emerytka.z.rzeszowa 29.12.05, 13:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16241605&a=16241605 Ale co z honorarium? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Kaczyńscy ode mnie ściągnęli ! 29.12.05, 13:48 Z wielkich tego swiata jak spec od gospodarki Castro itd itp wyssali juz co sie dalo. Teraz juz emerytow musza na wzorce brac :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 W nagrodę wnusio dostanie becikowe :) 29.12.05, 13:49 O ile się już zacznie starac. Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re: W nagrodę wnusio dostanie becikowe :) 29.12.05, 13:56 mam wątpliwości bo syn-birbant może przehulać. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Kaczyńscy ode mnie ściągnęli ! 29.12.05, 14:03 Emerytko, chyba nie do konca Kaczory od Ciebie sciagnely. Sklad rady sie nie zgadza. :)))))))))))) Zaproponowalas zupelnie inne osoby: Proponowany skład Rady: Ryszard Adamski Wlodzimierz Czarzasty Robert Kwiatkowski prof. Joanna Senyszyn dr Janina Sokołowska prof. Maria Szyszkowska Michał Tober Ryszard Ulicki Sławomir Zieliński :))))))))) A jaka to sztuke wnusio o Wildsteinie wystawia? Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany1 Re: Kaczyńscy ode mnie ściągnęli ! 29.12.05, 14:05 bladatwarz napisała: > Emerytko, chyba nie do konca Kaczory od Ciebie sciagnely. > Sklad rady sie nie zgadza. > :)))))))))))) > Zaproponowalas zupelnie inne osoby: > Proponowany skład Rady: > > Ryszard Adamski > Wlodzimierz Czarzasty > Robert Kwiatkowski > prof. Joanna Senyszyn > dr Janina Sokołowska > prof. Maria Szyszkowska > Michał Tober > Ryszard Ulicki > Sławomir Zieliński > Chodzi o sposób działania Pisu- dokładnie tak sam jak komuchów z SLD. Przecież wiadomo, że Pis ma swoich apartczyków do rzucenia na odcinek mediów Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Kaczyńscy ode mnie ściągnęli ! 29.12.05, 14:09 Pogadamy jak bedzie sklad rady. Co to za lewackie metody, zeby oceniac cos za nim powstalo? Porownamy PiS z SLD jak beda wybrani ludzie do KRRT. jestem przekonana, ze Czarazstego, Wankowej czy halbera nikt nie jest w stanie przelicytowac. Po prostu gorzej juz byc nie moze! Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany1 Re: Kaczyńscy ode mnie ściągnęli ! 29.12.05, 14:15 bladatwarz napisała: > Pogadamy jak bedzie sklad rady. > Co to za lewackie metody, zeby oceniac cos za nim powstalo? > Porownamy PiS z SLD jak beda wybrani ludzie do KRRT. jestem przekonana, ze > Czarazstego, Wankowej czy halbera nikt nie jest w stanie przelicytowac. > Po prostu gorzej juz byc nie moze! > ja wiedziałem że Pisowski elektorat nie rozumie. Nie rozumie, bo ma komuszą mentalnośc. Nie chodzi o to kogo sobie wybierzemy, tylko o sposób działania - metody. Emerytka zaproponowała komuchom szybka zmianę prawa by sobie obsadzić KRRiT. Pisuary własnie zrobiły to czego nie zrobiły komuchy - posłuchały rady emerytki. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.antyfaszysta gdy lewica wroci do wladzy 29.12.05, 14:28 bedzie miala doskonale prawo,ktore mogloby zadowolic nawet Bieruta. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Kaczyńscy ode mnie ściągnęli! I CO Z TEGO??? 29.12.05, 14:34 Vide: Kodeks - nota bene - Etyczny wg... Blaire'a... NIE LICZYŁBYM na nic od kaczek, zresztą mogłoby zaszkodzić! Pozdrowienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kaczyńscy ode mnie ściągnęli ! 30.12.05, 07:03 Nalezne kaczkom honorarium (za sciagniecie) nalezy przekazac na konto Nadkota Jarusiowego (4/5) i Lesiowego (1/5)... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś