bon.ton.bon Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 08:49 Lider Samoobrony przeszedł samego siebie! Fakt nakrył Andrzeja Leppera (51 l.), jak w stylu afrykańskich kacyków rozbijał się po Wrocławiu pod ochroną goryli. Spychał z drogi inne auta, gnał jak szalony, nie płacił za parkowanie i nasłał na nas ochroniarza. To prawdziwy cud, że "jaśnie pan" Lepper i jego przyboczna gwardia nie spowodowali w sobotę żadnego wypadku. (Fakt - Wydanie z dnia 05.09.2005, nr 206/05) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: AL: Przewróciło mu się w głowie??? do msm!!!! 05.09.05, 08:53 Czy to prawda, Pani Myso??? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? Sorry: 05.09.05, 08:54 Pani Myszo?!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 08:54 Wtajemniczeni mówią,że sobie zdjęcia po pręgierzem robił. Miejsce odpowiednie :-)) Nie wiem po co on tu przyjeżdża? Zawsze we Wrocławiu przegrywa z kretesem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 08:57 malaszaramysz napisała: ...Zawsze we Wrocławiu przegrywa z kretesem:-)) Moze tym razem liczy na to, ze ten niejaki "Kretes" nie wystartuje? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:04 Jest taka szansa,że nie wystartuje.:-) Nie wiem,co Andrju ciągnie do mojego miasta.Lubi nas nawiedzać od czasu do czasu.Kiedyś konferencję organizowaliśmy w sali, w której poprzedniego dnia Andrju miał spotkanie. Wieczorem chłopcy poszli sprzęt zanieść. Cała sala była pełna ludzi w wiadomych krawatach:-))))))) Widok powalił ich na kolana.Mnie occzywiście nie było. Do dziś żałuję:-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:07 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2900498.html A tu relacja z wizytacji:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:12 gosc Mruczek??? Ty pozwalasz na to, czy kocina sama, za Twoimi plecami rwie sié do politykowania???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:13 I zostaw tu włączony komputer!!!!!!!!! Zaraz rozmowę wychowawczą przeprowadzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:17 Tylko nie bij, Myszo!!! PoPiSzcz troszku i chwatit. Mruczek zlozy samokrytyké przed domowá egzekutywa i ok!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:20 NA całe szczęście nie napisał ,że będzie na Andrju głosował.Rozmowa przeprowadzona, kociego cukierka dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:31 Rufus tez nie bedzie miauczec za ALem, solidaryzuje sié z Mruczkiem, aczkolwiek tego cukierka zazdrosci;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 10:11 Niestety - po kablu nie da się przerzucić:-((((((( Mruczek próbował wepchnąć cukierka w kabel ale bez rezultatu:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 10:34 Dobrze, ze go nie porazil... ten prád, ktory na pewno jeszcze da sié wyczuc we Wroclawiu po wiekopomnej wizycie;-))) ANALIZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 09:09 No, wiesz! Taká okazjé przepuscic! Moze Andrzejka przyciága tak termin "ziemie odzyskane"? Doda sobie "w rozumie" i wyjdzie mu "ziemie odzyskane" dla ALa?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 10:09 W jakim rozumie????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 10:13 SORRY;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) To ten kapitalizm tak oglupia;-))))))))))))))) Niech to zostanie miédzy nami, ok??? Dam Myszy kilogram pysznego sera Cheddar za nie PiSkanie na fk o mojej wpadce intelektualnej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 05.09.05, 10:20 Ani PiSku ani PiSku :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: w rewanzu: ANALIZA - proba;-))) 05.09.05, 10:36 Thank you, thank you, a w rewanzu: ANALIZA!!!!!!!!! jola_dywity napisala: "Prosty człowieku,twoja psełdo analiza świadczy o twoim skrajnym infantliźmie.Postrzegarz prosty schemat sukcesu życiowego przez pryzmat posiadania ,bynajmniej nie dziwi mnie ta konstatacja ,u ludzi o prostym systemie oceny sukcesu jest to normą.Porady o demokracji i trunkach zostaw raczej sobie a na deser pomyśl dlaczego w Polsce żyje się gorzej wielu milonom naszych rodaków niż w latach bolszewickiej dominacji.A moj sukces życiowy w twych kategoriach niemile by cię zaskoczył." 1. prosty człowiek - o jaká prostoté chodzi joli? Trzeba doprecyzowac: czy ten “człowiek” prosto sié trzyma, nie garbi sié, czy prostota polega na wyrazaniu jasno (“prosto”) mysli, a mozé jola_dywity jako znana wszem I wobec intelektualistka, erudytka, sawantka, uczona, wyrafinowana pod kazdym wzglédem uzywa w tym przypadku okreslenia “prosty” jako synonimu okreslenia “prostacki”???; 2. psełdo analiza – zle moce sprawily, ze w komputerze joli czcionka “ł” zamienila sié na miejsca z czcionká “u”, bo taka znana wszem I wobec, itp., itd., na pewno wie, ze winno byc: “pseudo”; 3. infantliźmie – jola ma po prostu zly dzien: o infantylizmie swoim zapomniala na tyle, ze popadla w skrajnosc;-))) 4. postrzegarz - analogicznie do punktu 23.: tym razem czcionka “r” na klawiaturze joli zostala podstepnie zamieniona przez wrogow Ala w czcionké “r”; 5. prosty schemat – schemat ma to do siebie, ze jest “prosty”, inaczej nie bylby schematem;-))) 6. Postrzegarz prosty schemat sukcesu życiowego przez pryzmat posiadania – nec Hercules contra plures;-))) 7. konstatacja – stwierdzenie ktos (prosty człowiek ) stwierdza, ze sukces zyciowy polega na zdobyciu majatku;-))) UFFF! 8. prosty system oceny sukcesu – j.w.: sukces zyciowy polega na zdobyciu majatku; 9. u ludzi o prostym systemie oceny sukcesu jest to normą – jola, jako znana… patrz: pkt. 1, zapewne nasza wybitna “badaczka” przeprowadzila badania socjologiczne na reprezentatywnej grupie Polakow I badania te pozwalajá joli skonstatowac, ze…: patrz: pkt. 9 10. porady o demokracji i trunkach zostaw raczej sobie – jola dázy do SAMO… wystarczalnosci i innym radzi to SAMO, np., zeby sami sobie doradzali;-))) 11. na deser pomyśl – jola mysli tylko “od wielkiego swiéta” . To ladnie z jej strony, ze swoim doswiadczeniem dzieli sié z innymi, radzi im to SAMO… Joli (juz) dziékujemy… 12. dlaczego w Polsce żyje się gorzej wielu milonom naszych rodaków niż w latach bolszewickiej dominacji – od joli, jako znanej, etc. patrz: pkt. 1 – oczekiwac wypada odpowiedzi na zadane “prostemu człowiekowi” pytanie. Jolu, czekamy!!! 13. moj sukces życiowy w twych kategoriach – sukces zyciowy joli NA PEWNO zaskoczy nie tylko prostego człowieka”, ale WSZYSTKICH!!! Jakie sá “twoje kategorie” – jola, znana, itd., itp., etc., patrz: pkt.1 – nie wyjasnia, niestety;-))) 14. niemile by cię zaskoczył – wypada postawic hipoteze, ze jola nie ufa prostym ludziom, nie wierzy, ze jej sukces moglby kogos cieszyc. jolu, wiecej wiary w “prostego człowieka”, zajrzyj do poezji Czeslawa Milosza;-))) MYSZO!!! Give me a break, pleeeaaaseee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: w rewanzu: ANALIZA - proba;-))) Ufff!!!:-) n/t 05.09.05, 21:51 dałem radę:-)) U mnie Sz.P., do precyzyjnego wyłożenia "kawy na ławę", służą "liczydła"! Narzędzie, którym się Pani posługuje, dla objaśnienia "Paradoksu Joli" to..to, jak by tu rzec, przez Wielkich tworzone "coś", bez czego, na gruncie znanych sposobów, czegoś się nie da wytłumaczyć! Nobel!! Kochana Szanowna Pani, Nobel ode mnie!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Bac na 100 Nobli zasługuje ,Panie Heniu :-)) 05.09.05, 22:09 :-) Pani Myszko! Z rozmysłem nie użyłem imienia Pana Nobla Wielkiego, by nie dyskredytować zasług Jego! ...na FK! :-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Bac na 100 Nobli zasługuje ,Panie Heniu :-)) 06.09.05, 01:45 Panie Henryku.log: Nobel mial na imié Albert, Alfred to Einstein, a dys...dys...dys... to Panskie ulubienice;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Bac na 100 Nobli zasługuje ,Panie Heniu :-)) 06.09.05, 01:43 Pani Myszo, bez przesadyzmu, please!!! Jutro z samego rana jadé do Yorku szukac sladow Andrzejka;-))) Rozstanie z Rufusem, buuuuuuuuuuuuuuu! Czyzby na zawsze??? Odezwé sié juz ze wsi (10?). Mam nadzieje, ze do tego czasu AL bédzie na wykonczeniu;-)))) Prosze w imieniu brony reno-dziubowatej o codzienne odwiedziny;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: w rewanzu: ANALIZA - proba;-))) Ufff!!!:-) n/ 06.09.05, 01:39 Panie Henryku.log: milo mi, choc mnie Pan przecenia;-))) Pozdrawiam i do nastépnego "spotkania", sama nie wiem kiedy, ale najwczesniej 11.09.br :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: w rewanzu:;-))) Ufff!!!:-) n/t 17.09.05, 11:13 Tu SMOK! Wcale a wcale nikt nie przecenia! jola_dywity powinna sie zapisać na nauki do bac1, ale pewnie zycia by jej, tzn. joli, nie wystarczyło!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Lepper – Przewróciło mu się w głowie??? 18.09.05, 01:03 Tu SMOK! Mysza w ogóle coś ostatnio nie PiSkuje na fk!;-))) A jak Andrju Polskę zlepperuje, to mysza pójdzie siedzieć do norki na kilka lat, bo ją zadziubią renki begerowate, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)))) BREAK... 05.09.05, 10:42 ...fast!!!!!!!!! A moze z SO do Chin??? www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050905/kraj/kraj_a_22.html Wpadné chyba poznym wieczorem, jak zwykle, serdeczne PiSki dla calej paczki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper ;-)))) LONG BREAK until Sept. 10th;-))) 06.09.05, 01:48 Nie pojadé z Samábroná do Chin, tylko sama i to znacznie blizej. Z renkowatymi dziubami ALa jakos mi nie po drodze;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Lepper ;-)))) LONG BREAK until Sept. 10th;-)) 06.09.05, 02:22 Renia nie doczeka;-))) uwaga.onet.pl/2,21000,kulisy.html Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: I don't wonna see you, Andrew ;-))))))))) 06.09.05, 02:15 "...Słowa jak sztuczny miód, ersatz, cholera, nie życie, miał być raj, miał być cud i ćwiartka na popicie, a to wszystko nie tak, nie tak, nie to, a jeżeli, a jeśli - nie to, no to o co, u diabła, nam szło?..." (A. Osiecka, "Sztuczny miód" - frag.) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: I don't wonna see you, Andrew ;-)))) ALE JA!!! 17.09.05, 11:07 Tu SMOK! Co się dzieje? Gdzie wszyscy??? Gdzie Andrju, Dziuba, Renka? MYSZA!!! Pan Henio!!!?????????????;-)))))))))))))) Pozdro od Dziuńki & malutkiego from Cracow! See you (?) about 4 p.m., ok? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log O! :) O kurde! O! Jezuu!, O! Pańscy Święci Wszyscy 17.09.05, 12:30 ...SMOKU wrócił:!..;)..:)..:-)..:D Witay..witay!!! POgromco PiSUJÓW wszelkiej maśći lub Andrjów:-)) ps "suchym" z yamy nie wyjdziesz!, bez kilku słów usprawiedliwienia! Dziuńce Twej i Smoczusiowi serdeczne "tryknięcia" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: O! :) O kurde! O! Jezuu!, O!;-))))))))) 17.09.05, 16:06 Tu SMOK! Panie Heniu, z jamy jutro z samego rana wylatruję i nie wiem, kiedy na fk zajrzę ponownie. Pustki tu straszne!!!!!!!!!!!!! Mysza gdzie??? Leniwa czy kot ja zjadł, niedokarmiony? Lepper ma do tyłu, ale najważniejsze, że kaczkowate też i to jest superowo (jak niegdys mawiałem). Ci faszyści dziobowaci razem z Andrju i pięknym Romanem będą chcieli utworzyć koalicję, zobaczy Pan. Bo ta z PO, jeśli do niej dojdzie, nie potrwa długo. Pożrą się, a Rokita tak na premiera się nadaje, jak Dziuńka do chińskiego teatru no;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: O! :) O kurde! O! Jezuu!, O!;-))))))))) 20.09.05, 07:20 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,2818401.html?x=11 Piękny Roman ma konkurentów;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: O! :) O kurde! O! Jezuu!, O!;-))))))))) 20.09.05, 15:13 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/kaczor-naczelnik.jpg Pan Andrzejek jest przystojniak, ale pan Lesio też. Do tego piękny Roman i trumwyrat gotowy, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mysza jest :-)) n/t w autku??? 20.09.05, 08:40 W taaaaaaaaaaaaaaakim autku? Upadłam, stłukłam sobie tyłek:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysza jest :-)) n/t w autku??? 20.09.05, 08:47 Mam nadzieję, że p. Eli przypadnie do gustu;-))) Renka Beger to by się nie wcisnęła;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mysza jest :-)) n/t w autku??? 20.09.05, 09:03 Autko by samo odjechało na widok Reńki:-)) Na intelegentne wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysza jest :-)) n/t 20.09.05, 09:06 Jak tam? Kawa jest? Papieros jest? U mnie yesss;-))) Czy AL pali??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mysza jest :-)) n/t 20.09.05, 09:08 Kawa jest!!! Papieros jest!!! Wyobrażasz sobie coś innego o poranku? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysza jest :-)) n/t 20.09.05, 09:14 Solarium? Siłownia? Fryzjer i kosmetyczka??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mysza jest :-))Leniwa 20.09.05, 09:16 i nie nazywa się Andrju :-)))))))) Takie ekscesy o poranku?????????? Poranek to czas kawy i papierosa:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TU!!! 20.09.05, 09:23 Przecież Mysz miała kandydować... Pewnie bała sie konkurencji ślicznotek z SO. Oj, a takie miałyście dalekosiężne plany z zabą_pelagią... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TU!!! 20.09.05, 09:30 No tak, ale smród na stadionie odrzucił Żabkę i ciuchów nie miałyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 09:34 Trza było do lumpeksu, a tak to inne będą brylować w sejmowych kuluarach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 09:40 W lupeksach to same Dolce&Gabany... Takie ciuchy jak Dziuba ma, to tylko na stadionie albo gdzieś pod Łodzią Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 09:50 Dziuba chyba z Ziemi Sandomierskiej? W dodatku nauczycielka jakaś? Tak mi się gdzieś obiło... Jak wejdzie do Sejmu, to co i raz na stadion podjedzie służbowym autem z kierowcą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 09:59 Blisko będzie miała. Wtedy dopiero rewię mody zobaczymy:-)) Nauczycielka ,mówisz? Biedne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 10:14 Coś mi się obiło, ale głowy nie dam. Może jola_dywity by wiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mysza jest :-))Leniwa!!! TAKKKKKKKK!!! 20.09.05, 10:17 Jola by wiedziała ale byś miała dodatkową robotę:-)) Bez analizy nikt by nie zrozumiał ,co Jola odpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysza jest :-)) Przewidująca!!! TAKKK!!! 20.09.05, 10:27 Myślisz, że dodałaby wykład o soli i tych, co wyrośli z tego, co boli? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mysza jest :-)) Przewidująca!!! TAKKK!!! 20.09.05, 10:38 Tak, i o leppszej edukacji,i walce o chleba czarnego kromkę,i o dróg blokowaniu, i o rządzie złodziejskim i o ... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysza jest :-)) Przewidująca!!! TAKKK!!! 20.09.05, 10:42 ... głodowej emigracji... Biedny głodny Smok, biedna wychudzona Dziuńka i malutki (zapewne z zaawansowaną krzywicą)- z głodu wyjechali w ten kapitalizm krwiożerczy... A przecież Samo(o)brona tutaj szykuje im (i nam) raj na ziemi;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mysza jest :-)) Przewidująca!!! TAKKK!!! 20.09.05, 10:45 Tak, biedactwa nasze kochane.:|-)))))))) Tam skórkę chleba chociaż będą mieli. Joli nie przyjdzie do głowy,że ktoś jedzie tam na kontrakt na pół roku zarobić naprawdę duże pieniądze. Tych z Bronysamej nikt tam nie ściągnie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysza jest :-)) Przewidująca!!! TAKKK!!! 20.09.05, 10:47 A jak u ALa z lengwydżem??? Wiesz coś n/t? Zaraz sie przełączę i... Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) BAC!!! 17.09.05, 11:33 Tu SMOK;-))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28911188&a=28936647 Na pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 17.09.05, 11:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28911188&a=28936470 I jeszcze to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)) Spadówa 20.09.05, 05:23 Należało się pożegnać z panem Andrzejem! Prezydentem to on juz nie zostanie, Renata B. nie obejmie resortu finansów, Barbara Dziuba - szkolnictwa;-))) Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)) n/t 20.09.05, 05:56 praca.gazeta.pl/praca/1,47341,2921309.html Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-)) n/t 20.09.05, 07:28 jola_dywity: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=29264563&a=29267171 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 08:30 Z Bronąsamą u steru władzy i soli może zabraknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 08:35 Mysz dzisiaj dla mnie za szybka;-))) Soli to na ogonek trzeba nasypać - jako dziecko "łapałam" tak zające, stosując się do rad ojcowskich;-))) Ogonek Leppera mnie nie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 08:43 Mnie też nie, o ile Andrju jakowyś ogonek posiada. O " sól tej ziemi" mi chodziło. Jola coś bredziła. A ja bredzę z radości, że Cię widzę na fk:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 08:48 Wszyscy bredzimy? No, no. "Sól ziemi" - za paznokciami??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 09:02 U Dziuby, prześwitująca zza czerwonego lakieru. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 09:09 Po manikiurze czy pedikiurze??? Czy Baśka wejdzie czy nie wejdzie do Sejmu???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Żeby tylko nie przesolili 20.09.05, 09:17 I po jednym i po drugim:-)) Może wejdzie, wszak cud urody jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 10:53 Zazdrości, bo jest mała i szara. A pani Basia to prawdziwa Pani, jak z żurnala. Choc daleko jej do pani Anny Sobeckiej, to do Samoobrony i pana Andrzejka pasuje jak, nie przesadzając, pani Renata. I mądrość ma wrodzoną genetycznie albo inną inteligencję, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 11:38 Pani Basia faktycznie ma "inną inteligencję" i takie ładne włosy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 15:01 Tak, całkiem nie z tego świata, taką wrodzoną. A szczury są mądrzejsze od myszy. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 15:13 I mają długie, gołe ogony:-))))))))))) Brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 15:17 Tak. To gryzonie. Rozpanoszyły się u pani Renatki w gospodarstwie, podobno. Tak u mnie ksiondz w homolii ostatniej mówił. Ale to nic. Z pomocą pana Andrzejka, Lesia i Romusia - wytępimy to robactwo! Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 15:41 U Andrzejka i Romusia to nawet mysz i szczur z głodu zdechną:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 15:47 Nie bluźnij, maro! Idę do kościoła pomodlić się za wymarzony tryumfwyrat, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 16:37 Z Eufrat????? Módl się, módl:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: A mysz zazdrości pani Basi, ot co!!! 20.09.05, 16:43 Ja w zastępstwie: z Tygrysa;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 08:37 N/t SMOKA czy konkurencji dla pięknego Romana??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 08:41 N/t Smoka ,oczywiście :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 08:49 Smok ma sie dobrze, pozdrawia lepperowate towarzystwo. Pewnie sam sie niebawem odezwie do... dziubowatych begerek! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 09:09 Gdzie się skupimy? Która gałązka??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Jaka szkoda:-((( n/t 20.09.05, 09:18 Piję dopiero pierwszą kawę. Decyduj:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 17:51 Chyba ALowi coraz goręcej się robi, bo szans nikakich u niewo niet;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 17:54 Klima w solarium wysiadła? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 17:57 Ano, nie ma co ukrywać, Andrju ma do tyłu, choć jola_dywity dzielnie chachmęciła;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 18:44 Pan Andrzej z panem Romanem i z panami Jarusiem i Lesiem jeszcze dojdą do władzy, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 18:59 Oby Pani słowa się sprawdzxiły, bo Polska potrzebuje takich prawdziwych Polaków i Patriotów! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:01 Dojdą i pójdą. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:04 ... do diabła;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:06 Nawet diabeł ich nie chce.W czrną dziurę wpadną:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:09 Czy Alfred coś wie n/t? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:28 Alfred - nie, bliźniaki - tak Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:30 Szkoda, bo liczyłam na niego. W końcu Nob(e)l-ista);-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:37 To Ty nie wiesz,że te noble ,to tylko po układach dają:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:38 To dlaczego Kaczki jeszcze nie mają, nie mówiąc o innych PiSujach i całej Samo(o)bronie??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:40 Bo Michnik to rozdaje:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:44 Aaa, to co innego. Teraz wszystko jasne, nawet nie muszę wołać: więcej światła! Michnik... I Sienkiewiczowi dał, i Reymontowi też... Ludzki pan, nie ma co;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 20.09.05, 19:45 Łysiak tak napisał, to ma rację:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 21.09.05, 06:10 Wreszcie mysz napisała coś mądrego! Łysiaka czytać trzeba koniecznie, u nas w biblioteczce to obok harlekinów najbardziej zaczytana książka, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 21.09.05, 06:40 T.Mazowiecki dla WP: Nie chcę Polski Samoobrony wybory2005.wp.pl/kat,25243,wid,7864420,wiadomosc.html Czy Mazowiecki czytuje Łysiaka??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Ja mównicy blokował nie będę", Cześć!! na Dzień 21.09.05, 07:19 Dobry:-), Sz.Pani:-) ..oddalam się w rozległości porannegodymkukawy.. ps Miło Was Moje(:D) Panie widzieć razem POnownie u AL'a i klawiaturę swojską też:-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: "Ja mównicy blokowała nie będę", Cześć!! 21.09.05, 07:22 Panie Henryku.log: jak to miło, że Pan tutaj zajrzał! Z kaczkami walczę od wczoraj zażarcie, Pana wsparcie będzie zbawieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "Ja mównicy blokowała nie będę", Cześć!! 21.09.05, 07:29 Ja POwrócę na dłużej gdy się uPOram z wymianą zaworów przy grzejnikach!! ??? :-) Kaczki na POżarcie???..hehe.. lub Na POhybel:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Cześć!! 21.09.05, 18:48 Panie Henryku.log: tak długoooooooooooooo trwaaaaaaaaaaa ta wymianaaaaaaaaa??? To już technik Andrju by się z nią szybciej uporał, nie mówiąc o pięknej Baśce... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Cześć!!:D, Chcę wierzyć, że Sz-na P. nie drwi 21.09.05, 21:35 ze mnie..hehe.. Znasz Pani siłę oddziaływania Mej Pani!: działka, wte i we wte do piwnicy, wywiadówki Asi ~ 100 km, "dowcipy" o informatykach(..szczegóły P.Myszka:), heniu skocz no..., heniu?..zawieziesz mnie na dyżur??..itp Andrju "Opalony, ale zimny" żyje PO to by nam maluczkim leppiej było kiedyś?, wymiana zaworów CO lub remont chaty leppiej mu wychodzi niż zwykłej POczciwej "inżynierzynie"...nno! to się wytłumaczyłem jak POtrafiłem:-) ...ale wróce, wróce kiedyś i na całość:-)...mam nadzieję?. :-)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Cześć! Gdzież tam;-))) 21.09.05, 21:51 Panie Henryku.log: Gdzież bym śmiała, mon Dieu! Za zgodą jzw: zapraszam do skonczenia z ALem today;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Cześć! Gdzież tam??. Jakże to tam Kończmy AL'a 21.09.05, 22:06 .. i w miłym Towarzystwie:-)..no nie?? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Czekamy,Panie Heniu!!!!!!!!!!!! n/.t 21.09.05, 22:06 Andrju odejdzie bez Wielkiego Łowczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: "Ja mównicy blokował nie będę", Cześć!! na Dz 21.09.05, 07:27 Witam, Panie Henryku! Ja tylko na minutke, dosłownie, bo praca - choć nie zając - itd. itp. Andrju nam się niebawem skończy (wątkowo, ale i wyborczo;-))) - wszystkie siły rzucam na kaczki-zakłamaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "Ja mównicy blokował nie będę", Cześć!! na Dz 21.09.05, 07:32 ..i ja już, już w ostatniej sekundce mej tu rankiem, ..tak Pana witam.. :-DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Refleksja;-))) 21.09.05, 07:59 Orszaki, dworaki Historio, historio, cóżeś ty za pani, że przez ciebie giną, że przez ciebie giną chłopcy malowani. Orszaki, dworaki, szum pawich piór! Historio, historio, czarna dyskoteko, nie pozwalasz wytchnąć ludziom ani wiekom. Orszaki, dworaki, szum pawich piór! Historio, historio, cóżeś ty za matnia, pchamy się na scenę, a to jeszcze szatnia. Orszaki, dworaki, szum pawich piór! Historio, historio, tania z ciebie dziewka, miała być canzona, a jest stara śpiewka. Orszaki, dworaki, szum pawich piór! Historio, historio, jaka w tobie siła, żeś ty całe światy z mapy poznosiła. Orszaki, dworaki, szum pawich piór! Historio, historio, tyle w tobie marzeń, bywa, że cię piszą kłamcy i gó..arze. Orszaki, dworaki, szum pawich piór! Historio, historio, ty żarłoczny micie, co dla ciebie znaczy jedno ludzkie życie? Agnieszka Osiecka Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dzień Dobry :-))))))))) 21.09.05, 08:04 Widzę ,że od Osieckiej zaczynasz dzień:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! 21.09.05, 08:08 Niestety, nie od Osieckiej, ale od kaczek... Mam papierosy, kawę, J. zaraz wyjeżdża, fruuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! 21.09.05, 08:09 Widzę,że J. zawitał na forum:-)))))) Sto lat Go nie widziałam. Przekaż pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! 21.09.05, 08:15 Właśnie się szykuje - nie na Andrju, niestety, ale do roboty. Wody do wanny napuścił i... szuka jakiejś kaczki-zabawki z gumy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! 21.09.05, 08:21 Dusił będzie? Włącz gadu-gadu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! 21.09.05, 08:29 Dusił nie dusił, kto to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! @$$* - MYSZ!!! 21.09.05, 08:29 Czas trochę kaczuchy po forum pogonić:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! @$$* - MYSZ!!! 21.09.05, 08:31 Ok, Andrju ma wolne na jakieś pare godzin, oui? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień Dobry :-))))))))) Hej!!! @$$* - MYSZ!!! 21.09.05, 08:39 Ma, zajmiemy się polowaniem na drób Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) JUŻ!!! 21.09.05, 11:46 W ramach sojuszu wieś-miasto pomagałam przy chryzantemach, Andrju byłby ze mnie dumny! Zeszło się, przepreaszam!!! Nie mogę gadu-gadu "od", bo... Ale moge "do";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 21.09.05, 11:48 Nie byłby. Przy kwaitach robiłaś, nie w oborze? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Nie w oborze;-))))))))) 21.09.05, 12:31 Przy kwiatach wcale nie jest łatwiej, wbrew pozorom roboty więcej niż przy krowie;-))) Nuciłam sobie: ...Wódka już jeży włos, ej do bab, ej do kos, kto powiedział, że wystarczy?... Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: Nie w oborze;-))) Szerzenie alkoholizmu! 21.09.05, 13:25 Dlaczego takie posty są na fk? Pan Andrzej na pewno by takiej piosenki nie zaspiewał, Ich Troje to jego ulubieńcy! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Nie w oborze;-))) Szerzenie alkoholizmu! 21.09.05, 15:08 Ich Troje - czyli PiSuje, Samo(o)brona i Frankensteiny;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: AL??? 21.09.05, 15:55 serwisy.gazeta.pl/film/2079469,66250,2743434.html?x=19 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Roman??? 21.09.05, 15:58 serwisy.gazeta.pl/film/2079469,66250,2743434.html?x=14 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: LKaczor, jeszcze z wąsami??? 21.09.05, 16:05 serwisy.gazeta.pl/film/2079469,66250,2743434.html?x=16 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 OT, i przyszła koalicja w komplecie;-))) 21.09.05, 16:12 Samo(o)brona, L(e)P(pe)R(y)i PiSuje;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: OT, i przyszła koalicja w komplecie;-))) 21.09.05, 16:59 Fe, nieładnie, bac1!!! Ale to nic nie pomoże, koalicja będzie, tak! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: OT, i przyszła koalicja w komplecie;-))) 21.09.05, 17:06 Te chryzantemy to halucynogenne są ? Wypluj natychmiast ,to co napisałaś!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: OT, i przyszła koalicja w komplecie;-))) 21.09.05, 17:12 halu.halu.halu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Nie w oborze;-))) Szerzenie alkoholizmu! 21.09.05, 17:04 O talibach zapomniałaś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Nie w oborze;-))) Szerzenie alkoholizmu! 21.09.05, 17:13 NADROBIĘ< Andrju mi wybaczy, jak na kolanach go poproszę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Nie w oborze;-))))))))) 21.09.05, 17:04 Ale zapach ładniejszy:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Nie w oborze;-))))))))) 21.09.05, 17:43 Już jestem,na kaczki czas zapolować bo tylko soczewica w garze:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) 21.09.05, 17:50 Poluj, ja polowałam nie oszczędzając się! W przerwach wpadnę, może wesprę??? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) 21.09.05, 19:41 Złapałaś coś? Mnie już Andrju nie ucieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) 21.09.05, 19:42 Gotowałam zupę na gwożdziu ale na oślą nas wyrzucili.Teraz chleba w lodówce szukam Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:05 Tak, dzikie kaczki w lodówce:-0 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:07 Ciekawe, czy Andrju ma w obejściu kaczki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:10 Diabli wiedzą.Ale to chyba za ekskluzywne danie dla Andrju? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:13 Kto mówi o daniu?! To kaczki pokazowe - takie przydomowe ZOO;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:19 Andrju nie znosi konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 20:21 Dla niego jest największa klatka! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Darz Bór!!!!;-))))))))) W lodówce? u PiSujów? 21.09.05, 21:02 Ze złotymi prętami. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: I z solarium;-))) 21.09.05, 21:52 I z rożnem,żeby się równo opalił. Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: I z solarium;-))) I bardzo dobrze, tak? 21.09.05, 21:53 A gdzie ma się pan Andrzej opalaę, jak słonce mu podprowadzili Jaruś z Lesiem? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: I z solarium;-))) I bardzo dobrze, tak? 21.09.05, 21:57 Na ruszcie:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: I z solarium;-))) I bardzo dobrze, tak? 21.09.05, 22:01 Mysz wcale nie jest mała i szara, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: I z solarium;-))) I bardzo dobrze, tak? 21.09.05, 22:03 I na rożnie! Bye, bye, Andrju, my dear!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zel.bet.zel Re: I z solarium;-))) I bardzo dobrze, tak? 21.09.05, 22:06 Ja tam wolę gotowane mięso - zdrowsze jest, tak? Odpowiedz Link Zgłoś