polonus9 27.06.05, 21:25 Zanim wystsrtowal ma pewne zwyciestwo bez ruszenia palcem w bucie i milionow na showy wyborcze (biedny maaly Kaczor - hehehe !). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lej_czerwonego Re: Cimoszewicz to realcja na klerykalny idiotyzm 27.06.05, 21:27 Nie, to tylko manipulacja specsluzb. 4 lata temu byl serial z Pineiro i teraz mamy powtorke z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Re: Cimoszewicz to realcja na klerykalny idiotyzm 27.06.05, 21:31 Nie. To nie jest zadna manipulacja ale zwycsajne obbrzydzenie ludzi do awanturnictwa politycznego w wykonaniu politycznej miernoty.Cimoszewicz jest moze najbardziej dojrzalym politykiem RP? On wykazuje jasno,ze ma gdzies wladze i ze mu na niej nie zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Cimoszewicz 27.06.05, 21:33 Cimoszewicz to ostatnia nadzieja układu. Najśmieszniejsze by było jakby wygrał wybory a jednocześnie PiS PO i LPR zdobyłyby 2/3 głosów w Sejmie i Cimoszewicz jako prezio miałby mniej do gadania niż królowa angielska. Sondażownie też zaraz po powstaniu SdPl dawały im 20%, a PD jakieś 15%. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Re: Cimoszewicz 27.06.05, 21:44 Nie odebrales sygnalu. Uklad,ktory sugerujesz jest malo prawdopodobny.Nadzwyczajny sondazowy sukces Cimoszewicza swiadczy o zdecydowanym odrzuceniu przez spoleczenstwo prawicowej nijakosci i klerykalnego konserwatyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Cimoszewicz 27.06.05, 21:58 Układ że PiS zdobywa 20% głosów, LPR 20% i PO 25% jest bardzo prawdopodobny. Jeszcze jest Lepper, który może komuchów bronić ale nie musi ( a 10% głosów na pewno zdobędzie) i PSL który też ma stare porachunki z komuchami, choć oczywiście może ich też wspierać. zobaczymy. Może zadecydować parę głosów - na przykład paru posłów SamejBrony czy Peezelu może nie przyjść na głosowanie. Kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilius10 Re: Cimoszewicz 27.06.05, 22:46 Pamiętajcie, że nawet gdy rządzić będzie klerykalno-narodowa prawica Cimoszewicz jako prezydent może wetować bezsensowne ustawy. A nie wiadomo jaki będzie skład Senatu, który takie weto może ew. odrzucić. Bo już nie licze, że w Sejmie prawica będzie mieć taką przewagę aby odrzucić weto nie obalone w senacie Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Cimoszewicz 27.06.05, 22:50 > Pamiętajcie, że nawet gdy rządzić będzie klerykalno-narodowa prawica > Cimoszewicz jako prezydent może wetować bezsensowne ustawy. A nie wiadomo jaki będzie skład Senatu, który takie weto może ew. odrzucić. Sejm też może takie veto odrzucić, a całkiem realne jest że PO PiS i LPR zdobędą 2/3 głosów w Sejmie. A jak nie zdobędą to paru posłów SamejBrony zaprzyjaźnionych z Mojzesowiczem wyjdzie z sali. Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Cimoszewicz to realcja na klerykalny idiotyzm 27.06.05, 21:35 ROTFL :)))) A Ty sie nabierasz na te od poczatku ukartowana akcje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Cimoszewicz to realcja na klerykalny idiotyzm 27.06.05, 23:24 Tak mu niezalerz iż postanowił po nią sięgnąć zdziwiony logiką Ten numer zrobił juz kiedyć Miterand Teraz powiela to SLD Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:(biedny maaly Kaczor - hehehe !). 27.06.05, 21:28 a cóż ma począć "kaczym dołkiem" "zbite" stadko jego?? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re:(biedny maaly Kaczor - hehehe !). 27.06.05, 21:35 To dlatego NFZ kiepsko stoi,bo kaczka caly fundusz na hormon wzrostu przeznacza Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re:(biedny maaly Kaczor - hehehe !). 27.06.05, 21:36 hrabia.m.c napisał: > To dlatego NFZ kiepsko stoi,bo kaczka caly fundusz > na hormon wzrostu przeznacza > > panie hrabio co za język? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re:(biedny maaly Kaczor - hehehe !). 27.06.05, 21:54 Drogie (niedrogie) nicki - obrzydniki. Z wielkim jednak obrzydzeniem czytam - chociaż staram się omijać - wasze posty n/t prezydenta Kaczyńskiego. Kilku nicków pisze o nim w jednostajnym maniakalnym tonie. Ciągle to samo. Jak jednostajny krzyk wariata. Ciągłe monotonne bredzenie o kaczorach, kurduplach, kaczkach dziwaczkach etc etc. Jakieś kompleksy panowie macie czy co!? Naprawdę az takie? Wszak to znane zjawisko w psychologii i nazywa się projekcją. A sprowadza się to poprostu do tego, że to wszystko czego się w sobie nienawidzi przerzuca się na drugą osobę. Tu chyba wy swoje kompleksy projetujecie na prezydenta Warszawy. Prawdę powiedziawszy z czymś takim, taką manią prześladowczą nie spotkałam się. Panowie, przecież to jest chore to co wypisujecie. Myślę, że z takich manii prześladowczych na forum się nie wyleczycie. Mimo wszystko pozdrawiam, z nadzieją, że wam się polepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: brak kontrargumentow to dowod nicosci,niestet 27.06.05, 22:21 Polonus napisał: brak kontrargumentow to dowod nicosci,niestety. Proszę o dwa zdania więcej. Taka lapidarność staje się aż nazbyt zdawkowa. A więc moje pytanie brzmi: Gdzie brakuje i na co brakuje tych kontrargumentów? Nie jestem fanką prezydenta Kaczyńskiego. Ale wiem jedno, rzucanie błotem nie przyniesi nam nic dobrego a wszystkich nas pobrudzi. A przecież nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: brak kontrargumentow to dowod nicosci,niestet 27.06.05, 22:23 gdyby Kaczor miał 190 cm a Włodzio 160 cm to Kropekuk twierdziłby że wielkoludów nam nie potrzeba w dużym pałacu bo głupio wyglądają. on po prostu kocha się w PZPRowcach, nieważne ile mają wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jasne: "Spieprzaj dziadu", jak rzekl...Kaczynski ; 27.06.05, 22:26 wzor bez skazy i przyklad bezwzglednego taktu w swej pokracznej, opaslej postaci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Jasne: "Spieprzaj dziadu", jak rzekl...Kaczyn 27.06.05, 22:27 taktowny Cimoszewicz rzekł "spieprzajcie powodzianie" to oczywiste że można było się ubezpieczyć, ale gdy woda zalała ćwierć kraju to głupio takie teksty rzucać Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie klam: Cimoszewicz tych slow NIE UZYL. 27.06.05, 22:44 I to wlasnie rozni go od Kaczora. Nb. NIGDZIE w swiecie nieubezpieczeni odszkodowan nie dostaja - to samo bylo po fali zniszczen w UK w ub. i biezacym roku ;) Ale Polacy - jak zawsze - chca, by ktos za nich i o nich myslal! A WYLUDZANIE SZMALU to chyba wasz SPORT NARODOWY? Nb. moi polscy robotnicy z Wroclawskiego opowiadali mi o przewalach na okolicznosc rzekomych strat powodziowych. Chcesz posluchac, jak lud polski...zatopic wiecej sie staral? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Nie klam: Cimoszewicz tych slow NIE UZYL. 27.06.05, 22:54 dosłownie nie powiedział "Spieprzajcie" ale zabrzmiało to jak "jak się nie ubezpieczyliście to spieprzajcie" oczywiście że trzeba się ubezpieczyć, ale nie ma na świecie rządu który w przypadku tak ogromnej klęski żywiołowej jaką była tamta powódź nie pomagałby powodzianom nawet nie ubezpieczonym. Rząd UK też by pomagał, z wyjątkiem powodzian pochodzenia polskiego bo tych pewnie by utopił żeby nie śmierdziało. >Ale Polacy - jak zawsze - chca, by ktos za nich i o nich myslal! A > WYLUDZANIE SZMALU to chyba wasz SPORT NARODOWY? Wyłudzanie szmalu to FRANCUSKI sport narodowy - patrz dotacje do rolnictwa z UE. No ale Francja to elegancja a polska katolska śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk ZNOW klamiesz: wymienilem takie panstwo - UK 27.06.05, 23:03 Co zreszta nie oznacza BRAKU POMOCY CHARYTATYWNEJ. Ale ta pomoc to pomoc przy ponownym stawaniu na nogi, NIE ZAS POKRYWANIE STRAT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: ZNOW klamiesz: wymienilem takie panstwo - UK 27.06.05, 23:05 > Co zreszta nie oznacza BRAKU POMOCY CHARYTATYWNEJ. Ale ta pomoc to pomoc przy > ponownym stawaniu na nogi, NIE ZAS POKRYWANIE STRAT!!! a jaka to różnica? jak rząd UK pomaga powodzianom? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Rzad daje, co najwyzej, ZASILEK DLA BEZROBOTNYCH 27.06.05, 23:13 - jesli warsztat pracy do morza poplynal. A koce, konserwy i namioty dostarcza dobroczynnosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Rzad daje, co najwyzej, ZASILEK DLA BEZROBOTN 27.06.05, 23:14 no widzisz, a w Polsce 90% bezrobotnych nie ma prawa do zasiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Re: Nie klam: Cimoszewicz tych slow NIE UZYL. 27.06.05, 22:56 Wychodzi ,komunistyczno-klerykalna mentalnosc czyli zdawanie sie na cud boski lub "pomoc partii". Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Nie klam: Cimoszewicz tych slow NIE UZYL. 27.06.05, 22:59 tak tak, wszyscy wyborcy lewicy i Cimoszewicza są ubezpieczeni ha ha ha dawno takiego dobrego dowcipu nie słyszałem fakty są takie że zalany wówczas Dolny Śląsk i Opolszczyzna to rejony chętnie głosujące na lewicę, choć oczywiście bardziej czerwone rejony też są w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Re: brak kontrargumentow to dowod nicosci,niestet 27.06.05, 22:26 Nie rzucam blotem na ludzi w rodzaju Kaczora. Oni nie sa wg mnie godni w ogole jakiejkolwiek uwagi publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To moze maja zaczac mowic, ze Kaczor ma prawie 27.06.05, 22:14 dwa metry wzrostu jak Roman Giertych? Z czystego szacunku dla obiektywnie nikczemnej Kaczej postury? Buhahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: To moze maja zaczac mowic, ze Kaczor ma prawi 27.06.05, 22:15 a Cimoszewicz ma ile? 190 cm? zresztą Kwaśniewski do wielkoludów też nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ok.170. A Kaczora widzialem przy pani raptem 160: 27.06.05, 22:18 pani byla SPORO WYZSZA w pantofelkach bez obcasow, gdyby przywdziala szpileczki Kaczor siegalby jej najwyzej do podbrodka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Ty chyba masz kompleks wzrostu? 27.06.05, 22:19 Chcesz o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Straszliwy...Tylko 6 stop i 2 cale. Horror. Ledwie 27.06.05, 22:23 do londynskiej Municipal Police bym sie zalapal. Na te 2 dodatkowe cale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Straszliwy...Tylko 6 stop i 2 cale. Horror. L 27.06.05, 22:29 Dlaczego dodałes te 2 cale i wspomniałes o MP. Czy ci chłopcy sa twoja obsesja? Lubisz ich czy podziwiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Bo bylem ich ZWIERZCHNIKIEM ;) 27.06.05, 22:47 Robi sie ciekawie. Pisz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:> Kaczor ma prawie dwa metry wzrostu..<!!! 27.06.05, 22:26 z PiSiorkiem??? - ale mu urósł!!! >nie dla uwrażliwionych pisiorkiem-pań< Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:To sa ich koszmary 27.06.05, 22:18 a ze pisza ...tak kazali towarzysze z NIE i Trybuny. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Mnie kazaly osobiste spotkania z Kaczorami ;) 27.06.05, 22:24 EMPIRIA contra twoje MITY ... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Mnie kazaly osobiste spotkania z Kaczorami ;) 27.06.05, 22:41 Jestem zaskoczona notowaniem Cimoszewicza. Facet wywodzi się z układu, który odpowiada za to, że 23 milionów Polaków zyje na poziomie mninimum socjalnego. 3 miliony jest bez pracy. Faworyt ów nie ma żadnego programu - bo nic jeszcze nie ogłosił. A 27 % potencjalnych wyborców go popiera. Chce nawet na niego głosować. Czy to nie jest owczy pęd. Czy naprawdę nas czeka horror pt. Milczenie owiec. Damy się tak żywcem pożreć oligarchom. Chcemy Polski z morzem biedaków i garstką multi-bogaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Mnie kazaly osobiste spotkania z Kaczorami ;) 27.06.05, 22:42 Nie wierz w to. Podzwonili po czlonkach SLD albo robili sondaz na korytarzach w budynku przy Rozbrat. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Re: Mnie kazaly osobiste spotkania z Kaczorami ;) 27.06.05, 23:00 Bzdury opowiadasz. Spojrzenie prawdzie w oczy bywa trudne. Nie kazdego na to stac. Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Mnie kazaly osobiste spotkania z Kaczorami ;) 27.06.05, 23:07 Prawda byla zawsze inna od tego co prognozowal PENTOR :) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Mnie kazaly osobiste spotkania z Kaczorami ;) 27.06.05, 23:09 > Prawda byla zawsze inna od tego co prognozowal PENTOR :) od tego co prognozował OBOP też Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Pentor Group to firma z KAPITALEM AMERYKANSKIM 27.06.05, 23:19 Dokladnie: amerykansko-kanadyjskim. A wiec CZEMU sprzyja komuchom? Nie wiesz przecie? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 obiektywny Pentor 27.06.05, 23:21 Pentor w poprzednich wyborach dawał komuchom 53%. Dostali 41%. Dalej nie wiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ty mi dalej nie wyjasniles, jaki US ma w tym 27.06.05, 23:26 interes... Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: A ty mi dalej nie wyjasniles, jaki US ma w ty 27.06.05, 23:28 mobilizacja antykomuchów? Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Pentor Group to firma z KAPITALEM AMERYKANSKI 27.06.05, 23:26 Rozbroiles mnie teraz :)))))))))) Znasz powiedzenie "Pecunia non olet"? Amerykanie wiedza jak plynac z pradem. Zreszta, ile tego kapitalu tam jest? 5, 10 czy 50%? Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: 100% - latwo sprawdzic w Sadzie Rejestrowym ; 27.06.05, 23:28 Tylko troszke mam daleko do Wawy, jakies 300 km. Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Zarzad jest polski 27.06.05, 23:47 Wlasciciel nie odpowiada za biezaca polityke firmy. Interesuje go tylko to by firma miala dobry wynik finansowy, dobra pozycje i perspektywy. Przewaznie, bo czasem interesuje go wyprowadzenie kasy z firmy i zrobienie w bambuko wierzycieli. I naprawde gowno ich obchodzi z kim sie zarzad dogaduje i dla kogo pracuje. A juz wszelkie sentymenty czy resentymenty ida w zapomnienie, gdy jest pieniadz do zarobienia. Chlopie, robie od lat w biznesie, i nie pier..l mi tu glupot o ideologiach. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Re: Mnie kazaly osobiste spotkania z Kaczorami ;) 27.06.05, 23:22 To ostatnia nadzieja ludzi wierzacych,jak ty,w cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A OD KIEDY stan gospodarki zalezy w RP od 27.06.05, 22:47 PREZYDENTA? Czy ty aby wasza polska Konstytucje czytalas? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: A OD KIEDY stan gospodarki zalezy w RP od 27.06.05, 22:48 a nie pamiętasz już jak Kwachu zawetował Balcerowiczowską obniżkę podatków? Właśnie tak zależy stan polskiej gospodarki od prezia. wow to ty nie wiedziałeś że prezio w Polsce ma prawo veta? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Znam GORSZE veto Kwacha... W sprawie zamiany 27.06.05, 22:51 dzierzaw na tzw. Ziemiach Zachodnich na akty wlasnosci...Ale ulegl wowczas "prosbom ludu", co wyszedl na warszawskie ulice... NIC tak Polakow nie jednoczy jak ZAWISC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Znam GORSZE veto Kwacha... W sprawie zamiany 27.06.05, 22:56 > dzierzaw na tzw. Ziemiach Zachodnich na akty wlasnosci.. że co? ty europejczyk popierasz inicjatywę polskich faszystów żeby zamienić dzierżawy na akty własności? Toż Cimoszewicz zawsze był temu przeciwny! i jest dalej z tego co wiem. >.Ale ulegl > wowczas "prosbom ludu", co wyszedl na warszawskie ulice... prośbom OPZZ Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Tu akurat gowno wiesz: Cimoszko nalezal do 27.06.05, 23:04 nielicznych ZA. Moze dlatego, ze prawnik i wie, ze na zimne lepiej w tym przypadku dmuchac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Tu akurat gowno wiesz: Cimoszko nalezal do 27.06.05, 23:08 > nielicznych ZA. że co? Cimoszewicz oszołomem równym Giertychowi i Rydzykowi? przecież to Rydzyk w Radiu MAryja co 2 godziny nadawał o potrzebie zmiany dzierżawy na własność. Postępowi Europejczycy się z niego śmiali, podobnie jak z Kaczora który go w tym względzie popierał. a tu się okazuje że Cimoszewicz to taki sam oszołom jak Rydzyk. No ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To nie Giertych te sprawe forsowal w rzadzie AWS 27.06.05, 23:11 Nie Giertych. Ustawa przeszla przez Sejm i przez Senat, w ktorym Romcia nie bylo (ale byl pewien zamozny i wplywowy Senator). I nie Rydzyk takze o tym zadecydowal...Jak widzisz: ty naprawde GOWNO WIESZ! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: To nie Giertych te sprawe forsowal w rzadzie 27.06.05, 23:14 Giertych tą sprawę forsował OD ZAWSZE, podobnie jak RYDZYK i KACZOR. Podobnie Krzaklewski. A teraz się okazuje że Cimoszewicz to taki sam oszołom jak wyżej wymienieni. WOW! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie BREDZ: wajdelota byl Macierewicz! Ale nie on 27.06.05, 23:17 zadecydowal, lecz stojacy za Senatorami kapital. Niestety, zawistny lud... Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Teraz powaznie 27.06.05, 22:56 Siedzisz na "wygnaniu" i nie wiesz co sie w kraju dzieje. Komuchy obłozyli nas podatkami które niszcza małe firmy. Korupcja ,kolesiostwo i układy to efekt rzadów postkomunistów i komunistów i to jest prawdziwa przyczyna bezrobocia To 65 lat - 5 lat niszczenia przez towarzyszy Polski. To ze jestes w Anglii to jest efekt AWS czy komuchów? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jestem TUTAJ URODZONY. I nie ja DWUKROTNIE 27.06.05, 23:08 w wolnych wyborach na komune glosowalem. A polscy "przedsiebiorcy"...Wybacz, w innym, normalnym zachodnim ukladzie niewielu z nich mialoby jakiekolwiek szanse. Bez wzgledu na wysokosc podatkow, ZUS etc.Brak wam KUPIECKIEGO ETOSU, o czym jako oficer NATO na kilkuletnim zeslaniu w Polsce sie - jako nieszczesny klient waszych "przedsiebiorczych" - osobiscie na wlasnej skorze przekonalem. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Re: Jestem TUTAJ URODZONY. I nie ja DWUKROTNIE 27.06.05, 23:33 Uksztaltowanie sie kupieckiego etosu wymaga dziesiaztkow lat.Trudno porownac polskich zlodziejaszkow- biznesmenow z jakimikolwiek z Zachodu przyzwyczajonymi od dziecka do dzialania w cywilizowanych ramach. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Jestem TUTAJ URODZONY. I nie ja DWUKROTNIE 27.06.05, 23:35 > Uksztaltowanie sie kupieckiego etosu wymaga dziesiaztkow lat.Trudno porownac > polskich zlodziejaszkow- biznesmenow z jakimikolwiek z Zachodu przyzwyczajonymi od dziecka do dzialania w cywilizowanych ramach. Fakt, przekręty w Polsce mimo wszystko są mniejsze niż w takiej Francji czy Niemczech. Tam to dopiero można się obłowić - spytajcie syna Mitteranda albo kanclerza Kohla. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Re: Jestem TUTAJ URODZONY. I nie ja DWUKROTNIE 27.06.05, 23:40 Pamietaj jednak,ze Mitterand czy Kohl mieli po jednym synu. Z tego co wiem ten Mitteranda siedzi i w ogole stal sie niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Cimoszewicz to realcja na klerykalny idiotyzm 27.06.05, 22:51 Gdyby jeszcze przegrał kaczor ale przegra Polska zasmucony zwycięstwem postsowieckiego układu kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie wiem, czy przegra Polska: kilkadziesiat mld 27.06.05, 23:16 euro ma pojsc do Polski kanalem porozumien dwustronnych, ale warunkowych, ma isc za tym restrukturyzacja etc. I bardzo watpie, by Blair sie na ten temat dogadal predzej z Kaczorem, nizli z Cimoszka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Nie wiem, czy przegra Polska: kilkadziesiat m 27.06.05, 23:19 człowieku już ci mówiłem że te dotacje z UE są śmieszne. Polska więcej wydaje na dotacje do kopalń i hut. My jesteśmy bogaci. Każdemu górnikowi co odchodził z pracy daliśmy po 50000 zł. Ja wolałbym żeby nas te dotacje ominęły, bo nic one nie dadzą a durne media przy tej okazji uprawiają prostacką propagandę. NRD jakoś nie zamieniło się w raj mimo wpompowania kolosalnych pieniędzy. A przecież Niemcy są ponoć pracowici. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Daja to, czego NIGDY sie nie dobilo UK, mimo 27.06.05, 23:20 tzw. : ZWROT - i to z nawiazka - WPLACANEJ DO KASY EU KONTRYBUCJI. Tylko polski IDIOTA moze sie na to wypiac. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Daja to, czego NIGDY sie nie dobilo UK, mimo 27.06.05, 23:22 > Tylko polski > > IDIOTA moze sie na to wypiac. człowieku jakie to ma znaczenie? te śmieszne grosze z UE? przestań rozśmieszać ludzi. Czy Polska się zawali bez tych paru miliardów z Brukselki? śmieszny jesteś naprawdę. Ciekawe ile masz wzrostu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie zawali, bo JUZ LEZY I KWICZY! Wyprzedzila juz 27.06.05, 23:28 was nawet Slowacja...Nastepny punkt programu: ROZBIORY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Nie zawali, bo JUZ LEZY I KWICZY! Wyprzedzila 27.06.05, 23:31 leży i kwiczy? a przecież ma takie oświecone rządy prezio - Kwachu, premier - Belka, marszałek - Cimoszewicz elity światłe, to fornalom się nie chce pracować czy ty się przypadkiem do Giertycha nie zapisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Kropekuk jest naprawdę niezły 27.06.05, 23:33 Kropekuk jest naprawdę niezły twierdzi że Polska leży i kwiczy pod rządami komuchów a jednocześnie popiera kogo? komuchów! A szczególnie Cimoszewicza. Facet jest wielki, nie powiem. Jak to sie nazywa? Schizofrenia? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Re: Nie wiem, czy przegra Polska: kilkadziesiat m 27.06.05, 23:49 Brak wiadomosci czy cemowe falszowanie faktow ? Czytasz cokolwiek oprocz ND ? Kilka dni temu czytalem,ze warszaawa stracila ponad 350 mln zl dotacji z UE z powodu urzedniczej nieudolnosci. UE dotuje ale nalezy umiec wykazac celowosc prosb o nie i przekazac niezbedne dokumenty. Dotacje UE to pieniadze unijnych podatnikow,ktorzy to nie maja najmniejszego zamiaru wrzyucac pieniedzy w bloto. Odpowiedz Link Zgłoś
slamaker Re: Cimoszewicz to realcja na klerykalny idiotyzm 27.06.05, 23:21 polonus9 napisał: > Zanim wystsrtowal ma pewne zwyciestwo bez ruszenia palcem w bucie i milionow > na showy wyborcze (biedny maaly Kaczor - hehehe !). Kogo obchodzi Kaczor ? Tu chodzi o moje zycie, zycie moich dzieci. Jak im sie bedzie zyc ? Mala roznica, Kaczor katolewak czy Cimoszewicz eurolewak. Jeden i drugi o ekonomii maja tyle pojecia co Ty, czyli nastepne 5 lat stagnacji gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Re: Cimoszewicz to realcja na klerykalny idiotyzm 27.06.05, 23:54 Masz jakiegos kandydata ? Co do mnie bez obaw. Nie startuje narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Cimoszewicz to realcja na klerykalny idiotyzm 28.06.05, 00:16 slamaker napisał: > Kogo obchodzi Kaczor ? Tu chodzi o moje zycie, zycie moich dzieci. Jak im sie > bedzie zyc ? Mala roznica, Kaczor katolewak czy Cimoszewicz eurolewak. Jeden i > drugi o ekonomii maja tyle pojecia co Ty, czyli nastepne 5 lat stagnacji > gwarantowane. Jasne! Ale jeśli się będziemy przekrzykiwać nawzajem to nic to nie da. A może byśmy się zwrócili do Giwi z propozycją zorganizowania debaty z udzialem kandydatów pojedynczo i z tymi, którzy takie zaproszenie przyjmą. Jednak najpierw sami musimy się zoraganizować i nie kompromitować sie odzywkami typu "kurdupel" czy jakiś tam czerwony... no proszę głupich odzywek pod adresem szanownego SLD jest tyle co kot napłakał. Jest już późno, jutro ponowię ten apel. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Cimoszewicz to realcja na klerykalny idiotyzm 28.06.05, 00:18 POPIERAM! Odpowiedz Link Zgłoś