Dodaj do ulubionych

Prezydentem w latach 2005-2010 będzie w Polsce

09.09.05, 01:09
Lech Kaczyński.
Tak zostało ustalone, na zapomnianym już spotkaniu,przez wszystkie liczące
się siły polityczne w Kraju.Cała kampania wyborcza jest uroczą zabawą dla
wszystkich.Dla polityków przede wszystkim a dla reszty w zależności od IQ.
Bawmy się więc i uśmiechajmy do siebie wzajemnie!
Obserwuj wątek
    • masz99 Re: Prezydentem w latach 2005-2010 będzie w Polsc 09.09.05, 01:10
      Ale przyznasz, jesli tak sie nie stanie, ze jestes naiwna ofiara spiskowej
      teorii dziejow?

homosovieticus napisał:

> Lech Kaczyński.
      > Tak zostało ustalone, na zapomnianym już spotkaniu,przez wszystkie liczące
      > się siły polityczne w Kraju.Cała kampania wyborcza jest uroczą zabawą dla
      > wszystkich.Dla polityków przede wszystkim a dla reszty w zależności od IQ.
      > Bawmy się więc i uśmiechajmy do siebie wzajemnie!
      • homosovieticus Re: Prezydentem w latach 2005-2010 będzie w Polsc 09.09.05, 01:25
        Ofiarą to jestem od dawna.
        Mogę więc być i naiwną i spiskowej teorii dziejów.
        • maksimum Re: Prezydentem w latach 2005-2010 będzie w Polsc 09.09.05, 04:18
          homosovieticus napisał:

> Ofiarą to jestem od dawna.
          > Mogę więc być i naiwną i spiskowej teorii dziejów.

Naiwny to nie jestes,bo przewidziales,ze Agassi pokona Blake'a,wiec pozostaje Ci
          byc w spiskowej teorii dziejow.
          • homosovieticus Re: Prezydentem w latach 2005-2010 będzie w Polsc 09.09.05, 06:19
            Przewidzieć zwycięstwo Agassiego nad Blakiem nie było trudno.Wystarczyło tylko
            tylko porównać ilość gemów jakie obaj rozegrali na turniejach w USopenseries z
            ilością gemów rozegranych przez Kurnikową w 2003 w pojdynku z Billy Holiday i
            wynik zcałkować podwójnie.
    • merrigold na jakim to zebraniu ustalono? 09.09.05, 02:29

• kropekuk Juz dawno. W MAGDALENCE. n/t 09.09.05, 02:30

• homosovieticus Re: Juz dawno. W MAGDALENCE. n/t 09.09.05, 06:14
          Mądrzeje nasz forumowy przygłup w zadziwiająco szybkim tempie.
      • snajper55 W Knesecie. ;)) __nt 10.09.05, 14:58
        merrigold napisał:

>
    • homosovieticus Lech Kaczyński będzie Prezydentem 09.09.05, 14:13
      Dlaczego tak mało rozsądnych forumowiczów jest wsród piszacych na forum Kraj?
      Dlaczego nie chcą uwierzyć w coś co ma największe prawdopodobieństwo?
      Wałęsa popierajacy Tuska jest dowodem na to,że Prezydentem zostanie
      Kaczyński.Przecież to takie proste.Prawda,że nieoczywiste, ale proste.
      • snajper55 Re: Lech Kaczyński będzie Prezydentem 10.09.05, 14:59
        homosovieticus napisał:

> Dlaczego tak mało rozsądnych forumowiczów jest wsród piszacych na forum Kraj?
        > Dlaczego nie chcą uwierzyć w coś co ma największe prawdopodobieństwo?
        > Wałęsa popierajacy Tuska jest dowodem na to,że Prezydentem zostanie
        > Kaczyński.Przecież to takie proste.Prawda,że nieoczywiste, ale proste.

Rydzyk popierający Kaczyńskiego jest dowodem, że prezydentem będzie Tusk.

S.
    • freemason Lech Kaczyński będzie w latach 2005-10 prezydentem 09.09.05, 14:55
      ... Warszawy!

Ku uciesze znacznej części jej mieszkańców i ku utrapieniu innej:)
      • homosovieticus Prezydentem Warszawy już był.I to dobrym ! 09.09.05, 15:47
        • freemason Re: Prezydentem Warszawy już był.I to dobrym ! 10.09.05, 00:00
          Nie, jeszcze jest (być może jednak tkwię w nieświadomości?) :)

Nie chcę wchodzić w dyskusje czy Kaczyński jest dobrym czy złym prezydentem -
          wiele możnaby powiedzieć in plus, parę też rzeczy in minus.

Chodzi mi o to, że nie ma najmniejszych szans na wygraną wyborczą (a kiepskie -
          moim zdaniem - na wejście do drugiej tury) - z kilku conajmniej powodów.

Na jakiej podstawie twierdzisz, ze jest inaczej? Oświeć nas!
        • snajper55 Jest do dupy prezydentem !!! ___nt 10.09.05, 15:00

• homosovieticus [...] 10.09.05, 17:03
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • snajper55 No i Kaczyński jako prezydent Warszawy. 10.09.05, 17:31
              Inwestycje zamrożone, budowa mostu północnego opóźniona o lata, kłotnie w
              samorządzie, skupianie wszystkich decyzji w jednym ręku, niepodejmowanie
              decyzji, impotencja inwestycyjna, strata unijnych pieniędzy, itp, itd. To nie
              jest prezydent, to jest figurant.

S.
        • idiotyzmy-kacze Re: Prezydentem Warszawy już był - beznadziejnym 07.10.05, 23:52
          Pokazał jakim jest nieudacznikiem i miernotą. Dlatego też w Warszawie, gdzie już go poznano Kaczyński przegrywa z Tuskiem już w I turze.
    • homosovieticus Lech Kaczyński "seks nie jest esencją życia " 09.09.05, 15:54
      Trzy pytania, trzy odpowiedzi

Dlaczego zdecydował się pan startować w wyborach prezydenckich?

Lech Kaczyński: Ze względu na stosunkowo wysoką popularność, którą przez
      dłuższy czas miałem w rankingu polityków. (Ta popularność) dawała nadzieję na
      to, że mam jakieś szanse. Gdyby nie moja działalność na stanowisku ministra
      sprawiedliwości, gdyby nie to, że mój brat utworzył Prawo i Sprawiedliwość, to
      bym oczywiście nigdy na coś takiego się nie zdecydował. Poparcie społeczne daje
      nadzieję na przeforsowanie zmian w skali kraju… Po drugie, myślę, że obecnie
      jest jakaś szansa dla Polski. Jest pewna szansa istotnej zmiany. Zmiany w
      kwestii wartości, na których się opiera państwo. Mam na myśli tradycję
      niepodległościową, jako fundament przemian w Polsce. Nasze państwo wymaga
      istotnego oczyszczenia. Oczywiście, prezydent to osoba w Polsce, która nie ma
      dużo bezpośredniej władzy, natomiast ma potężne wpływy. Mówię o wpływach
      oficjalnych, nie mówię o tworzeniu nieoficjalnych układów, tym bardziej w
      gospodarce. Prezydent to postać, która ma mocny mandat – pochodzący z wyboru
      powszechnego. Prezydent może oddziaływać na rzeczywistość, nawet jeżeli nie ma
      władzy bezpośrednio decyzyjnej. Chciałbym dobrze przysłużyć się Polsce jeśli
      chodzi o zmianę aksjologii państwa, bardzo wyraźnego oparcia o tradycję walki o
      niepodległość, tradycję Polskiego Państwa Podziemnego z okresu Drugiej Wojny
      Światowej. To pozwoli na umocnienie pozycji Polski w stosunkach
      międzynarodowych. Myślę, że taka możliwość istnieje w kilku płaszczyznach.

ponizej pozostałe dwa pytania i odpowiedzi Kaczyńskiego:
      wiadomosci.wp.pl/kat,10812,wid,7737268,wiadomosc.html
    • adalberto3 Ostatni z trójki kandydatów do zaakceptowania ... 09.09.05, 16:51
      .. przez obecny układ. Należy obserwować dziennikarzy - forsują kolejność :
      Tusk, Cimoszewicz, Kaczyński.
      Kaczor może być trochę nieprzewidywalny, na początku bojownik, potem jak
      pokazuje sytuacja w Warszawie zmięknie i przystosuje się do sytuacji.
      Zupełnie nie do zaakceptowania dla obecnych polityczno-finansowych układów jest
      prof. Maciej Giertych. To oznacza stratę wpływów przez wiele lobbystycznych
      grup. Dla przeciątnego obywatela chyba najlepiej.
      • homosovieticus Re: Ostatni z trójki kandydatów do zaakceptowania 09.09.05, 17:08
        nie tylko przez rodzimy układ.Również zagranica tak uważa.
        • adalberto3 Re: Ostatni z trójki kandydatów do zaakceptowania 09.09.05, 17:13
          Niestety już w XVIII wieku mieliśmy taką sytuację - to zagranica decydowała o
          rządach w Polsce.
          • homosovieticus Re: Ostatni z trójki kandydatów do zaakceptowania 09.09.05, 17:34
            Bo baliśmy się(szlachta głownie) silnego władcy.
            Teraz podobnie jest.Rolę szlachty pełni "elyta" i ona także boi się
            silnego "władcy", czytaj Państwa.
    • henryk.log Re:Prezydentem w latach 2005-2010 będzie w Polsce 09.09.05, 16:59
      niezgrabna??

KACZKA

Niezgrabna kaczka ponad brzegiem strugi,
      Licząc talentów swoich poczet długi –
      „Pierwszą się – rzekła – z ptaków powinnam nazywać,
      Umiem chodzić, latać, pływać”.
      Ktoś jej z boku odpowie: ”Niewiele to nada,
      Jeśli się doskonale sztuki nie posiada.
      Czy tak rącze jak sarna masz w podziale skoki?
      Czy się lotem jak orzeł wzbijasz pod obłoki?
      Czy w pływaniu zwinność taka,
      Jak widziemy u szczupaka?”
      „Bynajmniej, nie tylem jest doskonała”.
      „A na cóż ta próżna chwała?”
      Lepiej jest jedno posiadać gruntownie,
      Niż wiele a powierzchownie.

Jan Nepomucen Wyleżyński (1778 – 1829)

homosovieticus napisał:

> Lech Kaczyński.
      ...
      bi.gazeta.pl/im/1/2758/z2758211G.jpg
    • pniewiak Janusz Korwin - Mikke 09.09.05, 17:38
      chciało by sie, i jego PJKM w sejmie wówczas napewno zobaczylibyśmy Prawdziwą
      Prawicę i dobre sprawiedliwe Prawo.
      Ludzie żyli by godnie
      oddaj swój głos na 12
      Popieram Wolność Własność i Sprawiedliwość

• homosovieticus Janusz Korwin - Mikke może być w Sejmie ale nie 09.09.05, 17:43
        w Pałacu Dużym.
        • pniewiak Re: Janusz Korwin - Mikke może być w Sejmie ale n 09.09.05, 17:45
          niech i tak będzie - zgoda
          • homosovieticus Re: Janusz Korwin - Mikke może być w Sejmie ale n 09.09.05, 17:53
            pniewiak napisał:

> niech i tak będzie - zgoda
            No to szble w dłoń i ....
            • pniewiak Re: Janusz Korwin - Mikke może być w Sejmie ale n 09.09.05, 17:57
              :) do urn Polscy za Wolność Własnośc i Sprawiedliwość.
              po godność ludzka którą może jedynie dać nam wybór ludzi z UPR - ludzi honoru.

<a href="http://upr.wsio.pl/htmltonuke.php?filnavn=htm/wywiad.html">zagłosuj
              na listę nr 12
              • homosovieticus Re: Janusz Korwin - Mikke może być w Sejmie 09.09.05, 22:07
                Niestety, UPR zostanie wchłonięta przez jedną z dwu wielkich partii, które
                najprawdop[odobniej pozopstaną po wyborach parlamentarnych w roku 2009.
                • pniewiak Re: Janusz Korwin - Mikke może być w Sejmie 10.09.05, 14:30
                  Jedna z tych wielkich będzie właśnie UPR - chyba że conkret odejdzie z Partii a
                  to byłoby niedobrze
                  • homosovieticus Re: Janusz Korwin - Mikke może być w Sejmie 10.09.05, 14:54
                    pniewiak napisał:

> Jedna z tych wielkich będzie właśnie UPR - chyba że conkret odejdzie z Partii
                    a
                    >
                    > to byłoby niedobrze
                    Partię polityczną i to wielką tworzy grono bogatych osób, lub wspieranych przez
                    bogatych, a nie krzykliwy i czasami dowcipny "gołodupiec".Przepraszam za
                    vulgaryzm( to ze względu na giwi).
                    W Polsce musi powstać dwupartyjny system polityczny.Niw wyobrazam sobie,żeby
                    jedna z partii politycznych nazywała się Unią Polityki Realnej. W parlamencie
                    UE kabarety będą również pod nadzorem.
                    • pniewiak Re: Janusz Korwin - Mikke może być w Sejmie 10.09.05, 14:59
                      Nie znasz go to głupio piszesz - jest dobrym organizatorem i ma kontakty.
                      przez 5 miesięcy w UPR zrobił więcej niż niejeden przez 15 lat. Dzięki niemu
                      UPR jest coraz bardziej wiarygodna partią w Poznaniu.

A i pochodzi z Pniew. Znam go osobiście
                      • homosovieticus Głupio piszę wg, Ciebie bo nie rozumiesz tego co 10.09.05, 15:05
                        piszęa bardziej wierzysz w swój rozum niż w mój.To normalne jesli strona
                        uczuciowa (prawa półkula) przesłania analityczną (lewa półkula).
                        ps
                        Piszą o półkulach nie dupę mam na myśli lecz mózg.
                        • pniewiak Re: Głupio piszę wg, Ciebie bo nie rozumiesz tego 10.09.05, 15:19
                          właśnie to robisz o czym piszesz
                        • homosovieticus Re: Głupio piszę wg, Ciebie bo nie rozumiesz tego 10.09.05, 16:19
                          Masz rację.
      • conkret Re: Janusz Korwin - Mikke 10.09.05, 18:22
        Popieram
    • homosovieticus a teraz US Open na kanale Eurosport. Przepraszam 09.09.05, 17:57
      rozmówców.
      • maksimum Re: a teraz US Open na kanale Eurosport. Przepras 09.09.05, 22:39
        Nie przeszkadza Ci,ze tam po angielsku gadaja?
        • homosovieticus Re: a teraz US Open na kanale Eurosport. Przepras 10.09.05, 09:23
          maksimum napisał:

> Nie przeszkadza Ci,ze tam po angielsku gadaja?

Nie, wszak tenis jest angielską grą.

• kossmann Re: Prezydentem w latach 2005-2010 będzie D.TUSK 10.09.05, 11:42
      homosovieticus napisał:

> Lech Kaczyński.

Prezydentem RP w latach 2005-2010 będzie Donald Tusk.
      Bo TAK zostało ustalone juz dawno. Wystarczy tylko sobie przypomnieć, gdzie
      podjął pracę Jan Krzysztof Bielecki po przegranych Wyborach w 1991. Gdzie do
      tego roku pracowała Hanna Gronkiewicz – Waltz. Następnie na stronach
      Europejskiego Banku Odbudowy i Rozwoju (European Bank of Reconstruction and
      Development) można spokojnie prześledzić, jakim bankom polskim czy/lub
      konsorcjum banków polskich tenże EBRD udzielił i udziela nadal pożyczek, w
      jakich wysokościach (liczonych w milionach EURO) pod jakimi tytułami (a pare
      tytułów jest zaiste ciekawych) w ostatnich – tylko przykładowo - 5-u latach.
      Nie trzeba być za bardzo dociekliwym i nawet za bardzo obeznanym w geografii
      polskich banków by stwierdzić, że – jakimś dziwnym trafem – wpływy ludzi z
      Platformy Obywatelskiej w tych uprzywilejowanych bankach przez EBRD są bardzo
      widoczne. Wścibscy dziennikarze, specjaliści od śledztw dziennikarskich bez
      trudu mogą ustalić „who is who” w tej bankowej pajęczynie. I tak się wszędzie
      dzieje, że gdzie są WIELKIE PIENIĄDZE, (bo powiedzieć w tym przypadku „duże” to
      stanowczo za mało) tam też są zawsze obecne służby specjalne. A o relacjach
      pana pułkownika Miodowicza i jego ferajny z paroma prominentami bankowymi już i
      nawet Wyborczej się wymknęło swego czasu. (Zapewne niechcący). Dlatego też
      Platforma może ogłupiać swoich wielbicieli twierdzeniem, że nie bierze
      pieniędzy z kasy państwowej na kampanię wyborczą. Po co Platformie jakieś
      ochłapy, z których jeszcze trzeba się będzie publicznie rozliczać. Lepiej
      pozyczyc w bankach. Przecież banki z reguły umarzają kredyty tym, którzy dbają
      o aktywnie o ich interesy. Z kolei takie finansowanie przez banki w PO to
      przecież nic innego jak inwestycja w przyszłość.

Reasumując. To nie Lech Kaczyński wygra najbliższe wybory prezydenckie tylko
      Donald Tusk. I pan prezydent Donald Tusk będzie chodził na smyczy na
      niedzielnych spacerkach u boku Krzysia B i Hani G-W. Na tychże
      spacerkach „jaśnie Państwo” pozwolą jemu nawet zaszczekać. Ale tylko na wyraźny
      gest oznaczający: „daj głos”. Pieska już nauczono na tresurze reagować głośno
      na hasło „podatek liniowy”. . Piesek jest pojętny i bardzo szybko się uczy. Z
      czasem będzie można pieskowi stawiać większe wymagania.

Ps. Ostatnie publiczne stwierdzenie Kaczyńskiego o konieczności wyjaśnienia
      udziału służb specjalnych w sprawie Jaruckiej i jej fałszywek, tylko może
      świadczyć, że „przejrzał na oczy”. Chyba też zrozumiał, w co się ładuje, co
      może oraz gdzie i jak w praktyce będzie mógł wchodząc w koalicję z PO.

• homosovieticus Jeśli Cię dobrze zrozumiałem to przyznajesz rację 10.09.05, 12:14
        Prof. A.Krąpcowi, który często i głośno mmówił o zamiarach w stosunku do
        Polski?
        • kossmann Re: Jeśli Cię dobrze zrozumiałem to przyznajesz r 10.09.05, 14:24
          Niezupełnie tak. Nie znam żadnych wypowiedzi prof.. A. Krąpca. Chętnie się z
          nimi zapoznam. Poproszę o link, jeśli można.

Prawdę mówiąc, to mną silnie wstrząsnęła sentencja wypowiedziana przez D. Tuska
          w debacie z W. Cimoszewiczem. Aż mnie zmroziło. Donald Tusk powiedział
          dosłownie:

„Panie marszałku Cimoszewicz. Gdyby kilka tygodni temu spotkałby się pan ze mną
          w debacie telewizyjnej, nie miałby pan dzisiaj takich kłopotów.” (Koniec
          cytatu)

Zacząłem po tej wypowiedzi analizować wszystkie wydarzenia, zaglądać do
          archiwum, szperać w Internecie i składać wszystkie dostępne elementy w całość.
          I takie właśnie wysnułem wnioski jak powyżej z tej układanki.
          • homosovieticus Re: Jeśli Cię dobrze zrozumiałem to o link prosisz 10.09.05, 14:38
            mawiązałem do wypowiedzi Profesora z książki "Porzucić świat absurdów".
            Poszukaj, może znajdziesz te pozycję) i wiele innych wartosciowych) w
            internetowej księgarni KUL-u
            www.kul.lublin.pl/ksiegarnia/dzial/filozofia.html
          • maksimum Re: Jeśli Cię dobrze zrozumiałem to przyznajesz r 10.09.05, 17:28
            kossmann napisał:

> Niezupełnie tak. Nie znam żadnych wypowiedzi prof.. A. Krąpca. Chętnie się z
            > nimi zapoznam. Poproszę o link, jeśli można.
            >
            > Prawdę mówiąc, to mną silnie wstrząsnęła sentencja wypowiedziana przez D.
            Tuska w debacie z W. Cimoszewiczem. Aż mnie zmroziło. Donald Tusk powiedział
            > dosłownie:
            >
            > „Panie marszałku Cimoszewicz. Gdyby kilka tygodni temu spotkałby się pan
            > ze mną
            > w debacie telewizyjnej, nie miałby pan dzisiaj takich kłopotów.” (Koniec
            > cytatu)

Trzeba przyznac,ze Tusk jest zagadkowy.

> Zacząłem po tej wypowiedzi analizować wszystkie wydarzenia, zaglądać do
            > archiwum, szperać w Internecie i składać wszystkie dostępne elementy w
            całość.
            > I takie właśnie wysnułem wnioski jak powyżej z tej układanki.
            • homosovieticus maxiu! dlaczego kandydat na Prezydenta Tusk jest 13.09.05, 00:59
              zagadkowy?
    • homosovieticus Cimoszewicz okazał się Gołątą postkomuchów! 15.09.05, 02:11
      Sprawiedliwosci dziejowej stało się zadosć.
      ps
      A jeśli zechce wracać na ring wielokrotnie jak Jego wielki imiennik?
      • po_godzinach Re: Cimoszewicz okazał się Gołątą postkomuchów! 15.09.05, 02:13
        a Golocie bylo Wlodzimierz ???
        • homosovieticus Re: Cimoszewicz okazał się Gołątą postkomuchów! 15.09.05, 02:50
          Nie, ale też stchórzył i się poddał.
          • maksimum Re: Cimoszewicz okazał się Gołątą postkomuchów! 15.09.05, 03:27
            Jego problemy dopiero sie zaczynaja.
            • homosovieticus Re: Cimoszewicz okazał się Gołątą postkomuchów! 16.09.05, 16:57
              maksimum napisał:

> Jego problemy dopiero sie zaczynaja.

I już się częsciowo skończyły.Coś za coś.W polityce to święta zasada.
    • homosovieticus Tak zostało ustalone, obecnie politycy spierają 17.09.05, 06:55
      o korzyści jakie ta prezydentura ma im przynieść.Nawet Frasyniuk p[ogodził się
      że do Pałacu wprowadzi się Kaczor Lech a nie kaczor donald
    • homosovieticus Czy teraz to jasne już dla hołoty gardłujacej? 24.09.05, 09:47
      Tusk po sukcesie wyborczym PO sam albo zrezygnije albo po gentelmańsku
      oswiadczy publicznie( dajac dowód własciwej postawy nowej elity)że najlepszym
      kandydatem na Prezydenta Polski jest Lech Kaczyński.
      Wzmocni tym jeszcze bardziej zaufanie do Premiera Rokity, który nie bedzie miał
      łatwego chleba.
      • kossmann Re: Czy teraz to jasne już dla hołoty gardłujace 24.09.05, 12:37
        homosovieticus napisał:

> Tusk po sukcesie wyborczym PO sam albo zrezygnije albo po gentelmańsku
        > oswiadczy publicznie( dajac dowód własciwej postawy nowej elity)że najlepszym
        > kandydatem na Prezydenta Polski jest Lech Kaczyński.
        > Wzmocni tym jeszcze bardziej zaufanie do Premiera Rokity, który nie bedzie mia
        > miał łatwego chleba.

Oczywiscie ze Tusk wspanialomyslnie zrezygnuje. I jeszcze w spadku przekaze
        Kaczynskiemu cala kase na kampanie prezydencka i inne chwalebne cele zebrana za
        posrednictwem J.K.Bieleckiego i Hanny Gronkiewicz-Waltz oraz "opieke" sluzb
        specjalnych pod kierownictwem pulkownikow Miodowicza i Brochwicza z
        dookoptowana Jarucka dla osiagniecia "celow specjalnych".
        • mamiya Ja tam na pewno poprę Tuska 24.09.05, 12:40
          z racji braku innego kandydata, no chyba że Borowski wejdzie do drugiej tury (o
          ile będzie druga tura)...

• homosovieticus Aczym sie kierujesz w wyborze ? Podejrzewam,że 24.09.05, 15:20
            reagujesz na reklamiarską kampanię Tuska i nie rozumiesz,że tak naprawde chodzi
            w niej tylko o to zeby PO miała w Sejmie jaknajwiecej posłów.
            Zabęzpieczy to Ordynacka i ludzi Kwacha przed utrata niezasłużonych stanowisk i
            przywileji.
      • block-buster Prezydentem Polski zostanie Donald Tusk 24.09.05, 12:47
        Bo w odroznieniu od kaczora jest przewidywalny.I nadaje sie do rozmowy z kazdym,nawet z dziadem...
        • homosovieticus Idę o zakład, że nie zostanie Tusk Prezydentem 24.09.05, 15:17
          Stawkę wyznacz sam!
          • homosovieticus Idę o zakład, że nie zostanie Tusk Prezydentem 07.10.05, 23:45
            homosovieticus napisał:

> Stawkę wyznaczyć proszę chętnego do założenia się
            • homosovieticus Re: Idę o zakład, że nie zostanie Tusk Prezydent 24.10.05, 14:58
              Idę o zakład, że nie zostanie Tusk Prezydentem
              Autor: homosovieticus
              Data: 07.10.05, 23:45 + dodaj do ulubionych wątków

> Stawkę wyznaczyć proszę chętnego do założenia się

• homosovieticus block-buster stchórzyłeś? 24.09.05, 19:47
    • idiotyzmy-kacze Prezydentem będzie Donald Tusk 07.10.05, 23:51
      Przede wszystkim dlatego, że jest dużo lepszym kandydatem. Prezydentura Tuska = silna Polska w Europie; Kaczyńskiego = izolacja i bałagan w Polsce
      • homosovieticus Durniu! To tylko hasła ,rzeczywistość inną będzie 07.10.05, 23:54
    • henryk.log homo-doopek pozostanie "sobą" w l. 2005-2010! n/t 07.10.05, 23:59
      bo obraz to zaraz wszelkich na raz!!
    • homosovieticus powtarzasz zdania ,których sensu nie rozumiesz 08.10.05, 00:12
      i ,które nigdy w prasie nie były poparte żadną argumentacją. To są
      najprawdopodobniej opinię zaprzyjaźnionych z GW zagranicznych dziennikarzy
    • homosovieticus czy te słowa straciły na AKTUALNOŚCI? 09.10.05, 06:41
      Napisałem:

>Cała kampania wyborcza jest uroczą zabawą dla

• golota20 Re: Prezydentem w latach 2005-2010 będzie w Polsc 09.10.05, 06:52
      homosovieticus napisał:

> Lech Kaczyński.

podzielam ta opinie
      trzeba sie usmiechac...

a prezydentowi trzeba wspolczuc..

Ze takim krajem musisie meczyc......
      Az przez 5 lat..

Takie tortury to ja dziekuje
      Lech Kaczynski musi byc masochista aby jzdz na takie katorgi.....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka