kimmjijki 30.07.02, 12:29 Przed atakiem wszetekow z ciemnogrodu radiomaryjnego! Na poczatek wypowiadam wojne oszolkowi, krakersowi, kolargolowi, dr krisowi k, learowi, pulbekowi, i falszywym kaganom! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimmjijki Re: Popierajmy Kagana! 30.07.02, 12:31 Popierajmy! Inaczej czarni nas zupelnie oglupia i zlupia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Popierajmy Kagana! IP: *.ha.pwr.wroc.pl 30.07.02, 12:51 Dziekuje za poparcie Jedynie Prawdziwy Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
viki6 Re: Popierajmy Kagana! 30.07.02, 12:53 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Dziekuje za poparcie > Jedynie Prawdziwy Kagan Jestem sobie kagan maly kagan-mlotek na pedaly szwendam sie po forum kraj znak szczegolny - nie mam jaj Jestem sobie kagan maly kagan-mlotek na pedaly szwendam sie po forum kraj znak szczegolny - nie mam jaj Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjijki Re: Popierajmy Kagana! 30.07.02, 12:55 viki6 napisał: Jestem sobie viki maly, szostka wale se w pedaly... Szwendam sie po forum kraj, znak szczegolny - nie mam jaj! Ksiundz mi jaja wykarczowal, gdy po mszy ze mna balowal... Swanta woda sie rozlala, wypalila ksiendzu jaja... Pleban z zlosci za gromnice, z jaj mi zrobil jajecznice... Cienko piszcze sobie teraz, lecz mi w kroku nie uwiera! VIKI NR 6 ========= Odpowiedz Link Zgłoś
viki6 Re: Srajmy na kagana 30.07.02, 13:00 kagan napisal > Jestem sobie kagan maly, > szostka wale se w pedaly... > Szwendam sie po forum kraj, > znak szczegolny - nie mam jaj! > Ksiundz mi jaja wykarczowal, > gdy po mszy ze mna balowal... > Swanta woda sie rozlala, > wypalila ksiendzu jaja... > Pleban z zlosci za gromnice, > z jaj mi zrobil jajecznice... > Cienko piszcze sobie teraz, > lecz mi w kroku nie uwiera! > kagan gownozjad > ========= > Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjijki Re: Srajmy na kagana 30.07.02, 13:07 Czy ta viki jest dziewica? Czy tez zwykla ulicznica? Czy sie dobrze nam prowadzi, czy tez ksiedzu ciagle wadzi? Viki szosta! Zlotoustna! Daj nam dowod swojej plci, bo nam cigle tu sie snisz! Czy masz cipke, czy kutasa, ktorym robisz hopsasasa? Moze jestes obojniakiem, i zalatwiasz sie za krzakiem? Moze ksiedzem katolickim, ktory sobie cipke wysnil? Powiedz wszystko! Na tym forum! Nie poczekaj do wieczora! Napisz teraz! Jak najszybciej! Niech uwiedna tam z zawisci, twoje wrogi, zazdrosnicy, co zazdroscza Ci twej picy, twej pizdusi i cycuszkow, niedostepnych zwyklej tluszczy! "Wieszcz" ========= Odpowiedz Link Zgłoś