jerzy.kosecki Re: przekupkę z Gdańska 07.01.06, 12:03 zastąpi przekupka z Lublina, ot co.A co z synalkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Specjalistka od "rugowania socjalizmu" 07.01.06, 12:28 w "socjalistyczno-solidarnosciowym" rzadzie PiS. Co na to wyborcy z Polski "C"? Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Re: Specjalistka od "rugowania socjalizmu" 07.01.06, 12:39 No właśnie, wyborcy z Polski "C" nie głosowali, w przeciwnym razie rządziłby niejaki Andrzej L. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 12:07 myslalem, ze to kobieta godna szacunku. a jednak sie zbolszewizowala. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasgld Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 12:17 wybory powinna wygrć PO i było by po kłopocie a tak pis przeprowadza jakieś gierki obserwuje to z boku bo h.. to mnie obchodzi ważne jakie decyzje podejmują Odpowiedz Link Zgłoś
mamablues Re: Gilowska wicepremierem 08.01.06, 00:43 lukasgld napisał: > wybory powinna wygrć PO i było by po kłopocie No co za pech, nieobliczalni ci wyborcy. Może jakąś dyktaturkę, co? > a tak pis przeprowadza jakieś gierki Nie ma lekko, kiedy rząd mniejszościowy:( > obserwuje to z boku bo h.. to mnie obchodzi ważne jakie decyzje podejmują A te decyzje jak na razie rozsądne i dobre dla kraju, IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
scofield Brawo PiS! 07.01.06, 12:26 Pokazuje ile szacunku należy się jego elektoratowi. Jak ktoś głosuje na nas to musi być taki głupi, że i to przełknie. A później siedzą Jarek, Lechu, Kazio, Ludek i Jacek Ziobro Superstar i leją na całego. "ale żeś im kit wcisnął Kazek z tą prywatyzacją hahaha - a pamiętacie jak powołał Gilowską i powiedział, że ma budować solidarne państwo!!! hahahaha! - no no i z tą IV RP panowie napijmy sie jesteśmy najlepsi, a kto idzie dzisiaj poszydzić do Radia Maryja? Ja ide ponawydurniam sie troche i jeszcze troche obrzuce błotem Samoobrone i LPR bo chyba stracili wątek zupełnie nie mają poczucia humoru, gdzie oni sie chowali? - o! mam chodźcie utworzymy NArodowy Instytut Wychowania - AHAHAHAHA! - niech mają chamy! ..." Odpowiedz Link Zgłoś
scofield Kabaret IV RP 07.01.06, 12:29 Pokazuje ile szacunku należy się jego elektoratowi. Jak ktoś głosuje na nas to musi być taki głupi, że i to przełknie. A później siedzą Jarek, Lechu, Kazio, Ludek i Jacek Ziobro Superstar i leją na całego. "ale żeś im kit wcisnął Kazek z tą prywatyzacją hahaha - a pamiętacie jak powołał Gilowską i powiedział, że ma budować solidarne państwo!!! hahahaha! - no no i z tą IV RP panowie napijmy sie jesteśmy najlepsi, a kto idzie dzisiaj poszydzić do Radia Maryja? Ja ide ponawydurniam sie troche i jeszcze troche obrzuce błotem Samoobrone i LPR bo chyba stracili wątek zupełnie nie mają poczucia humoru, gdzie oni sie chowali? - o! mam chodźcie utworzymy NArodowy Instytut Wychowania - AHAHAHAHA! - niech mają! ..." Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kabaret IV RP 07.01.06, 12:47 scofield napisał: > Pokazuje ile szacunku należy się jego elektoratowi. Jak ktoś głosuje na nas to > musi być taki głupi, że i to przełknie. A później siedzą Jarek, Lechu, Kazio, > Ludek i Jacek Ziobro Superstar i leją na całego. "ale żeś im kit wcisnął Kazek > z tą prywatyzacją hahaha - a pamiętacie jak powołał Gilowską i powiedział, że > ma budować solidarne państwo!!! hahahaha! - no no i z tą IV RP panowie napijmy > sie jesteśmy najlepsi, a kto idzie dzisiaj poszydzić do Radia Maryja? Ja ide > ponawydurniam sie troche i jeszcze troche obrzuce błotem Samoobrone i LPR bo > chyba stracili wątek zupełnie nie mają poczucia humoru, gdzie oni sie chowali? > - > o! mam chodźcie utworzymy NArodowy Instytut Wychowania - AHAHAHAHA! - niech > mają! ..." Trafiłeś w samo sedno. Dokładnie odwzorowali system komuchów. Niczym się od nich nie różnią, oprócz tego, że autentycznie, bez udawania załatwiają sobie zbawienie wieczne u Rydzyka. Komuchy klechów w polityce nie lubią i tu są przynajmniej szczerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wio4litery Precz z Lubińską! 07.01.06, 12:42 Sławetny wywiad tej kobiety kosztował mnie 25 tys. zł. Dzień później dokonywałem transakcji życia po zawyżonym do 3,43 kursie dolara. Po sposobie w jaki odpowiadała na pytania widać było, że arogancją pokrywa niekompetencję. w4l Odpowiedz Link Zgłoś
every2 Gilowska do garow 07.01.06, 12:53 Kto choc troche pamieta wystepy tej niby profesor z poprzednim parlamencie to wie ze jesli jest cokolwiek na czmm zna to na pewno nie na jest to ekonomia. Kretym ten powinien wlesc najpierw pod stol i odszczekac swoje wypowiedzi. Debil pasuje do pozostalych debili PS. Jest to najlepszy dowod na to ze profesorowie z KUL powinni miec tylul z gwiazdka aby kazdy wiedzal ze to baran Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Gilowska wicepremierem - narazie 07.01.06, 12:46 Chce WAAADZY - pasuje do PISIORa (PISIOR to tylko skrót: PiS i Ojciec Rydzyk). W tym układzie będzie miała jak w domu Nepotyzm – nadużycie zajmowanego stanowiska przez faworyzowanie, protegowanie krewnych albo ulubieńców. - łac. Nepos (dpn. Nepotis) ‘bratanek; wnuk Słownik wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych – Władysław Kopaliński Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner [...] 07.01.06, 12:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz_4576 Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 12:58 W PIS brakuje kompetentnych ludzi, to podkupują z PO. Tak to i Lepper mógł by rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sbaran01 Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:08 Wspaniałe. Nie mogłem się doczekać powrotu Pani Profesor do polityki. Tusk zrezygnuj kierowania PO. Dwie przegralismy kampanie konsekwencje trzeba ponieść.Dodam, że głosowałem na PO i Tuska. Wszystkiego najlepszego dla Zyty!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:10 A co z synkiem Zyty?Orlen czy Polska Miedź?Mama za darmo się nie sprzedała!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:20 naratie to chyba tusk z rokita wyrzuca go z klubu po za zdrade mamy; juz ten aferzysta palikot sie o to postara (razem z drugim kolesiem schetyna) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:26 silesius.monachijski napisał: > naratie to chyba tusk z rokita wyrzuca go z klubu po za zdrade mamy; juz ten > aferzysta palikot sie o to postara (razem z drugim kolesiem schetyna) Mam gdzieś PO;D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:29 nie jestes w tej postawie odosobnionvy veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > naratie to chyba tusk z rokita wyrzuca go z klubu po za zdrade mamy; juz > ten > > aferzysta palikot sie o to postara (razem z drugim kolesiem schetyna) > Mam gdzieś PO;D Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:38 silesius.monachijski napisał: > nie jestes w tej postawie odosobnionvy > > veglie napisał: > > > silesius.monachijski napisał: > > > > > naratie to chyba tusk z rokita wyrzuca go z klubu po za zdrade mamy > ; juz > > ten > > > aferzysta palikot sie o to postara (razem z drugim kolesiem schetyn > a) > > Mam gdzieś PO;D PiS też mam gdzieś;D Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:54 veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > nie jestes w tej postawie odosobnionvy > > > > veglie napisał: > > > > > silesius.monachijski napisał: > > > > > > > naratie to chyba tusk z rokita wyrzuca go z klubu po za zdrad > e mamy > > ; juz > > > ten > > > > aferzysta palikot sie o to postara (razem z drugim kolesiem s > chetyn > > a) > > > Mam gdzieś PO;D > PiS też mam gdzieś;D skonam...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Nie konaj, prosze, jeszcze; lubie Cie 07.01.06, 14:56 bikej5 napisała: > skonam...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:56 a co z sld i pd? veglie napisał: > > > Mam gdzieś PO;D > PiS też mam gdzieś;D Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 14:06 silesius.monachijski napisał: > a co z sld i pd? > > veglie napisał: > > > > > Mam gdzieś PO;D > > PiS też mam gdzieś;D No też gdzieś;D Odpowiedz Link Zgłoś
1obserwator3 Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:16 Min. Mikosz i Min. Lubińska prosili przed 2-woma miesiącami o pomoc, ale musieli nagrzeszyć że Im nie pomógł - kto następny Odpowiedz Link Zgłoś
davidovy Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:19 Alkoholicza na stołku ministra. To tylko w tym kraju, bez względu na opcje rządzącą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir A dlaczego nie Baksik 07.01.06, 13:25 już robił interesy z ludzmi Kaczyńskich. To że koszerny to małe piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kapen Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 13:27 Zyta dowiodła właśnie, że słuszne zrobiono, wywalając ją na zbity pysk z PO. Nieważne z kim, byle do koryta... I po co było chrzanić o braterstwie, miłości itp? Ciekaw jak PiS pogodzi teraz Polske solidarną z liberalną i chłopskorobotniczą. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Cos milego dla kazdego 07.01.06, 13:27 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060107/publicystyka/publicystyka_a_5.html Odpowiedz Link Zgłoś
jamszuster 100 dni - 100% wymiany!!! 07.01.06, 13:40 Już dwóch ministrów do wymiany??? Niezle!! Odpowiedz Link Zgłoś
tragish czyli ROKITA bezczelnie KŁAMAŁ!!!!!!!>>>>> 07.01.06, 13:38 .... kiedy mówił, że pogłoski o tej nominacji to tylko propaganda PIS, a Gilowskiej jest przykro z powodu wykorzystywania w ten sposób jej osoby i nigdy nie zgodzi się na wejście do rządu.... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Czy błazen może się zbłaźnić? Wyłącznie! :-) 07.01.06, 16:12 Rokita to błazen z przerośniętym ego - premier z Krakowa! buhahaha :-) tragish napisał: > .... kiedy mówił, że pogłoski o tej nominacji to tylko propaganda PIS, a > Gilowskiej jest przykro z powodu wykorzystywania w ten sposób jej osoby i > nigdy nie zgodzi się na wejście do rządu.... Odpowiedz Link Zgłoś
dalfin Polecam: www.kaczejaja.ath.cx 07.01.06, 13:39 Dla "miłośników" kaczek dziwaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 pis atakuje pozycje po!!!!! 07.01.06, 13:43 rozpatrując tę nominację w kategoriach politycznych a nie merytorycznych (lubińska nie była dobrym ministrem mimo kurtuazyjnych słów marcinkiewicza) wydaje się, że to kolejny krok jarosława kaczyńskiego w kierunku budowy wielkiej patrii prawicowej. nominacja gilowskiej ma być sygnałem dla dużej części elektoratu po, który nie zrozumiał ataku na panią profesor i jej odejścia z partii. kaczyński panuje chyba budowę wokół niej (jakkolwiek jeczszcze nie członkini pisu) liberlanego (ekonomicznie) skrzydła. a przecież liberalizm ekonomiczny i konserwatyzm światopoglądowy to program po. zabranie nawet kilku procent głosów platformie może być sukcesem, który przyciągnie do partii kaczyńskich kolejnych. także pytanie na dzień dzisiejszy brzmi kto następny i czy to będzie rokita? dla po nadeszły ciężkie czasy. pojawia się natomiast miejsce dla centrolewu w koncepcji sierakowskiego. i to akurat bardzo dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: pis atakuje pozycje po!!!!! Odpowiedziec tym 07.01.06, 18:42 samym - okresowo powinno to być także socjalliberalnej Samooobronie i konserwatywnemu Lpr-owi - ostry skręt w kierunku działń socjalnych. PiS udowadnia że w kazdej chwili może zmienić front. Nie pozostaje w miejscu - dlatego opozycja tez powinna się ruszać. Chociaż od tego kiwania piS może się rozchwiać. I w tym jest jedna z szans dla PO Odpowiedz Link Zgłoś
mamablues Re: pis atakuje pozycje po!!!!! 08.01.06, 00:48 an9991 napisał: > kaczyński panuje chyba budowę wokół niej (jakkolwiek > jeczszcze nie członkini pisu) liberlanego (ekonomicznie) skrzydła. To ciekawa koncepcja. Oznaczłoby to, że PiS ma szansę na dobry, ekonomiczny program dla kraju. Czyli miałby pełną ofertę dla takich wyborców jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś