smok5 09.12.05, 18:02 GoWna? - masochizm lub inne wynaturzenia psychiczne i fizyczne - misja dziejowa - jako trening pisania przed klasówką - szeroka wiedza, z którą się chcecie podzielic z innymi - inne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczkadziwaczka7 a ty piszesz w naszym dzienniku? 09.12.05, 18:03 co toba powoduje? czy wiesz gdzie to pytanie i wiele postow stawiales? tepy Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 czemu TY tu piszesz? Moze zaczniesz od poznania zs 09.12.05, 18:07 swoich motywow? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Mój motyw jest bardzo prosty. 09.12.05, 18:11 Chcę się czegoś nauczyć. W forumowiczach odkryłem okno na świat. Nikt tak nie doradzi jak forumowicz GoWna - wy kochani wiecie wszystko. Tak to moje okno na świat. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 jedyne okno na swiat? 09.12.05, 18:13 moze szukaj bardziej skomplikowanych powodow? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie badz wydra. Moze chlopak sparalizowany, albo 09.12.05, 18:14 cos podobnego... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 Re: Nie badz wydra. Moze chlopak sparalizowany, a 09.12.05, 18:38 projekcja? Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 [...] 09.12.05, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: a ty piszesz w naszym dzienniku? 09.12.05, 18:06 właśnie złapałeś wirusa"półpasiec mózgu" objawy sa widoczne,radzę spojrzeć w lustro,widać? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Co jest kurna? 09.12.05, 18:07 Nie mogę spytac? Co Wy kochani od razu tacy nerwowi? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Najlojalniejszy uczen ETATOWEGO ETYKA PRL-u 09.12.05, 18:12 zaczyna wszystkich pouczac? pl.wikipedia.org/wiki/Henryk_Jankowski_(filozof) Ubeckie prywyczki obu wam sie ostaly - elementarna kindersztuba wymaga, by przy takim pytaniu otworzyc watek "spodziedzia" o wlasnej motywacji, Bo - do cholery - to nie jest SALA PRZESLUCHAN TALIBOW. W Klewkach;) PS: Na marginesie - czemu wybrancy Bogow - jak Gerard Kloska - umieraja tak mlodo, a strasza Polske i Polakow takie kellery? Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Najlojalniejszy uczen ETATOWEGO ETYKA PRL-u 09.12.05, 20:32 moje ścieżki zawsze te same,naprawdę nic się nie zmieniło!Te parę złotych co miesiąc biorę w tym samym miejscu/wchodzisz do środka,kasa po prawej stronie/ A Ty wypierasz się, zapierasz, powiedz co łaczy cię z UW(IH)coś tam napomykał LIGORTA,czy to też uczeń etatowego,a może się znacie?a może masz coś na sumieniu narozrabiałeś i zwiałeś,smok wawelski taką nienawiścią nie zionie jak ty. to szowinizm połączony z paranoją.LECZ SIĘ1 Pachniesz mi etatowym HISTERYKIEM,choć na tym wydziale histerii jako takiej nie wykładają/syg.z myślą o Tobie/ Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Najlojalniejszy uczen ETATOWEGO ETYKA PRL-u 10.12.05, 14:31 kropek nie zionie nienawiscia, on sie czasem smieje z niezbyt mądrych i ma do tego prawo.pamietaj ze to ty ciagle sie go czepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Niezbyt mądrzy to my 10.12.05, 14:46 a nazbyt mądrzy to wy - zgadłem prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Niezbyt mądrzy to my 10.12.05, 19:30 nie wiem kto to my i wy. wiem tylko ze jest wiele osob ktore mają cos do powiedzenia, a czesto ci ktorzy maja nie wiele sie ich czepiają. a kiedy zdarzy sie z nich zakpic czy odpowiedziec tym samym, zaraz oskarza sie ich o nienawisc itp. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Najlojalniejszy uczen ETATOWEGO ETYKA PRL-u 10.12.05, 15:28 o,o,o!miło mi!może i na to przyjdzie czas, by się przekonać, kto jest kim? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 zauwazyłem,że na FK wielu idzie na ilość 10.12.05, 17:44 nie na jakość - ten z "oxfordu" to prawdziwy stachanowiec ilośći pisania. Problem w tym,że nie zrozumiałem ani jednego jego postu. Czy jestem osamotniony? Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Co Wami powoduje, ze piszecie na FK 09.12.05, 18:10 Kaprys despoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Co Wami powoduje, ze piszecie na FK 09.12.05, 18:11 jedno z nielicznych miejsc gdzie można napisać wszystko, najwyżej poźniej wytną i bardzo zróżnicowani użytkownicy jak np były zomowiec, obecnie pisuar smok5 Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Co Wami powoduje, ze piszecie na FK 09.12.05, 18:12 a skąd to wiesz?n/t Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: On był ze mną w jednej kompanii 09.12.05, 18:27 Niemozliwe, tak przy ludziach? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Ludzie nie widzieli 09.12.05, 18:58 ja w przeciwieństwie do ciebie nie byłem w ZOMO, Manikiurzysto Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Co Wami powoduje, ze piszecie na FK 09.12.05, 18:16 przecież on sam to napisał kiedyś na tym forum; także to, że mu kiedyś górnik przejechał rurą po grzbiecie Odpowiedz Link Zgłoś
demokratka.pl [...] 09.12.05, 18:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
major.hab.dudek "smok 5" vel "homosovieticus" 09.12.05, 18:16 Czemu ksiądz zmienił nicka ? Poprzedni spalony ? Tak tylko pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Tylko rado Maryja i radio Maryja 09.12.05, 18:18 i Lepper i Rydzyk I Rydzyk I moher .... i Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Ciebie kolego już lubię. 09.12.05, 18:27 Miło mi, Koncynceliusz jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jaś 09.12.05, 18:30 Dobrze że nie Jerzy... jakoś dziwnie by to wypadło:) www.smoki.cc.pl/gal_sztuka/kossak.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Co Nami powoduje, że sporadycznie na doopków 09.12.05, 18:21 posty odpowiadamy ? Ano to, że istnienie doopków na Fk jest faktem i ów "fakt" trzeba, moim zdaniem, dobitnie podkreślać !! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Wy kolego nie sporadycznie odpowiadacie. 09.12.05, 18:24 Wy ciagle odpowiadacie - nieważne czy ktoś was pyta. Wy jestesśie nadgorliwy odpowiadacz. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Przeciez on Cie tylko celowo drazni 09.12.05, 18:43 :))))))) Twoja zlosc go cieszy i wyostrza mu zmysly. :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Brawo! p. bladatwarz! ..:-)))) n/t 09.12.05, 18:54 bladatwarz napisała: > :))))))) > Twoja zlosc go cieszy i wyostrza mu zmysly. > :) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Ale to widac, kiedy sie podniecasz, ze ktos zauwaz 09.12.05, 19:59 yl Twoj wpis. :)))))))))) Szybka reakcja i zwykle nie na temat. Wczoraj zrobiles awanture w watku smoka5, chociaz nawet sensownego powodu nie bylo. Mlody smok5 nie wyczul sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:jak mnie p. bladatwarz tak dobrze znasz to 09.12.05, 20:20 "czemu" się dziwisz,? p. jesteś zdeklarowana "kaczystka", ja wprost przeciwnie! Róbmy swoje...niemłodzi! ? :-) ps czy ja już kiedyś p. na "tykanie" dosadnie nie odpisałem ? Jeśli nie..gotów jestem to zrobić" Ostrzegam!.. może zaboleć!! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 To ja wygrałem! 09.12.05, 19:10 Wczoraj się założyłem,że GIWI wytnie mi wątek w którym nie wspomniałem o michniku, nie był spamem i udało się- niezawodna GIWi wycięła. Dzisiaj się założyłęm,że w godzinę będę miał 50 wpisów (i mniej niż połowę swoich ) - i ...UDAŁO SIĘ :0 Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Co Nami powoduje, że sporadycznie na doopków 09.12.05, 18:30 Jezeli to jest sporadycznie, to jak mogloby wygladac etatowe odpowiadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Co Nami powoduje, że sporadycznie na doopków 09.12.05, 19:14 my.uczennice.vii.liceum napisała: > Jezeli to jest sporadycznie, to jak mogloby wygladac > etatowe odpowiadanie? .. wy, uczennice, "siksy", że z racji wieku sobie pozwolę, możecie..hehe.. na mój temat..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: A ty z racji wieku to się tylko ślinić możesz 09.12.05, 19:26 Moglby, gdyby nie zapominal co ma zrobic. Ormowiec ma taka skleroze, ze od lat nie udalo mu sie nawet jednego zdania we wlasnych postach zakonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A napewno połączyc dwie czynności 09.12.05, 19:28 pisanie i czytanie ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Jak byl mlodszy to wszystko co pomyslal 09.12.05, 19:32 natychmiast na papier przelewal, ale i tak nie bylo tego wiecej niz obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Podejrzewam,że jak był młodszy to on co innego 09.12.05, 19:36 przelewał a raczej wlewał - stąd te ułomności- na końcu zdania zapomina o czym chciał napisać i nie kończy Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log A ty smoczku ciągnij dalej..będzie z czego ryć:-) 09.12.05, 19:33 , "siksy" moga ci sekundować!..będzie weselej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A ty heniu dalej układaj poezję: 09.12.05, 19:40 Przeżyliśmy sowietów i ormoli, przeżyliśmy głupich i lewoli, może dobry Bóg pozwoli przeżyć i michnoli! Autor: kiklop Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: To ty, *smok5* jak się uchowałeś??? 09.12.05, 19:54 smok5 napisał: > Przeżyliśmy sowietów i ormoli, > przeżyliśmy głupich i lewoli, > może dobry Bóg pozwoli > przeżyć i gliwoli*! * dla niezorientowanych forumowieczów pewne wyjaśnienie: smok5 pisał, że mieszka w Gliwcach, pracuje w komisariacie nr1 (przedtem MO, teraz Policja), był dzielnym funkcjonariuszem i w czasie "walk ulicznych" zarobił trzonkiem górniczej łopaty (chyba w głowę, ale to tylko moje przypuszczenie)... I nie jest pewne, czy to on czy ona;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Majakowski nie był dadaistą, niedouczyli cię 09.12.05, 20:02 w Moskiwie? Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Majakowski nie był dadaistą, nie douczyli cię... 09.12.05, 20:04 za mało miejsca było: poprawka! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ty jesteś taki smok: 09.12.05, 22:08 www.czerwonysmok.pl/ A Majakowski był futurystą, niedouczony towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Ty jesteś taki smok: 09.12.05, 22:12 No i wyszło szydło z wora albo pomidory ze smoka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: To on, *smok5* walnięty w łepek! ?? 09.12.05, 19:58 ..tak pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A ty smoczku ciągnij dalej..będzie z czego ry 09.12.05, 19:40 ! Wybacz smoczku i ty "sikso", nie pogadam z wami!, wyskoczył w międzyczasie problem butów na miarę...ELEKTA!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: A ty smoczku ciągnij dalej..będzie z czego ry 09.12.05, 19:47 Sprzedamy ci pompke do IQ, zanim ruszysz dalej. Bedziesz mogl se podpompowac przed kazdym nowym problemem. A przed problemem butów na miarę...ELEKTA!! to nawet ze dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ta pompka musi koniecznie być od Ziła 09.12.05, 19:51 tylko taka mu będzie pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Ależ ty się znasz na radzieckich maszynach!!! 09.12.05, 19:56 Te liczne szkolenia w Moskwie jednak zostawiły ci ślady w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Raczej taka, co wypompowuje balast 09.12.05, 20:10 z lodzi podwodnej. Producent zastrzega jednak, ze produkt nie dziala przy IQ mniejszym od 25 i zamiast pompowac IQ nadyma pacjenta. To jak, reflektujesz na taka Hjeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: panie hjeniu dobrze radzę 09.12.05, 20:19 A my myslimy, ze on juz wczesniej probowal i dlatego teraz taki wzdęciuch. To by tez wyjasnialo zatoniecie "Kurska" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: smoczku!:-) posiusiaj se ze siksą dalej..Buty! 09.12.05, 20:26 na "miarę" to jest TEMAT DNIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: O, to tak cię uczyli namawiać do podpisywania 09.12.05, 20:53 zeznań, panie były milicjancie? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Na forum Radyja Ma Ryja mnie zabanowali 09.12.05, 18:21 Gdzieś pisać muszę na chwałę IV RP . Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Na forum Radyja Ma Ryja mnie zabanowali 09.12.05, 18:25 To ono w końcu ma forum? Czy też to forma stylistyczna?;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ma i nie ma 09.12.05, 18:27 Wszystkich banują.Nie ma kto pisać:-)Całe forum zabanowali. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Admini sami się zabanowali 09.12.05, 20:36 na wszelki wypadek,żeby ich diabelski wynalazek nie kusił. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Co Wami powoduje, ze piszecie na FK 09.12.05, 18:22 My piszemy na tym forum, bo poradzil nam psycholog szkolny. Rodzice mowia, ze jestesmy w domu mniej pyskate, a te pryszcze z ktorymi nie moglysmy sobie poradzic zniknely same. Nieposlednia role odgrywa nieustepujace zauroczenie tworca tej wspanialej gazety, nawet wtedy gdy niezyczliwi mowia, ze On ja ukradl Solidarnosci. Z komsomolskim pozdrowieniem Klub Mlodych Trockistek Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Mnie też doradził psycholog.. SZKOLNY??? 09.12.05, 20:07 Policyjny psychiatra się teraz nazywa "psycholog szkolny"? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: No ale ukradl! 10.12.05, 17:43 bladatwarz napisała: > No ale ukradl! To juz tyle lat i kto by to pamietal. Najwyzszy czas, zeby zaczal krzyczec, ze zostal okradziony. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Co Wami powoduje, ze piszecie na FK 09.12.05, 18:25 smok5 napisał: > GoWna? My nie piszemy na FK GowWa smoku5. Czasami odpowiadamy gownom i szczylom od Rydzyka, ale robimy to z maksymalnym wstretem. Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.po ciemny lud to kupi prawda Jacku? 09.12.05, 18:33 i masz rację..niestety Odpowiedz Link Zgłoś
gabryjela.kropetluk Re: Frustracja, impotencja, nadwaga, 09.12.05, 19:06 jacek.kurski napisała: > Frustracja, impotencja, nadwaga, Podpisuje sie obiema rekami, lekarz powiedzial mi, ze wyjde z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Dla zabawy. 09.12.05, 19:08 Przez rok okazalo sie, jakie nedzne postawy reprezentuje lewactwo broniace brukowca jak niepodleglosci. I to jest smieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Aż nie dowierzałam... 09.12.05, 19:16 ...że Forum tak może zmieniać realia(w przepędzenie komuchów, przy wyborach, wpływa na rzeczywistość i skutecznie przepędza nawiedzonych) I za to brawa! To pozwala przywrócić wiarę w ideały...( coć ich nie ma, hehe) Tak trzymać! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ja tez zmieniałem realia :) 09.12.05, 19:18 Jednego tak pomogłem przepędzić, że do dzisiaj go w puszczy szukają. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Jak zwykle nie wyryrałeś się towarzyszu 09.12.05, 19:57 i pieprzysz głupoty. Jednak już wiadomo po co Wy towarzyszu zabieracie głos na tym forum. Dla Was towarzyszu dzien bez pieprzenia głupot to dzień stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum michtrix albo ciupcianie 09.12.05, 19:57 wybor nalezy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.kurski Re: michtrix albo ciupcianie 09.12.05, 20:21 z wami? a zdrowe są? Bo mi gumki nie wolno... a i nie ma na co;( Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: michtrix albo ciupcianie 09.12.05, 20:27 Gazeta ostrzegala. W nosie tez nie dlub. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Co mna powoduje? Bo tu jest duzo o p. Rydzyku 09.12.05, 19:57 Ja na FK mniej pisze, bardziej czytam - bo tu jest duzo o Panu Rydzyku. A Pan Rydzyk to dla mnie bardzo wazna postac. Dlaczego - wytlumaczylem tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33257566&a=33262907 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.kurski Re: Co mna powoduje? Bo tu jest duzo o p. Rydzyku 09.12.05, 20:21 Kolego C. szkoda ze już niemal nie pisujecie Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie fascynacja natura ludzka 09.12.05, 20:41 jej tajnikami i roznordnoscia odmian. wielosc punktow widzenia ciekawych doswiadczen i filozofii zyciowych. rozmowy na forach forum gw to odpowiednik inspiracji jaka czerpali pisarze xix wieczni z podrozy kolejowych ;-). w tamtej sytuacji natura ludzka rowniez byla w sposob szczegolny obnazona Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Czyli jak tu piszę na FK 10.12.05, 06:56 to tak jak bym siedział w wagonie kolejowym? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e mnie fascynują ludzie. 09.12.05, 22:24 polubiłam tu wiele osob, nie bedę wymieniac, bo musiałabym wymienić ze 20 nickow. W jednych lubię poczucie humoru, w innych talent, polot, kulture, cierpliwosc, od innych się uczę. pozdrawiam wszystkich i nie wyobrazam sobie tego forum bez kropka.. i Piotra... Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski socjolog - wykształcenie zasadnicze 10.12.05, 07:51 A co Tobą powoduje, że tu jesteś i zadajesz takie pytania? Kończysz zawodówkę socjologiczną i zbierasz materiały? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Ja tutaj jestem z potrzeby serca 10.12.05, 19:48 Ja też!!! Z miłości do Łojca i Jego Radyja tu piszę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Ja tutaj jestem z potrzeby serca... Ooo!;-)))) 11.12.05, 11:29 smok5 napisał: > bo rozumu napewno nie. Mój (a może moja) ulubiony (albo ulubiona) funkcjonariusz (funkcjonariuszka?) przeprowadził/a na forum samokrytykę wg tego, czego się nauczył/a na szkoleniach w Moskwie! Zbędny trud: o rozum raczej nikt kolegi/koleżanki nie podejrzewał... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ja tutaj bywam z "potrzeby" gdy mnie najdzie 12.12.05, 18:13 na widok Jej Rycykowej Przekrętności !! img432.imageshack.us/img432/9338/rydzyk0wd.gif Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Co Wami powoduje, ze piszecie na FK 11.12.05, 01:42 Tutaj jest wyjątkowa w swoim rodzaju menażeria - swoiste polskie zoo: leszab 1normalnyczlowiek lortea smok5 niezlomny prawicowiec 1193374u czy jak mu tam z tymi cyferkami kataryna.kataryna i jeszcze paru innych. W przypadku 2 pierwszych istnieją poważne wątpliwości, czy należą do naczelnych. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Zapomniałeś o kropetłuku_rozbrat 11.12.05, 09:41 o tym wyjątkowym 'forumowiczu". On wg twojej kwalifikacji należy do naczelnych? w takim razie dziękuję za naczelnictwo - zostanę pterodaktylem. Odpowiedz Link Zgłoś