reac 19.09.12, 11:15 Witam wszystkich. Poszukuję dobrego lekarza reumatologa dla mojej mamy. Proszę, pomóżcie i podajcie jakieś "namiary" na solidnego i sprawdzonego lekarza. Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reac Poszukiwany Reumatolog 19.09.12, 23:41 Brak postów mówi za siebie - w Częstochowie nie ma co szukać pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.12, 00:08 dr Jerzy Zajdel, a poza tym oględnie powiem nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.Netcominternet.pl 21.09.12, 12:51 brak w czestochowie dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 11:14 Nie tylko w Częstochowie brak reumatologów, na palcach jednej ręki policzyć można ich stan w polsce, a wina to przeprowadzonej niedawno reformy służby zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.ice-net.pl 17.10.12, 12:26 Moja mama była kiedyś u jednego reumatologa w przychodni na Tysiącleciu, to nawet nie chciał jej dać swojego numeru telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 22:29 A po co miał jej dawać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwa kulszowa Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.12, 10:20 Wystarczy ,że znasz numer do Poradni.... Za kogo wy się ludzie uważacie !? Odpowiedz Link Zgłoś
reac Re: Poszukiwany Reumatolog 21.12.12, 16:28 Dla zainteresowanych. Znalazłem i to w Częstochowie. Przychodnia przy ul. Łódzkiej. Pan doktor słucha uważnie, jest wnikliwy i naprawdę skuteczny - polecam Pana lek.med. Tomasza Szewczykowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś