Dodaj do ulubionych

Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się ulo...

20.09.05, 07:12
Debil Rydzyk ma stracha, że skończą się jego rządy w minipaństewku. Mam
nadzieje, że tak będzie i że Urząd Podatkowy wreszcie weźmie się do roboty, a
Ryzyk pójdzie siedzieć za szwindle i oszustwa. Jak może tak być że Kościół
nie wyciął jeszcze takiego antychrysta ze swoich szeregów. Toć to sama czysta
nienawiść, nic więcej.
Obserwuj wątek
    • jacek2235 szczyt głupoty PO 20.09.05, 07:24
      Pomysł PO składania doniesienia na policji z powodu jakichś ulotek jest
      szczytem głupoty. Skoro PO nie podobają się te ulotki to niech poroznosi pod
      drzwi tych mieszkań swoje ulotki. "Wyborcza" demonizuje rolę ojca Rydzyka który
      na ponoć "tajne" zgromadzenia zaprasza tysiące osób.
      • x2468 Re: szczyt głupoty PO 20.09.05, 07:28
        Zabawy ekstrementami to specjalnosc katonazistow.Mam nadzieje ze prokuratura
        zareaguje szybko i skutecznie.
        • andrze_n [...] 20.09.05, 07:34
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • jola_dywity TO NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ ODDAĆ POLSCĘ ZŁODZIEJOM 20.09.05, 10:02
            KOLEDZY MALWERSANCI Z PO ŁACZSIE SIĘ!

Tusk poręczył za podejrzanych w aferze finansowej

Dziennikarze "Życia Warszawy" dotarli do dokumentów podpisanych przez
            wicemarszałka Sejmu. Donald Tusk ręczył za osoby podejrzane w jednej z
            największych afer finansowych na Pomorzu. Przed gdańskim sądem właśnie rusza ich
            proces.

Posłuchaj relacji Mariusza Gierszewskiego, reportera Radia ZET

Dziennik dotarł do akt tej sprawy. Prokuratura oskarżyła w niej w 2002 roku
            siedem osób. Jest to jedna z największych spraw, jaka trafiła do naszego sądu -
            mówi wiceprezes Sądu rejonowego Gdańsk Południe Ilona Buła.

Przyjąłem poręczenie od pana Tuska, które dostarczyła mi w listopadzie 2001 roku
            rodzina Andrzeja M. Był on wtedy w areszcie. Poręczenie dołączyłem do akt -
            powiedział mec. Roman Mirecki, obrońca Andrzeja M.

Drugi raz marszałek w tej samej sprawie poręczył w lutym 2003 roku za Izabelę
            S., zasiadającą we władzach spółek należących do Andrzeja M. Dziś Izabela S.
            mówi gazecie, że nie przypomina sobie, w jaki sposób uzyskała poręczenie.

Dlaczego Donald Tusk udzielił poręczenia? Wicemarszałek Sejmu nie chciał
            rozmawiać z dziennikarzami "Życie Warszawy" - w jego imieniu wypowiedział się
            Jacek Protasiewicz, szef sztabu wyborczego Donalda Tuska. (PAP)
            • adas313 Jola startuje do Sejmu, a nawet spamowac nie umie. 20.09.05, 10:23
              > Posłuchaj relacji Mariusza Gierszewskiego, reportera Radia ZET

Rozumiem ctrl-c ctrl-v, ale az tak?

• olek_pijus Re: TO NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ ODDAĆ POLSCĘ ZŁODZIEJO 20.09.05, 14:55
              NO WLASNIE !
      • norton2005 Re: szczyt głupoty PO 20.09.05, 08:08
        To raczej PO rozrzuca takie ulotki. Robi się szum, można kogoś oskarżyć, a
        negatywna kampania przynosi zawsze głosy poparcia atakowanemu. Ojciec Rydzyk
        chyba jeszcze o tym nie wie.
        • uniaeuropejska1 Re: szczyt głupoty PO 20.09.05, 11:30
          Bardzo debilne pomówienie.Ciekawe,że wcześniej nic takiego się nie działo.
          • davidmors Gazety Wy. wybieli PO i wyjdzie na zero ! 21.09.05, 10:14
            Wybieloną Platformę, czy uczernioną - bez różnicy, należy skreślać na wyborach.
    • pan.nikt Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 07:34
      Równie dobrze możesz podac do sadu SLD i PO "za wydzwanianie po ludziach".
      Równie dobrze w świetle ustawy o danych osobowyh możesz podac partie, za
      wysyłanie ADRESOWANYCH ulotek wyborczych. np PD, Pani Kamela, przysłała na mój
      adres imię, nazwisko, ulica swoje ulotki, a przecież ja jej adresu nie dawałem.

• pan.nikt Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 07:37
      Qrcze, a może to Gilowska??
      Przecież tam wycięli jej syna z listy, a wsadzili producenta wódek.

Ma poważny powód!!!! do czarnego PR??
    • jola_iza Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 08:14
      Pan Palikot coś o standardach wspomina,naiwny myślał,że tylko Cimoszewicza
      można zniszczyć w sposób niestandartowy.
      • uniaeuropejska1 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 11:37
        No to mamy prawdę o tatku z Radyjka i jego "pobożnej" bandzie kłamiącej na
        polityczne zamówienie swego religijnego mafioza.Tego typu podłość nie powinna
        ujść na sucho.Przez całe lata PO nie była masońska {cóż to wogóle znaczy
        masońska} aż tu nagle "odkryto,że są oni aż "sprzysięzeniem wilków".Co za
        bełkot.Istnieje wprawdzie wolność słowa,ale nie wolność wprowadzania w błąd i
        to za pomocą tak podłych pomówień.Sąd i to porządny na tych bydlaków!!!!
    • andrzej105 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 08:38
      ludzie związani z po powinni teraz zaatakować ojca złodzieja manifą przed jegą
      siedzibą itp lokalnymi działaniami . młodzieżówki do dzieła :)

--
      nie niszcz ,nie rwij ,podaj dalej
      www.kaczynskimamalegofiutka.org/
    • t-800 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 08:50
      radek_sim napisał:

> Debil Rydzyk ma stracha, że skończą się jego rządy w minipaństewku. Mam
      > nadzieje, że tak będzie i że Urząd Podatkowy wreszcie weźmie się do roboty, a
      > Ryzyk pójdzie siedzieć za szwindle i oszustwa.

A SLD co robił przez cztery lata?
      • t-800 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 08:51
        Chodzi mi nie o przekręty i afery SLD, które od razu nasuwają się na myśl, tylko
        o to, że SLD przez cztery lata nic nie zrobił z Rydzykiem.
        • historyk12 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 09:14
          Masz rację, że SLD nie zrobiło nic. I tak samo będzie z P0 i PiS. W tym kraju
          wszyscy (episkopat, politycy, sędziowie, prokuratorzy) boją się ciemnego kmiota,
          który osmiesza nasz kraj, który szkodzi naszej Ojczyźnie. A do tego, jak co
          chwila słychać, łamie prawo. Ale największą winę za rozzuchwalanie tego faszysty
          ponosi episkopat. Nie reagując na poczynania rydzyka stają się współwinni jego
          faszystowskich zachowań.
          Podobna sytuacja ma zresztą miejsce w przypadku jankowskiego. Dopiero kiedy
          wybuchł skandal, "niepedofilski" a tylko z "całowaniem ministrantów w usta",
          odsunęli go od proboszczowania. Ale dalej siedzi w Gdańsku i dalej głosi faszyzm
      • uniaeuropejska1 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 11:39
        Nie zadawaj retorycznych pytań? Lepiej odpowiedz co zrobili ci na których
        głosowałeś.
        • t-800 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 14:14
          Dla SLD nawet przekręty nie swoich są na rękę. Taka to partia, takie interesy.
          Liczy się tylko kasa.
      • erg_samowzbudnik Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 19:31
        t-800 napisał:

> radek_sim napisał:
        >
        > > Debil Rydzyk ma stracha, że skończą się jego rządy w minipaństewku. Mam
        > > nadzieje, że tak będzie i że Urząd Podatkowy wreszcie weźmie się do robot
        > y, a
        > > Ryzyk pójdzie siedzieć za szwindle i oszustwa.
        >
        > A SLD co robił przez cztery lata?

