malarz2 02.09.05, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gmeger Lech nie jest profesorem! 13.09.05, 23:58 Lech Kaczyński nie jest profesorem prawa! jest doktorem habilitowanym, byl zatrudniony na wydziale prawa uniwersytetu kardynała stefana wyszynskiego w warszawie na stanowisku profesora. obecnie, nie ma go na liscie pracownikow na stronie wydzialu prawa i administracji uksw. skoro tam nie pracuje to nie mozna go nazywac profesorem. nawet jesli by tam pracowal to moim zdaniem nie powinno sie go tak nazywac bo bylby profesorem tylko na tej uczelni, poza nia jest dr hab. mozliwe ze sie myle, ale takie mam wrazenie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.d.r.o Re: Lech nie jest profesorem! 04.10.05, 23:17 gmeger napisał: > Lech Kaczyński nie jest profesorem prawa! jest doktorem habilitowanym. a kogo to interesuje, skoro Rydzyk tak go nazywa, to JEST profesorem i kropka, a jak komus sie nie podoba to mit Gewalt geht alles. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Lech Kaczyński (PiS). Postawny menszczyzna!! 14.09.05, 00:03 bi.gazeta.pl/im/5/1920/z1920945G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Zegarek z podpisem PISKORSKIEGO! Pokazuje! 14.09.05, 02:04 I jak mu nie wstyd???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.d.r.o Re: Zegarek z podpisem PISKORSKIEGO! Pokazuje! 04.10.05, 23:22 kropekuk napisał: > I jak mu nie wstyd???!!! gdyby wiedzial co to wstyd, to by nigdy nie zabiegal o poparcie sekty Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
xx444 LECH KACZYŃSKI {PIS} 14.09.05, 22:57 MOIM ZDANIEM BĘDĄ LEPSZ RZĄDY,gdy wygra PIS.Czego z całego serca Państwu życzę Odpowiedz Link Zgłoś
ciuparaka Re: LECH KACZYŃSKI {PIS} 29.09.05, 21:57 xx444 napisała: > MOIM ZDANIEM BĘDĄ LEPSZ RZĄDY,gdy wygra PIS.Czego z całego serca Państwu życzę jestem za ,jestem za !!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ania9939 Lech Kaczyńsi {PIS.} 14.09.05, 23:04 Ja będę głosowała na PIS.Uważam,że są tam uczciwi ludzie.Mam nadzieję,że wreszcie będzie porządek w tym kraju.Mam już dość wiadomości o złodziejach w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.d.r.o Re: Lech Kaczyńsi {PIS.} 04.10.05, 23:25 ania9939 napisała: > Ja będę głosowała na PIS. to sie spoznilas kochana, bo wybory parlamentarne juz byly. Teraz glosujemy na OSOBE, jedna z niewielu mozliwosci skorzystania z bezposredniej demokracji. Jesli zas wierzysz, ze uczciwi ludzie to ludzie Rydzyka, to Ci bardzo wspolczuje. No coz pozostaje tylko modlitwa o oswiecenie Ducha sw. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr1109 Lech Kaczyński 21.09.05, 19:03 Lech Kaczyński odpowiada za drakońskie !!!! podwyżki opłat za użytkowanie wieczyste i wstrzymanie przekształcania dzierżawy wieczystej w prawo własności. To działania bardziej niebezpieczne niż komunistyczne "domiary" czy podwyżki cen żywności. Równocześnie bez oglądania się na infrastrukturę miasta każdy wolny skrawek przekazano obcemu kapitałowi, nie bez osobistych korzyści dla urzędników - przykład budynek wzniesiony na parkingu przed Metalexsportem. Rządy Kaczyńskiego w Warszawie wcale nie cechuje prawo i sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd [...] 21.09.05, 19:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna53 [...] 22.09.05, 08:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 Lechowi rosnie....bo ma jaja....w przeciwieństwie 27.09.05, 23:05 do lapsowatego Donalda Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.d.r.o Re: Lechowi rosnie....bo ma jaja....w przeciwieńs 04.10.05, 23:20 mika68 napisała: > do lapsowatego Donalda te jego jaja nawet maja nazwe - na imie im Rydzyk i Rodzina RM. Skoro Rydzykowej Polski chca Polacy, to prosze, olejcie wybory, albo glosujcie na kandydata Rydzyka. Dla ucziwych chrzescijan taka rekomendacja mowi sama za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś