Dodaj do ulubionych

Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji d...

05.07.05, 12:41
Kolejne uderzenie agenta ruskiego Giertycha. Juz całkowicie chce zawłaszczyć komisje dla swoich celów, po tym jak z jego polecenia rosyjskie specsłużby otruły Gruszkę.
Szykuej sie zzamach stanu.
Obserwuj wątek
    • pleszek Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 13:05
      To jest kpina i szczyt bezczelności Giertycha, Wasermmana i szpiega...
      Powinno się rozpędzić tę komisję na cztery wiatry ...
      • doradca1 Najpierw pomyśl a później odzywaj się 05.07.05, 14:06
        A kiedy już pomyślisz to przeczytaj jeszcze z 5 razy ten artykuł i jak
        zrozumiesz jego treść to zabieraj głos.
        • enkkidu hmmm 05.07.05, 15:44
          a czy ja moge wiedzieć, jak Ty interpretujesz ten artykuł? pzdr
          • navaira Hehehe, bezstronność posła. 05.07.05, 15:52
            Na pewno Koniu jest kompletnie bezstronny, jego jedynym celem jest poznanie
            prawdy i ani troszkę nie zależy mu na pokazywaniu się w telewizji.
            • kera1 Re: Hehehe, bezstronność posła. 05.07.05, 22:23
              Nie wytrzymałem. Jaja?
          • doradca1 Proszę bardzo:) 05.07.05, 18:46
            Oczywiście, że możesz wiedzieć.
            Po pierwsze brak w tym artykule informacji czy istnieje niezależny dowód na to,
            że pan poseł dopuścił się tego za co został usunięty z komisji.
            Po drugie taki artykuł jak zwykle traktuje problem pobieżnie.
            Po trzecie jedyny pożytek jaki jest z tego artykułu to zdjęcie wspomnianego
            posła.
            Dziękuję i pozdrawiam:)
            • davidmors Re: Czy poseł nie zapuścił wąsów a la'Hitler 05.07.05, 21:11
            • doktor.1 Re: Do doradcy1 !!! - i nie tylko 05.07.05, 22:04
              Proszę, byście zwrócili uwagę na manipulację, jakiej niewątpliwie
              dopuścił się autor tego artykułu.
              Zwróciłeś uwagę na brak informacji o istnieniu dowodu na to,
              jakoby poseł Różański zastosował grośbę karalną wobec pani ekspert
              Emilii Nowaczek.
              Nie sądzę, by autor artykułu nie wiedział, że taki dowód istnieje,
              a rzeczywiście istnieje. Jest to oficjalne pismo pani ekspert
              do komisji oraz stwierdzenie świadka, który słyszał, jak poseł
              Różański dopuścił się tego czynu. Podanie niepełnej prawdy
              jest zaliczne do jednego z rodzajów manipulacji. Wówczas taka niepełna
              informacja powoduje, że czytelnik ma niedostateczną wiedzę
              i wysnuwa na jej podstawie fałszywe wnioski.
              I właśnie to forum naszpikowane jest takimi fałszywymi wnioskami,
              a co gorsze, - oszczerstwami, pomówieniami, skierowanymi pod adresem
              posłów : R.Giertycha, Zb.Wassermanna, A. Macierewicza, K. Miodowicza.
              O istnieniu świadka tego zajścia dowiedziałem się od innego członka
              komisji - posła Antoniego Macierewicza.
              Poza tym zdementował on informację, jakoby było prowadzone postępowanie
              karne przeciwko rodzinie pani E. Nowaczek.
              Jest to oszczerstwo Różańskiego, które nie może ujść płazem, a jednak
              powielone przez GW bez sprawdzenia z innych źródeł, - chociażby u samej
              zainteresowanej pani Nowaczek.

Różański w każdym posiedzeniu komisji prowadzi takie działania, by opóźnić,
              utrudnić dotarcie do prawdy. Przy przesłuchiwaniu świadków zachowuje się tak,
              jakby był ich odwokatem. Dzielnie w tym destrukcyjnym działaniu dotrzymuje mu
              kroku Andrzej Celiński, który jak mi się wydaje, - już niebawem podzieli los
              Różańskiego, czego jemu życzę. Może wówczas prace komisji nabiorą innego
              wydźwięku wśród opinii publicznej, a dojście do prawdy będzie łatwiejsze.

• x-y-z Re: Proszę bardzo, oto dowód 05.07.05, 23:13
              doradca1 napisał:
              > Po pierwsze brak w tym artykule informacji czy istnieje niezależny dowód na
              > to,że pan poseł dopuścił się tego za co został usunięty z komisji.

Ależ oczywiście, że jest dowód. Świadczy o tym poniższy cytat

"Poseł SLD odpiera zarzuty i mówi, że jeśli Nowaczyk poczuła się zagrożona
              powinna złożyć zawiadomienie do prokuratury."
      • abba15 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 17:18
        pleszek napisał:
        > To jest kpina i szczyt bezczelności Giertycha, Wasermmana i szpiega...
        > Powinno się rozpędzić tę komisję na cztery wiatry ...

Demokraci.pl czytaj (hipokryci.prl) obrażają się na demokrację
    • robertgrygo Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 13:05
      Chłopie co ty wygadujesz?!!!?? Nie zgadzam sie z romkiem"końska twarz"
      Giertychem ale on w porównaniu z tym komuchem to spooooko koleszka!
      Precz z komuną ! Precz z betonem ! a Gruszę zostawić w spokoju !
      • xsawer Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 14:56
        robertgrygo napisał:

> Chłopie co ty wygadujesz?!!!?? Nie zgadzam sie z romkiem"końska twarz"
        > Giertychem ale on w porównaniu z tym komuchem to spooooko koleszka!
        > Precz z komuną ! Precz z betonem ! a Gruszę zostawić w spokoju !

Drogi koleSZko, nim zaczniesz zabierać głos w sprawie Polski, może wpierw
        opanujesz podstawy swego (?) języka.
    • kroczak Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 13:15

Kabaret chorych ludzi z komisji nareszcie sie
      konczy.Giertych,Macierewicz ,Miodograjek nadajecie sie tylko do gnoju
      bolszewickiego nawet na syberji nie spotkalem sie z taka nienawiscia niby
      katolikow leczcie sie frajerzy bo diabel pokrecil wam umysl.Patrza na was
      ludzie i stukaja sie w glowe Pilsudzki powiedzialby szczac wam kury gnojki a
      nie zasiadac w komisji i robic z niej bolszewicko-hitlerowska sprawiedliwosc.
      • xsawer Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 15:01
        kroczak napisał:

>
        > Kabaret chorych ludzi z komisji nareszcie sie
        > konczy.Giertych,Macierewicz ,Miodograjek nadajecie sie tylko do gnoju
        > bolszewickiego nawet na """syberji""" nie spotkalem sie z taka nienawiscia
        niby
        > katolikow leczcie sie frajerzy bo diabel pokrecil wam umysl.Patrza na was
        > ludzie i stukaja sie w glowe """Pilsudzki""" powiedzialby szczac wam kury
        gnojki a
        > nie zasiadac w komisji i robic z niej bolszewicko-hitlerowska sprawiedliwosc.

Następny miłośnik Ojczyzny się znalazł.
        -ale co z tymi kurami???
        • kroczak Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 17:59
          Kury siedza na malych jajeczkach Giertycha.
      • abba15 [...] 05.07.05, 17:22
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • kroczak Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 17:36
          Glizdolyku pomyliles sie okrotnie jestem prawdziwym Polakiem Lwowiakiem i
          sybirakiem mysle ze pochodzisz z rodziny ubecko-bolszewickiej i jestes takim
          katokikiem jak ja zydem szalom dupku.
          • abba15 [...] 05.07.05, 17:44
            • sclavus [...] 05.07.05, 18:00
              • abba15 [...] 05.07.05, 18:12
                • marcin120 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 18:51
                  Przepraszam ze sie wtroncam panowie i panie ale nie widze sensu w waszej
                  klutni. Kazdy z was ma swoje zdanie do bardzo dobrze bo nie powinnismy wszyscy
                  myslec jednakowo do czego to prowadzi chyba wiecie. Tak na marginesie to "nie
                  myli sie tylko ten kto nic nie robi". A co do meritum to przecierz malo wazne
                  czy on jej grozil czy nie po prostu postanowiono pozbyc sie tego "kolegi" z
                  szanownej komisji i sie udalo. Nikt mi nie wmowi ze pozostali poslowie z tej
                  komisji sa bezstronni i krysztalowo czysci, kazdy z nich "rozgrywa swoja gre" i
                  w gruncie rzeczy malo ich obchodzi jak bylo naprawde, raczej chodzi im o to
                  zeby to "ich" prawda zostala uznana za "najprawdziwsza prawde".
                  pozdrowienia
                  • abba15 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 20:25
                    marcin120 napisał:
                    > Przepraszam ze sie wtroncam panowie i panie ale nie widze sensu w waszej
                    > klutni. Kazdy z was ma swoje zdanie do bardzo dobrze bo nie powinnismy wszyscy
                    > myslec jednakowo do czego to prowadzi chyba wiecie. Tak na marginesie to "nie
                    > myli sie tylko ten kto nic nie robi". A co do meritum to przecierz malo wazne
                    > czy on jej grozil czy nie po prostu postanowiono pozbyc sie tego "kolegi" z
                    > szanownej komisji i sie udalo. Nikt mi nie wmowi ze pozostali poslowie z tej
                    > komisji sa bezstronni i krysztalowo czysci, kazdy z nich "rozgrywa swoja gre"
                    i w gruncie rzeczy malo ich obchodzi jak bylo naprawde, raczej chodzi im o to
                    > zeby to "ich" prawda zostala uznana za "najprawdziwsza prawde".
                    > pozdrowienia

Jest jeszcze: święta prawda, tys prawda i gó.. prawda
      • sceptyk Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 22:00
        Kroczak:
        > Pilsudzki

A czy ten Pilsudzki to mial na imie Jósef? Niedouczony tumanie.
    • demokratus ZATKAŁO MNIE... GDZIE PODZIAŁA SIĘ demokracja 05.07.05, 13:17
      gdzie prawa człowieka. Złamano wszystkie procedury demokraycznego państwa
      prawa. Niedobrze mi. Katofaszyzm wraca, jak za Sanacji...
      • mosze.dajan Re: ZATKAŁO MNIE... GDZIE PODZIAŁA SIĘ demokracja 05.07.05, 14:22
        Atak na posła Różańskiego to policzek w twarz dla całej polskiej demokracji.Ta
        hucpa odbije sie jeszcze czkawką...
      • abba15 Re: ZATKAŁO MNIE... GDZIE PODZIAŁA SIĘ demokracja 05.07.05, 17:24
        demokratus napisała:
        > gdzie prawa człowieka. Złamano wszystkie procedury demokraycznego państwa
        > prawa. Niedobrze mi. Katofaszyzm wraca, jak za Sanacji...

W nazwie demokracja, w chorym umyśle żydobolszewizm.
        • demokratus Przykład typowo polskiego, zakłamanego i niczym 05.07.05, 17:53
          nie skrępowanego kołtuństwa. Niejaki farmazon, abba15 próbuje dyskredytować
          trwałe osiągnięcia polskiej demokracji. Bez wątpienia jest pachołkiem LPRu, i
          ich kremlowskich mocodawców, z niejakim Putinem na czele. Całe szczęście, że to
          skansen, śmietnik historii, na którym abba15 znajdzie się wraz z wyborem
          Cimoszewicza na Prezydenta RP.
          • abba15 Re: Przykład typowo polskiego, zakłamanego i nicz 05.07.05, 18:08
            demokratus napisała:
            > nie skrępowanego kołtuństwa. Niejaki farmazon, abba15 próbuje dyskredytować
            > trwałe osiągnięcia polskiej demokracji. Bez wątpienia jest pachołkiem LPRu, i
            > ich kremlowskich mocodawców, z niejakim Putinem na czele. Całe szczęście, że to
            > skansen, śmietnik historii, na którym abba15 znajdzie się wraz z wyborem
            > Cimoszewicza na Prezydenta RP.

Dziękuję za takie towarzystwo:
            Cimoszewicz - ojciec bandyta
            Michnik - brat bandyta
            Jaruzelski - sam bandyta
            Kiszczak - też bandyta
            • sclavus Re: Przykład typowo polskiego, zakłamanego i nicz 05.07.05, 18:09
              abba15 napisał:

> demokratus napisała:
              > > nie skrępowanego kołtuństwa. Niejaki farmazon, abba15 próbuje dyskredytow
              > ać
              > > trwałe osiągnięcia polskiej demokracji. Bez wątpienia jest pachołkiem LPR
              > u, i
              > > ich kremlowskich mocodawców, z niejakim Putinem na czele. Całe szczęście,
              > że to
              > > skansen, śmietnik historii, na którym abba15 znajdzie się wraz z wyborem
              > > Cimoszewicza na Prezydenta RP.
              >
              > Dziękuję za takie towarzystwo:
              > Cimoszewicz - ojciec bandyta
              > Michnik - brat bandyta
              > Jaruzelski - sam bandyta
              > Kiszczak - też bandyta

A abba chyba kolejarz...
              • abba15 Re: Przykład typowo polskiego, zakłamanego i nicz 05.07.05, 18:16
                sclavus napisał:
                > A abba chyba kolejarz...

Czy masz coś przeciwko kolejarzom?
                • sclavus Re: Przykład typowo polskiego, zakłamanego i nicz 05.07.05, 18:17
                  abba15 napisał:

> sclavus napisał:
                  > > A abba chyba kolejarz...
                  >
                  > Czy masz coś przeciwko kolejarzom?

Przeciwko takim abbom co kolejarzują, wiele...
                  • abba15 Re: Przykład typowo polskiego, zakłamanego i nicz 05.07.05, 18:23
                    sclavus napisał:
                    > abba15 napisał:
                    > > sclavus napisał:
                    > > > A abba chyba kolejarz...
                    > > Czy masz coś przeciwko kolejarzom?
                    > Przeciwko takim abbom co kolejarzują, wiele...

A ten wasz bełkot o tolerancji, pluraliźmie, demokracji, itp. bzdurach to tylko
                    bełkot?
                    • sclavus Re: Przykład typowo polskiego, zakłamanego i nicz 05.07.05, 18:25
                      abba15 napisał:

> sclavus napisał:
                      > > abba15 napisał:
                      > > > sclavus napisał:
                      > > > > A abba chyba kolejarz...
                      > > > Czy masz coś przeciwko kolejarzom?
                      > > Przeciwko takim abbom co kolejarzują, wiele...
                      >
                      > A ten wasz bełkot o tolerancji, pluraliźmie, demokracji, itp. bzdurach to
                      tylko
                      > bełkot?

Wobec twojego bełkotu o "bandytach" to tylko anioł pański....
                      • abba15 Re: Przykład typowo polskiego, zakłamanego i nicz 05.07.05, 18:31
                        sclavus napisał:
                        > Wobec twojego bełkotu o "bandytach" to tylko anioł pański....

Memento mori
                        Jesteś tym, kim był twój patron STALIN!
                        Będziesz tym, kim jest twój patron STALIN!
                        • sclavus Re: Przykład typowo polskiego, zakłamanego i nicz 05.07.05, 18:34
                          abba15 napisał:

> sclavus napisał:
                          > > Wobec twojego bełkotu o "bandytach" to tylko anioł pański....
                          >
                          > Memento mori
                          > Jesteś tym, kim był twój patron STALIN!
                          > Będziesz tym, kim jest twój patron STALIN!

A ty byłeś zero, jesteś zero i będziesz zero... a ja już jestem wyzwolony...
                          • abba15 Re: Przykład typowo polskiego, zakłamanego i nicz 05.07.05, 18:40
                            sclavus napisał:
                            > A ty byłeś zero, jesteś zero i będziesz zero... a ja już jestem wyzwolony...

Tylko prawda może cię wyzwolić, a ty się nawet o nią nie otarłeś, bo masz
                            wyłączone samodzielne myślenie.
                            Ty nie możesz mnie obrazić, bo ja myślę samodzielnie.

• sclavus Re: Przykład typowo polskiego, zakłamanego i nicz 05.07.05, 18:45
                              abba15 napisał:

> sclavus napisał:
                              > > A ty byłeś zero, jesteś zero i będziesz zero... a ja już jestem wyzwolony
                              > ...
                              >
                              > Tylko prawda może cię wyzwolić, a ty się nawet o nią nie otarłeś, bo masz
                              > wyłączone samodzielne myślenie.
                              > Ty nie możesz mnie obrazić, bo ja myślę samodzielnie.
                              >
                              >
                              > Przechwalasz się tylko... tacy jak ty są niezdolni!!!!
                              Mało tego, to ty musisz mieć jeszcze kogoś "trzeciego"...
                              Jak już ktoś za ciebie pomyśli, to ten "{trzeci" przełoży ci to na "twoje"...
                              Koń... tfu!, co jo godom... Giertych by się uśmiał - konia mógłbym tym
                              obrazić...
        • messer9 Do Abba15 05.07.05, 19:37
          A co to jest zydzobolszewizm?
      • sclavus Re: ZATKAŁO MNIE... GDZIE PODZIAŁA SIĘ demokracja 05.07.05, 18:03
        demokratus napisała:

> gdzie prawa człowieka. Złamano wszystkie procedury demokraycznego państwa
        > prawa. Niedobrze mi. Katofaszyzm wraca, jak za Sanacji...

No przecież Romuś jest wnuczusiem Dziadzia Jędrusia Giertycha... Sprawdź sobie
        sam czym się Jędruś Giertych parał...
    • sam_sob Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 13:22
      Ta decyzja o wyłączeniu toruje drogę w kierunku samooczyszczenia się komisji z
      niebezpiecznych dla wszystkich obrońców zamordyzmu.
      • phc Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 13:29
        ta decyzja toruje drogę zamordyzmowi w jego najczystszej postaci
        • pan.nikt Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 16:04
          Zamordyzm, to chcaił zastosować Różański wobec ekspertów.
          Ot stara Ubecka szkoła.
          Starsi koledzy dobrze go wyszkolili
    • ogromnejadra Od dawna wiadomo, że Giertych współpracuje z Putin 05.07.05, 13:24
      em. Ale możemy spać spokojnie. Cimoszko opanuje sytuację kryzysową, bo mądry
      jest i zdolny niesamowicie, ma zmysł polityczny, i zna języki obce, a garnitur
      leży pięknie na nim, jak na Mościckim
      • abba15 Re: Od dawna wiadomo, że Giertych współpracuje z 05.07.05, 16:18
        ogromnejadra napisała:
        > em. Ale możemy spać spokojnie. Cimoszko opanuje sytuację kryzysową, bo mądry
        > jest i zdolny niesamowicie, ma zmysł polityczny, i zna języki obce, a garnitur
        > leży pięknie na nim, jak na Mościckim

Chyba jaja sobie robisz?
    • kabu12 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 13:28
      Romuś ja na twoim miejscu spaliłbym się ze wstydu.Ty wyklucz z życia swojego
      tatuncia,kolaboranta z reżymem Gen. Jaruzelskiego i prawdopodobnie
      współpracownika .. .
      • kabu12 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 13:30
        kabu12 napisał:

> Romuś ja na twoim miejscu spaliłbym się ze wstydu.Ty wyklucz z życia swojego
        > tatuncia,kolaboranta z reżymem Gen. Jaruzelskiego i prawdopodobnie
        > współpracownika .. .
        • m15 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 13:46
          wreszcie cos wesolego ,poza dabra pogoda oczywiscie ,wszystkie komuchy i cala
          ubecja pozostajaca na ich uslugach wyje z rozpaczy nad losem tow
          rózanskiego ,wrzeszcza cos o prawach czlowieka ,o demokratycznym panstwie
          prawa ,mam dobra rade -zamknijcie sie i nie róbcie z siebie
          posmiewiska ,komuchy i panstwo prawa-kon by sie usmial
          • kropekuk NAZISCI i panstwo prawa jest bardziej zabawne ;) 05.07.05, 13:49

• m15 Re: NAZISCI i panstwo prawa jest bardziej zabawne 05.07.05, 14:17
              kropekuk-kolejny stójkowy prl-u ,niczym uczciwy czekista wszedzie weszy zdrade
              i widzi widmo faszyzmu ,ola boga, ratuj sie kto moze -kaczyzm nadciaga
              • kropekuk Kaczory to SOCJALISCI. I, Boze uchowaj, pobozni 05.07.05, 15:09
                socjalisci, co im po starozakonnych przodkach zostalo. A na ile sa do tego i
                NARODOWI to sie na wasze polskie nieszczescie dopiero okaze.
            • abba15 Re: NAZISCI i panstwo prawa jest bardziej zabawne 05.07.05, 16:21
              kropekuk napisał:
              NAZISCI i panstwo prawa jest bardziej zabawne

Kropek ty dyżurny UBeku GW weź sobie zasłużony urlop
          • cyklista W porównaniu z bolszewikami Giertychem i Wasserman 05.07.05, 13:52
            Różański do liberalny demokrata.
            • m15 Re: W porównaniu z bolszewikami Giertychem i Wass 05.07.05, 14:18
              cyklista napisała:

> Różański do liberalny demokrata.
              w sferze materialnej jak najbardziej, wszystkie komuchy to liberalowie ,wszak
              sprywatyzowali kraj
            • julko Re: W porównaniu z bolszewikami Giertychem i Wass 05.07.05, 15:07
              Niestety Różaniec jest naszym zagrożeniem.Od początku robi co tylko może aby prawda nie wyszła na jaw.Dziarsko pomaga mu w tym Celina.
            • julko Re: W porównaniu z bolszewikami Giertychem i Wass 05.07.05, 15:12
              Zgroza!.Co robi Różaniec wraz z cELINĄ W kOMISJI.Czy aby są obaj kompetentni?
              Celina i Różaniec mogą jedynie obserwować tok postępowania.Przecież nie jest wiadome czy mają czyste za paznokciami.
            • abba15 Re: W porównaniu z bolszewikami Giertychem i Wass 05.07.05, 17:30
              cyklista napisała:
              > Różański do liberalny demokrata.

Różańsi to dupokrata, a
              świnia świni dupę ślini.
      • sclavus Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 18:06
        kabu12 napisał:

> Romuś ja na twoim miejscu spaliłbym się ze wstydu.Ty wyklucz z życia swojego
        > tatuncia,kolaboranta z reżymem Gen. Jaruzelskiego i prawdopodobnie
        > współpracownika .. .

No i dziadzia Jędrusia, konkurenta Hitlera w kwestii "ostatecznego
        rozwiązania"...
    • rafnal Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 13:48
      A RG jest bardzo obiektywny! Rozkurzyć tą komisję! Co na to sejm.
    • iwonaan1 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 13:51
      Kto wogóle wytypował posła do komisji. Stroniczy poseł,pełen złośliwości
      Kolesiowskie podejście do przesłuchiwanych z jego klubu,brak wiedzy
      prawniczej,nie właściwa budowa zadawanych pytań.
      • baba53 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 14:32
        bezstronni eksperci -kpina z urzędu eksperta !
    • doradca1 Dziecino radziecka 05.07.05, 14:04
      Ponieważ są wakacje to rozumiem, że starsze rodzeństwo przez nieuwagę zostawiło
      włączony komputer a Ty szalejesz. Przy okazji natychmiast wyrzuć to co palisz
      bo po tym tworzysz takie idiotyczne sformułowania.
      • kropekuk Panie doradco, a co z tzw. social partnerships 05.07.05, 15:12
        Doradzasz im Pan za frajer czy za pieniadze (a propos kryptoreklamy)?
        • doradca1 TOWARZYSZU kropekuk 05.07.05, 18:43
          Nie zadawajcie pytań gdzie za odpowiedź nie będziecie w stanie zapłacić.
          Zgłoście się towarzyszu do ambasady KRL-D w Warszawie i stanowczo żądajcie,
          żeby Wam już nie płacili banknotami z wiezerunkiem Shreka. Po drugie napiszcie
          do redakcji GW, że zdjęcie Waszego idola powinno byc zmienione ponieważ
          przypomina kogoś z historii. Sami sobie odpowiedźcie kogo.
          I to by było na tyle towarzyszu. Teraz możecie dalej onanizować się.
    • ksiundz Dał się złapać ! - takich nawet SLD usuwa :))) 05.07.05, 14:25
      a pmiętamy program kandydata na prezia z ramienia SLD: nie daj się złapać!
    • xsawer Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 14:53
      "Różański miał jej grozić, że jeśli nie poprze wniosku o wyłączenie Miodowicza,
      złoży na nią skargę"
      Rzeczywiście, grożba w postaci skargi jest grożbą karalną.
      Panie pośle Różański, jesteś pan recydywistą. Ja z przeedszkola pamiętam, że
      jak nie chciałem dac Ci misia, groziłeś mi, że POSKARŻYSZ się pani.
      • zenek68 xsawer -poczułeś się też niepotrzebny jak Różański 05.07.05, 15:29
        tak będziecie teraz eliminowani ze społeczeństwa , rzadne ukradzione Polsce
        pieniądze już was nie obronią , bo idzie prawo i sprawiedliwość....
        • xsawer Re: xsawer -poczułeś się też niepotrzebny jak Róż 05.07.05, 15:57
          rzadne, rzadne... z czym się to je?
          • zenek68 ,,rzadne,, mój pies je z czerwonym ścierwem.... 05.07.05, 16:14
            wskustnego apetyta - wsiem bolszewikam.....
    • abstracto Żenada 05.07.05, 14:56
      Ta komisja to już zupełna żenada. Czy ktokowlwiek traktutuje ich jeszcze
      poważnie?
      • m15 Re: Żenada 05.07.05, 15:00
        wszyscy a najbardziej komuchy ,co widac ,slychac i coraz mocniej czuc
        • dziecina.betlejemska Re: Żenada 05.07.05, 15:14
          Twoja buta i radość są bardzo wymowne, m15. Mniejsza o tego komucha - chodzi o to, że Giertych jest o krok od zamachu stanu przy współudziale Rosji, na zlecenie której działa. Ty uważasz, że oto nadchodzi IV RP, ale to obnaża tylko twoją głupotę.
          Drwisz sobie z demokracji, z państwa prawa i jesteś idealnym przedstawicielem brunatnych bolszewików, którzy prą do władzy.
      • sclavus Re: Żenada 05.07.05, 18:14
        abstracto napisał:

> Ta komisja to już zupełna żenada. Czy ktokowlwiek traktutuje ich jeszcze
        > poważnie?

Tak!: Abba i m15
        • jpet1 Re: Żenada 05.07.05, 18:52
          sclavus napisał:

> abstracto napisał:
          >
          > > Ta komisja to już zupełna żenada. Czy ktokowlwiek traktutuje ich jeszcze
          > > poważnie?
          >
          > Tak!: Abba i m15
          I pozostali uczestnicy wymiany "myśli" też. W przeciwnym wypadku nie dali by
          sie wciagac we wzajemne obrzucanie inwektywami. Ten cyrk pt komisje sejmowe ma
          jak widać licznych, bardzo zainteresowanych kibiców. Niestety nic z tego nie
          wynika - procz zimnego potu grozy splywajacego mi po kregosłupie.
          Pozdrawiam wszystkich zaperzonych. Ide na spacer - jest tak pieknie i jeszcze
          niektóre ptaki spiewają- nad ranem słyszałam słowika1
          jpet
          • sclavus Re: Żenada 05.07.05, 19:37
            jpet1 napisała:

> sclavus napisał:
            >
            > > abstracto napisał:
            > >
            > > > Ta komisja to już zupełna żenada. Czy ktokowlwiek traktutuje ich je
            > szcze
            > > > poważnie?
            > >
            > > Tak!: Abba i m15
            > I pozostali uczestnicy wymiany "myśli" też. W przeciwnym wypadku nie dali by
            > sie wciagac we wzajemne obrzucanie inwektywami. Ten cyrk pt komisje sejmowe
            ma
            >
            > jak widać licznych, bardzo zainteresowanych kibiców. Niestety nic z tego nie
            > wynika - procz zimnego potu grozy splywajacego mi po kregosłupie.
            > Pozdrawiam wszystkich zaperzonych. Ide na spacer - jest tak pieknie i jeszcze
            > niektóre ptaki spiewają- nad ranem słyszałam słowika1
            > jpet

Nie masz racji!
            Ja po prostu tropię tumaństwo i obnażam... nic więcej...
      • messer9 Re: Żenada 05.07.05, 19:45
        Tak jeden kolejarz abba15 i paru oszolomow z prawicy (doradca, ksiundz itd.).
        W sumie by ich policzyc wystarczy palcow u dwoch rak.
    • iiiiioiiiii RÓŻAŃSKI I CELIŃSKI TO WAZELINIARZE!!!! 05.07.05, 15:01
    • zenek68 nie będzie już się pluł - adwokat Olina i innych.. 05.07.05, 15:21
      złodziei z SLD...zero logiczne a zarazem bezwglądne - mówiąc słowami fizyka...
      • kropekuk Jasne: TYLKO GIERTYCH MA PRAWO DO PIANY 05.07.05, 16:06
        NA PYSKU. Jak to zwykle KONIE...;)
    • kamilius10 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 15:35
      Nie wierzę w żadne zastraszanie pani Nowaczyk.
      A swoją droga - to ona jest kompletną miernotą prawniczą. Jest totalnie
      stronnicza, to spostrzeże każdy prawnik. Jej zdawkowe, 1-zdaniowe interpretacje
      przepisów są żałosne. Początkujący nawet prawnik by się wstydził odpowadać pod
      dyktando Giertycha... i pomyśleć że ta pani jest adwokatem!
    • rosolina Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 15:55
      Tego nieszczęsnego konia,który mówi (brednie), już dawno winno sie wyłączyć z
      tej kuriozalnej komisji i posłać na Gliwicką w Rybniku na tzw. testy podstawowe.
    • karis21 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 16:21
      Panie Aumiler jak pan może tak się dać manipulować przez Wasermana i giertycha
      przecierz ci dwaj panowie to nie komisja i oni układają tą komisję jak im jest
      wygodnie a ja jak bym był na miejscu SLD to bym niezwłocznie wycofał swoich
      ludzi z tego cyrku bo to nie jest żadna komisja to jest targowica wyborcza
      panie Aumiler myślałem że pan jest z jajami ale zachowuje się pan jak stary
      spruchniały dziad.........
      • mgt-22 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 21:54
        w demokracji prawda jest ustalana poprzez głosowanie, a więc 5 do trzech i
        Różański na bruk
    • jb777 I tak zanikają resztki wiary w sprawiedlowość 05.07.05, 16:22
      i demokrację. Wyborcy - wyeliminujmy te wszystkie oszołomy z polityki przy
      najbliższych wyborach. Oni kompromitują nasz kraj i parlament. A Ci doradcy -
      kury macać. Takich doradców bym przepędził i jeszcze im nie zapłacił.
      • mgt-22 Re: I tak zanikają resztki wiary w sprawiedlowość 05.07.05, 21:57
        jb777 zbierz się w sobie i zadekretuj, a co będziesz sobie żałował
    • risza Proszę o pomoc! 05.07.05, 16:24
      Zupełnie poważnie. Kompletnie nie orientuję się w procedurach prawnych. Ta
      kobieta, która jest ekspertem komisji, wiecznie powołując się na jakiś tam
      paragraf dopuszcza wszystkie kierowane do zeznających pytania. Pomijając nawet
      bałamutne uzasadnienia. Gdyby np. poseł Witaszek zadał mi pytanie, kierując się
      oczywiście względami bezpieczeństwa narodowego, czy wolę od tyłu czy na boku,to
      będę musiała odpowiedzieć?
      • sclavus Re: Proszę o pomoc! 05.07.05, 18:22
        risza napisał(a):

> Zupełnie poważnie. Kompletnie nie orientuję się w procedurach prawnych. Ta
        > kobieta, która jest ekspertem komisji, wiecznie powołując się na jakiś tam
        > paragraf dopuszcza wszystkie kierowane do zeznających pytania. Pomijając
        nawet
        > bałamutne uzasadnienia. Gdyby np. poseł Witaszek zadał mi pytanie, kierując
        się
        >
        > oczywiście względami bezpieczeństwa narodowego, czy wolę od tyłu czy na
        boku,to
        >
        > będę musiała odpowiedzieć?

Zgodnie z paragrafem na który powołuje się ekspertówka Nowaczek - TAK i jeszcze
        raz TAK!!!
      • mgt-22 Re: Proszę o pomoc! 05.07.05, 22:07
        risza - zupełnie poważnie: zeznania przed komisją śledczą składają politycy,
        którzy chcą dobrze wypaść w oczach opinii publicznej dlatego odpowiadają na
        każde pytanie ponieważ odmowa odpowiedzi może być uznana jako próba uniknięcia
        odpowiedzialności. To może być w najbliższych wyborach śmierć polityczna. Ten
        sam poseł lub inny polityk zeznający przed prokuratorem w tej samej sprawie
        będzie oczywiście odmawiał odpowiedzi ponieważ ma do tego prawo zgodnie z
        zasadą aby nie zeznawać przeciwko sobie. Dzieje się to jednak w pokoju
        przesłuchań daleko od kamer i wyborców. Bardzo subtelna różnica. Ma to
        znaczenie tylko w absurdalnym systemie społeczno-politycznym zwanym potocznie
        demokracją
        • risza Re: Proszę o pomoc! 06.07.05, 12:27
          Bądź cyrkiem wszystkich świętych.
    • abba15 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 17:16
      dziecina.betlejemska napisał:
      > Kolejne uderzenie agenta ruskiego Giertycha. Juz całkowicie chce zawłaszczyć ko
      > misje dla swoich celów, po tym jak z jego polecenia rosyjskie specsłużby otruły
      > Gruszkę. Szykuej sie zzamach stanu.

Wg. mnie to kolejny atak szału agentów mosadu
      • sclavus Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 18:28
        abba15 napisał:

> dziecina.betlejemska napisał:
        > > Kolejne uderzenie agenta ruskiego Giertycha. Juz całkowicie chce zawłaszc
        > zyć ko
        > > misje dla swoich celów, po tym jak z jego polecenia rosyjskie specsłużby
        > otruły
        > > Gruszkę. Szykuej sie zzamach stanu.
        >
        >
        > Wg. mnie to kolejny atak szału agentów mosadu

Porypało ci się w zwojach mózgowych i to dokładnie: KGB odbył stosunek odtylni
        z mosadem bez środków anty no i wyszła trójca przenaświętsza: GIERTYCH,
        WASSERMAN i MACIEREWICZ....
        • abba15 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 18:35
          sclavus napisał:
          > Porypało ci się w zwojach mózgowych i to dokładnie: KGB odbył stosunek odtylni
          > z mosadem bez środków anty no i wyszła trójca przenaświętsza: GIERTYCH,
          > WASSERMAN i MACIEREWICZ....

Od razu podejrzewałem, że jesteś jakiś homo-niepewny
          • sclavus Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 18:38
            abba15 napisał:

> sclavus napisał:
            > > Porypało ci się w zwojach mózgowych i to dokładnie: KGB odbył stosunek od
            > tylni
            > > z mosadem bez środków anty no i wyszła trójca przenaświętsza: GIERTYCH,
            > > WASSERMAN i MACIEREWICZ....
            >
            > Od razu podejrzewałem, że jesteś jakiś homo-niepewny

Nie uważasz, że masz coś z Giertycha (nie tylko końską mordę)...
            Musisz się zdecydować albo mój patron był, jest i będzie Stalin, albo jestem
            homo-niepewny - jedno z drugim w parze nie idzie...
            A ty, jak Giertych, dzwonisz swoją paranoją... (jak koń jajami)
            • abba15 Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 18:43
              sclavus napisał:
              > Nie uważasz, że masz coś z Giertycha (nie tylko końską mordę)...
              > Musisz się zdecydować albo mój patron był, jest i będzie Stalin, albo jestem
              > homo-niepewny - jedno z drugim w parze nie idzie...
              > A ty, jak Giertych, dzwonisz swoją paranoją... (jak koń jajami)

Chyba nie dorównujesz mi inteligencją, nie łapiesz wlot, nie pojmujesz aluzji.
              Adios!
              • kroczak Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 19:20
                Twoja inteligencja to kutas w twojej glowce biedaku,twoje aluzje to zwykly
                rynsztoczek.
    • sclavus Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 17:52
      A zawiadomienie do prokuratora o popełnieniu przestępstwa to Giertych czy inny
      Wasserman już wysłał???
      Jak nie, to narażają się na zarzut ukrywania przestępstwa a to jest objęte
      Kodeksem Karnym...
    • kichnij Re: Giertych: Wyłączyć Różańskiego z prac komisji 05.07.05, 18:05
      I dobrze, że jest poza komisją. Ten człowiek bełkocze, nic nie można go
      zrozumieć język ciągle na brodzie, podczas gadki oblizuje się. Jego miejsce
      powinien zająć np. Józef Oleksy.
    • rekontra ministerstwo prawdy działa 05.07.05, 18:17

wyłączony czy wykluczony ???

ONET kontrolowany przez Michnika pisze wyłączony,
      GW pisze wyłączony -

a Interia, Wirtualna Polska, Rzeczpospolita piszą WYKLUCZONY

• mgt-22 Re: ministerstwo prawdy działa 05.07.05, 22:12
        wykluczony rekontra wykluczony to w związku z Kluczykiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka