Dodaj do ulubionych

Poszukiwany Reumatolog

19.09.12, 11:15
Witam wszystkich. Poszukuję dobrego lekarza reumatologa dla mojej mamy. Proszę, pomóżcie i podajcie jakieś "namiary" na solidnego i sprawdzonego lekarza. Z góry serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • reac Poszukiwany Reumatolog 19.09.12, 23:41
      Brak postów mówi za siebie - w Częstochowie nie ma co szukać pomocy...
      • Gość: x Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.12, 00:08
        dr Jerzy Zajdel, a poza tym oględnie powiem nie...
        • reac Re: Poszukiwany Reumatolog 20.09.12, 09:10
          Dziękuję.
          • Gość: wiem Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.Netcominternet.pl 21.09.12, 12:51
            brak w czestochowie dobrego
            • Gość: zaza Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 11:14
              Nie tylko w Częstochowie brak reumatologów,
              na palcach jednej ręki policzyć można ich stan w polsce,
              a wina to przeprowadzonej niedawno reformy służby zdrowia
              • Gość: ewa Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.ice-net.pl 17.10.12, 12:26
                Moja mama była kiedyś u jednego reumatologa w przychodni na Tysiącleciu, to
                nawet nie chciał jej dać swojego numeru telefonu.
                • Gość: xyz Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 22:29
                  A po co miał jej dawać ?
                  • Gość: tom Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.play-internet.pl 20.12.12, 21:14
                • Gość: rwa kulszowa Re: Poszukiwany Reumatolog IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.12, 10:20
                  Wystarczy ,że znasz numer do Poradni.... Za kogo wy się ludzie uważacie !?
    • reac Re: Poszukiwany Reumatolog 21.12.12, 16:28
      Dla zainteresowanych. Znalazłem i to w Częstochowie. Przychodnia przy ul. Łódzkiej. Pan doktor słucha uważnie, jest wnikliwy i naprawdę skuteczny - polecam Pana lek.med. Tomasza Szewczykowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka