pe1 17.07.05, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiundz Stacja metra Marymont miała być oddana do 2005 r. 17.07.05, 14:52 I za to, jak już wybiorę go na Prezia, to tak mu obrobię kaczy kuper na FK GW, że (ko)mucha nie będzie miała na czym usiąść :))) Odpowiedz Link Zgłoś
genekr2 WYOBRAŻCIE SOBIE PREZIA CIMOSZENKĘ W MOSKWIE !!!!! 17.07.05, 15:41 Wiarygodność cimoszenki to jego dotychczasowe aktywnosci i Bardzo prawdopodobna kontynuacja tych przedsiewzieć przyszłego prezia cimoszenki: 1. Polska dofinansuje budowę bałtyckiego ropociagu pomiedzy rosja a niemcami 2. Polska zablokuje budowe połączenia z rurociagiem jamalskim 3. Polska wprowadzi dodatkowe języki urzędowe niemiecki i rosyjski 4. Polska sprzeda Port Gdanski i Szczecinski niemcom 5. Orlen i Rafineria Gdanska beda sprzedane rosji 6. Polska dofinansuje budowe autostrady ze szwecji poprzez rostock do czech 7. Polska jako pierwsza podpisze konstytucję unijną 8. Mniejszości otrzymają większe prawa wyborcze niż Polacy 9. Historia Polski w szkołach tylko jako przedmiot nieobowiązkowy 10. Renty sbckie, ubeckie i pzpeerowskie będą rewaloryzowane co 2 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
znawca_tematu Re: WYOBRAŻCIE SOBIE PREZIA CIMOSZENKĘ W MOSKWIE 17.07.05, 18:57 Kolejny nawiedzony narodowiec. Wiem, że twój post to prowokacja, ale jak on się ma do treści tekstu który komentujesz? Powinieneś napisać o wiarygodności Kaczyńskiego, podczas jego wizyty w Moskwie, a nie promujesz tu Cimoszewicza :-D. Pewnie cię to nie zainteresuje, ale wymienone przez ciebie punkty leżą poza kompetencją prezydenta... Poza tym, Staraj się pisać inne nacje dużą literą, bo tak okazujesz nie tylko poprawność gramatyczną, ale również szacunek, Rozumiem, że nienawidzisz Niemców, Rosjan, cyklistów itd., ale co ci zrobiła Szwecja? Chyba, że jeszcze żyjesz Potopem, a Czechów nienawidzisz za Zaolzie :-). No i widzę, że kochasz oRLEN. Skoro tak, to powinieneś wiedzieć kto jest udziałowcem, przecież to spółka giełdowa i nietrudno sprawdzić w ilu procentach należy jeszcze do Skarby Państwa, który ma głos decydujacy w sprawach istotnych, ale jego udział to jakieś 28 %:-). Nie rozumiem jak możesz jeźdzć samochodem, przecież to tak samo, jakbyś dawał kase bezpośrednio Putinowi :-). Nie brzydzisz się ich ropy? Przepraszam, ale bardzo mnie rozbawiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
wislaking33 Re: WYOBRAŻCIE SOBIE PREZIA CIMOSZENKĘ W MOSKWIE 17.07.05, 21:10 genekr2 napisał: > Wiarygodność cimoszenki to jego > dotychczasowe aktywnosci > i > Bardzo prawdopodobna > kontynuacja tych przedsiewzieć > przyszłego prezia cimoszenki: > > 1. Polska dofinansuje budowę bałtyckiego ropociagu > pomiedzy rosja a niemcami > 2. Polska zablokuje budowe połączenia z rurociagiem jamalskim > 3. Polska wprowadzi dodatkowe języki urzędowe niemiecki i rosyjski > 4. Polska sprzeda Port Gdanski i Szczecinski niemcom > 5. Orlen i Rafineria Gdanska beda sprzedane rosji > 6. Polska dofinansuje budowe autostrady ze szwecji poprzez rostock do czech > 7. Polska jako pierwsza podpisze konstytucję unijną > 8. Mniejszości otrzymają większe prawa wyborcze niż Polacy > 9. Historia Polski w szkołach tylko jako przedmiot nieobowiązkowy > 10. Renty sbckie, ubeckie i pzpeerowskie będą rewaloryzowane co 2 miesiące biorąc pod uwagę przeszłość cimoszenki i jego zapatrywania jest bardzo prawdopodobne że powyższe punkty będzie usiłował zrealizować już jako prezio Odpowiedz Link Zgłoś
mietek554 Re: WYOBRAŻCIE SOBIE PREZIA CIMOSZENKĘ W MOSKWIE 17.07.05, 23:13 wislaking33 napisał: > genekr2 napisał: > > > Wiarygodność cimoszenki to jego > > dotychczasowe aktywnosci > > i > > Bardzo prawdopodobna > > kontynuacja tych przedsiewzieć > > przyszłego prezia cimoszenki: > > > > 1. Polska dofinansuje budowę bałtyckiego ropociagu > > pomiedzy rosja a niemcami > > 2. Polska zablokuje budowe połączenia z rurociagiem jamalskim > > 3. Polska wprowadzi dodatkowe języki urzędowe niemiecki i rosyjski > > 4. Polska sprzeda Port Gdanski i Szczecinski niemcom > > 5. Orlen i Rafineria Gdanska beda sprzedane rosji > > 6. Polska dofinansuje budowe autostrady ze szwecji poprzez rostock do cze > ch > > 7. Polska jako pierwsza podpisze konstytucję unijną > > 8. Mniejszości otrzymają większe prawa wyborcze niż Polacy > > 9. Historia Polski w szkołach tylko jako przedmiot nieobowiązkowy > > 10. Renty sbckie, ubeckie i pzpeerowskie będą rewaloryzowane co 2 miesiąc > e > > > biorąc pod uwagę > przeszłość cimoszenki > i jego zapatrywania > jest bardzo prawdopodobne > że powyższe punkty > będzie usiłował zrealizować > już jako prezio ciekawe tylko czy WC jaruzelowi postawi pomnik ! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek767 Re: WYOBRAŻCIE SOBIE PREZIA CIMOSZENKĘ W MOSKWIE 18.07.05, 00:34 genekr2 napisał: > Wiarygodność cimoszenki to jego > dotychczasowe aktywnosci > i > Bardzo prawdopodobna > kontynuacja tych przedsiewzieć > przyszłego prezia cimoszenki: > > 1. Polska dofinansuje budowę bałtyckiego ropociagu > pomiedzy rosja a niemcami > 2. Polska zablokuje budowe połączenia z rurociagiem jamalskim > 3. Polska wprowadzi dodatkowe języki urzędowe niemiecki i rosyjski > 4. Polska sprzeda Port Gdanski i Szczecinski niemcom > 5. Orlen i Rafineria Gdanska beda sprzedane rosji > 6. Polska dofinansuje budowe autostrady ze szwecji poprzez rostock do czech > 7. Polska jako pierwsza podpisze konstytucję unijną > 8. Mniejszości otrzymają większe prawa wyborcze niż Polacy > 9. Historia Polski w szkołach tylko jako przedmiot nieobowiązkowy > 10. Renty sbckie, ubeckie i pzpeerowskie będą rewaloryzowane co 2 miesiące no i Preziostwo wywinie sie Trybunałowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r hasła Kaczyńskiego? 17.07.05, 15:23 Kaczyński obiecał, że będzie nadal dbał o interesy kraju i narodu, "nawet jeśli w tej czy innej sprawie moje poglądy nie odpowiadają temu, co jest poprawnością w danym środowisku. W szczególności w środowiskach, które kształtują opinię publiczną". ******************************** To cytat z Jaruzelskiego czy Rakowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: hasła Kaczyńskiego.-pisane palcem na szybie... 17.07.05, 15:46 Pytam jaka odwaga ,jaka wiarygodność ,jaki patriotyzm - kto to posiada takie cechy- bo do mnie to nie może dotrzeć i nie mogę tego zrozumieć . Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: hasła Kaczyńskiego.-pisane palcem na szybie.. 17.07.05, 17:48 Patriotyzm, jak slusznie zauwazyl Samuel Johnson w XVIII wieku, jest oswtatnim schronieniem szubrawcow. Jesli zas chodzi o odwage, to ilez jej potrzeba aby zgnoic homoseksualistow? Oni sa delikatni i facjaty mu nie obija..... Odpowiedz Link Zgłoś
concrete Juz mam dosc haseł Kaczyńskiego 17.07.05, 15:45 Mam rowniez dosyc kampanii politycznych w Polsce. Ich poziom jest zenujacy, kandydaci w wiekszosci denni, a ich znajomosc potrzeb ludzi jeszcze gorsza. Mam dobra pamiec i nie pamietam wielkich zaslug najbardziej promowanych kandydatow na prezydenta. Cimoszewicz piastowal rozne funkcje i nic z tego nie wynikalo, a Kaczynski nie lepszy. Obydwaj skupiaja sie glownie na bytnosci w TV. Jeden firmuje uklad, ktory zmarnowal reformy, a drugi - uklad, ktory blokowal reformy. Cimoszewicz wywodzi sie z systemu, ktory mial w d... obywateli, Kaczynski proponuje do niego powrot. Mam nadzieje, ze zaden nie przejdzie do drugiej tury. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Juz mam dosc haseł Kaczyńskiego 17.07.05, 16:11 Tak nam dopomóż Bóg. Amen. b/o Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Juz mam dosc haseł Kaczyńskiego 17.07.05, 16:32 niektórzy już mają dość a co dopiero jak będzie IV RO , to w pory narobią ! Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Populizm i bezprawie! To twoje haslo, Kaczorze! 17.07.05, 17:45 Ale rozumiem, ze brzmi ono mniej pompatycznie niz "odwaga i cotamjeszcze". Wywal ze swego Wydzialu Kultury szefowa przeciw ktorej prokuratura toczy postepowanie o defraudacje funduszy Fundacji Idee. Wtedy porozmawiamy o wiarygodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ekopomoc KACZYŃSCY - TAK TRZYMAĆ!!! 17.07.05, 18:14 Pomóżcie Polakom wstać z kolan... Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: "Odwaga i wiarygodność" hasłem Kaczyńskiego w 17.07.05, 18:30 Proponuje zacząc od wyjasnienia afery Telegrafu. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca_tematu Re: "Odwaga i wiarygodność" hasłem Kaczyńskiego w 17.07.05, 18:34 Dla mnie on nie jest ani odważny, ani tym bardzie wiarygodny :-). Jeżeli on rozumie odwagę, jako krzykactwo, obrażanie kogo się da i zachowania w stylu "ja jestem szeryfem tego miasteczka", to ja dziękuję. Jest bardzo wiarygodny mówiąc "aby państwo zwróciło się frontem do obywatela", jednocześnie dodając spieprzaj dziadu :-D. Nie jestem przeciwnikiem LK, tylko bawi mnie jego postać, chociaż moze jest "wielki sercem" :-). Sądzę, że on nie jest gotów do bycia prezydentem, ma zbyt gwałtowny charakter. Coby nie mówic o Kwachu (którego osobiście nie lubię), to potrafił trzymać jakiś poziom na arenie międzynarodowej (no chyba, że miał "kontuzję goleni" :-)), i zazwyczaj mówił tak, żeby nic nie powiedzieć... A przy LK? Myślę, że szybko by coś palnął. Ja nie mam jeszcze swojego kandydata, ale oczywiście będę głosował. Jeżlei kandydaci są reprezentacją narodu, to nie jest z nami dobrze :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: "Odwaga i wiarygodność" hasłem Kaczyńskiego w 20.07.05, 07:26 Mógłbym się "podpisac" pod twoim postem po zmianie zdania: "Nie jestem przeciwnikiem LK, tylko bawi mnie jego postać" na: "Jestem przeciwnikiem LK i bawi mnie jego postać". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia510 Re: "Odwaga i wiarygodność" hasłem Kaczyńskiego w 20.07.05, 09:54 a co z przegraną sprawą karną kandydata na prezia?? ponoć tacy nie powinni kandydować.. Odpowiedz Link Zgłoś