galba 23.11.05, 11:09 90 % maturzystów ściąga na maturze. Ja akurat nie musiałem ale proceder jest powszechny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita17 Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 11:15 Co za glod inteligencji w oczach - straszne! To jest Polska wlasnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit MANIPULOWANE SENSACJE ANTYPOLSKIEJ GAZETY 23.11.05, 11:32 Czy ten antypolski koncern prasowy który nie płaci podatków na rzecz społeczeństwa i jest powiązany z grupą trzymającą władzę,nie ma innych poważnych tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
offler Powiedz mi po co Ty go czytasz? 23.11.05, 11:41 Najwyrazniej przeciez ciagle klamia i uwzieli sie na Twe bozyszcze Jedrusia i jego "apostolow". Wiec po kiego grzyba tu ciagle zagladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr To Hojarska skończyłą szkołę podstawową? 23.11.05, 12:05 Kurcze, a nie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa chyba w Klewkach albo Dywitach (tez pod Olsztynem) 23.11.05, 12:40 kredytow nie splacala to mialaby opory przed sciaganiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc galba - smieszny ten Twoj blog, usmialem sie :] 23.11.05, 12:53 "nienawisc mediow do PiSu" buhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: MANIPULOWANE SENSACJE ANTYPOLSKIEJ GAZETY 23.11.05, 11:44 jola_z_dywit napisała: > Czy ten antypolski koncern prasowy który nie płaci podatków na rzecz > społeczeństwa i jest powiązany z grupą trzymającą władzę,nie ma innych > poważnych tematów? Dlaczego lekceważysz maturę, czyżbyś jej nie miała? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: MANIPULOWANE SENSACJE ANTYPOLSKIEJ GAZETY 23.11.05, 13:05 Co uczymili ponoć wykształceni z Polską. POLSKIE WYBITNE OSIĄGNIĘCIA !!! Polska pod faktycznie zbrodniczymi rządami od szesnastu lat,jak dowodzą badania socjologiczne jest krajem w którym,jak to relacjonują respondenci "żyje się obrzydliwie" i z którego "trzeba uciekać".Czy to prawda?Przecież propaganda sukcesu działa pełną parą,nawet w czsach realnego socjalizmu nie zanotowano tak nasilonego ,a nie uprawnionego,prania mózgów.Oczywiście ludzi myślących samodzielnie jest nieliczna garstka,większość jest podatna na socjologiczne manipulacje.Bazą jest komparatywne porównywanie ,wybranych tendencyjnie wskaźników np: komputerów i zestawienie ich posiadania przez grupy społeczne w funkcji czasu ściśle dobranego oczywiście.I tak poziom zaopatrzenia w wysoko zaawansowaną technologię Personal Computer w 1980 w dziedzinie był na poziomie 1 .Dziś jest dobrem dość powszechnym.Oczywiście tak dokonywane badania przedstawiają obecny status quo jak pozytywną ewolucję.Niewielkie gremium jest w stanie rozpoznać i zaanalizować te socjotechniczne zabiegi.Ergo!Jak jest naprawdę? Do wiadomości publicznej przedostają się nieliczne lecz jakże złowrogie i straszne wręcz wiadomości,których po prostu ukryć nie się nie da.Plaga samobójstw,dotykająca wszystkie grupy społeczne.Można już mówić o epidemi,skrzętnie skrywanej przez analityków tych patologi.Ludzie pozbawiają się życia całymi rodzinami na róże sposoby wieszając się trując,są już całe rejony samobójców.Pozbawienie ludzi,pracy, godności i możliwości biologicznego przeżycia to skutek całkowicie krótkowzrocznej polityki gospodarczo- społecznej.Przykład rozkładu więzi społecznych to jakże częste przykłady samobójstw policjantów ,głównie ze stresu.Zwyrodnienie przybrało formy niespotykane w czasie pokoju międzynarodowego.Młodzi gimnazjaliści niczym naziści mordują bezdomnego,mówiąc że jego życie jest bez wartości,rodzice katują niczym bestie swoje własne niemowlęta łamiąc im czaszki,zabicie dziecka to już powszechna praktyka zostaje tylko gradacja okrucieństwa,Na tym tle znęcenie się nad nauczycielem to praktyka "dobrego" dowcipu.Lecz może na zasadzie kodeksu Hamurabiego,nauczyciel gwałci ucznia.Praktyki pedofilskie znanych autorytetów dopełniają obrazu petnej etyki ,miłości ,naszej nowej ,dobrej Ojczyzny z intensywnym wirtualno- medialnym wzrostem gospodarczym.Winni tego horroru beneficjenci nędzy milionów np: Pan Balcerowicz. są nadal zadowoleni. CZY DŁUGO JESZCZE TACY POZOSTANĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Real Jola please come back!!! 23.11.05, 13:11 przestan sie produkować, ja i ty wiemy że to tylko twoj żarcik a tak apropos skąd skopiowales\walas ten tekst? Prawdziwa JOLA_DYWITY a nie jola_z_dywity była lepsza - częsciej pisala Caps Lockiem :P ale widze jakiś dziwny związek pomiedzy zniknieciem prawdziwej Joli i wyborami do sejmu i senatu - przed wyborami bylo jej pełno i jej proSamoobronowej propagandy też, a potem nagle znikneła, wtedy pojawiłaś\łeś sie ty Jolu2 hehehe Dobry żarcik, marna prowokacja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Real Jola please come back!!! 23.11.05, 15:49 To jedna i ta sama głupia baba. Wystarczy zerknąć kiedy jedna się kończy a druga zaczyna. Zresztą chyba dyskusją "przełomową" była dyskusja z 12.10.05. Oto jej zapis: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=30314271 Wtedy jola_dywity została wdeptana w ziemie i pojawiała się sporadycznie. Ale za to 13.10.05 narodziła się jola_z_dywit w tym oto poście...: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30345931&a=30357533 I już na wstępie jola przepięknie tam pisze: "Porównanie tuska do męszczyzny przynosi wam hańbę panowie." jola_s_tupid jest wielka !... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: MANIPULOWANE SENSACJE ANTYPOLSKIEJ GAZETY 23.11.05, 13:49 jola_z_dywit napisała: Do wiadomości publicznej przedostają się nieliczne lecz jakże > złowrogie i straszne wręcz wiadomości,których po prostu ukryć nie się nie > da.Plaga samobójstw,dotykająca wszystkie grupy społeczne.Można już mówić o > epidemi,skrzętnie skrywanej przez analityków tych patologi. ***************************************** To że mamy więcej informacji o gwiazdach, nie musi oznaczać, że gwiazd przybyło. Czy "jola" w ogóle rozumie, co napisała? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: MANIPULOWANE SENSACJE ANTYPOLSKIEJ GAZETY 23.11.05, 12:05 jola_z_dywit i galba dwóch syjamskich braci, najwierniejszych synów jej sowieckiej maci (wsp. M. Rybiński, Rzepa) Kto by pomyślał wielbiciel prawa (i sprawiedliwości) prawy prosty galba i jola_z_dywit. Ale pamiętaj galbo: jebat' tigra eto i smieszno i straszno Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: MANIPULOWANE SENSACJE ANTYPOLSKIEJ GAZETY 23.11.05, 13:07 Sowiecki intelektualisra? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: MANIPULOWANE SENSACJE ANTYPOLSKIEJ GAZETY 23.11.05, 15:44 "Sowiecki intelektualisra?" co to jest możesz mnie oświecić Jolu? Czy mieszkańcy Dywit (dzielnica Olsztyna) nie mogą Joli pozwać do sądu, za to, że przez nią mają opinię imbecyli? Przepraszam za późną odpowiedź, ale mi Samoogwałt i pisuar nie płacą za siedzenie przed kompem Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras SENSACYJNE WIADOMOSCI Z DYWIT(Olsztynskie!!!) 23.11.05, 13:02 Maciej Hermanowicz jedej z kandydatow przysz?ej wyprawy na Marsa stwierdzi?ze.."predzej kaktusy zobaczy na Marsie, niz Jola zda mature" ....coz pozyjemy,zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: SENSACYJNE WIADOMOSCI Z DYWIT(Olsztynskie!!! 23.11.05, 13:13 No czegoś się w końcu dogrzebałeś,Dywity są faktycznie dzielnicą Olsztyna. A ten Hermanowicz to biedny z powodów które ja znam a ty nie, młody człowiek. A moja erudycja w porównaniu do ciebie jest po prostu nieprzystawalna. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista "Nieprzystawalna" Erudycja Joli powala na kolana 23.11.05, 14:35 jola_z_dywit napisała: > A moja erudycja w porównaniu do ciebie jest po prostu nieprzystawalna. Odpowiedz Link Zgłoś
marynarz51 Re: "Nieprzystawalna" Erudycja Joli powala na ko 23.11.05, 15:41 jola i jej erudycja to zapewne działaczki samoobrony, koleżanki hojarskiej, jędrusia i pani od ku..ków Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: SENSACYJNE WIADOMOSCI Z DYWIT(Olsztynskie!!! 23.11.05, 14:40 Jola_z_dywit to już tak bardziej jak Robert de Artois lub inna Hrabina de Mahaut. Ładniej brzmi niż jakaś tam jola_dywit Odpowiedz Link Zgłoś
ronja_curka_zbujnika Jola, Jola... 23.11.05, 13:17 Weź idź skomentuj np. wywiad w którym buraczany boss (mam na myśli Twego wodza) ogłasza się "socjal-liberałem", widziałam, że wielu forumowiczów nie mogło się doczekać Twojego zdania na ten temat... A co do "antypolskiej" gazety- przecież ona właśnie dała na swoich łamach szansę na obronę Twojej idolce, powinnaś być wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
herveus Re: MANIPULOWANE SENSACJE ANTYPOLSKIEJ GAZETY 23.11.05, 13:55 Wykształcenie osób odpowiedzialnych za kraj to WAŻNY temat. Szkoda, że tak unikatowy na scenie politycznej. Problem w tym, że osoby wykształcone w tym szacownym gronie często tez nie grzeszą rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: MANIPULOWANE SENSACJE ANTYPOLSKIEJ GAZETY 23.11.05, 15:20 Antypolski !? Nikt tak nie szkodzi Polsce jak tacy jak Pani, pani Jolu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaklocia5 Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 11:15 Hojarska popisałasię jak zwykle w stylu dla niej jedynym.Ale swoją drogą można pogratulować współpracownika!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 11:18 Prawdomówna, jak sam Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiejkina Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 11:18 jasne ze wszyscy odpisuja (oczywiscie jest pare osob, ktore pisaly mature bez sciag). wszyscy 18-latkowie. nie sadzisz ze poslance nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Gotowiec z polskiego ?? a fe...z matematyki to bym 23.11.05, 11:19 jeszcze zrozumiał :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gotowiec z polskiego ?? a fe...z matematyki t 23.11.05, 11:40 mangold napisał: > jeszcze zrozumiał :-)) Przepustka do więzienia do syna też jej się sama sfałszowała. A mąż sam zakopał w ogródku. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 11:20 galba napisał: Ja akurat nie musiałem ale proceder jest > powszechny. > Po lekturze Twojego bloga jakos Ci nie wierzę ....!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
indis Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 11:20 Fot. Albert Zawada / AG ten gościu musi kosić niezłą kasę za swoje arcydzieło sztuki fotograficznej Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Powolac Komisje Sledcza! 23.11.05, 11:25 Opublikowac jej prace maturalna! Odtajnic dokumenty! Niech komisja zada hoojarskiej pytanie, na ktore ta napisze odpowiedz w 10 zdaniach - to wystarczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 11:26 Hojarska zapowiada pozwanie do sądu tego wiarołomnego 'oszczercę'. Jest więc szansa, że w końcu pojawi się w sądzie, tyle że w charakterze powódki, bo jako pozwana, w procesach toczonych przeciw nie, nie raczy się stawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks "galba" wybiela koalicjanta.Kaczory i Kazio robią 23.11.05, 11:32 to samo ("oni już sa lepsi, cywilizowani..."). Im i galbie trochę wstyd z powodu tego koalicjanta, ale tylko trochę - patrzą w oczy, łżą jak z płatka i idą w zaparte, jak to pisory. A galba, jako złodziej własności intelektualnej (mojej - są świadkowie i dowody) lepiej by się na te tematy nie wypowiadał - na złodzieju czapka gore...:). Gdybym miał wymienić JEDNĄ, dominującą cechę PiS, to: zakłamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc "galba" wybiela koalicjanta.Kaczory i Kazio r 23.11.05, 11:44 PiS=PiK (prawnicy i klienci-recydywiści)! w/g hasła "ja ci zrobie dobrze i ty mi zrobisz dobrze!". Razem będziemy mieli całą władzę i sie nachapiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
wicom Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 11:37 a mi sie wydaje ze to 10% co nie musialo, to nie pamieta ze musialo, albo latwiej im nie pamietac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nozwwodzie Re: TO NIE BABA TO HIPOPOTAM 23.11.05, 11:45 Czy to wstretne i glupie babsko nigdy nie zniknie? Trzeba pozwac do odpowiedzialnosci karnej tych co na nia glosowali. Na drugi raz dobrze sie zastanowia przy kim postawic krzyzyk. Ta poslanka to hanba! Zreszta Beger tez. Odpowiedz Link Zgłoś
stoimi Re: TO NIE BABA TO HIPOPOTAM 23.11.05, 14:43 Chętnie bym ją przejeeeeeechał na stojaka moim ciągnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
4bani CZY NAPRAWDĘ... 23.11.05, 11:44 ...JEST ZAPOTRZEBOWANIE NA KOBIETĘ PRZYPOMINAJĄCĄ BULDOGA I MAJĄCĄ NIEWATPLIWIE ZATARGI Z PRAWEM? Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: CZY NAPRAWDĘ... 23.11.05, 11:47 4bani napisał: > ...JEST ZAPOTRZEBOWANIE NA KOBIETĘ PRZYPOMINAJĄCĄ BULDOGA I MAJĄCĄ NIEWATPLIWIE > > ZATARGI Z PRAWEM? TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mierna, bierna, posłuszna, wierna i chętna! Spełnia ku temu warunki niezbędne i wystarczające! Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 11:46 galba napisał: > 90 % maturzystów ściąga na maturze. Ja akurat nie musiałem ale proceder jest > powszechny. > Buhahahah - 90%, podaj z którego rocznika statystycznego to wyczytałeś. Tak się składa że mature zdawałem barrdzo niedawno - wiec z własnego doswiadczenia wiem - w mojej klasie na 32 osoby ściągała tylko 1. Co do Hojarskiej to jak dla mnie może sobie doktora nawet kupic a w mioch oczach jest po prstu prostą niedouczona kobietą ze wsi. Wszyscy w Samoobronie oprucz Filipka i Czarnieckiego to tylko narzędzia Leppera - który mimo braków w wykształceniu jest szalenie bystrym i inteligentnym politykiem - aczkolwiek nie odczytujcie tego zbut pochopnie jako komplement dla niego. Nie intersuje mnie czy ta pani ściągała czy nie bo to nieistotne, jej przykład pokazuje że polska scena polityczna jest imitacją sceny kabaretowej. Jak w jakiejkolwiek sprawie głos może zabierać kobieta która do tej pory nie zdała matury..? W sejmie i senacie powinien obowiązywać próg wykształcenia - ale nie na podstawie papierka, tylko tekst kwalifikacyjny - jak rządzić może nami osoba która np. nie odróżnia importu od eksportu, czy nie zna podstawowych faktów z historii Polski, która nie umie poprawnie się wypowiadać. Takie osoby aby w miarę normalnie funkcjonować w życiu politycznym zatrudniają doradców, sekretarzy i pomocników - którzy wykonują za nich całą pracę, a wręcz niekiedy podejmują za nich decyzje [taka kariera Nikodema Dyzmy]. Takie martionetki bez umiejętności autonomicznego myślenia są najłatwiejsze w kontroli przez ich zwierzchników i są w rezultacie jedynie przedłużeniem woli ich mocodawcy. Innym dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie ważenia głosu wyborczego - np. 1 głos osoby z wyższym wykształceniem =bysię 100 głosom osób z wykształceniem podstawowym. Precz z równością, precz z głupota, precz z ciemnotą, precz z manipulacjami ciemnej masy wyborczej, precz z preczem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Czyli Hojarska , to Twoja kolezanka 23.11.05, 12:06 na tej zasadzie moja zresztą też A. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Czyli Hojarska , to Twoja kolezanka 23.11.05, 12:20 Hojarska ,Berger rodakom w kraju na oczy padlo o rozumie nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: A ja ściągałem na maturze! 23.11.05, 12:16 Ja tesz uwarzam że większość uczniuw w szkołach ściąga ! Niekturzy majtki, ale też sciągają. Jest nie dobże gdy robi to poseł/posłanka na sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Tak , tak 23.11.05, 12:19 wszyscy jestesmy dumni z pani Hojarskiej ale ze jako mamy demokracje to te mniejszosciowe 10 % nas nie interesuje . Odpowiedz Link Zgłoś
xnw4 Re: Tak , tak 23.11.05, 12:23 Po prostu, szkoda czasu na niczym nie poparte zarzuty, ja nie darze sympatia p. Hojarskiej ani partii p. Leppera. Zgadzam sie z koniecznoscia istnienia progu wyksztalcenia. t324911 napisał: > wszyscy jestesmy dumni z pani Hojarskiej ale ze jako mamy demokracje to te > mniejszosciowe 10 % nas nie interesuje . Odpowiedz Link Zgłoś
vibora Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 12:17 Aha, no pewnie, że nie... Do ściągania trzeba wiedzieć czego się szuka... Odpowiedz Link Zgłoś
karol1950 Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 12:20 Najchętniej obejrzałbym jakieś wypociny Pani poseł tu, na tym forum. Czy robi błędy ortograficzne, jak większość tutejszych korespondentów.... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Praca Hojarskiej "Była prosta i niezbyt wydumana" 23.11.05, 12:26 może przez to ciekawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Praca Hojarskiej "Była prosta i niezbyt wydum 23.11.05, 12:28 elfhelm napisał: > może przez to ciekawa ;) Ty, startujesz do kabaretu? Masz szansę! Odpowiedz Link Zgłoś
dyszkin Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 12:24 "...Poza tym czytałem pracę posłanki. Była prosta i niezbyt wydumana" hehe az mi sie chumor poprawil :) Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Dlaczego jestesmy skazani na poslow z gnoju 23.11.05, 12:51 Oszustow,przekreciarzy,glupkow,korupcyjne swinie i inne owady?Dlaczego tego problemu nie ma w zadnym innym kraju europejskim? Odpowiedz Link Zgłoś
glowny Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 13:00 Ten "derektor" jest tak samo wiarygodny jak maturzystka. Odpowiedz Link Zgłoś
screwball diabli mnie wezma 23.11.05, 13:01 ... ludzie wezcie chociaz troche obrobcie te mordy na fotkach, najpierw ten potwor Sobecka, teraz inny pasztet.... noo nie przy jedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
marynarz51 Re: diabli mnie wezma 23.11.05, 15:33 mnie szlag trafia, gdy takie gamonie jak Hojarska i Renia Begier (skończyły szkołę podstawową i .... z opóźnieniem zdały maturę) zasiadają w ławach poselskich, biorą 10 tys do ręki plus 10. tys na biuro i w sejmie decydują sobie o naszych podatkach, przepiosach prawa .itp po jakiego grzyba studiowałem 5 lat, zainwestowałem około 50.000 zł w naukę (czesne, opłata za pokoik, dojazdy, itp), żeby teraz klepać biedę na bezrobociu albo też zapieprzać za 700 zł jako przedst. handlowy czy sprzedawca w sklepie brzmi to trochę jak głos rozpaczy...ale niestety prawdziwy -:)) pozdrowienia dla forumowiczów, bo to mój pierwszy wpis w dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
markopolo10 Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! a ja tak 23.11.05, 13:07 Ja ściągałem i dawałem ściągac - kiedyś był taki program i byli tam zaproszeni politycy, wszyscy jednogłośnie przyznali się do ściagania na maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
dami7 Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 13:11 Składam formalny wniosek, aby media otrzymały kategoryczny zakaz publikacji wizerunku Pani Hojarskiej. Kto za? Odpowiedz Link Zgłoś
batiarlwowski Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 13:58 dami7 jestem za,a nawet przeciw.To niezwykle czarująca niewiasta!Zdzisiek Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: Hojarska: Nie ściągałam na maturze! 23.11.05, 15:58 dami7 napisał: > Składam formalny wniosek, aby media otrzymały kategoryczny zakaz publikacji > wizerunku Pani Hojarskiej. Kto za? ewentualnie moze zalozyc maske, o taka wenecka to moze COS da sie ogadac. Odpowiedz Link Zgłoś