Dodaj do ulubionych

Pensjonacik Narval w Rowach

11.08.13, 15:50
Radzę zastanowić się nad wynajmem pokoju w tym pensjonacie. W internecie zdjęcia bardzo ładnych przestrzennych pokoi w rzeczywistości pokoje malutkie, ciemne, przygnębiające a ten, który ja otrzymałam wręcz nora. Natomiast opłata jak za porządny pokój. A tych w Rowach nie brakuje! Właściciele nastawieni raczej na zarabianie niż dbanie o klienta. Parking owszem jest ale tak ciasny, że auta stoją po dwa rzędy a aby potem z niego wyjść trzeba mieć naprawdę smukłą sylwetkę. Byłam tam więc przekonałam się na własne oczy. Właścicielka bardzo zarozumiała, niesympatyczna a na wnoszone uwagi odpowiada "jak się państwu nie podoba to nie musicie tu być". Raczej bardzo mało przyjemne stwierdzenie.
Obserwuj wątek
    • kol.3 Re: Pensjonacik Narval w Rowach 11.08.13, 16:15
      Bylam przed laty dwukrotnie w Narwalu w wysokim sezonie i powiem tak - wielkich luksusów nie ma. Pokoje faktycznie ciasne, mieliśmy pokój trzyosobowy jako dwuosobowy, w 3 osoby nijak byśmy się nie zmieścili. Ceny niewysokie. Plusem była kuchnia, minusem fatalne tapczaniki do spania i zużyte do granic poduszki a także mały teren i umieszczenie stanowiska do grilla pod oknami letników - ktoś sobie grilluje a dym oraz podniesione głosy grillujących lecą w nocy w okna osób, które chcą spać. Udusić się można. Nieuprzejmości wlaścicieli nie stwierdzilam, byli raczej niewidzialni i nienarzucający się.
      Na marginesie: stwierdzilam, że w ostatnich paru latach znacznie podniósł się standard kwater nad morzem, toteż Narwal, jeśli się nie rozwinął, może razić.
    • kol.3 Re: Pensjonacik Narval w Rowach 12.08.13, 06:17
      Mój kolega wrócił niedawno z Narwala, płacił po 30 zł. za łozko, zatem nie jest to normalna cena za porządny pokój, tylko cena znacznie obniżona. W wysokim sezonie ceny są w granicach 50-60 zł. za łóżko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka