t-800 Re: Cimoszewicz: kampania oszczerstw odbije się n 28.08.05, 14:45 Dość tych oszczerstw, że Jarucka zaburzona i że ją Tusk nasłał. Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: Cimoszewicz: kampania oszczerstw odbije się n 28.08.05, 14:55 a skąd to był Kubuś Puchatek- mordka cała wymazana, bo nażarł sie miodku z donosicielstwa, a krzyś-tusk go nie upilnował.. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 15:53 Kubuś puchatek ma sie dobrze, w przeciwieństwie do klamcy Cimoszewicza, ktory nie ma nawet miodku, tylko Skunksa o nazwisku zbliżonym do nazwy calkiem dobrej wody mineralnej Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 16:06 studioturos napisał: i cos jakby się mnie czepił??? Hmm ;} Kubuś Puchatek niewątpliwie ma się dobrze, I miejsce na liście świetokrzyskiej od Krzysia dostał. Pytanie jak poczuje się krzyś kiedy obżarstwo misia o bardzo małym rozumku, ale bardzo duzym apetycie wyjdzie na jaw..oj będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 16:07 a i nic nie pomoże tłumaczenie ,ze prosiaczek to swinia.... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 16:21 amrra napisała: > a i nic nie pomoże tłumaczenie ,ze prosiaczek to swinia.... Lepszy prosiaczek w zagrodzie niz skunks w ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 16:20 amrra napisała: > Pytanie jak poczuje się krzyś kiedy obżarstwo misia > o bardzo małym rozumku, ale bardzo duzym apetycie > wyjdzie na jaw..oj będzie się działo Nie bardzo rozumiem co ma Pinokio do Kubusia, a mieszanie w to Krzysia uwazam za przedwczesne... Pytanie brzmi: CO sie bedzie dzialo!? Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 16:54 studioturos napisał: > Nie bardzo rozumiem co ma Pinokio do Kubusia, a mieszanie w to Krzysia uwazam > za przedwczesne... Nie wiem dlaczego nie rozumiesz sam siebie? dla mnie pinokio to inna bajka - to prosiaczka przebrali za skunksa, ale to prosiaczek i mieszaj mi tu bajek, Krzysia nikt nie miesza ale to Kubus Puchatek namieszał, oj namieszał miodku z dziegciem, obżarł sie nim tak, że wszyscy widzeli i wiedzą,że miś jest krzysia teraz nie wiadomo..oj będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 16:56 o boszszeee, to do tego pasztetu, dorzucacie jeszcze bajeczki. Tego najwieksi uczeni nie przewidzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 17:12 mysz_polna5 napisała: uczeni wielu rzeczy nie przewidzieli to nie sa teksty dla uczonych...absolutnie nie co do pasztetu, to mówię stanowcze: Nie! dla pasztetu z prosiaczka a Krzyś powinien szykowac gorącą kapiel wymazanej w miodku mordki Kubusia Puchatka bo mu wypaprze cała kampanię... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 17:37 amrra napisała: > mysz_polna5 napisała: > > uczeni wielu rzeczy nie przewidzieli > to nie sa teksty dla uczonych...absolutnie nie A Skunksa należy najpierw przewietrzyc, a dopieor potem wymyć - najlepeij w naleczowiance! Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 18:22 Ja nie sadze ze to chodzi tylko o nie zaplacenie podatku, placza w klamstwach skunksy zastanawiajace jest cos innego. gdyby faktycznie chodzilo o kombinacje z "brakiem pamieci" to by powiedzial kurcze ja to uregulowac jestem gotowy , jesli wykorzystalem luke w prawie i to jest zle widziane to gotowy jestem ta sprawe uregulowac jak kazdy. Powiedzialby cokolwiek prostego jesli poslugiwal sie tlumaczeniem- ja zapomnialem. Ja mysle ze sprawa jest duzo powazniejsza. Przeplyw pieniedzy z okradanych spolek panstwowych. Ja mysle ze mamy doczynienia z systemem do ktorego kluczem jest zagadka skad mialyby pochodzic pieniadze na zakup akcji. W bajke o zabawie w maklera corki juz chyba nikt nie wierzy. Ta historyjka miala tylko wyjasnic zrodlo pochodzenia pieniedzy. Do sprawdzenie jest czy istnieje system ktory funkcjonuje w Polsce a mysle o mozliwosci sprawdzenia przez us zawartosci kat z akcjami. Nie wiem dlaczego podal ,zglosil posiadanie akcji w ogole cimoszewicz ? O co chodzilo ?jedna z moich hipotez jest ze pienidze byly dla corki w USA. Zeby mogla nabyc cokolwiek za te pieniadze musialby udowodnic ich pochodzenie. Sa od tatusia ,tatus sprzedal akcje.Nie chodzilo o to zeby cokolwiek zglaszac w Polsce . To nie jest problemem w systemie pzpr-sld. W Polsce on czuje sie bezkarny. Ani urzadu skarbowego ani prokuratora nie musi sie obawiac zaden aferzysta z sld-ponosic jakiekolwiek konsekwencje. O co wiec chodzilo ? O legalizacje pieniedzy wytransferownych do corki? W USA nie ma zartow . Moglby wprawdzie zawiesc w walizce z paszportem dyplomatycznym, ale zeby za te pieniadze nabyc np dom to trzeba jednak posiadac tzw legalne pieniadze.I to moglo byc klopotem.Jesli historia z corka nie ma miec funkcji jaka teraz ma pani J . Mydlenie oczu. Moze zadne transakcje miedzy USA-corka a Polska-tatusiem cimoszewiczem w ogole nie mialay miejsca. Mysle ze w rozwiklaniu zagadki byloby mozliwe gdyby udalo sie dostac do informacji kto w Polsce posiada akcje i w jakiej ilosci z polskich spolek Ja podejrzewam ze politycy nabrali wody w usta i nam tutaj mydla z jarucka. Jest jeszcze nie wyjasnione , nikt tak naprawde nie wie dlaczego zatrzymano modrzejewskiego.Ja mysle ze ktoras z podgrup przestepczych,frakcji -sld byla niezadowolona z podzialu lupem. Lupem moglyby byc akcje np Orlenu. Mozliwe jest ze to jest przyczyna dla ktorej cimoszewicz sprzedal szybko akcje. Jeszcze inna hipoteza jest ze sprzedal akcje wtedy gdy spelnil prozbe cimoszewicza miller. Cimoszewicz zostal szefem MSZ. Czyzby zaplacil za posade ? Gdzie wplacil i komu pieniadze ? Fundacji" bez granic"? Przypomne ze to on jest autorem ekspertyzy ktora zaslaniala sie kwasniewska podczas przesluchania przed komisja orlenowska,gdy odmawiala podania listy nazwisk "dobroczyncow". Wyrazny jest system zaleznosci. Ekspertyza od marszalka sejmu ? Ekspertyza ktora blokowala prace dochodzeniowa reprezentantow sejmu -komisji ? Bardzo dziwne . Ten sam ekspert cimoszewicz startuje w wyborach i kto jest szefem komitetu wyborczego ? Kwasniewska . Kim jest kwasniewska wlasciwie ? Zona prezydenta. Apolityczna jak kandydat -cimoszewicz ?Polacy wybierajac prezydenta glosowali na kwasniewskiego. Kto dal legitymacje kwasniewskiej do mieszania w polityce ? Mamy takze sprawe wiezowca zakupinego przez MSZnp. Wiemy ze zostal przeplacony . MSZ zaplacilo duzo wiecej niz byl-jest wart. Tzn inwestor dostal o wiele wiecej niz warty jest ten budynek . Obserwujemy juz nie raz ze polskie panstwowe przedsiebiorstwa kupuja rozne obiekty przeplacajac za nie. Potem roznica miedzy wartoscia a faktycznie zaplacona cena wraca ....na kata prywatne urzednikow. A z drugiej strony obiekty i przedsiebiorstwa sprzedawane sa za bezcen wybranej grupie ludzi. Mysle ze sledzenie dzalalnosci ludzi pzpr-sld jest kluczem do wyjasnienia pochodzenia ich majatkow.Lupow.Mysle ze sprawa cimoszewicza jest wpadka. Dziwie sie ze dziennikarze nabrali wody w usta .Politycy tez. Mysle ze nie tylko cimoszewicz jest wplatany w akcje z akcjami -dlatego kolesiostwo tak go broni i za wszelka cene nie chca dopuscic Kaczek do rzadzenia. Kwasniewski mowil ze sie boji o panstwo . Tylko panstwo to dla kwasniewskiego pzpr-sld. Jemu nie udalo sie przebrnac przez bariere psychologiczna ktora pozwolilaby mu na traktowanie panstwa inaczej niz lup dla kolesiow. Sytuacja polski jest dramatyczna . Gdy EU dwa lata temu chcialo podjac dzialanie w zwiazku z Bialorusia cimoszewicz staral sie blokowac dzialalnosc EU. Teraz sa klopoty. O obsadzeniu swoimi ludzmi-kolesiami placowek dyplomatycznych wspomne tylko. Mamy doczynienia z zawlaszczeniem panstwa przez organizacje paramafijna . Skutecznie manipulowani Polacy dokonujac wyborow w urnach dali tej organizacji legitymacje, niestety . Czuje sie bezkarne pzpr-ub - sld. MSZ mozna uznac za organizacje kolesiow.I ta instytucja MSZ nabylo wiezowiec ktory mialby byc obiektem z ktorego mozna byloby prowadzic dzialalnosc szpiegowska.... To hipotezy , proba zebrania ogolnie dostepnych faktow. O tym jak sld funkcjonuje , o systemie wewnetrznej informacji dowiedzielismy sie podczas wpadki ,afery starachowickiej, kolesie informuja sie nawzajem o zagrozeniu.Nie bedzie latwo. Pzpr -sld przystapilo do wyborow. Mafia bierze udzial w wyborach.Z tego trzeba zdac sobie sprawe. Zupelnie legalnie.Po wszystkich nie wyjasnionych aferach. Z Czyzewskim w tle-prokurator ktoremu udalo sie zbiec, smierci Papaly, i wielu innych. Nieodzalowanego Karpa.... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: WITAMY II ZMIANĘ 28.08.05, 17:35 Ale ja ciagle nie wiem co sie bedzie dzialo? Chyba ze mamy do czynienia z jeszcze jedna bajka - o Kopciuszku, ktoremu teraz bucika szukaja, jak znajda, to wloza na nozke i oglosza księżniczka... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kiepska sprawa 28.08.05, 17:12 Czy ktoś kazał Tuskowi w taka prowokację wchodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kiepska sprawa 28.08.05, 17:14 W jaką prowokację? Cimoszewicz sam zatajał swoje akcje i zyski z akcji, Tusk mu nie kazał. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Kiepska sprawa 28.08.05, 17:39 uu1 napisała: > Czy ktoś kazał Tuskowi w taka prowokację wchodzić? Zastosowali zasade uderz w stol, a Nalecz zacznie klamac. i udalo sie. Polecam klamstwa Nalecza w ocenie galby - swietne! www.galba.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zhk S...anie w banie 28.08.05, 15:43 Kogo to już wszystko obchodzi? Cimoszko cwaniaczył przy akcjach, pożyczkach itd. Trochę przecwaniaczył, bo jeśli taki mundry giełdowy gracz, to jak sięmoże tak kretyńsko tłumaczyć, jak tumat z "Pierdziszewa", że sięp omylił (4 razy) w oświadczeniu. Koń dorożarski by się uśmiał. "Mąż stanu" to on jest ale chyba nietrzeźwiego. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos UWAGA KLONY! Dziś bajka pt. 28.08.05, 16:28 Kubus Puchatek Nalezy przeczytac zanim sie zacznie pisac. Kubus mial maly rozumek ale serce dobre! I ono nie wiadomo czy bylo po lewej stronie, z pluszakami roznie bywa! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Przemielony pasztet z kandydatow na... 28.08.05, 16:44 prezydenta Polski ~ oczywiscie: Cimoch ~ cimosi, a wlasciwie to jest 4 krotnie pomylony. Kto chce pomylonego na prezydenta, ma sznase wybrac. Ja go dyskwalifikuje!!! Kaczynski ~ kaczy, Tusk ~ harcerzyk. Kto wie moze okazac sie zuchem? Bochniarzowa ~ baba, wiec odpada. Pozostali folklor wyborczy. I badz tu madry wyborco, kogo wybrac ;)))? Nie ma to jak kiedys bywalo. Jak mowia kroniki historyczne, jeden kandydat dostawal 98.9% poparcia. LeFicy znow cos sie marzy. Coz czasy tak paskudne, ze i marzenia sie nie spelniaja. Odpowiedz Link Zgłoś