Dodaj do ulubionych

Lepper – opalony, ale zimny ;-)))))))))))))))))

• bon.ton.bon Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 08:49

Lider Samoobrony przeszedł samego siebie! Fakt nakrył Andrzeja Leppera (51 l.),
      jak w stylu afrykańskich kacyków rozbijał się po Wrocławiu pod ochroną goryli.
      Spychał z drogi inne auta, gnał jak szalony, nie płacił za parkowanie i nasłał
      na nas ochroniarza. To prawdziwy cud, że "jaśnie pan" Lepper i jego przyboczna
      gwardia nie spowodowali w sobotę żadnego wypadku.

(Fakt - Wydanie z dnia 05.09.2005, nr 206/05)
      • bac1 Re: AL: Przewróciło mu się w głowie??? do msm!!!! 05.09.05, 08:53
        Czy to prawda, Pani Myso???
      • bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? Sorry: 05.09.05, 08:54
        Pani Myszo?!;-))))
      • malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 08:54
        Wtajemniczeni mówią,że sobie zdjęcia po pręgierzem robił. Miejsce odpowiednie
        :-))

Nie wiem po co on tu przyjeżdża? Zawsze we Wrocławiu przegrywa z kretesem:-))
        • bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 08:57
          malaszaramysz napisała:

...Zawsze we Wrocławiu przegrywa z kretesem:-))

Moze tym razem liczy na to, ze ten niejaki "Kretes" nie wystartuje?
          • malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:04
            Jest taka szansa,że nie wystartuje.:-)
            Nie wiem,co Andrju ciągnie do mojego miasta.Lubi nas nawiedzać od czasu do
            czasu.Kiedyś konferencję organizowaliśmy w sali, w której poprzedniego dnia
            Andrju miał spotkanie. Wieczorem chłopcy poszli sprzęt zanieść. Cała sala była
            pełna ludzi w wiadomych krawatach:-))))))) Widok powalił ich na kolana.Mnie
            occzywiście nie było. Do dziś żałuję:-)))))))))))))))))
            • malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:07
              serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2900498.html
              A tu relacja z wizytacji:-))))))))))
              • bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:12
                gosc Mruczek???
                Ty pozwalasz na to, czy kocina sama, za Twoimi plecami rwie sié
                do politykowania???;-)))
                • malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:13
                  I zostaw tu włączony komputer!!!!!!!!! Zaraz rozmowę wychowawczą przeprowadzę.
                  • bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:17
                    Tylko nie bij, Myszo!!!
                    PoPiSzcz troszku i chwatit. Mruczek zlozy samokrytyké przed domowá egzekutywa
                    i ok!;-)))
                    • malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:20
                      NA całe szczęście nie napisał ,że będzie na Andrju głosował.Rozmowa
                      przeprowadzona, kociego cukierka dostał.
                      • bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:31
                        Rufus tez nie bedzie miauczec za ALem, solidaryzuje sié z Mruczkiem, aczkolwiek
                        tego cukierka zazdrosci;-)))
                        • malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 10:11
                          Niestety - po kablu nie da się przerzucić:-((((((( Mruczek próbował wepchnąć
                          cukierka w kabel ale bez rezultatu:-(((
                          • bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 10:34
                            Dobrze, ze go nie porazil... ten prád, ktory na pewno jeszcze da sié wyczuc
                            we Wroclawiu po wiekopomnej wizycie;-)))
                            ANALIZA!!!
            • bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:09
              No, wiesz! Taká okazjé przepuscic!
              Moze Andrzejka przyciága tak termin "ziemie odzyskane"?
              Doda sobie "w rozumie" i wyjdzie mu "ziemie odzyskane" dla ALa?;-)))
              • malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 10:09
                W jakim rozumie?????????????????????
                • bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 10:13
                  SORRY;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  To ten kapitalizm tak oglupia;-)))))))))))))))
                  Niech to zostanie miédzy nami, ok??? Dam Myszy kilogram pysznego sera Cheddar
                  za nie PiSkanie na fk o mojej wpadce intelektualnej;-)))
                  • malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 10:20
                    Ani PiSku ani PiSku :-)))))))
                    • bac1 Re: w rewanzu: ANALIZA - proba;-))) 05.09.05, 10:36
                      Thank you, thank you, a w rewanzu: ANALIZA!!!!!!!!!

jola_dywity napisala:

"Prosty człowieku,twoja psełdo analiza świadczy o twoim skrajnym
                      infantliźmie.Postrzegarz prosty schemat sukcesu życiowego przez pryzmat
                      posiadania ,bynajmniej nie dziwi mnie ta konstatacja ,u ludzi o prostym systemie
                      oceny sukcesu jest to normą.Porady o demokracji i trunkach zostaw raczej sobie a
                      na deser pomyśl dlaczego w Polsce żyje się gorzej wielu milonom naszych rodaków
                      niż w latach bolszewickiej dominacji.A moj sukces życiowy w twych kategoriach
                      niemile by cię zaskoczył."

1. prosty człowiek -
                      o jaká prostoté chodzi joli?

Trzeba doprecyzowac:
                      czy ten “człowiek” prosto sié trzyma, nie garbi sié,
                      czy prostota polega na wyrazaniu jasno (“prosto”) mysli,
                      a mozé jola_dywity jako znana wszem I wobec intelektualistka, erudytka,
                      sawantka, uczona, wyrafinowana pod kazdym wzglédem uzywa w tym przypadku
                      okreslenia “prosty” jako synonimu okreslenia “prostacki”???;

2. psełdo analiza –
                      zle moce sprawily, ze w komputerze joli czcionka “ł” zamienila sié na
                      miejsca
                      z czcionká “u”, bo taka znana wszem I wobec, itp., itd., na pewno wie, ze
                      winno byc: “pseudo”;

3. infantliźmie –
                      jola ma po prostu zly dzien: o infantylizmie swoim zapomniala na tyle, ze
                      popadla w skrajnosc;-)))

4. postrzegarz - analogicznie do punktu 23.: tym razem czcionka “r” na
                      klawiaturze joli zostala
                      podstepnie zamieniona przez wrogow Ala w czcionké “r”;

5. prosty schemat – schemat ma to do siebie, ze jest “prosty”, inaczej nie
                      bylby schematem;-)))

6. Postrzegarz prosty schemat sukcesu życiowego przez pryzmat posiadania –
                      nec Hercules contra plures;-)))

7. konstatacja – stwierdzenie
                      ktos (prosty człowiek ) stwierdza, ze sukces zyciowy polega na zdobyciu
                      majatku;-))) UFFF!

8. prosty system oceny sukcesu – j.w.: sukces zyciowy polega na zdobyciu
                      majatku;

9. u ludzi o prostym systemie oceny sukcesu jest to normą –
                      jola, jako znana… patrz: pkt. 1, zapewne nasza wybitna “badaczka”
                      przeprowadzila badania
                      socjologiczne na reprezentatywnej grupie Polakow I badania te pozwalajá
                      joli skonstatowac, ze…:
                      patrz: pkt. 9

10. porady o demokracji i trunkach zostaw raczej sobie – jola dázy do SAMO…
                      wystarczalnosci i innym
                      radzi to SAMO, np., zeby sami sobie doradzali;-)))

11. na deser pomyśl –
                      jola mysli tylko “od wielkiego swiéta” . To ladnie z jej strony, ze swoim
                      doswiadczeniem dzieli sié
                      z innymi, radzi im to SAMO… Joli (juz) dziékujemy…

12. dlaczego w Polsce żyje się gorzej wielu milonom naszych rodaków niż w
                      latach bolszewickiej
                      dominacji –

od joli, jako znanej, etc. patrz: pkt. 1 – oczekiwac wypada odpowiedzi
                      na zadane “prostemu
                      człowiekowi” pytanie. Jolu, czekamy!!!

13. moj sukces życiowy w twych kategoriach –
                      sukces zyciowy joli NA PEWNO zaskoczy nie tylko prostego człowieka”, ale
                      WSZYSTKICH!!!
                      Jakie sá “twoje kategorie” – jola, znana, itd., itp., etc., patrz: pkt.1 –
                      nie wyjasnia, niestety;-)))

14. niemile by cię zaskoczył –
                      wypada postawic hipoteze, ze jola nie ufa prostym ludziom, nie wierzy,
                      ze jej sukces moglby kogos
                      cieszyc.
                      jolu, wiecej wiary w “prostego człowieka”, zajrzyj do poezji Czeslawa
                      Milosza;-)))

MYSZO!!! Give me a break, pleeeaaaseee!!!

• henryk.log Re: w rewanzu: ANALIZA - proba;-))) Ufff!!!:-) n/t 05.09.05, 21:51
                        dałem radę:-))
                        U mnie Sz.P., do precyzyjnego wyłożenia "kawy na ławę", służą "liczydła"!
                        Narzędzie, którym się Pani posługuje, dla objaśnienia "Paradoksu Joli" to..to,
                        jak by tu rzec, przez Wielkich tworzone "coś", bez czego, na gruncie znanych
                        sposobów, czegoś się nie da wytłumaczyć!
                        Nobel!! Kochana Szanowna Pani, Nobel ode mnie!!!
                        • malaszaramysz Bac na 100 Nobli zasługuje ,Panie Heniu :-)) n/t 05.09.05, 21:59
                          • henryk.log Re: Bac na 100 Nobli zasługuje ,Panie Heniu :-)) 05.09.05, 22:09
                            :-) Pani Myszko!
                            Z rozmysłem nie użyłem imienia Pana Nobla Wielkiego, by nie dyskredytować zasług
                            Jego!
                            ...na FK!
                            :-)
                            Pzdr
                            • bac1 Re: Bac na 100 Nobli zasługuje ,Panie Heniu :-)) 06.09.05, 01:45
                              Panie Henryku.log:
                              Nobel mial na imié Albert, Alfred to Einstein, a dys...dys...dys...
                              to Panskie ulubienice;-)))
                          • bac1 Re: Bac na 100 Nobli zasługuje ,Panie Heniu :-)) 06.09.05, 01:43
                            Pani Myszo, bez przesadyzmu, please!!!
                            Jutro z samego rana jadé do Yorku szukac sladow Andrzejka;-)))
                            Rozstanie z Rufusem, buuuuuuuuuuuuuuu!
                            Czyzby na zawsze??? Odezwé sié juz ze wsi (10?). Mam nadzieje, ze do tego czasu
                            AL bédzie na wykonczeniu;-))))
                            Prosze w imieniu brony reno-dziubowatej o codzienne odwiedziny;-)))
                        • bac1 Re: w rewanzu: ANALIZA - proba;-))) Ufff!!!:-) n/ 06.09.05, 01:39
                          Panie Henryku.log:

milo mi, choc mnie Pan przecenia;-)))
                          Pozdrawiam i do nastépnego "spotkania", sama nie wiem kiedy, ale najwczesniej
                          11.09.br
                          :-)))))))))))))))
                          • lolek1313 Re: w rewanzu:;-))) Ufff!!!:-) n/t 17.09.05, 11:13
                            Tu SMOK!
                            Wcale a wcale nikt nie przecenia! jola_dywity powinna sie zapisać na nauki
                            do bac1, ale pewnie zycia by jej, tzn. joli, nie wystarczyło!;-)))
                    • lolek1313 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 18.09.05, 01:03
                      Tu SMOK!
                      Mysza w ogóle coś ostatnio nie PiSkuje na fk!;-)))
                      A jak Andrju Polskę zlepperuje, to mysza pójdzie siedzieć do norki na kilka
                      lat, bo ją zadziubią renki begerowate, ot co!
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)))) BREAK... 05.09.05, 10:42
      ...fast!!!!!!!!!

A moze z SO do Chin???

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050905/kraj/kraj_a_22.html
      Wpadné chyba poznym wieczorem, jak zwykle, serdeczne PiSki dla calej paczki;-)))
      • bac1 Re: Lepper ;-)))) LONG BREAK until Sept. 10th;-))) 06.09.05, 01:48
        Nie pojadé z Samábroná do Chin, tylko sama i to znacznie blizej.
        Z renkowatymi dziubami ALa jakos mi nie po drodze;-)))
        • bon.ton.bon Re: Lepper ;-)))) LONG BREAK until Sept. 10th;-)) 06.09.05, 02:22
          Renia nie doczeka;-)))

uwaga.onet.pl/2,21000,kulisy.html
    • bac1 Re: I don't wonna see you, Andrew ;-))))))))) 06.09.05, 02:15
      "...Słowa jak sztuczny miód,
      ersatz, cholera, nie życie,
      miał być raj, miał być cud
      i ćwiartka na popicie,
      a to wszystko nie tak, nie tak,
      nie to,
      a jeżeli, a jeśli - nie to,
      no to o co, u diabła, nam szło?..."

(A. Osiecka, "Sztuczny miód" - frag.)
      • lolek1313 Re: I don't wonna see you, Andrew ;-)))) ALE JA!!! 17.09.05, 11:07
        Tu SMOK! Co się dzieje? Gdzie wszyscy??? Gdzie Andrju, Dziuba, Renka?
        MYSZA!!! Pan Henio!!!?????????????;-))))))))))))))
        Pozdro od Dziuńki & malutkiego from Cracow! See you (?) about 4 p.m., ok?
        • henryk.log O! :) O kurde! O! Jezuu!, O! Pańscy Święci Wszyscy 17.09.05, 12:30
          ...SMOKU wrócił:!..;)..:)..:-)..:D
          Witay..witay!!! POgromco PiSUJÓW wszelkiej maśći lub Andrjów:-))
          ps
          "suchym" z yamy nie wyjdziesz!, bez kilku słów usprawiedliwienia!
          Dziuńce Twej i Smoczusiowi serdeczne "tryknięcia" :-)))
          • lolek1313 Re: O! :) O kurde! O! Jezuu!, O!;-))))))))) 17.09.05, 16:06
            Tu SMOK!
            Panie Heniu, z jamy jutro z samego rana wylatruję i nie wiem, kiedy na fk
            zajrzę ponownie. Pustki tu straszne!!!!!!!!!!!!! Mysza gdzie??? Leniwa czy kot
            ja zjadł, niedokarmiony? Lepper ma do tyłu, ale najważniejsze, że kaczkowate
            też i to jest superowo (jak niegdys mawiałem). Ci faszyści dziobowaci razem
            z Andrju i pięknym Romanem będą chcieli utworzyć koalicję, zobaczy Pan.
            Bo ta z PO, jeśli do niej dojdzie, nie potrwa długo. Pożrą się, a Rokita tak
            na premiera się nadaje, jak Dziuńka do chińskiego teatru no;-)))
            • bac1 Re: O! :) O kurde! O! Jezuu!, O!;-))))))))) 20.09.05, 07:20
              serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,2818401.html?x=11
              Piękny Roman ma konkurentów;-)))
              • zel.bet.zel Re: O! :) O kurde! O! Jezuu!, O!;-))))))))) 20.09.05, 15:13
                www.spieprzajdziadu.pl/pliki/kaczor-naczelnik.jpg
                Pan Andrzejek jest przystojniak, ale pan Lesio też. Do tego piękny Roman
                i trumwyrat gotowy, tak.
            • malaszaramysz Mysza jest :-)) n/t 20.09.05, 08:26
              • bac1 Re: Mysza jest :-)) n/t w autku??? 20.09.05, 08:27

• malaszaramysz Re: Mysza jest :-)) n/t w autku??? 20.09.05, 08:40
                  W taaaaaaaaaaaaaaakim autku? Upadłam, stłukłam sobie tyłek:-)))
                  • bac1 Re: Mysza jest :-)) n/t w autku??? 20.09.05, 08:47
                    Mam nadzieję, że p. Eli przypadnie do gustu;-)))
                    Renka Beger to by się nie wcisnęła;-)))
                    • malaszaramysz Re: Mysza jest :-)) n/t w autku??? 20.09.05, 09:03
                      Autko by samo odjechało na widok Reńki:-)) Na intelegentne wygląda.
                      • bac1 Re: Mysza jest :-)) n/t 20.09.05, 09:06
                        Jak tam? Kawa jest? Papieros jest? U mnie yesss;-)))
                        Czy AL pali???
                        • malaszaramysz Re: Mysza jest :-)) n/t 20.09.05, 09:08
                          Kawa jest!!! Papieros jest!!! Wyobrażasz sobie coś innego o poranku?
                          • bac1 Re: Mysza jest :-)) n/t 20.09.05, 09:14
                            Solarium?
                            Siłownia?
                            Fryzjer i kosmetyczka???
                            • malaszaramysz Re: Mysza jest :-))Leniwa 20.09.05, 09:16
                              i nie nazywa się Andrju :-)))))))) Takie ekscesy o poranku??????????

Poranek to czas kawy i papierosa:-))
                              • bac1 Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TU!!! 20.09.05, 09:23
                                Przecież Mysz miała kandydować... Pewnie bała sie konkurencji ślicznotek z SO.
                                Oj, a takie miałyście dalekosiężne plany z zabą_pelagią...
                                • malaszaramysz Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TU!!! 20.09.05, 09:30
                                  No tak, ale smród na stadionie odrzucił Żabkę i ciuchów nie miałyśmy.
                                  • bac1 Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 09:34
                                    Trza było do lumpeksu, a tak to inne będą brylować w sejmowych kuluarach;-)
                                    • malaszaramysz Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 09:40
                                      W lupeksach to same Dolce&Gabany... Takie ciuchy jak Dziuba ma, to tylko na
                                      stadionie albo gdzieś pod Łodzią
                                      • bac1 Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 09:50
                                        Dziuba chyba z Ziemi Sandomierskiej? W dodatku nauczycielka jakaś? Tak mi się
                                        gdzieś obiło...
                                        Jak wejdzie do Sejmu, to co i raz na stadion podjedzie służbowym autem
                                        z kierowcą;-)
                                        • malaszaramysz Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 09:59
                                          Blisko będzie miała. Wtedy dopiero rewię mody zobaczymy:-))

Nauczycielka ,mówisz? Biedne dzieci.
                                          • bac1 Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 10:14
                                            Coś mi się obiło, ale głowy nie dam.
                                            Może jola_dywity by wiedziała...
                                            • malaszaramysz Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 10:17
                                              Jola by wiedziała ale byś miała dodatkową robotę:-)) Bez analizy nikt by nie
                                              zrozumiał ,co Jola odpowiedziała.
                                              • bac1 Re: Mysza jest :-)) Przewidująca!!! TAKKK!!! 20.09.05, 10:27
                                                Myślisz, że dodałaby wykład o soli i tych, co wyrośli z tego, co boli?
                                                • malaszaramysz Re: Mysza jest :-)) Przewidująca!!! TAKKK!!! 20.09.05, 10:38
                                                  Tak, i o leppszej edukacji,i walce o chleba czarnego kromkę,i o dróg
                                                  blokowaniu, i o rządzie złodziejskim i o ...
                                                  • bac1 Re: Mysza jest :-)) Przewidująca!!! TAKKK!!! 20.09.05, 10:42
                                                    ... głodowej emigracji...
                                                    Biedny głodny Smok, biedna wychudzona Dziuńka i malutki (zapewne z zaawansowaną
                                                    krzywicą)- z głodu wyjechali w ten kapitalizm krwiożerczy...
                                                    A przecież Samo(o)brona tutaj szykuje im (i nam) raj na ziemi;-)))

• malaszaramysz Re: Mysza jest :-)) Przewidująca!!! TAKKK!!! 20.09.05, 10:45
                                                    Tak, biedactwa nasze kochane.:|-)))))))) Tam skórkę chleba chociaż będą mieli.

Joli nie przyjdzie do głowy,że ktoś jedzie tam na kontrakt na pół roku zarobić
                                                    naprawdę duże pieniądze. Tych z Bronysamej nikt tam nie ściągnie:-)))))
                                                  • bac1 Re: Mysza jest :-)) Przewidująca!!! TAKKK!!! 20.09.05, 10:47
                                                    A jak u ALa z lengwydżem??? Wiesz coś n/t?
                                                    Zaraz sie przełączę i...
    • lolek1313 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) BAC!!! 17.09.05, 11:33
      Tu SMOK;-)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28911188&a=28936647
      Na pomoc!!!
    • lolek1313 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 17.09.05, 11:34
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28911188&a=28936470
      I jeszcze to!!!
    • lolek1313 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)) Spadówa;-)))) 17.09.05, 16:58

• bon.ton.bon Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)) Spadówa 20.09.05, 05:23
        Należało się pożegnać z panem Andrzejem! Prezydentem to on juz nie zostanie,
        Renata B. nie obejmie resortu finansów, Barbara Dziuba - szkolnictwa;-)))
        Hej!
        • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)) n/t 20.09.05, 05:56
          praca.gazeta.pl/praca/1,47341,2921309.html
          • bon.ton.bon Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)) n/t 20.09.05, 07:28
            jola_dywity:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=29264563&a=29267171
            • malaszaramysz Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 08:30
              Z Bronąsamą u steru władzy i soli może zabraknąć.
              • bac1 Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 08:35
                Mysz dzisiaj dla mnie za szybka;-)))
                Soli to na ogonek trzeba nasypać - jako dziecko "łapałam" tak zające, stosując
                się do rad ojcowskich;-))) Ogonek Leppera mnie nie interesuje...
                • malaszaramysz Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 08:43
                  Mnie też nie, o ile Andrju jakowyś ogonek posiada.

O " sól tej ziemi" mi chodziło. Jola coś bredziła.

A ja bredzę z radości, że Cię widzę na fk:-))))))))))))
                  • bac1 Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 08:48
                    Wszyscy bredzimy? No, no. "Sól ziemi" - za paznokciami???
                    • malaszaramysz Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 09:02
                      U Dziuby, prześwitująca zza czerwonego lakieru.
                      • bac1 Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 09:09
                        Po manikiurze czy pedikiurze???

Czy Baśka wejdzie czy nie wejdzie do Sejmu???!!!
                        • malaszaramysz Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 09:17
                          I po jednym i po drugim:-))

Może wejdzie, wszak cud urody jest.
                          • zel.bet.zel Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 10:53
                            Zazdrości, bo jest mała i szara. A pani Basia to prawdziwa Pani, jak z żurnala.
                            Choc daleko jej do pani Anny Sobeckiej, to do Samoobrony i pana Andrzejka
                            pasuje jak, nie przesadzając, pani Renata. I mądrość ma wrodzoną genetycznie
                            albo inną inteligencję, tak.
                            • malaszaramysz Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 11:38
                              Pani Basia faktycznie ma "inną inteligencję" i takie ładne włosy:-))

• zel.bet.zel Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 15:01
                                Tak, całkiem nie z tego świata, taką wrodzoną.
                                A szczury są mądrzejsze od myszy.
                                • malaszaramysz Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 15:13
                                  I mają długie, gołe ogony:-))))))))))) Brrrrrrrrr
                                  • zel.bet.zel Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 15:17
                                    Tak. To gryzonie. Rozpanoszyły się u pani Renatki w gospodarstwie, podobno. Tak
                                    u mnie ksiondz w homolii ostatniej mówił. Ale to nic. Z pomocą pana Andrzejka,
                                    Lesia i Romusia - wytępimy to robactwo! Tak.
                                    • malaszaramysz Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 15:41
                                      U Andrzejka i Romusia to nawet mysz i szczur z głodu zdechną:-))
                                      • zel.bet.zel Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 15:47
                                        Nie bluźnij, maro! Idę do kościoła pomodlić się za wymarzony tryumfwyrat, tak?
                                        • malaszaramysz Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 16:37
                                          Z Eufrat????? Módl się, módl:-))
                                          • bac1 Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 16:43
                                            Ja w zastępstwie:
                                            z Tygrysa;-)))
        • malaszaramysz Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 08:28
          • bac1 Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 08:37
            N/t SMOKA czy konkurencji dla pięknego Romana???
            • malaszaramysz Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 08:41
              N/t Smoka ,oczywiście :-))
              • bac1 Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 08:49
                Smok ma sie dobrze, pozdrawia lepperowate towarzystwo. Pewnie sam sie niebawem
                odezwie do... dziubowatych begerek!
                • malaszaramysz Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 09:04
                  Oby jak najszybciej:-)
                  • bac1 Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 09:09
                    Gdzie się skupimy? Która gałązka???
                    • malaszaramysz Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 09:18
                      Piję dopiero pierwszą kawę. Decyduj:-))
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 17:51
      Chyba ALowi coraz goręcej się robi, bo szans nikakich u niewo niet;-)))
      • malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 17:54
        Klima w solarium wysiadła?
        • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 17:57
          Ano, nie ma co ukrywać, Andrju ma do tyłu, choć jola_dywity dzielnie
          chachmęciła;-)))
          • zel.bet.zel Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 18:44
            Pan Andrzej z panem Romanem i z panami Jarusiem i Lesiem jeszcze dojdą
            do władzy, tak.
            • bon.ton.bon Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 18:59
              Oby Pani słowa się sprawdzxiły, bo Polska potrzebuje takich prawdziwych Polaków
              i Patriotów!
              • malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:01
                Dojdą i pójdą.
                • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:04
                  ... do diabła;-)))
                  • malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:06
                    Nawet diabeł ich nie chce.W czrną dziurę wpadną:-)
                    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:09
                      Czy Alfred coś wie n/t?
                      • malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:28
                        Alfred - nie, bliźniaki - tak
                        • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:30
                          Szkoda, bo liczyłam na niego. W końcu Nob(e)l-ista);-)))
                          • malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:37
                            To Ty nie wiesz,że te noble ,to tylko po układach dają:-))))))))))
                            • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:38
                              To dlaczego Kaczki jeszcze nie mają, nie mówiąc o innych PiSujach
                              i całej Samo(o)bronie???
                              • malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:40
                                Bo Michnik to rozdaje:-))
                                • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:44
                                  Aaa, to co innego. Teraz wszystko jasne, nawet nie muszę wołać: więcej światła!
                                  Michnik... I Sienkiewiczowi dał, i Reymontowi też... Ludzki pan, nie ma co;-)))
                                  • malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:45
                                    Łysiak tak napisał, to ma rację:-))))))))))
                                    • zel.bet.zel Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 21.09.05, 06:10
                                      Wreszcie mysz napisała coś mądrego! Łysiaka czytać trzeba koniecznie,
                                      u nas w biblioteczce to obok harlekinów najbardziej zaczytana książka, tak?
                                      • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 21.09.05, 06:40
                                        T.Mazowiecki dla WP:

Nie chcę Polski Samoobrony

wybory2005.wp.pl/kat,25243,wid,7864420,wiadomosc.html
                                        Czy Mazowiecki czytuje Łysiaka???
                                        • henryk.log "Ja mównicy blokował nie będę", Cześć!! na Dzień 21.09.05, 07:19
                                          Dobry:-), Sz.Pani:-)
                                          ..oddalam się w rozległości porannegodymkukawy..
                                          ps
                                          Miło Was Moje(:D) Panie widzieć razem POnownie u AL'a
                                          i klawiaturę swojską też:-)
                                          Pzdr
                                          • bac1 Re: "Ja mównicy blokowała nie będę", Cześć!! 21.09.05, 07:22
                                            Panie Henryku.log:

jak to miło, że Pan tutaj zajrzał! Z kaczkami walczę od wczoraj zażarcie,
                                            Pana wsparcie będzie zbawieniem!
                                            • henryk.log Re: "Ja mównicy blokowała nie będę", Cześć!! 21.09.05, 07:29
                                              Ja POwrócę na dłużej gdy się uPOram z wymianą zaworów przy grzejnikach!!
                                              ???
                                              :-)
                                              Kaczki na POżarcie???..hehe..
                                              lub Na POhybel:-)
                                              • bac1 Re: Cześć!! 21.09.05, 18:48
                                                Panie Henryku.log:
                                                tak długoooooooooooooo trwaaaaaaaaaaa ta wymianaaaaaaaaa???
                                                To już technik Andrju by się z nią szybciej uporał, nie mówiąc o pięknej
                                                Baśce...
                                                • henryk.log Re: Cześć!!:D, Chcę wierzyć, że Sz-na P. nie drwi 21.09.05, 21:35
                                                  ze mnie..hehe..
                                                  Znasz Pani siłę oddziaływania Mej Pani!: działka, wte i we wte do piwnicy,
                                                  wywiadówki Asi ~ 100 km, "dowcipy" o informatykach(..szczegóły P.Myszka:), heniu
                                                  skocz no..., heniu?..zawieziesz mnie na dyżur??..itp
                                                  Andrju "Opalony, ale zimny" żyje PO to by nam maluczkim leppiej było kiedyś?,
                                                  wymiana zaworów CO lub remont chaty leppiej mu wychodzi niż zwykłej POczciwej
                                                  "inżynierzynie"...nno! to się wytłumaczyłem jak POtrafiłem:-)
                                                  ...ale wróce, wróce kiedyś i na całość:-)...mam nadzieję?.
                                                  Pzdr
                                                  • bac1 Re: Cześć! Gdzież tam;-))) 21.09.05, 21:51
                                                    Panie Henryku.log:

Gdzież bym śmiała, mon Dieu!

Za zgodą jzw: zapraszam do skonczenia z ALem today;-)))
                                                  • henryk.log Re:Cześć! Gdzież tam??. Jakże to tam Kończmy AL'a 21.09.05, 22:06
                                                    .. i w miłym Towarzystwie:-)..no nie??
                                                    :-)))
                                                  • malaszaramysz Czekamy,Panie Heniu 21.09.05, 21:59
                                                    Smutno bez Pana:-(
                                                  • bac1 Re: Czekamy,Panie Heniu!!!!!!!!!!!! n/.t 21.09.05, 22:06
                                                    Andrju odejdzie bez Wielkiego Łowczego???
                                          • znudzony.nihilista Re: "Ja mównicy blokował nie będę", Cześć!! na Dz 21.09.05, 07:27
                                            Witam, Panie Henryku!
                                            Ja tylko na minutke, dosłownie, bo praca - choć nie zając - itd. itp.
                                            Andrju nam się niebawem skończy (wątkowo, ale i wyborczo;-))) - wszystkie siły
                                            rzucam na kaczki-zakłamaczki!
                                            • henryk.log Re: "Ja mównicy blokował nie będę", Cześć!! na Dz 21.09.05, 07:32
                                              ..i ja już, już w ostatniej sekundce mej tu rankiem,
                                              ..tak Pana witam..
                                              :-DDDDDDD
    • bac1 Refleksja;-))) 21.09.05, 07:59
      Orszaki, dworaki

Historio, historio,
      cóżeś ty za pani,
      że przez ciebie giną,
      że przez ciebie giną
      chłopcy malowani.

Orszaki, dworaki,
      szum pawich piór!

Historio, historio,
      czarna dyskoteko,
      nie pozwalasz wytchnąć
      ludziom ani wiekom.

Orszaki, dworaki,
      szum pawich piór!

Historio, historio,
      cóżeś ty za matnia,
      pchamy się na scenę,
      a to jeszcze szatnia.

Orszaki, dworaki,
      szum pawich piór!

Historio, historio,
      tania z ciebie dziewka,
      miała być canzona,
      a jest stara śpiewka.

Orszaki, dworaki,
      szum pawich piór!

Historio, historio,
      jaka w tobie siła,
      żeś ty całe światy
      z mapy poznosiła.

Orszaki, dworaki,
      szum pawich piór!

Historio, historio,
      tyle w tobie marzeń,
      bywa, że cię piszą
      kłamcy i gó..arze.

Orszaki, dworaki,
      szum pawich piór!

Historio, historio,
      ty żarłoczny micie,
      co dla ciebie znaczy
      jedno ludzkie życie?

Agnieszka Osiecka
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)))) @$$$ - JA! 21.09.05, 08:00

• malaszaramysz Dzień Dobry :-))))))))) 21.09.05, 08:04
        Widzę ,że od Osieckiej zaczynasz dzień:-)))))))))))
        • bac1 Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! 21.09.05, 08:08
          Niestety, nie od Osieckiej, ale od kaczek...
          Mam papierosy, kawę, J. zaraz wyjeżdża, fruuu!!!

• malaszaramysz Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! 21.09.05, 08:09
            Widzę,że J. zawitał na forum:-)))))) Sto lat Go nie widziałam. Przekaż
            pozdrowienia.
            • bac1 Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! 21.09.05, 08:15
              Właśnie się szykuje - nie na Andrju, niestety, ale do roboty.
              Wody do wanny napuścił i... szuka jakiejś kaczki-zabawki z gumy;-)))
              • malaszaramysz Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! 21.09.05, 08:21
                Dusił będzie? Włącz gadu-gadu:-))
                • bac1 Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! 21.09.05, 08:29
                  Dusił nie dusił, kto to wie?
            • bac1 Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! @$$* - MYSZ!!! 21.09.05, 08:15

• malaszaramysz Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! @$$* - MYSZ!!! 21.09.05, 08:29
                Czas trochę kaczuchy po forum pogonić:-))))))
                • bac1 Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! @$$* - MYSZ!!! 21.09.05, 08:31
                  Ok, Andrju ma wolne na jakieś pare godzin, oui?
                  • malaszaramysz Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! @$$* - MYSZ!!! 21.09.05, 08:39
                    Ma, zajmiemy się polowaniem na drób
                    • bac1 Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! @$%% - MYSZ!!! 21.09.05, 08:44

• bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) JUŻ!!! 21.09.05, 11:46
      W ramach sojuszu wieś-miasto pomagałam przy chryzantemach, Andrju byłby ze mnie
      dumny!
      Zeszło się, przepreaszam!!! Nie mogę gadu-gadu "od", bo... Ale moge "do";-)))
      • malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 21.09.05, 11:48
        Nie byłby. Przy kwaitach robiłaś, nie w oborze?
        • bac1 Re: Nie w oborze;-))))))))) 21.09.05, 12:31
          Przy kwiatach wcale nie jest łatwiej, wbrew pozorom roboty więcej
          niż przy krowie;-)))

Nuciłam sobie:

...Wódka już
          jeży włos,
          ej do bab,
          ej do kos,
          kto powiedział, że wystarczy?...

• zel.bet.zel Re: Nie w oborze;-))) Szerzenie alkoholizmu! 21.09.05, 13:25
            Dlaczego takie posty są na fk? Pan Andrzej na pewno by takiej piosenki nie
            zaspiewał, Ich Troje to jego ulubieńcy!
            • bac1 Re: Nie w oborze;-))) Szerzenie alkoholizmu! 21.09.05, 15:08
              Ich Troje - czyli PiSuje, Samo(o)brona i Frankensteiny;-)))
              • bac1 Re: AL??? 21.09.05, 15:55
                serwisy.gazeta.pl/film/2079469,66250,2743434.html?x=19
                • bac1 Re: Roman??? 21.09.05, 15:58
                  serwisy.gazeta.pl/film/2079469,66250,2743434.html?x=14
                  • bac1 Re: LKaczor, jeszcze z wąsami??? 21.09.05, 16:05
                    serwisy.gazeta.pl/film/2079469,66250,2743434.html?x=16
                    • bac1 OT, i przyszła koalicja w komplecie;-))) 21.09.05, 16:12
                      Samo(o)brona, L(e)P(pe)R(y)i PiSuje;-)))
                      • zel.bet.zel Re: OT, i przyszła koalicja w komplecie;-))) 21.09.05, 16:59
                        Fe, nieładnie, bac1!!!
                        Ale to nic nie pomoże, koalicja będzie, tak!
                      • malaszaramysz Re: OT, i przyszła koalicja w komplecie;-))) 21.09.05, 17:06
                        Te chryzantemy to halucynogenne są ? Wypluj natychmiast ,to co napisałaś!!!1
                        • bac1 Re: OT, i przyszła koalicja w komplecie;-))) 21.09.05, 17:12
                          halu.halu.halu;-)))
                  • malaszaramysz Re: Roman??? 21.09.05, 17:05
                    Jak żywy:-))
              • malaszaramysz Re: Nie w oborze;-))) Szerzenie alkoholizmu! 21.09.05, 17:04
                O talibach zapomniałaś:-)
                • bac1 Re: Nie w oborze;-))) Szerzenie alkoholizmu! 21.09.05, 17:13
                  NADROBIĘ< Andrju mi wybaczy, jak na kolanach go poproszę;-)))
          • malaszaramysz Re: Nie w oborze;-))))))))) 21.09.05, 17:04
            Ale zapach ładniejszy:-))))))
            • bac1 Re: Nie w oborze;-))))))))) 21.09.05, 17:13
              halu.halu.halu
              • malaszaramysz Re: Nie w oborze;-))))))))) 21.09.05, 17:43
                Już jestem,na kaczki czas zapolować bo tylko soczewica w garze:-))
                • bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) 21.09.05, 17:50
                  Poluj, ja polowałam nie oszczędzając się! W przerwach wpadnę, może wesprę???
                  • bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) 21.09.05, 19:41
                    Złapałaś coś? Mnie już Andrju nie ucieknie!
                    • malaszaramysz Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) 21.09.05, 19:42
                      Gotowałam zupę na gwożdziu ale na oślą nas wyrzucili.Teraz chleba w lodówce
                      szukam
                      • bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów?? 21.09.05, 19:47

• malaszaramysz Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:05
                          Tak, dzikie kaczki w lodówce:-0
                          • bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:07
                            Ciekawe, czy Andrju ma w obejściu kaczki;-)))
                            • malaszaramysz Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:10
                              Diabli wiedzą.Ale to chyba za ekskluzywne danie dla Andrju?
                              • bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:13
                                Kto mówi o daniu?! To kaczki pokazowe - takie przydomowe ZOO;-)))
                                • malaszaramysz Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:19
                                  Andrju nie znosi konkurencji.
                                  • bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:21
                                    Dla niego jest największa klatka!
                                    • malaszaramysz Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 21:02
                                      Ze złotymi prętami.
                                      • bac1 Re: I z solarium;-))) 21.09.05, 21:04

• malaszaramysz Re: I z solarium;-))) 21.09.05, 21:52
                                          I z rożnem,żeby się równo opalił.
                                          • zel.bet.zel Re: I z solarium;-))) I z pułapka na myszy, tak? 21.09.05, 21:57

• zel.bet.zel Re: I z solarium;-))) I bardzo dobrze, tak? 21.09.05, 21:53
                                          A gdzie ma się pan Andrzej opalaę, jak słonce mu podprowadzili Jaruś z Lesiem?
                                          • malaszaramysz Re: I z solarium;-))) I bardzo dobrze, tak? 21.09.05, 21:57
                                            Na ruszcie:-)))))))
                                            • zel.bet.zel Re: I z solarium;-))) I bardzo dobrze, tak? 21.09.05, 22:01
                                              Mysz wcale nie jest mała i szara, tak?
                                            • bac1 Re: I z solarium;-))) I bardzo dobrze, tak? 21.09.05, 22:03
                                              I na rożnie!
                                              Bye, bye, Andrju, my dear!!!
                                              • zel.bet.zel Re: I z solarium;-))) I bardzo dobrze, tak? 21.09.05, 22:06
                                                Ja tam wolę gotowane mięso - zdrowsze jest, tak?
    • bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)))))))))2500 21.09.05, 22:07

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka