emerytka.z.rzeszowa 13.01.06, 13:54 ... nowe przekleństwo usłyszane na ulicach Rzeszowa (oraz pociągu linni Rzeszów-Kraków). Niezłe, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bladatwarz Re: Kurtyka, mać! 13.01.06, 14:35 Dlugo Cie emerytko nie bylo, ale ta prezerwa znaczaco wplynela na cietosc i poziom dowcipu. Mam nadzieje, ze to z braku slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A tobie, Iwonko, to i Fuhrer Bubel na dowcip nie 13.01.06, 14:39 pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: Kurtyka, mać! 13.01.06, 14:46 bladatwarz napisała: > Dlugo Cie emerytko nie bylo, ale ta prezerwa znaczaco wplynela na cietosc i > poziom dowcipu. Mam nadzieje, ze to z braku slonca. To może to lepsze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34908863&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz NIe gniewaj sie, ale Zar Katawem nie bedziesz 13.01.06, 15:08 Jego felietony Faksem z Tel_avivu sa doskonale i dowcipne. A ten jadlospis... Koszernie zalosny. Jak juz smiac sie z zydowskich ulomnosci i tematyki, to lepiej z doskonale napisanych tekstow. Zar Kataw jako zyd z krwi i kosci, wie co pisze. I pisze zabawnie. Osobiscie wole Twoje wypowiedzi na temat komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: NIe gniewaj sie, ale Zar Katawem nie bedziesz 13.01.06, 15:27 bladatwarz napisała: > Jego felietony Faksem z Tel_avivu sa doskonale i dowcipne. A ten jadlospis... > Koszernie zalosny. Nie rozumiem. Czy ja startuje w jakieś szranki z Katawem? Nawet nie znam tego pana... Po prostu piszę od siebie i... tyle! A czy to jest zabawne? Nie wiem, w założeniu ma być ZJADLIWE! > > Jak juz smiac sie z zydowskich ulomnosci i tematyki, to lepiej z doskonale > napisanych tekstow. Ale gdzie ja się śmieję z żydowskich ułomności? Przecież ten jadłospis to była satyra na IPN! > Zar Kataw jako zyd z krwi i kosci, wie co pisze. I pisze zabawnie. > > Osobiscie wole Twoje wypowiedzi na temat komuny. Z pewnością jeszcze nastąpią. Ale nie mogę non stop śmiac się z komuny - balonik IPN też trzeba od czasu do czasu przekłóc! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 [...] 13.01.06, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: Kurtyka to brzmi nędznie. 14.01.06, 00:39 tony.soprano3 napisał: > Kurtyka twoja mać, pisiorku ! Niech będzie wykurtyczony! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Siekiera, Kurtyka, bimbru szklanka... 14.01.06, 01:20 W nocy nalot, w dzien lapanka;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kurtyka, mać! 14.01.06, 02:08 emerytka.z.rzeszowa napisała: > ... nowe przekleństwo usłyszane na ulicach Rzeszowa (oraz pociągu linni > Rzeszów-Kraków). > > Niezłe, prawda? :-) ..ano, nie da się ukryć! kurtyka wodna! kurtyka go mać! ps Cześć :-) Panie E. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Kurtyka, mać! 14.01.06, 15:32 To kompletna łajza i karierowicz. Odpowiedz Link Zgłoś