Dodaj do ulubionych

Prawdziwa twarz PiS

14.01.06, 09:44
Wreszcie widzimy fałsz i obłudę jak na dłoni. Jarosławowi Kaczyńskiemu jest
bliżej do wicepremiera A. Leppera, niż do wicepremiera J. Rokity. Kaczyńscy,
posłowie i członkowie PRAWA i SPRAWIEDLIWOŚCI, z nazwą swojej partii
utożsamiają Andrzeja Leppera, Renatę Beger i żałosnego Filipka z konopii.
Lepsza już by była moherowa koalicja niż blokadowa. Nie mogę tylko zrozumieć,
dlaczego Posłowie PiS dają się wodzić Kaczyńskim i się nie zbuntują, przeciw
ich szleńczym pomysłom.
Obserwuj wątek
    • mirage72 Re: Prawdziwa twarz PiS 14.01.06, 10:10
      Obłuda jest PO w opozycji z SLD. Tu se poszukali braci i sióstr.PO jest bliżej
      do SLD niz do PiS.I nawet żeby PO, Tusk i Rokita (i tacy jak ty kawonar i twoi
      koledzy na forum) sie przegieli do tyłu i żeby im głowa wyszła z przodu miedzy
      nogami i żeby popuscili z wysiłku, to i tak PiS będzie rosło, a PO malało.Też
      dzieki kawonarowi i kolegom,ale gó..e dzieki niudolnosci PO.Orkiestrę dętą już
      mają. Narazie grają w garażu.Pozdrowienia.
      • kawonar1 Re: Prawdziwa twarz PiS 14.01.06, 12:00
        I nawet żeby PO, Tusk i Rokita (i tacy jak ty kawonar i twoi
        > koledzy na forum) sie przegieli do tyłu i żeby im głowa wyszła z przodu miedzy
        > nogami i żeby popuscili z wysiłku, to i tak PiS będzie rosło, a PO malało.

No nie wiem czy PiS będzie rósł. Głosowałem na tą partię. Teraz żałuję. Miała
        być odnowa moralna, IV Rzeczypospolita. Okazało się że IV Rzczypospolita ma mieć
        twarz Leppera. To ja serdecznie dziękuję. Już twarz Girtycha jest bardziej
        wiarygodna niż Kaczyńskich. Oni doprowadzą PiS do parteru (ale w rozwalaniu są
        już doswiadczeni). Szkoda tylko nadzieji, jakie w nas, swoich wyborcach rozpalili.
      • cimoszenka Towarzyszu , towarzysz Cymaniontko jest dumny 14.01.06, 12:05
        Brawo Towarzyszu. Partia i towarzysz Cymaniontko są z Was dumni. Tylko nie
        pijcie więcej tej berberuchy bo później płacicie w sklepach banknotami z
        wizerunkiem kaczora Donalda.
    • bryt.bryt kuriozum dekady 14.01.06, 12:18
      kawonar1 napisał:

> Wreszcie widzimy fałsz i obłudę jak na dłoni. Jarosławowi Kaczyńskiemu jest
      > bliżej do wicepremiera A. Leppera, niż do wicepremiera J. Rokity. Kaczyńscy,
      > posłowie i członkowie PRAWA i SPRAWIEDLIWOŚCI, z nazwą swojej partii
      > utożsamiają Andrzeja Leppera, Renatę Beger i żałosnego Filipka z konopii.
      > Lepsza już by była moherowa koalicja niż blokadowa. Nie mogę tylko zrozumieć,
      > dlaczego Posłowie PiS dają się wodzić Kaczyńskim i się nie zbuntują, przeciw
      > ich szleńczym pomysłom.

Daja sie nie wodzic, ale trzymac za mordy. Jak sie ostatnio pojawily
      informacje, ze cos w PiS fermentuje, to bylo to komentowane z lekkim
      zdziwieniem, ze pod bokiem Kaczorow kielkuje wewnatrzpartyjna demokracja.
      A zestawienie Lepepra z Rokita jako relanego dylematu, przed ktorym stoi
      Jaroslaw, to jest po prostu kuriozum dekady. Widac tutaj,. jak bardzo Kaczory
      nie chca sie dzielic wladza.
    • mariner4 Gdyby to było mozliwe 14.01.06, 13:07
      to PiS zawarł by koalicję nawet z gangiem pruszkowskim, byle rządzić.
      M.
      • cimoszenka Towarzysz Zawisza 14.01.06, 13:21
        stwierdził, że to rząd premiera Marcinkiewicza opracował budżet na 2006 rok.
        Idiota czy tylko udaje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka