuje ona jednak z prawicy. Łączy
                        socjalizm z "wartościami" konserwatywnymi i narodowymi. W 1933 r. w Niemczech
                        pewien parweniusz o poglądach bardzo podobnych dorwał się do władzy.

PiS i LPR to klasyczni przeciwnicy polityczni, tylko jedna z tych partii może
                        wygrać.
                        • adam_l27 Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 23:44
                          Sądzisz że każde połączenie słów narodowy i socjalistyczny może oznaczać jedno ?
                          Naprawdę wcale tak nie myślisz, po prostu widzisz w Kaczyńskim pewne podbieństwo
                          historyczne do pewnego wodza sąsiadów i upierasz się przy tym.

To zabawne, że każdy w tym kraju kto uważa że te parady powinny byc zakazane bo
                          są obsceniczne musi być już faszystą. Ta parada nie była obsceniczna właśnie
                          dlatego że tak bacznie ją obserwowano. Jeśli te parady zaczną się odbywać
                          regularnie to za parę lat będą podobne do tych na całym świecie. Tak uważam. I
                          uważam że jest to problem środowisk homoseksualnych w Polsce. Bo jeśli chcą
                          przekonywać w Polsce ludzi "takim przekazem" to mają naprawdę małe szanse
                          wywalczenia czegokolwiek.
                          • loquin.phd Re: przestan w koncu zmyslac 14.06.05, 00:18
                            Polski katofaszyzm; to jedna z kilku opcji dalszego rozwoju, których nie można
                            całkowicie wykluczyć. Kaczyńscy niewątpliwie są potencjalnymi kandydatami na
                            przywódców katofaszyzmu. Zasłynie on w historii jako "kaczyzm", co mimowolnie
                            zwróci uwagę na jego tandetność. Dla sąsiadów kaczyzm nie będzie stanowił
                            zagrożenia, tyle że usuniemy was z Unii Europejskiej (my, Europa Zachodnia) i
                            znajdziecie się pod niemal całkowitą kontrolą Niemiec.

Trzeba się liczyć z tym, że Polska być może ciągle nie dojrzała do liberalnej
                            demokracji i demokratycznego państwa prawa i że po ok. 15-letnim okresie prób z
                            demokracją Polacy chcą katofaszyzmu, czyli przezimowania w dyktaturze tak długo
                            aż warunki wewnętrzne ponownie pozwolą na demokrację. Zaletą takiego przebiegu
                            spraw byłaby trwała imunizacja społeczeństwa polskiego na katofaszyzm.

Może jest to po prostu fikcja, że Polska znalazła się już w Europie? Moim
                            zdaniem to fikcja.
              • piotr160 Re: przestan w koncu zmyslac 13.06.05, 19:52
                Moi drodzy, ale delikatnie rzecz nazywając pomyliły się wam berlińskie parady
                To w zeszłym roku władze miasta Berlina zabroniły dobrej zabawy polakom ( w
                dużej części ze Szczecina!) w ramach parady tehno! Parada miłujących inaczej to
                zupełnie inna impreza!
        • janlol A co Wy tak o tej Deklaracji...??? 13.06.05, 19:32
          A ile jest łamanych artykułów Deklaracji??? I co? I nic? I może tak być? I siedzisz cicho, gdy "nie wszyscy są równi wobec prawa"? (Kwaśniewski a komisje sejmowe); a artykuł 16: "Rodzina jest naturalną i podstawową komórką społeczeństwa i ma prawo do ochrony ze strony społeczeństwa i Państwa." - jest tak w Polsce (głodne dzieci itp.)??? I co? A prawo do "ochrony przed bezrobociem" - u nas obowiązuje (ile? pół roku!)??? A taki artykuł (25):"Każdy człowiek ma prawo do stopy życiowej zapewniającej zdrowie i dobrobyt jego i jego rodziny..." - w Polsce obowiązuje??? Itp. itd. - i siedzicie cicho??? Prawa są łamane w naszm kraju, a Tobie chodzi o jakieś parady, gdy ludzie zdychają i duszą się tu.!
          • mike-great Re: A co Wy tak o tej Deklaracji...??? 13.06.05, 20:52
            Nie denerwuj się - niektórzy bardziej martwią się o pederastów, niż o całe
            rzesze żyjące poniżej minimum socjalnego, na skraju ubóstwa, lub o bezrobotnych.
            Ale "Pedał, nasz pan" dla co poniektórych

janlol napisał:

> A ile jest łamanych artykułów Deklaracji??? I co? I nic? I może tak być? I
            sied
            > zisz cicho, gdy "nie wszyscy są równi wobec prawa"? (Kwaśniewski a komisje
            sejm
            > owe); a artykuł 16: "Rodzina jest naturalną i podstawową komórką
            społeczeństwa
            > i ma prawo do ochrony ze strony społeczeństwa i Państwa." - jest tak w Polsce
            (
            > głodne dzieci itp.)??? I co? A prawo do "ochrony przed bezrobociem" - u nas
            obo
            > wiązuje (ile? pół roku!)??? A taki artykuł (25):"Każdy człowiek ma prawo do
            sto
            > py życiowej zapewniającej zdrowie i dobrobyt jego i jego rodziny..." - w
            Polsce
            > obowiązuje??? Itp. itd. - i siedzicie cicho??? Prawa są łamane w naszm
            kraju,
            > a Tobie chodzi o jakieś parady, gdy ludzie zdychają i duszą się tu.!
      • viking2 Re: ODPOWIEDZIALNY 14.06.05, 02:55
        A kto jest winien temu, ze wyjdzie calo? Czy nie ci, ktorzy na niego glosowali?
    • asdfzxcv TAK DLA PRAW CZLOWIEKA, NIE DLA KACZYNSKIEGO 13.06.05, 18:43
      • adam_l27 Re: TAK DLA PRAW CZLOWIEKA, NIE DLA KACZYNSKIEGO 13.06.05, 23:24
        Swoją drogą to bardzo ciekawe czy Ci biedni dyskryminowani homoseksualisci
        zapytali panią Jarugę-Nowacką i pana posła Nałęcza co dla nich zrobili przez te
        pięć lat kadencji sejmu... Ciekawe że paradowali razem akurat w roku wyborów
        parlamentarnych...

Tak, tak, ja wiem ludzie lewicy mają ideały, to one nimi kierują ;)

Naiwniacy. :D
    • katolik_polski1 GRUBY RYCHU DO ODSTRZALU 13.06.05, 18:43
      Jeden wielki skandal !Zamiast palowac homoseksualistow
      po du..ch umozliwiaja im nielegalny przemarsz !
      Tego oberhomo z Niemiec powinni szczegolnie potraktowac,
      zeby wiecej do Polski nie przyjezdzal !
      Takie romantyczne wypowiedzi rozowego Jurka do dyskusji
      nic nie wnosza !
      Zostalo zlamane prawo i GW nawolywala otwarcie do anarchii !
      Winnych trzeba ukarac !
      • che.yebaka [...] 13.06.05, 18:50
      • mike-great Re: GRUBY RYCHU DO ODSTRZALU 13.06.05, 20:53
        Tak jest - pederastyczna parada złamała obowiązujące prawo, i to jej uczestnicy
        powinni być pałowani (lub rozgonieni na 4 wiatry)

katolik_polski1 napisał:

> Jeden wielki skandal !Zamiast palowac homoseksualistow
        > po du..ch umozliwiaja im nielegalny przemarsz !
        > Tego oberhomo z Niemiec powinni szczegolnie potraktowac,
        > zeby wiecej do Polski nie przyjezdzal !
        > Takie romantyczne wypowiedzi rozowego Jurka do dyskusji
        > nic nie wnosza !
        > Zostalo zlamane prawo i GW nawolywala otwarcie do anarchii !
        > Winnych trzeba ukarac !
    • kaczor99 Wraca faszystowskie ONR Giertycha 13.06.05, 18:47
      Jędrzej Giertych dziad Romana Giertycha a ojciec Macieja Giertycha przewodził
      przedwojennym faszystom - Obozowi Narodowo Radykalnemu.
      Wnuk kroczy wiernie śladami "wielkiego" dziada.
      Kalisz nie pozwolił wszechpolskim łysolom bić bezbronnych - co za skandal ?!
    • rmk28 [...] 13.06.05, 18:55
      • antykagan Re: Kto chce byc bogaty? :) 13.06.05, 19:28
        rmk28 napisał:

> Miłuj geja swego
        >
        > Problem większy niż mniejszość
        >
        > Kiedy prezydent Lech Kaczyński zakazał Parady Równości w Warszawie,
        uzasadniają
        > c to ochroną przestrzeni publicznej przed manifestowaniem opcji seksualnych,
        ob
        > ecny akurat w Warszawie Charles Taylor – zapewne najwybitniejszy dziś kat
        > olicki filozof moralny i referent organizowanych przez Jana Pawła II
        sympozjów
        > w Castel Gandolfo – zareagował wybuchem gromkiego śmiechu.
        >
        > EDWIN BENDYK, JACEK ŻAKOWSKI
        >

Żakowski to wyjątkowy szmaciarz, człowiek bez honoru i ambicji, zero bez
        żadnych zasad... klasyczna prostytutka dziennikarska, która za kilka groszy się
        sprzeda każdemu. Na taką szmatę szkoda więcej słów, jak ktoś go kiedyś czytywał
        lub słuchał wie, o co chodzi..

hahah.. polska nowoczesna - to dla niego Polska pedałów i wszelkiej maści
        zboczeńców. Gratuluję tym, którzy się powołują na "autorytet" tej mendy.
        • holyboy_666 Re: Kto chce byc bogaty? :) 13.06.05, 19:52
          na miejscu żakowskiego, za taki kubeł pomyj i obelg pozwałbym cię do sądu
          • przypadek Re: Kto chce byc bogaty? :) 13.06.05, 20:02
            e bez przesady, nie każdy obszczymurek jest godzien tego żeby się z nim
            procesować, a nawet odpowiadać na jego posty
      • meylec Re: Kto chce byc bogaty?Co ma piernik do wiatraka? 13.06.05, 20:31
        Czy kreatywność i otwartość musi się koniecznie wiązać z radosną akceptacją dla
        różnych wykrzywień? A jak ktoś radośnie i bezwarunkowo ich nie akceptuje, to
        nie wolno mu być kreatywnym w tym "postępowym świecie"?
    • katolik_polski1 HOMOSEKSUALISCI ZLAMALI PRAWO -TO JEST FAKT 13.06.05, 19:05
      Tlumaczenie czy Kaczynski mial racje czy nie to mydlenie oczu !
      Kaczynski jest prezydentem i mial prawo zakazac .
      Teraz niezalezny sad powinien odnalezc wszystkich anarchistow
      lamiacych prawo i Judaszy nawolujacych do tegoz lamania
      i przykladnie ukarac !
      Swoja droga pytam sie czy ci wszyscy poslowie maszerujacy
      ramie w ramie z sodomitami ,na drugi rok, po wyborach tez
      beda paradowac ???
      • holyboy_666 Re: taaaa 13.06.05, 19:56
        rozumiem, ze jeżeli kaczynski zabroni np. procesji bożego ciała - też nie złamie
        prawa?
        • mike-great Re: taaaa 13.06.05, 20:58
          Nie rozumiesz. On tego nie zabroni. Gorzej by było z tobą.

holyboy_666 napisał:

> rozumiem, ze jeżeli kaczynski zabroni np. procesji bożego ciała - też nie
          złami
          > e
          > prawa?
          • gekon1979 jak szyszka zostanie preziem wawy 13.06.05, 21:17
            to pewnie zakaze Bozego Ciala, ale nie zostanie
            i cale szczescie
            • mike-great Re: jak szyszka zostanie preziem wawy 13.06.05, 21:24
              No rusz 4 litery, idź, i zagłosuj sensownie!

gekon1979 napisał:

> to pewnie zakaze Bozego Ciala, ale nie zostanie
              > i cale szczescie
      • pandada Re: HOMOSEKSUALISCI ZLAMALI PRAWO -TO JEST FAKT 13.06.05, 20:11
        Kaczyński jest tylko urzędasem, "sługą", którego swoboda postępowania jest ograniczona prawem. Legalność manifestacji oceni sąd.
        Jeżeli bowiem zakaz Kaczyńskiego był niezgodny z prawem, to tak jakby wcale go nie było.
        Manifestacja była legalna (zgodna z polskim prawem), natomiast policja biła i wyłapywała bandziorów rzucających ciężkimi przedmiotami w ludzi.
        • mike-great Re: HOMOSEKSUALISCI ZLAMALI PRAWO -TO JEST FAKT 13.06.05, 21:00
          Tak, tylko do rozstrzygania sporów są sądy, a nie zakulisowe decyzje kolesiów w
          MSWiA. Pederaści mogli się odwoływać, a nie łamać prawo. Ale pederasta jest
          sprawny inaczej.

pandada napisał:

> Kaczyński jest tylko urzędasem, "sługą", którego swoboda postępowania jest
          ogra
          > niczona prawem. Legalność manifestacji oceni sąd.
          > Jeżeli bowiem zakaz Kaczyńskiego był niezgodny z prawem, to tak jakby wcale
          go
          > nie było.
          > Manifestacja była legalna (zgodna z polskim prawem), natomiast policja biła i
          w
          > yłapywała bandziorów rzucających ciężkimi przedmiotami w ludzi.
      • mike-great Re: HOMOSEKSUALISCI ZLAMALI PRAWO -TO JEST FAKT 13.06.05, 20:58
        Pełna racja - jak się nie podobają decyzje Kaczora, to go demokratycznie
        odwołajcie w wyborach tak, jak go wybraliście na swojego Prezydenta. On wydał
        decyzję, ktora była prawem, a prawo zostało złamane. Kto łamie prawo - powinien
        być ukarany. Czyli wszyscy pederaści z parady, plus przefarbowani.

katolik_polski1 napisał:

> Tlumaczenie czy Kaczynski mial racje czy nie to mydlenie oczu !
        > Kaczynski jest prezydentem i mial prawo zakazac .
        > Teraz niezalezny sad powinien odnalezc wszystkich anarchistow
        > lamiacych prawo i Judaszy nawolujacych do tegoz lamania
        > i przykladnie ukarac !
        > Swoja droga pytam sie czy ci wszyscy poslowie maszerujacy
        > ramie w ramie z sodomitami ,na drugi rok, po wyborach tez
        > beda paradowac ???
    • minia1000 znowu LPR rozpętała bzdurną aferę 13.06.05, 19:06
      i nie wiezieć po co. chory kraj.
    • asienka32 Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 19:12
      powinni wsadzic do celi z siedmioma wspolwiezniami-homoseksualistami. Niech sie
      tam wzajemnie tolerancji ucza.
      • katolik_polski1 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 19:16
        Mocne !
        Wczesniej powinni im forme wyrobic ,
        sadzajac na butelke !
        Dobry amerykancki pomysl .
        • przypadek Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 20:04
          Zgłoś pomysł do proboszcza i razem z kółkami różańcowymi zorganizujcie
          odpowiednią bojówkę.
      • minia1000 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 19:17
        hahaha.
        jakie to katolickie co mówisz....:-)
        ......a ja słyszałam, że zatrzymani to z młodzierzy wszechpolskiej...hahahahaha
        • asienka32 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 19:19
          Wszechpolskim tez nie zaszkodzi mala nauczka... ale obawiam sie, za taka
          resocjalizacja nie pomoze im pokochac gejow :)
          • jurek46pink Do nie-nawiedzonej Asieńki - inaczej ! 13.06.05, 19:24
            "By się wybić na poziom bogatego centrum, musimy być bardziej kreatywni.
            Warunkiem wysokiej kreatywności jest jednak między innymi
            społeczna otwartość. Otwartość to więcej niż akceptacja różnorodności i
            tolerancja, czyli zgoda na istnienie innych – to
            życzliwe zainteresowanie, ciekawość wobec wszystkiego co nowe, inne, nieznane,
            niezrozumiałe. Jak kiedyś w różnych krajach miarą
            tolerancji był stosunek do innowierców, kolorowych, Żydów, tak dziś najczulszą
            miarą otwartości jest postawa wobec mniejszości
            seksualnych, które w wielu kulturach najtrudniej jest zaakceptować. Od Zachodu
            dzieli nas tu kosmos. W międzynarodowych badaniach
            porównawczych na pytanie: „Czy chciałbyś mieć za sąsiada geja?”, 55 proc.
            Polaków odpowiedziało: „nie!”.
            Wśród krajów starej unijnej „15” najwięcej takich odpowiedzi udzielono w
            Irlandii – 27 proc., czyli dwa razy
            mniej niż w Polsce."
            • asienka32 Re: Do nie-nawiedzonej Asieńki - inaczej ! 13.06.05, 19:28
              Tolerancja to zyczliwe nieinteresowanie co i z kim sasiad robi w lozku.
              Przynajmniej tak rozumiem to pojecie.

A wyniki sondazy bywaja zludne, bo sa czesto manipulowane. Nie sadze, aby
              spokojni i normalnie zachowujacy sie sasiedzi - homo komukolwiek przeszkadzali.
              • jurek46pink Do nie-nawiedzonej ale naiwnej Asieńki ! 13.06.05, 19:59
                Nie sadze, aby
                > spokojni i normalnie zachowujacy sie sasiedzi - homo komukolwiek
                przeszkadzali.
                ==================================

"Spokojnie i normalnie zachowującym się sąsiadom-homo" podpala się czasem drzwi
                (przez innych "spokojnych" sąsiadów).
                I jednak odsyłam do mojego postu o nienawiści jako źródła....
              • michal_ludwik Re: Do nie-nawiedzonej Asieńki - inaczej ! 13.06.05, 21:07
                asienka32 napisała:

> A wyniki sondazy bywaja zludne, bo sa czesto manipulowane. Nie sadze, aby
                > spokojni i normalnie zachowujacy sie sasiedzi - homo komukolwiek
                przeszkadzali.

Pliz, posługujesz się obiegowymi przesądami. Nigdy widać nie miałaś do
                czynienia z żadnym instytutem badawczym, ani z wiedzą metodologiczną na temat
                sondażów. Badacze z niezależnych uniwersytetów nie mają żadnej radości z tego,
                że sfalszuja badanie - to się nie zdarza, ponieważ można to łtwo sprawdzić
                robiąc inne badanie. Jesli wyniki są bardzo różne, to znaczy że gdzieś się
                popełniło błąd. Strach przed tym i przed utrata autorytetu - oto, co
                powstrzymuje przed fałszowaniem sondaży.
                Jeśli ciągle wierzysz, że badania są fałszowane, to wietrzysz teorię spiskową,
                której nie ma.
          • meylec Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 21:25
            Jeżeli nie taka, to jaka?
          • tomcat21 nasuwa się pytanie 13.06.05, 21:34
            > Wszechpolskim tez nie zaszkodzi mala nauczka... ale obawiam sie, za taka
            > resocjalizacja nie pomoze im pokochac gejow :)

a czy muszą ich kochać?
            czy wszyscy muszą wszystkich kochać i tolerować? np. czy jurek46pink musi kochać
            dresiarzy albo kibiców Lechii Gdańsk?
      • tadeuszosinski48 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 19:22
        uwazaj bo ktoregos dnia twoj syn i corka powiedza ci - mamo jestem gejem,jestem
        lesbijka.a twoj maz powie ze lubi sie kochac w lozku z toba i czasami idzie z
        kolega do lozka - bo jest biseksualista.
        A ty aniusiu,odkryjesz pewnego dnia,majac,juz meza i dzieci,ze chcesz sie
        kochac w lozku z twoja zamezna kolezanka.a wszystko to jest mozliwe.takze w
        twoim pieknym zyciu.
        • asienka32 Ale jedno jest pewne ... 13.06.05, 19:25
          ... nie wyjde na ulice z teczowa parasolka pokazywac swiatu jakie fajnie jest
          bycie lesbijka.
          I bede prosila moje dzieci, zeby rowniez nie robily z siebie idiotow i przy
          okazji narzedzi w rekach niezrealizowanych politycznie nawiedzencow.

Mylisz dwa pojecia Tadziu - nietolerancje homoseksualistow od nietolerowania
          publicznych zadym.
          • tadeuszosinski48 Re: Ale jedno jest pewne ... 13.06.05, 19:36
            oczywiscie,zemyle to i owo,jestem czlowiekiem z wadami.
            twoja postawa jest godna szacunku.przeciez wiekszosc kobiet i mezczyzn
            homoseksualnych i biseksualnych nigdzie na swiecie .i u nas takze nie
            uczestniczy w Paradach Rownosci.bodaj 10 dni temu w Mediolanie w podobnej
            paradzie uczestniczylo 100tys.osob.Matki dzieci na tej paradzie skandowaly:
            lesbijki i geje /ja dodaje biseksualisci/ to takze nasze dzieci!
            mnie idzie o kołtuństwo.mnie idzie o hipokryzje.
            przecież ci co maszerowali w tej paradzie-niczego nie ukrywaja a wsrod
            bojowkarzy romka Giertycha widzialem jednego zonatego z lysa glowa
            chlopaka,ktory spotyka sie z moim znajomy gejem na platny seks.i to jest ta
            hipokryzja.
        • katolik_polski1 [...] 13.06.05, 19:28
          • tadeuszosinski48 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 19:48
            z twojej analizy psychologicznej wynika ze twoj syn juz mial konatakty
            homoseksualne,a teraz to przed toba ukrywa,robi to po kryjomu.
            • katolik_polski1 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 19:50
              Musze to jego dziewczynie powiedziec !
              Zalamie sie kobita !
              • tadeuszosinski48 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 19:57
                pwoedz koniecznie i wyedukuj swego syna ze w sobotniej paradzie uczestniczyli
                obok pedalow,ktorych chcieliscie bic,takze homoseksualne kobiety-lesbijki,a
                wiekszosc nas to byli biseksualisci.
                wsrod kamieniarzy od romcia giertycha,rozpoznalem jednego zonatego lysego,ktory
                ma dwuletnia coreczke,a w ukryciu tenze lysy bojowkarz,maz i tatus,wyznajacy
                dekalog.uprawia platny seks z 21 latkiem.sam ma chyba 28lat.
                opowiedz to tez swemu synkowi i jego dziewczynie.
                • katolik_polski1 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 20:05
                  Co ty mi za historie z Denver Clan opowiadasz ?
                  Ktory lysy ? Ten w pierwszym rzedzie ,czy ten z tylu ?
                  A propo Tadziu ,ty juz chyba nie dorobisz ?
                  • tadeuszosinski48 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 20:12
                    prawda cie boli - o twoim synku takze - masz depresje permanentna,bo musisz
                    wyznawać dekalog przekazany koszernemu Mojzeszowi,a on przekazal nam
                    wspolczesnym.
                    • katolik_polski1 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 20:20
                      Tadziu ,jesli sobie obiecujesz,ze mozesz mi cos wmowic
                      to sie grubo mylisz !
                      My katolicy ,jestesmy od dziecinstwa do zycia przygotowywani !
                      Zrozumialy to niektore hieny,i proboja temu przeszkodzic .
                      Tadziu,Polak znaczy katolik !
                      • sarhenziel Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 20:29
                        Szanowny panie ja nie jestem katolikiem ale polakiem urodzonym przez ppolkę
                        i ona tez była urodzona przez polke i tak dalej do 25 pokolenia nazad dalej
                        brak danych Szwedzi kościół spalili i nie ma metryk.Ale katolikiem w polskim
                        wydaniu to nie zamierzam być kochany jak tam przykazanie o miłości bliżniego?
                        Trzeba znac pismo święte co niestety zaden polak katolik nieuważa za zasadę
                        tylko uważa że jak go ochrzcili wziął komunię ślub kościelny to on chrześcijanin
                        a wała drogi panie.jest pan epym zarozumiałym głupcem co to niby wierzy ale nie
                        zna zasad swojej wiary.I to by było na tyle.Amen
                      • tadeuszosinski48 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 20:51
                        katoliku_polski1 - od urodzenia jestes katolikiem i nasladujesz Jezusa Chrystusa
                        i Deakolg. otoz Dekalog dal Mojzeszowi JAHWE ok.3500lat temu,a Jezus
                        Chrystus,Pomazaniec Boży,Syn JAHWE,decyzją Boga został DOPIERO ochrzczony w
                        wieku 30 lat.NIE W PIELUCHACH jak wiekszosc katolikow.na tym polega obluda
                        katolikow.NIENAWIDZA Żydow.Mimo tego co wyzej opisalem.
                        Lesbijki,Geje,Biseksualisci,pochodza ze zwiazkow heteroseksualnych najczesciej
                        katolickich.a ty katoliku ziejesz nienawiścia do tych ludzi.nie masz nawet
                        odwagi uzywac nicku z prawdziwym imieniem czy nazwiskiem.tez mi z ciebie
                        nasladowca Jezusa Chrystusa.Syn Boży nie chował sie za zadnymi nickami.Glosil z
                        otwarta przylbica. a ty katoliku_polski1 ?
          • holyboy_666 Re: dlatego uważam, 13.06.05, 19:59
            że prawo powinno zabraniać posiadania dzieci osobom z niskim IQ:-)
            • chips8 Re: dlatego uważam, 13.06.05, 20:36
              Przed zezwoleniem na wydanie i wychowywanie potomstwa powinni badać IQ,
              umiejętność logicznego myślenia i poziom agresji.Jaki wspaniały mielibyśmy kraj
            • mike-great Re: dlatego uważam, 13.06.05, 21:35
              No to nie masz szans na potomka!

holyboy_666 napisał:

> że prawo powinno zabraniać posiadania dzieci osobom z niskim IQ:-)
        • mike-great Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 21:12
          Normalnym ludziom to się nie zdarza. Pewne tendencje mogą być osłabiane, lub
          pobudzane - przez rodzinę, wychowanie, wzorce. Im mniej przykładów z półki z
          dewicjami - tym szanse większe!!!

tadeuszosinski48 napisał:

> uwazaj bo ktoregos dnia twoj syn i corka powiedza ci - mamo jestem
          gejem,jestem
          >
          > lesbijka.a twoj maz powie ze lubi sie kochac w lozku z toba i czasami idzie z
          > kolega do lozka - bo jest biseksualista.
          > A ty aniusiu,odkryjesz pewnego dnia,majac,juz meza i dzieci,ze chcesz sie
          > kochac w lozku z twoja zamezna kolezanka.a wszystko to jest mozliwe.takze w
          > twoim pieknym zyciu.
        • zoppot1 Re: Tych zlapanych na paradzie po stronie gejow 13.06.05, 23:52
          Stary masz coś z głąwą a dlaczego nie wyrokujesz ze to twój syn przyjdzie do domu z owieczką i powie ze to jego nowa narzeczona !!! Super co !! Tobie tylko zostanie stwierdzenie ze szkoda ze gotować nie umie.
          Homosów trzeba leczyć to nie norma to choroba
    • tadeuszosinski48 BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:16
      Faktem jest udzial bojowek Romcia Giertycha z kamieniami,przeciw pokojowo
      maszerujacym ludziom.Bojowki Romcia postawic przed sadami!
      • katolik_polski1 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:19
        Wesoly Tadziu zapomniales dodac pokojowo,
        ale nielegalnie !
        Slyszales kiedys o obronie przed prowokacja ?
        • tadeuszosinski48 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:27
          tak,tak,pokojowo,ale nielegalnie.
          a slyszales piekny katoliku_polski_1,że 3500 lat temu niejaki JAHWE dał 10
          Przykazań na dwoch tablicach kamiennych Mojzeszowi.A Jego JAHWE
          SYN<JEZUS,urodził sie w żydowskiej rodzinie Marii-matki Jezusa,i jej meza
          Jozefa-ojczyma Jezusa!
          • katolik_polski1 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:36
            Prowokuj wesoly Tadziu ,prowokuj .
            Ojczyma !!!?
            Krotka analiza psychologiczna .
            Jestes pasywny. Za stary zeby znalezc "partnera" :)
            Mieszkasz samotnie,jestes sfrustrowany ,miewasz depresje !
            Trafiony ,zatopiony 1
            • tadeuszosinski48 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:41
              uwielbiam biskupa PEATZA,molestujacego podleglych klerykow.
              no i oczywiscie ciebie.
              znamy juz wybitnego eksperta psychologa,co już siedzi i czeka na proces,za
              molestowanie dzieci,nazywa sie chyba Andrzej Samson.
              Czy ty za chwile do niego dolaczysz jako kolejny wybitny psycholog?
              • mangold Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:43
                A może katol-polski-one w Tylawie mieszka...??
                • tadeuszosinski48 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:45
                  bardzo dobre-super-wielkie dzieki
                  • katolik_polski1 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:48
                    Nawet nie wiesz komu dziekujesz !
                    Jak jestes polskim homoseksualista,to pozostan polskim !
                    Nie wchodz w pakt z diablem !
                    • tadeuszosinski48 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:51
                      to twoj diabel w postaci weza skusil ewke w edenskim raju do grzechu - skutki
                      sa widoczne - tak cie omamil,ze wyznajesz dekalog,ktory JAHWE dal Mojzeszowi!
                      • mangold Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:54
                        tadeuszosinski48 napisał:

> to twoj diabel w postaci weza skusil ewke w edenskim raju do grzechu - skutki
                        > sa widoczne - tak cie omamil,ze wyznajesz dekalog,ktory JAHWE dal Mojzeszowi!

Jeżeli dobrze pamiętam to za pierwszym razem Mojżesz je rozpiździł i drugie
                        kuli... może w tych wcześniejszych przyzwolenie na homoseksualizm było i Mojżesz
                        zachował się jak prawdziwy Polak-katolik...łapa mu zadrżała i po ptokach.....
                      • katolik_polski1 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:54
                        Tadziu ,dajesz mi do zrozumienia ,ze urodziles
                        sie koszerny ?
                        Szkoda ,ze odrzuciles nauki Mojzesza .
                  • mangold Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:52
                    Katol był aktywny, ale go złapali i z musu jest pasywny, jest stary zgorznkniały
                    i nikt go już nie lubi (prócz paru moherków, ale im nie zagraża,bo są po
                    70-siątce), mieszka samotnie jest sfustrowany i ma non-stop depresję.. hehehe
                    • katolik_polski1 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:58
                      Moze by tak troche swoja glowa pomyslec !
                      Nie da rady !
                      To kup sobie nowa glowe !
                    • tadeuszosinski48 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 19:59
                      dobre - mimo ostrzezen -uprzejmie dzieki
                • zulus3 Mangold polski pedal z Niemiec,shit,shit,shit. 13.06.05, 20:42
                  mangold napisał:

> A może katol-polski-one w Tylawie mieszka...??
                  • mangold Re: Mangold polski pedal z Niemiec,shit,shit,shit 14.06.05, 09:32
                    A Ty jak zwykle...wdzięk cegły... :-D buziaki....
        • chips8 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 20:45
          (Co za hipokryzja.To właśnie jest wyróżniająca prawicę cecha - skrajna
          hipokryzja)znaleźli się obrońcy praworządności, gdyby nie takie "nielegalne "
          demonstacje dalej bylibyśmy po wschodniej stronie kurtyny i nie tylko my
          • tadeuszosinski48 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 20:54
            dokladnie takby bylo jak napisales.
          • katolik_polski1 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 21:09
            Naiwne homosy !W Ameryce albo Europie Zachodniej nielegalna
            demonstracja bylaby przez policje brutalnie rozpedzona !
            I oni dbaja o to, zeby padly trupy dla przestrogi .
            Nie badzcie bardziej papiescy od Papieza !
            • tadeuszosinski48 Re: BOJÓWKI ROMCIA Z KAMIENIAMI PRZED SĄD! FAKT 13.06.05, 21:18
              twoj szef katolikow na watykanie jest takze szefem lozy masonskiej p-2 oraz
              gigantycznego bogactwa materialnego.a twoj nasladowca Jezus Chrystus,nie mial
              nic,nie mial gdzie przylozyc swej glowy na stale jak powiedzial w Biblii,nie
              wybudowal ani jednej swiatyni.dlaczego.bo BOG nie mieszka w swiatyniach reka
              zbudowanych - czytaj w Biblii,Dzieje Apostolskie rozdzial 17 od 22 wersetu...
            • tomxp drogi katoliku polski!!!! 13.06.05, 23:15
              piszesz:
              Naiwne homosy !W Ameryce albo Europie Zachodniej nielegalna
              demonstracja bylaby przez policje brutalnie rozpedzona !

to jest faza b
              faza a: w europie zacodniej i w stanach zjednoczonych ameryki polnocnej parada
              tego typu ni mogla by byc uznana za nielegalna.
              parady tego (i innego) typu odbywaja sie tam dorocznie.

jaksie mowi o iluzjach fazy b, a a ?, drogi katoliku polski?
              pzdr
      • doradca1 Slepy człowieczku radziecki 13.06.05, 22:59
        Własnie w TVP1 widziałem jak jeden z przedstawicieli Mniejszości seksualnych
        rzucał jajkami. I co??? Możesz zgłosić się do Kalisza....Człowieku
        radziecki...On wyśle kilku policjantów z pałami...ale nie za moje pieniądze...
    • adamm5 Gdzie to państwo prawa? 13.06.05, 19:22
      Gdzie to państwo prawa? Jeśli manifestacja była nielegalna, to dlaczego
      chroniła ja policja? Jeśli to Kaczor nie miał racji, to gdzie jest wyrok sadu,
      że jej nie miał? Jeśli manifestacja była nielegalna, to kto niszczy
      praworządność w naszym kraju, jesli uczestniczyli w niej: wicepremier,
      wicemarszałek Sejmu i wicemarszałek Senatu? Czy odpowiedzą przed właściwymi
      organami za taką manifestację pogardy dla praworządności? Jeśli Jaruga-Nowacka,
      Nałęcz i Kutz powiedzą w trakcie zblizającej się kampanii wyborczej, że zależy
      im na praworządności i uzdrowieniu państwa polskiego, to zapytajcie ich
      dlaczego to państwo kompromitują swoimi działaniami!
      • woltron Re: Gdzie to państwo prawa? 13.06.05, 20:02
        sprawdź pojęcie "nieposłuszeństwo obywatelskie".
    • ksiundz Nałęcz i Jaj Ruga się tłumaczą w TVN24:)) 13.06.05, 19:26
      żałosnych macie paputczików drodzy odmienni :))))
      Tylko Kutz potrafi zachować godność.
      • meylec Niech się lepiej wytłumaczą ze swojej troski 13.06.05, 19:50
        o bezrobotnych i bezdomnych.
        • woltron Re: Niech się lepiej wytłumaczą ze swojej troski 13.06.05, 20:03
          to ja proponuję by Kaczyński wytłumaczył jakie ma osiągnięcia w Warszawie poza
          dostaniem absolutriom z drobną pomocą byłego "układu warszawskiego" :)
          • meylec Re: Niech się lepiej wytłumaczą ze swojej troski 13.06.05, 20:47
            A to sobie proponuj. Ale co to ma do rzeczy?
    • finish1 Re: Zamknąć Lecha i Jarka kaczorów z końską twarzą 13.06.05, 19:29
      w jednej celi ciekawe jak wtedy będą piszczeli. Czy to będzie och ach ?
    • curious2003 zboczency pod szczegolna ochrona 13.06.05, 19:31
    • piotr160 Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 19:37
      A wystarczyło pozwolić aby kochający inaczej przeszli sobie i byłoby cicho i
      spokojnie. A tak był szum, który wykorzystują nacjonaliści jak Giertych i
      wodogłowi z hitlerjungen - Młodzieży Wszechpolskiej. Smutne:(( W Warszawie co
      chwilę ktoś coś demonstruje i nikt na to nie zwraca uwagi, tu również byłoby
      tak samo!
      • rmk28 Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 19:44
        Skoro ludzie w Polsce sa takimi zakutymi, ograniczonymi homofobami to czego do cholery szukaja na tym "zgnilym" Zachodzie?

Czyzby tylko kasy jak tanie k****?
        • indianski Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 20:56
          Pieniadze nie smierdza .
      • ksiundz Biedni pederaści sami sobie ukręcili sznur 13.06.05, 19:46
        zamiast apaszek :)) Chciałoby się rzec a nie pisałem ?
      • rmk28 Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 19:48
        > A wystarczyło pozwolić aby kochający inaczej przeszli sobie i byłoby cicho i
        > spokojnie. A tak był szum, który wykorzystują nacjonaliści jak Giertych i
        > wodogłowi z hitlerjungen - Młodzieży Wszechpolskiej. Smutne:(( W Warszawie co
        > chwilę ktoś coś demonstruje i nikt na to nie zwraca uwagi, tu również byłoby
        > tak samo!

Problem w tym ze Kaczuszenko bardziej preferuje bydlo od ludzi miasta.gazeta.pl/warszawa/0,65425.html
        • ot.byt Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 20:02
          Życzę wszystkim kochającym inaczej poteżnych hemoroidów ,zajadów i opryszczki
          do tego,I niech się kochają.
          • karmin-cynober Re: A mi sie ten jarmark coraz bardziej podoba 13.06.05, 20:34
            Zrobic taki cyrk z jednej parady to naprawde ewenement. To chyba uswiadomi wielu
            osobom przed wyborami czym sie zajmuja politycy. Sadzeniem oszolomstwa na prawo
            i lewo ! O komune i afery sie tak szybko nie podaja do sadu jak o jedna parade.
            • indianski Re: A mi sie ten jarmark coraz bardziej podoba 13.06.05, 20:55
              Nie ma chleba - sa igrzyska
    • zulus3 Policja lamiaca prawo to nie Policja tylko bojowka 13.06.05, 20:39
      wiec nie ma mowy o zniewazaniu policjantow,bo takowych nie bylo.
      • indianski Re: Policja lamiaca prawo to nie Policja tylko bo 13.06.05, 20:54
        Kazdy kto leje Kaczorsjugend robi to zgodnie z prawem .
    • gekon1979 sprawe trzeba dokladnie zbadac 13.06.05, 20:54
      bo to byla anarchia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      winni powinni zostac wskazani i ukarani, bez wzgledu na to czy sa z teczowej hordy, czy MW, czy progejowskiej bojowki - produkt zastepczy policji od soboty
      jedno jest pewne w sobote, na czele nielegalnej, jak na to narazie wszystko wskazuje, parady szla wicepremier naszego kraju, oraz politycy, w randze wicemarszalkow sejmu i senatu
      do tego przybyli politycy z niemiec ktorzy smieli wtracac sie w nasze sprawy
      to jest prawidzwy skandal
      do tego policja przemienila sie w progejowska bojowke, i oslaniala nielegalna parade - dobrze powinni ja chronic przed bandytami rzucajacymi kamieniami, ale nie powinna pozwolic jej na marsz - a pozwolila, skandal numer dwa
      chuliganskie wybryki, rzucajacych kamieniami to oczywisty bandytyzm, i nalezy go potepic, natomiast gdy doszlo do protestu obywatelskiego, w momencie w ktorym ludzie lezeli na ulicy, przeciwko lamaniu prawa(przyjmujac teze ze parada byla nielegalna) to byla juz przesada ze storny policji, ktora ostatecznie przeksztalcila sie w progejowska bojowke - mogli przeciez wtedy zatrzymac parade, a stalo sie jak stalo
      dobrze by bylo zeby sad byl obiektywny, a nie progejowski czy proelperowski
      • rnrr Re: sprawe trzeba dokladnie zbadac 13.06.05, 21:47
        nic ująć nic dodać. Zgadzam sie z gekonem 1979 w stu procentach. Dla mnie było
        szokiem kiedy zobaczyłem w TV jak trzech okaskowanych policjantów wyciągnęło
        siedzącego na drodze kolesia na bok po czym zaczęli go okładać pałami. I jeżeli
        Nałęcz krzyczy o łamaniu prawa przez Kaczora to niech też raczy zauważyć, ze
        prawdopodobnie (to moje przypuszczenie) policjanci też je łamali.
    • tata57 Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 21:12
      Ja osobiście nie mam nic co do parady choc uważam że na takie imprezy w naszym
      kraju jest jescze za wcześnie...
      • tadeuszosinski48 Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 21:27
        kropla drazy skale.
        a jak twoj syn twoja corka powiedz aze sa gejem czy lesbijka,to co?
        a jak syn sie ozeni,a na boku bedzie mial kochanka chlopaka,czyli bedzie
        biseksualista ,to co?
        a jak twoja corka bedzie miala meza i dzieci,a po cichu bedzie miala kochanke
        kobiete,czyli bedzie biseksualistka,to co?
        nalezy to robic teraz,by choc powoli edukowac sie wzajemnie,uczyc poszanowania
        dla innosci.tyle.choc zgadzam sie ze znaczaca poprawa w tej materii przyjdzie
        za 10-20lat.
        • gekon1979 przez ciebie 13.06.05, 21:34
          nie chce miec dzieci juz
          jaka chora paplanina
          juz w krotce bedzie to mozna leczyc, przed narodzeniem nawet, dzieki genetyce
          i nie bedzie wtedy wiele homo
          • tadeuszosinski48 Re: przez ciebie 13.06.05, 21:37
            dzieki genetyce bedziesz mogl poprawic sobie mozg.
            • gekon1979 Re: przez ciebie 13.06.05, 21:39
              czego tobie rowniez zycze
        • ukropek Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 21:43
          To że uwarunkowania genetyczne sprawią że w normalnej rodzinie urodzi się homoseksu-alne dziecko to żaden problem.
          Problem jest wtedy gdy zaczyna się z tym publicznie obnosić.
          Ot i tyle
        • ksiundz Sposób publicznego działania odmiennych 13.06.05, 21:47
          ustawianie się ponad prawem, a więc rządanie największego z możliwych
          przywilejów spowoduje, że nawet ludzie obojętni nabawią się "homofobii", z czym
          zresztą mamy do czynienia już po upływie jednego dnia od sławetnej parady -
          vide nagła zmiana w badaniu opinii w GW, o której wyczytałem na niniejszym
          forum. Akcja bowiem powoduje reakcje - to proste. Dodaj Pani/Pan/Ono do tego
          odwrót w Europie od "liberalizmu" obyczajowego a możesz niżej cytowane
          stwierdzenie między bajki schować :))

> choc zgadzam sie ze znaczaca poprawa w tej materii przyjdzie
          > za 10-20lat.
          • rnrr Re: Sposób publicznego działania odmiennych 13.06.05, 21:50
            No coż to że niektórzy chcę mięć większy wybór partnerów i robią wszystko by
            szerzyć pewne zachowania powoduje, że cały kraj oszalał na punkcie tej parady.
            Mam nadzieję, ze to sie czym prędzej skończy.
            • ksiundz :) 13.06.05, 21:58
              Na razie zareagowali czynnie łysi od Giertycha i Leguny, hmmm faktycznie
              patrząc na pałowanie tych ostatnich, zastanawiałem się czy to jest miłość czy
              to jest kochanie - sadomaso też jest pewnie poprawną innością seksualną :))
              • rnrr Re: :) 13.06.05, 22:08
                A jak pały w ruch w policjant zuch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • ukropek Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 21:47
      Mógłbyś się nauczyć ortografi matołku...
      Hado czytać te mądrości..
      • ukropek Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 21:52
        Ten post tyczy się a.adasa
    • slon16 Az pedałów i lesbije na nich napuscili 13.06.05, 21:47
      Ale boją się Kaczorów
      że aż pederastów i lesbije na nich napuścili
      a ten nałęcz i zajdły Zakowski
      to wasze ostatnie podrygi
      za nasze pieniądze
      • gekon1979 sloniu pomysl co bedie sie dzialo kiedy 13.06.05, 21:56
        jaruga, szyszkowaska, nalecz i reszta oszolomow, bede poza parlamentem

to dopiero beda szalec ze swa teczowa anarchia po ulicach - a po to by byc w mediach, bo inaczej po 4 latach nie bytu w sejmie, nie mieli by tam szans powrocic
        i tak beda parady, i lamenty z powodu lamania praw jakichs mniejszosci, walka o przywileje socjalne, caly ten bolszewicki belktot, ktory jednak swietnie trafia do biednych, zagubionych ludzi, i to jest problem
      • rnrr Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 21:56
        No coż Nałęcza wyjątkowo znielubiłem w wyniku jego działań ostatnich dni. Nie
        dlatego bynajmniej, ze stał sie gejem na jeden dzień (bo szkoda, ze parada nie
        odbyła sie szybko i bez nagłośnieniea), ale dlatego, że usłyszałem z ust tego
        pana podłą demagogie. To wstyd by prof. uniwersytetu nawet gdy jest politykiem
        tak wrednie kategoryzował. Mam tu na mysli jego hasła o prawicy (całej
        oczywiście bez wyjątku) łamiącej prawo i atakującej kamieniami. Czy zgodnie z
        logiką tego pana cała lewica to aferzysci????????? Czy rownież mozna mówic:
        aferzystą jest "prawy człowiek lewicy" i Nałęcz i cała SDPL. To było była by
        przesada ale skoro jaśnie panu marszałkowi wolno to czemu nie.
        • yeellow Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 22:46
          czy ktos na prawicy potepil rzucanie kamieniami? Na razie slychac lament,
          ze "biednych chlopcow" aresztowano, a kon z kaczka odgrazaja sie i strasza
          policje...
          • rnrr Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:02
            TUSK wczoraj u olejniki w zetce
            • yeellow Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:04
              nie widzialem, ale cieszy mnie to. Brawo Tusk. Czekam na nastepnych.
              • rnrr Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:07
                Sorry własnie sobie uświadomiłem ze to był Rokita nie tusk
                • yeellow Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:08
                  w takim razie wycofuje brawa dla Tuska :-)
                  • rnrr Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:16
                    Fakt Rokicie sie nie należą. Na pokojowej manifestacji chyba była jego kukła
                    ramie w ramie z Kaczyńskim. Rozumiem, ze kukła Rokity służy obronie praw
                    demokratycznych
                    • yeellow Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:18
                      czemu nie, brawa przechodza na Rokite. Kukly sa na pokojowych manifestacjach, a
                      Rokita widac popieral Kaczynskiego w jego zakazach. Kukly nie spalono, biegala
                      sobie wesolo.
                      • rnrr Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:21
                        Rokita był za legalną manifestacją i mówił to już wcześniej. Dlatego ta
                        manifestacja minęła sie z celem gdyż pewne siły wykorzystały ją po to by
                        dołożyć wszystkim kto jest choć odrobinę nielewicowy
                        • yeellow Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:24
                          Ja nie patrze na to az tak politycznie. Pozostaniemy przy swoich zdaniach. Bede
                          sie cieszyl, jezeli chociaz kilka osob zobaczylo parade i zmienilo troche swoje
                          podejscie.
                          • rnrr Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:30
                            Szkoda ze nie patrzysz bo wiele przez to tracisz w ocenie tych wydarzeń. To
                            niestety była czysta polityk. Ot co
                            • yeellow Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:32
                              Dla mnie prawda jest po srodku :-) Ale ciesze sie, ze da sie tu kulturalnie
                              pogadac, to nie czeste na tych forach.
                              • rnrr Re: Az pedałów...napuscili. Nałęcz wstydu nie ma 13.06.05, 23:35
                                Wyjąłeś mi to z ust. Miałem zamiar to samo napisać, ale kolacyjka późna mi w
                                tym przeszkodziła.
                                • yeellow :-) 13.06.05, 23:37
                                  • rnrr Re: :-) 13.06.05, 23:41
                                    :-)
    • warcholt Jankowski, Petz i Krollop w Paradzie Pedofili 13.06.05, 21:57
    • baikadent Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia 13.06.05, 22:13
      O matko pojedyncza...Teraz bedziemy obserwowac kolejny show. Moze Komisję
      Śledczą powołać?

A tak z drugiej strony Kaczor tylko wygrał na zakazie Parady. To było genialne
      posuniecie. Jemu to pewnie z przeproszeniem zwisa, czy taka parada bedzie czy
      nie, ale patrzcie: prostym ruchem zafundował sobie stałą obecnośc w mediach
      (nieważnę czy mówią dobrze czy źle, byleby mówili. Co zresztą jest myślą bardzo
      znanego geja), doskonale swoją twardą szeryfową postawą trafiając w gusta
      zmęczonego aferami elektoratu, który preferuje raczej heurystyki myślenia. Nie
      za bardzo cenię Kaczora, ale to posuniecie było politycznie mistrzowskie.
      Wiadomo, ze karmieni jestesmy głownie demagogia i pewnie mało kto zawraca sobie
      głowę pytaniem, czy to aby jest OK, ze pan prezydent nie respektuje prawa robiąc
      z niego szopkę.
      • rnrr Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczora 13.06.05, 22:18
        i nie tylko. Ja marzę by również odpowiedzieli Ci którzy kazali poturbować tych
        ludzi siedzacych na ulicy. Nie żałuje kogoś kto rzuca czymkolwiek w nielegalne
        (niestety zgodnie z podjetymi decyzjami administracyjnymy) zgromadzenia. Trafia
        mnie jednak widok policji wyciagających ludzi będących przeciwnikami
        manifestacji. To były działania w stylu Białoruskiego OMONu. Podobnie sie
        policjanci zachowywali wobec siedzących na ulicy. I to było w porządku????? A
        wracając do Kaczora to on już mnie tak nudzi, ze nie chce mi się nawet o nim
        pisać cokolwiek wiec troszkę odbiegłem od posta poprzedniego.
        • yeellow Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 22:41
          Zrob eksperyment. Wyjdz na ulice. Poloz sie. Lez i czekaj. Jak beda Cie sila
          sciagac wierzgaj i szarp sie. Potem krzycz glosno, ze jestes ofiara represji.

Jak boisz sie samochodow, to zrob ten eksperyment na chodniku. Ale waskim, zeby
          dobrze zatarasowac (bedziesz w koncu sam, bez kolegow).

Daj znac, jak poszlo. Moze nawet do sadu pojdziesz i odszkodowanie wywalczysz?
          Bedziesz mial wreszcie swoje 5 minut...
          • rnrr Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 22:45
            Nie odwracaj kolego kota ogonem. W imie tak postulowanej wolności wypowiedzi
            można było inaczej potraktować ludzi mających inne zdanie, a nie porownywać ich
            do faszystów i pałować
            • yeellow Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 22:49
              kolego, nikt nie palowal majacych inne zdanie. Dostalo sie rzucaczom kamieni,
              butelek, szarpiacym sie z policja i innym zadymiarzom. I dobrze.
              • rnrr Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 22:52
                nie mogę znieśc twojej nieobiektywności. Sorry, ale widziałem w telewizji
                zachowania które moim zdaniem były nadużycie ze strony policji i to mnie
                wkurzyło potwornie. Jestem zaangażowny w pomoc ludziom z Białorusi i jestem
                szczegolnie wrażliwy na wszelką przemoc i agresje ze strony policji. By była
                pełna jasnośc byłem zwolennikiem legalnosci manifestacji a to co pisze tutaj to
                efekt mojej wściekłości na przemoc której nienawidze
                • yeellow Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 22:58
                  wlasnie leci na TVP2. Ja widzialem dodatkowo na zywo i dostawalem jajkami.
                  • mmm20 Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:01
                    CHOWALES SIE ZA JARUGA I NALECAM TO TYLKO JAJA LECIALY
                  • rnrr Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:05
                    To Ci współczuję, ze jajkiem dostałeś a koleś którego przed chwilą w TVP 2
                    pokazywali dostał parę pał. Mimo, ze raczej sympatyzowałem z ideą manifestacji
                    to w wyniku tego jak została wykorzystane przez pewne persony bardziej
                    współczuję temu spałowanemu.
                    • yeellow Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:07
                      tylko on dostal te paly za szarpanie sie z policja, a moze i za cos wiecej.
                      Uczciwy czlowiek slucha sie policjanta i wstaje grzecznie i przechodzi, tam
                      gdzie mu kaza. Zatarasuj chodnik, potem walcz z policja i poczekaj na efekty.
                      • rnrr Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:12
                        O nie kolego to co zapamietałem z relacji w TVN 24 było po prostu bandyctwem
                        policyjnym. Było tak jak napisałem. Chwycenie kolesia odciągnecie na bok i pały
                        w tedy w ruch. Nie szarpał się. Po prostu byl ciągnięty po ziemi. A co byś
                        zrobił gdyby policja zablokowała waszą pokojową manifestację.
                        • yeellow Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:14
                          Ale nie byl palowany. Poloz sie na ziemi i nie wstawaj. Tez beda Cie ciagnac.
                          Jak to sobie inaczej wyobrazasz? Mieli przylac lektyke?

Jakby policja zablokowala, to mysle, ze nie byloby marszu. Pozostalibysmy na
                          placu, gdzie sie zebralismy. Nikt by nie walczyl, bo parada byla radosna i
                          pokojowa.
                          • rnrr Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:17
                            Własnie tak policja powinna postąpić, ale prawdobodonie pewni politycy (z
                            lewicy) chcieli ja wyprowadzić na ulice, prowokować Wszechpolaków i pokazać
                            oszołomstwo przeciwko słusznym celom. I dlatego z takim niesmakiem oceniam
                            manifestacje a przede wszystkim brutalność policji
                            • yeellow Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:19
                              prowokowac, bo geje odwazyli sie wyjsc na ulice... Strasznie latwo sprowokowac
                              tych bojowych chlopakow.
                              • rnrr Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:23
                                No może nei łatwo. Gdyby nie było wyborów niedługo to pewnie i parady by sie
                                nie chciało organizować w takiej formie. Po tym jak wykorzystana została parada
                                niesety mogę powiedzieć ze była typową akcją polityczną, a nie próbą szerzenia
                                tolerancji.
                                • yeellow Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:25
                                  moze jakbym widzial parade tylko w migawkach telewizyjnych, mialbym podobne
                                  odczucia. Poniewaz bylem i to przezylem, wiem, ze bylo inaczej. Dla mnie to
                                  bylo wspaniale doswiadczenie.
                                  • rnrr Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:28
                                    Coż żyjący na Białorusi wcale nie mają lepszego obrazu tego kraju od Polaków
                                    obserwujących to co sie dzieje zza między. Zatem bez przesady kolego. Cieszę
                                    sie jednak ze przeżyłeś wspaniałe doświadczenie
                                    • yeellow Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:29
                                      wiesz, pomaranczowa rewolucja tez byla nielegalna...
                                      • rnrr Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:36
                                        O przepraszm to już przesada. Argument w stylu ciosu pewnego boksera. Proszę
                                        nie porównywać, bo zupełnie był inny problem inne realia itd.
                                        • yeellow Re: Po Paradzie mnożą się oskarżenia wobec Kaczor 13.06.05, 23:37
                                          no dobra, nie bede rozwijal :-). Topor zakopany ;-)
      • timberwolf We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 22:37
        ..na szczęście.
        • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 22:42
          a może sie zacznie i to w pażdzierniku bo przecież nie można było za jednym
          zamachem wybrac prezia i stado poslosenatorow
        • madine1 Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 22:42
          Czyli za rok policja będzie pałować pokojową manifestację, w której będą szły m.in. matki z dziećmi i
          osoby starsze?
          I chronić osłupiałych nazistów?
          • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 22:44
            to sie nie uda, te bojowki przychodza w koncu tez po to, zeby lac sie z
            policja. Chyba, ze kon z kaczka wprowadza nowy przepis o "czynnej napasci na
            czlonka MW", tudziez "zniewazeniu czlonka MW".
            • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 22:46
              policja bedzie miała nakaz pałować każdego kto protestuje przeciwko nielegalnym
              pogodom z udziałem Nąłeczy Jarug i innych polityków.
              • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 22:47
                zapomniales dodac "rzucajac kamieniami".
                • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 22:50
                  nie wszyscy rzucali kamieniami. Szkoda ze tego nie dostrzegłeś oglądając
                  relacji w telewizji. Siedzieli na ulicy. Podbiegał OMON i wyciągał kolesia po
                  czym okładał go pałami parenascie metrów dalej. TVN 24 szkoda, ze nie mogę
                  wskazać bardziej konkretnie.
                  • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 22:55
                    kolego, ja to widzialem, wlasnie lecialo. Tlumacze Ci, jak polozysz sie, czy
                    bedziesz siedzial na ulicy i szarpal sie z policja, to tez Cie odciagna
                    spaluja. Proste.

A widzialem wiecej od Ciebie, bo ja tam bylem.
                    • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 22:57
                      ci, ktorzy grzecznie protestowali (przed chwila byli w TVP2) szli z nami i
                      dlugo sobie dyskutowalismy. Wlacz TVP2, to sam zobaczysz
                      • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:01
                        To grzecznie jest iść w nielegalnej maniefestacji a nie grzeczne jest
                        protestowanie przeciwko niej (nie rzucanie kamieniami)
                        • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:03
                          nie jest grzeczne siadac na jezdni jak ktos idzie. To chyba jasne. Byli tacy,
                          co szli z transparentami anty i nie mieli zadnych problemow. Co wiecej stali
                          wsrod nas i nie bylo problemu. A potem dlugo sobie rozmawialismy. Zreszta byli
                          przed chwila w TVP2. Jeden w bialym krawacie, drugi w garniaku. Byli ok,
                          chociaz ich poglady sa dla mnie nie do przyjecia.
                          • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:08
                            A grzecznie jest iść przez kawał Warszawy w nielegalnej manifestacji której cel
                            dawno zresztą został zatracony
                            • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:09
                              cel zostal przeformulowany. Celem byla ochrona praw konstytucyjnych. A isc
                              sobie przez miasto mozna. Ruchem steruje policja i jezeli sie czlowiek
                              podporzadkowuje, to idzie sobie legalnie. Uwazasz, ze nie wolno mi spacerowac
                              po miescie?
                              • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:13
                                Przeformułowany???? to może warto było złożyć podanie o inny rodzaj
                                manifestacji. Ja jestem demokratą jakich malo i wolnościowcem, ale jak
                                dyskutuję to aż burzy mi się światopogląd
                                • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:17
                                  kolego, wyjasnie Ci. Miala byc normalna parada gejow i lesbijek. Zadna wielka
                                  sprawa, kolorowy pochod, itp. Ale nagle okazalo sie, ze to nielegalne. Ze jest
                                  grupa w Polsce, ktora nie moze paradowac, bo nie. I parada przerodzila sie w
                                  marsz przeciwko temu nieprawnemu zakazowi. Stad symbol kaczki byl symbolem
                                  parady, stad spiewalismy kaczuszki i byly anty-Kaczynskie hasla. Na jego wlasna
                                  prosbe.
                                  • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:20
                                    Nie wyjaśniłeś mi niestety bo mogliście przeciwko kaczuchom manifestować w
                                    miejscu spotkanie a nie łazić po Wawie. Mogliście też urządzić pikiete zgodnie
                                    z prawem i obyczajami. Niesty to wszystko posłużyło sprowokowaniu zadymy by
                                    Nałęcz i Jaruga mogła w mediach pobłyszcześc i Kaczor oczywiscie przy okazji
                                    też.
                                    • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:22
                                      ale przeszlismy. I okazalo sie, ze bylo spokojnie, kolorowo, wesolo. Nie
                                      sprawdzily sie czarne scenariusze i mam nadzieje, ze na przyszlosc decydenci
                                      beda mieli mniej "argumentow". Ja nie szedlem, zeby ktos blyszczal, ale zebym
                                      nie musial sie sam przed soba wstydzic, ze bylem w domu jak byli slabszych. Ot,
                                      co.
                                      • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:25
                                        No ja bym się wstydził sam przed sobą gdybym chciał szerzeć tolerancję a moje
                                        dzialanie spowodowałoby tylko sianie nienawieście. Was wobec Kaczuchów i
                                        skrajnej prawicy i wice versa
                                        • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:29
                                          jakiej nienawisci... Dla mnie to byl wielki zastrzyk pozytywnej energii. Zero
                                          nienawisci. Mysle, ze chociaz pare osob, tych, ktorzy nie protestowali stojac z
                                          dala, plecami do nas, ale tych kilka osob, ktore weszlo w kolorowy, wesoly tlum
                                          i dyskutowalo z nami zobaczylo, ze ich wyobrazenia parady byly znaczaco inne,
                                          niz rzeczywiste. Nawet ze wzgledu na nich bylo warto :-).
                                          • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:32
                                            Ja patrze na to w szerszej ogolnopolskiej perspektywnie i szoda róz gdy płoną
                                            lasy. Mysle, ze raczej w ludziach wzmocniły sie antagonizmy i żadna w tym
                                            pociecha ze pare osób sobie potańczylo.
                                            • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:36
                                              nastepnym razem zapraszam na parade, czasem dobrze zobaczyc szczegoly, nie
                                              tylko szeroka perspektywe :-). Z mojego punktu widzenia akceptacja
                                              homoseksualizmu w spoleczenstwie to bolesny, ale nieunikniony proces, a parada
                                              jest malym krokiem w dobra strone.
                                              • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:38
                                                Coż no nie wiem czy to był dobry krok i czy przypadkiem nie był jednak krokiem
                                                w tył.
                                                • yeellow Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:39
                                                  przekonamy sie za iles tam lat :-). Teraz prozne spory :-)
                                                  • rnrr Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:42
                                                    Ot co. To najcześciej padało w naszych postach. Zatem w tej miłej atmosferze
                                                    życze panu dobrej nocy i do podyskutowania ponownie. Pozdrawiam
              • gekon1979 bedzie miala nakaz palowac tzw 13.06.05, 22:54
                niepoprawnych politycznie, a wiec wszystkich ktorzy nie beda sie zgadzac z jedynie sluszna droga teczowej hordy
            • ukropek Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 22:52
              Skończy się bełkot i wybrani zostaną ci którzy są najbardziej wiarygodni...
              Ot i tyle ...żałośni mandryle
              • gekon1979 Re: We wrześniu skończy się zabawa... 13.06.05, 23:05
                ale dlatego powinny byc jedno mandatowe okregi wyborcze, zeby oszolomy w stylu szyszkowskiej, jarugi, nalecz sie nie dostaly do sejmu
    • shoovar parada 13.06.05, 22:50
      Kaczynski kierowal sie nie tylko wlasnym interesem. Kierowal sie moim interesem
      tez...
      • loquin.phd Re: parada 13.06.05, 22:59
        To prawda.
      • mmm20 Re: parada 13.06.05, 23:03
        CZEGO NIE SPUSCILI PIESKOW ZOBACZYLIBYSMY CZY ZWIERZETA LUBIA PEDALOW
      • jeskk69 Re: parada 13.06.05, 23:44
        ale nie kierowal sie moim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka