Dodaj do ulubionych

Janina Paradowska i jej komentarze

03.07.05, 22:48
Co sądzicie o tej Nadieżdży Krupskiej 21 wieku?
Ja jestem pod nieustającym wrażeniem jej nieprawdopodobnych argumentów.
Szczena mi opada do ziemi i leżę kilka minut nieprzytomny po ataku śmiechu
zaraz po jakiejkolwiek audycji z tą panią.
Obserwuj wątek
    • porter11 Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 22:57

Cóż, ma ryby siną barwą na piersiach kłute, a na każdej sygnatturę od dwóch zer
      zaczynającą się.
      -----------------------------------------
      Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą.
      (c) bzyk7
    • oneline Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 22:57
      Sposób prowadzenia rozmowy ma straaasznie irytujący.
    • mmkkll Coś w ten deseń: 03.07.05, 22:58
      J.P: Kocham pana, Panie Prezydencie!!!
      A.K: Cicho, wiem !
    • strajker Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 22:59
      pulicer normalnie
    • niezapowiedziany Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:02
      kiedys wydawala mi sie madra publicystka. definitywnie skonczylo sie ostatnim wyglupem w sprawie konstytucji.
      • porter11 Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:05
        > kiedys wydawala mi sie madra publicystka. definitywnie skonczylo sie ostatnim
        w
        > yglupem w sprawie konstytucji.

Mnie się najbardziej podobało, jak tłumaczyła, że Andrzej Ostrowski z Ostrowski
        Arms dlatego wygrał kontrakt dla armii irackiej, bo się reklamował w Polsce
        Zbrojnej, a Bumar się nie reklamował, więc ma za swoje.
        • kataryna.kataryna Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:12
          porter11 napisał:

> > kiedys wydawala mi sie madra publicystka. definitywnie skonczylo sie osta
          > tnim
          > w
          > > yglupem w sprawie konstytucji.
          >
          > Mnie się najbardziej podobało, jak tłumaczyła, że Andrzej Ostrowski z
          Ostrowski
          >
          > Arms dlatego wygrał kontrakt dla armii irackiej, bo się reklamował w Polsce
          > Zbrojnej, a Bumar się nie reklamował, więc ma za swoje.
          >

Fajne było też jak co tydzień w Loży Prasowej wciskała, że zniknięcie 'lub
          czasopism' to żadna afera, a już na pewno bez związku z wyprawą Rywina. Ale i
          tak najlepsze było wycięcie pytań z własnego wywiadu na życzenie Michnika.
          • niezapowiedziany Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:17
            a to ja tak dokladnie Paradowskiej nie znam. czytywalem jej publikacje dotyczace naszej sceny politycznej glownie. w TV jeszcze nigdy jej nie slyszalem. nie wiedzialem, ze z takich udzielajacych sie ona... (o tym, ze wyciela pytania to slyszalem, ale uznalem, ze po kolezensku to jeszcze nie taka zbrodnia. o Bumarze nie.)
            • strajker Jak to nie widziałeś???:-) 03.07.05, 23:19
              ona jest wszędzie- co by nie włączyć: Paradoska

:-)
              • mmkkll Re: Jak to nie widziałeś???:-) 03.07.05, 23:21
                Budzenie się jej poranną audycją w Tok FM jest dobrym sposobem na szybkie
                opuszczenie mieszkania ;). Straszny głos, a jak jeszcze się posłucha, co ona wygaduje...
                • tomek9991 Re: Jak to nie widziałeś???:-) 03.07.05, 23:22
                  Prezio paci, to wygaduje.
                • strajker Re: Jak to nie widziałeś???:-) 03.07.05, 23:23
                  dlatego ja słucham... wtorek, środa, czwartek, piątek :-)))
                • niezapowiedziany Re: Jak to nie widziałeś???:-) 03.07.05, 23:37
                  ja slucham "Trojki" :) telewizji malo ogladam. TVN24 nie mam.
                  • mmkkll Re: Jak to nie widziałeś???:-) 03.07.05, 23:41
                    1)Weź widelec
                    2)Przejedź się nim po szybie
                    3)Uzyskany odgłos będzie całkiem podobny do głosu J.P. Dodatkowo jest ona
                    fanatycznie prokwaśniewsko-prosalonowo-propedecka, często wbrew rzeczywistości.
                    Pamiętam jeszcze jedną zabawną sprawę, mianowicie przeprowadzony na spółkę z
                    Żakowskim(on jest tematem na osobny wątek) autopryzowany wywiad z Kulczykiem.
                    Też niezły ubaw. Do odszukania na stronie polityki.
                    • niezapowiedziany Re: Jak to nie widziałeś???:-) 04.07.05, 00:00
                      " Dodatkowo jest ona fanatycznie prokwaśniewsko-prosalonowo-propedecka"

co do tego wlasnie sie przkonalem przy okazji jej tekstu o konstytucji UE, ktory juz nie istnieje.
              • tomek9991 Hm 03.07.05, 23:22
                Ma fajny głos, żaby-raperki.
                • pralinka.pralinka Re: Hm 04.07.05, 01:25
                  Głos rozdeptanej żaby ma Senyszyn, natomiast Paradowska ma głos żaby znudzonej a wszystkowiedzącej (lepiej).
    • kataryna.kataryna Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:09
      Paradowska jest rozbrajająca. Czasami mam wobec niej poważne podejrzenia, nie
      wierzę, że ktoś może być tak szczerze niekumaty. Ja ją klasyfikuję w kategorii
      propagandzistek a nie dziennikarek.
      • esterka_cichodajka Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 00:51
        Kazdy dziennikarz ma poglady, ale Paradowska i Zakowski przeszli wszelkie
        granice w ich prezentowaniu.
      • pralinka.pralinka Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 01:28
        kataryna.kataryna napisała:

> Paradowska jest rozbrajająca. Czasami mam wobec niej poważne podejrzenia, nie
        > wierzę, że ktoś może być tak szczerze niekumaty. Ja ją klasyfikuję w kategorii
        > propagandzistek a nie dziennikarek.
        >
        >
        Zwłaszcza w ostatnich latach. Nie potrafi dyskutować, przerywa innym i usiłuje narzucić swoje zdanie. Przynajmniej taka jest od jakiegoś czasu w Loży prasowej.
      • pandada Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 08:56
        Nie ma to jak Pospieszalski, Siekielski, Lis.
        Ja Paradowskiej kiedyś nie lubiłem, bo upraszczała rzeczywistosć.
        Teraz, wraz z Żakowskim, są ostojami rozsądku. No, ale Żakowski inteligentniejszy. Wśród gości TVN 24 najgłupszy jest ten z Wprost miękkowymowny.
      • dr.kidler Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 10:12
        kataryna.kataryna napisała:

> Paradowska jest rozbrajająca. Czasami mam wobec niej poważne podejrzenia, nie
        > wierzę, że ktoś może być tak szczerze niekumaty. Ja ją klasyfikuję w
        > kategorii propagandzistek a nie dziennikarek.

Ale przez soba, czy po?
        • quasimodos1 Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 11:55
          Czy ty dr.kilder masz jakiś kompleks Kataryny, non stop odpowiadasz na jej
          posty. Chcesz się podpiąć, czy jesteś zwykłym kabotynem? Nie pozdrawiam
    • t-800 Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:10
      www.gooru.pl/lista/index.php?PHRASE=paradowska&search=Szukaj&oq=&action=searchall&category_text=%7C
      • niezapowiedziany Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:18
        no i? to wydalo mi sie idiotyczne.
      • niezapowiedziany Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:18
        nie, no tym to mnie zaskoczyles.
      • basia.basia Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:26
        t-800 napisał:

>
        www.gooru.pl/lista/index.php?PHRASE=paradowska&search=Szukaj&oq=&action=searchall&category_text=%7C

Też tak myślę. Ona po prostu realizuje zadania na odcinku "media".

Nie ogladałam dzisiaj "Loży ..." - dołączyła do chóru zachwytów nad
        apolitycznym, wspaniałym, uczciwym, sympatycznym zbawcą Polski?
        • t-800 Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:45
          Polecam bloga z sygnaturki. ;-)
    • tomek9991 Hmmm 03.07.05, 23:14
      Proponuję Order Lenina i Wielki Order ze wstęgą NRD imienia
      komunisty-antyfaszysty z SS
      • tomek9991 Komuniści-antyfaszyści z SS w NRD 03.07.05, 23:20
        Kolega zwiedzał w NRD jakieś muzeum socjalizmu, czy komunizmu i przewodnik
        oznajmił zdumionej grupie z Polski,
        iż naziści byli tylko z Zachodnich Niemiec, natomiast na wschodzie byli komuniści
        i że szczególnie silni byli zakospirowani wschodnioniemieccy komuniści w SS.
        • oneline Re: Komuniści-antyfaszyści z SS w NRD 03.07.05, 23:23
          Pisywała w moim ulubionym tygodniku "Polityka",czy nadal nie wiem, bo
          zaprzestałam kupowania.
          Ale jej artykułów nie mogłam doczytać do końca.
    • estera111 Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:28
      a ja pójde pod prad i będę bronił tej dziennikarki, która nalezy do
      niezaleznych publicystów, niepodlizujących się władzy i potrafiących oddzielić
      rzeczy (afery) ważne od mniej ważnych. Większość mediów tańczy tak jak im
      Giertych i Wasserman zagrają. Nawet jeśli niby krytykują, to jednak poświęcają
      jakiejś bzdurze lub niedorzeczności mnóstwo uwag, a Paradowska czesto nazywa
      całą sprawę jednym trafnym słowem.
      • tomek9991 Jest tak samo wiarygodna jak komunista z SS 03.07.05, 23:33
        Ten sam poziom abstrakcji jeśli chodzi o wiarygodność.
      • pralinka.pralinka Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 01:31
        estera111 napisała:

> niezaleznych publicystów, niepodlizujących się władzy.

Ty to na serio piszesz????
      • 9111951u Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 07:22
        dziennikarki nalezy bronić, jeno pomyliłeś dziennikarkę z praleczką !
        Ta praleczka z wytrzeszczem wyłupistych oczu sztuczną szczęką o kobylich zębach
        i resztkach wytapirowanych włosach nie ma nic wspólnego z dziennikarstwem jest
        tzw. agentką wpływu, która to jest zatroskana np. tym , ze Polska ma złe
        stosunki z Rosją, że chcemy rury z Norwegii , że chcemy rury z Brodów itp.
        bo są to sprawy nieważne. Dla niej nie jest ważne, że za gaz kupowany od
        Gazpromu płacimy 160 dolarów w sytuacji gdy można go kupić w Turkmenii po 44
        dolary ! Zę usiłowała nam załozyć w POlsce dynastię z opery mydlanej, że dla
        niej wiarygodnym jest facet publicznie twierdzący :
        - że w rejonie M.Kaspijskiego nie ma ropy
        - że lepsza rura z Niemiec niz z Norwegii
        - że nie stać nas na rurę z Brodów
        - że ewentualnie rurę z Brodów budować mogą specsłuzby prlu z "Golden Gate"
        - że zamiast II nitki jamału lepsza jest pieremyczka zarzynająca Ukrainę
        - że Eureko ma "mocne argumenty w sporze z rządem polskim"
        - że nie istnieje Klub Krakowskiego Przedmieścia
        no cóż praleczka pierze jak pralka,ale żeby to nazywać dziennikarstwem to
        trzeba kończyć jaki wuml albo co !
        Socjotechnika manipulowania Polakami opracowana przez specsłużby wywodzące się
        w prostej lini ze czeka niejednemu już mózg wyprała.
        • pandada Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 09:11
          Klub Krakowskiego Przedmieścia to określenie gangstera Wieczerzaka. Ale nawet on nie przypisuje KKP jakichś struktur, lecz jest to tylko określenie osób o wspólnej charakterystyce, drodze życiowej, metodach postępowania.
          Wieczerzak mówił, że klub falilijny (AWS) brał łapówki i prowizje z prywatyzacji, a KKP to wykształceni i majętni, którzy kupowali udziały w prywatyzowanych firmach. Klub prawicowy brał łapówki, ponieważ nie miał zaplecza finansowego i wizji, aby włączyć się do walki o akcje.
          Jak powiedział Wieczerzak prawicowcy "prezydenckim" ustępowali głównie inteligencją.
          Stąd np. Wieczerzak samodzielnie zainwestował forsę PZU w fundusz, gdzie był Belka, bo uważał, że to gwarantuje dobrą inwestycję.
          Natomiast TV Familijna wydawała mu sie słabą inwestycją, ale zarząd uznał inaczej.

Oczywiście za prywatyzację PZU odpowiedzialny jest całokowicie rząd Buzka. Jednak wg Wieczerzaka "KKP" więcej na tym zyskał długoterminowo.
          • 9111951u Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 09:38
            pandado,

pewno nie dzięki agentom BIG i Belka załapali się na PZU bo byli prawicowcami i
            pewno załapali się na PZU za pieniadze PZU bo byli agentami prawicy.
            Co do odpowiedzialnosci to masz rację, tylko co z tego wynika ?
            otóz , ze media publiczne trąbiły ,ze to rząd prawicowy i ten rząd przez
            przypadek załatwiał interesy lewicy !
            Pewno żadnych agentów w tym rzadzie nie było !
    • goniacy.pielegniarz Re: Janina Paradowska i jej komentarze 03.07.05, 23:37
      Janina Paradowska to Janina Paraodowska. Cóż więcej można napisać?
    • michal00 Kiedys to byla bardzo dobra publicystka polityczna 03.07.05, 23:38
      Pomimo ze od zawsze miala tendencje do przynudzania i belferskie sklonnosci, to
      jej oceny czesto byly trafne. Teraz uprawia propagande na ogol w bardzo
      niedorzeczny sposob, przez co moze wylacznie bawic albo irytowac publike. Mnie
      zwykle bawi.
      • karol113 Re: Kiedys to byla bardzo dobra publicystka polit 03.07.05, 23:47
        O właśnie-słuszna uwaga. Ja dokładnie traktuję ją jako kabareciarza. Nie wiem
        czy to jest zamierzone czy nie-ale rozrywka gwarantowana za każdym razem.
        No chyba nikt nie bierze tego na poważnie poza nią samą i jej XXXXXXcym.
        • pro.filutek1 Re: Kiedys to byla bardzo dobra publicystka polit 04.07.05, 01:22
          Propaganda za pomoca humoru.
    • ksiundz Zaparta Janina z rodziny Zapartych 04.07.05, 07:48
      jej Dufalak raczej nie pomoże :)))
      • bac1 Re: W ostatniej "Polityce" 04.07.05, 08:21
        w "Komentarzach" J.P. napisała, ni mniej, ni więcej:

"Prezydentowa imponowała... NIENAGANNĄ POLSZCZYZNĄ".

Szanowna Pani Janino, wiem po sobie, że z biegiem lat przytępia się słuch, ale
        żeby do tego stopnia???
    • risza Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 08:37
      Te wszystkie posty nie są nawet polityczne.One są żałośnie zazdrosne.Odnoszę
      wrażenie,że pisują je beztalencia dziennikarskie.
      • karol113 Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 09:08
        Dobry żart z rana jak śmietana, risza :)))))))))
      • pandada Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 09:13
        Jeżeli Paradowska zła, to kto dobry?
        • jestemzewsi Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 09:25
          pandada napisał:

> Jeżeli Paradowska zła, to kto dobry?

Dobre... PYTANIE!:-))))))))))))
    • synu Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 09:15
      www.wprost.pl/ar/?O=78049&C=57
      "MAMY KAPITALNY POMYSL dla Radia Tok FM. Sukces komercyjny murowany, a w
      dodatku medialne wydarzenie co najmniej dekady. Ofiarowujemy za darmo: otóz
      Janina Paradowska musi przeprowadzic wywiad z Joanna Senyszyn. Czy panstwo to
      slysza?"

ROTFL

K
      R
      • piotr7777 Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 09:54
        ...w których miarę obiektywnego i rzetelnego dziennikarstwa wyznaczają młode
        wściekłe wilki o prawicowo - narodowym spojrzeniu na sprawy polskie, bohaterem
        staje się ten kto wychodzi w czasie gdy mówi prezydent - na tym tle niewątpliwy
        obiektywizm Paradowskiej jest traktowany jako stronniczość a fakt, że kiedyś
        tam w sondażu prezydenckim Polityki (nie tylko zresztą) wygrała Jolanta
        Kwaśniewska ma być koronnym dowodem na związki Paradowskiej z Pałacem
        Prezydenckim - to już szczyt głupoty.
        Natomiast uwagi na temat wyglądu i głosu są po prostu chamstwem i żenadą.
        • karol113 Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 10:02
          Hmm, jeżeli uważasz, że Paradowska uprawia niezależne dziennikarstwo, to jesteś
          chyba zwyczajnie zaślepiony miłością do Cimoszewicza/Kwaśniewskich/Pedecji/SLD
          ( niepotrzebne skreślić). Przecież jej artykuły i występy są od dawna
          prym,itywnie proste jak konstrukcja cepa.
          Za każdym razem broni Prezia i jego ferajny robiąc to w tak absurdalny sposób,
          że nie sposób nawet zabierać się za polemikę.
          Przed każdą jej wypowiedzią zastanów się co chciałby usłyszeć Kwaśniewski i już
          wiesz co ona powie. Sprawdź sobie sam, jak nie wierzysz. Tak wygląda praca
          agitatora, a nie dziennikarza. A skąd jej ślepa miłość? Pewnie nie jest tak
          całkiem bezinteresowna o czym świadczą te dwa 0.
          • dr.kidler Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 10:10
            karol113 napisał:

> Hmm, jeżeli uważasz, że Paradowska uprawia niezależne dziennikarstwo, to
            > jesteś chyba zwyczajnie zaślepiony miłością do
            > Cimoszewicza/Kwaśniewskich/Pedecji/SLD ( niepotrzebne skreślić).

Gdyby by nadzwyczajnie zaslepiany miloscia, to bu uwazal ze nie uprawia?
          • piotr7777 Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 10:12
            Paradowska uważa np. że Kwasniewski mimo oczywistego spadku notowań i syndromu
            końca kadencji wciaż jest popularnym politykiem i ma rację - skoro Kwasniewski
            ma co najmniej 40 procent poparcia to proszę przypomnieć sobie, że gdy takie
            same wskaźniki miał minister Kaczyński uważano to za niezwykłą popularność.
            Natomiast "obiektywni" publicyści z Wprost, Newsweeka czy prawicowych serwisów
            informacyjnych w różnych telewizjach uważają że skoro poparcie prezydenta
            spadło poniżej 50 procent to jest on skończony.
            Paradowska wskazała ostatnio plusy i minusy rządu Belki, natomiast tamci
            uważają, że skoro Belka mówi o Jennifer Lopez to jest złym premierem oraz że
            nic nie robi (choć w rzeczywistości to wynik słabej polityki informacyjnej
            rządu).
            Inni dziennikarze tak bardzo wygłodniali są sensacji i afer z czynnym udziałem
            prezydenta że nawet z mało prawdopodobnej sugesstii czynią poważną hipotezę.
            Nikt nie ośieli się zarzucić komisji orlenowskiej że dawno przestała zajmować
            się tym co zlecił jej sejm, bo przecież ta komisja to skarb polskiej
            demokracji. Paradowska ośmiela się o tym pamiętać, znaczy że jest po tamtej
            stronie, po stronie sił ciemności.
            • pikczu Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 10:45
              Nie sądzisz Piotrze, że ludzie typu Karola zrobią wszystko "dla jaj". Nic nie
              osiagneli i nie osiągną. Podejrzewam, że internet jest rekomensatą dla
              małego "wacusia". Żal czas tracić!
              • sanctum.officium Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 11:57
                a ty palancie wszytko do rozmiarow ch... sprowadzasz?

czy to jest rekompensata dla niedoboru szarych komorek?

pikczu napisał:

> Nie sądzisz Piotrze, że ludzie typu Karola zrobią wszystko "dla jaj". Nic nie
                > osiagneli i nie osiągną. Podejrzewam, że internet jest rekomensatą dla
                > małego "wacusia". Żal czas tracić!
            • synu Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 10:55
              > Paradowska wskazała ostatnio plusy i minusy rządu Belki, natomiast tamci
              > uważają, że skoro Belka mówi o Jennifer Lopez to jest złym premierem oraz że
              > nic nie robi (choć w rzeczywistości to wynik słabej polityki informacyjnej
              > rządu).

Nie slyszalem aby Paradowska mowila cos o nizszym wzroscie gospodarczym,
              nizszych inwestycjach, nizszej produkcji czy tez panicznego poszukiwania
              brakujacych pieniedzy w budzecie, np: w akcyzie na olej opalowy. To sa "efekty"
              slawionego przez nia rzadu Belki.

> Nikt nie osieli sie zarzucic komisji orlenowskiej ze dawno przestala zajmowac
              > sie tym co zlecil jej sejm, bo przeciez ta komisja to skarb polskiej
              > demokracji. Paradowska osmiela sie o tym pamietac, znaczy ze jest po tamtej
              > stronie, po stronie sil ciemnosci.

Paradowska wyznaje zasade, ze sledczy powinni z gory miec wiedze o zakresie
              danej sprawy. To wystarczy aby okreslic jej smiesznosc.

K
              R
              • pikczu Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 11:06
                Synu jeśli jesteś słuchowcem. A myślę,że tak, bo wymyślasz jakieś duety.To co
                robisz wśród wzrokowców?
                • synu Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 11:53
                  > Synu jeśli jesteś słuchowcem. A myślę,że tak, bo wymyślasz jakieś duety.

Niby jaki duet wymysliem?

K
                  R
                  • pikczu Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 12:25
                    Może nie wymyślasz lecz cytujesz iinch, tym gorzej dla Ciebie.

"MAMY KAPITALNY POMYSL dla Radia Tok FM. Sukces komercyjny murowany, a w
                    dodatku medialne wydarzenie co najmniej dekady. Ofiarowujemy za darmo: otóz
                    Janina Paradowska musi przeprowadzic wywiad z Joanna Senyszyn. Czy panstwo to
                    slysza?"
                    • piotr7777 Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 12:51
                      > "MAMY KAPITALNY POMYSL dla Radia Tok FM. Sukces komercyjny murowany, a w
                      > dodatku medialne wydarzenie co najmniej dekady. Ofiarowujemy za darmo: otóz
                      > Janina Paradowska musi przeprowadzic wywiad z Joanna Senyszyn. Czy panstwo to
                      > slysza?"
                      Jeśli ktoś uważa to za żart w dobrym stylu tym gorzej dla niego.
                      Zresztą nic nie przebije pomysłu dyr. Grzywaczewskiego - połączenie dyszkanta
                      Zalewskiego z falsetem Mazurka dodanie znanego polityka w charakterze manekina
                      i puszczenie w porze prime-time w niedziele.
                      • synu Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 12:57
                        > Jeśli ktoś uważa to za żart w dobrym stylu tym gorzej dla niego.

Jesli ktos uwaza sie za wyrocznie osadzajac, ktore zarty sa w dobrym stylu a
                        ktore nie to podziwiam jego pokore. Moze zimny prysznic?

K
                        R
                        • pikczu Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 13:00
                          Tu się z Tobą zgadzam!Ludzie przejeli manierę L. Kaczyńskiego!
                    • synu Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 12:54
                      > Może nie wymyślasz lecz cytujesz iinch, tym gorzej dla Ciebie.

Cytowanie jest zlem? ROTFL

K
                      R
        • ayran Re: żyjemy w czasach 04.07.05, 12:51
          piotr7777 napisał:

> Natomiast uwagi na temat wyglądu i głosu są po prostu chamstwem i żenadą.

Jesli p. Paradowska pozostałaby dziennikarka prasową, to brzmienie jej głosu
          nie miałoby żadnego znaczenia, tak samo jak nieprzyjemne dźwięki wywołane przez
          niespasowaną sztuczną szczekę. Natomiast w TOK FM występuje w roli prowadzącej
          audycję radiową, na szczęście jedynie przez dwie godziny w tygodniu. Nie jestem
          fanem publicznego radia, ale tam najprawdopodobniej nie dostałaby
          tzw. "dopuszczenia" do anteny. W telewizji występuje na szczęście jedynie jako
          gość programu.
    • sam_sob Re: Janina Paradowska i jej komentarze 04.07.05, 12:08
      To upiorne wspomnienie PRL-u, które odgania mnie od telewizora i brzmi w uszach
      sloganem "Ja nie wiem, ale gadam".
    • gauche To jest ta 'niezalezna' dziennikarka, która 04.07.05, 12:12
      mogac opublikowac w Polityce text o Rywinie zadzwonila do Mochnika spytac sie ,
      czy moze ! A keidy Adas powiedzial, ze jest "gospodarzem tematu" - odpuscila!
      Smiech na sali!
      Taka to zurnalistyka "niezalezna" i mainstraemowa: Paradowska , Majcherek i
      gazwyb...
      • synu Re: To jest ta 'niezalezna' dziennikarka, która 04.07.05, 13:00
        > mogac opublikowac w Polityce text o Rywinie zadzwonila do Mochnika spytac
        sie ,
        > czy moze ! A keidy Adas powiedzial, ze jest "gospodarzem tematu" - odpuscila!
        > Smiech na sali!

Najsmieszniejsze jest to, ze Mazurek i Zalewski (czyli ci zli) w
        przeciwienstwie do "wspanialej" dziennikarki jakos Adasia nie posluchali.

K
        R
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka