antypedal2 BLOKUJĄ MI NICKA? CO W NIM ŁAMIĄCEGO 18.06.05, 16:28 REGULAMIN?? NAJPIERW BYŁ ANTYPEDAL, POTEM ANTYPEDAL1 Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: BLOKUJĄ MI NICKA? CO W NIM ŁAMIĄCEGO 18.06.05, 16:31 manifestujesz sie z wlasna seksualnoscia, to zakazane. Spytaj Kaczynskiego ;-) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
antypedal2 Re: NIE MAM NICKA ANTY PEDAL ANI INNEGO 18.06.05, 16:34 TYLKO ANTYPEDAL Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow TVN24 18.06.05, 16:40 LOL. Kto ogladal, to wie :-))) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
sz.marchewka DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 16:47 Dlaczego Gazeta Wyborcza jest tendencyjna i wszystkim ludziom, organizacjom i dzialaniom broniacym naszych narodowych wartosci przyszywa latke faszystowska? Czy kazdy kto powie, ze homoseksualizm jest wbrew naturze, a zdrowe spoleczenstwo to spoleczenstwo oparte na zdrowych rodzinach jest od razu faszysta? Jaka jest wlasciwa i uczciwa historyczno-polityczna definicja faszyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 16:53 masz jakas obsesje? Gdzie GW przyszywa komus latke faszyzmu? -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
filip.wojciechowski Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:01 osoba, ktora mowi o sobie "my" i uwaza siebie za "normalna" (w odroznieniu od innych zwyrodnialcow), ktora rozroznia pomiedzy tym co jest w zgodzie z natura, a tym co jest "wbrew naturze" (chociaz w rzeczywistosci natura jest ogromnie roznorodna), i w koncu osoba, ktora mowi o "zdrowych" formach organizacji spolecznej - to wlasnie dla mnie faszysta albo faszystka, droga sz. marchewko Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:16 nie wiedziałem, że tak mało wystarczy by kogos okreslic faszystą. Myślałem, ze takich wystarczy okręslić ograniczonymi światopoglądowo. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:22 rnrr napisał: > nie wiedziałem, że tak mało wystarczy by kogos okreslic faszystą. Myślałem, ze > takich wystarczy okręslić ograniczonymi światopoglądowo. no wiesz, ludziom wysylanie do gazu, jeszcze wciaz kojarzy sie jednoznacznie i nie bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:30 Wszystko jasne!!! Przyjmuje jedynie słuszną wykładnie!!! Rozumiem, ze MW wychodzi na ulice i skanduje to na zjazdach i generalnie wszędzie i zawsze to skanduje. To jest oficjalna dokryna tej bandy i każdy jej członek to powtarza? Dziś też to krzyczeli tak??? Giertysze też z sejmowej mównicy to notorycznie głosi i wszycy jego lprowi poslowie. Ma prawo sie to ludziom jednoznacznei kojarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:35 rnrr napisał: > Wszystko jasne!!! Przyjmuje jedynie słuszną wykładnie!!! Rozumiem, ze MW > wychodzi na ulice i skanduje to na zjazdach i generalnie wszędzie i zawsze to > skanduje. To jest oficjalna dokryna tej bandy i każdy jej członek to powtarza? > Dziś też to krzyczeli tak??? Giertysze też z sejmowej mównicy to notorycznie > głosi i wszycy jego lprowi poslowie. Ma prawo sie to ludziom jednoznacznei > kojarzyć Nie, na zjazdach oddaja czasc swojemu wodzowi. Jak chca poprawic swoj wizerunek robia parade normalnosci. A jak czuja ze maja do czynienia tylko z pedalami za ktorymi jak sadza nikt sie nie wstawi to wykrzykuja hasla by wyslac ich do gazu, albo ze na pedaly najlepsza jest eutanazja, a wszystko to urozmaicone kamieniami. To rzeczywiscie dziwne, ze wywoluja takie a nie inne skojarzenia, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:42 Tak dziwne, bo dla mnie faszyści to Niemiecki NPD i działalność chociażby wzgledem Turków plus oczywiscie inne hasła. LPR mimo całego chamstwa jaki uprawia to jeszcze do nich daleko, a nawet zupełnie daleko. Wiele pada w tym kraju haseł. Dobrze ze jedne sie tak docenia i wrecz przecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:45 a jak nazwiesz tych, co tlumacza ulotki propagandowe tej partii i propaguja w polskim internecie? -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:58 daj link bo nie widziałem takich ulotek. Poprosze o link przeczytam i ocenie Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:05 Chyba widziales, bo na tych forach publikowali. homoprawda.republika.pl -- a tu odtrutka: homo-niewiadomo.blogspot.com/ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:16 Wiesz wczatam sie to dokładnie choć mnie zęby bolą od pobieżnego przejrzenia. Rozumiem, ze to oczywiście MW to w net wrzuciła i jest to zgodne i oczywiscie akceptowane przez działaczy tej bandy. Jestem otwarty na zmianę swoich opinii, wiec poszukam tam treści ktore by zasługiwały by wyzywać non stop MW od faszystów. Dalej będę też ich obserwował uważnie. Na razie trudno mi tak ich określać co udowodniłem w innych linkach. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:29 ja nie napisalem, ze to MW wrzuca (bo nie wiem, kto to wrzucil), ale na pewno ich sympatycy czytaja i propaguja (to wiem, bo widzialem na forum). Ale pewnie w google mozna lepiej sprawdzic, poszukam i dam znac :) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:38 No poszukaj poszukaj. Ja na razie pójde zapalić. Mam nadzieję, ze znajdziesz. Jeśli nie to będzie typowy przyklad wsadzania tego czy owego na konto MW bo to bardzo łatwe. Każdy kto cos krzyknie przeciwko gejom, którzy rzuci kamieniem to od razu z MW. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:46 zeby byla jasnosc, JA nie pisalem, ze to MW. Po prostu skojarzyla mi sie nazwa partii, ktora wymieniles. Ale ze MW uzywa tych "argumentow", to pewnie nietrudno wykazac. Ale mi sie nie chce, bo ja nie prowadze wojny z MW. Ja ich ignoruje (a znam paru takich, co w tej organizacji dzialali, bo bylem z nimi kiedys w harcerstwie...). -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
chips8 Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:30 głoszą te same hasła co poplecznicy Hitlera przed wojną, zaślepieni obłąkańczą ideologią.Co maja zrobić żeby zasłużyć na miano faszystów, przejśc do czynów? Juz zaczynają... Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:36 Niech tylko spróbują wówczas pierwszy przeciwko nim wystąpię. Co poczytaj o NPD w Niemczech i moze dostrzeżesz różnice. Ja w przypadku NPD nie mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:45 rnrr napisał: > Tak dziwne, bo dla mnie faszyści to Niemiecki NPD i działalność chociażby > wzgledem Turków plus oczywiscie inne hasła. LPR mimo całego chamstwa jaki > uprawia to jeszcze do nich daleko, a nawet zupełnie daleko. Wiele pada w tym > kraju haseł. Dobrze ze jedne sie tak docenia i wrecz przecenia. No dobra, to co twoim zdaniem znaczy to, ze MW publicznie, oficjalnie na ulicach krzyczy, zeby gejow wyslac do gazu? Jakbys to ocenil? O czym to świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:06 Jeżeli to krzyczy młodzież wszechpolska to oceniam to jednoznacznie negatywnie i mnie brzydzą i wkurzają takie hasła. Uwzgledniam jednak kontekst sytuacyjny wydarzeń, czynnik emocjonalny i moment zetknięcia się z przeciwnikami politycznymi. To sprawia, ze jednak mam dystans by od razu określić ich mianem tego co najgorsze. Z innego kalibra czy np prof. Nałecz mówiący notorycznie o konieczności walki z prawicą (całą oczywiście i do tego zagrażającą Polsce, podłą, brutalną i radykalną) zasługuje od razu na miano komunisty z okresu stalinowskiego. Wówczas podobnie mówiono o działaczach opozycyjnych zwiazanych z ludowcami i dawną prawcią. Oczywiście, że nie można go określić inaczej a nie z grubej rury od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:18 rnrr napisał: > Jeżeli to krzyczy młodzież wszechpolska to oceniam to jednoznacznie negatywnie > i mnie brzydzą i wkurzają takie hasła. Uwzgledniam jednak kontekst sytuacyjny > wydarzeń, czynnik emocjonalny i moment zetknięcia się z przeciwnikami > politycznymi. To sprawia, ze jednak mam dystans by od razu określić ich mianem > tego co najgorsze. Z innego kalibra czy np prof. Nałecz mówiący notorycznie o > konieczności walki z prawicą (całą oczywiście i do tego zagrażającą Polsce, > podłą, brutalną i radykalną) zasługuje od razu na miano komunisty z okresu > stalinowskiego. Wówczas podobnie mówiono o działaczach opozycyjnych zwiazanych > z ludowcami i dawną prawcią. Oczywiście, że nie można go określić inaczej a nie > > z grubej rury od razu. Ok. Ale chyba widzisz roznice miedzy haslem "geje do gazu" a "wlaczmy z prawica". Z roznymi prawicami rozne lewice walcza na calym swiecie, ale nie konczy sie to ludobojstwem. Faszyzm sie tym skonczyl. Dla mnie to ze komus w ogole takie faszystowskie haslo przejdzie przez glowe jest bardzo niebezpieczne. A gdy ktos publicznie to glosi to uwazam, ze powinien byc za to bezwzglednie ukarany. To jest faszystowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:30 "Dla mnie to ze komus w ogole takie faszystowskie haslo przejdzie przez glowe jest bardzo niebezpieczne. A gdy ktos publicznie to glosi to uwazam, ze powinien byc za to bezwzglednie ukarany. To jest faszystowskie. - zgadzam sie z tym jednakże powtarzam aby być kolego dobrze zrozumiany: to ze banda chłopczyków z czego może nawet duza część to nie członkowie MW głosi takie hasla to nie znaczy, ze jest to oficjalna ideologia danego ugrupowania, liderzy chyba nie wrzescza do liga: pedały do gazu. Nie jest to haslo propagowane zawsze i wszędzie i nie jest w ich oficajnej doktrynie bo by byli od razu z mocy prawa ścigani. Czy trzy tygodnie temu byś to pisał pewnie nie i bysmy o tym nie mówili. Dlatego jestem mimo wszystko ostrozny z generalnych określeniem tej organizacji jako faszystowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:52 Kiedys ktos sie pytal, czemu MW jest okreslana jako organizacja faszystowska. Odpisalem wtedy: "Ok, odpowiem Ci. Po prostu, slowo "faszysta" jest wygodne, bo budzi wlasciwe skojarzenia. Oznacza, przynajmniej w potocznym rozumieniu, nacjonalistyczna, paramilitarna (nie chodzi koniecznie o mundury, ale o wodzowska strukture organizacyjna) bojowke, nietolerancyjna, ksenofobiczna, homofobiczna, antysemicka, skrajnie konserwatywna obyczajowo, poslugujaca sie sila, wrzaskiem i zadymami przy okazji gloszenia politycznych hasel. Widac zatem, ze slowo to swietnie pasuje do MW, nawet jezeli w scislym, historycznym rozumieniu nie jest do konca wlasciwe. Ale w koncu malo kto protestuje, gdy np. na ludzi z SLD mowi sie "komunisci". A to okreslenie przystaje do nich daleko mniej, niz "faszysci" do MW." Odpowiedz Link Zgłoś
arkun Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 19:41 yeellow napisał: > Kiedys ktos sie pytal, czemu MW jest okreslana jako organizacja faszystowska. > Odpisalem wtedy: > "Ok, odpowiem Ci. Po prostu, slowo "faszysta" jest wygodne, bo budzi wlasciwe > skojarzenia. Oznacza, przynajmniej w potocznym rozumieniu, nacjonalistyczna, > paramilitarna (nie chodzi koniecznie o mundury, ale o wodzowska strukture > organizacyjna) bojowke, nietolerancyjna, ksenofobiczna, homofobiczna, > antysemicka, skrajnie konserwatywna obyczajowo, poslugujaca sie sila, wrzaskiem > > i zadymami przy okazji gloszenia politycznych hasel. Widac zatem, ze slowo to > swietnie pasuje do MW, nawet jezeli w scislym, historycznym rozumieniu nie jest > > do konca wlasciwe. Ale w koncu malo kto protestuje, gdy np. na ludzi z SLD mowi > > sie "komunisci". A to okreslenie przystaje do nich daleko mniej, niz "faszysci" > > do MW." Powiedzenie na kogos "komunista" bo nalezal do PZPR, albo teraz nalezy do SLD, albo dlatego ze kradnie, to cos innego, niz nazwanie kogos "faszysta" bo publicznie nawoluje, by posylac ludzi do gazu, nawoluje jawnie do przesladowan i 100% nietolerancji wobec jakis grup. Nie widzisz roznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 19:47 czy Ty dobrze przeczytales moj post, czy ja nie zrozumialem Twojego? -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
arkun Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 19:53 yeellow napisał: > czy Ty dobrze przeczytales moj post, czy ja nie zrozumialem Twojego? masz racje, nie doczytalem, sorry. > > -- > homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 20:13 dziekuje :-) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Czy są jakieś oficjalne badania 18.06.05, 21:35 z których jasno można wywnioskować ilu procentowo gejów jest obrzezanych? Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Re: Czy są jakieś oficjalne badania 18.06.05, 21:50 kupsztajn napisała: > z których jasno można wywnioskować ilu procentowo gejów jest obrzezanych? I co? Nikt nic nie wie czy może nie chce się podzielić wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
arkun Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 19:36 rnrr napisał: > "Dla mnie to ze komus w ogole takie faszystowskie haslo przejdzie przez glowe > jest bardzo niebezpieczne. A gdy ktos publicznie to glosi to uwazam, ze > powinien byc za to bezwzglednie ukarany. To jest faszystowskie. - zgadzam sie z > > tym jednakże powtarzam aby być kolego dobrze zrozumiany: to ze banda > chłopczyków z czego może nawet duza część to nie członkowie MW głosi takie > hasla to nie znaczy, ze jest to oficjalna ideologia danego ugrupowania, liderzy > > chyba nie wrzescza do liga: pedały do gazu. Nie jest to haslo propagowane > zawsze i wszędzie i nie jest w ich oficajnej doktrynie bo by byli od razu z > mocy prawa ścigani. Czy trzy tygodnie temu byś to pisał pewnie nie i bysmy o > tym nie mówili. Dlatego jestem mimo wszystko ostrozny z generalnych określeniem > > tej organizacji jako faszystowskiej. To moze przeczytaj to co dzis na paradzie normalnych oficjalnie powiedzial Wierzejski. "Zero tolerancji" + przesladowania. W Niemczech zaczynalo sie baaaardzo podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:40 W takim razie trzeba wyjść na ulice przeciwko eurofaszystowskim elitom europejskim! Maja gdzies narody, obywateli. Maniopulują i pluja narodkom w twarz! Cytat z GW: "Bild" zarzucił przywódcom krajów Unii ignorowanie woli obywateli. Posłuchajcie wreszcie tego, co mówi naród - apeluje do polityków gazeta. Francuzi odrzucili nową konstytucję UE dużą większością głosów. Kilka dni później "nie" powiedzieli Holendrzy. Następnie 400 tys. czytelników zadzwoniło do redakcji "Bilda" i 96 proc. z nich pokazało konstytucji czerwoną kartkę. Nie chcą konstytucji biurokratów - czytamy. Co robi w tej sytuacji Jean-Claud Juncker? - pyta "Bild" i odpowiada - Wyklucza poprawki. Nie będzie innej konstytucji. Wystarczy krótka przerwa na zastanowienie się. Cóż to za rozumienie demokracji! - krytykuje gazeta. Haha, już ten fragment usunęli z GW, w imię jawności zycia politycznego myślę www.enigmacyberstore.com/illuminati_news.htm Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:07 sz.marchewka napisał: > Dlaczego Gazeta Wyborcza jest tendencyjna i wszystkim ludziom, organizacjom i > dzialaniom broniacym naszych narodowych wartosci przyszywa latke faszystowska? > > Czy kazdy kto powie, ze homoseksualizm jest wbrew naturze, a zdrowe > spoleczenstwo to spoleczenstwo oparte na zdrowych rodzinach jest od razu faszys > ta? > > Jaka jest wlasciwa i uczciwa historyczno-polityczna definicja faszyzmu? A z ciebie niezly manipulant, gdzie takie dobre lekcje brales? Kazdy ma prawo miec poglady na kazdy temat jakie chce. Ale nikomu nie wolno w nikogo rzucac kamieniami i wysylac go do gazu tylko dlatego, ze jest inny. Kumasz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
filip.wojciechowski Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:30 "kumam," ale uwazam, ze sie mylisz. nie trzeba rzucac kamieniami, ani stosowac przemocy, zeby byc faszysta. przeczytaj sobie w slowniku. faszyzm jest okresleniem na swiatopoglad, a nie na okreslone formy zachowania (swoja droga - nie kazdy kto rzuca kamieniami jest faszysta). faszyzm definiuje sie jako totalitarny swiatopoglad, znaczy sie taki, ktory uwaza sie za jedyny sluszny (my, normalni, zdrowi, itd.) fakem jest, niemniej, ze rzucanie kamieniami w ludzi o innych pogladach przychodzi faszystom o wiele latwiej niz nie-faszystom. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:40 filip.wojciechowski napisał: > "kumam," ale uwazam, ze sie mylisz. nie trzeba rzucac kamieniami, ani stosowac > przemocy, zeby byc faszysta. przeczytaj sobie w slowniku. faszyzm jest > okresleniem na swiatopoglad, a nie na okreslone formy zachowania (swoja droga - > nie kazdy kto rzuca kamieniami jest faszysta). faszyzm definiuje sie jako > totalitarny swiatopoglad, znaczy sie taki, ktory uwaza sie za jedyny sluszny > (my, normalni, zdrowi, itd.) fakem jest, niemniej, ze rzucanie kamieniami w > ludzi o innych pogladach przychodzi faszystom o wiele latwiej niz nie-faszystom Faszyzm ze slownika nie jest grozny. Faszyzm w praktyce, u wladzy, bezkarny juz przerabialismy, a hasla "geje do gazu" to wlasnie pomusl faszystowski. A dzis na paradzie normalnosci glownym haslem bylo "zero tolerancji dla zboczencow i homoseksualistow". Jak "zero" to "zero" - czyli.... Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 ŚLICZNE SĄ TE CHŁOPAKI OD GIERTYCHA. 18.06.05, 16:50 Tacy umięśnieni, zdrowi, jędrni, wysportowani..... I sam Roman tez jest bardzo seksowny. Az miło było papatrzeć na ich krągłe, piekne tyłeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Re: ŚLICZNE SĄ TE CHŁOPAKI OD GIERTYCHA. 18.06.05, 16:53 domk1 napisał: > Tacy umięśnieni, zdrowi, jędrni, wysportowani..... > I sam Roman tez jest bardzo seksowny. > Az miło było papatrzeć na ich krągłe, piekne tyłeczki. ======================================= U Romana już buzia jak piękny tyłeczek ! Odpowiedz Link Zgłoś
adaptery Czyj ten Bóg? 18.06.05, 16:58 To już wszystko było. Giertych + MW = Faszyści i gwałciciele małych dziewczynek tudzież chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Geje i lesby w sidłach Złego 18.06.05, 17:09 MW ma rację geje i lesby sa w sidłach Zła i jego ziemskich narzędzi. www.illuminati-news.com/secret-societies.htm Nie namawiam do grzechu, ale nie jestem pewien czy te filmy ujrzą w Polsce światło dzienne. www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=300490 Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Geje i lesby w sidłach Złego 18.06.05, 17:14 the.bill1 napisał: > MW ma rację geje i lesby sa w sidłach Zła i jego ziemskich narzędzi. > > www.illuminati-news.com/secret-societies.htm > Nie namawiam do grzechu, ale nie jestem pewien czy te filmy ujrzą w Polsce > światło dzienne. > > www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=300490 Nie martw sie, jak dobrze pojdzie to znajdzie sie jakis zdolny wszechpolak i nakreci wam takie fimy w Polsce. Kto wie, moze nawet w kinie se bedziesz mogl ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Geje i lesby w sidłach Złego 18.06.05, 17:22 poczytaj , obejrzyj, a potem powiedz. Chodzi o filmy zawarte na tym DVD: www.illuminati-news.com/index.htm The Illuminati - jakby zmieniła się reklama DVD Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Geje i lesby w sidłach Złego 18.06.05, 17:24 the.bill1 napisał: > poczytaj , obejrzyj, a potem powiedz. Chodzi o filmy zawarte na tym DVD: > > www.illuminati-news.com/index.htm > The Illuminati - jakby zmieniła się reklama DVD nie masz szans zaproponowac mi czegokolwiek co mogloby mnie zainteresowac. nie gustuje w upackanych po pachy nienawiscia Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Geje i lesby w sidłach Złego 18.06.05, 17:28 Tak jak Ziemia krąży wokół słońca, tak należy żyć w zgodzie z "Porządkiem" Każde odchylenie niesie za soba katastrofę. Nienawiść? Kto sieje nienawiść? Ten kto występuje przeciwko naturalnemu porządkowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Parada na miarę polskiej "normalności" 19.06.05, 16:53 Młodzież Wszechpolska-organizacja, wbrew temu co głoszą jej "przywódcy", na wskroś faszystowska,usiłuje zaistnieć w mediach. Oczywiście w polsce nie można w zgodzie z prawem propagować ideologii faszystowskiej ale.. nietolerancję dla odmienności to proszę bardzo! Jeśli więc jakiś kretyn związany z LPR rzecze: "Będziemy się przeciwstawiać też paradzie cudzołożników, pedofilów, narkomanów czy alkoholików. To jest niedopuszczalne".A kolejny bełkocze: "Osoby zidentyfikowane, jako czynni, skrajni, aktywni działacze homoseksualni powinni być poddawani obyczajowej, społecznej, towarzyskiej nietolerancji, aby nie mogli potem świadomie, jawnie, publicznie, odważnie chodzić i pokazywać swoich twarzy i chełpić się tym, że są nienormalni. To właśnie oznacza zero tolerancji".To włos jeży się nagłowie.Na szczęście <promotorów normalności> jest niewielu,ale to nie oznacza iz problem faszystowskiego wrzodu należy lekceważyć.Myślę że dobrym antidotum na giertychjugend jest po prostu duża dawka humoru. Nie dla kaczyzmu! >>>>>>>>> ---------------------------- Ein Reich, Ein Volk, Zwei Kaczoren Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Tu sa sługusty złego! 18.06.05, 17:35 Wszystko pasuje. USA, Izrael, Unia europejska, rząd światowy www.enigmacyberstore.com/illuminati_news.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: ŚLICZNE SĄ TE CHŁOPAKI OD GIERTYCHA. 18.06.05, 17:33 Roman? Z tą końską gębą? domk1 napisał: > Tacy umięśnieni, zdrowi, jędrni, wysportowani..... > I sam Roman tez jest bardzo seksowny. > Az miło było papatrzeć na ich krągłe, piekne tyłeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta KTO SIĘ PRZELICZYŁ? 18.06.05, 17:05 MW mowila oficjalnie w mediach, ze przewiduje iz w ich paradzie wzmie udzial ok, 3000 - bylo ich 800 osob. Geje i lesbijki oficjalnie w mediach mowili, ze przewiduja 800-1000 osob - bylo 2500 Przeliczyla sie nietolerancja! Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a [...] 18.06.05, 17:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: po co pedały wychodzą na ulicę ?? 18.06.05, 17:10 bo wkładanie penisów w tyłki jest dla nich podstawą identyfikacji społecznej.... Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: po co pedały wychodzą na ulicę ?? 18.06.05, 17:12 the.bill1 napisał: > bo wkładanie penisów w tyłki jest dla nich podstawą identyfikacji społecznej... > . no i jeszcze jeden ktoremu uruchamia sie automatycznie pedalska fantazja gdy tylko uslyszy slowo gej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Dziś wyszło 800 18.06.05, 17:25 foresta napisała: > the.bill1 napisał: > > > bo wkładanie penisów w tyłki jest dla nich podstawą identyfikacji społecz > nej... > > . > > no i jeszcze jeden ktoremu uruchamia sie automatycznie pedalska fantazja gdy > tylko uslyszy slowo gej :-))) ***************************** To ciekawe, że ci święcie oburzeni zazwyczaj sprowadzają swoje oburzenie do chorobliwego zainteresowania szczegółami intymnymi. Pedalska fantazja i kompletny brak doświadczenia w sprawach damsko-męskich powodują, że ci ludzie zwyczajnie się ośmieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Dziś wyszło 800 18.06.05, 17:28 maruda.r napisał: > foresta napisała: > > > the.bill1 napisał: > > > > > bo wkładanie penisów w tyłki jest dla nich podstawą identyfikacji s > połecz > > nej... > > > . > > > > no i jeszcze jeden ktoremu uruchamia sie automatycznie pedalska fantazja > gdy > > tylko uslyszy slowo gej :-))) > > ***************************** > > To ciekawe, że ci święcie oburzeni zazwyczaj sprowadzają swoje oburzenie do > chorobliwego zainteresowania szczegółami intymnymi. Pedalska fantazja i > kompletny brak doświadczenia w sprawach damsko-męskich powodują, że ci ludzie > zwyczajnie się ośmieszają. Cos jest w tym twierdzeniu psychologow, ze najwiekszymi homofobami sa ci z ukrytymi tendencjami homo... Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: po co pedały wychodzą na ulicę ?? 18.06.05, 17:39 Hmm, a że powtórze Twoje literackie i pełne polotu określenie: faceci hetero nie wkładaja penisów w tyłki? Chyba mamy drobny kłopot z tą identyfikacją społeczną. A tak na marginesie o zespole Hoovera słyszał? the.bill1 napisał: > bo wkładanie penisów w tyłki jest dla nich podstawą identyfikacji społecznej... > . Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: po co pedały wychodzą na ulicę ?? 18.06.05, 17:11 80662270a napisał: > niech wsadzają sobie w dupę w swoich mieszkaniach > po co się dyskryminują na ulicach w pochodach pariasów ? Rozumiem ze ich obecnosc na ulicach przeszkadza ci bo zaraz pojawiaja ci sie fantazje o ich dupach i o tym co z nimi robia. Tylko widzisz, za twoje fantazje odpowiedzialny jestes ty, a nie ci na ktorych temat fantazjujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 [...] 18.06.05, 17:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kugliczka PARADA ZAKUTEJ PAŁY ble....:P 18.06.05, 17:11 nic dziwnego że tak mało kobiet ich popiera i nie pomaga przystojniak Giertych:/ tak ten tradycyjny związek WM budzi wiele wątpliwości? biorąc pod uwagę te rzesze młodych meżczyzn pewnie mieli ogolone głowy i szaliki na szyjach skandowali "Normalna rodzina, to chłopak i dziewczyna" tylko tych dziewczyn trochę zabrakło może zostały w domu żeby szydełkować szaliki;) Odpowiedz Link Zgłoś
adaptery Parada Nijakości 18.06.05, 17:14 Banda Frustratów i Gwałcicieli - Banda Ofiar Nadopiekuńczej i autorytarnej Babci, palca w pupie Pana od Religii i pytań o zmazy nocne po Pierwszej Komunii Świętej. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:16 udowadniasz tylko, że jesteś w szponach Złego Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:20 the.bill1 napisał: > udowadniasz tylko, że jesteś w szponach Złego spojrz do lustra, bo z brody cieknie ci piana nienawisci, ty aniele dobra:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:24 Jestem rycerzem Prawdy, przeznaczonym do walki w fizycznym trójwymiarowym świecie. mam dyspensę na stosowanie metod Złego w dobrym celu - zwalczania go. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:26 the.bill1 napisał: > Jestem rycerzem Prawdy, przeznaczonym do walki w fizycznym trójwymiarowym świec > ie. > mam dyspensę na stosowanie metod Złego w dobrym celu - zwalczania go. Aaaaaaa...to przepraszam, to wszystko wyjasnie. No to pisz sobie pisz, ale jutro moze lepiej odwiedz jakiegos psychiatre. Odpowiedz Link Zgłoś
adaptery Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:26 to teraz zdejmij te okulary polaryzacyjne i idź wziąć tabletkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:42 To się nazywa schizofrenia paranoidalna. Leczy się. Niestety zwykle przymusowo the.bill1 napisał: > Jestem rycerzem Prawdy, przeznaczonym do walki w fizycznym trójwymiarowym świec > ie. > mam dyspensę na stosowanie metod Złego w dobrym celu - zwalczania go. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:47 Rozumiem, że można być zboczeńscem, ale nie mozna postępowac według Prawdy,? To jest wasza tolerancja. To jest upadek Zachodu! Prawda ginie na ołtarzu Waszej Wielkiej Bzdury i ciasnoty umysłu! Jesteście niebezpiecznymi wariatami Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:50 the.bill1 napisał: > Rozumiem, że można być zboczeńscem, ale nie mozna postępowac według Prawdy,? To > jest wasza tolerancja. To jest upadek Zachodu! > Prawda ginie na ołtarzu Waszej Wielkiej Bzdury i ciasnoty umysłu! > Jesteście niebezpiecznymi wariatami No dobra, nie denerwuj sie juz. Na pewno uda ci sie naprawic ten swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
adaptery [...] 18.06.05, 18:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:24 Jak to fajnie widzieć wady u innych. Prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:31 Żyjecie w świecie profanum, zamknięci i omamieni światem 5-ciu zmysłó atakowanych przez sługi Złego. Psychiatria jest dyskursem, stworzonym, aby więzić dusze niewygodnych (USA,ZSRR etc) politycznie. Wizja zachodniego świata czyni zycie nieszczęśliwym, pustym, ludzie wariują i szukają szczęścia w ułudzie, ulegaja upodleniu i demoralizacji. Tyko odrodzenie starożytnych prawd pozwoli nam przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
adaptery Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:35 pisząc weź tabletkę, nie chodziło mi o lsd lub jego pochodne. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:44 dzięki za troske o świat zachodni ale świetnie się w nim żyje i jest to życie szczęśliwe pełne różnorodne a z tą psychiatrią to zastanów sie raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Parada Nijakości 18.06.05, 18:40 Mozesz łaskawie skomentować naszą rozmowę około 280-290 posta. Wyjaśniłem Ci Twoje wątpliwości i chce sie upewnić czy ich już nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi na ministra go! 18.06.05, 19:19 nie myślałeś bill o karierze u kaczyńskiego, :)? po lekturze twoich ostatnich postow sadze, że masz pewne wrodzone predyspozycje, rycerzu dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Afera międzynarodowa po paradzie gejów 18.06.05, 17:39 Zakazanie warszawskiej Parady Równości przez prezydenta miasta Lecha Kaczyńskiego stanowi niebezpieczny precedens jeśli chodzi o respektowania praw gejów w Unii Europejskiej” – twierdzi Brett Lock z grupy zajmujących się prawami gejów w organizacji OutRage!. OutRage! naciska na rząd brytyjski i na brytyjskich eurodeputowanych by podjęto sprawę prawa Polski do członkostwa w UE, chyba że Polska zagwarantuje respektowanie praw człowieka przysługujących gejom wedle standardów europejskich. „Chcemy by sprawą zakazania Parady Równości zajął się Parlament Europejski oraz Rada Unii Europejskiej” “Jeśli stolicy Polski drugi raz z rzędu ujdzie na sucho zakaz zorganizowania Parady, może to zachęcić inne kraje w Unii Europejskiej do łamania praw gejów i lesbijek.” „Nie zajęcie się to sprawą da zły sygnał państwom członkowskim Unii oraz państwom ubiegającym się o członkostwo w sprawie równouprawnienia mniejszości seksualnych.” Outrage! popiera petycję wystosowaną przez Międzynarodową Organizację Gejów i Lesbijek (International Lesbian & Gay Association - ILGA), w której domaga się potępienia Polski i interwencji innych krajów UE. “Od każdego kraju starającego się o członkostwo w UE oczekuje się jako warunku wstępnego uznania pakietu praw człowieka. Jeżeli jakiś kraj łamane prawa obywateli LGBT w tak widoczny i fundamentalny sposób jest to doprawdy niebezpieczny precedens” – twierdzi B. Lock. ”Inne kraje w których silne są konserwatywne tradycje, oraz w których istnieją silne prawicowo-religijne grupy nacisku mogą wykorzystać fakt, że Polska nie zostałą napiętnowana za naruszenie praw przysługujących gejom i lesbijkom, do wymuszenia u nich podobnego ‘wyjątków’. Te ‘wyjątki’ mogą nie ograniczać się tylko do parad, ale także zacząć naruszać prawa pracownicze, prawa dotyczące ochrony partnerów i związków partnerskich, oraz prawnej ochrony przed prześladowaniem i przestępstwami o tle dyskryminacyjnym.” – dodaje Brett Lock. „Prezydent Warszawy, Lech Kaczyński jest uważany za faworyta prezydenckich wyborów, które odbędą się w Polsce w październiku.” - mówi David Allison – „Jeśli je wygra, będziemy mieli przywódcę jednego z państw członkowskich, który nie kryje się z wrogością w stosunku do praw gejów i jest gotów do prześladowania mniejszości LGBT w swoim kraju.” „Dziesięciolecia pracy nad zapewnieniem równych praw i przyzwoitego traktowania gejów w EU zostaną podminowane.” „Będzie nam trudniej uzyskać pozytywne dla gejów rozwiązania prawne w UE jeśli Polsce pozwoli się wygrać w tej sprawie. Polskie lesbijki i geje są także obywatelami UE i przysługują im te same prawa co innym obywatelom Unii.” „Jeszcze groźniejsze jest to, że brak reakcji na wydarzenia w Polsce mogą rzutować na procesy integracyjne. Nowe kraje, starające się o członkostwo, mogą powoływać się na przykład Polski, że nie muszą dostosowywać swojego prawa do wymagań europejskich dotyczących traktowania mniejszości seksualnych. Będą powoływać się na przykład Polski, dowodząc że nieuczciwe jest domaganie się tych zmian w ich prawodawstwie.” „Jeśli organizacje walczące o prawa człowieka i prawa gejów nie zjednoczą się i nie przeciwstawią antygejowskiej dyskryminacji w Polsce, ryzykujemy ukrytą erozję praw gejów w Europie.” „Wielu ludzi błędnie postrzega postęp jako proces liniowy, ale wystarczy spojrzeć na Amerykę George’a Busha by dostrzec jak nasze prawa są kruche i jak łatwo zegar historii może być cofnięty. Musimy być czujni.” Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Afera międzynarodowa po paradzie gejów 18.06.05, 17:45 Zakazanie warszawskiej Parady Równości przez prezydenta miasta Lecha Kaczyńskiego stanowi niebezpieczny precedens jeśli chodzi o respektowania praw gejów w Unii Europejskiej” – twierdzi Brett Lock z grupy zajmujących się prawami gejów w organizacji OutRage!. Panie OBrett Lock! Pańskie słowa, to niebezpieczny precedens wykraczania poza granice wolności, polegające na narzucaniu innym swoich przekonań w czym wyraża się brak tolerancji dla odmiennej kultury, ktora ma prawo w sposób dla siebie właściwy regulować normy współżycia społecznego. Naciskanie na gwałcenie fundamentalnych norm polskiej kultury jest pogwałceniem prawa narodu do samostanowienia i autonomii w zakresie kultury. Wypada miec nadzieje, ze tego typu wypowiedzi z pana strony nie będa mieć więcej miejsca i zostana potępione zaróno ze strony organizacji strzegących praw człowieka, jak i zabronione współną uchwała Parlamentu Europejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Afera międzynarodowa po paradzie gejów 18.06.05, 17:47 czy pisales podobne elaboraty do Kaczynskiego, jak jechal niedawno na Ukraine? -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink "Prawa narodu"... 18.06.05, 17:58 the.bill1 napisał: "Naciskanie na gwałcenie fundamentalnych > norm polskiej kultury jest pogwałceniem prawa narodu do ..." ======================== Ein Volk, ein Kopf, ein... Sex ! Niestety nie można nie mieć takich skojarzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Polska kultura ? Kamienie?Szantaż? 18.06.05, 18:12 Bredzisz Billu1,nie będzie przyzwolenia dla katofaszystowskich bojówek, jeśli chodzi o jego wypowiedzi,To ty bezczelny polski kato-faszysto , masz najmniej do powiedzenia,""""Tolerancji dla odmiennej kultury, ktora ma prawo w sposób dla siebie właściwy > regulować normy współżycia społecznego. Naciskanie na gwałcenie fundamentalnych > norm polskiej kultury jest pogwałceniem prawa narodu do samostanowienia i > autonomii w zakresie kultury."" Chyba sobie kpisz Faszysto,w sposob wlaściwy,?? jaki?? kamienie, szantaż,skrytobojcze mordy Gejów?Dyskryminacja? Zapamiętaj sobie homofobie z nad wisly!,Europa z calą konsekwencją będzie,wymagala od Katolandu przestrzegania praw czlowieka,a ma instrumenty nacisku,np, pozbawienie Polski określonych kwot,z wywaleniem Polski z Unii wlącznie. Amen!! Odpowiedz Link Zgłoś
tekkin PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:05 "B. szef Młodzieży Wszechpolskiej i eurodeputowany Wojciech Wierzejski (LPR) podczas wiecu przed Pałacem Prezydenckim mówił, że Liga Polskich Rodzin i Młodzież Wszechpolska głoszą hasło zero tolerancji dla środowisk homoseksualnych. Nie pozwólmy na tolerancję dla osób o świadomych przekonaniach homoseksualnych. Nie zatrudniajmy ich w pracy, jeśli mamy możliwość zatrudnienia. Nie promujmy związków homoseksualnych. Głosujmy w wyborach do parlamentu i samorządów, na tych, którzy są przeciw związkom homoseksualnym, a tych którzy są za - odrzucajmy - nawoływał europoseł. Osoby zidentyfikowane, jako czynni, skrajni, aktywni działacze homoseksualni powinni być poddawani obyczajowej, społecznej, towarzyskiej nietolerancji, aby nie mogli potem świadomie, jawnie, publicznie, odważnie chodzić i pokazywać swoich twarzy i chełpić się tym, że są nienormalni. To właśnie oznacza zero tolerancji - powiedział Wierzejski." czy przypadkiem nie jest karalne takie nawoływanie osob z rzadu do takiej dyskryminacji??!!! w tym przypadku to rzeczywisty wspolczesny faszyzm Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:10 widze, ze sie chlopaki rozkrecili, jak mineli palme :-(. Bo pod palma bylo jeszcze ok. Nudno, ale bez przesadnych ekscesow (oprocz jednego obrzydliwego hasla, ale malo wyraznie skandowanego). Mam nadzieje, ze w TV pokaza te wystapienia. Trzeba bedzie zweryfikowac opinie o tym pochodzie. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:12 tekkin napisał: > "B. szef Młodzieży Wszechpolskiej i eurodeputowany Wojciech Wierzejski (LPR) > podczas wiecu przed Pałacem Prezydenckim mówił, że Liga Polskich Rodzin i > Młodzież Wszechpolska głoszą hasło zero tolerancji dla środowisk > homoseksualnych. > > Nie pozwólmy na tolerancję dla osób o świadomych przekonaniach homoseksualnych. > > Nie zatrudniajmy ich w pracy, jeśli mamy możliwość zatrudnienia. Nie promujmy > związków homoseksualnych. Głosujmy w wyborach do parlamentu i samorządów, na > tych, którzy są przeciw związkom homoseksualnym, a tych którzy są za - > odrzucajmy - nawoływał europoseł. > > Osoby zidentyfikowane, jako czynni, skrajni, aktywni działacze homoseksualni > powinni być poddawani obyczajowej, społecznej, towarzyskiej nietolerancji, aby > nie mogli potem świadomie, jawnie, publicznie, odważnie chodzić i pokazywać > swoich twarzy i chełpić się tym, że są nienormalni. To właśnie oznacza zero > tolerancji - powiedział Wierzejski." > > czy przypadkiem nie jest karalne takie nawoływanie osob z rzadu do takiej > dyskryminacji??!!! w tym przypadku to rzeczywisty wspolczesny faszyzm NO COS TY!!! TO JEST NORMALNA POSTAWA NORMALNYCH LUDZI W TYM KRAJU. Przyzwyczaj sie, bo to dopiero poczatek.... Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Wierzejskiego dorwę osobiście, mam Z nim 18.06.05, 18:17 Porachunki,skończy się jego plucie, już nie dlugo!! Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:24 Czy to podchodzi pod współczesny faszyzm? Zakładam, że to prawda co napisaleś, bo nie mam powodów by w to wątpić. Jeżeli wspłczesny faszyzm to nietolerowanie osób o innej świadomości seksualnej to można takie wystąpienie określić minanem "współcześnie faszystowskiego" lub po prostu nietolerancyjnego. Bo na szczęście nie wezwał do bardziej brutalnych działań co jest typowe dla doktryny faszystkowskiej. Jeżeli nietolerancja i wzywanie do ostracyzmu społecznego to współczesny faszyzm" to jak najbardzie to wystąpienie sie pod nie kwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
arkun Re: PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:39 "Zero tolerancji" jest jawnym nawolywaniem do przesladowan, do nienawisci. Jesli ta wypowidz nie bedzie koncem kariery politycznnej i urzedniczej tego pana, to znaczy ze Polska jest krajem bardzo niebezpiecznym dla ludzi, ze zaczyna sie tu dziac naprawde cos bardzo niebezpiecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:42 Nie mam nic przeciwko temu by kariera Wierzejskiego sie zakonczyla z koncem kadencji eurodeputowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
rtkacz Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 17:48 kosciol zawsze uciskal mniejszosci kiedys innowiercow, zydow teraz odmiennosci seksualne to zemsta za to co robili im rzymianie Odpowiedz Link Zgłoś
garfi.mm Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 17:57 A bym sie smial jakby jedno pieknego dnia corka Giertycha oswiadczyla mu ze jest lesbijka :-P Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 18:01 garfi.mm napisał: > A bym sie smial jakby jedno pieknego dnia corka Giertycha oswiadczyla mu ze jes > t > lesbijka :-P No coz, chlopaki z lperowskiego przedszkola wykrzycza mu pod domem "lesby do gzu", "zero tolerancji dla zboczencow i homoseksualistow". Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Warszawa: Parada Normalności 18.06.05, 18:02 Dzis w PR slyszalam wywiad z jakims politykiem, ktory stwierdzil, ze w Paradzie Normalnosci nie powinni brac udzial zyjacy w celibacir, bo to przeciez NIENORMALNE. Co ten polityk mial na mysli?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 18:05 Pedał mi swat ani brat, a na zdjęciach wypisz wymaluj faszystowskie ryje. Odpowiedz Link Zgłoś
sluczyn Re: Wyrażny bełkot narodu krawców z magla. 18.06.05, 18:15 Jeśli przypadkiem zjawi się na debacie budzetowej Gej tych z lewa, a szczególnie z prawa i z troską mówi ,że zaszyje i wszyscy myślą o dziurze budzetowej, to się mylą , dalej mówi to samo. On za szyje bedzie wieszał z niewielką pomocą Marków, Jurków z samoobrony, PiSu i innych takich pochodnych Mullera. Wizja IV rzeczpospolitej jak u Franza Kafki, państwo urzędników, strażników prawa i zaszyje może znaczyć podcięcie gardła,a według wiary to co u Zarkawiego, niech niebo ich osądzi! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 [...] 18.06.05, 18:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adaptery [...] 18.06.05, 18:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jtb Re:Poseł do UE Wierzejski z LPR nawołuje 18.06.05, 18:32 Nie przyjmować homoseksualistow do żadnej pracy. Towarzysko ich bojkotować. Odpowiedz Link Zgłoś
arkun NIEBEZPIECZNI I BEZKARNI 18.06.05, 18:42 Jak to dobrze, ze ta parada normalnosci sie odbyla! LPR i MW odkryli swoje karty choc nie watpie ze nie do konca. Czas przerwaz te bezkarnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
adaptery jesteśmy po to, żeby Was usunąć 18.06.05, 18:45 jesteście zbędni Panowie z MW i LPR etc jesteście garstką maluczkich facecików z kompleksem niższości Odpowiedz Link Zgłoś
adaptery Re: I z małymi ptaszkami dodajmy. 18.06.05, 18:55 jesteście misiami puchatkami :D Odpowiedz Link Zgłoś
arkun WIERZEJSKI NAWOŁUJE DO PRZEŚLADOWAŃ !!! 18.06.05, 18:58 co na to prokuratura? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow TVN 18.06.05, 19:01 zaczely sie fakty, zobaczymy parade szklanym okiem. Z migawki widac, ze faktycznie ominely mnie przemowienia. Jakis koles wola "ZERO TOLERANCJI dla homoseksualistow"... A podobno nie ma dyskryminacji... Ale zobaczymy dalej. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: TVN 18.06.05, 19:07 no, ladnie... Koles z MW z Ustki dowodzi, ze jednak niektorzy na tym forum maja racje... I ten z mikrofonem, ktory bedzie delegalizowal. Ciesze sie, ze mialem racje. Sa dla siebie najlepsza antyreklama :-) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: TVN 18.06.05, 19:56 dobra byla tez mloda para, ktora chyba niezbyt byla zachwycona spiewakami, sadzac po wyrazanych pogladach :-) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
andrea001 Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 19:14 Parada normalności?? Dziękuję bardzo za taką normalność. A panu Romanowi G życzę, żeby jego córeczka była lesbijką. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 19:22 a moze zoofilka lub nekrofilka, skoro dla Romka to bez roznicy ;-) -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Jak na wszechpolskich to coś ich mało ! 18.06.05, 19:14 Taka szumna nazwa a ich jest tylko garstka - i całe szczęście,że tylko tylu. Nawet Romuś nie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
adaptery Dmowski też był homoseksualistą 18.06.05, 19:26 Dlaczego nikt nie mówi o tym, że Roman Dmowski był Homoseksualistą ? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Dmowski też był homoseksualistą 18.06.05, 19:31 Tak juz jest w tym kraju, ze antysemici czcza Zyda, a skrajne homofoby Geja :- ). Czy to nie wesoly paradoks? -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Romuś,pochodzisz z KAZIRODCZEGO związku! 18.06.05, 19:32 Romuś,Adam z Ewą płodzili dzieci i te ich dzieci spółkować musiały między sobą,by rodzaj ludzki mógł doczekać narodzin Romusia Giertycha.Bo BÓG,stworzył tylko jedną parę ludzką! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: TVP1 18.06.05, 19:45 Beznadzieja. Jak ten pochod. Dworak strasznie sie boi, zeby komus (bardzo konkretnemu :-) nie podpasc. Bezplciowe wiadomosci. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
arkun Re: TVP1 18.06.05, 19:50 yeellow napisał: > Beznadzieja. Jak ten pochod. Dworak strasznie sie boi, zeby komus (bardzo > konkretnemu :-) nie podpasc. Bezplciowe wiadomosci. a czego sie spodziewales? czego w ogole spodziewasz sie po mediach? jak idzie parada 1000 paralow a wsrod nich jest 3 w piorach to media pokaza wylacznie tych w piorach, a potem ty jestes przekonany ze tak wygladala cala parada. jak ida wszechpolacy i nic sie nie dzieje, to wylapia ewentualnie Wierzejskiego z Giertychem, a i tego wszystkie stacje od razu nie pokaza bo na wszelki wypadek lepiej sie nie wychylac. - > homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: TVP1 18.06.05, 19:55 dlatego ja wzialem udzial w pierwszej paradzie, a drugiej przygladalem sie z kawiarnianego stolika. Wiec mam wlasny poglad na sprawe. A co do dzisiejszej parady, to TVN mialo duuuuzo ciekawszy reportaz. Ten w TVP1 byl strasznie nudny i troche landrynkowy. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Re: TVP1 18.06.05, 20:02 oj,przepraszam pokazali i coś tam mówił niejaki Raduś Parda,szef MW do wczoraj typowy homofob-biseksualista,promowany przez Romusia Giertycha na posła - tak że Dworak podlizał się Romusiowej LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_babe Re: TVP1 19.06.05, 00:56 O Pardzie czytałam, że gdy miał 14 lat walił kamieniami w Romów. Gdy go dziś zobaczyłam w tv - zrozumiałam dlaczego! Niech spojrzy w lustro - twarz jakby z Roma zdjęta. Pewnie go koledzy wyzywali od Cyganów, to tym prawdziwym musiał dołożyć. Na tej samej zasadzie działają homoseksualiści, którzy za nic nie chcą zaakceptować własnej orientacji i popadają w skrajną homofobię. Taką jak Parda... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Romuś,twój Parda jest biseksem.co ty na to?Romuś. 18.06.05, 19:37 Romuś,twój Parda z MW.którego promujesz na przyszłego posła jest biseksualistą,uprawia seks z chłopcami po kryjomu.co ty na to Romuś.Ty go rozumiesz,bo skoro Jezus przyjął usługiwanie nierządnicy,prostytutki,dzisiaj nazywanej,ku..=tirówki,i nie potępił jej. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Romuś,co zrobisz jak córka będzie lesbijką a ... 18.06.05, 19:40 jej przyszły być może syn,czyli twój wnuczek będzie gejem,to co ty romuś zrobisz Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 z Normalnych Rodzin są Homo i Biseksualni ... 18.06.05, 19:43 Romuś Giertych i Raduś Parda z waszych normalnych rodzin,czyli związku dziewczyny i chłopaka pochodzą wszstkie osoby homoseksualne i biseksualne,które postponujecie i wysyłacie do gazu. Odpowiedz Link Zgłoś