Dodaj do ulubionych

Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalności

• antypedal2 BLOKUJĄ MI NICKA? CO W NIM ŁAMIĄCEGO 18.06.05, 16:28
      REGULAMIN??
      NAJPIERW BYŁ ANTYPEDAL, POTEM ANTYPEDAL1
      • yeellow Re: BLOKUJĄ MI NICKA? CO W NIM ŁAMIĄCEGO 18.06.05, 16:31
        manifestujesz sie z wlasna seksualnoscia, to zakazane. Spytaj Kaczynskiego ;-)

--
        homo-niewiadomo.blogspot.com/
        • antypedal2 Re: NIE MAM NICKA ANTY PEDAL ANI INNEGO 18.06.05, 16:34
          TYLKO ANTYPEDAL
    • yeellow TVN24 18.06.05, 16:40
      LOL. Kto ogladal, to wie :-)))

--
    • sz.marchewka DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 16:47
      Dlaczego Gazeta Wyborcza jest tendencyjna i wszystkim ludziom, organizacjom i
      dzialaniom broniacym naszych narodowych wartosci przyszywa latke faszystowska?

Czy kazdy kto powie, ze homoseksualizm jest wbrew naturze, a zdrowe
      spoleczenstwo to spoleczenstwo oparte na zdrowych rodzinach jest od razu faszysta?

Jaka jest wlasciwa i uczciwa historyczno-polityczna definicja faszyzmu?
      • yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 16:53
        masz jakas obsesje? Gdzie GW przyszywa komus latke faszyzmu?

--
      • filip.wojciechowski Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:01
        osoba, ktora mowi o sobie "my" i uwaza siebie za "normalna" (w odroznieniu od
        innych zwyrodnialcow), ktora rozroznia pomiedzy tym co jest w zgodzie z natura,
        a tym co jest "wbrew naturze" (chociaz w rzeczywistosci natura jest ogromnie
        roznorodna), i w koncu osoba, ktora mowi o "zdrowych" formach organizacji
        spolecznej - to wlasnie dla mnie faszysta albo faszystka, droga sz. marchewko
        • rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:16
          nie wiedziałem, że tak mało wystarczy by kogos okreslic faszystą. Myślałem, ze
          takich wystarczy okręslić ograniczonymi światopoglądowo.
          • foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:22
            rnrr napisał:

> nie wiedziałem, że tak mało wystarczy by kogos okreslic faszystą. Myślałem, ze
            > takich wystarczy okręslić ograniczonymi światopoglądowo.

no wiesz, ludziom wysylanie do gazu, jeszcze wciaz kojarzy sie jednoznacznie i
            nie bez powodu.
            • rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:30
              Wszystko jasne!!! Przyjmuje jedynie słuszną wykładnie!!! Rozumiem, ze MW
              wychodzi na ulice i skanduje to na zjazdach i generalnie wszędzie i zawsze to
              skanduje. To jest oficjalna dokryna tej bandy i każdy jej członek to powtarza?
              Dziś też to krzyczeli tak??? Giertysze też z sejmowej mównicy to notorycznie
              głosi i wszycy jego lprowi poslowie. Ma prawo sie to ludziom jednoznacznei
              kojarzyć
              • foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:35
                rnrr napisał:

> Wszystko jasne!!! Przyjmuje jedynie słuszną wykładnie!!! Rozumiem, ze MW
                > wychodzi na ulice i skanduje to na zjazdach i generalnie wszędzie i zawsze to
                > skanduje. To jest oficjalna dokryna tej bandy i każdy jej członek to powtarza?
                > Dziś też to krzyczeli tak??? Giertysze też z sejmowej mównicy to notorycznie
                > głosi i wszycy jego lprowi poslowie. Ma prawo sie to ludziom jednoznacznei
                > kojarzyć

Nie, na zjazdach oddaja czasc swojemu wodzowi.
                Jak chca poprawic swoj wizerunek robia parade normalnosci.
                A jak czuja ze maja do czynienia tylko z pedalami za ktorymi jak sadza nikt sie
                nie wstawi to wykrzykuja hasla by wyslac ich do gazu, albo ze na pedaly
                najlepsza jest eutanazja, a wszystko to urozmaicone kamieniami.
                To rzeczywiscie dziwne, ze wywoluja takie a nie inne skojarzenia, prawda?
                • rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:42
                  Tak dziwne, bo dla mnie faszyści to Niemiecki NPD i działalność chociażby
                  wzgledem Turków plus oczywiscie inne hasła. LPR mimo całego chamstwa jaki
                  uprawia to jeszcze do nich daleko, a nawet zupełnie daleko. Wiele pada w tym
                  kraju haseł. Dobrze ze jedne sie tak docenia i wrecz przecenia.
                  • yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:45
                    a jak nazwiesz tych, co tlumacza ulotki propagandowe tej partii i propaguja w
                    polskim internecie?

--
                    • rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:58
                      daj link bo nie widziałem takich ulotek. Poprosze o link przeczytam i ocenie
                      • yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:05
                        Chyba widziales, bo na tych forach publikowali. homoprawda.republika.pl

--
                        a tu odtrutka: homo-niewiadomo.blogspot.com/ :-)
                        • rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:16
                          Wiesz wczatam sie to dokładnie choć mnie zęby bolą od pobieżnego przejrzenia.
                          Rozumiem, ze to oczywiście MW to w net wrzuciła i jest to zgodne i oczywiscie
                          akceptowane przez działaczy tej bandy. Jestem otwarty na zmianę swoich opinii,
                          wiec poszukam tam treści ktore by zasługiwały by wyzywać non stop MW od
                          faszystów. Dalej będę też ich obserwował uważnie. Na razie trudno mi tak ich
                          określać co udowodniłem w innych linkach.
                          • yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:29
                            ja nie napisalem, ze to MW wrzuca (bo nie wiem, kto to wrzucil), ale na pewno
                            ich sympatycy czytaja i propaguja (to wiem, bo widzialem na forum). Ale pewnie
                            w google mozna lepiej sprawdzic, poszukam i dam znac :)

--
                            • rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:38
                              No poszukaj poszukaj. Ja na razie pójde zapalić. Mam nadzieję, ze znajdziesz.
                              Jeśli nie to będzie typowy przyklad wsadzania tego czy owego na konto MW bo to
                              bardzo łatwe. Każdy kto cos krzyknie przeciwko gejom, którzy rzuci kamieniem to
                              od razu z MW.
                              • yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:46
                                zeby byla jasnosc, JA nie pisalem, ze to MW. Po prostu skojarzyla mi sie nazwa
                                partii, ktora wymieniles. Ale ze MW uzywa tych "argumentow", to pewnie
                                nietrudno wykazac. Ale mi sie nie chce, bo ja nie prowadze wojny z MW. Ja ich
                                ignoruje (a znam paru takich, co w tej organizacji dzialali, bo bylem z nimi
                                kiedys w harcerstwie...).

--
                          • chips8 Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:30
                            głoszą te same hasła co poplecznicy Hitlera przed wojną, zaślepieni obłąkańczą
                            ideologią.Co maja zrobić żeby zasłużyć na miano faszystów, przejśc do czynów?
                            Juz zaczynają...
                            • rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:36
                              Niech tylko spróbują wówczas pierwszy przeciwko nim wystąpię. Co poczytaj o NPD
                              w Niemczech i moze dostrzeżesz różnice. Ja w przypadku NPD nie mam wątpliwości.
                  • foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:45
                    rnrr napisał:

> Tak dziwne, bo dla mnie faszyści to Niemiecki NPD i działalność chociażby
                    > wzgledem Turków plus oczywiscie inne hasła. LPR mimo całego chamstwa jaki
                    > uprawia to jeszcze do nich daleko, a nawet zupełnie daleko. Wiele pada w tym
                    > kraju haseł. Dobrze ze jedne sie tak docenia i wrecz przecenia.

No dobra, to co twoim zdaniem znaczy to, ze MW publicznie, oficjalnie na ulicach
                    krzyczy, zeby gejow wyslac do gazu? Jakbys to ocenil? O czym to świadczy?
                    • rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:06
                      Jeżeli to krzyczy młodzież wszechpolska to oceniam to jednoznacznie negatywnie
                      i mnie brzydzą i wkurzają takie hasła. Uwzgledniam jednak kontekst sytuacyjny
                      wydarzeń, czynnik emocjonalny i moment zetknięcia się z przeciwnikami
                      politycznymi. To sprawia, ze jednak mam dystans by od razu określić ich mianem
                      tego co najgorsze. Z innego kalibra czy np prof. Nałecz mówiący notorycznie o
                      konieczności walki z prawicą (całą oczywiście i do tego zagrażającą Polsce,
                      podłą, brutalną i radykalną) zasługuje od razu na miano komunisty z okresu
                      stalinowskiego. Wówczas podobnie mówiono o działaczach opozycyjnych zwiazanych
                      z ludowcami i dawną prawcią. Oczywiście, że nie można go określić inaczej a nie
                      z grubej rury od razu.
                      • foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:18
                        rnrr napisał:

> Jeżeli to krzyczy młodzież wszechpolska to oceniam to jednoznacznie negatywnie
                        > i mnie brzydzą i wkurzają takie hasła. Uwzgledniam jednak kontekst sytuacyjny
                        > wydarzeń, czynnik emocjonalny i moment zetknięcia się z przeciwnikami
                        > politycznymi. To sprawia, ze jednak mam dystans by od razu określić ich mianem
                        > tego co najgorsze. Z innego kalibra czy np prof. Nałecz mówiący notorycznie o
                        > konieczności walki z prawicą (całą oczywiście i do tego zagrażającą Polsce,
                        > podłą, brutalną i radykalną) zasługuje od razu na miano komunisty z okresu
                        > stalinowskiego. Wówczas podobnie mówiono o działaczach opozycyjnych zwiazanych
                        > z ludowcami i dawną prawcią. Oczywiście, że nie można go określić inaczej a nie
                        >
                        > z grubej rury od razu.

Ok. Ale chyba widzisz roznice miedzy haslem "geje do gazu" a "wlaczmy z prawica".
                        Z roznymi prawicami rozne lewice walcza na calym swiecie, ale nie konczy sie to
                        ludobojstwem. Faszyzm sie tym skonczyl. Dla mnie to ze komus w ogole takie
                        faszystowskie haslo przejdzie przez glowe jest bardzo niebezpieczne. A gdy ktos
                        publicznie to glosi to uwazam, ze powinien byc za to bezwzglednie ukarany. To
                        jest faszystowskie.
                        • rnrr Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:30
                          "Dla mnie to ze komus w ogole takie faszystowskie haslo przejdzie przez glowe
                          jest bardzo niebezpieczne. A gdy ktos publicznie to glosi to uwazam, ze
                          powinien byc za to bezwzglednie ukarany. To jest faszystowskie. - zgadzam sie z
                          tym jednakże powtarzam aby być kolego dobrze zrozumiany: to ze banda
                          chłopczyków z czego może nawet duza część to nie członkowie MW głosi takie
                          hasla to nie znaczy, ze jest to oficjalna ideologia danego ugrupowania, liderzy
                          chyba nie wrzescza do liga: pedały do gazu. Nie jest to haslo propagowane
                          zawsze i wszędzie i nie jest w ich oficajnej doktrynie bo by byli od razu z
                          mocy prawa ścigani. Czy trzy tygodnie temu byś to pisał pewnie nie i bysmy o
                          tym nie mówili. Dlatego jestem mimo wszystko ostrozny z generalnych określeniem
                          tej organizacji jako faszystowskiej.
                          • yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 18:52
                            Kiedys ktos sie pytal, czemu MW jest okreslana jako organizacja faszystowska.
                            Odpisalem wtedy:
                            "Ok, odpowiem Ci. Po prostu, slowo "faszysta" jest wygodne, bo budzi wlasciwe
                            skojarzenia. Oznacza, przynajmniej w potocznym rozumieniu, nacjonalistyczna,
                            paramilitarna (nie chodzi koniecznie o mundury, ale o wodzowska strukture
                            organizacyjna) bojowke, nietolerancyjna, ksenofobiczna, homofobiczna,
                            antysemicka, skrajnie konserwatywna obyczajowo, poslugujaca sie sila, wrzaskiem
                            i zadymami przy okazji gloszenia politycznych hasel. Widac zatem, ze slowo to
                            swietnie pasuje do MW, nawet jezeli w scislym, historycznym rozumieniu nie jest
                            do konca wlasciwe. Ale w koncu malo kto protestuje, gdy np. na ludzi z SLD mowi
                            sie "komunisci". A to okreslenie przystaje do nich daleko mniej, niz "faszysci"
                            do MW."
                            • arkun Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 19:41
                              yeellow napisał:

> Kiedys ktos sie pytal, czemu MW jest okreslana jako organizacja faszystowska.
                              > Odpisalem wtedy:
                              > "Ok, odpowiem Ci. Po prostu, slowo "faszysta" jest wygodne, bo budzi wlasciwe
                              > skojarzenia. Oznacza, przynajmniej w potocznym rozumieniu, nacjonalistyczna,
                              > paramilitarna (nie chodzi koniecznie o mundury, ale o wodzowska strukture
                              > organizacyjna) bojowke, nietolerancyjna, ksenofobiczna, homofobiczna,
                              > antysemicka, skrajnie konserwatywna obyczajowo, poslugujaca sie sila, wrzaskiem
                              >
                              > i zadymami przy okazji gloszenia politycznych hasel. Widac zatem, ze slowo to
                              > swietnie pasuje do MW, nawet jezeli w scislym, historycznym rozumieniu nie jest
                              >
                              > do konca wlasciwe. Ale w koncu malo kto protestuje, gdy np. na ludzi z SLD mowi
                              >
                              > sie "komunisci". A to okreslenie przystaje do nich daleko mniej, niz "faszysci"
                              >
                              > do MW."

Powiedzenie na kogos "komunista" bo nalezal do PZPR, albo teraz nalezy do SLD,
                              albo dlatego ze kradnie, to cos innego, niz nazwanie kogos "faszysta" bo
                              publicznie nawoluje, by posylac ludzi do gazu, nawoluje jawnie do przesladowan i
                              100% nietolerancji wobec jakis grup. Nie widzisz roznicy?

• yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 19:47
                                czy Ty dobrze przeczytales moj post, czy ja nie zrozumialem Twojego?

--
                                • arkun Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 19:53
                                  yeellow napisał:

> czy Ty dobrze przeczytales moj post, czy ja nie zrozumialem Twojego?

masz racje, nie doczytalem, sorry.

>
                                  > --
                                  > homo-niewiadomo.blogspot.com/
                                  • yeellow Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 20:13
                                    dziekuje :-)

--
                                    • kupsztajn Czy są jakieś oficjalne badania 18.06.05, 21:35
                                      z których jasno można wywnioskować ilu procentowo gejów jest obrzezanych?
                                      • kupsztajn Re: Czy są jakieś oficjalne badania 18.06.05, 21:50
                                        kupsztajn napisała:

> z których jasno można wywnioskować ilu procentowo gejów jest obrzezanych?
                                        I co? Nikt nic nie wie czy może nie chce się podzielić wiedzą?
                          • arkun Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 19:36
                            rnrr napisał:

> "Dla mnie to ze komus w ogole takie faszystowskie haslo przejdzie przez glowe
                            > jest bardzo niebezpieczne. A gdy ktos publicznie to glosi to uwazam, ze
                            > powinien byc za to bezwzglednie ukarany. To jest faszystowskie. - zgadzam sie z
                            >
                            > tym jednakże powtarzam aby być kolego dobrze zrozumiany: to ze banda
                            > chłopczyków z czego może nawet duza część to nie członkowie MW głosi takie
                            > hasla to nie znaczy, ze jest to oficjalna ideologia danego ugrupowania, liderzy
                            >
                            > chyba nie wrzescza do liga: pedały do gazu. Nie jest to haslo propagowane
                            > zawsze i wszędzie i nie jest w ich oficajnej doktrynie bo by byli od razu z
                            > mocy prawa ścigani. Czy trzy tygodnie temu byś to pisał pewnie nie i bysmy o
                            > tym nie mówili. Dlatego jestem mimo wszystko ostrozny z generalnych określeniem
                            >
                            > tej organizacji jako faszystowskiej.

To moze przeczytaj to co dzis na paradzie normalnych oficjalnie powiedzial
                            Wierzejski.
                            "Zero tolerancji" + przesladowania. W Niemczech zaczynalo sie baaaardzo podobnie.
        • the.bill1 Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:40
          W takim razie trzeba wyjść na ulice przeciwko eurofaszystowskim elitom europejskim!

Maja gdzies narody, obywateli. Maniopulują i pluja narodkom w twarz!
          Cytat z GW:

"Bild" zarzucił przywódcom krajów Unii ignorowanie woli obywateli.
          Posłuchajcie wreszcie tego, co mówi naród - apeluje
          do polityków gazeta. Francuzi odrzucili nową konstytucję UE dużą większością
          głosów. Kilka dni później "nie" powiedzieli Holendrzy. Następnie 400 tys.
          czytelników zadzwoniło do redakcji "Bilda" i 96 proc. z nich pokazało
          konstytucji czerwoną kartkę. Nie chcą konstytucji biurokratów - czytamy. Co
          robi w tej sytuacji Jean-Claud Juncker? - pyta "Bild" i odpowiada - Wyklucza
          poprawki. Nie będzie innej konstytucji. Wystarczy krótka przerwa na
          zastanowienie się. Cóż to za rozumienie demokracji! - krytykuje gazeta.

Haha, już ten fragment usunęli z GW, w imię jawności zycia politycznego myślę

www.enigmacyberstore.com/illuminati_news.htm
      • foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:07
        sz.marchewka napisał:

> Dlaczego Gazeta Wyborcza jest tendencyjna i wszystkim ludziom, organizacjom i
        > dzialaniom broniacym naszych narodowych wartosci przyszywa latke faszystowska?
        >
        > Czy kazdy kto powie, ze homoseksualizm jest wbrew naturze, a zdrowe
        > spoleczenstwo to spoleczenstwo oparte na zdrowych rodzinach jest od razu faszys
        > ta?
        >
        > Jaka jest wlasciwa i uczciwa historyczno-polityczna definicja faszyzmu?

A z ciebie niezly manipulant, gdzie takie dobre lekcje brales?
        Kazdy ma prawo miec poglady na kazdy temat jakie chce.
        Ale nikomu nie wolno w nikogo rzucac kamieniami i wysylac go do gazu tylko
        dlatego, ze jest inny.
        Kumasz roznice?
        • filip.wojciechowski Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:30
          "kumam," ale uwazam, ze sie mylisz. nie trzeba rzucac kamieniami, ani stosowac
          przemocy, zeby byc faszysta. przeczytaj sobie w slowniku. faszyzm jest
          okresleniem na swiatopoglad, a nie na okreslone formy zachowania (swoja droga -
          nie kazdy kto rzuca kamieniami jest faszysta). faszyzm definiuje sie jako
          totalitarny swiatopoglad, znaczy sie taki, ktory uwaza sie za jedyny sluszny
          (my, normalni, zdrowi, itd.) fakem jest, niemniej, ze rzucanie kamieniami w
          ludzi o innych pogladach przychodzi faszystom o wiele latwiej niz nie-faszystom.
          • foresta Re: DLACZEGO WYBORCZA JEST TENDENCYJNA? 18.06.05, 17:40
            filip.wojciechowski napisał:

> "kumam," ale uwazam, ze sie mylisz. nie trzeba rzucac kamieniami, ani stosowac
            > przemocy, zeby byc faszysta. przeczytaj sobie w slowniku. faszyzm jest
            > okresleniem na swiatopoglad, a nie na okreslone formy zachowania (swoja droga -
            > nie kazdy kto rzuca kamieniami jest faszysta). faszyzm definiuje sie jako
            > totalitarny swiatopoglad, znaczy sie taki, ktory uwaza sie za jedyny sluszny
            > (my, normalni, zdrowi, itd.) fakem jest, niemniej, ze rzucanie kamieniami w
            > ludzi o innych pogladach przychodzi faszystom o wiele latwiej niz nie-faszystom

Faszyzm ze slownika nie jest grozny.
            Faszyzm w praktyce, u wladzy, bezkarny juz przerabialismy, a hasla "geje do
            gazu" to wlasnie pomusl faszystowski.
            A dzis na paradzie normalnosci glownym haslem bylo "zero tolerancji dla
            zboczencow i homoseksualistow".
            Jak "zero" to "zero" - czyli....
    • domk1 ŚLICZNE SĄ TE CHŁOPAKI OD GIERTYCHA. 18.06.05, 16:50
      Tacy umięśnieni, zdrowi, jędrni, wysportowani.....
      I sam Roman tez jest bardzo seksowny.
      Az miło było papatrzeć na ich krągłe, piekne tyłeczki.
      • jurek46pink Re: ŚLICZNE SĄ TE CHŁOPAKI OD GIERTYCHA. 18.06.05, 16:53
        domk1 napisał:

> Tacy umięśnieni, zdrowi, jędrni, wysportowani.....
        > I sam Roman tez jest bardzo seksowny.
        > Az miło było papatrzeć na ich krągłe, piekne tyłeczki.
        =======================================
        U Romana już buzia jak piękny tyłeczek !
        • adaptery Czyj ten Bóg? 18.06.05, 16:58
          To już wszystko było. Giertych + MW = Faszyści i gwałciciele małych dziewczynek tudzież chłopców.
          • the.bill1 Geje i lesby w sidłach Złego 18.06.05, 17:09
            MW ma rację geje i lesby sa w sidłach Zła i jego ziemskich narzędzi.

www.illuminati-news.com/secret-societies.htm
            Nie namawiam do grzechu, ale nie jestem pewien czy te filmy ujrzą w Polsce
            światło dzienne.

www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=300490
            • foresta Re: Geje i lesby w sidłach Złego 18.06.05, 17:14
              the.bill1 napisał:

> MW ma rację geje i lesby sa w sidłach Zła i jego ziemskich narzędzi.
              >
              > www.illuminati-news.com/secret-societies.htm
              > Nie namawiam do grzechu, ale nie jestem pewien czy te filmy ujrzą w Polsce
              > światło dzienne.
              >
              > www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=300490

Nie martw sie, jak dobrze pojdzie to znajdzie sie jakis zdolny wszechpolak i
              nakreci wam takie fimy w Polsce. Kto wie, moze nawet w kinie se bedziesz mogl
              ogladac.
              • the.bill1 Re: Geje i lesby w sidłach Złego 18.06.05, 17:22
                poczytaj , obejrzyj, a potem powiedz. Chodzi o filmy zawarte na tym DVD:

www.illuminati-news.com/index.htm
                The Illuminati - jakby zmieniła się reklama DVD
                • foresta Re: Geje i lesby w sidłach Złego 18.06.05, 17:24
                  the.bill1 napisał:

> poczytaj , obejrzyj, a potem powiedz. Chodzi o filmy zawarte na tym DVD:
                  >
                  > www.illuminati-news.com/index.htm
                  > The Illuminati - jakby zmieniła się reklama DVD

nie masz szans zaproponowac mi czegokolwiek co mogloby mnie zainteresowac.
                  nie gustuje w upackanych po pachy nienawiscia
                  • the.bill1 Re: Geje i lesby w sidłach Złego 18.06.05, 17:28
                    Tak jak Ziemia krąży wokół słońca, tak należy żyć w zgodzie z "Porządkiem"
                    Każde odchylenie niesie za soba katastrofę.
                    Nienawiść?
                    Kto sieje nienawiść?
                    Ten kto występuje przeciwko naturalnemu porządkowi!!!
            • lucyferos Parada na miarę polskiej "normalności" 19.06.05, 16:53
              Młodzież Wszechpolska-organizacja, wbrew temu co głoszą jej "przywódcy", na
              wskroś faszystowska,usiłuje zaistnieć w mediach. Oczywiście w polsce nie można
              w zgodzie z prawem propagować ideologii faszystowskiej ale.. nietolerancję dla
              odmienności to proszę bardzo! Jeśli więc jakiś kretyn związany z LPR
              rzecze: "Będziemy się przeciwstawiać też paradzie cudzołożników, pedofilów,
              narkomanów czy alkoholików. To jest niedopuszczalne".A kolejny bełkocze:
              "Osoby zidentyfikowane, jako czynni, skrajni, aktywni działacze homoseksualni
              powinni być poddawani obyczajowej, społecznej, towarzyskiej nietolerancji, aby
              nie mogli potem świadomie, jawnie, publicznie, odważnie chodzić i pokazywać
              swoich twarzy i chełpić się tym, że są nienormalni. To właśnie oznacza zero
              tolerancji".To włos jeży się nagłowie.Na szczęście <promotorów normalności>
              jest niewielu,ale to nie oznacza iz problem faszystowskiego wrzodu należy
              lekceważyć.Myślę że dobrym antidotum na giertychjugend jest po prostu duża
              dawka humoru. Nie dla kaczyzmu! >>>>>>>>>
              ----------------------------
              Ein Reich, Ein Volk, Zwei Kaczoren
          • the.bill1 Tu sa sługusty złego! 18.06.05, 17:35
            Wszystko pasuje. USA, Izrael, Unia europejska, rząd światowy
            www.enigmacyberstore.com/illuminati_news.htm
      • sabrilla Re: ŚLICZNE SĄ TE CHŁOPAKI OD GIERTYCHA. 18.06.05, 17:33

Roman? Z tą końską gębą?
        domk1 napisał:

> Tacy umięśnieni, zdrowi, jędrni, wysportowani.....
        > I sam Roman tez jest bardzo seksowny.
        > Az miło było papatrzeć na ich krągłe, piekne tyłeczki.
    • foresta KTO SIĘ PRZELICZYŁ? 18.06.05, 17:05
      MW mowila oficjalnie w mediach, ze przewiduje iz w ich paradzie wzmie udzial ok,
      3000 - bylo ich 800 osob.
      Geje i lesbijki oficjalnie w mediach mowili, ze przewiduja 800-1000 osob - bylo 2500

Przeliczyla sie nietolerancja!
    • 80662270a [...] 18.06.05, 17:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • the.bill1 Re: po co pedały wychodzą na ulicę ?? 18.06.05, 17:10
        bo wkładanie penisów w tyłki jest dla nich podstawą identyfikacji społecznej....
        • foresta Re: po co pedały wychodzą na ulicę ?? 18.06.05, 17:12
          the.bill1 napisał:

> bo wkładanie penisów w tyłki jest dla nich podstawą identyfikacji społecznej...
          > .

no i jeszcze jeden ktoremu uruchamia sie automatycznie pedalska fantazja gdy
          tylko uslyszy slowo gej :-)))
          • maruda.r Dziś wyszło 800 18.06.05, 17:25
            foresta napisała:

> the.bill1 napisał:
            >
            > > bo wkładanie penisów w tyłki jest dla nich podstawą identyfikacji społecz
            > nej...
            > > .
            >
            > no i jeszcze jeden ktoremu uruchamia sie automatycznie pedalska fantazja gdy
            > tylko uslyszy slowo gej :-)))

To ciekawe, że ci święcie oburzeni zazwyczaj sprowadzają swoje oburzenie do
            chorobliwego zainteresowania szczegółami intymnymi. Pedalska fantazja i
            kompletny brak doświadczenia w sprawach damsko-męskich powodują, że ci ludzie
            zwyczajnie się ośmieszają.

• foresta Re: Dziś wyszło 800 18.06.05, 17:28
              maruda.r napisał:

> foresta napisała:
              >
              > > the.bill1 napisał:
              > >
              > > > bo wkładanie penisów w tyłki jest dla nich podstawą identyfikacji s
              > połecz
              > > nej...
              > > > .
              > >
              > > no i jeszcze jeden ktoremu uruchamia sie automatycznie pedalska fantazja
              > gdy
              > > tylko uslyszy slowo gej :-)))
              >
              > *****************************
              >
              > To ciekawe, że ci święcie oburzeni zazwyczaj sprowadzają swoje oburzenie do
              > chorobliwego zainteresowania szczegółami intymnymi. Pedalska fantazja i
              > kompletny brak doświadczenia w sprawach damsko-męskich powodują, że ci ludzie
              > zwyczajnie się ośmieszają.

Cos jest w tym twierdzeniu psychologow, ze najwiekszymi homofobami sa ci z
              ukrytymi tendencjami homo...
        • sabrilla Re: po co pedały wychodzą na ulicę ?? 18.06.05, 17:39
          Hmm, a że powtórze Twoje literackie i pełne polotu określenie: faceci hetero nie
          wkładaja penisów w tyłki? Chyba mamy drobny kłopot z tą identyfikacją społeczną.
          A tak na marginesie o zespole Hoovera słyszał?

the.bill1 napisał:

> bo wkładanie penisów w tyłki jest dla nich podstawą identyfikacji społecznej...
          > .
      • foresta Re: po co pedały wychodzą na ulicę ?? 18.06.05, 17:11
        80662270a napisał:

> niech wsadzają sobie w dupę w swoich mieszkaniach
        > po co się dyskryminują na ulicach w pochodach pariasów ?

Rozumiem ze ich obecnosc na ulicach przeszkadza ci bo zaraz pojawiaja ci sie
        fantazje o ich dupach i o tym co z nimi robia. Tylko widzisz, za twoje fantazje
        odpowiedzialny jestes ty, a nie ci na ktorych temat fantazjujesz.
        • the.bill1 [...] 18.06.05, 17:15
    • kugliczka PARADA ZAKUTEJ PAŁY ble....:P 18.06.05, 17:11
      nic dziwnego że tak mało kobiet ich popiera
      i nie pomaga przystojniak
      Giertych:/

tak ten tradycyjny związek WM
      budzi wiele wątpliwości?
      biorąc pod uwagę te rzesze młodych meżczyzn
      pewnie mieli ogolone głowy
      i szaliki na szyjach

skandowali
      "Normalna rodzina, to chłopak i dziewczyna"

tylko tych dziewczyn trochę zabrakło
      może zostały w domu
      żeby szydełkować szaliki;)
      • adaptery Parada Nijakości 18.06.05, 17:14
        Banda Frustratów i Gwałcicieli - Banda Ofiar Nadopiekuńczej i autorytarnej Babci, palca w pupie Pana od Religii i pytań o zmazy nocne po Pierwszej Komunii Świętej.
        • the.bill1 Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:16
          udowadniasz tylko, że jesteś w szponach Złego
          • adaptery Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:18
            Masz na myśli swojego Boga?
          • foresta Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:20
            the.bill1 napisał:

> udowadniasz tylko, że jesteś w szponach Złego

spojrz do lustra, bo z brody cieknie ci piana nienawisci, ty aniele dobra:-)))
            • the.bill1 Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:24
              Jestem rycerzem Prawdy, przeznaczonym do walki w fizycznym trójwymiarowym świecie.
              mam dyspensę na stosowanie metod Złego w dobrym celu - zwalczania go.
              • foresta Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:26
                the.bill1 napisał:

> Jestem rycerzem Prawdy, przeznaczonym do walki w fizycznym trójwymiarowym świec
                > ie.
                > mam dyspensę na stosowanie metod Złego w dobrym celu - zwalczania go.

Aaaaaaa...to przepraszam, to wszystko wyjasnie. No to pisz sobie pisz, ale jutro
                moze lepiej odwiedz jakiegos psychiatre.
              • adaptery Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:26
                to teraz zdejmij te okulary polaryzacyjne i idź wziąć tabletkę.
              • sabrilla Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:42
                To się nazywa schizofrenia paranoidalna. Leczy się. Niestety zwykle przymusowo

the.bill1 napisał:

> Jestem rycerzem Prawdy, przeznaczonym do walki w fizycznym trójwymiarowym świec
                > ie.
                > mam dyspensę na stosowanie metod Złego w dobrym celu - zwalczania go.
                • the.bill1 Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:47
                  Rozumiem, że można być zboczeńscem, ale nie mozna postępowac według Prawdy,? To
                  jest wasza tolerancja. To jest upadek Zachodu!
                  Prawda ginie na ołtarzu Waszej Wielkiej Bzdury i ciasnoty umysłu!
                  Jesteście niebezpiecznymi wariatami
                  • foresta Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:50
                    the.bill1 napisał:

> Rozumiem, że można być zboczeńscem, ale nie mozna postępowac według Prawdy,? To
                    > jest wasza tolerancja. To jest upadek Zachodu!
                    > Prawda ginie na ołtarzu Waszej Wielkiej Bzdury i ciasnoty umysłu!
                    > Jesteście niebezpiecznymi wariatami

No dobra, nie denerwuj sie juz. Na pewno uda ci sie naprawic ten swiat.
                  • adaptery [...] 18.06.05, 18:05
            • rnrr Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:24
              Jak to fajnie widzieć wady u innych. Prawda!
              • the.bill1 Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:31
                Żyjecie w świecie profanum, zamknięci i omamieni światem 5-ciu zmysłó
                atakowanych przez sługi Złego.
                Psychiatria jest dyskursem, stworzonym, aby więzić dusze niewygodnych (USA,ZSRR
                etc) politycznie.
                Wizja zachodniego świata czyni zycie nieszczęśliwym, pustym, ludzie wariują i
                szukają szczęścia w ułudzie, ulegaja upodleniu i demoralizacji.
                Tyko odrodzenie starożytnych prawd pozwoli nam przetrwać.
                • adaptery Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:35
                  pisząc weź tabletkę, nie chodziło mi o lsd lub jego pochodne.
                • an9991 Re: Parada Nijakości 18.06.05, 17:44
                  dzięki za troske o świat zachodni ale świetnie się w nim żyje i jest to życie
                  szczęśliwe pełne różnorodne a z tą psychiatrią to zastanów sie raz jeszcze
                  • rnrr Re: Parada Nijakości 18.06.05, 18:40
                    Mozesz łaskawie skomentować naszą rozmowę około 280-290 posta. Wyjaśniłem Ci
                    Twoje wątpliwości i chce sie upewnić czy ich już nie masz.
                • blond_kasi na ministra go! 18.06.05, 19:19
                  nie myślałeś bill o karierze u kaczyńskiego, :)? po lekturze twoich ostatnich
                  postow sadze, że masz pewne wrodzone predyspozycje, rycerzu dobra...
    • werter-6 Afera międzynarodowa po paradzie gejów 18.06.05, 17:39
      Zakazanie warszawskiej Parady Równości przez prezydenta miasta Lecha
      Kaczyńskiego stanowi niebezpieczny precedens jeśli chodzi o respektowania praw
      gejów w Unii Europejskiej” – twierdzi Brett Lock z grupy zajmujących się prawami
      gejów w organizacji OutRage!.
      OutRage! naciska na rząd brytyjski i na brytyjskich eurodeputowanych by podjęto
      sprawę prawa Polski do członkostwa w UE, chyba że Polska zagwarantuje
      respektowanie praw człowieka przysługujących gejom wedle standardów europejskich.
      „Chcemy by sprawą zakazania Parady Równości zajął się Parlament Europejski oraz
      Rada Unii Europejskiej”
      “Jeśli stolicy Polski drugi raz z rzędu ujdzie na sucho zakaz zorganizowania
      Parady, może to zachęcić inne kraje w Unii Europejskiej do łamania praw gejów i
      lesbijek.”
      „Nie zajęcie się to sprawą da zły sygnał państwom członkowskim Unii oraz
      państwom ubiegającym się o członkostwo w sprawie równouprawnienia mniejszości
      seksualnych.”
      Outrage! popiera petycję wystosowaną przez Międzynarodową Organizację Gejów i
      Lesbijek (International Lesbian & Gay Association - ILGA), w której domaga się
      potępienia Polski i interwencji innych krajów UE.
      “Od każdego kraju starającego się o członkostwo w UE oczekuje się jako warunku
      wstępnego uznania pakietu praw człowieka. Jeżeli jakiś kraj łamane prawa
      obywateli LGBT w tak widoczny i fundamentalny sposób jest to doprawdy
      niebezpieczny precedens” – twierdzi B. Lock.
      ”Inne kraje w których silne są konserwatywne tradycje, oraz w których istnieją
      silne prawicowo-religijne grupy nacisku mogą wykorzystać fakt, że Polska nie
      zostałą napiętnowana za naruszenie praw przysługujących gejom i lesbijkom, do
      wymuszenia u nich podobnego ‘wyjątków’. Te ‘wyjątki’ mogą nie ograniczać się
      tylko do parad, ale także zacząć naruszać prawa pracownicze, prawa dotyczące
      ochrony partnerów i związków partnerskich, oraz prawnej ochrony przed
      prześladowaniem i przestępstwami o tle dyskryminacyjnym.” – dodaje Brett Lock.
      „Prezydent Warszawy, Lech Kaczyński jest uważany za faworyta prezydenckich
      wyborów, które odbędą się w Polsce w październiku.” - mówi David Allison –
      „Jeśli je wygra, będziemy mieli przywódcę jednego z państw członkowskich, który
      nie kryje się z wrogością w stosunku do praw gejów i jest gotów do
      prześladowania mniejszości LGBT w swoim kraju.”
      „Dziesięciolecia pracy nad zapewnieniem równych praw i przyzwoitego traktowania
      gejów w EU zostaną podminowane.”
      „Będzie nam trudniej uzyskać pozytywne dla gejów rozwiązania prawne w UE jeśli
      Polsce pozwoli się wygrać w tej sprawie. Polskie lesbijki i geje są także
      obywatelami UE i przysługują im te same prawa co innym obywatelom Unii.”
      „Jeszcze groźniejsze jest to, że brak reakcji na wydarzenia w Polsce mogą
      rzutować na procesy integracyjne. Nowe kraje, starające się o członkostwo, mogą
      powoływać się na przykład Polski, że nie muszą dostosowywać swojego prawa do
      wymagań europejskich dotyczących traktowania mniejszości seksualnych. Będą
      powoływać się na przykład Polski, dowodząc że nieuczciwe jest domaganie się tych
      zmian w ich prawodawstwie.”
      „Jeśli organizacje walczące o prawa człowieka i prawa gejów nie zjednoczą się i
      nie przeciwstawią antygejowskiej dyskryminacji w Polsce, ryzykujemy ukrytą
      erozję praw gejów w Europie.”
      „Wielu ludzi błędnie postrzega postęp jako proces liniowy, ale wystarczy
      spojrzeć na Amerykę George’a Busha by dostrzec jak nasze prawa są kruche i jak
      łatwo zegar historii może być cofnięty. Musimy być czujni.”
      • the.bill1 Re: Afera międzynarodowa po paradzie gejów 18.06.05, 17:45
        Zakazanie warszawskiej Parady Równości przez prezydenta miasta Lecha
        Kaczyńskiego stanowi niebezpieczny precedens jeśli chodzi o respektowania praw
        gejów w Unii Europejskiej” – twierdzi Brett Lock z grupy zajmujących się prawami
        gejów w organizacji OutRage!.

Panie OBrett Lock!
        Pańskie słowa, to niebezpieczny precedens wykraczania poza granice wolności,
        polegające na narzucaniu innym swoich przekonań w czym wyraża się brak
        tolerancji dla odmiennej kultury, ktora ma prawo w sposób dla siebie właściwy
        regulować normy współżycia społecznego. Naciskanie na gwałcenie fundamentalnych
        norm polskiej kultury jest pogwałceniem prawa narodu do samostanowienia i
        autonomii w zakresie kultury.
        Wypada miec nadzieje, ze tego typu wypowiedzi z pana strony nie będa mieć więcej
        miejsca i zostana potępione zaróno ze strony organizacji strzegących praw
        człowieka, jak i zabronione współną uchwała Parlamentu Europejskiego
        • yeellow Re: Afera międzynarodowa po paradzie gejów 18.06.05, 17:47
          czy pisales podobne elaboraty do Kaczynskiego, jak jechal niedawno na Ukraine?

--
        • jurek46pink "Prawa narodu"... 18.06.05, 17:58
          the.bill1 napisał:

"Naciskanie na gwałcenie fundamentalnych
          > norm polskiej kultury jest pogwałceniem prawa narodu do ..."
          ========================
          Ein Volk, ein Kopf, ein... Sex !
          Niestety nie można nie mieć takich skojarzeń...
        • werter-6 Polska kultura ? Kamienie?Szantaż? 18.06.05, 18:12
          Bredzisz Billu1,nie będzie przyzwolenia dla katofaszystowskich bojówek, jeśli
          chodzi o jego wypowiedzi,To ty bezczelny polski kato-faszysto , masz najmniej do
          powiedzenia,""""Tolerancji dla odmiennej kultury, ktora ma prawo w sposób dla
          siebie właściwy
          > regulować normy współżycia społecznego. Naciskanie na gwałcenie fundamentalnych
          > norm polskiej kultury jest pogwałceniem prawa narodu do samostanowienia i
          > autonomii w zakresie kultury."" Chyba sobie kpisz Faszysto,w sposob
          wlaściwy,?? jaki?? kamienie, szantaż,skrytobojcze mordy Gejów?Dyskryminacja?
          Zapamiętaj sobie homofobie z nad wisly!,Europa z calą konsekwencją
          będzie,wymagala od Katolandu przestrzegania praw czlowieka,a ma instrumenty
          nacisku,np, pozbawienie Polski określonych kwot,z wywaleniem Polski z Unii
          wlącznie. Amen!!
      • tekkin PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:05
        "B. szef Młodzieży Wszechpolskiej i eurodeputowany Wojciech Wierzejski (LPR)
        podczas wiecu przed Pałacem Prezydenckim mówił, że Liga Polskich Rodzin i
        Młodzież Wszechpolska głoszą hasło zero tolerancji dla środowisk
        homoseksualnych.

Nie pozwólmy na tolerancję dla osób o świadomych przekonaniach homoseksualnych.
        Nie zatrudniajmy ich w pracy, jeśli mamy możliwość zatrudnienia. Nie promujmy
        związków homoseksualnych. Głosujmy w wyborach do parlamentu i samorządów, na
        tych, którzy są przeciw związkom homoseksualnym, a tych którzy są za -
        odrzucajmy - nawoływał europoseł.

Osoby zidentyfikowane, jako czynni, skrajni, aktywni działacze homoseksualni
        powinni być poddawani obyczajowej, społecznej, towarzyskiej nietolerancji, aby
        nie mogli potem świadomie, jawnie, publicznie, odważnie chodzić i pokazywać
        swoich twarzy i chełpić się tym, że są nienormalni. To właśnie oznacza zero
        tolerancji - powiedział Wierzejski."

czy przypadkiem nie jest karalne takie nawoływanie osob z rzadu do takiej
        dyskryminacji??!!! w tym przypadku to rzeczywisty wspolczesny faszyzm
        • yeellow Re: PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:10
          widze, ze sie chlopaki rozkrecili, jak mineli palme :-(. Bo pod palma bylo
          jeszcze ok. Nudno, ale bez przesadnych ekscesow (oprocz jednego obrzydliwego
          hasla, ale malo wyraznie skandowanego).

Mam nadzieje, ze w TV pokaza te wystapienia. Trzeba bedzie zweryfikowac opinie
          o tym pochodzie.

--
        • foresta Re: PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:12
          tekkin napisał:

> "B. szef Młodzieży Wszechpolskiej i eurodeputowany Wojciech Wierzejski (LPR)
          > podczas wiecu przed Pałacem Prezydenckim mówił, że Liga Polskich Rodzin i
          > Młodzież Wszechpolska głoszą hasło zero tolerancji dla środowisk
          > homoseksualnych.
          >
          > Nie pozwólmy na tolerancję dla osób o świadomych przekonaniach homoseksualnych.
          >
          > Nie zatrudniajmy ich w pracy, jeśli mamy możliwość zatrudnienia. Nie promujmy
          > związków homoseksualnych. Głosujmy w wyborach do parlamentu i samorządów, na
          > tych, którzy są przeciw związkom homoseksualnym, a tych którzy są za -
          > odrzucajmy - nawoływał europoseł.
          >
          > Osoby zidentyfikowane, jako czynni, skrajni, aktywni działacze homoseksualni
          > powinni być poddawani obyczajowej, społecznej, towarzyskiej nietolerancji, aby
          > nie mogli potem świadomie, jawnie, publicznie, odważnie chodzić i pokazywać
          > swoich twarzy i chełpić się tym, że są nienormalni. To właśnie oznacza zero
          > tolerancji - powiedział Wierzejski."
          >
          > czy przypadkiem nie jest karalne takie nawoływanie osob z rzadu do takiej
          > dyskryminacji??!!! w tym przypadku to rzeczywisty wspolczesny faszyzm

NO COS TY!!! TO JEST NORMALNA POSTAWA NORMALNYCH LUDZI W TYM KRAJU. Przyzwyczaj
          sie, bo to dopiero poczatek....
        • werter-6 Wierzejskiego dorwę osobiście, mam Z nim 18.06.05, 18:17
          Porachunki,skończy się jego plucie, już nie dlugo!!
          • nick3 To jakiś lepszy łobuz! Trzymaj się, werter. 18.06.05, 22:49
        • rnrr Re: PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:24
          Czy to podchodzi pod współczesny faszyzm? Zakładam, że to prawda co napisaleś,
          bo nie mam powodów by w to wątpić. Jeżeli wspłczesny faszyzm to nietolerowanie
          osób o innej świadomości seksualnej to można takie wystąpienie określić
          minanem "współcześnie faszystowskiego" lub po prostu nietolerancyjnego. Bo na
          szczęście nie wezwał do bardziej brutalnych działań co jest typowe dla doktryny
          faszystkowskiej. Jeżeli nietolerancja i wzywanie do ostracyzmu społecznego to
          współczesny faszyzm" to jak najbardzie to wystąpienie sie pod nie kwalifikuje.
          • arkun Re: PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:39
            "Zero tolerancji" jest jawnym nawolywaniem do przesladowan, do nienawisci.
            Jesli ta wypowidz nie bedzie koncem kariery politycznnej i urzedniczej tego
            pana, to znaczy ze Polska jest krajem bardzo niebezpiecznym dla ludzi, ze
            zaczyna sie tu dziac naprawde cos bardzo niebezpiecznego.
            • rnrr Re: PYTANIE ODNOSNIE WYPOWIEDZI lpr mw 18.06.05, 18:42
              Nie mam nic przeciwko temu by kariera Wierzejskiego sie zakonczyla z koncem
              kadencji eurodeputowanego.
    • rtkacz Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 17:48
      kosciol zawsze uciskal mniejszosci kiedys innowiercow, zydow teraz odmiennosci
      seksualne to zemsta za to co robili im rzymianie
    • garfi.mm Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 17:57
      A bym sie smial jakby jedno pieknego dnia corka Giertycha oswiadczyla mu ze jest
      lesbijka :-P
      • foresta Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 18:01
        garfi.mm napisał:

> A bym sie smial jakby jedno pieknego dnia corka Giertycha oswiadczyla mu ze jes
        > t
        > lesbijka :-P

No coz, chlopaki z lperowskiego przedszkola wykrzycza mu pod domem "lesby do
        gzu", "zero tolerancji dla zboczencow i homoseksualistow".
    • pia.ed Re: Warszawa: Parada Normalności 18.06.05, 18:02
      Dzis w PR slyszalam wywiad z jakims politykiem, ktory stwierdzil, ze
      w Paradzie Normalnosci nie powinni brac udzial zyjacy w celibacir, bo to
      przeciez NIENORMALNE.
      Co ten polityk mial na mysli?? :)
    • legrange Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 18:05
      Pedał mi swat ani brat, a na zdjęciach wypisz wymaluj faszystowskie ryje.
    • sluczyn Re: Wyrażny bełkot narodu krawców z magla. 18.06.05, 18:15
      Jeśli przypadkiem zjawi się na debacie budzetowej Gej tych z lewa, a
      szczególnie z prawa i z troską mówi ,że zaszyje i wszyscy myślą o dziurze
      budzetowej, to się mylą , dalej mówi to samo. On za szyje bedzie wieszał z
      niewielką pomocą Marków, Jurków z samoobrony, PiSu i innych takich pochodnych
      Mullera. Wizja IV rzeczpospolitej jak u Franza Kafki, państwo urzędników,
      strażników prawa i zaszyje może znaczyć podcięcie gardła,a według wiary to co u
      Zarkawiego, niech niebo ich osądzi!
    • smok5 [...] 18.06.05, 18:30
      • adaptery [...] 18.06.05, 18:42
    • jtb Re:Poseł do UE Wierzejski z LPR nawołuje 18.06.05, 18:32

Nie przyjmować homoseksualistow do żadnej pracy. Towarzysko ich bojkotować.
      • arkun NIEBEZPIECZNI I BEZKARNI 18.06.05, 18:42
        Jak to dobrze, ze ta parada normalnosci sie odbyla!
        LPR i MW odkryli swoje karty choc nie watpie ze nie do konca.
        Czas przerwaz te bezkarnosc.
        • adaptery jesteśmy po to, żeby Was usunąć 18.06.05, 18:45
          jesteście zbędni Panowie z MW i LPR etc
          jesteście garstką maluczkich facecików z kompleksem niższości
    • adaptery Re: I z małymi ptaszkami dodajmy. 18.06.05, 18:55
      jesteście misiami puchatkami :D
    • arkun WIERZEJSKI NAWOŁUJE DO PRZEŚLADOWAŃ !!! 18.06.05, 18:58

co na to prokuratura?

• yeellow TVN 18.06.05, 19:01
      zaczely sie fakty, zobaczymy parade szklanym okiem. Z migawki widac, ze
      faktycznie ominely mnie przemowienia. Jakis koles wola "ZERO TOLERANCJI dla
      homoseksualistow"... A podobno nie ma dyskryminacji... Ale zobaczymy dalej.

--
      • yeellow Re: TVN 18.06.05, 19:07
        no, ladnie... Koles z MW z Ustki dowodzi, ze jednak niektorzy na tym forum maja
        racje... I ten z mikrofonem, ktory bedzie delegalizowal.

Ciesze sie, ze mialem racje. Sa dla siebie najlepsza antyreklama :-)

--
        • yeellow Re: TVN 18.06.05, 19:56
          dobra byla tez mloda para, ktora chyba niezbyt byla zachwycona spiewakami,
          sadzac po wyrazanych pogladach :-)

--
    • andrea001 Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 19:14
      Parada normalności?? Dziękuję bardzo za taką normalność. A panu Romanowi G
      życzę, żeby jego córeczka była lesbijką.
      • yeellow Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 19:22
        a moze zoofilka lub nekrofilka, skoro dla Romka to bez roznicy ;-)

--
    • feliks-50 Jak na wszechpolskich to coś ich mało ! 18.06.05, 19:14
      Taka szumna nazwa a ich jest tylko garstka - i całe szczęście,że tylko tylu.
      Nawet Romuś nie pomógł.
      • adaptery Dmowski też był homoseksualistą 18.06.05, 19:26
        Dlaczego nikt nie mówi o tym, że Roman Dmowski był Homoseksualistą ?
        • yeellow Re: Dmowski też był homoseksualistą 18.06.05, 19:31
          Tak juz jest w tym kraju, ze antysemici czcza Zyda, a skrajne homofoby Geja :-
          ). Czy to nie wesoly paradoks?

--
    • tadeuszosinski48 Romuś,pochodzisz z KAZIRODCZEGO związku! 18.06.05, 19:32
      Romuś,Adam z Ewą płodzili dzieci i te ich dzieci spółkować musiały między
      sobą,by rodzaj ludzki mógł doczekać narodzin Romusia Giertycha.Bo BÓG,stworzył
      tylko jedną parę ludzką!
    • yeellow TVP1 18.06.05, 19:32
      Teraz wiadomosci, zobaczymy co powiedza :-)
      • yeellow Re: TVP1 18.06.05, 19:45
        Beznadzieja. Jak ten pochod. Dworak strasznie sie boi, zeby komus (bardzo
        konkretnemu :-) nie podpasc. Bezplciowe wiadomosci.

--
        • arkun Re: TVP1 18.06.05, 19:50
          yeellow napisał:

> Beznadzieja. Jak ten pochod. Dworak strasznie sie boi, zeby komus (bardzo
          > konkretnemu :-) nie podpasc. Bezplciowe wiadomosci.

a czego sie spodziewales?
          czego w ogole spodziewasz sie po mediach?
          jak idzie parada 1000 paralow a wsrod nich jest 3 w piorach to media pokaza
          wylacznie tych w piorach, a potem ty jestes przekonany ze tak wygladala cala
          parada.
          jak ida wszechpolacy i nic sie nie dzieje, to wylapia ewentualnie Wierzejskiego
          z Giertychem, a i tego wszystkie stacje od razu nie pokaza bo na wszelki wypadek
          lepiej sie nie wychylac.

-
          > homo-niewiadomo.blogspot.com/
          • yeellow Re: TVP1 18.06.05, 19:55
            dlatego ja wzialem udzial w pierwszej paradzie, a drugiej przygladalem sie z
            kawiarnianego stolika. Wiec mam wlasny poglad na sprawe.
            A co do dzisiejszej parady, to TVN mialo duuuuzo ciekawszy reportaz. Ten w TVP1
            byl strasznie nudny i troche landrynkowy.

--
          • tadeuszosinski48 Re: TVP1 18.06.05, 20:02
            oj,przepraszam pokazali i coś tam mówił niejaki Raduś Parda,szef MW do wczoraj
            typowy homofob-biseksualista,promowany przez Romusia Giertycha na posła - tak
            że Dworak podlizał się Romusiowej LPR.
            • marina_babe Re: TVP1 19.06.05, 00:56
              O Pardzie czytałam, że gdy miał 14 lat walił kamieniami w Romów. Gdy go dziś
              zobaczyłam w tv - zrozumiałam dlaczego! Niech spojrzy w lustro - twarz jakby z
              Roma zdjęta. Pewnie go koledzy wyzywali od Cyganów, to tym prawdziwym musiał
              dołożyć. Na tej samej zasadzie działają homoseksualiści, którzy za nic nie chcą
              zaakceptować własnej orientacji i popadają w skrajną homofobię. Taką jak
              Parda...
    • tadeuszosinski48 Romuś,twój Parda jest biseksem.co ty na to?Romuś. 18.06.05, 19:37
      Romuś,twój Parda z MW.którego promujesz na przyszłego posła jest
      biseksualistą,uprawia seks z chłopcami po kryjomu.co ty na to Romuś.Ty go
      rozumiesz,bo skoro Jezus przyjął usługiwanie nierządnicy,prostytutki,dzisiaj
      nazywanej,ku..=tirówki,i nie potępił jej.
    • tadeuszosinski48 Romuś,co zrobisz jak córka będzie lesbijką a ... 18.06.05, 19:40
      jej przyszły być może syn,czyli twój wnuczek będzie gejem,to co ty romuś zrobisz
    • tadeuszosinski48 z Normalnych Rodzin są Homo i Biseksualni ... 18.06.05, 19:43
      Romuś Giertych i Raduś Parda z waszych normalnych rodzin,czyli związku
      dziewczyny i chłopaka pochodzą wszstkie osoby homoseksualne i biseksualne,które
      postponujecie i wysyłacie do gazu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka