kolargolo 03.11.05, 20:47 Romek - jeszcze ci malo kasy ? A moze na biedne dzieci oddasz, co? A co sie stalo z kasa co twoi kumple z LPR przewalili z banku i jego klientow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
argajll Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 20:51 Nie dosc ze tesciowa zarobila swoje to jeszcze R. domaga sie Bańki. No ładnie ładnie - klan Giertychow nie chudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur [...] 03.11.05, 22:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lub_czasopismo Ja swoją teściową oddam za paczkę fajek!!! 04.11.05, 05:06 Super okazja... dorzucam jeszcze kaganiec, smycz i zatyczki do uszu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Giertys znowu w sadzie ? 03.11.05, 23:23 Ten to ma zdrowie, chyba zna juz wszystkich prokuratorow i sedziow osobiscie. Jak sie to mowilo w danych czasach... warchol ? Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Giertys znowu w sadzie ? 04.11.05, 08:34 Pieniacz. Po prostu pieniacz. Znana jest też w psychiatrii jednostka chorobowa : obłęd pieniaczy mianowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To sie nazywa polityka prorodzinna 04.11.05, 03:45 argajll napisał: > Nie dosc ze tesciowa zarobila swoje to jeszcze R. domaga sie Bańki. > No ładnie ładnie - klan Giertychow nie chudnie. Tanio tesciowej nie sprzeda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 20:53 Tu sie nie ma co czepiac;), nie ma chlop pewnie wyjscia. Z jednej strony pozbawiona poborow tesciowa, z drugiej zas - jej corka klepiaca o tym fakcie dniami corka/zona rzeczonego. W domu koszmar, a tu jeszcze na dokladke trabiace o tym media... Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 20:59 srull napisała: > Tu sie nie ma co czepiac;), nie ma chlop pewnie wyjscia. Z jednej strony > pozbawiona poborow tesciowa, z drugiej zas - jej corka klepiaca o tym fakcie > dniami corka/zona rzeczonego. W domu koszmar, a tu jeszcze na dokladke trabiace > o tym media... Może ma "dietę" do czasu aż nie przyniesie bańki w zębach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: Giertych chce miliona za teściową 04.11.05, 08:11 veglie napisał: > srull napisała: > > > Tu sie nie ma co czepiac;), nie ma chlop pewnie wyjscia. Z jednej strony > > pozbawiona poborow tesciowa, z drugiej zas - jej corka klepiaca o tym fak > cie > > dniami corka/zona rzeczonego. W domu koszmar, a tu jeszcze na dokladke tr > abiace > > o tym media... > Może ma "dietę" do czasu aż nie przyniesie bańki w zębach:)) Romek opuść troche, teściowa jest stara i kiepsko gotuje, a do tego warczy jak bulterier. Chcesz być chłopie szczęśliwy?- zmień teściową razem z żoną... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 21:02 A ja bym mojej Teściowej nie oddał nawet za sto milionów!!! Wstyd, panie Romanie!!! P.S. No, chyba, że źle zrozumiałem tytuł. W takim razie - wstyd GW ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Giertych leprzy od Wassermana. 03.11.05, 21:02 Przynajmniej do sądu wystapil. a nie jak psychol ,nie dosc ,że nie chce placic za dom to jeszcze donośk do przyjaciela prokuratora:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Milion za tesciowa???? 03.11.05, 21:04 Musi ja strasznie kochac albo nienawidzic! Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 Romek bądź Europejczykiem! 03.11.05, 21:12 Drogi Romku, trzeba iść z duchem czasu i być Europejczykiem. Prawdziwy Europejczyk owszem zażądałby miliona, ale EURO, nie złotych! Porzuć tę zaściankową walutę! Jeśli euro są ci obrzydliwe, to pomyśl o funtach. Ostatecznie niech będą dolary. Odpowiedz Link Zgłoś
syn.oficera [...] 03.11.05, 21:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy [...] 03.11.05, 21:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Dla Romana tesciowa jest bezcenna 03.11.05, 21:39 No ale juz za milion to mozna ja sprzedac. A przeciez tesciowe to najlepsi przyjaciele zieciow. Ja bym tam dal mu szmata przez leb i by sie nauczyl rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
gallaa A ja za swoją tylko "stówkę" 03.11.05, 21:49 A ja za swoją tylko "stówkę", bo nie jestem tak zachłanny jak "Długi Romek" Odpowiedz Link Zgłoś
nx_logged_in Re: Jakiego "miliona"??? Chyba "milion"! Biernik! 03.11.05, 22:11 Czepiasz sią, oj, to taki nowy jązyk - wiesz, niedługo przeczytasz w dodatku sportowym "tera bedzie zmiana półów"...;) pozdrawiam, nx Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: Jakiego "miliona"??? Chyba "milion"! Biernik! 03.11.05, 23:04 > Jakiego "miliona"??? Chyba "milion"! Biernik! Nie, kretynku... Dopełniacz nie jest mniej poprawny niż biernik. Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Re: Jakiego "miliona"??? Chyba "milion"! Biernik! 04.11.05, 13:05 kiss_my_ass napisał: > > > Jakiego "miliona"??? Chyba "milion"! Biernik! > > Nie, kretynku... > Dopełniacz nie jest mniej poprawny niż biernik. Gdy pisałem tego posta, tytuł brzmiał: "Giertych chce miliona za teściową". Dopiero potem dodali "złotych". Pozdrawiam Kretynek Odpowiedz Link Zgłoś
typson Re: Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 21:59 "Kwota miliona złotych świadczy o tym, że Roman Giertych obraca się w wirtualnej rzeczywistości - dodał." hehe, dobre. To nie wirtualna ale konska rzeczywistosc. btw. czy roman nie kojarzy sie Wam z tym kolesiem o imieniu "Large" z Rodziny Adamsów? Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Drogocenna 03.11.05, 22:00 Ze złota, czy co? Tyle kazał płacić za jej bezrobocie, a teraz aż tak wycenia? Odpowiedz Link Zgłoś
bbaraneek Re: Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 22:10 a on tylko chciał wysłać teściową, jak najdalej... Odpowiedz Link Zgłoś
dawidantyrydzyk Panie Giertych zapraszam na terapie PSYCHIATRYCZNĄ 03.11.05, 22:13 MYSLE ZE PARE WIZYT I BEDZIE PAN TROSZKE MĄDRZEJSZY. ZANIEPOKOJNY ZDROWIEM GIERTYCHA. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 22:29 Miliona za teściową? I Giertych myśli, że ktoś ją kupi? ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 22:32 No właśnie. Milion nie miliona (jak ktoś wyżej zauważył). Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 22:36 mi osobiście przypomina pana dozorce z mojej podstawówki...tylko pan dozorca uczciwie zarabiał i wspierał polski przemysł winiarski :D Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 22:49 Oraz górnictwo siarkowe przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Giertych chce miliona za teściową 03.11.05, 22:48 Lat temu ponad 30 była komedia filmowa "Milion za Laurę". Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek [...] 03.11.05, 22:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Giertych to skonczony kretyn! 03.11.05, 22:37 Bez twarzy, honoru, intelektu i odrobiny przyzwoitosci.Jak wciskac szmal rodzinie, to gladko i ok, jak oddac lub zaswiecic publicznie pyskiem, to problem z NARUSZENIEM DOBR OSOBISTYCH! Niech nie bedzie INFANTYLNIE DEBILNY, on nie ma nawet namiastki dobra, chyba ze mysli o dzieciach?Wlasnych.Nie jest sztuka OSZUKIWAC, MATACZYC, OSKARZAC INNYCH, kiedy WLASNA DUPA UWALONA GOWNEM! Przepraszam forumowiczow o delitatnych gustach wypowiedzi, ale szlag mnie trafia, jak slysze o takim lajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
psyhol2 Re: Giertych to skonczony kretyn! 04.11.05, 00:09 Milion ? Czyż by ta teściowa była ze złota ? Romku ja swoja teściową tobie dam za darmo, ciekawe kto kogo pokopie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bo_gusz Re: Giertych to skonczony kretyn! 04.11.05, 00:25 , nie przepraszaj , to jest i tak nic w porównaniu do moich odczuć ( nie pisze , bo mnie skasuja ) pozdrowienia !!! jest nas dwóch ??? Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Giertych to skonczony kretyn! 04.11.05, 07:20 To mi sie podoba. Milo czytac takie opinie. Nie zartuje. Tylko gdzie Wy wszyscy madrzy byliscie w czasie wyborow? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Hehehe.. Pierwszy co az tak tesciowa ceni:) 04.11.05, 01:07 Po co sprzedawać?? Daj ją swoim chłopakom z MW ,oni to dopiero dadzą jej szkołe. Odpowiedz Link Zgłoś
g.slomka Re: Giertych chce miliona 04.11.05, 01:16 W kwestii formalnej: Piekny Roman nie jest szefem LPR! Niejaki (czytaj nijaki) Kotlinowski rządzi tym cyrkiem - formalnie. Jak widac to polska specyfika, ze szef partii ustawia sie za zderzakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Giertych chce miliona 04.11.05, 01:21 Też się zastanawiam od jakiegoś czasu, jakiemu celowi ma służyć ta konstrukcja w LPR. Cóż, zanim Giertycha można będzie wybierać, minie jeszcze conajmniej 10 lat. Au revoir mes amis, ogólna buźka i à la prochaine! The show will go on next time. :) Odpowiedz Link Zgłoś