ljblues1 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 17:45 nie bede sie wypowiadal poniewaz nie przeczytalem artykulu - nie mam czasu i ochoty na czytanie 13 stron majaczen kurdupla - swiat jest zbyt piekny Odpowiedz Link Zgłoś
parob na końcu puściły nerwy kobitkom .biedne frustratki 04.02.06, 17:46 jestem ciekaw, jak bardzo takie inteligentne osoby musza wypierac ze swoich umysłów informacje przeczace ich wizji świata.to duże obciążenie dla psychiki i juz są tego efekty. a co będzie jak naród znów nie posłucha a może w ogóle przestanie słuchać "jedynego słusznego programu" dla polski?załamanie i kolejki na terapię. na szczęście w agorze etatowcy mają ubezpieczenie i klinikę w budynku,wystarczy ją przemianować na klinikę specjalistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
roch57 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 17:49 Ptssia grypa to jedyny ratunek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parob kto się zgadza z diagnozą historyczną kaczki?? 04.02.06, 17:59 "....(po 89r.)powstało państwo, gdzie prawdziwą zasadą, jest - kto silniejszy, ten lepszy. A trzeba było zbudować nowe państwo, w ogromnej mierze zmienić aparat państwowy, co wiązało się z koniecznością rozbijania starych struktur, i trzeba było budować nową hierarchię społeczną, zdegradować grupy nomenklaturowe. Bez tego normalne społeczeństwo w Polsce powstać nie mogło. I nie powstało." wydaje sie trafna i do jakiegoś momentu ( do dnia wyborów) tożsama z diagnozą PO. co się zmieniło? czyzby PO nie było szczere w swych deklaracjach o chęci rozbicia "układu". rozumiem,że teraz (patrząc na ten nieustający atak na obecnie rządzących ) wspominanie o istnieniu "układu" jest ponownie objawem spiskowej teorii, i że nie ma czegoś takiego, poza moze układami wyrosłymi z grup oazowych:). mój pomysł jest taki: PO uwierzyła, że mając do dyspozycji media ( osierocone po upadku lewicy) jest w stanie zawalczyć ponownie ale o całą pulę, o pełnię władzy. i stąd gra na wcześniejsze wybory przy jednoczesnym utrudnianiu działań sejmu i rządu. ceną za media sa gwarancje ochrony interesów a może nie tyle ochrony co nie grzebania w przeszłości. to niska cena ale jeśli prezio wróci z kraju fondue płynacym i poprosi waltera i misia michnika o pomoc, to media te opuszczą PO i poprą bardzie przychylne środowiska. chyba że popierać będą obie strony - w końcu jakaś alternatywa temu biednemu narodowi się należy. "Krótko mówiąc, trzeba w Polsce dokonać wielkich zmian, także zmian personalnych. Bo układ, o którym ciągle mówimy, sieci różnego rodzaju patologicznych związków, trzeba rozbić. A ludzi z tym układem związanych wyeliminować z aparatu państwowego." Odpowiedz Link Zgłoś
jackmal Re: kto się zgadza z diagnozą historyczną kaczki? 04.02.06, 18:20 Absolutnie fałszywa diagnoza i nie z taka diagnozą zgadzała się PO. Kaczyńskiemu marzy się socjalizm (nie zauważył,że ten ustrój poległ), wypadki wykorzystywania układów pochodzących jeszcze z PRL-u rozciąga biez żadnych podstaw na całość biznesu. Wszystkim, którzy mu wierzą radziłbym przestudiować dzieje tzw. spólek nomenklaturowych. Znakomita wiekszośc z nich nie wytrzymała konkurencji na wolnym rynku. A władzę urzędników nad obywatelem należy ograniczać, a nie powiększać. To co myśli Kaczyński to marzenia czynownikaA rodem z carskiej Rosji, a nie państwowca. Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: kto się zgadza z diagnozą historyczną kaczki? 04.02.06, 18:22 niepotsebnie tu sieckem robita , kogo kceta zalatwiac ? siebie cy kackem ? pizgacie po klawiaturze tracac czas , a kacka i tak was zalatwi , a jesli kceta dpierdzielic jedni drugim , to pocekajta , kacka dopierdzieli i jednym i drugim , pozamniatane Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_krwiozerca Re: kto się zgadza z diagnozą historyczną kaczki? 04.02.06, 18:33 lorcyk napisał: > niepotsebnie tu sieckem robita , kogo kceta zalatwiac ? > siebie cy kackem ? > pizgacie po klawiaturze tracac czas , a kacka i tak was zalatwi , a jesli kceta > > dpierdzielic jedni drugim , to pocekajta , kacka dopierdzieli i jednym i > drugim , > pozamniatane zawsze ceniłem madrosc ludową:-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: kto się zgadza z diagnozą historyczną kaczki? 04.02.06, 18:40 "lepszo kapusta s pola jak leb lod gazetowego "robola"" ponury_krwiozerca napisał: > lorcyk napisał: > > > niepotsebnie tu sieckem robita , kogo kceta zalatwiac ? > > siebie cy kackem ? > > pizgacie po klawiaturze tracac czas , a kacka i tak was zalatwi , a jesli > > kceta > > > > dpierdzielic jedni drugim , to pocekajta , kacka dopierdzieli i jednym i > > drugim , > > pozamniatane > > zawsze ceniłem madrosc ludową:-) > Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi ograniczenie-agenta 04.02.06, 19:05 nie zrozumialeś,na to trzeba wiekszej przestrzeni mózgowej,wczytaj się w całość. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l > > zawsze ceniłem madrosc ludową:-) 04.02.06, 21:09 to trzeba po ludowemu: jak Jagnę na kupę gnoju albo kłonicą bez łeb niczym na zabawie w remizie choć ja na wsi to widziałem jak się kaczkę na ludowo toporem na pieńku oprawia Odpowiedz Link Zgłoś
inblue69 Jarek schizofrenik? 04.02.06, 18:15 ktoś kto widzi dookoła wrogów i zagrożenie powinien się przebadać w kierunku schizofrenii. Postuluję zeby wpisać do ordynacji, żeby każdy polityk startujacy w wyborach musiał być zdrowy psychicznie. Wyniki wyborów byłyby na pewno inne. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jarek schizofrenik? 04.02.06, 18:31 oczywiscie, ze wygralby bezapelacyjnie Adam Michnik; nikt poza nim nie jest w Polsce tak dalece "obiektywny"; nalezy mu sie palma pierwszenstwa inblue69 napisał: > ktoś kto widzi dookoła wrogów i zagrożenie powinien się przebadać w kierunku > schizofrenii. > Postuluję zeby wpisać do ordynacji, żeby każdy polityk startujacy w wyborach > musiał być zdrowy psychicznie. > Wyniki wyborów byłyby na pewno inne. Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: Jarek schizofrenik? 04.02.06, 23:05 silesiusie...a kto mowi, ze Michnik jest obiektywny?? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l pytałem jednego świrologa: powiedział : PARANOIK 04.02.06, 21:11 a takiego to elektrowstrząsami się leczy. I zamyka bo gotowy ludzi pogryźć albo się pochlastać Odpowiedz Link Zgłoś
keradk a ch... im wszystkim w d... 04.02.06, 18:16 zaraz sie pozygam od czytania kaczynskiego - ten gosc ma ogromne kompleksy ktore teraz sie przelewaja na sposob prowadzenia polityki. a PO to on sie boi jak diabel wody swieconej. ale musze powiedziec ze sie na PiSie nie zawiodlem - spelnily sie wszystkie obawy jakie mialem w stosunku do nich - bratanie sie z rydzykiem, leperem i giertychem, powstanie panstwa totalnego staje sie bardzo mozliwe. oj przypomina sie historia niemiec po wielkim kryzysie. wyobrazam sobie tez dlaczego jarus kaczynski nie piastuje zadnego stanowiska - on po prostu czeka az sejm uchwali ustawe o powolaniu Furhera:) sieg heil! heil! heil! Odpowiedz Link Zgłoś
grimolek Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:18 Dla mojego drogiego tatusia wszsycy politycy to oszołomy. Muszę przyznać, że mnie irytuje osoba pana Jarosława Kaczyńskiego. Dobra rada dla całego Pis-u: Prawiczki! uspokujcie się! Pana Leppera komentować nie muszę i tak wszyscy sie domyślą, co o nim sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_krwiozerca Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:27 grimolek napisała: > Dla mojego drogiego tatusia wszsycy politycy to oszołomy. a kim jest szanowny Tatuś waćpanny? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:37 "uwlaszczonym byznesmenem" ponury_krwiozerca napisał: > grimolek napisała: > > > Dla mojego drogiego tatusia wszsycy politycy to oszołomy. > > a kim jest szanowny Tatuś waćpanny? Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:42 a co ty kwiozerca (ehe...hehe...ehe...jelopski nick , cbyba kcioles powidziec kaszankozerca ?) mas jakies zapendy na tatusów?? uwazaj na kackem , bo un ni jezd tolerancyjny az tak jak ci siem kaszankozerco wyobrazo Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:30 Missseek bylby, tylko te ZĘBY!!!!!!!!!!!!! ps Pytanie do stomatologa, czy prochno ,na mozg się nie rzzuca? Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Czy próchno na mózg się rzuca? 04.02.06, 19:46 Rzuca, rzuca. Zatruwa cały organizm. Co zresztą widać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolona Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:26 Swietny wywiad, przyda się w procesie o ubezwłasnowolnienie,niektórych nie da sie już wyleczyć Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:48 jakier znowu dobro , pseca z ryja widac jak tak siem patsy na tem kackem , ze to nic dobrego ni moze byc , un siem sam losukuje , dyc patsonc codziennie w lustri i taki pysk , ni mozna mniez za jednym razem dobra w sobie , no bo jak mozna popijoc gó.. sampanem?(taki tam psyklad ) Odpowiedz Link Zgłoś
marlenx Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:47 Dokladnie, poza tym dlaczego chce zdeptac 17-stoletnia demokracje, tworzac z Polski panstwo koscielne, i to z radiem maryja w roli glownej. Banda oszolomow z widocznym syndromem krotkiego organu rozrodczego.Oby te 4 lata minelo bardzo szybko, tylko ile szkod moga narobic...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:03 marlenx , macie racjem , gupie bydlo zawse idze w skodem , wim , mom swinie , i jakies tam krowy , tak jak ten PIS , jak siem wjebnomw w skodem , to tak idom w PISdu i skodzom , nawet lo tym ni wiedzonc , z pseswiadceniem , co dobze robiom , no bo zrom co popadnie , swinto racjo , swinto racjo , ino co mondzejse kacki jak idom w PISdu w tem skodem , to zawolas TAS TAS TAS i pozamniotone , a te co ni wracajom , to jakies gupie musom byc , niewychowane Odpowiedz Link Zgłoś
antykaczor.pierwszy Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:03 Zakłamane kaczorki s*******wielki... Gó.. by zeżarli za centymetr władzy więcej!!!! 4 rp-dziękujemy za taką kaczą rp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zk.silver Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:14 Ja chcę przede wszystkim oczyścić państwo, to znaczy rozbić czworokąt, który zagarnia poważną część dochodu narodowego, obniżając polskie możliwości rozwojowe i jednocześnie wpływając skrajnie negatywnie na całe życie publiczne z kim? prywaciarzem Wassermanem? nieudacznikiem Dornem? kończ pan! stydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:26 no i momy KACZA ZUPE ino co bes braci Marx , swietnie jich zasztempujom , takie dwa pokracne i bardzo smiesne blizniaki , Odpowiedz Link Zgłoś
bo23 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:27 Od dnia ogłoszenia wyników narasta we mnie coraz większy strach. Czy to wechikuł czasu przeniósł nas w stecz. RATUNKU Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 23:10 We mnie tez. Mimo, ze nic w zyciu nie ukradlem, nikogo nie oszukalem, bylem wielkim przeciwnikiem poprzedniego ustroju, i ciezko pracuje, zeby miec to co mam - to i tak sie boje. Boje sie o Polske, o to, ze doprowadza ten kraj do upadku. Do zwyklego bankructwa. Odpowiedz Link Zgłoś
waldeck7 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 05.02.06, 02:05 xpander napisał: > We mnie tez. Mimo, ze nic w zyciu nie ukradlem, nikogo nie oszukalem, bylem wie > lkim przeciwnikiem poprzedniego ustroju, i ciezko pracuje, zeby miec to co mam > - to i tak sie boje. > Boje sie o Polske, o to, ze doprowadza ten kraj do upadku. Do zwyklego bankruct > wa. > wytrzymales godzinke a ja dalej was czytam,jestes dobry i cie popieram Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:21 skorwysyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
falconeti3 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:23 To sie dobrze nie moze skonczyc.Ten osobnik juz od pewnego czasu sprawia wrazenie szalonego, skonczy jak tysiace napoleonow, pelen tworczego natchnienia, gotowy oddac za swoje idee zycie wlasne i nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:28 niky się nie odezwał,oprócz niewielu osób/Miotka/,dobrze Wam,jesteście Warci PIS-u! Nie będę burzyć Waszego spokoju,śpijcie! Odpowiedz Link Zgłoś
bo23 Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:31 Zaifi popieram Cię w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:38 Powiedz,corobic aby innych obudzić! Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy37 Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:45 Zwrocis sie do Boga w te slowa : BOZE SPUSC BOMBE I ROZ...... Reszte sama dopiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:39 a Jaroslaw ma to wszystko w dupie ... ?? nie wiem , a moze by chcial miec to wszystko w dupie , a on lubi miec w dupie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Zanikający Prezydent 04.02.06, 19:44 przez dziesięć lat nie miałam Prezydenta,teraz Prezydenta nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:41 wolę być więzniem politycznym,niż dopuścić do łamania praw, Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:50 zaifi , pocekoj , kacka bedzie tero wienzienia napychol dziennikazami , za wyjontkiem reporteróff politycnie slusnej TV "TRWAM" i ni bedzie dla ciebie mniejsca w kiciu , ale jak bedzies luparta , to jak jus skoncy z restom mas swojom sansem , Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy37 Nie dajcie sie poroznic Kaczynskiemu (Duce) 04.02.06, 19:30 Jak ten typ przypomina swoim zachowaniem pewnego Benito... Czy jest ktos rozsadny kto moglby wprowadzic troche porzadku w tym politycznym kabarecie ? Moze by tak Leszek wprowadzil Stan Wojenny i usunal wszystkich przeciwnikow ? Glupia propozycja i bardzo niebezpieczna, bo jesli trafi do Jarka ten moze podchwycic.... Jakby co, to mozecie (PO) liczyc na paczki od bylego internowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
yoalka Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 20:00 we mnie też,ale czasami mam ochote dać komuś w dziób Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 20:04 Jaroslaw nie bieze w mordem , un daje ... w dupe, , a moze i bieze ? kto go tam wi? Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk cyste rence nowej wladzy 04.02.06, 20:09 Marek Kolasiński - poseł AWS poprzedniej kadencji Sejmu jest ścigany międzynarodowym listem gończym. Wczoraj z wnioskiem w tej sprawie wystąpiła Prokuratura Krajowa. Przypomnijmy, iż 17 października p. Kolasiński uciekł za granicę pod osłoną immunitetu poselskiego. Nie są znane formalne przyczyny i zarzuty, z powodu których organy śledcze uciekają się do takich środków. Nieoficjalne źródła w Prokuraturze informują, że były poseł jest podejrzany o przestępstwa gospodarcze na wielomilionowe kwoty. W związku z toczącym się dochodzeniem aresztowano brata i syna Kolasińskiego oraz Aleksandra Gawronika - byłego senatora. Marek Kolasiński (były poseł AWS) skazany na 9 lat pozbawienia wolności i milion złotych grzywny za wyłudzenia blisko 40 mln zł kredytów i podatku VAT powiedział, że liczy na to, że "bracia Kaczyńscy mu pomogą". ------ Liczę, że teraz bracia Kaczyńscy spowodują autentyczne śledztwo w tej sprawie, autentyczne dochodzenie policyjne i prokuratorskie i wyjaśnią tę sprawę do końca, dlaczego ja w ogóle byłem więziony, dlaczego to wszystko wymyślono - powiedział Kolasiński. Jak powszechnie wiadomo, wielu z obecnych posłów POPISu to dawni koledzy partyjni Kolasińskiego... ------ Stałym obyczajem politycznym w Polsce stało się to, że kiedy polityk jest oskarżany o przestępstwa kryminalne, oświadcza, że jest to zemsta polityczna – tak komentuje te słowa sędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Masz rację niech ich ścigają 04.02.06, 20:16 Mnie się niepodoba zawłaszczanie władzy pod jedną partią,oraz łamanie praw Ob.raz już nabytych Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Rewolucji nie będzie 04.02.06, 20:12 Naród jakiś niemrawy,mnie wyrzuca ciągle z sieci,też mam tego dość a mówili,że w Agorze jeszcze nie ma cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: Rewolucji nie będzie 04.02.06, 20:18 cbysmy tu ni pisolo , to i tak rewolucji n bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: Rewolucji nie będzie 04.02.06, 20:20 zaifi napisała: > > Naród jakiś niemrawy,mnie wyrzuca ciągle z sieci,też mam tego dość a mówili,że > w Agorze jeszcze nie ma cenzury Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz (i to jus jezd wlasnie cenzura , jak to ni ma skoro jezd?) Odpowiedz Link Zgłoś
kemonaz Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 20:13 Ciekawy jestem w jaki sposób Bracia pozbędą się Pani redaktor Olejnik z TVP wraz z programem "prosto w oczy"? Przecież Nowa Rada Radiofonii nie pozwoli na mówienie prawdy o Kaczyńskich! Pani Moniko tak trzymać! Oczywiście będzie to wina PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi jak zwykle,u[odlenie ludzi,chów nędzarzy 04.02.06, 20:28 Gdy już całkiem rozwala budzet na zapomogi,nie chc,e aby dożywiali nasz dzieci,chcę pracy dla ich matek i ojców dość jałmużny,to jest upokarzające.Jak się czują te żebrające dzieci,niedowartościowane i przyzwyczajane do bycia drugą kategorią.Tak się chowa podległych ludzi,ze spuszczonym łbem Odpowiedz Link Zgłoś
mojapoczta11 Boze sluchasz i nie grzmisz!!! 04.02.06, 20:18 Szczyt obludy i klamstwa. Winszuje jego matce za wychowanie kogos z tak spaczonym kregoslupem moralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
lorcyk Re: Boze sluchasz i nie grzmisz!!! 04.02.06, 20:22 bo jakby na nniego ni patsec , to ni widoc zadnego krengosupa , dobze co ma tyn moralny , sksywiony , ale jakis ma Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Boze sluchasz i nie grzmisz!!! 04.02.06, 21:13 to nie kaczka bo nie ma kręgosłupa. A kaczka bez kręgosłupa ===opierzona GLIZDA Odpowiedz Link Zgłoś
kotaro a teraz zagadka! O pewnej doktrynie politycznej 04.02.06, 21:20 Oto krótka definicja: [jest to] doktryna polityczna wyrosła ze sprzeciwu wobec demokracji parlamentarnej, głosząca kult narodu bądź państwa, silne przywództwo oraz solidaryzm społeczny. [doktryna ta] podkreśla niechęć wobec zarówno liberalizmu, jak i komunizmu. Koniec definicji. I tera pytanie: jaka jest prawidłowa nazwa tej doktryny? Ano: faszyzm. Czy widzimy podobieństwa? Definicję przytoczyłem za Wikipedią. pl.wikipedia.org/wiki/Faszyzm Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l syn powiedział że to faszyzm. Uczy się chłopak 04.02.06, 21:59 na historii w szkole i na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
zmijewska Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 21:32 W nim jest samo zlo ,zaklamanie obluda[maly zadufany w sobie czlowieczek],Lepper mowi :Bal;cerowicz musi odejsc , a Kaczynski zatopic Platworme[nie chciala koalicji]Nie znosi ludzi madrzejszych od siebie,otacza sie glupkami[ale jest tam troche madrych ludzi ktorzy rzna glupaaby przypodobac sie Napoleonowi]Szkoda slow .... Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 21:48 zmijewska napisała: > W nim jest samo zlo ,zaklamanie obluda[maly zadufany w sobie > czlowieczek], a co tam pacanie w Ubekistanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: RATUNKU POLSKA W RĘKACH WARIATA !!! 04.02.06, 22:50 "Prawda nas wyzwoli" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.zagorski RATUNKU POLSKA W RĘKACH WARIATA TUSKA :)))))))))) 05.02.06, 00:15 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski NIE BOJ SIE! POMYLILES TYLKO POLSKE Z KASZUBAMI 05.02.06, 01:17 Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: NIE BOJ SIE! POMYLILES TYLKO POLSKE Z KASZUBA 05.02.06, 21:38 chyba Ci wymroziło mózgownicę pod tym mostem ;-)) nie widzisz co się dzieje? Wytłumacz dlaczego kaczka jarek zadaje się z faszystą rydzykiem działającym za pieniądze KGB oraz leperem z PZPR i za pieniążki sowietów. Co do romka konia to jest zbyt głupi nawet na działania na czyjekolwiek zlecenie, prawdopodobnie tylko bil konia nad dziełami adolfa H. no i wytłumacz steki klamstw swojego wodza, nie zachowuj sie jak przeciętny półgłówek z pis.dy bo mam Cię za ciut lepszego niż gosiewski i podobni Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: NIE BOJ SIE! POMYLILES TYLKO POLSKE Z KASZUBA 05.02.06, 21:43 r0b0l napisał: > chyba Ci wymroziło mózgownicę pod tym mostem ;-)) > nie widzisz co się dzieje? > Wytłumacz dlaczego kaczka jarek zadaje się z faszystą rydzykiem działającym za > pieniądze KGB oraz leperem z PZPR i za pieniążki sowietów. > Co do romka konia to jest zbyt głupi nawet na działania na czyjekolwiek > zlecenie, prawdopodobnie tylko bil konia nad dziełami adolfa H. > no i wytłumacz steki klamstw swojego wodza, nie zachowuj sie jak przeciętny > półgłówek z pis.dy bo mam Cię za ciut lepszego niż gosiewski i podobni Dzis oddzial zamkniety ma wychodne. Kryc sie, komu zycie mile:))))))))))))!Hops Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Sama prawda! 05.02.06, 00:18 To Kaczynski palnal.Niczym krowa na beton. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 05.02.06, 00:29 Następny kaczy orzeł: serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3125362 Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 05.02.06, 15:55 Niech ma podbliźniaka do towarzystwa; www.katywroclawskie.gmina.pl/galeria/niusy/wyboryII.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 05.02.06, 00:39 serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2995630 Czyste ręce przekazuja sobie znak pokoju;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A tak wygladal "chocholi" taniec twojego guru 05.02.06, 01:20 www.wprost.pl/ar/?O=86452 cheetah51 napisał: > serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2995630 > Czyste ręce przekazuja sobie znak pokoju;))) > Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: A tak wygladal "chocholi" taniec twojego guru 05.02.06, 21:51 lepszy ten taniec"chocholi" niż taniec kaczki i leperacji. Zresztą ten taniec i zamiatanie kaczym kuprem niedługo się skończy: niestety, na ulicach. Mam wielką satysfakcję gdy widzę zwolenników PIS.dy: zacięte twarze i wzbierająca złość na oszusta. Jeszcze niech potrwa ten bajzel 2-3 miesiące, niech się zacznie inflacja i niech zniknie kilka tytułów z TV i kiosków... Naród oszukany nie da się ugłaskać będziesz mieć chocholi taniec ale kaczki skubanej przez zawiedziony naród. A my, ubecka , liberalna i PO hołota będziemy klaskać do rytmu tego tańca. A pisiorki skończą tak jak na to zasługują wraz z leperem i romkiem hajhitla piwko proszę: po uszy w g.ownie. Oczywiście wyborcy pisu poproszą o przywrócenie normalności czerwonych i sytuacja sie powtórzy po raz kolejny. Ale to już nie moja sprawa, wolę choćby bantustan od tego durnego kraiku pełnego ciemnoty pragnącej bata nqa grzbietach Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kolejny kwaczysta - prorok od siedmiu boelści? 06.02.06, 17:22 Nie znasz mnie, nie wiesz, kim jestem i jakie było moje życie. Nie przypinaj mi łatek, ok? Ja też to potrafię robić, gdy ktoś mnie sprowokuje. A Wildstein jest po prostu żałosny... Odpowiedz Link Zgłoś