lprsa ogłoszenie drobne 02.12.05, 06:24 Agencja reklamowa lpr sa to firma oferująca na rynku swe usługi od wielu lat, prężnie rozwijająca się, z niemalymi osiągnięciami na swoim koncie. Zlecenia realizujemy w trybie natychmiastowym i co bardzo wazne- bezpłatnym. Preferujemy klientów ciekawych, lubiących przełąmywac schematy, wykraczających poza ustalone normy społeczne, a szczególnie- religijne. Zgłoszenia jednak najlepiej dokonac za pomocą osoby starszej, płci żenskiej, najchętniej schludnie ubranej. No cóż... takie nas kręcą! Z poważaniem! KKM (konkturymuwi) Odpowiedz Link Zgłoś
qavtan Lpr już podziękujemy 02.12.05, 07:53 wolność słowa? wolność odczytywania znaków? wolność interpretacji może niech lpr krytycznie na siebie spojrzy i w swoim oku znajdzie belki a nie krzyż na przedstawieniu lpr jest zła :'( Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Lpr już podziękujemy 02.12.05, 10:52 czy taka heca bylaby mozliwa w innym kraju w dzisiejszej Europie Odpowiedz Link Zgłoś
podpolka Re: Lpr już podziękujemy 02.12.05, 17:09 swoja droga ciekawe co pomysli jezus jak wroci na ziemie i zobaczy, ze wszyscy nosza krzyze - alc, to bolalo. ryba bylaby lepsza ale smierci kazdy glupi boi sie bardziej niz przebaczenia i milosci. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Re: Lpr już podziękujemy 02.12.05, 18:02 karbat napisał: > czy taka heca bylaby mozliwa w innym kraju w dzisiejszej Europie w Europie nie, ale u nas w Afryce Bałtycko-Karpackiej TAK Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Ja pierdziele... 02.12.05, 18:14 artykuł o niczym z tytułem jak z brukowej szmaty i "dyskusja" na 700 postów... żenujące. Lewacy mają gdzie powylewac zale na krwiopijców z KK chociaz. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ja pierdziele... 02.12.05, 18:33 polonicu niewsamowite 700 osob bladzacych a ty jeden polonic ani lewak ani krwipijca , uwazaj bo ci broda wyrosnie i do krzyza przybija Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Re: Ja pierdziele... 02.12.05, 22:13 > artykuł o niczym z tytułem jak z brukowej szmaty i "dyskusja" na 700 postów... > żenujące. Lewacy mają gdzie powylewac zale na krwiopijców z KK chociaz. nie rozumiem Cie. O co chodzi? ANI JEDEN post nie dotyczyl "krwiopijcow z KK". Caly artykul i dyskusja dotyczyla idiotow z LPR ktorzy nie znaja sie na katolickiej tradycji i ikonografii, a zarzucaja artystom bluznierstwo. Mimo ze nie mialo ono miejsce. Chyba ze bluznierstwem jest sztuka o meczenniczce Kosciola. Moglbys wyjasnic, dlaczego ten artykul wg Ciebie jest zenujacy, o niczym i "jak z brukowej szmaty"? Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Ale co to jest za problem????????? 02.12.05, 22:51 Ze taka afera na 700 postów???? To motloch interesuje najbardziej jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Wolność do wypowiedzi artystycznej 03.12.05, 06:34 lub brak takiej wolności to, twoim zdaniem, ŻADEN problem, tak? Motłoch interesujący się sztuką? Bardzo interesujące... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie: tu mowa tylko o FALSZYWYM KATOLICYZMIE 03.12.05, 02:51 glupcow z LPRu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Zaskoczył mnie K.M.Ujazdwoski - IN PLUS!!! 07.12.05, 08:58 "Ujazdowski odniósł się także do niedawnych ataków radnych LPR z województwa podlaskiego na spektakl Teatru Wierszalin "Ofiara Wilgefortis" obrażający rzekomo uczucia religijne katolików: - Widziałem premierę i nie podzielam krytyki. Wierszalin wbrew opinii radnych LRP jest teatrem wyczulonym na to, co wyrasta z chrześcijańskiej wrażliwości. Teatr ten korzystał i będzie korzystać ze wsparcia Ministerstwa Kultury. Ujazdowski oświadczył, że popiera plany utworzenia na bazie Wierszalina instytucji kultury finansowanej wspólnie przez ministerstwo i samorząd województwa podlaskiego" serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,3051827.html?nltxx=1721533&nltdt=2005-12-07-03-05 Odpowiedz Link Zgłoś