homosovieticus 07.10.05, 16:07 Kaczyński oprócz wszystkich rozumnych propozycji w tym i liberalnych, z cała stanowczością nie akceptuje niezdrowej i korupcyjnej rzeczywistości, będącej własnie wynikiem WYNATURZEŃ OS ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homosovieticus I jeszcze jedno! 07.10.05, 16:22 Tuska, jak każdego syna lumpenproleriatu przystało, cieszy i kusi prezydentura ,którą służbie Ojczyznie nie potrafi i nie ma zamiaru, podporządkować! Tusk na szczyty nie wdrapał się SAM .Musi więc wdzięczność okazać tym co na szczyty Go wynieśli. TUSK nie reprezentuje więc interesów wszystkich Polaków bo prawo-lewica laicka nigdy ich nie rozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ty chamie jeden - czym kolejarz od syna RABINA 07.10.05, 16:25 gorszy? Bo tak chyba wyglada pozycja ojczulkow obu kandydatow:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Myslisz, ze Tony Blair glupszy od ciebie? 07.10.05, 17:28 A synem tramwajarza jest. A Malgoska Thatcher byla corka sklepikarza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Nie myślę ale wiem,że jest głupszym Blaire. 07.10.05, 17:30 Mądrzy ludzie nie REALIZUJĄ POLITYCZNYCH AMBICJI! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Za to realizuja sie za byle grosz na tym froum? 07.10.05, 18:47 Oj, ty nadzny najemnikow Rydzyka :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Raczej wnuk(podobno). A syn ubeka pochodzenia 07.10.05, 19:34 bliżej nieznanego lub syn enkawudzisty pochodzenia żydowskiego to już niezbyt poprawne politycznie? Chyba wiadomo, o jakich 2 postaciach mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: I jeszcze jedno! 07.10.05, 17:32 homosovieticus napisał: > Tuska, jak każdego syna lumpenproleriatu przystało, cieszy i kusi > prezydentura ,którą służbie Ojczyznie nie potrafi i nie ma zamiaru, > podporządkować! > Tusk na szczyty nie wdrapał się SAM . Oczywiscie, ze nie. Wyniesli go tam wyborcy. > Musi więc wdzięczność okazać tym co na > szczyty Go wynieśli. Miejmy nadzije, ze wyborcow nie zawiedzie. > TUSK nie reprezentuje więc interesów wszystkich Polaków bo prawo-lewica laicka > nigdy ich nie rozumiała. Grunt, ze reprezentuje swoich wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Bo KACZOR PRZYKLEPAL GO JUZ W MAGDALENCE 07.10.05, 16:23 W ktorym roku to bylo? 1989? Warto pamietac: >>W spotkaniach w Magdalence udział brali (w różnych zespołach i składach osobowych): gen. Czesław Kiszczak, Stanisław Ciosek, Artur Bodnar, Jan Janowski (polityk), Jan Jarliński, Mieczysław Krajewski, Harald Matuszewski, Jerzy Ozdowski, Romuald Sosnowski, Bolesław Strużek, Jan Szczepański, Tadeusz Szymanek, Stanisław Wiśniewski, Andrzej Gdula, Bogdan Królewski, Janusz Reykowski, Aleksander Kwaśniewski, Ireneusz Sekuła, Jerzy Uziębło, Władysław Baka, Jan Błuszkowski, Leszek Grzybowski. Lech Wałęsa, Andrzej Stelmachowski, Władysław Frasyniuk, LECH KACZYŃSKI, Władysław Liwak, Tadeusz Mazowiecki, Jacek Merkel, Alojzy Pietrzyk, Edward Radziewicz, Henryk Sienkiewicz, Bronisław Geremek, Mieczysław Gil, Witold Trzeciakowski, Adam Michnik, Zbigniew Bujak, Jacek Kuroń, Andrzej Wielowieyski, Ryszard Bugaj.<< Źródło: "pl.wikipedia.org/wiki/Rozmowy_w_Magdalence" Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Kaczor niejedną już Magdalenkę poklepał:) 07.10.05, 16:24 i bynajmniej nie tylko po polecach. Mowa oczywiście o Lechu, nie Jarosławie. kropekuk napisał: > W ktorym roku to bylo? 1989? Warto pamietac: > >>W spotkaniach w Magdalence udział brali (w różnych zespołach i składa > ch > osobowych): gen. Czesław Kiszczak, Stanisław Ciosek, Artur Bodnar, Jan Janowski > > (polityk), Jan Jarliński, Mieczysław Krajewski, Harald Matuszewski, Jerzy > Ozdowski, Romuald Sosnowski, Bolesław Strużek, Jan Szczepański, Tadeusz > Szymanek, Stanisław Wiśniewski, Andrzej Gdula, Bogdan Królewski, Janusz > Reykowski, Aleksander Kwaśniewski, Ireneusz Sekuła, Jerzy Uziębło, Władysław > Baka, Jan Błuszkowski, Leszek Grzybowski. > > Lech Wałęsa, Andrzej Stelmachowski, Władysław Frasyniuk, LECH KACZYŃSKI, > Władysław Liwak, Tadeusz Mazowiecki, Jacek Merkel, Alojzy Pietrzyk, Edward > Radziewicz, Henryk Sienkiewicz, Bronisław Geremek, Mieczysław Gil, Witold > Trzeciakowski, Adam Michnik, Zbigniew Bujak, Jacek Kuroń, Andrzej Wielowieyski, > > Ryszard Bugaj.<< > > Źródło: "<a href="pl.wikipedia.org/wiki/Rozmowy_w_Magdalence"" target="_blank">pl.wikipedia.org/wiki/Rozmowy_w_Magdalence"</a> > Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Dupa zwiedła , światopoglad się ostał. 07.10.05, 16:34 Ciebie emerytko, nie po plecach, Kiszczak klepał i nauczał światopogladu. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: Dupa zwiedła , światopoglad się ostał. 07.10.05, 16:47 homosovieticus napisał: > Ciebie emerytko, nie po plecach, Kiszczak klepał i nauczał światopogladu. Hmm. Aż się rozmarzyłam:) A pana czym (i po czym) klepano? Młoteczkiem po głowie? To widac po wPiSach! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Mnie Matka I Ojcieć oprócz pacierza uczyli (pasem 07.10.05, 17:06 czasami),że należy pracą służyć Bogu ( jakkolwiek to rozumiesz określenie)anie drugiemu człowiekowi bez względu co ten człowiek wygaduje i wypisuje. Inaczek mówiąć ani manifest komunistyczny, ani Tuska majaczenia o wolnym rynku i ludzkiej wolności od OBOWIĄZKU PRACY I SŁUŻENIA INNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Mnie Matka I Ojcieć oprócz pacierza uczyli (p 07.10.05, 17:13 i bardzo pieknie cie drogi homosiu uczono tylko ze to jest nakaz etyczny a nie wskazowka by wdrazac realny socjalizm etatyzm i centralne sterowanie gospodarka. nie moiwac juz o tym ze ten dobrze pracuje kto madrze pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus mozesz mieć rację jeśli potrafisz podać nową, 07.10.05, 17:19 UNIJNA definicję Państwa i hego obowiazków w stosunku do OBYWATELI. Spróbuj podać madralo! Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: mozesz mieć rację jeśli potrafisz podać nową, 07.10.05, 17:31 homosovieticus napisał: > UNIJNA definicję Państwa i hego obowiazków w stosunku do OBYWATELI. > Spróbuj podać madralo! nie wiem jak ajest unijan definicja - ale ja sie sklaniam do takiej: 1) niech panstwo zapewnia bezpieczenstwo zewnetrzne i wewnetrzne dobry i skuteczny systewm prawy i stabilnosc warunkow w ktorych dzialaja obywatele. 2) niech panstwo obywatelom nie przeszkadza i nie uzurpuje sobie nadmiernej wladzy nad obywatelami a wkracza tylko tam gdzie jest absolutnie niezbedne 3) niech pasntwo gospodaruje powierzonymi mu srodkami oszczednie efektywnie i z korzyscia dla obywateli 4) niech panstwo (oprocz podstawowych zadan) wdraza tylko takie dlugofalowe programy ktore wymagaja koordynacji w skali calego kraju i nie sa oplacalne w krotkiej perpektywie czasowej: -budowa infrastruktury -koordynacja systemu powszechnej edukacji -finasowanie podstawowych badan naukowych Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: mozesz mieć rację jeśli potrafisz podać nową, 07.10.05, 17:34 To są cechy państwa PRZEDUNIJNEGO. Czy Ty nie rozumiesz czym musi być UE, jesli jej cele są nam juz znane? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: mozesz mieć rację jeśli potrafisz podać nową, 07.10.05, 17:36 homosovieticus napisał: > To są cechy państwa PRZEDUNIJNEGO. > Czy Ty nie rozumiesz czym musi być UE, jesli jej cele są nam juz znane? oswiec mnie pliz! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: mozesz mieć rację jeśli potrafisz podać nową, 07.10.05, 17:39 MA BYC WSPOŁNOTĄ LUDZKA konkurencyjną dla Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej pod wzgledem gospodarczym i kulturaknym!. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: mozesz mieć rację jeśli potrafisz podać nową, 07.10.05, 17:40 homosovieticus napisał: > MA BYC WSPOŁNOTĄ LUDZKA konkurencyjną dla Stanów Zjednoczonych Ameryki > Północnej pod wzgledem gospodarczym i kulturaknym!. no i? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: mozesz mieć rację jeśli potrafisz podać nową, 07.10.05, 17:43 Czy Teksas prowadzi jakąkolwiek samodzielna politykę czy tez robi to co albo umie najlepiej albo rząd federalny mu "podpowie'. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: mozesz mieć rację jeśli potrafisz podać nową, 07.10.05, 17:47 homosovieticus napisał: > Czy Teksas prowadzi jakąkolwiek samodzielna politykę czy tez robi to co albo > umie najlepiej albo rząd federalny mu "podpowie'. teksas ma wlasna konstytucje finanse podatki policje prawo sad stanowy dowody tozsamosci gubernatora o szerokich uprawnieniach i pare jeszcze elementow niezaleznosci. nie prowadzi natomiast wlasnej polityki zagranicznej (za wyjatkiem pomniejszych wojen z malymi krajami na bliskim wschodzie). jesli masz cos waznego do napisania - to pisz wprost. szkoda czasu i klawiatury na kluczenie Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus forum nie jest od prezentowania waznych rzeczy! 07.10.05, 17:58 to staw przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: forum nie jest od prezentowania waznych rzecz 07.10.05, 17:59 homosovieticus napisał: > to staw przecież! no to czesc Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: forum nie jest od prezentowania waznych rzecz 07.10.05, 18:05 cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk JAK WIDAC ROZUMU DO PUSTEGO LBA NIE WBILI:) 07.10.05, 17:16 Szkoda..Za malo cie lali:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jasne: ZACYTOWALAM POLSKA "MADROSC" 07.10.05, 17:29 ludowo-katolsko-Rydzykowa. Wg. Oskara Kolberga i pana Jurka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus [...] 07.10.05, 17:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 07.10.05, 18:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus [...] 07.10.05, 19:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Tusk przyklepiuje Okrągły Stół a Kaczor nie! 07.10.05, 16:39 Układ Okrągłego Stołu został bardzo szybko zweryfikowany. Kiszczakowi nie udało się zmontować rządu i premierem został Mazowiecki. Parlament wybrany w 1989 też długo nie wytrzymał i wkrótce był Sejm wwybrany w pełni demokratycznie. I tyle. Okrągły Stół miał spełnić swoje zadanie w określonym czasie- kiedy Solidarność miała słabe struktury i nie potrafiła porwać robotników do buntu. Solidarność nie miała nic, ale PZPR uznał, że czas na zmiany i negocjacje. Porozumienie przy Okrągłym Stole otworzyło drzwi do demokracji. Potem już porozumienia żadne działać nie mogły, bo to naród był suwerenem, a nie jakieś dwie grupki. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Tusk przyklepiuje Okrągły Stół a Kaczor nie! 07.10.05, 17:15 Dźwi do tzw. demokracji polskiej "otworzył" i przez cały czas jeszcze trzyma "otwarte" Jaruzelski i jego namaszczeni kontynuatorzy i wsółpracownicy ( UD,UW, KLD, SO, i SLD a ostanio PO. Używając innych, co rusz, haseł dążą ( jak i przedtem, za czasów CCCP)do UBESWŁASNOWOLNIENIA NARODU I PRZEKREŚLENIA EGO TRADYCJI. W języku pschylogii społecznen -optuja za WYNARODOWIENIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg pandanda ma rację 07.10.05, 17:25 mimo gorzkich refleksji zawiedzionego homo cos tam Naród sam wybiera sobie partie , które beda go (według Twoje nomenklatury) wynaradawiały. Nie płacz jezeli Twoja kanapowa partyjka znalazła się poza parlamentem A. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus pandanda nie ma racji 07.10.05, 17:29 DEMOKRACJA MA BYC WYŁĄCZNIE FORMA WYBIERANIA WŁADZY NIE MOZE STANOWIC O TREŚCI TEJ WŁADZY. ((trzecia Rzesza) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ależ ma 07.10.05, 17:34 Panada pisał o spełnieniu się roli okragłego stołu i przejęciu przez społeczeństwo dalszego toku wydarzeń. Skoro społeczeństwo wybiera ugrupowania związane z OS , to znaczy że większość akceptuje taki układ. A. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Większość nigdy i nigdzie nie reprezentuje racji. 07.10.05, 17:40 Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Tusk przyklepiuje Okrągły Stół a Kaczor nie! 07.10.05, 16:50 homosovieticus napisał: > Kaczyński oprócz wszystkich rozumnych propozycji w tym i liberalnych, jak to? przeciez liberal twoj wrog! czyz nie? > z cała stanowczością nie akceptuje niezdrowej i korupcyjnej > rzeczywistości, będącej własnie wynikiem WYNATURZEŃ OS ! to i bardzo pieknie ze nie akceptuje. malo kto akceptuje a jeszcze rzadziej ktos sie do tego publicznie przyznaje nie w tym problem a w pomysle na to jak rzeczywistosc zmieniac. w tych aspektach w ktorych jako tako sie orientuje widze nastepujace niespojnosci: 1) ekonomia. obietnica zbudowania 3 mln mieszkan w ciagu 8 lat jest z cala pewnoscia pusta 2) ochrona zdrowia: koncepcja centralnego zarzadzania sluzba zdrowia i rezygnacji z konkurencji i rachunku ekonomicznego utrudni dostep do sluzby zdrowia zwiekszy marnotrawstwo srodkow i korupcje 3) polityka: ciepla deklaracja dowartosciowania sld (i innych mniejszych ugrupowan) zlozona przez dorna juz wskazuje na to ze hasla tzw rozliczenia z przeszloscia byly puste bo nikt w pis tego nie chce ani nie wie jak sie do tego zabrac widac z tego ze pis dosyc dowolnie zongluje haslami i swoim brakiem akceptacji ale nie ma pojecia jak zmienic zly stan rzeczy. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Na takim poziomie prowadź rozmowy z Kataryną! 07.10.05, 17:22 och! przepraszam ze wypowiedz na poziomie niedopasowanym do dyskutanta :( Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Na takim poziomie prowadź rozmowy z Kataryną! 07.10.05, 17:26 Nie chodzi o doposawanie tylko o rzeczywiste argumentowanie i cel tego argumentowania. Kumasz? ps co jest( powinno byc ) celem naszych forumowych "dyskusji" ? Zastanawiałes sie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Na takim poziomie prowadź rozmowy z Kataryną! 07.10.05, 17:34 homosovieticus napisał: > Nie chodzi o doposawanie tylko o rzeczywiste argumentowanie i cel tego > argumentowania. > Kumasz? kum > ps > co jest( powinno byc ) celem naszych forumowych "dyskusji" ? > Zastanawiałes sie o tym? moj cel jest klarowny: rozpoznanie ktory z dwu kandydatow jest bardziej rzetelny i ktory ma bardziej realistyczna wizje poprawy sytuacji w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Na takim poziomie prowadź rozmowy z Kataryną! 07.10.05, 17:47 A jeśli na inny temat "dyskutujesz" to co jest wtedy celem forumowej rozmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Na takim poziomie prowadź rozmowy z Kataryną! 07.10.05, 17:48 homosovieticus napisał: > A jeśli na inny temat "dyskutujesz" to co jest wtedy celem forumowej rozmowy? wymiana opinii na temat innego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Na takim poziomie prowadź rozmowy z Kataryną! 07.10.05, 17:51 I robisz to w sposób polęgajacy na walki INTEROPRETACJI przeczytanych okresleń? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Na takim poziomie prowadź rozmowy z Kataryną! 07.10.05, 17:58 homosovieticus napisał: > I robisz to w sposób polęgajacy na walki INTEROPRETACJI przeczytanych okresleń? robie tak jak sadze ze jest slusznym. w szczegolnosci uwazam ze w tym watku istotne jest podreslenie roznicy miedzy sfera deklaracji i obietnic a sfera realnych mozliwosci realizacji i umiejetnosci a tazke weryfikacja rzetelnosci poprzez porownanie pierwszej i drugiej sfery Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus przekonanie o słusznosci własnych pogladów (bez 07.10.05, 18:02 logicznie uzasadnionych argumentów0 to bełkot ćwierćineligenta lub hosztaplera medialnego. ps czyzby Michnik bądx Górecki był Twoim intelektualnym przewodnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: przekonanie o słusznosci własnych pogladów (b 07.10.05, 18:06 homosovieticus napisał: > logicznie uzasadnionych argumentów0 to bełkot ćwierćineligenta > lub hosztaplera medialnego. skad ci przyszla do glowy mysl taka ze moje poglady pozabwione sa logicznego uzasadnienia? jak mogles pomyslec ze glosilbym tezy ktore uznaje za niesluszne? czy czesto glosisz niesluszne poglady? > ps > czyzby Michnik bądx Górecki był Twoim intelektualnym przewodnikiem? zawsze lubilem chodzic na dziko i bez mapy Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Rzadko bardzo mozna spotkać ( na forum szczególnie 07.10.05, 18:13 człowieka który na tym miejscu SZUKA wiedzy o otaczajacej go rzeczywistosci. Jeszczerzadziej takiego ,który w spsób niesprzeczny o tej rzeczywistosci sie wypowiada. nie odniosłem WRAŻENIA ze spotkałem takiego człowieka w Twojej osobie. ps Szczerze i nie powinenes moja wypowiedź traktowac jako NIEPRZYJAZNĄ lub wręcz agresywnie głupią Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Rzadko bardzo mozna spotkać ( na forum szczeg 07.10.05, 18:22 homosovieticus napisał: > człowieka który na tym miejscu SZUKA wiedzy o otaczajacej go rzeczywistosci. > Jeszczerzadziej takiego ,który w spsób niesprzeczny o tej rzeczywistosci sie > wypowiada. > nie odniosłem WRAŻENIA ze spotkałem takiego człowieka w Twojej osobie. > ps > Szczerze i nie powinenes moja wypowiedź traktowac jako NIEPRZYJAZNĄ lub wręcz > agresywnie głupią pozory moga mylic ale nie musza. kilkakrotnie mialem szczera ochote posluchac co miales do powiedzenia (gdy sprawiales wrazenie ze masz do powiedzenia cos ciekawego). za kazdym razem moej pytanie wprost poowdowalo twoj unik. moge sobie to wytlumaczyc na dwa sposoby: 1) nie masz nic do powiedzenia tylko blefujesz 2) chowasz za pazucha cos co uwazasz perle a mnie (i innych forumowiczow) masz za wieprze obydwie interpretacje niezbyt chyba korzystne? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Rzadko bardzo mozna spotkać ( na forum szczeg 07.10.05, 18:54 ta druga jest korzystniejsza dla mnie, chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Rzadko bardzo mozna spotkać ( na forum szczeg 07.10.05, 19:07 homosovieticus napisał: > ta druga jest korzystniejsza dla mnie, chyba? z punktu widzenia typologii osobowisci pewnie sa jakies roznice - ale punktu widzenia perspektyw owocnej dyskusji - nie ma zadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Frustrat na forum tym:))) 07.10.05, 17:32 Nic mi się ku.. dzisiaj nie podoba. Ani twarz moja, ani niebo za oknem, ani żona za ścianą. Wszyscy dookoła tacy głupi jacyś i płytcy... Czy ktoś mnie kiedyś doceni? Polska w śmiertelnym zagrożeniu - kto to oprócz mnie widzi? Tradycja nasza, tysiącletnia, przez fałszywych idoli w ziemię wdeptywana, młodzież tyko by nurzała się w narkotykach i płciowości... eeech, do dupy to wszystko. Pogmeram w Internecie... Nieee, no wiem, że to grzech, ale nie mogę się oderwać, dobrze, że stara już śpi. Oddech mój jest coraz bardziej głęboki i nierówny, oooh, ale piękne, mmm, jeszcze jedno kliknięcie w stronę z małymi dziewczynkami. Robię się coraz bardziej czerwony, wkładam rękę do rozporka, nnie, stop, tak nie można i się nie godzi. Udało się oderwać. Zapalam papierosa. Ale szatan nie śpi, długo nie czekał, ręka moja wędruje do myszy. Szukaj, Altavista, any language: preteen, amputant, extreme cavior, gold shower... Z samego hasła i komendy: we found 345567778 web matches, spuszczam się na dywanik pod biurkiem. Boże, co ja znowu zrobiłem. A przecież przysięgałem Ci na mszy z okazji 11 listopada, mam w końcu żonę... Ale nie wychodzi mi z nią, z nikim mi chyba nie wychodzi... Wiem, odpokutuję czyn ten haniebny. Jest późno w nocy, zaskoczę wszystkie śpiące irce, forumy, wspólne strony słowami prawdy, celnymi jak strzały, logiką swą nie do obronienia. Do roboty. Najpierw Gazetka Wyborcza - Michnik ty parchu pokrętny... itd. podpisuję: dr Mengele. Tygodnik Powszechny - ach ty piąta kolumno matki naszej, kościoła, ty masońsko-żydowska katolewico... itd. podpisuję abp. Levebre; strona Ukraińców w Polsce - wy psubraty, sadyści, zbrodniarze co we krwi Wołyń skąpaliście... podpisuję gen. Walter; forum Kultu, no szybciutko, kilka hasełek, co za miernoty, niech skorzystają choć trochę ze zdroju co w mózgu mym bije, jaki podpis wymyślić, no jaki? AA, wiem, Sloboda... Albo takie hasełko do przeglądarki wrzucić: sex with animals in golden showers from elephant... iii, znowu mi stanął; szatan jednak jest silniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus spadaj sidmioklasisto entuzjastycznie nastawiony 07.10.05, 17:35 do czegokolwiek czego nierozumiesz a co Ci sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Ooooo, sowiecki sie zdenerwowal bidaczek:))) 07.10.05, 17:47 "Wszyscy dookoła tacy głupi jacyś i płytcy... Czy ktoś mnie kiedyś doceni?" Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus mam to gdzięś synku! Człek nie po to żyje,zeby 07.10.05, 17:49 uznanie zyskać wśród innych żyjacych. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Wspaniale: Sowiecki Homik - filozofem! 07.10.05, 17:51 Duzo masz takich zlotych mysli sowiecko-homiczych? Z kalendarza rolniczego zapewnie je przepisujesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk To ty ustami piszesz????? 07.10.05, 17:59 To dziwne, bo ja jakos obywam sie bez otwierania geby w trakcie pisania na klawiaturze... Musisz smiesznie wygladac, jak siedzisz z szeroko rozwarta paszcza przed monitorem i mozolnie slabizujesz te swoje zlote mysli..... Dostaniesz zapalenia migdalkow... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus [...] 07.10.05, 18:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie przyszlo mi to do glowy.... 07.10.05, 18:09 .. ale faktycznie, bylbys chyba do tego zdolny. Twoje posty rzeczywiscie sa do d... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus [...] 07.10.05, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: nie do tylko od nieuku! 07.10.05, 18:24 Wedlug ciebie pisze sie "od glowy".... No tak... wszystko jasne.... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus [...] 07.10.05, 19:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Na takim poziomie prowadz sobie rozmowy 07.10.05, 17:52 z samym soba frustracie forumowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka ale niezla z niego podroba... 07.10.05, 18:26 przystojniaczek sie zawzial na male oszustewka. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka jedno wiem dzieki temu 07.10.05, 19:06 zawracanie glowy to forum. To jedyne co sie potwierdzilo i sprawdzilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka nareszcie stara spiewka 07.10.05, 19:27 tylko brak wpisow w wyszukiwarce- coprawda banalnych wiec nie podlegajacych cenzurze ale jednak bedacych dowodem na maile ktore wymienialo jak-nie-jak-tak ze mna udajac starego znajomego :(. Niezle zabawy niezbyt madrych nieszczesnikow..... ale wam sie nudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus wielu cytuje, nie zwracam na to uwagi (skromność 07.10.05, 23:41 bywa cnotą) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Sowiecki Homiku! Czy wiesz co piszesz???? 07.10.05, 17:34 Przeciez Kaczynski bral udzial w ustaleniach magdalenkowych - a wiec: a) nie wiedzial co podpisuje (co zle o nim swiadczy); b) wiedzial, ale sadzil ze nikt nie zauwazy jego podpisu (patrz wyzej); c) pomyslal sobie: podpisze, a potem bede udawal ze to nie ja (patrz znowu wyzej); A ty bidoku bierzesz to wszystko powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus najpirerw habilicaja a potem dopiero samodzielnośc 07.10.05, 17:37 w doborze tematyki badawczej dochtorze z kropką na czole! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Hm, habilicaja? Stanowczo naduzywasz napojow... 07.10.05, 17:49 .. albo cos w tym rodzaju. No to jak - byl Kaczynski w Magdalence, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Hm, habilicaja? Stanowczo naduzywasz napojow. 07.10.05, 17:52 Lech był. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Wzruszajace.... 07.10.05, 18:00 Oczywiscie nie wiedzial co sie wyrabia.... Bidulek.... Dopiero po wielu latach palnal sie w leb i zawrzasnal: ZDRADA!!!! Ty naprawde bierzesz to powaznie??? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Wzruszajace ale nie kłamliwe.... 07.10.05, 18:03 Nigdy nie krzykmnął zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk To to jak wreszcie jest... 07.10.05, 18:07 Dlaczego wiec w magdalence nie rymnal w progu, marynarki nie rozdarl i nie rejtanil???? Teraz udaje ze to nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Z bardzo prostego powodu! 07.10.05, 18:18 Żeby dawać swiadectwo o czymkolwiek trzeba byc tego świadkiem. I to jest główny powód NIELUBIENIA przez ludzi OS braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Czy to znaczy, ze Kaczynscy nie sa "ludzmi OS"???? 07.10.05, 18:20 To kim sa? Statystami? Lech przejazdem tam zawital, kanapki dowiozl? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Nawet do dwóch nie umisz liczyć? dochtorat Kwach 07.10.05, 18:39 ci pewnikiem zafundował? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co to ma wspolnego z udzialem Lecha K. w ... 07.10.05, 18:45 .. zdradzie magdalenkowej?? Hm??? Zamiast silic sie na watpliwej jakosci dowcipy, zastanowilbys sie moj poczciwcze, czy w porzadku jest udawanie przez Lacha K. ze OS to nie jest po czesci jego dzielo? I czy powazny czlowiek, kandydujacy na powazy urzad panstwowy, powinien robic z siebie idiote atakujac wlasne dzielo? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Kaczyńscy to liczba mnoga tuskobaranie! 07.10.05, 19:11 Rzeczywiscie, ladnie rozrozniasz liczbe pojedyncza od mnogiej. Jakbys jeszcze sie troche mogl skupic i odpowiedziec na moje pytanie, to juz w ogole bylbys prymusik! Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Co tu przyklepywac po 16 latach? 07.10.05, 17:51 Wybierzmy przyszlosc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus przyklepuje się dostatek łobuzów politycznych 07.10.05, 17:54 i złodziei majatku wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Co tu przyklepywac? 07.10.05, 18:08 Co bylo do przyklepania zostalo przyklepane. Komuna nie dala sobie zrobic krzywdy i tyle. Nawet swiety Boze nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Słaba jest Twoja wiara i dlatego pewnie na Tuska 07.10.05, 18:15 głos oddasz. Nie wybierasz się czasem do Ninywy? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Co to jest "Ninywa"? 07.10.05, 18:18 Bo pierwsze slysze. Niedobrze robisz, moj Homiku, ze tak polegasz na swojej nad wyraz ograniczonej wiedzy ogolnej... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Co to jest "Ninywa"? 07.10.05, 18:22 Niniwa , koniu Boży z tytułem dochtora z kropka to miejscowośc do której Jonasz (nie Kofta) nie chciał sie udac . Kumasz palancie? Szczegóły w Biblii znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No bardzo ladnie! 07.10.05, 18:27 Jusz bedziesz wiedzial, ze to Niniwa, a nie "Ninywa"! Milo mi ze czegos sie dzisiaj nauczyles. Ale czy jutro bedziesz o tym pamietal, to watpie. A dr. nie oznacza skrotu od "doktor". Nie uczyli cie w szkole??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Uprzedze ci... 07.10.05, 18:29 dr.krisk napisał: > Jusz Juz - oczywiscie. Ciekawe, czy zauwazysz... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie pisz z pelnymi ustami!!! 07.10.05, 18:40 Przy twoim zwyczaju pisania z otwarta paszcza, konczy sie to tak jak powyzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus [...] 07.10.05, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co ty ciagle o tej d..ie? Natrectwo jakies? 07.10.05, 19:14 homosovieticus napisał: > szanuj swoja odbytnice i pamietaj o immych Stanowczo powinienes udac sie po porade... to zaczyna byc niezdrowe.... Jak Kaczynski sie dowie, to dopiero ci da! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus [...] 07.10.05, 18:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ale cie wzielo.... 07.10.05, 18:39 No, no... Wystarczy przypomniec uczestnictwo Lecha K. w rozmowach Okraglego Stolu, a juz sluchac bluzgi.. Co - prawda boli? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus czy Ty nie czytaszmoich postów? A może dr, nie kum 07.10.05, 18:49 -ać raczy? Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Słaba jest Twoja wiara i dlatego pewnie na Tu 07.10.05, 18:31 homosovieticus napisał: > głos oddasz. > Nie wybierasz się czasem do Ninywy? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Po to samo po co Jonasz sie tam nie chciał wybrać! 07.10.05, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus niedługo "sondaze" podadzą ze Kaczor Donalda minął 07.10.05, 19:02 Brawo duet AA Odpowiedz Link Zgłoś
nitka34 Re: Tusk przyklepiuje Okrągły Stół a Kaczor nie! 07.10.05, 19:25 Kaczor nie może przyklepywać stołu bo po prostu nie sięgnie blatu. Odpowiedz Link Zgłoś