czur-czur-ra 15.11.05, 13:07 Wraca Jacek Kurski, odwołana Anna Radziwiłł. Rewolucja moralna nabiera tempa, a IV RP rozkwita. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: 15 listopada 2005 - symboliczny dzien 15.11.05, 13:07 czur-czur-ra napisał: > Wraca Jacek Kurski, odwołana Anna Radziwiłł. Rewolucja moralna nabiera tempa, > a IV RP rozkwita. jesien wasza wiosna nasza Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: 15 listopada 2005 - symboliczny dzien 15.11.05, 13:33 a lato Muminków Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Odwołanie Radziwiłł dziwne 15.11.05, 13:42 ... i wytłumaczyć je może jedynie TKM wyznawane (a nie tylko opisane) przez Kaczyńskiego. Radziwiłł pod względem światopoglądowym (była za wprowadzeniem religii do szkół), jak i społecznym (mówiła kiedyś o sobie, że jest patriotyczną socjalistką - w rozumieniu przedwojennego PPS) pasuje idealnie do poglądów PiS. Jej wyrzucenie z pracy można więc jedynie tłumaczyć chęcią pozbycia się wszystkiego co choć trochę kojarzy się z Belką (wcześniej wyrzucono dobrego specjalistę Ananicza), niechęcią PiS do bezpartyjnych specjalistów oraz... panującą w PiS mizoginią (wiem o czym piszę). Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach wcale nie dziwne 15.11.05, 13:46 przeciez pani Radziwiłł to "oni". Ty masz jeszcze jakieś złudzenia, mądry Freemasonie?) Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra optymistycznie 15.11.05, 14:46 Pocieszajace jest to, ze tak naprawde nic sie nie zmieni. Nadal bede czytal ksiazki i chodzil do pracy, ogladal futbol w tv i chodzil do kina. Kaczynski i Kurski moga sobie robic i sto rewolucji moralnych, mam to w dupie. A Polska, mam nadzieje, przezyje i tych oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Odwołanie Radziwiłł dziwne 15.11.05, 15:07 jak w PiS panuje mizoginia to czemu ministrem finansów jest kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Odwołanie Radziwiłł dziwne 15.11.05, 15:46 To Radziwil był kobietą. Wąsy miał jak Piłsudzki. Mezczyżni z damskiej opcji nie lubia kobiet z męskiej opcji. Ot i powód. Preferuja koty i stare babcie Odpowiedz Link Zgłoś