Dodaj do ulubionych

Tusk ujawnia hasło...

24.07.05, 20:31
Ile razy czlowiek z zasadami zmienia partie do ktorych nalezy?
Obserwuj wątek
    • abba15 Re: Tusk ujawnia hasło... 24.07.05, 20:39
      mimimimichnik napisał:
      > Ile razy czlowiek z zasadami zmienia partie do ktorych nalezy?

Panie Tusk wsadź pan zasady do szuflady - dlaczego?
      Poprzyj pan Lecha Kaczyńskiego - kandydata realnego!
      • m635 Z zasadami? To niech walczy z Kwasem! 24.07.05, 22:56
        • platformiak Re: Z zasadami? To niech walczy z Kwasem! 25.07.05, 17:05
          odp: najpierw był w KLD, potem ona połaczyła sie z UD w UW (to nie jest zmaina)
          a potem odszedł z kld i wraz z SKLem założyli PO....
          • douglasmclloyd Re: Z zasadami? To niech walczy z Kwasem! 25.07.05, 17:13
            platformiak napisał:

> odp: najpierw był w KLD, potem ona połaczyła sie z UD w UW (to nie jest
            zmaina)
            >
            > a potem odszedł z kld i wraz z SKLem założyli PO....

Lepsze to niz: PZPR->SdRP->SLD
    • obserwator999 Re: Tusk ujawnia hasło... 24.07.05, 20:47
      Tylko kretyn nie zmienia sie albo jest KOMUCHEM do konca zycia jak Cimoszewicz
      i reszta
      • davidmors Re: Bój się Boga panieTusk ! 24.07.05, 21:05
        Pan naprawdę myślisz, że masz szansę na prezydenturę?
        Poprzyj pan raczej Kaczyńskiego i odpadniecie razem z tych zawodów.
    • pcuser Re: Tusk ujawnia hasło... 24.07.05, 21:07
      Tylko tyle razy, ile trzeba by znów pzałapać się w następnych wyborach do sitwy
      mającej szansę na załapanie sie do grupy trzymającej 'wadzę'
      To taki polityczny kameleon
      • obserwator999 Re: Tusk ujawnia hasło... 24.07.05, 21:30
        /GRUPA TRZYMAJACA WŁODZE /to komuchy
        miller.cimoszewicz,kwasniewski,jagiello,sobotka,jakubowska,oleksy prawie 40 lat
        przy korycie towarzysze od leninizmu,i wiecznej przyjazni Moskwa-Warszawa

Przy włodzy byli ludzie z SLD doprowadzajac do katastrofy finansowej.prawie
        podwoili dług panstwowy,niekompetentni,nieuczciwi.Tusk miał zawsze prawicowe
        poglądy.
    • rydzyk_fizyk Re: Tusk ujawnia hasło... 24.07.05, 21:53
      Hasło?
      A odzew zna tylko oficer prowadzący?
      • qin Re: Tusk ujawnia hasło... 24.07.05, 22:18
        Hasło SLD nie zwycięży nornalność
        NORMALNOŚĆ w wydaniu komuchów: ogromny deficyt-dług do spłacenia,uzaleznienie
        Polski od Rosji/ropa,gaz/afery,mafia,korupcja ,kolesie niegospodarność .Takiej
        normalności w wydaniu towarzyszy nie chcę!!!!!!!!!!!!!
    • janek-007 Bardzo prymitywne haslo. 24.07.05, 22:36
      • janek-007 Powinno byc... 24.07.05, 22:37
        'Tusk neoliberal z kwasnymi zasadami'
        • obserwator999 Re: Powinno byc... 25.07.05, 10:28
          Zasady Zasady nie mylić z Kwachem KOMUNĄ,CIMOSZEWICZEM,I POZOSTAŁYMI
    • t-800 Re: Tusk ujawnia hasło... 24.07.05, 22:41
      mimimimichnik napisał:

Wolałbyś, żeby został w Unii Wolności? ;-)
    • benedyktynka Re: Tusk ujawnia hasło... 24.07.05, 22:42
      Błędnie postawione pytanie. "Nieważne, czy jesteśmy oszustami, ważne, czy
      jesteśmy postrzegani jako oszuści. Jeśli nie, wszystko OK". Klasyka gatunku.
    • leszek.sopot Zasada Tuska: roztropna troska o dobro wlasne? 24.07.05, 23:08
      Cytat:
      "Monika Olejnik: Pytałam na początku o grzechy księży, a na końcu zapytam o
      grzechy polskiej klasy politycznej. Jakie są grzechy prawicy, według księdza
      arcybiskupa?
      Abp Gocłowski: Wydaje mi się, że podstawową sprawą jest brak realizmu w ocenie
      zjawisk. Po drugie, jest też jakaś pycha i upór, a także wydaje mi się szukanie
      własnego interesu. Dla mnie najważniejszą tezą w polityce powinno być dobro
      wspólne. Dobro wspólne to najlepsze rozumienie polityki. Bo co to jest
      polityka? Polityka jest to roztropna troska o dobro wspólne Rzeczypospolitej.
      Jeśli więc takie czy inne ugrupowania zamiast dobra wspólnego Rzeczypospolitej
      szukają własnej ambicji, a kiedy nie udaje im się, przewracają się po drodze,
      to wówczas więcej jest krzyku i podziałów niż autentycznego poszukiwania dobra
      wspólnego Rzeczypospolitej, czyli uprawiania mądrej polityki".
      www.radiozet.com.pl/rozmowy.htm,2718
      Czyz Tusk nie jest wlasnie przykladem polityka, ktory przez lawirowanie,
      zmienianie pogladow i przymierzy, dzielenie i sklocanie prawicy, przypadkiem
      nie jest dobrym przykladem polityka, ktory nie kierowal sie i nie kieruje
      zasada "roztropnej troski o dobro wspólne Rzeczypospolitej"?
      • iza.bella.iza Zasada Tuska: roztropna troska o dobro państwa 24.07.05, 23:41
        leszek.sopot napisał:

> Czyz Tusk nie jest wlasnie przykladem polityka, ktory przez lawirowanie,
        > zmienianie pogladow i przymierzy, dzielenie i sklocanie prawicy, przypadkiem
        > nie jest dobrym przykladem polityka, ktory nie kierowal sie i nie kieruje
        > zasada "roztropnej troski o dobro wspólne Rzeczypospolitej"?

Tusk nie jest przykładem takiego człowieka:)))
        • kazik2005 [...] 25.07.05, 00:31
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • obserwator999 Re: Zasada Tuska: roztropna troska o dobro wlasne 25.07.05, 10:32
        Co narodu to Partii/PZPR=SLD Co narodi to Partii ,troska o Towarzyszy,okradanie
        społeczeństwa to Cimoszewicz-34 lat w Partii,Kwaśniewski,Miller i reszta to
        afery i korubcja
        Człowieku ty wszystko mylisz!!!!!!!!!!!!
        • leszek.sopot Re: Zasada Tuska: roztropna troska o dobro wlasne 25.07.05, 11:07
          Wyskoczyles jak Filip z konopii?
          Myslenie o panstwie przez pryzmat widzenia interesow wlasnej partii jest
          wlasciwe i bylej PZPR i obecnej PO czy SLD. Prawica powtarza grzechy lewicy. Od
          15 lat reklamuje siebie przez krytyke SLD i nieustannie powtarza te same bledy.
          Moze je powtarzac dlatego, ze tworza ja chyba w wiekszoscie takie osiolki jak
          ty.
          • obserwator999 Re: Zasada Tuska: roztropna troska o dobro ??????? 25.07.05, 11:25
            Nie należe do PO.Nie jestem osiłkiem ale mam jakielkolwiek pojęcie ekonomiczne.
            Program PO to program rozwoju podobny do prog,w Wielkiej Brytani.To zasada jak
            najmnie panstwa na szczeblu lokalnym to szansa dla mnie jestem bez pracy.
            Komuniści rzadzili krajem tak jakby to była ich prywatna własniść.Nie widze
            tego w PO.
      • borbali Donald Tusk-człowiek z zasadami 25.07.05, 22:58
        Nie potrzeba być spostrzegawczym aby zauważyć,że kiedy ukazuje się wątek
        przychylny Tuskowi to natychmiast zabiera głos Leszek z sąsiedniego Tuskowi
        Sopotu.Oczywiście wypowiedzi Leszka o Tusku to stek bzdur o poważnym i uczciwym
        kandydacie na prezydenta.
        Niewtajemniczonych muszę poinformować,że obaj panowie doskonale się znają
        jeszcze z czasów kiedy chodzili na dziewuchy.Oczywiście Tusk miał przewagę nad
        Leszkiem, bo ten jest paskudną,łysą i tępą kreaturą i kazdą dziewuchę Leszka
        Tusk kiedy chciał to mógł wypróbować.Jak miał chęć to "próbował".
        Ten epizodzik podaję pod rozwagę wszyskim czytającym wypowiedzi Leszka o Tusku.
    • adalberto3 Odzew : Donald to nie Ronald ! 24.07.05, 23:38
      • adalberto3 Re: Odzew : Donald to nie Ronald ! 24.07.05, 23:39
        Niech jeszcze poczeka i pomyśli ze 20-25 lat.
    • iza.bella.iza "Prezydent Tusk, człowiek z zasadami" 24.07.05, 23:39
      Cimoszewicz - człowiek z kwasami:)))
      • www.nasznocnik.pl Dobre ! ;-) n/t 25.07.05, 00:01
        .
      • www.nasznocnik.pl "Lech Kaczyński - człowiek z... 25.07.05, 00:03
        ...bratem" ;-)
        • iza.bella.iza Mam następne:) 25.07.05, 00:07

Maciej Giertych - człowiek z synem
          Henryka Bochniarz - człowiek kobiecy
          • kazik2005 zmien nick iza, bo tak nie przystoi... 25.07.05, 00:34
            i za tym, i za tamtym, byle placili - bo ja jestem piekna iza - i co z tego, ze
            pusta - czekam na napelnienie, na spelnienie i na kase......
            • iza.bella.iza To wszystko co jesteś w stanie wymyśleć? 25.07.05, 00:40

Oj, kiepskich wolntariuszy ma Craex:)
          • wlodek111 ej, bella iza - czy to o tobie to prawda? 25.07.05, 00:37
            a z ta GP do przesadzasz - chyba, ze masz w tym swoj "interes" - czy chodzi ci
            o Zenka P.?
            • iza.bella.iza Kaziu, Włodku itd - nie pisz tyle bo się spocisz 25.07.05, 00:41
              I paluszki spuchną, bo wprawy nie masz
          • obserwator999 Re: Mam następne:) 25.07.05, 10:36
            Cimoszewicz z Jediełłą,Długoszem,Milleren,Kwasniewskim .Rywinem.Ungierem.Oleksym
            Nikolskim,i pozostałam ,.....
      • kazik2005 czy juz nie pora na powrot z przepustki? 25.07.05, 00:29
        ales sie uparla, na te Gazete.....czy masz prowizje od wejscia na ich strone?
        • wlodek111 nie czepiaj sie izy 25.07.05, 00:39
          kazdy ma swoje upodobania - a Zenek jest znany ze swych zdolnosci....- nie, nie
          literackich.....
        • iza.bella.iza Re: czy juz nie pora na powrot z przepustki? 25.07.05, 00:43
          A do której masz wypiskę? Jeśli do północy, to się spóżniłeś:(
          • kazik2005 widze, ze terminologia jest ci nieobca...... 25.07.05, 00:48
            • rolotomasi MacDonald Tusek - hasło kampani p.rezydenckiej 25.07.05, 00:50
              ‘Tusek jest antyliderem. Znakomicie potrafi dyskontować wypowiedzi innych
              polityków, jest naprawdę świetnym komentatorem, ale nie jest dobrym kandydatem
              na prezydenta Państwa. Radzę Tusekowi zmienić zawód. Dobrze prowadziłby dziennik
              telewizyjny, lepiej od Tomka Lysa’Piotr Tymohowicz, kreator wizerunku polityków
              [od b.b.]
              KrajowyWajchowyForumowy
              Czas na reklamę>>
              ! Głosuj na Zbigniewa !
              • leszek.sopot Re: MacDonald Tusek - hasło kampani p.rezydenckie 25.07.05, 00:56
                Ej, tusek mialby byc w TV? To by cie dopiero pogielo.

i.wp.pl/a/f/jpeg/8488/tusk_krynickia380.jpeg
                • rolotomasi Re: MacDonald Tusek - hasło kampani p.rezydenckie 25.07.05, 01:02
                  Zaś by tam !
                  Niech se idzie i godo
                  Choćby z Bigosowo
                  Lebo drugo Kaszubowo
                  KrajowyWajchowyForumowy
                  Czas na reklamę>>
                  ! Głosuj na Zbigniewa !
                  • rolotomasi Re: MacDonald Tusek - hasło kampani p.rezydenckie 25.07.05, 01:08
                    Tej, SOPOT a kajzes sie podziwoł kiej cie nie było, hę?
                    *
                    • leszek.sopot Re: MacDonald Tusek - hasło kampani p.rezydenckie 25.07.05, 11:14
                      rolotomasi napisał:

> Tej, SOPOT a kajzes sie podziwoł kiej cie nie było, hę?

A, mierzi mnie coraz bardziej forum, na ktorym paleta sie tyle niewyzytych
                      internautow. Zbyt wiele chamstwa, zbyt malo intelektu.
                      • palnick MacDonald Tusk i jego prawdziwy slogan w kampanii. 25.07.05, 11:43
                        "Bóg. Ojczyzna. Honorarium."

Dwa pierwsze wyrazy mają zachęcić naiwnych do oddania na niego głosu.

Trzeci wyjaśnia o co naprawdę Mac Donaldowi chodzi :)))
                        ----
                        Hasło jest zaczerpnięte z sygnaturki jaceq'a.

• majka688 Re: ocena forumowiczow 25.07.05, 13:13
                        Leszek Sopot: "A, mierzi mnie coraz bardziej forum, na ktorym paleta sie tyle
                        niewyzytych
                        internautow. Zbyt wiele chamstwa, zbyt malo intelektu."
                        Ale Twoje wpisy nie są wiele lepsze (jedyna zaleta: brak wulgaryzmów). Napad na
                        Tuska, z pominięciem polityków, którzy po stokroć bardziej zasługują na
                        negatywną ocenę, jest nierzetelny. Sprawia wrażenie osobistych porachunków.
                        • leszek.sopot Re: ocena forumowiczow 25.07.05, 13:28
                          Czy to jest watek o innych kandydatach, czy o Tusku? Co rozumiesz pod
                          pojeciem "napad"?
                          Swoja droga, czy zwolennikow Tuska nie denerwuje to, ze nastepny tzw. prawicowy
                          kandydat buduje swoja wyborcza propagande tylko na krytyce przeciwnika? Dla
                          mnie jest to wyrazna oznaka slabosci kandydatow tzw. prawicowych, ktorzy w
                          kolko mowia o lustracji, teczka i SLD. W czym ta gadanina Tuska jest lepsza od
                          gadaniny Krzaklewskiego sprzed kilku lat? Wowczas tez przeciwnikiem AWS byl
                          Cimoszewicz i na krytyce SLD budowano propagande i zdobywano poparcie. Jakie
                          byly rzady po zwyciestwie AWS nie musze chyba przypominac.
                          • majka688 Re: ocena forumowiczow 25.07.05, 13:59
                            Zgoda, w jednym wpisie poruszyłam dwie kwestie, przez co jest niejasny. Ale
                            chodziło mi głównie o Tuska. Nie znam go osobiście, więc nie mogę ani
                            potwierdzić, ani zaprzeczyć, że koncentruje się na teczkach i krytykowaniu SLD.
                            Z wypowiedzi w mediach wynika co innego. Tusk nie chce, aby wokół teczek
                            toczyła się debata. Ale gdy go pytają dziennikarze - odpowiada. Podobnie jest z
                            SLD. Przez cały czas ta partia zajmuje w mediach specjalną pozycję. To już jest
                            niestrawne - ilość i jakość informacji o SLD. Skąd wiesz, czy dziennikarze nie
                            wycinają innych wypowiedzi Tuska?
                            • leszek.sopot Re: ocena forumowiczow 25.07.05, 15:55
                              majka688 napisała:

> Zgoda, w jednym wpisie poruszyłam dwie kwestie, przez co jest niejasny.

Ja w swoim poscie na pewno tez zby skrotowo napisalem o co chodzi. Uderzylo
                              mnie bowiem to, ze przy prezentacji swojego hasla wyborczego Donald mowil tylko
                              o wadach SLD, a przeciez tych wad nie jest takze pozbawiona prawa strona sceny
                              politycznej. O mizerii polskiej prawicy (albo obecnych liderow tej prawicy)
                              swiadczy chocby dotychczasowy sukcec w rankingach Cimoszewicza, ktory przeciez
                              reprezentuje skompromitowana formacje polityczna. Irytuje mnie, ze nawet przy
                              takich okazjach Tusk posluzyl sie argumentami antyeseldowskimi, a nie
                              powiedzial i nie potwierdzil na przykladach dzialania wlasnej partii,
                              jak "zasady Tuska" maja wygladac. Ja o jego zasadach, na podstawie ktorych
                              podejmowal w przeszlosci decyzje, mam zdanie negatywne.

> Ale chodziło mi głównie o Tuska. Nie znam go osobiście,

Coz, ja go znalem.

> więc nie mogę ani
                              > potwierdzić, ani zaprzeczyć, że koncentruje się na teczkach i krytykowaniu
                              SLD. Z wypowiedzi w mediach wynika co innego. Tusk nie chce, aby wokół teczek
                              > toczyła się debata. Ale gdy go pytają dziennikarze - odpowiada. Podobnie jest
                              z SLD. Przez cały czas ta partia zajmuje w mediach specjalną pozycję. To już
                              jest niestrawne - ilość i jakość informacji o SLD. Skąd wiesz, czy dziennikarze
                              nie wycinają innych wypowiedzi Tuska?

Nie wiem czy wycinaja. Raczej przekazuja te tresc z jego wystapien, ktora albo
                              dziennikarza najbardziej zainteresowala, albo tez o pewnych tematach najwiecej
                              mowil. Duza relacje z prezentacji hasla Tuska mozna znalezc na onecie
                              (autorstwa PAP). Potwierdza ona, ze zasady pojmuje on jako krytykowanie SLD.
                              Link:
                              wiadomosci.onet.pl/1135124,11,item.html
            • iza.bella.iza Nie jest:) 25.07.05, 00:52
              Bo to ja wypisuję przepustki:)))
              • kazik2005 podziwiam poczucie humoru i to, ze sie nie obra... 25.07.05, 00:54
                podziwiam poczucie humoru i to, ze sie nie obrazasz - ;} - chyle czola...
                Ale z ta GP - to prawda - jest niewiarygodna i to az za bardzo....
                • iza.bella.iza Re: podziwiam poczucie humoru i to, ze sie nie ob 25.07.05, 00:57
                  kazik2005 napisał:

> podziwiam poczucie humoru i to, ze sie nie obrazasz - ;} - chyle czola...

Dzięki, ale nie lubię takich dogryzek jakimi mnie poczęstowałeś.

> Ale z ta GP - to prawda - jest niewiarygodna i to az za bardzo....

Tak? A dlaczego tak twierdzisz? Czytasz ją w ogóle czy powtarzasz zasłyszane
                  opinie. A może mylisz GP z ND?
                  • kazik2005 kiedys czytalem, dawno, dawno temu... 25.07.05, 01:01
                    myslalem, ze juz nie bede, ale twoj link i komentarze spowodowaly, ze chyba
                    znowu przeczytam, przynajmniej ostatni numer...
                    • iza.bella.iza Re: kiedys czytalem, dawno, dawno temu... 25.07.05, 01:10
                      Wiele się tam zmieniło. Wierzbicki odszedł.
          • kazik2005 nie lubie cimoszewicza, ale GP jeszcze bardziej... 25.07.05, 00:52
            ale nad gustami sie nie dyskutuje -
            powiedz cos od siebie o tym kandydacie - ze stary, ze lysy, ze bufon, ze .....
            cokolwiek, ale nie odsylaj do tego szmatlawca.....
            • iza.bella.iza Re: nie lubie cimoszewicza, ale GP jeszcze bardzi 25.07.05, 00:55
              kazik2005 napisał:

> ale nad gustami sie nie dyskutuje -
              > powiedz cos od siebie o tym kandydacie - ze stary, ze lysy, ze bufon,
              ze .....
              > cokolwiek, ale nie odsylaj do tego szmatlawca.....

Robię co chcę.
              • kazik2005 na tym polega demokracja... 25.07.05, 00:57
                jezeli jestes w "legal drinking age" - to wszystko w porzadku.....
    • iza.bella.iza już byłam i zamówiłam wizytę dla ciebie:) n/t 25.07.05, 00:38

• obserwator999 Re: już byłam i zamówiłam wizytę dla ciebie:) n/t 25.07.05, 10:42
        PZPR-wiece ku czci,kolejki,marsze,zyciorysy sk....Lenin.Marks,teorie walki klas
        beznadzieja stracone lata,Z tego gno... wypłyneli znowy przepotwarzyli sie sa
        znowu z nami chca rzadzić kierować tzw kraśc na potege.nie nadaja sie do
        niczego ich teoeie gospodarcze sprawdziły sie w Kubie.Ich jedyne motto to jak
        najlepiej dla TOWARZYSZY.Juz dość Glosuje na PO
      • obserwator999 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.05, 10:43
        PZPR-wiece ku czci,kolejki,marsze,zyciorysy sk....Lenin.Marks,teorie walki klas
        beznadzieja stracone lata,Z tego gno... wypłyneli znowy przepotwarzyli sie sa
        znowu z nami chca rzadzić kierować tzw kraśc na potege.nie nadaja sie do
        niczego ich teoeie gospodarcze sprawdziły sie w Kubie.Ich jedyne motto to jak
        najlepiej dla TOWARZYSZY.Juz dość Glosuje na PO
    • douglasmclloyd Re: Tusk ujawnia hasło... 25.07.05, 17:08
      mimimimichnik napisał:

Zapytaj Cimoszewicza: PZPR->SdPR->SLD.
    • mp84 Nie wiadomo co to za zasady... 25.07.05, 17:11
      Tusk i PO ostatnio tracą w sondazach bo widac nieumiejetnie prowadza kampanie.
      A szkoda bo to jedyna normalna partia w Polsce.
      • palnick Re: Nie wiadomo co to za zasady...alez wiadomo. 25.07.05, 17:20
        mp84 napisał:

> Tusk i PO ostatnio tracą w sondazach bo widac nieumiejetnie prowadza
        kampanie.
        -------------
        Raczej dlatego, że nie mają niczego do zaproponowania. Może poza sobą na
        stanowiskach i chcą zrobić meduzę prezydentem:)
        ------------
        > A szkoda bo to jedyna normalna partia w Polsce.
        -----------
        To jest normalna partia?

Rząd Rokity skieruje Polskę na nowe tory; "Nie będzie kontynuacji, tylko
        szarpnięcie cugli" groźnie zapowiada premier in spe. Dzieci nie będą się
        demoralizowały tylko uczyły, bo "w kwestii wydłużenia lekcji w szkołach z 45
        minut do 1 godziny, PO zaproponuje ogólnokrajowe referendum". Blady strach padł
        na biurokratów: "PO chce też zmniejszenie o co najmniej 20 proc. administracji
        centralnej". Rozkwitnie gospodarka: "Ludzie młodzi, rozpoczynający swoją
        pierwszą pracę, byliby zwolnieni z obowiązku płacenia składki ZUS". Odetchną
        obywatele: "PIT będzie wyglądał, jak pocztówka z wakacji".

Rozbudowana wersja programu "Zobowiązanie Sierpniowe" ma być dostępna,
        oczywiście, w sierpniu. Satyrycy już zacierają ręce.

• iza.bella.iza Satyrycy już zacierają ręce? 25.07.05, 18:11
          Może i tak, ale palnick w kierunku satyrycznym nie ma talentu. Chciał zakpić z
          PO a wyszedł mu pean pochwalny:)
          • palnick Re: Satyrycy już zacierają ręce? 25.07.05, 18:17
            iza.bella.iza napisała:

> Może i tak, ale palnick w kierunku satyrycznym nie ma talentu. Chciał zakpić
            z
            > PO a wyszedł mu pean pochwalny:)
            >----------------
            Oto dlaczego w Polsce rządzą oszuści - piękne kobiety wierzą w to co oni im
            obiecują przed stosunkiem..pardon przed wyborami :)
            >
            • borbali [...] 25.07.05, 22:13
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • jaslon TUSK !!! TUSK !!! TUSK !!! 25.07.05, 19:10
      Nie dajcie się mamić UWodzowi i GWazetce. Dosyć kompromisów.
      Czas dobić czerwonego gada (komuchokrację) i budować nową, antykomunistyczną
      lewicę!!! Nie dajcie się mamić SLD-owcom i ich klakierom. Całkowite odsunięcie
      od Sejmu i jakiejkolwiek władzy komuchokratów jest jedynym realnym do
      osiągnięcia celem dla ludzi o lewicowych poglądach! Nie dajcie się więc
      straszyć jakąś wydumaną skrajną prawicą i faszyzmem.
      Tylko wypchnięcie z polityki komunistycznego pomiotu daje szansę na budowanie
      prawdziwych partii lewicowych i centro-lewicowych. A, że przez cztery lata
      będzie rządził PO i PiS? To tacy sami Polacy jak my, a na pewno uczciwsi niż
      komuchokraci pokroju Millera, Kwaśniewskiego i Cimoszewicza! Oby tylko się
      dogadali i rządzili zgodnie przez całą kadencję.

JA Slon
      • rolotomasi MacDonald Tusek 25.07.05, 22:26
        było>> 'Oto dlaczego w Polsce rządzą oszuści - bo kobiety wierzą w to co oni im
        obiecują przed współ.życiem, tj. przed wyborem ' koniec cycatu
        KrajowyWajchowyForumowy
        Czas na reklamę>>
        ! Głosuj na Zbigniewa !
    • borbali Donald Tusk-człowiek z zasadami 25.07.05, 22:30
      Już chyba namłócono ze 100 postów,ale nie wiadomo jakie jest hasło wyborcze
      Tuska.Uzupełniam więc tę lukę.
      Donald Tusk-człowiek z zasadami.
      I który z kandydatów podskoczy do niego?.
      • rolotomasi MacDonald Tusek-człowiek bez kręgosłupa 25.07.05, 22:41
        Hasło, jak każde inne, tylko że brak jakiejkolwiek kompatybilności sloganu wybor
        -czego z kandydem, hłe hłe

(Od razu widać, że fo.kolega masz mniej lat niż Tusek w polityce siedzi i
        innych wodzi, a jest tego 25, niestety<> bo bezpłodne wciąż to lata, a za to ze
        szkodą dla Kraju, co widać słychać i czuć )
        KrajowyWajchowyForumowy
        Czas na reklamę>>
        ! Głosuj na Zbigniewa !
        • borbali Re: MacDonald Tusk-człowiek z zasadami 25.07.05, 23:11
          Jeżeli twierdzisz,że Tusk siedzi w polityce 25lat[co jest kłamstwem] i były to
          bezpłone lata to jak jego działalność mogła być szkodliwa dla kraju o co
          oskarżasz obecnego kandydata na prezydenta.Gdzie tu jest kompatybilność twojej
          wypowiedzi z rzeczywistością.Tu nawet brak kszty logiki dorosły dyskutancie.
          Przestań kompromitować takimi bzdetami siebie i swojego ulubieńca Zbigniewa.On
          zasługuje na dużo lepszego adwokata.
          • rolotomasi Re: MacDonald Tusek- człowiek bez (..) 25.07.05, 23:43
            'że Tusk siedzi w polityce 25lat[co jest kłamstwem] '
            A Ja>> hłe hłe hłe
            !
            Czas na reklamę>>
            ! Głosuj na Zbigniewa !
          • palnick Donald Franciszek TUSK zarobił ponad 2miliony PLN 26.07.05, 00:26

Autor: mlodygniewny1
            Data: 25.07.2005 23:46

Donaldzie Franciszku TUSK,urodzony 22 kwietnia 1957 roku zarobiłeś za ostatnie
            8 lat z publicznej kasy ponad dwa miliony złotych.Za co?
            Za to,że przez 4lata byłeś w Senacie i przez 4lata w Sejmie=czyli za nic
            nierobienie.
            Czy Ty wiesz Donaldzie Franciszku TUSK,że nasi rodacy w liczbie 20milionów
            otrzymują PIT roczny z dochodami do 10tysięcy złotych rocznie - w tym pracujący
            otrzymujący różne świadczenia takie min.jak emerytury i renty etc.
            A zatem Ci rodacy muszą żyć 200lat/dwieście lat ,by otrzymać dwa miliony złotych
            a Ty otrzymałeś te dwa miliony z publicznych pieniędzy za ostatnie osiem lat
            pracy czyli jak miałeś 40-48lat swego życia.
            a teraz zamilknę,bo...
            ----------------
            Prostuję. Mac Donald Tusk bierze tę kasę już 10 lat. I takie są jego zasady :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka