gsm18 19.10.05, 22:50 A. Lepper, M. Kotlinowski i F. Stefaniuk bardzo mądrze tłumaczą sytuację gospodarczą w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
travel_wawa Czy już trzeba biec do kantorów? 19.10.05, 22:56 Żeby ocalić choć trochę oszczędności? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Czy już trzeba biec do kantorów? 19.10.05, 22:57 jesli masz kradzione to tak i spieprzac z Polski bo czeka cie pierdel Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Zapracowane i odłożone rydzykowa gnido. 19.10.05, 22:58 A z Polski wyjadę, kiedy mi się będzie podobało. Bo jako obywatel Unii Europejskiej mam prawo do swobodnego poruszania się po UE. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: Uwazaj: NIE ma obywatelstwa UE. 19.10.05, 23:05 Jest. Każdy obywatel kraju członkowskiego UE jest automatycznie obywatelem UE i ma prawo swobodnie wyjechać z kraju zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Uwazaj: NIE ma obywatelstwa UE. 19.10.05, 23:18 nieprawda: moze sieporuszac, dopoki inne kraje pozwalaja. sa oddzielne obywatelstwa krajoowe. nie ma obywatelstwa UE i dlatego nie masz rownych praw w Niemczech czy Belgii. Ale uciekaj, bo masz szanse na dalszy ciag dna i potem moze byc za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak mylisz pojecia... 20.10.05, 00:50 > nieprawda: moze sieporuszac, dopoki inne kraje pozwalaja. sa oddzielne > obywatelstwa krajoowe. nie ma obywatelstwa UE i dlatego nie masz rownych praw w > > Niemczech czy Belgii. mamy "obywatelstwo UE". Co oczywiscie nie jest rownoznaczne z obywatelstwem wszystkich panstw czlonkowskich - to sa odrebne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Przy polskim nazizmie azyl uzyska. A po paru 19.10.05, 23:27 latach i obywatelstwo jakiegos NORMALNEGO kraju:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Zapracowane i odłożone rydzykowa gnido. 19.10.05, 23:44 Poruszać to się możesz, życzliwi pomogą ci wydać te pieniądze i to wszystko. W krajach starej Unii później nie będziesz już potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Zalezy, co potrafi - wielu robi kariere, na jaka 19.10.05, 23:51 nie mieli zadnej szansy we wlasnym kraju (o slawnym domu mody "Biba" p.Hulanickiej juz pisalem dla pan w ostatnia niedziele; nb. w londynskiej modzie i design jest juz zreszta i mlodszy polski narybek) Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Zalezy, co potrafi - wielu robi kariere, na j 19.10.05, 23:53 To są wyjątki, jakie i w Polsce się tarfią i o taki elektorat zabiega Tusk, bo dla nich ma program, a Kaczyński myśli o wszystkich Polakach, a nie tylko tych, którym już się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk "Udalo sie"? - BYLI ZDOLNIEJSI I ZAPRACOWALI NA 19.10.05, 23:56 WLASNY SUKCES. Twierdzisz, ze KACZYNSKI PREZYDENTEM WSZELKICH NIEDOJDOW ZYCIOWYCH? Fajne haslo:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: "Udalo sie"? - BYLI ZDOLNIEJSI I ZAPRACOWALI 19.10.05, 23:59 A ty byś chcaiłdla tych niedojdów eutanazje zastosować? tylko kto na was lichwiarze, kombinatorzy i wyzyskiwacze bedzie pracował? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: "Udalo sie"? - BYLI ZDOLNIEJSI I ZAPRACOWALI 20.10.05, 00:18 gsm18 napisał: > tylko kto na was > lichwiarze, kombinatorzy i wyzyskiwacze bedzie pracował? Stare, a jakże świeże określenia kogoś, dla kogo się pracuje i kto płaci. Takie... PiSowsko-Lepperowskie... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk "Kombinator", bo pracuje glowa,a nie "tymi recami" 20.10.05, 00:21 Skad sie w tej Polsce tylu prymitywow wzielo? Odrzuty z eksportu na Bialorus? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Projektant mody to lichwiarz? A jesli chodzi o 20.10.05, 00:20 robola to moge cie zapewnic, ze Polaka zastepuje tu z powodzeniem CHINCZYK:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Projektant mody to lichwiarz? A jesli chodzi 20.10.05, 00:21 Nie, projektant mody to przeważnie... pedał A o lichwiarzach to napisałem ogólnie, kogo popierają liberałowie i kto głosował w starym Sejmie za utrzymaniem lichwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Projektant mody to lichwiarz? A jesli chodzi 20.10.05, 00:24 gsm18 napisał: > Nie, projektant mody to przeważnie... pedał Żyd, pedał, wyskiwacz-kapitalista wstrętny... Z kim ten PiS wszedł w układ? Z NOPem? To chyba Kamiński załatwił, jako były członek, czy inny Bielan. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To Basia Hulanicka, dzieciata mezatka od 40 lat 20.10.05, 00:24 jest PEDALEM? Zaiste, nie ma jak "madrosc" ala Lepper:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: To Basia Hulanicka, dzieciata mezatka od 40 l 20.10.05, 00:28 A wiesz, co oznacza słowo przeważnie? A skąd ta druga wzięła Żyda? Czy to już choroba poprawności politycznej? szeregowi Żydzi dostają tak samo w d**ę od możnych tego świata, jak i szeregowi Polacy. Lecz niektórzy tu obecni łaczą pedała z Żydem, ciekawe po co? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: To Basia Hulanicka, dzieciata mezatka od 40 l 20.10.05, 00:35 gsm18 napisał: > A skąd ta druga wzięła Żyda? "Ta druga" to ja? Już odpowiadam - chociażby stąd: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30684136&a=30684848 Wrzuciłam ciebie i wesołka do jednego worka. Przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: To Basia Hulanicka, dzieciata mezatka od 40 l 20.10.05, 00:37 Czemu generalizujesz? Czy ja mam mówić, że wszyscy liberałowie to złodzieje i oszuści na podstawie kilku aferałów? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: To Basia Hulanicka, dzieciata mezatka od 40 l 20.10.05, 00:39 gsm18 napisał: > Czemu generalizujesz? Bo sobie zycie ułatwiam. > Czy ja mam mówić, że wszyscy liberałowie to złodzieje i > oszuści na podstawie kilku aferałów? Przecież tak mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: To Basia Hulanicka, dzieciata mezatka od 40 l 20.10.05, 00:40 Gdzie tak powiedziałem imiennie? Ty mnie imiennie oskarżyłaś o domniemany antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: To Basia Hulanicka, dzieciata mezatka od 40 l 20.10.05, 00:41 gsm18 napisał: > Gdzie tak powiedziałem imiennie? Ty mnie imiennie oskarżyłaś o domniemany > antysemityzm. Imiennie??? W którym miejscu? "O domniemany" :D Sorry, nie mogłam się powstrzymać :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: To Basia Hulanicka, dzieciata mezatka od 40 l 20.10.05, 00:45 Imiennie, bo w nawiązaniu do mojej wypowiedzi, czyli do mnie, czyli imiennie, a domniemany, czyli sugerowany "uczona" yntelektualistko od 7 bolesci Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: To Basia Hulanicka, dzieciata mezatka od 40 l 20.10.05, 00:56 gsm18 napisał: > Imiennie, bo w nawiązaniu do mojej wypowiedzi, czyli do mnie, czyli imiennie, Nie, imiennie to by było, gdybym się do ciebie per 'gsm18' i gdybym stwierdziła, że 'gsm18 to antysemita'. Ale czego się spodziewać po kimś, dla kogo autorytetem ekonomicznym jest absolwent technikum rolniczego. > a domniemany, czyli sugerowany "uczona" yntelektualistko od 7 bolesci ROFTL :))))))) Bo powaga zabija powoli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak u mnie? na pewno nie elektorat kaczora :] 20.10.05, 00:51 bo u mnie ludzie wylacznie z wyzszym, inzynierskim doswiadczeniem. Doskonale swiadomi, ze im wiecej kaczek tym mniej kasy w ich kieszeniach. Bo juz teraz polowe im nasze cud-panstwo zabiera. Odpowiedz Link Zgłoś
dufferin Re: Zalezy, co potrafi - wielu robi kariere, na j 20.10.05, 08:05 gsm18 napisał: > To są wyjątki, jakie i w Polsce się tarfią i o taki elektorat zabiega Tusk, bo > dla nich ma program, a Kaczyński myśli o wszystkich Polakach, a nie tylko tych, > którym już się udało. HIHIHI, naiwniak, nabiera sie na obietnice wyborcze. Dogodzic wszystkim sie nie da!!! Obecywac to Kaczor potrfi, a naiwniacy mu wierza.... codziennnie zwieksza sie liczba ludzi ktorych kaczynski "rozumie, zna, popiera i uszczesliwi..." ciekawego komu dziasiaj naobiecuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Czy już trzeba biec do kantorów? 19.10.05, 22:58 koles, z polski to polaczki spieprzaja - znedzy, jak dotad. mamy was za jaja przez NATO i UE. W kazdym momencie i przez dlugi. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Czy już trzeba biec do kantorów? 19.10.05, 23:01 > koles, z polski to polaczki spieprzaja - znedzy, jak dotad. mamy was za jaja > przez NATO i UE. W kazdym momencie i przez dlugi. hehe ale nie zapominaj, że jeżeli będziecie butę pokazywać, wszelkie traktaty można zerwać, a sojusze wojskowe zawrzeć z kim innym. Także pokory trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Sojusz wojskowy POLSKO-AFGANSKI? 19.10.05, 23:29 Bo przeciez nie z Rosja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Sojusz wojskowy POLSKO-AFGANSKI? 19.10.05, 23:31 A skąd wiesz, ze nie z Rosją? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Czy już trzeba biec do kantorów? 19.10.05, 23:02 no ale chala czemu mi nie odpowiadasz ? ktory to z twojej famili ? www.mc.org.pl/beta/index.php?option=com_zoom&Itemid=39&page=view&catid=1&PageNo=1&key=2&hit=1&lang=polish Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Czy już trzeba biec do kantorów? 19.10.05, 23:19 moja familia oplacicl SIE O] I SMIECIA TAKIEGO JAK TY MIALA ZAWSZE ZA SLUZACEGO. PONIAL SMIEC POLACZLKOWATY? MY SIE UCZYLISMY GDY TY PILES WODZIEM, ROBOLKU MALY. Odpowiedz Link Zgłoś
naryt FSB działa 20.10.05, 00:54 > jesli masz kradzione to tak > i spieprzac z Polski > bo czeka cie pierdel ------------------------------------- Czy za wysypywanie ziarna na tory, niespłacanie kredytów, fałszowanie przepustek do więzienia i podpisów na listach poparcia też będą zamykać? Może sobie ruski wywiad działać, niech psy szczekają. Jedziemy dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Czy już trzeba biec do kantorów? 19.10.05, 22:58 Bez przesady, straszenie PRLem i pustymi półkami oraz "niewymienialną" złotówką to czysta demagogia, nie mająca pokrycia w faktach. Nie zapominaj, iż jesteśmy w UE i w jej ramach możemy robić przemeblowanie gospodarcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Lepper i kaczki to zwolennicy WYJSCIA z Unii 19.10.05, 23:30 Oraz "taniej zlotowki", co oznacza, ze polska sila robocza bedzie w Unii jeszcze tansza:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Stad link :))))))))) 19.10.05, 23:01 nadaje.com/Radio_Maryja.html?PHPSESSID=e6bc3eb34e0638d753ae31f43ae5326d Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Włączylem, ale pie..o!! 19.10.05, 22:57 Musze teraz skorupy mojego pioniera zbierać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 22:59 nedza bedzie placila dlugi i utrzymywala wysokie procenty, bo inaczej mogila i kapital wylatuje w dwa dni. jak w Argentynie. Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:03 Nieprawda. Demagogia. W takim wypadku zerwiemy traktaty z tzw. Zachodem i będą mogli nam naskoczyć ja ...teraz Łukaszence (oczywiscie piszę o Łukaszence w sensie jego olewania tzw. autorytetów Zachodu) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak ales dziecinny... 20.10.05, 00:24 rozumiem ze to 18 w nicku to wiek? Widac... Co ty pieprzysz czlowieku? Zerwac wszystkie traktaty? Dla przykladu - nasza gospodarka teraz jakos ciagnie dzieki 2 rzeczom: 1. eksportowi, glownie do UE (przede wszystkim Niemiec) 2. inwestycjom zagranicznym. Jezeli - z powodu utraty wiarygodnosci przez jednostronne zerwanie umow - szlag trafi 1 i 2 to RZECZYWISCIE bedziemy mieli tutaj bialorus... Tylko z Lepperem zamiast Lukaszenki :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:04 US wstrzymuje pomoc dla israela i sraela nie ma w tydzien ty chala spadaj na biegun bo w US jnakesi zaczynaja sie wku..ac na zydow Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Re: Włączcie teraz Radio Maryja 20.10.05, 00:25 > US wstrzymuje pomoc dla israela > i sraela nie ma w tydzien a ze niby co sie z nim w ten tydzien stanie? :] Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:02 gsm18 napisał: > A. Lepper, M. Kotlinowski i F. Stefaniuk bardzo mądrze tłumaczą sytuację > gospodarczą w Polsce. Dr Lepper ma na pewno sporo do powiedzenia. Czy wspomnial juz o poltuszach wieprzowych? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:05 A prof Balcerowicz ma najwiecej do powiedzenia: "schladzanie gospodarki" czego efekty widac Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:07 widać te pułtusze jakieś takie zabiedzone,ale opalone:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepolske Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:06 Małe przedsiebiorstwa które produkuja olej rzepakowy to pomysł na rozwój Polski Rewelacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepolske Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:07 Zwolnic rolników z Vatu z podatków to nastepne pomysły ich mądrosc mnie poraza Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:07 nie pomysl na rozowj Polski to balcerowiczowskie "schladzanie gospodarki" to jest dopiero rewelka , co nie ? [przyglupie forumowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak nie masz pojecia o ekonomii chlopie... 20.10.05, 00:27 wtedy trzeba bylo schladzac... W Argentynie nie schlodzono w odpowiednim momencie - wiadomo co sie stalo, gdy balon kredytowy pekl. To samo grozilo nam... Slyszales o tym, ze np. Chiny pilnuja, zeby ich wzrost NIE PRZEKROCZYL 9%? Wlasnie dlatego, ze zbyt szybki wzrost jest tez zagrozeniem? A ty machasz tym "schladzaniem" chociaz to haslo sprzed 15 lat o ktorym dzisiaj nikt nie mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:08 lubiepolske napisał: > Małe przedsiebiorstwa które produkuja olej rzepakowy to pomysł na rozwój Polski > Rewelacja :) Sa tez fabryki kleju na sciane wschodniej, ktore moga rozruszac ten region :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:09 homo.europeus napisał: > > Sa tez fabryki kleju na sciane wschodniej, ktore moga rozruszac ten region :) ale nic tak nie rozrusza jak balcerowicz i gonkowiec ze swoim "schladzaniem gospodarki" Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Włączcie teraz Radio Maryja 20.10.05, 00:26 wesoly33 napisała: > ale nic tak nie rozrusza jak balcerowicz i gonkowiec > ze swoim "schladzaniem gospodarki" Czkawkę masz, czy tylko tyle ci przychodzi do głowy? A może takie zdanie w rydzyju właśnie padło? Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:07 Czemu obrażasz ludzi? Twój idol już dziś pokazał, że chce Polskę dzielić na tę gorszą i tę lepszą, mówiąc o twarzy Leppera. Co ten człowiek złego zrobił? Komornika pogonił? Zboże wysypał, czy pomówił? To są zbrodnie? A jak wytłumaczysz poręczenie twojego idola za faceta, co przekręcił kilka milionów zł na szkodę skarbu państwa? (ŻW pisało o tym) Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepolske Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:09 liberalizm to grzech śmiertelny lece do spowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepolske Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:14 nie wiem czy dalej słuchać oni pier.... jak potłuczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:15 lubiepolske napisał: > nie wiem czy dalej słuchać oni pier.... jak potłuczeni. Czy bylo kiedys inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:17 potłuczone radyjo to i porąbani prelegenci. Jesli niejaki Lepper jest dla kogos autorytetem,to psyhiatrzy moga spać spokojnie, pacjentow maja pewnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:28 Czy wy, liberałowie, nauczycie się kiedyś pokory i szacunku do innych ludzi? Czy tę pychę i pewność siebie wyssaliście z mlekiem matki? Czy to wy macie decydować, kto jest ideałem i autorytetem, a kto nie? Kto wam dał pozwolenie? Czy z totalitaryzmu komunistycznego chcecie narzucić salonowy totalitaryzm poprawności politycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:33 śpisz? czy ja twierdze ,kto jest autorytetem? ja tylko twierdze ,że leppera za autorytet mogą uważac psyhole i nic więcej:)0 Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:35 No to obrażasz ludzi, bo ja to samo mogę powiedzieć o tych, co wierzą naczelnemu ekonomowi Polski, ale nie mówię, bo nie obrazam nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:37 Nikogo nie obrazam,mnie jest przykro ,że ludzie są ulomni. Odpowiedz Link Zgłoś
xcor Re: Włączcie teraz Radio Maryja 20.10.05, 08:00 hrabia.m.c napisał: > Nikogo nie obrazam,mnie jest przykro ,że ludzie są ulomni. sam jestes ulomkiem i dosc powaznie uszkodzonym. Takie teksty sa wielkim nierealizmem. Rozejzyj ise dokola juz wszyscy wiedza i nikt sie nie boji. ha ha i echo Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Włączcie teraz Radio Maryja 20.10.05, 00:52 gsm18 napisał: > Czy to wy macie > decydować, kto jest ideałem i autorytetem, a kto nie? Kto wam dał pozwolenie? Na to, żeby zostać autorytetem to trzeba sobie ciężko zapracować i zasłużyć. Nie wystarczy mieć tube w postaci radzyjka czy opalonej w solarium twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 20.10.05, 00:55 NIe o to chodzi, ale są profesorowi ekonomii, którzy są przez tzw salon traktowani niczym bóstwa, a są też inni profesorowie, którzy są osmieszani i wyszydzani przez ten salon- to miałem na myśli.I żadnych nazwisk- mądry człowiek wie, co mam na myśli. To nie salon bedzie rządził, kto ma mieć uznanie, a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Włączcie teraz Radio Maryja 20.10.05, 00:58 gsm18 napisał: > NIe o to chodzi, ale są profesorowi ekonomii, którzy są przez tzw salon > traktowani niczym bóstwa, a są też inni profesorowie, którzy są osmieszani i > wyszydzani przez ten salon- to miałem na myśli.I żadnych nazwisk- mądry > człowiek wie, co mam na myśli. To nie salon bedzie rządził, kto ma mieć > uznanie, a kto nie. Stanowczo za dużo słuchasz Rydzyjka. Szkodzi na myślenie. Samodzielne. Odpowiedz Link Zgłoś
naryt Lepszy salon niz obora chamie 20.10.05, 01:01 Salon, salon... cię razi bolszewiku. Lepszy salon niż obora chamie. Jak tego nie rozumiesz to znaczy, że ci powonienie nawala. Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Lepszy salon niz obora chamie 20.10.05, 01:06 Zobaczymy jak Kaczyński wygra, czy też tak będziesz debilu wyzywał. Wtedy kolesie nie obronią przed karą. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Buhahaha :))))))) 20.10.05, 01:16 gsm18 napisał: > Zobaczymy jak Kaczyński wygra, czy też tak będziesz debilu wyzywał. Wtedy > kolesie nie obronią przed karą. Już widzę, jak go szukasz i biegniesz na skargę do Ziobry :)))) On ma wprawę w łapaniu i oskarżaniu :) www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=4039&zaznacz=ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:11 gsm18 napisał: > Czemu obrażasz ludzi? Czym cie obrazilem? > Twój idol już dziś pokazał, że chce Polskę dzielić na tę > gorszą i tę lepszą, mówiąc o twarzy Leppera. > Co ten człowiek złego zrobił? > Komornika pogonił? Zboże wysypał, czy pomówił? To są zbrodnie? Nie, ale wyrok dostac mozna. I Lepper dostal. > A jak wytłumaczysz poręczenie twojego idola za faceta, co przekręcił kilka > milionów zł na szkodę skarbu państwa? (ŻW pisało o tym) Poreczenie przestepstwem nie jest. Decyzje podejmuje sad. Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:18 Nie mnie, tylko Leppera obrażasz i wyśmiewasz. Nie chodzi o to, za co jest wyrok a za co nie, bo co powiesz o Wałęsie i innych działaczach opozycji, którzy siedzieli w PRL, też kryminaliści? Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:20 gsm18 napisał: > Nie mnie, tylko Leppera obrażasz i wyśmiewasz. A co dr Lepper swiety? Zreszta czym go obrazilem? Poltusze to jego stary numer. > Nie chodzi o to, za co jest > wyrok a za co nie, bo co powiesz o Wałęsie i innych działaczach opozycji, > którzy siedzieli w PRL, też kryminaliści? Nie, wiezniowie polityczni. Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:24 Czyli moralność Kalego. A skąd wiesz, czy Lepper za 20 lat nie zostanie takim uznany,? Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepolske Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:27 Uwaga właśnie sie dowiedziałem że Balcerowicz jest komunistą to poprostu szok :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:35 a nie wiesz jaki byl temat jego pracy doktorskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:33 Daj sobie spokoj.To gromada blaznow i durni.Parada oszustow.Mowia przez tubke rydzyka do sobie podobnych.A ktory z nich policzyl ile bedzie kosztowalo i co da np. wprowadzenie "genialnego pomyslu" z biopaliwami? Gdyby polowe ziemi ornej w Polsce przeznaczyc pod uprawe rzepaku to olej w ten sposob uzyskany pokrylby okolo 6% zapotrzebowania Polski na paliwa.Oczywiscie nalezaloby zrezygnowac z eksportu zywnosci i zaczac ja sprowadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Włączcie teraz Radio Maryja 20.10.05, 00:31 gsm18 napisał: > Czemu obrażasz ludzi? Twój idol już dziś pokazał, że chce Polskę dzielić na tę > gorszą i tę lepszą, mówiąc o twarzy Leppera. Przecież nie dzielił Polaków na lepszych-bladych i gorszych-opalonych? > Co ten człowiek złego zrobił? > Komornika pogonił? Zboże wysypał, czy pomówił? To są zbrodnie? Łamanie _prawa_. Unikanie _sprawiedliwości_. Nie dotarło jeszcze do ciebie, że Kaczyński przytulił człowieka, który pluje na jego zasady które się nazywają Prawo i Sprawiedliwość? > A jak wytłumaczysz poręczenie twojego idola za faceta, co przekręcił kilka > milionów zł na szkodę skarbu państwa? (ŻW pisało o tym) A ŻW nie pisało przypadkiem o człowieku oskarżonym o porwanie i ciężkie pobicie, którego pan min. sprawiedliwości Kaczyński kazał wypuścić z aresztu czy umknęło? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Lepper MADRZE? Nie kpij, czlowieku. Dla ciebie,jak 19.10.05, 23:26 i reszty polskich osiolkow ekonomicznych, "madrze o gospodarce" to dokladnie to, co sie wam samym na jej temat wydaje. Buhahaha!!!! Buhahaha!!! A mozesz ty to Lepperowkie "MADRZE" tutaj w skrocie powtorzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Lepper MADRZE? Nie kpij, czlowieku. Dla ciebi 19.10.05, 23:32 A czy wasi ekonomiści mają monopol na wiedzę? Odpowiedz Link Zgłoś
lubiepolske Re: Lepper MADRZE? Nie kpij, czlowieku. Dla ciebi 19.10.05, 23:38 Ja jestem dzieckiem pegeeru i nie wstydzę się tego. W 80 % w 1989 r. pegeery przynosiły już zyski w Polsce. Były kuźnią nowych technologii. A.Lepper o PGR-ach, w Sejmie, 06.11.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Lepper MADRZE? Nie kpij, czlowieku. Dla ciebi 19.10.05, 23:39 Oooo!!radyjo! jacy wasi??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Zapewne w Wlk. Brytanii i Irlandii: dwie 19.10.05, 23:41 najzdrowsze gospodarki Europy:)))) Ale u nas nie bylo ni Kaczorow, ni Lepperow. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Przyjedz na saksy do UK - SAM ZOBACZYSZ, jak 19.10.05, 23:39 te pozostale 200 000 Polakow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Przyjedz na saksy do UK - SAM ZOBACZYSZ, jak 19.10.05, 23:47 dziękuję za takie "kariery" po studiach myć gary i przestawiać towar w sklepach, a Anglikom lepiej opłaca się żyć z zasiłków niż pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk KTO z Polakow po studiach myje tu gary, balwanie? 19.10.05, 23:54 Chyba, ze po takich jak twoje, i bez jezyka:)))) A za zasilek sie zyc nie bardzo da - nie przekracza on chyba 100 funtow, a najnizsza pensja dla niewykwalifikowanego robola to 230-250 funtow na tydzien na reke (i dlatego praca ciagle sie oplaca, choc za zasilek da sie od biedy wyzyc). Widac, ze tylka poza Polske nie ruszyles:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: KTO z Polakow po studiach myje tu gary, balwa 19.10.05, 23:58 debilku, nie wyzywaj. Nie będzie na zachód narzucał, jak mamy żyć, ani tym bardziej wybierał prezydenta. A jak się nie podoba w Polsce to won stąd, tylko łapy precz i mieszać w swoich krajach, a nie tu! I wiem jakie kariery po studiach robią w Anglii i mi nie tłumacz Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Lekarze akurat wyjeżdżają do UK masowo... 20.10.05, 00:14 i do Szwecji, do Danii... Sa specjalne firmy rekrutujące chętnych. Moi znajomi 1,5 mies temu wyjechali do Hiszpanii. Na stale. Obawiam sie, ze nie znajdzie PiS za wielu chetnych do "darmowej" pracy w "darmowej" słuzbie tak zwanego zdrowia. Dobrzy specjalisci "okopią się" w swoich prywatnych praktykach, mlodsi wyjada. Nie wspomne juz o pielegniarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk W UK polski lekarz zaczyna od jakis 50.000 funtow 20.10.05, 00:26 rocznie, w przychodni NHS, jako GP (internista) z ubezpieczalni... Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Jak Kaczor da tyle lekarzom to może się... 20.10.05, 00:37 ...zastanowią :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To nie wyciagajcie BRUDNYCH LAP po pomoc? 20.10.05, 00:22 Wtedy napewno nikt sie do was nie bedzie wtracal:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak porownaj wyniku UK i PL 20.10.05, 00:55 to bedziesz wiedzial ktorzy ekonomisci mieli/maja lepsze pomysly :] Odpowiedz Link Zgłoś
herrproceder Re: Włączcie teraz Radio Maryja 19.10.05, 23:57 img67.imageshack.us/img67/7716/lewytusk5oi.jpg img67.imageshack.us/img67/1259/prawytusk4hn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Włączcie teraz Radio Maryja 20.10.05, 00:16 gsm18 napisał: > A. Lepper, M. Kotlinowski i F. Stefaniuk bardzo mądrze tłumaczą sytuację > gospodarczą w Polsce. Przecież to oksymoron. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Włączcie teraz Radio Maryja 20.10.05, 00:35 Za Tuska będzie żle, za Kaczyńskiego żle ratunku!!!! co robić wszyscy przecież stąd nie wyjadą . Kto wierzy,że w tym kraju będzie kiedyś dobrze i normalnie jest wielkim i naiwnym optymistą. Nawet gdy stanie się cud i będzie dobrze {w co nie wierzę},to Polacy i tak tego nie zauważą i zawsze znajdą coś co im się nie będzie podobało ,więc w ich mniemaniu dalej będzie żle. Odpowiedz Link Zgłoś
naryt Wyłączcie teraz Radio Maryja 20.10.05, 00:41 Wyłączcie teraz RM. Tylko jeden raz i na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Pobłogosławiona przez Ojca Dyrektora... 20.10.05, 07:15 koalicja: LPR, PSL, Samoobrona i PiS! Gratuluję wyborcom PiSujów i zwolennikom mikrego duce. Odpowiedz Link Zgłoś