Gość: Jarek IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.08.02, 19:15 Głosujcie na Prawo i Sprawiedliwość! Pozdrawiam wszystkich współobywateli! Silne Państwo to mój kraj - POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zerocin Re: CBOS: Pierwsze SLD, potem PiS i Samoobrona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 20:46 Na lewo prawo , na prawo sprawiedliwość , a środkiem TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
hungar Re: CBOS: Pierwsze SLD, potem PiS i Samoobrona 09.08.02, 21:11 Nie wiesz co piszesz kolego! Jarosław Kaczyński jest Węgrem, i to jednym z najgorszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokojny Re: CBOS: Pierwsze SLD, potem PiS i Samoobrona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 22:28 Cieszy to ze notowania UW ida w gore. Jedyna na polskiej scenie spokojna, konsekwentna i ostatnio wracajaca od balcerowiczowskiej cyberiady do korzeni partia znow sie liczy!!! Ja glosuje na Bujaka, Wroclawianie - macie swego Frasyniuka Krakowianie - macie Lasote!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Przekret z ordynacja zapewni wygrana SLD IP: *.dialup.eol.ca 10.08.02, 02:11 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Głosujcie na Prawo i Sprawiedliwość! Pozdrawiam wszystkich > współobywateli! Silne Państwo to mój kraj - POLSKA Wyraznie widac teraz, ze Samoobrona swoim poparciem dla przekretu ordynacyjnego SLD zapewnila zwyciestwo w przyszlych wyborach post-komunie nawet kosztem jak widac wlasnego wyniku. Miejmy nadzieje , ze Trybunal Konstytucyjny przywroci porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: CBOS: Pierwsze SLD, potem PiS i Samoobrona IP: *.fastres.net 10.08.02, 03:35 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Głosujcie na Prawo i Sprawiedliwość! Pozdrawiam wszystkich > współobywateli! Silne Państwo to mój kraj - POLSKA 1.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: CBOS: Pierwsze SLD, potem PiS i Samoobrona IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 10:32 Nie wiem z jakiej racji PiS miałoby się piąćw górę skoro idzie tą samą drogą co AWS (wiąże się z liberałąmi z PO). Jestem pewien że znaczna część elektoratu PiSu nie zdzierży tej zdrady i przerzuci swe głosy na jedynie prawdziwie prawicową partię w Polsce jaką jest LPR..i UPR która w wielu regionach kraju do wyborów samorządowych idzie własnie z LPRem Odpowiedz Link Zgłoś