SLD srał w gacie przed ojcem dyrektorem ze strachu.Zreszta reszta tak samo i
        tak się to skończy.
    • avatary akcja stop LPR rozwija sie dynamicznie... 20.09.05, 09:52
      spam.art.pl/_new/stopLPR/rozwiniecia/rozwiniecia.html
    • emeryt3 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 10:22
      Młody człowieczku! Zastanawiający jest Twój sposób wyrażania? Widać w nim
      wszystkie podłości, które tak zajadle potępiasz. Jeżeli masz do kogoś
      zastrzeżenia i widzisz w nim wroga to nie staraj się go naśladować, jak naćpana
      papuga. - Dziadek Franek
    • kapusniaczek41 Re: do Administratora 20.09.05, 10:43
      Winą za podłe wyrażanie się o przeciwnikach politycznych, lub religijnych
      należy obarczać tylko właścicieli Forum. W interesie ich leży kultura
      wypowiedzi. Jeżeli komuś dokucza biegunka, to proszę kierować delikwenta do
      odpowiedniego pomieszczenia, a nie zezwalać na podłe wyzwiska i insynuacje nie
      poparte wyrokiem sądowym!
      Takich manier wymagacie sami od ludzi mających poglądy prawicowe..
      Należy więc samemu dawać dobry przykład, a przedtem tabletki na przychamowanie
      sra.....i
      • janbezziemi Re: do Administratora 20.09.05, 10:57
        Rydzyk to moze nie jest swięta krowa, ale swięty grzybek w RP. Episkopat umywa
        ręce, a politycy boja sie go jak ognia. Dziwny kraj, dziwni ludzie, dziwny
        Kosciol... (Kapusnieczku- nie przychamowanie,ale przyhamowanie , a moze miałes
        c h a m a na mysli?)
        • kapusniaczek41 Re: do Administratora 20.09.05, 13:16
          dziękuję za poprawę mej ortografii, ale wiesz tyle tych klawiszy...
          szkoda, że sam popełniasz literówki- nauczycielu...

Bardzo podoba mi się stwierdzenie:
          LUDZIE INTELIGENTNI, GDY STANĄ PRZED PROBLEMEM- TO DYSKUTUJĄ
          LUDZIE GŁUPI W PRZYPADKU PROBLEMU RZUCAJĄ INWEKTYWAMI.. I SIĘ BIJĄ..

czyżby rzeczywście <dziwny kraj>?
          a może to jednak <z ziemią, a bez rozumu>?
          Jak sądzisz, do kogo Ci bliżej?
    • gnoje Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 11:01
      Niezły "debil" z tego Rydzyka. Zgromadzić na Jasnej Górze dziesiątki tysięcy
      innych "debili". Tego się nawet sam "prof." radek@sim jak widać nie spodziewał.
    • emeryt3 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 11:06
      Drogi młody człowieczku! Zastanawiający jest Twój sposób wyrażania? Widać w nim
      wszystkie podłości, które tak zajadle potępiasz. Jeżeli masz do kogoś
      zastrzeżenia i widzisz w nim wroga to nie staraj się go naśladować, jak naćpana
      papuga. - Dziadek Franek
    • emeryt3 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 11:10
      Drogi młody człowieczku! Kontrowersyjny jest Twój sposób wyrażania? Widać w nim
      wszystkie podłości, które tak zajadle potępiasz. Jeżeli wyrażasz do kogoś
      zastrzeżenia i widzisz w nim wroga to nie staraj się go naśladować podobnie do
      naćpanej papugi. - Dziadek Franek
      • block-buster Diabel redaktorem naczelnym koscielnego radia 20.09.05, 11:15
        • uniaeuropejska1 Re: Diabel redaktorem naczelnym koscielnego radia 20.09.05, 11:50
          Ciekawym jakie jeszcze bzdury usłyszymy o PO.Pomysłów pewnie jest wiele,
          podpowiadam debilom z "pobożnych" kółek kilka: krzyżowcy wielkiego Szatana,
          plugawi niewierni,sługusy okupantów. Więcej można znależć w mowach "pobożnego"
          Musaby Al-Zarkawiego.
          • davidmors Re: Diabel redaktorem naczelnym Gazety Wyborczej 21.09.05, 10:16
            Ale sługa piekielny nie przemoże Sługi Bożego !
    • 18261826www Radio Maryja -sekta?Czy pospolita banda? 20.09.05, 12:44
      Jeszcze raz powtarzam!
      Rydzyk publicznie dziekujac ratajczakowi za slowa prawdy o Osiecimiu ujawnil
      prawdziwe intencje swojej dzialalnosci.Radio maryja to zwyczajna neohitlerowska
      banda godzaca w dobre imie Polski i narodu Polskiego.Radio Maryja jest obce i
      wrogie naszej tradycji,naszej wierze i naszej kulturze.Apelujmy do wladz
      swieckich i koscielnych-nawet do samego Watykanu o delegalizacje i zakaz
      dzialalnosci bandy radia Maryja!
      • andrze_n tak, tak..Rydz to nowy Hitler...bij Rydza, bij !!! 20.09.05, 17:38

• davidmors Re: tak, tak. Znowu ktoś marzy o pogromach ! 21.09.05, 10:21
    • signal Rację miał Wałęsa jak skrytykował to radio 20.09.05, 14:02
      tam zamiast modlitwy trwa populistyczna debata polityczna
    • struve Polskość to nienormalność (Tusk, Znak nr 11-12/87) 20.09.05, 15:01
      "...husarie i ułani, powstańcy i marszałkowie, majaczą Dzikie Pola i Jasna
      Góra, dziejowe misje, polskie miesiące, zwycięstwa i klęski. Zwycięstwa? Jak
      wyzwolić się z tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal
      od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami?
      Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-
      śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to
      nienormalność - takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością,
      kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie
      niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg
      wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnej
      ochoty dźwigać... Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi,
      konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia,
      zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem."
    • zwiatrem1 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 15:37
      Nie przejmujcie sie to schizofrenik. Mysli ze zastepuje Pana Boga na ziemi!!!!!!
    • uczciwypolak Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 16:08
      radek_sim napisał:

> Debil Rydzyk ma stracha, że skończą się jego rządy w minipaństewku. Mam
      > nadzieje, że tak będzie i że Urząd Podatkowy wreszcie weźmie się do roboty, a
      > Ryzyk pójdzie siedzieć za szwindle i oszustwa. Jak może tak być że Kościół
      > nie wyciął jeszcze takiego antychrysta ze swoich szeregów. Toć to sama czysta
      > nienawiść, nic więcej.
      Ty durniu gdybys wiedzial co ty piszesz to napewno bylbys madrzejszy
    • abi_z_abudabi Re: Dzięki Rydzyk 20.09.05, 16:51
      Ojcze inżynierze przekonałeś mnie, głosuje na PO i Tuska do tej pory nie byłem
      zupełnie pewny ale już mnie pozbawiłeś wątpliwości
      • x2468 Re: Dzięki Rydzyk 20.09.05, 18:55
        To proste.Tak jak dlugo faszysci przemawiaja w imieniu Kosciola,niedam ani
        grosza na tace.To jest dla katofaszystow najwiekszy bol.
        • joannabarska Re: Dzięki Rydzyk 20.09.05, 19:00
          Na tacę nie daję, a takze przy końcu roku w czasie odwiedzin w domu. Pogadac
          mogę, i owszem. Ksiądz sobie poczyta przy okazji zakazane dla niego tygodniki...
    • jinks2 A może jest w tym trochę racji !!!!! 20.09.05, 21:00
    • polonic GW sie kompromituje 20.09.05, 21:53
      sieje groze i węszy spiski. Oszołomy!!!
    • daruncia Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 22:05
      Rydzyka powinno sie zatopic! Co on robi?
      Jezeli sam nie bedzie glosowac na PO to jego sprawa, ale niech nienamawia do
      tego innych ludzi. BO ON NIE MA RACJI@ To co robi jest zenujace.
      Niech Panstwem zaczna zadzic ludzie, ktorzy odciagna go od wladzy!
    • kasia_y Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 22:26
      Też mnie dziwi że Kościół to toleruje. Pod płaszczykiem Kościoła działa ksiądz
      (że też jeszcze jest księdzem - powinni go ekskomunikować) oszołom i
      niebezpieczny szowinista. A co na to hierarchia kościelna - czemu go jeszcze
      nie pogonili?
      • davidmors Re: Po apelach GW reklamujących Tuska - spadło 21.09.05, 10:19
        Po apelach GW reklamujących Tuska - spadło dla niego poparcie.
        Gazeta Wyborcza jest w fazie imwersji, to znaczy, pali na panewce każdy
        manipulacyjny zamysł.
    • szczery80 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 22:30
      Rydzyk, SLD, liberałowie, anarchiści, terroryści - no to doczekaliśmy się
      czasów... :(
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29315586
    • b.6.1966 Re: Po apelu o. Rydzyka w Lublinie pojawiły się u 20.09.05, 23:44
      A mnie brakuje glosu z oddali doktora.1. On tak pieknie, jak lew, bronil tej
      swietej rozglosni.Taki autorytet i cisza?Apeluje doktorze.1, przemow!Zbladzona,
      ale nie spasiona owca prosi.Pozdrawiam, i niech bedzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka