bleu79 Re: Moje podsumowanko dotychcz.interpretacji T.U. 16.10.05, 22:19 RANY:) ALEŚCIE SIĘ WYKAZALI TWÓRCZOŚCIĄ. AŻ SIĘ WZRUSZYŁAM;) ARTYŚCI;)PEWNIE JESTEŚCIE Z SIEBIE DUMNI?:) BAWCIE SIĘ,PÓKI MOŻECIE,BO JAK BĘDZIECIE GŁOSOWAĆ NA KACZKĘ, TO WAM WRÓTCE TĄ WOLNOŚĆ SŁOWA ODBIORĄ:) I TERAZ SIĘ CIESZYCIE DZIECIAKI?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleu79 WOLNOŚĆ SŁOWA? 17.10.05, 16:03 RANY:) ALEŚCIE SIĘ WYKAZALI TWÓRCZOŚCIĄ. AŻ SIĘ WZRUSZYŁAM;) ARTYŚCI;)PEWNIE JESTEŚCIE Z SIEBIE DUMNI?:) BAWCIE SIĘ,PÓKI MOŻECIE,BO JAK BĘDZIECIE GŁOSOWAĆ NA KACZKĘ, TO WAM WRÓTCE TĄ WOLNOŚĆ SŁOWA ODBIORĄ:) I TERAZ SIĘ CIESZYCIE DZIECIAKI?:) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: WOLNOŚĆ SŁOWA? TAK. 17.10.05, 16:18 Bidula Lamentująca Emocje Uzewnętrzniając Odpowiedz Link Zgłoś
bleu79 Re: PALNICK. 17.10.05, 16:59 WOW:) NASTEPNY ARTYSTA. TAK SIĘ SKŁADA,ŻE NIE LAMENTUJĘ, TYLKO SIĘ CIESZĘ, BO I TAK WYGRA TUSK. I WTEDY TEZ NIKT MI NIE ZABRONI UZEWNĘTRZNIANIA EMOCJI (NIE SŁYSZAŁES, ŻE TO ZDROWE JEST?)... HMM, NO TAK TYŚ JEST PALNIK, A NIE OGIEŃ, WIĘC RACZEJ JESTES POZBAWIONY MOŻLIWOŚCI PRZEŻYWANIA, UMIESZ TYLKO ROZWIJAĆ SKRÓTY:) SKŁADAM WYRAZY WSPÓŁCZUCIA...;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleu79 Re: PALNICK. 17.10.05, 19:04 OJ PALNIK,PALNIK, ALE JA TAK LUBIE:) I NIE CHCE, ŻEBY MI PRZESZŁO:) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: PALNICK. 17.10.05, 20:45 bleu79 napisała: > OJ PALNIK,PALNIK, ALE JA TAK LUBIE:) I NIE CHCE, ŻEBY MI PRZESZŁO:) ------------ Jeden lubi zapach pomarańcz a inny własnych starych skarpet:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleu79 Re: PALNICK. 17.10.05, 22:01 TAK LUBISZ SWOJE STARE SKARPETKI?:) A MÓWIŁEŚ, ŻE NIE JESTEŚ EMOCJONALNIE NASTAWIONY:)(PS.CHYBA SIĘ PISZE POMARAŃCZ-Y ?:))NIECH TO BĘDZIE NASZ OSTATNI WSPÓLNY DIALOG, BO MNIE ZNUDZIŁEŚ. PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
jw25 Re: TUSK - to proste. 17.10.05, 16:36 Donald będzie dobrym prezydentem- ja tam na niego zagłosuję... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: TUSK - to proste. 17.10.05, 16:41 jw25 napisał: > Donald będzie dobrym prezydentem- ja tam na niego zagłosuję... ---------- A głosuj sobie no tego nicponia :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30546621 Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Truten Udajacy Sensownego Kandydata 17.10.05, 21:03 Tusk?,bo jest ladniejszy? Tusk,kto to jest Tusk???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sccyzor Re: TUSK - to proste. 19.10.05, 21:59 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29088 Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: TUSK - to proste. 20.10.05, 17:17 cztalam to wczoraj przez pol wieczoru :)) eksta Odpowiedz Link Zgłoś
obrokon Nie bądz królem jak nie masz czasu wysłuchać obywa 21.10.05, 13:50 Dziękujemy za przesłanie do naszego eksperta pytania dotyczącego dziedziny (tematyki): "Bezpieczeństwo" o treści: Czy "otwarte ręce" Donalda Tuska oznaczają, że nadal skorumpowana, zorganizowana grupa przestępcza jaką niewątpliwie jest aparat sprawiedliwości, nadal pozostanie całkowicie bezkarna? Czy nadal będzie oskarżać i więzić ludzi piszących i chcących dochodzić sprawiedliwości. Czy ludzie biedni, inwalidzi, niepełnosprawni będą nadal dyskryminowani i pozbawiani prawa do bezstronnego Sądu? Czy wyroki sądowe wydane przez zdemoralizowanych, byłych sędziów nadal zostana utrzymane w mocy, bez żadnych możliwości ich uchylenia czy kasacji? Czy istnieje jakakolwiek szansa, że nowy Rząd i Prezydent na skargii odpisze inaczej niż to, że to nie jego zadanie i brak uprawnień? Odpowiedź zostanie udzielona pocztą elektroniczną. www.platforma.org ODPOWIEDZI NIE MA I PRAWDOPODOBNIE NIE BĘDZIE A CZEKAM JUŻ PONAD TYDZIEŃ. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Teraz Umknął Szlachetny Karierowicz :) 24.10.05, 20:50 Odpuść już, daj odpocząć swoim paluszkom :). Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Tak Umiejętnie Serwował Kłamstwa 24.10.05, 21:00 xtrin napisała: > Odpuść już, daj odpocząć swoim paluszkom :). > Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: Trywialny Uzurpator Sczezł Koncertowo 24.10.05, 22:08 Tarcza Umoczonych Ssssssssynow Komuszych Odpowiedz Link Zgłoś