tppiotr 28.01.06, 07:16 Paranoja i Schizofrenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scythe_sharpening_stone Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 08:11 Prawo i porządek. Sprawiedliwość szybka i niezawodna. Odpowiedz Link Zgłoś
revalidon GEMBAROWSKI CHŁOPAK Z WIOSKI... widzę go czasami 28.01.06, 15:25 jak robi zakupy w Bomi w Klifie... Zarozumiały i arogancki buc strofujący sprzedawczynie... Odpowiedz Link Zgłoś
majaroma Re: GEMBAROWSKI CHŁOPAK Z WIOSKI... widzę go czas 29.01.06, 13:06 Sorry, a co ma do tego wioska, że Gembarowski to zwykły bufon i miernota, która równie dobrze może być z wisoki czy miasteczka, jak też z wielkiego miasta jak Warszawa czy Katowice???? Odpowiedz Link Zgłoś
jean.poquelin Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 08:20 Zadziwiające. Myślałem, że posłowie przysięgają wierność takim wartościom, jak Polska, Ojczyzna etc. A tu się okazuje, że ci z PiSu przysięgali inaczej. Ja się pytam, czy gdy rządy PiSu doprowadzą do totalnego chaosu, wyjdziecie na ulicę i pomaszerujecie na Belweder? Bo ja tak! Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Pis sadzi Kapustę 28.01.06, 09:33 Dyspozycyjny=kompetentny w/g Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
mar_cell Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 10:36 ja tez bym poszedł ale mam daleko :) przestałem juz oglądać wiadomości w tv bo mnie to wszystko przeraza mimo że jestem studntem IV roku politologii :) A nie oglądam bo tak mnie to wszystko irytuje że musiałbym kupić ten bilet i iść na belweder.. Pozdrawiam pana Kurskiego i dziekuje mu za prawdziwą wypowiedz "Jacek Kurski, pytany o posiedzenie komisji kultury rekomendującej kandydatów do KRRiT powiedział: - Nie było instrukcji, w związku z czym głosujemy merytorycznie. Na sali plenarnej może być inaczej, dlatego że na sali plenarnej decyduje dyscyplina klubowa." Ciekawe jak ma sie to do zmiany ustawy o Służbie Cywilnej i mianowaniu urzedników najwyższego szczebla w oparciu o kwalifikacje a nie z partyjnego klucza, jak zapewnia JKa w wywiadzie z TL'isem. Bo po co organizować kolejne konkursy skoro 100 na 100 było ustawionych to 101 też będzie? :)(to cytat) Ciekawe wnioskowanie.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing1 Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 14:30 Ja Zdecydowanie Również!!!! Na Belweder Pałac Kaczydeński i na Wiejska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 10:12 przestańcie wreszcie najeżdżać na Tomka! Zostawcie mego kumpla w spokoju. Kazdy ma prawo się pomylić...cieszcie sie ze zawrócił ze złej drogi..podobno w niebie większa radość z jednego nawróconego niż z 99 sprawiedliwych...poza tym historia pokazała ze Krzaklewskiemu się to należało..kim on dziś jest w polityce? nikim! Krzak zdradził, oszukał naród...niech to bedzie też memento dla braci Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 12:21 Czy jestes pewien, ze Borysiuk sie nawrocil???? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern ma jedną b. cenną cechę, jest dyspozycyjny 29.01.06, 16:16 Borysiuk zamiast dla Kwiatkowskiego teraz będzie robił programy pod Kaczyńskiego (chociaż w tym wypadku to raczej powinien pilnować interesów SO), dopóki będzie się sprawdzał w tym, co robi, bedzie miał poparcie - ot cała tajemnica. Przecież tajemnicą nie jest, że PiS nie ma zaplecza, siłą rzeczy musi wziąć tych, którzy są uzależnieni od pozycji, kasy, władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
natretna Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 30.01.06, 18:01 "przestańcie wreszcie najeżdżać na Tomka! Zostawcie mego kumpla w spokoju. Kazdy ma prawo się pomylić...cieszcie sie ze zawrócił ze złej drogi..podobno w niebie większa radość z jednego nawróconego niż z 99 sprawiedliwych...poza tym historia pokazała ze Krzaklewskiemu się to należało..kim on dziś jest w polityce? nikim! Krzak zdradził, oszukał naród...niech to bedzie też memento dla braci Kaczyńskich" Ja tez tak uwazam , to co zrobil nie jest niczym strasznym,wiekszosc z ans zachowala by sie tak samo! Ja , go znmam i wiem ze jest dobrym kandydatem na to miejsce. Jest tworczy , zdyscyplinowany i ciekawy , a to podstawa ..a to ze z samoobrony .... no coz ...:) A wy byscie nie wzieli takiej posady ? Przeciez to hipokryzja z waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 11:24 Niezły prezent dla Kwiatkowskiego, Czarzastego, Halbera, Prezia itd. ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 11:25 To już chyba nawet Waniek by była lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasior2 Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 12:36 Po tych wyczynach jasnym sie stalo, ze KRRT to cialo szkodliwe z ktorym trzeba prowadzic systematyczna walke do jego unicestwienia. Gdyby w Sadzie Najwyzszym RP zasiadl "Kielbasa" z Baranina" to tez instytucje te nalezaloby natychmiast zamknac. Knajactwo za moje pieniadze? Miernoty odziewane w togi Katonow? Sluzobowe lancie, kierowcy dla szmundakow? Kompromitacja. To sie skonczy marszem na Belweder Odpowiedz Link Zgłoś
anyot Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 14:02 Czyste państwo, qmać!!! Urząd Antykorupcyjny powiniec wziąć się za PIS - i to w pierwszym rzędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_forum Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 14:18 kolejny przyklad nepotyzmu - kolejna rodzinka na utrzymaniu narodu tatus posel, synek wczesniej w tvp, teraz krrit - rece opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ciekawe, ze Kwiatkowski i jego ludzie zaczeli 28.01.06, 14:26 zawadzac GW dopiero po klotni w rodzinie, czyli aferze Rywina. Do tej pory tvp, Kwiatkowski i GW spijali sobie z dziubkow az milo wielbiac razem mistrza goleni prawej ;) Typowa taktyka czerwonych jak ich zlapia za reke podczas kradziezy mowia, ze to nie ich reka ;) Tak samo sie zachowuje GW na zasadzie my zawsze "krytykowalismy" tvp pod rzadami Kwiatkowskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Ciekawe, ze Kwiatkowski i jego ludzie zaczeli 28.01.06, 15:28 Zarówno w "GW" jak i w TVP Kwiatkowskiego nie było w swoim czasie informacji nt. owej goleni. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Teraz chłopcy służą PiS-owi 28.01.06, 23:02 Tylko patrzeć jak i Gembarowski się załapie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Teraz chłopcy służą PiS-owi 29.01.06, 10:52 Chłopcy z "Wyborczej" służą PiS-owi? He, he, he! Dobry żart! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ukos A Borysiu to komu potrzebny? 29.01.06, 18:44 t-800 napisał: > Chłopcy z "Wyborczej" służą PiS-owi? He, he, he! Dobry żart! :-DDD Czyli twoim zdaniem Borysiuk to Platformie się wysługuje? W takim razie chyba go po to PiS powołał, żeby potem narzekać jaki świat paskudny, a on (PiS, nie Borysiuk) pokrzywdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 do franka debila 29.01.06, 17:52 no na taktyce czerwonych to takie pisuary jak ty znacie się świetnie, a jak macie wątpliwości to zawsze możecie spytać gembarowskiego czy borysiuka toż to wasi koledzy partyjni:) gratuluję udanych wyborów życzę dalszych sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
joris Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 17:04 Taka IV Rzeczpospolita mozna spokojnie spuscic z woda w klozecie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 17:58 PIS popiera tych którzy zawsze chcą być przy władzy Odpowiedz Link Zgłoś
hwadu [...] 28.01.06, 20:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
satis Re: Tomasz Borysiuk, czyli kogo PiS, Samoobrona i 28.01.06, 22:55 Jaki kraj taki Borysiuk - fuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Borysiuk - idol PiS 28.01.06, 23:29 Taki Jaworski ani się do niego umywa - pewnie nie potrafi tak lizać butów panu preziowi. Czekam kiedy i Gembarowski się załapie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia W jedności siła! 29.01.06, 00:45 ukos napisał: > Taki Jaworski ani się do niego umywa - pewnie nie potrafi tak lizać butów panu > preziowi. Czekam kiedy i Gembarowski się załapie. orka.sejm.gov.pl/proc5.nsf/glos/gl_25872_pis.htm Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 A gdzie jest galba??????? 29.01.06, 09:47 Strażnik moralności i cnót wszelakich?????? Czyżby w samotności zastanawiał się jak tu dać odpórm jak zaapelować do prezesa kaczyńskiego o nowe wybory???? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Członek KRRiT ds. etyki dziennikarskiej 29.01.06, 10:16 Nie wiem dlaczego się czepiacie - przecież ma w tej materii spore doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Członek KRRiT ds. etyki dziennikarskiej 29.01.06, 10:43 Podobno trwam`ja rozmowy z Halberem.PiS proponuje temu wiernemu kolesiowi stanowisko szefa TVPII. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Członek KRRiT ds. etyki dziennikarskiej 29.01.06, 10:44 A kogo Halber polecał w swoim SMSie - może by wrócić do tego chłopaka? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator czemu się dziwicie 29.01.06, 10:56 "Nie miał żadnych problemów z dyspozycyjnością, nie myślał jak dziennikarz, tylko jak partyjny urzędnik" przecież z punktu widzenia interesow PiSu (nie mylić z interesem RP bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego) Borysiuk to idealny kandydat. nie ma to jak ktoś, kto z góry wie czego od niego oczekuje władza Odpowiedz Link Zgłoś
natretna Re: zamiast reklam proponuję modlitwy! 30.01.06, 18:12 Nie ma to jak napasc na kogos , kto tu najmniej zawinial ! Przeciez , to nie jesgo wina ze zostal schandlowany ! A po drugie , przez was tez przemawia zazdrosc , a to bardzo nie po katolicku :) Wiadomo ze wam tej kasy tych sluzbowych samochodow ..itp ...ale niestety trafilos ie komus innemu niz wy. Wiecie o nim tylko tyle ile napisali w wyborczej , maly nie obiektywny artykul , nad nekrologiem :P Tez nie lubie komunistow ale , lubie ludzi , ktorzy sie nie pojawiaja nagle .... Borysiuk pracowl w telewizji , i ma juz doswiadczenie po 6 latach .... A po drugie nie lubie ludzi ktorzy leca na kase bo kiedys nie mogli nawet pomazyc o pensji 2500zl ...a Pan Borysiuk nie jest z tych ktorzy moga dac sie tak natyckmaist zwariowac, nigdy nie przymieral glodem .. Odpowiedz Link Zgłoś