bracia_zbrojek 23.11.05, 11:29 Poseł Gadzinowsi zapytał w debacie sejmowej ministra o swiadectwa uwłaszczeniowe, które znalazły sie w rękach o. Rydzyka. Jakos odpowiedzi nie usłyszelismy. Co nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aron2004 Re: Sejm-Gadzinowski-Rydzyk-swiadectw a 23.11.05, 12:49 jeżeli ktoś dobrowolnie odał Rydzykowi swoje świadectwo udziałowe, to co obchodzi Gadzinowskiego co Rydzyk zrobił z tymi świadectwami? jak ktoś dobrowolnie kupuje gazetę "NIE" to Rydzyka nie obchodzi na co Gadzinowski wydaje kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sejm-Gadzinowski-Rydzyk-swiadectw a 23.11.05, 12:52 aron2004 napisał: > jeżeli ktoś dobrowolnie odał Rydzykowi swoje świadectwo udziałowe, to co > obchodzi Gadzinowskiego co Rydzyk zrobił z tymi świadectwami? > > jak ktoś dobrowolnie kupuje gazetę "NIE" to Rydzyka nie obchodzi na co > Gadzinowski wydaje kasę. No nie całkiem Aronie, otumanieni seniorzy dawali świadectwa Rydzykowi na ratowanie stoczni gdańskiej, została uratowana? Dlatego przynajmniej tym ludziom jczulek powinien wyjasnic co stało się z tymi świadectwami. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Sejm-Gadzinowski-Rydzyk-swiadectw a 23.11.05, 12:52 dziwi mnie ze porownujesz rydzyka do gadzinowskiego, jednak gadzinowski nikogo na kase nie naciąga a ludzie wpłacali na stocznie nie na imperium w toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ile Gadzinowski wpłacił? 23.11.05, 13:03 pewnie nic, mysle ze od początku wiedział ze to ściema. zal mu jednak tych biednych ludzi, którzy dali się nabrac i mozna jego postawę zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Znasz takiego co dał sie nabrać? 23.11.05, 13:18 Rydzyk to Pierwszy Nietykalny w III i pół RP! Proponujemy, by w KK znalazły sie odpowiednie paragrafy na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
heliov Re: Znasz takiego co dał sie nabrać? 23.11.05, 13:22 Ale o czym Wy mówicie , radio jest utrzymywane z dobrowolnych skladek radiosłuchaczy i to jest fenomen , te pieniadze równiez poszły na radio i nikt nie upomina sie o żadne świadectwa co najwyzej przemili sympatycy sld... czy nie widzicie smieszności ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Znasz takiego co dał sie nabrać? 23.11.05, 13:34 jeszcze raz, mam nadzieje ze ostatni: rydzyk zbierał na stocznie, nie na radio. babinki dały się nabrac. dla was to w porządku bo wyscie nie wpłacili. to ta odnowa moralna? wydaje mi sie, ze ogromna większosc obronców rydzyka dwa miesiące temu nie przypuszczała ze będą go bronic na forum Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Znasz takiego co dał sie nabrać? 23.11.05, 13:37 wujaszek_joe napisał: > wydaje mi sie, ze ogromna większosc obronców rydzyka dwa miesiące temu nie > przypuszczała ze będą go bronic na forum dwa miesiące temu nikt nie myślał, że Lepper moze być wicepremierem i tak dalej... RM krytykuje relatywizm stosując go jednoczesnie w praktyce Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Znasz takiego co dał sie nabrać? 23.11.05, 13:58 Co by nie mówić - przy Kurskim Gadzinowski to zaledwie niewinny trefniś. Odpowiedz Link Zgłoś