Dodaj do ulubionych

Lepper – opalony, ale zimny ;-)))))))))))))))))

• olo1033 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 26.07.05, 21:23
      Ja jako jego przeciwnik stwierdzam że ostatnio nieraz dobrze myśli i mówi w
      niektórych sprawach.Dzisiaj jego wystąpienie mi się podobało jak nigdy -
      powiedział prawdą, nie jak ten pływak - kameleon z Ursusa Wrzodak ...
    • henryk.log Kochani!, jedyne-18, wróć 17 kroczków do PREMII... 26.07.05, 21:40
      ... :-)
    • henryk.log Ach?, na której to"strofce" od "końca" zakończyłem 26.07.05, 21:44
      ..jeśli się nie mylę.. szesnasta jej było :)))
    • henryk.log CZEMU SIĘ ;-))))) jak "mysz" do serka-nie wiem n/t 26.07.05, 21:50
    • henryk.log Pani "malaszaramyszko",odetchnę nieco!-jeśli wolno 26.07.05, 21:51
      bo...:)))
    • henryk.log "Trzynastka" - to Moja szczęśliwa liczba :-))) n.t 26.07.05, 21:53
      • malaszaramysz A mysz tu jest :-)))))))) I też poluje :-))))))))) 26.07.05, 22:02
        Może skorzystam z okazji,żeby i ślepej myszy coś się trafiło ?
        • henryk.log A może byśmy tak Najmilsza P."myszko" wzięli się 26.07.05, 22:07
          za ręce i razem do... "policzyli" :))
          Proszę zaczynać! Damo :) - Pani "myszko:)
          • malaszaramysz Panie Heniu, ja co prawda humanistka 26.07.05, 22:13
            ale po SGPiS. Liczyć umiem :-)))))))))
            • henryk.log Re: Panie Heniu, ja co prawda humanistka 26.07.05, 22:24
              To Pani SGGPiSska!! -strach pomyśleć! :-), dali w "kosteczki" nieco??,
              po tej szkole to i choćby chciała! Pani nic nie ZePiSuje. :)
              A!:) i liczyć umie! :))
              • malaszaramysz Re: Panie Heniu, ja co prawda humanistka 26.07.05, 22:29
                Dali ale tylko trochę :-)))))))))) Teraz to tam szczury biegają i inne takie
                wyścigi robią. Za moich czasów aż tak źle nie było :-)))))))))
                • henryk.log Re: Panie Heniu, ja co prawda humanistka 26.07.05, 22:43
                  malaszaramysz napisała:

> Dali ale tylko trochę :-)))))))))) Teraz to tam szczury biegają i inne takie
                  > wyścigi robią. Za moich czasów aż tak źle nie było :-)))))))))

Te "szczury to takie "Wyrodzone Myszy" ??-słyszałem, teczki, krawaty noszą za
                  młodu.. a może nieprawdę gadają o nich???
                  SMOKOWi, na jego kamyk-nieszczęście "małego", "szkiełko" błażejka swego
                  wspomniałem i od Tatusiów "nagadałem :))
                • lolek1313 Re: W plejstocenie??? 26.07.05, 23:55

• znudzony.nihilista Re: Stawiam raczej na paleocen;-))))))))) 27.07.05, 09:36
                    Wredna Pani MYsz, sPiSkująca;-))))))))))))))))
                    • malaszaramysz Już mnie pokarało :-)))))))))))))))) 27.07.05, 09:39
                      Mmkkll trofeum zabrał. Szybko ta forumowa sprawiedliwość działa :-)))))))))))
                      • znudzony.nihilista Re: Już mnie pokarało :-)))))))))))))))) HA!!! 27.07.05, 09:43
                        Witam Panią MYsz, sPiSkującą sPiSkowczynię!;-)))))))))
                        • malaszaramysz Też witam :-))))))))))) 27.07.05, 09:56
                          Mysz po małych,szarych łapkach dostała:-)))))))
                          Za jeden spisek od s(PiS)kujących wyzywać???? Nie może być np." wstrętna,
                          spsikująca mysz"?

• znudzony.nihilista Re: Też witam :-))))))))))) 27.07.05, 09:58
                            A ja WITAM, WITAM!!!
                            Zamykamy sPiSek, ok?
                            • malaszaramysz Re: Też witam :-))))))))))) 27.07.05, 10:01
                              Mysz już spiskować nie będzie :-)))))))))) Mysz już pokarało:-))))))))Mysz już
                              będzie grzeczna:-)))
                              • znudzony.nihilista Re: Też witam :-))))))))))) 27.07.05, 10:08
                                Jak się tutejsze kuzynki dowiedziały o...( sprawa zamknięta), to jedna łysinkę
                                na łebku sobie wysiepała z rozpaczy. Obiecałem w imieniu Pani MYszy
                                (nadużywając zaufania;-), że to... (sprawa zamknięta) się więcej nie powtórzy.
                                S-PIS-KI, o ile będą, uderzą w prawdziwych sPiSkowców i P(i)Sujów! I w dzioby
                                Dziuby też!
                                • malaszaramysz Re: Też witam :-))))))))))) 27.07.05, 10:18
                                  Jeszcze wstydu rodzinie narobiłam:-((((((((((((
                                  A jak tam suczka - dobrze objedzona po bankiecie?
                                  • znudzony.nihilista Re: Też witam :-))))))))))) 27.07.05, 10:30
                                    Suczka nie dostaje takich ohydztw do jedzenia, ale ja - objedzony, dziękuję,
                                    choć "niedopity", jako że miałem kierownicze stanowisko (ale mi się trafiło,
                                    jak ślepej myszy ziarno;-)));-))) Mam podać szczegóły menu???
                                    • malaszaramysz Re: Też witam :-))))))))))) 27.07.05, 10:41
                                      Kirownicze stanowisko to w tym przypadku klęska ogromna. W innych zresztą też -
                                      mysz coś o tym wie:-))
                                      A szczegóły poproszę - może coś ściągnę.Przyjaciółka ma za 2 tygodnie 1
                                      urodziny synka i na myszą wenę i kuchnię chce się zdać.Sama ma do gotowania
                                      dwie lewe łapki.:-))))))))))Tort już wymyśliłam ale reszta w lesie :-)))))))
                                      • znudzony.nihilista Re: Też witam :-))))))) Chyba się nie nadaje.. 27.07.05, 10:58
                                        dla dzieci, w wieku dzieci (a nie dzieci w moim wieku). Zresztą - nie znam
                                        przepisów, Pani M. pomoże, jak będzie trzeba (na marginesie: Pani M. też nie
                                        znosi prasować i... odkurzać). Może tego nie przeczyta???
                                        A to "moje" menu (było tego więcej, ale to jadłem i zapamiętałem):

Było mezee, bardzo urozmaicone, sola w sosie czosnkowym w cieście
                                        (nie wiedziałem, że sola to cypryjska ryba, ale nie protestowałem),
                                        pyszne pomidory nadziewane mięsem, kabaczki nadziewane ryżem
                                        i mięsem (słodkości też były, ale, nie jadam). Do tego rozmaite wina, Pani M.
                                        piła tylko jedno – białe wytrawne, na A. (pewnie pamięta nazwę, ja nie).

Kaczory nie były zaproszone, Bronek z Renią i Baśką też nie.
                                        • malaszaramysz Re: Też witam :-))))))) Chyba się nie nadaje.. 27.07.05, 11:03
                                          Przepisy to ja sama sobie znajdę albo wymyślę. Menu mi potrzebne.To impreza dla
                                          starych koni - dzieci w wieku 1 roku przyjaciół jeszcze nie miewają :-)))))))))

Brzmi nieźle a grecka kuchnia jest super:-))Cypryjska jeszcze lepsza :-))))))
                                          Jak wymyślę to końca to się pochwalę. Pomysł jest super :-)))

P.S. Solę uwielbiam i gdzieś wyczytałam,że jest tych soli wiele :-))))))))Nie
                                          tylko atlantycka.
                                          • znudzony.nihilista Re: Też witam :-))))))) Chyba.... 27.07.05, 11:14
                                            ...nie mam wiedzy teoretycznej o rybach. Wiem. co lubię i tyle. Za "niebawem"
                                            wybieram sie trochę połowić. Suczka też lubi. Może przy okazji jakiegoś ptaszka
                                            trafimy;-)))
                                            • malaszaramysz Re: Też witam :-))))))) Chyba.... 27.07.05, 11:25
                                              Jakiegoś sandacza :-)))))))))) Mniam, mniam...

• znudzony.nihilista Re: Też witam :-))))))) Chyba.... 27.07.05, 11:32
                                                Sieja? Węgorz? Okoń? Bardzo lubię flądry - ryby, nie te od Andrju!!!
                                                • malaszaramysz Re: Też witam :-))))))) Chyba.... 27.07.05, 11:41
                                                  Węgorz!!!! Węgorz - taki wędzony,świeży - nie ze sklepu.
                                                  Okonie do marynaty - mniam
                                                  Ślinka cieknie.
                                                • malaszaramysz A flądra ... flądra 27.07.05, 11:43
                                                  tylko nad morzem, koniecznie z prymitywnej smażalni , na papierowej tacce:-
                                                  ))))))) Inaczej mi nie smakuje.
                                                  • znudzony.nihilista Re: ODPOWIEDŹ 27.07.05, 12:05
                                                    grupowa na oba post msm:

Solidaryzuję się! Mamy zaprzyjaźnioną od 100 lat rodzinę na Helu w Helu -
                                                    z matki na córkę i wnuczkę przeszła umiejetność TAAAKIEGOOO smażenia,
                                                    marynowania, wędzenia ryb, że szkoda kwakać!
                                                  • malaszaramysz Re: ODPOWIEDŹ 27.07.05, 12:10
                                                    Ślinka cieknie mi po klawiaturze, kot przeczytał i tęsknym wzrokiem wpatruje
                                                    się w ekran.:-)))))))))))))
                                                  • znudzony.nihilista Re: ODPOWIEDŹ 27.07.05, 12:20
                                                    Ślinkę połykać - mniej szkodzi niż łzy. Kotu obiecać rybki na wierzbie.
                                                    Pani M. "podrzuca" pod rozwagę włączenie do menu hiszpańskiego gazpacho, mimo
                                                    że nie grecko-cypryjskie, to - wg niej - pasuje;-)))
                                                    Tylko bez Kaczorów i samooBRONKÓW, proszę;_)))
                                                  • malaszaramysz Re: ODPOWIEDŹ 27.07.05, 12:24
                                                    To jest myśl :-)))))))))))))) Na upały idealne.
                                                  • znudzony.nihilista Re: ODPOWIEDŹ 27.07.05, 12:28
                                                    W końcu to jedna kaczka.....przepraszam: BASEN MORZA ŚRÓDZIEMNEGO;-))))
                                                  • znudzony.nihilista Re: PYTANIE;-))))))))) 27.07.05, 13:03
                                                    KANDYDATEM DO SAMOOBRONY MOŻE BYĆ KAŻDY

lecz przydatność weryfikuje aktyw w demokratycznych i suwerennych decyzjach.
                                                    Tak że ta informacja jest przekłamana i celowo zmanipulowana, jak większość
                                                    zresztą wiadomości zawartych w tym zależnym medium.
                                                    (jola_dywity)

Czego ktoś tutaj nie rozumie???

• malaszaramysz Też o to pytałam 27.07.05, 13:15
                                                    W wątku o Florku:-))))))))))
                                                    Mysz poddała się bez walki. Chętnych do tłumaczenia nie ma :-))))))))
                                                  • znudzony.nihilista Re: Też o to pytałam - tak, ale... 27.07.05, 13:29
                                                    ... czy Pani MYsz zapytała siebie samą? Po SG(PiS)ie Pani MYsz podobno? SMOK
                                                    twierdzi, że były to czasy plejstocenu, ja stawiam na paleocen - sama Pani MYsz
                                                    naPiSała: "za moich czasów";-))) Nie wierzę, żeby taki prosty tekścik sprawiał
                                                    Pani MYszy kłopot;-))) W ostateczności - zanalizuje się go publicznie, na fk.
                                                    Pojawił się nowy problem:

"Psy na smyczy Leppera"

Czy ma Pani pomysł jakiej rasy mogą być te psy?
                                                    Bo co do tego, że głupie, to nie mam wątpliwości. Ja widzę ratlerki...

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=17771&wid=7677241&rfbawp=1122462614.580&redId=40209983442e76b9692094&redTs=1
                                                    122462614&ticaid=1
                                                  • malaszaramysz Re: Też o to pytałam - tak, ale... 27.07.05, 13:38
                                                    Tylko Yorki albo miniaturowe białe pudelki ( albo dupelki - wg.oryginału) :-)))
                                                  • znudzony.nihilista Re: Też o to pytałam - tak, ale... 27.07.05, 21:40
                                                    A sweter? Pasowałby do fk i do Tereni;-))) Ubogaciłby ja, a ona - Leppera!
                                                  • malaszaramysz Proszę o publiczną analizę :-))))))))) 27.07.05, 13:40
                                                    Za moich czasów nawet na ekonomii politycznej socjalizmu tak nie bredzili:-)))
                                                    To mysz przerasta.
                                                  • znudzony.nihilista Re: Proszę o publiczną analizę :-))))))))) OK, ale 27.07.05, 13:45
                                                    "po ptakach" i po rybach;-))))
                                                  • znudzony.nihilista Re: Analiza - jutro!!! :-))))))))) 27.07.05, 21:01
                                                    Rybki, rybki! Pycha - 6 okoni i 2 lesczyki;-)
                                                    Lesczyki sie dobrze na ruszcie wypraży, to ości się rozpłyna. A okonki, lepiej
                                                    nie gadać! Łódź atakowana była ze wszystkich stron przez wraże siły - Kaczory
                                                    przebrały się za łabędzie, z dziobami jak Dziuba;-))) Pobędę tu troche, może
                                                    z przerwami, bo ponoć praca w gospdarstwie wrze!
                                                  • malaszaramysz Mruczek przeczytał !! 28.07.05, 12:56
                                                    Chodzi i miauczy:-))))))))))) Muszę mu coś z zamrażarki wyciągnąć. A mysz duża
                                                    jest to poczeka aż pan i władca na ryby pojedzie i coś złowi :-)))))))))))))
                                                  • znudzony.nihilista Re: Mruczek przeczytał !! b/o b/o b/o 28.07.05, 13:03
                                                    Nie zdążyłem zrobić analizy postu joli_dywity, ale Pani Mysz jakoś to przeżyje,
                                                    jestem pewien;-)))
                                                    Prawcowitą Panią M. wysłałem na działkę do zanjomych, żeby odpoczęła.
                                                    Zazdrościła mi tych ryb, sama łowi w każdych warunkach (!). Pewnie zaraz poleci
                                                    nad rzekę z kijem od szczotki i sznurkiem i przywiezie... szczupaka!!!
                                                  • malaszaramysz W sprawie kaczki morskiej :-)) 27.07.05, 13:24
                                                  • malaszaramysz To inaczej miało być :-))) Znowu Mruczek chyba 27.07.05, 13:33
                                                    rybkami zwabiony:-))))))))
                                                    Menu będzie takie - jak basen to basen:-)))
                                                    sałatki : grecka, z bakłażana i nicejska,tzatziki
                                                    gazpacho , dolmades, faszerowana papryka - mysi wynalazek ( dziki
                                                    ryż,feta,oregano,pomidor,oliwki),smażone kalmary, mięsne kulki ( oszukany
                                                    gyros),tartinki rózne,na gorąco stifado z wołowininy.I masa wina oczywiście:-)))
                                                    Może jeszcze mussakę zrobię i faszerowane cukinie.
                                                  • znudzony.nihilista Re: Znowu Sam(OO)Bronek? 27.07.05, 13:43
                                                    A jednak mi żal... ze Pani MYsz tak daleko ma swoją norkę. Taka MYsz w
                                                    sąsiedztwie i w kręgu - to SKARB!
                                                    Nie wiem, co to "dolmades", gołąbki jakieś??? Ale chyba te, o których myślę,
                                                    miały inną nazwę.

Spadam na ryby za kwadrans - prosze przekazać wiadomość kotu M.;-))))))))
                                                  • malaszaramysz Re: Znowu Sam(OO)Bronek? 27.07.05, 13:45
                                                    Gołąbki - pod taką nazwą kiedyś przepis super znalazłam u Greczynki:-)))))))
                                                  • bac1 Re: Cos o Samym(OO)Bronku? Dokładam... 27.07.05, 15:14
                                                    też chcę mieć udziały w spółce:

Andrju pija tylko szklanką,
                                                    zawsze ponad miarę,
                                                    Renia lubi słodki miodek,
                                                    Baśka goli siarę!
                                                    RREE! RREE!
                                                    Oj, dana, dana, brona moja kochana!

• malaszaramysz Na Eurowizję pojedziemy :-)))))))))))) 27.07.05, 15:26
                                                    A tutaj coś świeżutkiego z forum kraj :
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=27006905
                                                  • bac1 Re: Te ptaszki to oczywiście KACZORKI;-)))))))))) 27.07.05, 21:13

• jestemzewsi Re: Też witam :-))))))))))) 28.07.05, 00:03
                                  Kuzynki, w ramach rekompensaty, zobowiązały sie, że nie będą podbirać zapasów
                                  ze spiżarni aż do następnej wiosny. Takie te myszy honorne!;-)))
    • henryk.log Pani "myszko" zechciej"podać" łapki! - czas już!:) 26.07.05, 22:33
      • malaszaramysz Smok się jeszcze nie pokazał 26.07.05, 22:35
        Mam nadzieję,że Smoczątko zdrowiutkie.

A łapki chętnie podam :-))
        • lolek1313 Re: Smok się pokazał ;-))))))))))))))) 26.07.05, 23:56
          Smoczątko niezrowiutkie, ale będzie dobrze, bo Kaczory nisko latają z Dziubami
          w dziobach;-))))
          • malaszaramysz Re: Smok się pokazał ;-))))))))))))))) 27.07.05, 09:37
            Pozdrowienia dla Smoczątka :-))))))))))))))
            • lolek1313 Re: Smok znika ;-))))))))))))))) 27.07.05, 16:04
              Dziękuje w imieniu familii całej. Malutki gorączkuje, cos źle mu szwy szewcy
              założyli - wiemy, dlaczego. I nie puścimy tego płazem. Malutki piekielnie
              marudny, jak Kaczki, Andrju i Rokita razem wzięci;-)))
              • malaszaramysz Re: Smok znika ;-))))))))))))))) 27.07.05, 16:13
                Antybiotyk jakiś dostał ? Siła fachowa pyta.
                • lolek1313 Re: Smok TU ;-))))))))))))))) 27.07.05, 17:32
                  Jakiś w zastrzyku, i szczepienie przeciw temu, co w glebie siedzi (podobno
                  Andrju to zasiał...). SMOK ma godzinkę +/- na pogadanie, bo przyszedł
                  do roboty, zaległości odrobił, a Dziuńce dopiero będzie potrzebny przed siódmą
                  wieczór. HA!! Tra-la-la, Kaczorek 62!;-)))
    • buraque Balcerowicz musi odejść 26.07.05, 22:45
      :)
    • mmkkll 999 26.07.05, 22:45
    • mmkkll 1000 :)))))))))))))))))) 26.07.05, 22:46
      • malaszaramysz Gratulacje :-)))))))))))))))))))) 26.07.05, 22:50
        A tu wszyscy polowali:-)))))))) Atak z cicha i 1000 wzięty :-)))))))))))
        • mmkkll Re: Gratulacje :-)))))))))))))))))))) 26.07.05, 22:54
          Czytałem tylko część. Teraz mogę się włączyć ;).
          • malaszaramysz To się nazywa taktyka :-)))))))) 26.07.05, 22:56
        • henryk.log Re: Gratulacje :-)))))))))))))))))))) 26.07.05, 22:55
          Za cooo!?? "jemu" :) za co?? :))
          • malaszaramysz Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta :-))))))) 26.07.05, 22:56
            • deoszolomizacja Re: Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta :-)) 26.07.05, 22:59
              To naprawdę było prawie przypadkowe :).
              • malaszaramysz Uwielbiam słowo " prawie " :-)))))))))))))))) 26.07.05, 23:03
                Tak czy inaczej w rodzinie zostało:-))))))))
                Gdyby tak jola dywity 1000 wzięła??? :-)))))))))))))))))))))))))))))
                • deoszolomizacja A tak "wogle" 26.07.05, 23:14
                  to wkleję tu link do strony ze starymi filmami, może kogoś zainteresuje:
                  Dałem też na innym forum, ale brak zainteresowania:
                  www.archive.org/details/feature_films
                  Polecam "Noc żywych trupów" :).
                  • malaszaramysz A ja dostałam w innym wątku linkę 26.07.05, 23:18
                    w prezencie od " Pies_na-czarnych"
                    www.geocities.com/kurpieldariusz2000/adresy.html
                    cudna ta linka. Polecam wszystkim:-)))))))))))
                    • mmkkll Temat jednak trochę wyeksploatowany :) 26.07.05, 23:23
                      Podaję teraz ciekawy zrzut ekranu z forum, który niedawno zrobiłem :) :
                      i9.photobucket.com/albums/a97/mmkkll/horror.jpg
                      • malaszaramysz Piękne :-)))))))))))))) 26.07.05, 23:43
                        Tylko temu tam się chyba fora pomyliły :-)))))))))))
            • henryk.log Re: Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta :-)) 26.07.05, 23:02
              My z Panią się nie biliśmy:)) zapytajcie "połykacza.."!! :-))
              Gratuluję Temu Panu "mmkk.."! :), bo wynik poszedł FKświat:-))

... a swoje i tak wiem... he..he...
        • lolek1313 Re: Gratulacje :-)))))))))))))))))))) 26.07.05, 23:58
          Dobrze, że to tylko jakiś "1000", a nie BAR;-)))
    • polykacz_kaczka 1000 lat dla Pani "Myszy":))) - od Zespołu :-), :D 26.07.05, 22:48
      • malaszaramysz Moi drodzy - gratulacje dla autora :-))))))))))))) 26.07.05, 22:52
        Niech nam żyje 1000 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • henryk.log Moi drodzy - gratulacje dla autora :-)))))))) 26.07.05, 23:05
          Niech nam żyje 1000 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • znudzony.nihilista Re: A, kysz! sPiSkowcy;--)))))))) 27.07.05, 09:38
            >Tylko mali ludzie biją się o prestiż. Wielcy go mają<
            K. Capek
    • henryk.log Pani "myszko" :)))- Najszczersze-Zasłużone:))) 26.07.05, 22:51
      Ale się chłopakom JAPY porozwierają !! :-)
      • malaszaramysz Bardzo dziekuję ale to nie moja zasługa :-)))))))) 26.07.05, 22:59
        Mamy jeszcze drugą szansę ale konkurencja jest wyjątkowo groźna i przebiegła
        :-)))))))
        • henryk.log Re: Bardzo dziekuję ale to nie moja zasługa :-))) 26.07.05, 23:24
          Na serioo!! ja "od najwyższego" widziałem "1000" przy Pani! :-))
          Dzięki za świetną zabawę i Dobranoc :))
        • lolek1313 Re: NO :-))) 26.07.05, 23:25

• lolek1313 Re: Japy???? 27.07.05, 00:01
        Jape to ma Pan Japa, taki ohyda, co robi programy dla dzieci. A ja mam
        PASZCZĘ!!!
    • henryk.log Podziękowania>inz zbud&poliS.A< , że bez awarii:)) 26.07.05, 23:19
      • giwi Re: Podziękowania>inz zbud&poliS.A< , że 26.07.05, 23:23
        Jeszcze tydzień i wątek bedzie można oprawić w ramki. :-)
        • lolek1313 Re: DO GIWI;-))))))))))))))))) A dlaczemu? SMOK 26.07.05, 23:28

• giwi Re: DO GIWI;-))))))))))))))))) A dlaczemu? SMOK 26.07.05, 23:46
            Wątek nie może miec więcej niż 2500 postów.
            • lolek1313 Re: DO GIWI;-))))))) Sękju! teraz już wiem!!!!!!!! 27.07.05, 00:02

• henryk.log Re: Podziękowania>inz zbud&poliS.A< , że 26.07.05, 23:29
          ??:-) Pani"giwi", Pani na "zielono" "gadać zaczyna?:)
          > Jeszcze tydzień i wątek bedzie można oprawić w ramki. :-)<
          Cokolwiek by to "od Pani.." miało znaczyć jest, "Nam" niezmiernie miło, a i
          Podziękowania Ogromne za "ochronę" przed intruzami. :-)
          Pzdr. henryk
    • znudzony.nihilista Re: Ale był bankiecik, paluszki lizać ;-))))))))) 27.07.05, 00:23
      No i kto zakosił "1000"? Jakoś Wielki Łowczy się nie spisał!
      • lolek1313 Re: Ale był bankiecik, paluszki lizać ;-))))))))) 27.07.05, 00:25
        Mała szara też. A jaki bankiecik, że SMOK spyta???
        • znudzony.nihilista Re: Ale był bankiecik, paluszki lizać ;-))))))))) 27.07.05, 00:29
          Nie u Andrju, jeśli o to chodzi. Bankiecik leciutki, kuchnia grecka;-)))
          • lolek1313 Re: Ale był bankiecik, paluszki lizać ;-))))))))) 27.07.05, 00:32
            Co do picia? Pewnie winko patykiem pisane??? Sorki, zapomniałem, że to nie był
            bankiet SO;-)))
            • znudzony.nihilista Re: Ale był bankiecik, paluszki lizać ;-))))))))) 27.07.05, 09:41
              Jakieś greekie wytrawne wino na "A", ale niestety, beze mnie było pite. Jaśnie
              Pani smakowało, bardzo!;-))))))))))
      • henryk.log Przerwałem"dobranoc"na te "insynuacje" Was dwóch 27.07.05, 01:09
        znudzony.nihilista napisał:

> No i kto zakosił "1000"? Jakoś Wielki Łowczy się nie spisał!

lolek1313 napisał:

>Mała szara też.

Poczytajcie se "do sekundy", "Wielcy Nieobecni", drzewka "wątków zielonych" jak
        chceta, gdzieś od "970" -henryk.log 26.07.2005 20:14) na A.L.! :-), świadkiem -
        polykacz_kaczka 26.07.2005 22:48....

I choćby się Wam "nie chciało":), do"... Łowczego", dorzucicie!:-) -
        "...FerPleja"! :-), ..bez łaski..:-))
        Ps
        - "wracam na 'dobranoc'" :-))
        • bac1 Re: Panie Henryku.log.;-))))))))))))))) 1000? 27.07.05, 06:58
          Witam, "podczytałam" Pana post i pytam: kto w końcu upolował "1000"?
          Osobiście jestem pewna, że wszlakich zasad fair-play Pan przestrzega
          w "walkach" na arenie forum. co do tego chyba NIKT nie ma wątpliwości.
          Pozdrawiam i życżę dalszych sukcesów!
          • henryk.log Re: Panie Henryku.log.;-))))))))))))))) 1000? 27.07.05, 16:05
            Szanowna Pani:-) ślicznie dziękuję:) i wyjaśniam:

W końcu upolował "1000" "kibic" naszej "drużyny" P."mmkkll":-).
            --------------------------------------
            Autor: henryk.log
            Data: 26.07.2005 23:02

My z Panią się nie biliśmy:)) zapytajcie "połykacza.."!! :-))
            Gratuluję Temu Panu "mmkk.."! :), bo wynik poszedł FKświat:-))
            ... a swoje i tak wiem... he..he..
            ---------------------------------------
            Ów kibic, nadzwyczaj nam przyjazny:), rozentuzjazmowany widokiem "idących
            spokojnie:)" zawodników, nierozważnie wbiegł na bieżnię i zerwał "taśmę" tuż
            przed "mysz-henryk" "trzymających się za łapki" :-).
            Świadkiem "niezamierzenie-skutecznego" capnięcia Premii był P."polykacz_kaczka" :_)
            Do Panów "nieobecnych" "miałem.." zaś, za ironiczne: "Jakoś Wielki Łowczy się
            nie spisał!":-)))
            Ps
            Odnoszę wrażenie:), iż bacznie się Sz. Pani przygląda "historii" moich występów
            na FK??
            • bac1 Re: Panie Henryku.log.;-))))))))))))))) 1000? 27.07.05, 21:44
              Tak, przyglądam się ze szczerym, acz wnikliwym zainteresowaniem;-)))
              Tuszę, że to nic złego, wręcz przeciwnie. Pozdrawiam Wielkiego Łowczego!!!
    • znudzony.nihilista Re: Na dzień dobry;-))))))))));-))))))))) 27.07.05, 09:54

Renka i Baśka ganiały,
      nad Andrzejkiem czuwały,
      a jak która nie zdążyła,
      wnet z kłonicą się zderzyła!
      ŁAA! ŁAA!

• lolek1313 Re: Na dzień dobry;-))))))))));-))))))))) 27.07.05, 16:05
        Smok nic nie dopisał, bo nie ma czasu. Pożar trwa!!!
        • malaszaramysz Re: Na dzień dobry;-))))))))));-))))))))) 27.07.05, 16:11
          Trzymajcie się tam cieplutko :-)))))))))) Oby pożar został jak najszybciej
          ugaszony.
          • lolek1313 Re: Na dzień dobry TU JEZDEM;-)))))))))) 27.07.05, 17:35
            Co do pożaru, to się tli, ale nie dmucham na gorące, żeby nie dotleniać!!!
            Straż Pożarna się sprawdziła, choć niecałkiem. Jestem tym Preziem czy nie?!!!
            • malaszaramysz Re: Na dzień dobry TU JEZDEM;-)))))))))) 27.07.05, 17:38
              Zaraz ogłosimy odezwę do narodu w ww sprawie.Jak dla mnie za bohaterską walkę z
              pożarem jesteś :-)))))))
              • lolek1313 Re: Na dzień dobry TU JEZDEM;-)))))))))) 27.07.05, 17:46
                A co z resortami siłowymi w rządzie? Czy to w tym wątku, czy w tym drugim, bo
                za diabła Rokite nie pamiętam;_)))
                • malaszaramysz Re: Na dzień dobry TU JEZDEM;-)))))))))) 27.07.05, 18:02
                  Nam wszystkim te wątki się już mylą. Resory siłowe dla Smoka jak najbardziej
                  :-))W końcu największy.
                  • lolek1313 Re: Na dzień dobry TU JEZDEM;-)))))))))) 27.07.05, 18:33
                    Poszłem i wróciłem, bo Dziuńka przysłała gołębia pocztowego z wiadomościę, że
                    mogę zostać do 7-mej w robocie;-))) Ale jak nikt się nie odezwie, to idę znowu!
                    • malaszaramysz Ja się odzywam ale te wątki mulą :-((((((((( 27.07.05, 18:37
                      Głupie jakieś:-))))))))) Zapolować u kaczek trzeba bo znowu trofeum w inne ręce
                      pójdzie:-)))))))
                      • lolek1313 Re: Ja się odzywam ale te wątki mulą :-((((((((( 27.07.05, 18:52
                        Mysza za cicho poPiSkuje;-)))
                        Dziękujemy za miłe słowa - ja, Dziuńka i malutki z dwiema myszkami;-)))
                        Lajkonik mi doniósł, że JMWRokita kiepsko gadał w Sejmie, za to Lepper - jak
                        zwykle, nie mówiąc o posłance Sobeckiej i innych czupiradłach (mysza ma krótkie
                        futerko, to się nie obrazi, co innego baran albo taka kaczka - tracz);-))
                        • malaszaramysz Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 27.07.05, 18:56
                          Mam nadzieję ,że PiSnęłam wystarczająco głośno,żeby muła pogonić :-)))))))))
                          Ja do tego Sejmu to już Smokowi pisłam, nerwów nie mam.Smok duży - łatwiej da
                          sobie radę:-)))))))))))))
                          • lolek1313 Re: Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Tyż prawda;-)))))))) 28.07.05, 08:41
                            Za to mysza w sejmie by się przydała. SMOK za bardzo w oczy włazi, po oczach
                            daje, w oczy kłuje, a mysza malutka, wszędzie wlezie: i do PiS-u, i do SO.
                            Posłanki z wrażych ugrupowań w PiSk i w nogiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;-)))
                            Posłowie niektórzy - j.w.;-)))
                            MYSZA do PARLAMENTU!!!
                            • znudzony.nihilista Re: Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Tyż prawda;-))))))) 28.07.05, 11:52
                              Kandydaturę Pani MYszy do Sejmu RP popieram jak najbardziej, zgadzając sie z
                              moim Szanownym Przed - mów(ni)cą! MYsz DO SEJMU!!!!!!!!!!!!
                              • malaszaramysz Re: Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Tyż prawda;-))))))) 28.07.05, 12:03
                                Straszyć tam ?? Ale będzie PiSk:-)))))))))))))))))
                                • znudzony.nihilista Re: Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Tyż prawda;-))))))) 28.07.05, 12:20
                                  A dlaczego straszenie mysim PiSkien miałoby być tylko przywilejem lokalnym?
                                  Cała Ojczyzna łakinie mysiego pisku jak kania dżdżu;-)))))
    • malaszaramysz Odezwa do narodu :-))))))))))) 27.07.05, 17:44
      Zgłaszam kandydaturę Smoka na prezesa naszej wspaniałej Spólki bez żadnej
      odpowiedzialności.
      Kandydat bohatersko walczy z pożarem co oznacza,że sprawdza się także w realnym
      świecie.
      Strofy spod pióra jego płynące "ubogacają" nas na każdej linii frontu.

(Miało być a'la terenia.nasweter ale nie wyszło:-)) )
      • lolek1313 Re: Odezwa do narodu :-))))))))))) 27.07.05, 17:52
        Jak na debiut(?) w roli tereni.nasweter - całkiem, całkiem mysza sobie
        poradziła. Tylko bez sPiSków, proszę!;-)))
        • jestemzewsi PREZIO:-))))))))))) 28.07.05, 00:06
          Czujcie się Prezesem, SMOKU;-)))
          • lolek1313 Re: PREZIO:-))))))))))) TAK jest! 28.07.05, 08:46
            Z dumą i skromnością wrodzoną przyjmuję to brzemię na swoje barki;-)))
            Z miejsca zarządzma premię dla myszy w postaci 1 kg sera (gatunek do wyboru),
            dla Przewodniczącego - kolacja z Dziuńką, żeby nie był znudzony;-)))
            Żaby nie znam, więc potem coś się wymyśli;-)))
      • jestemzewsi Re: Odezwa do narodu :-))))))))))) 28.07.05, 00:05
        Jako Przewodniczący Rady Madzorczej w dwóch osobach - AKCEPTUJĘ!!!
    • jestemzewsi Re: 1111 - SORRY;-))))))))))))))))) Aut. 28.07.05, 07:05

Wczoraj, w samotności - bez ludzi, zwierząt i zwierzętopodobnych, bez przerw
      technicznych!!!
      • henryk.log Re: 1111 - SORRY;-))))))))))))))))) Aut. 28.07.05, 20:12
        jestemzewsi napisał:

>
        > Wczoraj, w samotności - bez ludzi, zwierząt i zwierzętopodobnych,

Czy bez przerw technicznych???:-) >techniczni<
        • znudzony.nihilista Re: 1111 - SORRY;-))))))))))))))))) Aut. 28.07.05, 21:06
          A do kuferka Szanowny Pan Henryk zaglądał? Pani M. pyta, czy się podobało;-)))
          • henryk.log Re: 1111 - SORRY;-))))))))))))))))) Aut. 28.07.05, 21:18

> A do kuferka Szanowny Pan Henryk zaglądał? Pani M. pyta, czy się podobało;-)))

A zaglądał! :-) i Pani M. z należnym szacunkiem odpowiedział do kuferka i nie
            tylko:-))
            • znudzony.nihilista Re: SORRY;-))))))))))))))))) Przekażę!!! b/o 28.07.05, 21:22

• bac1 Re: A w kuferku????!!!!;-))))))))) 28.07.05, 07:37

• lolek1313 Re: A w kuferku????!!!!;-))))))))) Sękju!!! 28.07.05, 08:35
        Tu SMOK. Zajrzałem do kuferka. Sękju dla Pani Matki Polki Wątku
        Kaczkologicznego!!!
        Dla "jestemzewsi": CONGRATULATIONS!!!!!! "1111" to piękny numer (dobrze, że
        go "wyciąłeś" tym sP(i)Skowcom;-)))))))))
        Malutki spał nieźle. Jezdem w przed praca, mam godzinkę. Czy ktoś się odezwie
        w/s n/t???
    • lolek1313 Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 09:06
      "Wy roztrwonicie Polskę, ale ludzie wam na to nie pozwolą, bo oni wiedzą, gdzie
      w najbliższych wyborach postawić krzyżyk.

>>>>>>>>>>>Wasz populizm sięgnął zenitu Marsa<<<<<<<<<<<<<<

Zabiram się za robotę, baj, baj, sękju;-)))
      • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 11:54
        "...oni wiedzą, gdzie w najbliższych wyborach postawić krzyżyk..."

Na Marsie?????????????

Na zenicie Marsa?

Do diabła Rokity, nie wiem!!!!!!!!!!!!!
        • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 12:02
          Na rozstajnych drogach?
          • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 12:20
            Z kaczką - krzyżówką?
            • lolek1313 Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 14:20
              Nieźle, ale czy w ogóle istnieje zenit Marsa???

SMOK na astronomii mało się zna.
              W robocie antrakt ma,
              za kwadrans w dal siną gna!!!

Pan Henio pewnie wie, ale jakoś nie chce ze mną gadać;-)))
              • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 14:22
                Smoku, tylko wróć z tej sinej dali:-))))))))))))
                • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 14:25
                  Pani MYszo, jak będzie Pani tak tego SMOKa namawiać, to gotów Kraków porzucić:-
                  )))
                • lolek1313 Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 14:25
                  Sie wróci;-)) Przecież SMOK nie zostawi was na pastwę, jako to czynią inne
                  zwierzaki!!
                  • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 14:33
                    W końcu prezes za firmę odpowiada :-)))))))))))))))))
                    • lolek1313 Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 14:37
                      Prezes tak, ale Prezes SMOK to woluntarysta;-)
                      Poczekajcie, a zobaczycie, spółke przekształcę tak, że jej nie poznacie;-)))
                      • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 14:44
                        Tylko nie w IV Straż Pożarną;-)
                      • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 14:45
                        Oby nie w Samospółkę Brona :-)))))))
                        • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 14:50
                          A Pani MYsz to jakieś referencje SMOKa widziała, cv przeczytawszy uprzednio,
                          czy tak na piękne smocze oczy wszystko załatwiała?;-)))
                          • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 15:01
                            Ja zwsze na piękne oczy:-)))))))))Ja to sobie mogę, mysz szara,dowolne
                            postulaty wnosić. Przewodniczący Rady Nadzorczej zatwierdza wybór zarządu :-)))
                            • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 15:07
                              Przewodniczący dał sie nabrać na piękne oczy... Pani MYszy;-)))
                              Na wiejskiego głupka wyszedł, rekomendacjom i pełnym zachwytu PiSkom mysim
                              zawierzył, kretyn jeden;-)))
                              • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 15:26
                                Samokrytyka Panie Przewodniczący to była dobra pół wieku temu:-))))))))

P.S. Przewodniczący Rady Nadzorczej - oczywiście!!! Inaczej brzmi nieco
                                obraźliwie:-))))))))))))
                                • jestemzewsi Re: Co miała SO na myśli??????????? ;-))))))))) 28.07.05, 15:35
                                  A słyszała Pani MYsz, jak wszyscy w Sejmie się samo-krytykują i samo(o)bronią
                                  przed krytyką innych? Na wyścigi! Ten SMOK to tylko tak straszy, ale to pocziwy
                                  gad, kredowy!
                                  • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em???????? 28.07.05, 15:56
                                    Andrju pija tylko szklanką,
                                    zawsze ponad miarę,
                                    Renia lubi słodki miodek,
                                    Baśka goli siarę!
                                    RREE! RREE!

Kaczka lakierowana miodem

serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,58941,2307257.html

• lolek1313 Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 16:37
                                      Ten sojusz jest całkiem, całkiem... SMOK już o tym pisał. Tylko jeszcze do full
                                      wersji Romka brakuje. Ale - na smoczy łeb - z miejsca by sie pożarli o to, kto
                                      jest duce, furer lub jak tam jeszcze zwał;-)))
                                      • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 16:41
                                        I Macierewicza:-)))))))))))))))))))) Bez niego nie ma zabawy.
                                        • lolek1313 Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 16:45
                                          Macierewicz ma swoją kanape z Gabrysiem, dwoma Janami i zdaje się, Pękiem.
                                          Musi rozpęknie się szybciutko!
                                          • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 16:50
                                            Gdyby ta kanapa umiała mówić, to koniec kłopotów z tematami prac z
                                            psychiatrii :-))
                                            • lolek1313 Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 16:56
                                              Dobre;-)))))))))
                                            • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 18:18
                                              ...Na "kanapie" siedzi leń,
                                              nic nie robi cały dzień...
                                              • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 18:40
                                                Jak to nic nie robi???????? A masonów kto szuka?

P.S. Jak suczka burzę przetrwała? Mój pies zawsze godzinę przed pod sofą :-)))
                                                • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 18:43
                                                  Burza przetrwana (suczka godzinę przed po za drzwiami pokoju - taki kącik;-)
                                                  Pan Prezio jeszcze przyjdzie, nie miałem czasu zajrzeć?;-)))
                                                  • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 18:47
                                                    Coś o sinej dali wspominał ale może się pojawi:-))))))) Jak uda mu się Smoczka
                                                    przekonać, żeby spał w swojej jamce:-)))))))) Smoczątko mądre umie wykorzystać
                                                    sytuację. Wyrośnie na świetnego piarowca:-))))))))))))
                                                  • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 18:59
                                                    Takich piarowców nam trzeba! Szkoda, że dzieci potem się zmieniają (zwykle
                                                    na gorsze, wiem to po sobie;-)))
                                                    Przyjaciółka Pani M. chodziła do podstawówki z Kaczorami. Byli słodcy, dopóki
                                                    nie zagrali w filmie. Inne dzieciaki zaczęły im zazdrościć. Wtedy - w odruchu
                                                    obronnym - zaczeli "gryźć i kopać";-)))
                                                    Ciekawe, jakim dzieckiem był Andrju & jego femmmes fatalessssssssssssss;-)))
                                                  • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:02
                                                    Zarówno o Andrju jak i o jego femmmes można powiedzieć,że mieli do szkoły pod
                                                    górkę :-)))))))))
                                                  • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:04
                                                    Ależ Pani MYsz fruwa po tej klawiaturze, skrzydeł dostała po tym "1000", czy co?
                                                    Zwłaszcza Renia;-)))
                                                  • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:10
                                                    Dziuba to chyba do kosmetycznej albo fryzjerskiej chodziła?
                                                  • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:17
                                                    Zasadniczej. Ale nie skończyła, bo się jej podziubało w łebku;-)))

A Renka do gastronomicznej?
                                                  • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:28
                                                    Nie ,chyba do zootechnicznej - bo ciągle tylko o koniach i owsie mówi:-)))
                                                    Czasem jakaś kiełbasa się trafi w jej wywodach.:-)
                                                • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 18:47
                                                  Zapomniałem na chwile o polityce;-)))
                                                  Masonów, gejów, cyklistów, żydów, ateistów;-)))
                                                  Ich nie trzeba szukać - kto nie z nami...
                                                  • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 18:55
                                                    Wiadomo, może lupę im kupimy w prezencie?Będą mieli zajęcie a my trochę ubawu:-)
                                                  • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:05
                                                    Jedną??? Toż się pozabijają!!!!!!!
                                                    P.S. Chyba, że właśnie o to chodzi;-)))
                                                  • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:08
                                                    Wyobraźnię włącz:-))))))))) Ale się biją, jeden przed drugim lupę schował,
                                                    trzeci krzyczy,że to masoni lupę ukradli a cykliści wywieźli i dawaj się za
                                                    czupryny i brody szarpać :-)))))))))) Włos się sypie, kanapa rozpruta,sprężyny
                                                    sterczą...
                                                  • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:11
                                                    Wyobraźnię zawsze mam włączoną: na końcu by się okazało, że lupę Żydzi już
                                                    dawno sprzedali;-)))
                                                  • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:15
                                                    Sprywatyzowali.I blokują mównicę w Sejmie, zakładają strajk okupacyjno -
                                                    głodowy w Ministerstwie Lup .
                                                  • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:20
                                                    Gabryś się przyłańcuchowuje, mecenas Jan - zjada z głodu Kodeks, Antek węszy
                                                    spisek, Pęk - pęka ze strachu, a Jan Ł. - nadaje morsem do Ojca Dyrektora
                                                    na pozostałych, uff;-)))
                                                  • malaszaramysz Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:24
                                                    Właśnie tak:-)))))))))) A to wszystko transmituje na żywo TVTrwam:-)
                                                  • znudzony.nihilista Re: Co miała SO na myśli?? Sojusz z PiS-em??????? 28.07.05, 19:29
                                                    I Radyjo MaRyja;-)))
                                                    Do miłego;-))))
              • henryk.log ;-)) ".....czort_SMOK swoje" :-) 28.07.05, 20:19
                lolek1313 napisał:

> Pan Henio pewnie wie, ale jakoś nie chce ze mną gadać;-)))<

>w ogóle istnieje zenit Marsa<.
                Zenit jest zenit i tyle:-)
                • lolek1313 Re: ;-)) ".....czort_SMOK swoje" :-) 29.07.05, 07:00
                  Zenit jest i tyle!
                  Zenit głupoty to kto, według Pana Henia?
                  A nadir j.w.?
    • henryk.log Dajcie szansę przeczytać! .Gdzie tak pędzicie? :D 28.07.05, 19:34
      • malaszaramysz Witam ,Panie Heniu 28.07.05, 19:38
        Już nie pędzimy:-)))))))
        • znudzony.nihilista Re: Witam, Panie Heniu - tylko gdzie Pan jest??? 28.07.05, 21:08

• henryk.log Re: Witam, Panie Heniu - tylko gdzie Pan jest??? 28.07.05, 21:20
            Jestem tu gdy mogę:-)... bez Was już się nie da być...:-)
            • znudzony.nihilista Re: Witam, Panie Heniu - tylko gdzie Pan jest??? 28.07.05, 21:26
              Panie Henryku, czy urlop Pani Żony przebiega pomyślnie, tzn. i po Jej, i po
              Pana myśli?;-)))
              Mam nadzieję, że nie zakłócają go nagłe przeloty Kaczorów i Dziub z Reniami Samo
              (o)bronkami?;-)))
              • henryk.log Re: Witam, Panie Heniu - tylko gdzie Pan jest??? 28.07.05, 22:46

> Panie Henryku, czy urlop Pani Żony przebiega pomyślnie, tzn. po Jej,..
                myśli?;-)))

A! - dziękuję:), jak najbardziej!:-)

...heniek! skocz na działkę ogórki zbierz-wyrwij??(???..zkorzeniami:), słoiki z
                piwnicy wiesz które...(?? na "poli.." nic o "tym" nie było) i co rusz: masz! ten
                karteluszek(A4!!) i gdyby ci po drodze było..! :-)

A dzieci moje, mówię Panu! nie kochają "rodzica" swego, za morze się udali!!,
                jak ja za nimi tęsknię... :-)
                • bac1 Re:Dobrej nocy, Panie Henryku.log;-))) 29.07.05, 00:35
                  Tak to już z dziećmi bywa, ale niechże Pan nie pisze, że "nie kochają", bo sam
                  Pan w to nie wierzy;-)))
                  A że Żona Pańska trochę zajęcia dla Pana wynajduje, to i dobrze, bo "głupie"
                  myśli nie mają czasu częściej lęgnąć się w głowie;-)))

Lęgi niektórych Kaczek właśnie trwają, Boże!
                  Co do Samo(o)bronków to nie wiem, czy się mnożą akurat w lecie;-)))
                  Pozdrawiam:-)
                  • henryk.log Re:Dobrej nocy, Panie Henryku.log;-))) 29.07.05, 01:02
                    I wzajemnie Miła Pani:-)

"nie kochają" widocznie:), lepiej im tam gdzieś...miast "rodzica" wyręczać od:
                    ogórków, słoików, piwniców, koszów-śmieciów...
                    :-)
                    Pzdr
                    • bac1 Re:Panie Henryku.log;-))) 29.07.05, 09:11
                      Rodzic - pod światłym przywództwem Pani Małżonki, daje sobie świetnie
                      ze wszystkim radę, jak mniemam;-)))
                      W dodatku ma czas angażować się na fk - co się chwali bardzo Wielkiemu
                      Łowczemu, boć o sprawy nader ważne chodzi;-))
                      • henryk.log Re:Panie Henryku.log;-)))?- też mniemam;-))) n/t 29.07.05, 09:28
                        • bac1 Re:Panie Henryku.log;-))) b/o 29.07.05, 09:35
                          Miło mi, że się zgadzamy, pozdowienia dla Pańskiej Żony - miłego wypoczynku
                          z dala od kaczodziobych i dziubodziobych;-))))))
                • malaszaramysz Re: Witam, Panie Heniu - tylko gdzie Pan jest??? 29.07.05, 06:58
                  Panie Heniu, przecież Żona to z czystej miłości do Pana robi.Potem w zimie,
                  taki ogórek, ze słoiczka, domowym,tajemnym sposobem zrobiony to zupełnie co
                  innego niż sklepowy kapeć:-))))))))) My kobiety już tak mamy.Słabe z nas
                  istotki to do słoików,wyrywania ogórków,śmieci i zakupów mężów mamy:-))))))))))

• henryk.log -"wyszło" "myszce" z norki!!!,mamy "mężów_zakupów" 29.07.05, 08:35
                    !!! ?? :-))))))))

te?, niegdyś "przyboczki" dla zmyłki było :-)

malaszaramysz napisała:

>...:-))))))))) My kobiety już tak mamy.Słabe z nas istotki to do
                    słoików,wyrywania ogórków,śmieci i zakupów mężów mamy:-))))))))))<
                    Ps
                    SMOKU!!-Dziuńki też tak "kochają" mocno ? :)
    • bac1 Re: Na dobry dzień trochę otuchy ;-))))))))) 29.07.05, 01:02
      Wielki Wóz

Wędrujemy z cygańskim obozem,
      nocujemy w gwiaździstej grozie,
      dzisiaj po Wielkim Wozem,
      jutro na Wielkim Wozie...

M.P-J.
      • lolek1313 Re: Na dobry dzień trochę otuchy ;-))))))))) 29.07.05, 06:55
        O, rany! Z miejsca otucha w smocze serce jak dzwon zygmuntowski wstąpiła! Sękju!
      • malaszaramysz Re: Na dobry dzień trochę otuchy ;-))))))))) 29.07.05, 07:00
        Dziękuję bardzo :-)))))))))) Tak rano musiałam wstać,zła byłam i już mi lepiej:-
        )
      • lolek1313 Re: Ja też coś mam!!! SMOK ;-))))))))) 29.07.05, 07:08

www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050729/publicystyka_a_4-1.F.jpg
        • lolek1313 Re: SMOK ;-))))))))) 29.07.05, 07:54
          Czyż nie jest trochę podobny do... mnie??? W przebraniu i incognito;-)))
          • malaszaramysz Re: SMOK ;-))))))))) 29.07.05, 07:56
            Bardzo:-))))))) Uderzające podobieństwo :-))
            • lolek1313 Re: SMOK ;-))))))))) 29.07.05, 13:27
              W rzeczywistości wyglądam tak:

www.the-gallery-of-china.com/chinese-dragon-painting-10.html
              Jeszcze lepiej, co mysza powie? IMPONUJĄCO - to właściwe określenie;-))) Sękju.
              Dziuńka zdjęła mnie i malutkiemu tę fotke niedawno całkiem. Tamto to kamuflaż,
              żeby nie "spalić" startu w wyborach;-))
    • bac1 Re: ANALIZA : kto chce, niech czyta ;-))))))))) 29.07.05, 08:56
      Za znudzonego, który pojechał na rybokaczki, odrobiłam pracę domową i niniejszą
      analizę przedstawiam:

cytat:
      KANDYDATEM DO SAMOOBRONY MOŻE BYĆ KAŻDY
      lecz przydatność weryfikuje aktyw w demokratycznych i suwerennych decyzjach.
      Tak że ta informacja jest przekłamana i celowo zmanipulowana, jak większość
      zresztą wiadomości zawartych w tym zależnym medium. (jola_dywity)

Analiza:

"kandydat":
      osoba starająca się o urząd, posadę, godność, dążący do czegoś, ubiegający się
      o cos, gotów do czegoś;

"Samoobrona":
      żeby nie wdawać się w szczegóły - czytamy wszystkie posty joli_dywity i, jeśli
      jesteśmy jeszcze przy zdrowych zmysłach, dla zachowania jakiej takiej
      równowagi – wątek o Zimnym lecz Opalonym Andrju;-)

"może być każdy":
      jola_dywity „zapomniała” dodać „teoretycznie”, w praktyce „każdy” nie obejmuje
      zwierząt myślących, z poczuciem humoru, inteligentnych, np. myszy, żab,
      smoków, Henryków, nihilistów wiejskich, etc.
      Zresztą jola_dywity natychmiast „wycofuje się” z obietnicy, choć jej tok
      myślenia nie ma nic wspólnego z „naszym” ;-)

"weryfikacja":
      sprawdzenie, poświadczenie, potwierdzenie – czy coś odpowiada prawdzie, nadaje
      się do czegoś, itp.;

"aktyw":
      najbardziej zaangażowana grupa – najczęściej członków jakiejś partii,
      stowarzyszenia, itp.;

"demokratyczne":
      mające źródło w woli ludu, w tym przypadku: aktywu;

"suwerenne":
      opierające się na prawie narodu (tu: aktywu) do stanowienia o sobie;

"decyzje":
      postanowienia, wyroki

(…) muszę odpocząć, chwila relaksu, zimna woda na rozpalone do czerwoności
      szare komórki;-)))

"informacja":
      objaśnienie, pouczenie, powiadomienie - tu „informacja” jest przekłamana
      i celowo zmanipulowana –
      teoria spiskowa – jola_dywity „podświadomie” kieruje nas w stronę
      prawdopodobnej koalicji powyborczej PiS-SO;

"zależne medium":
      zapewne chodzi o osobę, która zna jakieś tajemnice SO, uzyskane w czasie seansu
      spirytystycznego(???), która okazała się być zależna, to ona celowo przekłamuje
      i manipuluje!!!

Reasumując:
      Każdy wyraz, potraktowany „saute” ma sens. Związane w jeden snopek przez
      niezłomna bojowniczkę jolę_dywity, tracą ten sens bezpowrotnie.
      Diagnoza:
      Dla joli_dywity nie ma nadziei, paranoja będzie się pogłębiać – takie jest
      zdanie laika "w temacie".
      • malaszaramysz Już mi lepiej:-))))))))) 29.07.05, 09:36
        Myślałam,że inteligencja na spacer poszła i nie wróciła. To straszne przekonać
        się nagle,że się nie umie czytać ze zrozumieniem:-)))))))))))))))

Mysz bardzo jest wdzięczna za analizę :-))))))))
        • bac1 Re: Już mi lepiej:-))))))))) Mnie też;-))))) 29.07.05, 09:47
          Dobrze, że "inteligencja" nie poszła na spacer, zwłaszcza w towarzystwie
          joli_dywity, bo nawet Sherlock Holmes by jej później nie odnalazł:-))))))))))))
          Analiza - DRÓBiazg, cała przyjemność, itd.
        • znudzony.nihilista Re: Już mi lepiej:-))))))))) Mnie też;-))) 29.07.05, 11:23
          Pani M. "odwaliła" (za mnie...) kawał roboty, dzisiaj kiepściutko: jeden
          leszczyk i cztery okonie. Wróciłem, bo woda zaczęła się gotować, zupa rybna
          mnie z rana nie interesuje, kaczyzny gotowano-prażonej nie jadam wcale, renko-
          dziuby wyrzucam do kosza;-))
      • henryk.log kto chce, niech czyta ;-)))))))))? i "ściąga" :-) 29.07.05, 10:17
        • leśmianologia stosowana - proroctwo
        b.autor 02.03.2005 19:05 + odpowiedz

Nienawiści kiść się ziści
        Napęczniała pośród liści
        Załopuszą się ropuchy
        Nadyduszą się komuchy
        Rozhojarzą na miliony
        Rozleperzą na zagony
        Zbegerują pługi, brony
        Rozdzidolą cenne plony
        Roziobrzą nas kruki, wrony
        Rozgieryszą, owrzodadzą
        Nakaczorzą się, nasadzą
        Nadornują, nastrąkują
        Najpierw coś zarydzykują
        Potem spanijanikują
        Narokicą, zatuskują
        Nazycą się, i nagilują…
        Z tej uciechy, z tej potrzeby
        Wszyscy wezmą się za łeby
        I nie spoczną w tym dążeniu
        Póki kamień na kamieniu.
        • malaszaramysz Cud,miód,poemat :-)))))))))))) n/t 29.07.05, 15:21
          • lolek1313 Re: Cud,miód,poemat :-)))))))))))) n/t 29.07.05, 17:11
            Eee, myślałem, że to poemat Pana Henia. Coś tam kiedyś obiecywał w którymś
            wątku;-)))
            • henryk.log Re: Cud,miód,poemat :-)))))))))))) n/t 29.07.05, 19:42
              lolek1313 napisał:

> Eee, myślałem, że to poemat Pana Henia. Coś tam kiedyś obiecywał w którymś
              > wątku;-)))

henio?,- SMOKU!:), gdyś jeszcze FK_smoczkiem był Sznowny Panie, miał taką
              sygnaturkę :-)
              --
              mądrzejszych czytam(cytuję),............
      • lolek1313 Re: ANALIZA : SMOK przeczytał ;-))))))))) 29.07.05, 13:09
        Ta Jolka to się normalnie pochlastać powinna, ale ona tu nie dociera,
        szczęsliwie dla SMOKa.
        Mam lancztajm, a tu wszystkich wymietło, jakby Dziuńka miotłą ( nie - za
        miotłę) robiła!!!
        • malaszaramysz Re: ANALIZA : SMOK przeczytał ;-))))))))) 29.07.05, 15:23
          Dopiero by się pochlastała gdyby tu dotarła :-)))))))))) My nic nie rozumiemy z
          jej mowy,ona nic - z naszej. Prawie 1200 niezrozumiałych postów :-))))))))
          • znudzony.nihilista Re: ANALIZA : Znudzony też przeczytał ;-))))))))) 29.07.05, 15:25
            Pani MYszo, dzień dobry!!!!!!!!!!
            • malaszaramysz Witam:-)))))))))))))) 29.07.05, 15:27
              Mam nadzieję,że dziś ryby dopiszą.Mruczek prosi o jedną "po kabelku" :-))))))))
              • znudzony.nihilista Re: Witam:-))))))))))))))"1200" liczy się???? 29.07.05, 15:30
                Tylko cztery okonie i jeden leszczyk! Gdzieś o tym pisałem na dzień dobry, ale
                mi się już muli w głowie;-)))

P.S. Jeśli się liczy, to STO LAT dla Pani MYszy!!!!!!!!!!!!!
                • malaszaramysz Przy naszych osiągnięciach w tych wątkach 29.07.05, 15:35
                  to do liczenia już chyba 1500 i 2000 zostało :-)))))))) Ale dziękuję :-)))
                  Mysz z nudów zrobiła właśnie 100 pierogów z jagodami.:-))Chyba myszy palma
                  odbiła:-))))))))))
                  • znudzony.nihilista Re: Przy naszych osiągnięciach w tych wątkach 29.07.05, 15:39
                    Oby wszystkim tak palma odbijała jak Pani Myszy, to mielibyśmy krainę pierogami
                    płynącą;-) Ja wole z mięsem albo z krewetkami, ruskie też mogą być, ze
                    szpinakiem dobrze poczosnkowane też. Na słodko w zasadzie nie jadam;-)))
                    • znudzony.nihilista Re: GROOM3 znowu się "mści" - idzie burza;-))))))) 29.07.05, 16:01
                      Czy u Pani Myszy w okolicach norki też tak burzowo?
                      • malaszaramysz W trochę popadało i "pogromowało" 29.07.05, 16:03
                        Dzisiaj mamy jakieś 38C. Przyjaciółka u mnie była, auto w cieniu stało i na
                        samochodowym termometrze był 38 !!! Na pewno coś z tego będzie.
                        • znudzony.nihilista Re: W trochę popadało i "pogromowało" 29.07.05, 16:06
                          Widac nie naraziła się Pani MYsz tak bardzo temu stajennemu, który konia
                          trojańskiego dogląda na polecenie Pan Gondka, kuśnierza (!!!!!!);-)))
                          • lolek1313 Re: W trochę popadało i "pogromowało" 29.07.05, 17:13
                            Znowu ten od szkapy bruździ? Trzeba mu kaczora lub dziubową popędzić! Ukłony
                            dla Pana Mruczka - mysza przekaże???! SMOK
                            • malaszaramysz Re: W trochę popadało i "pogromowało" 29.07.05, 17:21
                              Mruczuś sam przeczytał i wzajemnie ukłony przesyła :-)))
                              • lolek1313 Re: W trochę popadało i "pogromowało" 29.07.05, 17:26
                                No, popatrz mysza! jakie to inteligentne bestyje, prawie jak ja, SMOK;-)))
                                A moją fotkę z malutkim mysza oglądała? Bo ani PiSnie n/t?;-)))
                                • malaszaramysz Re: W trochę popadało i "pogromowało" 29.07.05, 17:58
                                  Mysz oglądała, fotka piękna i takie Smoki ponoć szczęście przynoszą:-))))))))
                                  Mysz dzisiaj wpada i wypada bo w domu drzwi się nie zamykają:-))) Dzień gości:-
                                  ))
                                  • lolek1313 Re: W trochę popadało i "pogromowało" 29.07.05, 20:49
                                    Co???!!! Nawet Preziowi mysza nie PiSnie na ucho, z jakiej to okazji goście
                                    walą do norki? Czyżby Andrju w mysiej norce urządzał swoje urodziny? Jadłospis
                                    i pijospis by się tyż przydał. Będzie wiadomo, po czym to mysza nie może się
                                    ruszać i łapki się jej plączą;-)))
                                    • malaszaramysz Re: W trochę popadało i "pogromowało" 30.07.05, 14:46
                                      Walą bo pierogi z jagodami mysz zrobiła :-)))))))))) Nie wiem skąd to wiedzą :-
                                      ))
                                      • lolek1313 Re: W trochę popadało i "pogromowało" 30.07.05, 21:57
                                        Dziubami wyczuli, SMOK to wie;-)))
                                        Jako Wielka MYśliwka mogłaby mysza knedle ze śliwkami wyrychtowac dla całej
                                        Spółki;-)))
                    • malaszaramysz Re: Przy naszych osiągnięciach w tych wątkach 29.07.05, 18:20
                      Już po pierogach, towarzystwo pismo nosem wyczuło i drzwi się nie zamykały:-)
                      Słodkie rzeczy robię - też nie jadam:-))) Mam takiego co nawet by zupę
                      posłodził :-)))))))))
                • henryk.log Re: Witam:-))))))))))))))"1200" liczy się???? 29.07.05, 19:48
                  Zawsze się liczy! :-), Sz. Panie!??? :-)->STO LAT dla Pani MYszy!!!!!!!!!!!!!<
                  Że akurat Pan Sz. to zauważa!!??? :-))))))))))
                  • lolek1313 Re: Witam:-))))))))))))))"1200" liczy się!!!!!! 29.07.05, 20:53
                    Niniejszym, jako Prezio Spółki bez odpowiedzialności "Straż Pożarna", nadaje
                    myszy tutuł Wielkiej Myśliwki;-) łącznie z tytułem mysza otrzymuje kilogram
                    owsa na zime od Renki B. i przeterminowany lakier do włosów w arorerozolu
                    od Baski D.;-)))
                    • malaszaramysz Re: Witam:-))))))))))))))"1200" liczy się!!!!!! 30.07.05, 14:47
                      Dzięki Ci,O PREZIU , za te hojne dary .
                      • znudzony.nihilista NEOOTYZM??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 15:09
                        Nepotyzm! Trzeba zbadać, czy Pani MYsz nie ma związków krwi w 1111 pokoleniu
                        wstecz z tym gadem - Preziem;-))
                        • lolek1313 Re: NEOOTYZM??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 22:03
                          Jak na Przewodniczącego RN - kiepściutko;-)))
                          Jasne, że to rodzina - dalsza, ale tyż na "g"!!!
                          Tylko te pokolenia... to raczej w 1313 się zaczęło, nie w 1111!
                      • lolek1313 Re: Witam:-))))))))))))))"1200" liczy się!!!!!! 30.07.05, 22:00
                        "Nie dziękuj, wyznam ci szczerze..."
                        Zadanie bojowe: polowanie na Leppera,który ma poprowadzić partię
                        "drogą mocy i wiary do zwycięstwa".
    • lolek1313 Re: Zmywam się, za dużo tu ;-))))))))) 29.07.05, 17:51
      - uczciwychpolakow;-))) A w kuferku, no, no, no!;-)))))))
    • cheetah15 Re: Hej, wszystkie spiochy ;-))))))))) 30.07.05, 06:11
      Hej!!!!!!!!! Nie mam czasu czytac - bateria siada. Wszystkich pozdrawiam
      w krolestwie Leppera, Baski i Renatki. Dobrze, ze macie oko na te menazerie.
      Czuj duch!!!
      • henryk.log Re: Hej, wszystkie spiochy ;-))))))))) 30.07.05, 08:45
        Hej!, hej przybywaj! bośmy na "laurach" porozkładani, z boku na bok...
        :-))
      • znudzony.nihilista Re: Hej, wszystkie spiochy ;-))))))))) 30.07.05, 15:33
        Odpowiadam, choć to nie o mnie te "śpiochy"! Jak tam na wyprawie? Czy spotyka
        sie tam takie "cuda" jak u nasz w Polszcze? I'm sure, not;-)Good luck! Nie
        pomylić z "duck"!!!!!!!!!!
    • bac1 Re: Ocena sytuacji ;-))))))))) n/t 30.07.05, 07:12
      „Jeszcze wczoraj pełna flasza,
      jeszcze wczoraj biały rum,
      jeszcze wczoraj – dobra nasza,
      dzisiaj tylko w głowie szum:

Co się polepszy, to się popieprzy,
      kroczek pod górkę, trzy kroki w dół,
      próżno rychtujesz swoją dwururkę,
      kiedy już dawno zabrakło kul…"

Agnieszka Osiecka „Co się polepszy” frag.
      • lolek1313 Re: Ocena sytuacji ;-)))) Trafiony, zatopiony! 30.07.05, 08:32
        Musze pędzić na łykend, Dziuńka mi nad głową trzeszczy;-)
        Adie, wszystkim, adie, fruzia!
        • bac1 Re: Ocena sytuacji ;-)))) Trafiony, zatopiony! 30.07.05, 17:30
          Dobrze, SMOKU, że nie Dziubata Renia;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka