Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro

• ljblues1 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 17:45
      nie bede sie wypowiadal poniewaz nie przeczytalem artykulu - nie mam czasu i
      ochoty na czytanie 13 stron majaczen kurdupla - swiat jest zbyt piekny
    • parob na końcu puściły nerwy kobitkom .biedne frustratki 04.02.06, 17:46
      jestem ciekaw, jak bardzo takie inteligentne osoby musza wypierac ze swoich umysłów informacje przeczace ich wizji świata.to duże obciążenie dla psychiki i juz są tego efekty. a co będzie jak naród znów nie posłucha a może w ogóle przestanie słuchać "jedynego słusznego programu" dla polski?załamanie i kolejki na terapię. na szczęście w agorze etatowcy mają ubezpieczenie i klinikę w budynku,wystarczy ją przemianować na klinikę specjalistyczną.
    • roch57 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 17:49
      Ptssia grypa to jedyny ratunek!!!
    • parob kto się zgadza z diagnozą historyczną kaczki?? 04.02.06, 17:59
      "....(po 89r.)powstało państwo, gdzie prawdziwą zasadą, jest - kto silniejszy, ten lepszy. A trzeba było zbudować nowe państwo, w ogromnej mierze zmienić aparat państwowy, co wiązało się z koniecznością rozbijania starych struktur, i trzeba było budować nową hierarchię społeczną, zdegradować grupy nomenklaturowe. Bez tego normalne społeczeństwo w Polsce powstać nie mogło. I nie powstało."

wydaje sie trafna i do jakiegoś momentu ( do dnia wyborów) tożsama z diagnozą PO. co się zmieniło? czyzby PO nie było szczere w swych deklaracjach o chęci rozbicia "układu". rozumiem,że teraz (patrząc na ten nieustający atak na obecnie rządzących ) wspominanie o istnieniu "układu" jest ponownie objawem spiskowej teorii, i że nie ma czegoś takiego, poza moze układami wyrosłymi z grup oazowych:). mój pomysł jest taki: PO uwierzyła, że mając do dyspozycji media ( osierocone po upadku lewicy) jest w stanie zawalczyć ponownie ale o całą pulę, o pełnię władzy. i stąd gra na wcześniejsze wybory przy jednoczesnym utrudnianiu działań sejmu i rządu. ceną za media sa gwarancje ochrony interesów a może nie tyle ochrony co nie grzebania w przeszłości. to niska cena ale jeśli prezio wróci z kraju fondue płynacym i poprosi waltera i misia michnika o pomoc, to media te opuszczą PO i poprą bardzie przychylne środowiska. chyba że popierać będą obie strony - w końcu jakaś alternatywa temu biednemu narodowi się należy.
      "Krótko mówiąc, trzeba w Polsce dokonać wielkich zmian, także zmian personalnych. Bo układ, o którym ciągle mówimy, sieci różnego rodzaju patologicznych związków, trzeba rozbić. A ludzi z tym układem związanych wyeliminować z aparatu państwowego."
      • jackmal Re: kto się zgadza z diagnozą historyczną kaczki? 04.02.06, 18:20
        Absolutnie fałszywa diagnoza i nie z taka diagnozą zgadzała się PO. Kaczyńskiemu
        marzy się socjalizm (nie zauważył,że ten ustrój poległ), wypadki wykorzystywania
        układów pochodzących jeszcze z PRL-u rozciąga biez żadnych podstaw na całość
        biznesu. Wszystkim, którzy mu wierzą radziłbym przestudiować dzieje tzw. spólek
        nomenklaturowych. Znakomita wiekszośc z nich nie wytrzymała konkurencji na
        wolnym rynku. A władzę urzędników nad obywatelem należy ograniczać, a nie
        powiększać. To co myśli Kaczyński to marzenia czynownikaA rodem z carskiej
        Rosji, a nie państwowca.
      • lorcyk Re: kto się zgadza z diagnozą historyczną kaczki? 04.02.06, 18:22
        niepotsebnie tu sieckem robita , kogo kceta zalatwiac ?
        siebie cy kackem ?
        pizgacie po klawiaturze tracac czas , a kacka i tak was zalatwi , a jesli kceta
        dpierdzielic jedni drugim , to pocekajta , kacka dopierdzieli i jednym i
        drugim ,
        pozamniatane
        • ponury_krwiozerca Re: kto się zgadza z diagnozą historyczną kaczki? 04.02.06, 18:33
          lorcyk napisał:

> niepotsebnie tu sieckem robita , kogo kceta zalatwiac ?
          > siebie cy kackem ?
          > pizgacie po klawiaturze tracac czas , a kacka i tak was zalatwi , a jesli
          kceta
          >
          > dpierdzielic jedni drugim , to pocekajta , kacka dopierdzieli i jednym i
          > drugim ,
          > pozamniatane

zawsze ceniłem madrosc ludową:-)

• silesius.monachijski Re: kto się zgadza z diagnozą historyczną kaczki? 04.02.06, 18:40
            "lepszo kapusta s pola jak leb lod gazetowego "robola""

ponury_krwiozerca napisał:

> lorcyk napisał:
            >
            > > niepotsebnie tu sieckem robita , kogo kceta zalatwiac ?
            > > siebie cy kackem ?
            > > pizgacie po klawiaturze tracac czas , a kacka i tak was zalatwi , a jesli
            >
            > kceta
            > >
            > > dpierdzielic jedni drugim , to pocekajta , kacka dopierdzieli i jednym i
            > > drugim ,
            > > pozamniatane
            >
            > zawsze ceniłem madrosc ludową:-)
            >
            • zaifi ograniczenie-agenta 04.02.06, 19:05

nie zrozumialeś,na to trzeba wiekszej przestrzeni mózgowej,wczytaj się w całość.
            • r0b0l > > zawsze ceniłem madrosc ludową:-) 04.02.06, 21:09
              to trzeba po ludowemu: jak Jagnę na kupę gnoju
              albo kłonicą bez łeb niczym na zabawie w remizie
              choć ja na wsi to widziałem jak się kaczkę na ludowo toporem na pieńku oprawia
    • inblue69 Jarek schizofrenik? 04.02.06, 18:15
      ktoś kto widzi dookoła wrogów i zagrożenie powinien się przebadać w kierunku
      schizofrenii.
      Postuluję zeby wpisać do ordynacji, żeby każdy polityk startujacy w wyborach
      musiał być zdrowy psychicznie.
      Wyniki wyborów byłyby na pewno inne.
      • silesius.monachijski Re: Jarek schizofrenik? 04.02.06, 18:31
        oczywiscie, ze wygralby bezapelacyjnie Adam Michnik; nikt poza nim nie jest w
        Polsce tak dalece "obiektywny"; nalezy mu sie palma pierwszenstwa

inblue69 napisał:

> ktoś kto widzi dookoła wrogów i zagrożenie powinien się przebadać w kierunku
        > schizofrenii.
        > Postuluję zeby wpisać do ordynacji, żeby każdy polityk startujacy w wyborach
        > musiał być zdrowy psychicznie.
        > Wyniki wyborów byłyby na pewno inne.
        • xpander Re: Jarek schizofrenik? 04.02.06, 23:05
          silesiusie...a kto mowi, ze Michnik jest obiektywny??
      • r0b0l pytałem jednego świrologa: powiedział : PARANOIK 04.02.06, 21:11
        a takiego to elektrowstrząsami się leczy.
        I zamyka bo gotowy ludzi pogryźć albo się pochlastać
    • keradk a ch... im wszystkim w d... 04.02.06, 18:16
      zaraz sie pozygam od czytania kaczynskiego - ten gosc ma ogromne kompleksy
      ktore teraz sie przelewaja na sposob prowadzenia polityki. a PO to on sie boi
      jak diabel wody swieconej. ale musze powiedziec ze sie na PiSie nie zawiodlem -
      spelnily sie wszystkie obawy jakie mialem w stosunku do nich - bratanie sie z
      rydzykiem, leperem i giertychem, powstanie panstwa totalnego staje sie bardzo
      mozliwe. oj przypomina sie historia niemiec po wielkim kryzysie. wyobrazam
      sobie tez dlaczego jarus kaczynski nie piastuje zadnego stanowiska - on po
      prostu czeka az sejm uchwali ustawe o powolaniu Furhera:) sieg heil! heil! heil!
    • grimolek Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:18
      Dla mojego drogiego tatusia wszsycy politycy to oszołomy. Muszę przyznać, że
      mnie irytuje osoba pana Jarosława Kaczyńskiego. Dobra rada dla całego Pis-u:
      Prawiczki! uspokujcie się! Pana Leppera komentować nie muszę i tak wszyscy sie
      domyślą, co o nim sądzę.
      • ponury_krwiozerca Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:27
        grimolek napisała:

> Dla mojego drogiego tatusia wszsycy politycy to oszołomy.

a kim jest szanowny Tatuś waćpanny?
        • silesius.monachijski Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:37
          "uwlaszczonym byznesmenem"

ponury_krwiozerca napisał:

> grimolek napisała:
          >
          > > Dla mojego drogiego tatusia wszsycy politycy to oszołomy.
          >
          > a kim jest szanowny Tatuś waćpanny?
        • lorcyk Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:42
          a co ty kwiozerca (ehe...hehe...ehe...jelopski nick , cbyba kcioles powidziec
          kaszankozerca ?) mas jakies zapendy na tatusów??
          uwazaj na kackem , bo un ni jezd tolerancyjny az tak jak ci siem kaszankozerco
          wyobrazo
      • hrabia.m.c Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:30
        Missseek bylby,
        tylko te ZĘBY!!!!!!!!!!!!!
        ps
        Pytanie do stomatologa,
        czy prochno ,na mozg się nie rzzuca?
        • uosia Czy próchno na mózg się rzuca? 04.02.06, 19:46
          Rzuca, rzuca. Zatruwa cały organizm. Co zresztą widać.
    • kolona Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:26
      Swietny wywiad, przyda się w procesie o ubezwłasnowolnienie,niektórych nie da
      sie już wyleczyć
      • lorcyk Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:48
        jakier znowu dobro , pseca z ryja widac jak tak siem patsy na tem kackem , ze
        to nic dobrego ni moze byc , un siem sam losukuje , dyc patsonc codziennie w
        lustri i taki pysk , ni mozna mniez za jednym razem dobra w sobie , no bo jak
        mozna popijoc gó.. sampanem?(taki tam psyklad )
    • marlenx Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 18:47
      Dokladnie, poza tym dlaczego chce zdeptac 17-stoletnia demokracje, tworzac z
      Polski panstwo koscielne, i to z radiem maryja w roli glownej. Banda oszolomow
      z widocznym syndromem krotkiego organu rozrodczego.Oby te 4 lata minelo bardzo
      szybko, tylko ile szkod moga narobic...:/
      • lorcyk Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:03
        marlenx , macie racjem , gupie bydlo zawse idze w skodem , wim , mom swinie , i
        jakies tam krowy , tak jak ten PIS , jak siem wjebnomw w skodem , to tak idom w
        PISdu i skodzom , nawet lo tym ni wiedzonc , z pseswiadceniem , co dobze
        robiom , no bo zrom co popadnie , swinto racjo , swinto racjo , ino co
        mondzejse kacki jak idom w PISdu w tem skodem , to zawolas TAS TAS TAS i
        pozamniotone , a te co ni wracajom , to jakies gupie musom byc , niewychowane
    • wisniewski_stukpuk Nazwę cię carem! 04.02.06, 18:56
    • antykaczor.pierwszy Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:03
      Zakłamane kaczorki s*******wielki... Gó.. by zeżarli za centymetr władzy
      więcej!!!! 4 rp-dziękujemy za taką kaczą rp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • zk.silver Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:14
      Ja chcę przede wszystkim oczyścić państwo, to znaczy rozbić czworokąt, który
      zagarnia poważną część dochodu narodowego, obniżając polskie możliwości
      rozwojowe i jednocześnie wpływając skrajnie negatywnie na całe życie publiczne

z kim? prywaciarzem Wassermanem? nieudacznikiem Dornem?
      kończ pan! stydu oszczędź!
      • lorcyk Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:26
        no i momy KACZA ZUPE ino co bes braci Marx , swietnie jich zasztempujom ,
        takie dwa pokracne i bardzo smiesne blizniaki ,
      • bo23 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:27
        Od dnia ogłoszenia wyników narasta we mnie coraz większy strach. Czy to
        wechikuł czasu przeniósł nas w stecz. RATUNKU
        • xpander Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 23:10
          We mnie tez. Mimo, ze nic w zyciu nie ukradlem, nikogo nie oszukalem, bylem wielkim przeciwnikiem poprzedniego ustroju, i ciezko pracuje, zeby miec to co mam - to i tak sie boje.
          Boje sie o Polske, o to, ze doprowadza ten kraj do upadku. Do zwyklego bankructwa.
          • waldeck7 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 05.02.06, 02:05
            xpander napisał:

> We mnie tez. Mimo, ze nic w zyciu nie ukradlem, nikogo nie oszukalem, bylem
            wie
            > lkim przeciwnikiem poprzedniego ustroju, i ciezko pracuje, zeby miec to co
            mam
            > - to i tak sie boje.
            > Boje sie o Polske, o to, ze doprowadza ten kraj do upadku. Do zwyklego
            bankruct
            > wa.
            > wytrzymales godzinke a ja dalej was czytam,jestes dobry i cie popieram
    • robertrobert2 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:21
      skorwysyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • falconeti3 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 19:23
      To sie dobrze nie moze skonczyc.Ten osobnik juz od pewnego czasu sprawia
      wrazenie szalonego, skonczy jak tysiace napoleonow, pelen tworczego
      natchnienia, gotowy oddac za swoje idee zycie wlasne i nasze.
    • zaifi zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:28
      niky się nie odezwał,oprócz niewielu osób/Miotka/,dobrze Wam,jesteście Warci
      PIS-u! Nie będę burzyć Waszego spokoju,śpijcie!
      • bo23 Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:31
        Zaifi popieram Cię w 100%.
        • zaifi Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:38

Powiedz,corobic aby innych obudzić!
          • gajowy37 Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:45
            Zwrocis sie do Boga w te slowa : BOZE SPUSC BOMBE I ROZ......
            Reszte sama dopiszesz
          • xpander Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 23:12
            Jestem z Toba:)
        • lorcyk Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:39
          a Jaroslaw ma to wszystko w dupie ... ?? nie wiem , a moze by chcial miec to
          wszystko w dupie ,
          a on lubi miec w dupie ?
          • zaifi Zanikający Prezydent 04.02.06, 19:44
            przez dziesięć lat nie miałam Prezydenta,teraz Prezydenta nie widzę

• zaifi Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:41

wolę być więzniem politycznym,niż dopuścić do łamania praw,
          • lorcyk Re: zaifi-pytałam internautów..... 04.02.06, 19:50
            zaifi , pocekoj , kacka bedzie tero wienzienia napychol dziennikazami , za
            wyjontkiem reporteróff politycnie slusnej TV "TRWAM" i ni bedzie dla ciebie
            mniejsca w kiciu , ale jak bedzies luparta , to jak jus skoncy z restom mas
            swojom sansem ,
    • gajowy37 Nie dajcie sie poroznic Kaczynskiemu (Duce) 04.02.06, 19:30
      Jak ten typ przypomina swoim zachowaniem pewnego Benito...
      Czy jest ktos rozsadny kto moglby wprowadzic troche porzadku w tym
      politycznym kabarecie ?
      Moze by tak Leszek wprowadzil Stan Wojenny i usunal wszystkich przeciwnikow ?
      Glupia propozycja i bardzo niebezpieczna, bo jesli trafi do Jarka ten moze
      podchwycic....
      Jakby co, to mozecie (PO) liczyc na paczki od bylego internowanego.
    • yoalka Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 20:00
      we mnie też,ale czasami mam ochote dać komuś w dziób
      • lorcyk Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 20:04
        Jaroslaw nie bieze w mordem , un daje ... w dupe, ,
        a moze i bieze ?
        kto go tam wi?
        • lorcyk cyste rence nowej wladzy 04.02.06, 20:09
          Marek Kolasiński - poseł AWS poprzedniej kadencji Sejmu jest ścigany
          międzynarodowym listem gończym. Wczoraj z wnioskiem w tej sprawie wystąpiła
          Prokuratura Krajowa. Przypomnijmy, iż 17 października p. Kolasiński uciekł za
          granicę pod osłoną immunitetu poselskiego.
          Nie są znane formalne przyczyny i zarzuty, z powodu których organy śledcze
          uciekają się do takich środków. Nieoficjalne źródła w Prokuraturze informują,
          że były poseł jest podejrzany o przestępstwa gospodarcze na wielomilionowe
          kwoty. W związku z toczącym się dochodzeniem aresztowano brata i syna
          Kolasińskiego oraz Aleksandra Gawronika - byłego senatora.
          Marek Kolasiński (były poseł AWS) skazany na 9 lat pozbawienia wolności i
          milion złotych grzywny za wyłudzenia blisko 40 mln zł kredytów i podatku VAT
          powiedział, że liczy na to, że "bracia Kaczyńscy mu pomogą".
          ------
          Liczę, że teraz bracia Kaczyńscy spowodują autentyczne śledztwo w tej sprawie,
          autentyczne dochodzenie policyjne i prokuratorskie i wyjaśnią tę sprawę do
          końca, dlaczego ja w ogóle byłem więziony, dlaczego to wszystko wymyślono -
          powiedział Kolasiński. Jak powszechnie wiadomo, wielu z obecnych posłów POPISu
          to dawni koledzy partyjni Kolasińskiego...
          ------
          Stałym obyczajem politycznym w Polsce stało się to, że kiedy polityk jest
          oskarżany o przestępstwa kryminalne, oświadcza, że jest to zemsta polityczna –
          tak komentuje te słowa sędzia.
          • zaifi Masz rację niech ich ścigają 04.02.06, 20:16

Mnie się niepodoba zawłaszczanie władzy pod jedną partią,oraz łamanie praw
            Ob.raz już nabytych
      • zaifi Rewolucji nie będzie 04.02.06, 20:12

Naród jakiś niemrawy,mnie wyrzuca ciągle z sieci,też mam tego dość a mówili,że
        w Agorze jeszcze nie ma cenzury.
        • lorcyk Re: Rewolucji nie będzie 04.02.06, 20:18
          cbysmy tu ni pisolo , to i tak rewolucji n bedzie
        • lorcyk Re: Rewolucji nie będzie 04.02.06, 20:20
          zaifi napisała:

>
          > Naród jakiś niemrawy,mnie wyrzuca ciągle z sieci,też mam tego dość a
          mówili,że
          > w Agorze jeszcze nie ma cenzury

Uwaga:
          Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz
          (i to jus jezd wlasnie cenzura , jak to ni ma skoro jezd?)
    • kemonaz Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 20:13
      Ciekawy jestem w jaki sposób Bracia pozbędą się Pani redaktor Olejnik z TVP
      wraz z programem "prosto w oczy"? Przecież Nowa Rada Radiofonii nie pozwoli na
      mówienie prawdy o Kaczyńskich!
      Pani Moniko tak trzymać!
      Oczywiście będzie to wina PO.
      • zaifi jak zwykle,u[odlenie ludzi,chów nędzarzy 04.02.06, 20:28

Gdy już całkiem rozwala budzet na zapomogi,nie chc,e aby dożywiali nasz
        dzieci,chcę pracy dla ich matek i ojców dość jałmużny,to jest upokarzające.Jak
        się czują te żebrające dzieci,niedowartościowane i przyzwyczajane do bycia
        drugą kategorią.Tak się chowa podległych ludzi,ze spuszczonym łbem
    • mojapoczta11 Boze sluchasz i nie grzmisz!!! 04.02.06, 20:18
      Szczyt obludy i klamstwa. Winszuje jego matce za wychowanie kogos z tak
      spaczonym kregoslupem moralnym.
      • lorcyk Re: Boze sluchasz i nie grzmisz!!! 04.02.06, 20:22
        bo jakby na nniego ni patsec , to ni widoc zadnego krengosupa , dobze co ma tyn
        moralny , sksywiony , ale jakis ma
        • r0b0l Re: Boze sluchasz i nie grzmisz!!! 04.02.06, 21:13
          to nie kaczka bo nie ma kręgosłupa.
          A kaczka bez kręgosłupa ===opierzona GLIZDA
        • kotaro a teraz zagadka! O pewnej doktrynie politycznej 04.02.06, 21:20
          Oto krótka definicja:
          [jest to] doktryna polityczna wyrosła ze sprzeciwu wobec demokracji
          parlamentarnej, głosząca kult narodu bądź państwa, silne przywództwo oraz
          solidaryzm społeczny. [doktryna ta] podkreśla niechęć wobec zarówno liberalizmu,
          jak i komunizmu.
          Koniec definicji.

I tera pytanie: jaka jest prawidłowa nazwa tej doktryny?

Ano: faszyzm.
          Czy widzimy podobieństwa?

Definicję przytoczyłem za Wikipedią.
          pl.wikipedia.org/wiki/Faszyzm
          • ave_duce Re: FASZYZM! 04.02.06, 21:34

• r0b0l syn powiedział że to faszyzm. Uczy się chłopak 04.02.06, 21:59
            na historii w szkole i na żywo
    • zmijewska Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 21:32
      W nim jest samo zlo ,zaklamanie obluda[maly zadufany w sobie
      czlowieczek],Lepper mowi :Bal;cerowicz musi odejsc , a Kaczynski zatopic
      Platworme[nie chciala koalicji]Nie znosi ludzi madrzejszych od siebie,otacza
      sie glupkami[ale jest tam troche madrych ludzi ktorzy rzna glupaaby przypodobac
      sie Napoleonowi]Szkoda slow ....
      • gogol66 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 04.02.06, 21:48
        zmijewska napisała:
        > W nim jest samo zlo ,zaklamanie obluda[maly zadufany w sobie
        > czlowieczek],

a co tam pacanie
        w Ubekistanie!!!
    • r0b0l RATUNKU POLSKA W RĘKACH WARIATA !!! 04.02.06, 21:55
      • r0b0l NIECH KTOŚ ZADZWONI PO KARETKĘ !!! 04.02.06, 21:56
      • r0b0l I POWIADOMI POLICJĘ,PREMIERA, PREZYDENTA 04.02.06, 21:57
      • r0b0l I STRAŻ POŻARNĄ BO TEN DEBIL MA ZAPAŁKI 04.02.06, 21:57
      • ave_duce Re: RATUNKU POLSKA W RĘKACH WARIATA !!! 04.02.06, 22:50
        "Prawda nas wyzwoli"

;)
        • andrzej.zagorski RATUNKU POLSKA W RĘKACH WARIATA TUSKA :)))))))))) 05.02.06, 00:15
          • silesius.monachijski NIE BOJ SIE! POMYLILES TYLKO POLSKE Z KASZUBAMI 05.02.06, 01:17
            • r0b0l Re: NIE BOJ SIE! POMYLILES TYLKO POLSKE Z KASZUBA 05.02.06, 21:38
              chyba Ci wymroziło mózgownicę pod tym mostem ;-))
              nie widzisz co się dzieje?
              Wytłumacz dlaczego kaczka jarek zadaje się z faszystą rydzykiem działającym za
              pieniądze KGB oraz leperem z PZPR i za pieniążki sowietów.
              Co do romka konia to jest zbyt głupi nawet na działania na czyjekolwiek
              zlecenie, prawdopodobnie tylko bil konia nad dziełami adolfa H.
              no i wytłumacz steki klamstw swojego wodza, nie zachowuj sie jak przeciętny
              półgłówek z pis.dy bo mam Cię za ciut lepszego niż gosiewski i podobni
              • mysz_polna5 Re: NIE BOJ SIE! POMYLILES TYLKO POLSKE Z KASZUBA 05.02.06, 21:43
                r0b0l napisał:

> chyba Ci wymroziło mózgownicę pod tym mostem ;-))
                > nie widzisz co się dzieje?
                > Wytłumacz dlaczego kaczka jarek zadaje się z faszystą rydzykiem działającym
                za
                > pieniądze KGB oraz leperem z PZPR i za pieniążki sowietów.
                > Co do romka konia to jest zbyt głupi nawet na działania na czyjekolwiek
                > zlecenie, prawdopodobnie tylko bil konia nad dziełami adolfa H.
                > no i wytłumacz steki klamstw swojego wodza, nie zachowuj sie jak przeciętny
                > półgłówek z pis.dy bo mam Cię za ciut lepszego niż gosiewski i podobni

Dzis oddzial zamkniety ma wychodne. Kryc sie, komu zycie mile:))))))))))))!Hops
          • r0b0l lepszy Tusk głupawy niż kaczor szubrawy 05.02.06, 21:34
    • dziewica.konsystorska Re: Sama prawda! 05.02.06, 00:00

• x2468 Re: Sama prawda! 05.02.06, 00:18
        To Kaczynski palnal.Niczym krowa na beton.
    • cheetah51 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 05.02.06, 00:29
      Następny kaczy orzeł:

serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3125362

• ave_duce Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 05.02.06, 15:55
        Niech ma podbliźniaka do towarzystwa;

www.katywroclawskie.gmina.pl/galeria/niusy/wyboryII.jpg
    • cheetah51 Re: Jarosław Kaczyński: We mnie jest czyste dobro 05.02.06, 00:39
      serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2995630
      Czyste ręce przekazuja sobie znak pokoju;)))

• silesius.monachijski A tak wygladal "chocholi" taniec twojego guru 05.02.06, 01:20
        www.wprost.pl/ar/?O=86452

cheetah51 napisał:

> serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2995630
        > Czyste ręce przekazuja sobie znak pokoju;)))
        >
        • r0b0l Re: A tak wygladal "chocholi" taniec twojego guru 05.02.06, 21:51
          lepszy ten taniec"chocholi" niż taniec kaczki i leperacji.
          Zresztą ten taniec i zamiatanie kaczym kuprem niedługo się skończy: niestety,
          na ulicach.
          Mam wielką satysfakcję gdy widzę zwolenników PIS.dy: zacięte twarze i
          wzbierająca złość na oszusta. Jeszcze niech potrwa ten bajzel 2-3 miesiące,
          niech się zacznie inflacja i niech zniknie kilka tytułów z TV i kiosków...
          Naród oszukany nie da się ugłaskać
          będziesz mieć chocholi taniec ale kaczki skubanej przez zawiedziony naród. A
          my, ubecka , liberalna i PO hołota będziemy klaskać do rytmu tego tańca.
          A pisiorki skończą tak jak na to zasługują wraz z leperem i romkiem hajhitla
          piwko proszę: po uszy w g.ownie.
          Oczywiście wyborcy pisu poproszą o przywrócenie normalności czerwonych i
          sytuacja sie powtórzy po raz kolejny.
          Ale to już nie moja sprawa, wolę choćby bantustan od tego durnego kraiku
          pełnego ciemnoty pragnącej bata nqa grzbietach
        • cheetah51 Re: Kolejny kwaczysta - prorok od siedmiu boelści? 06.02.06, 17:22
          Nie znasz mnie, nie wiesz, kim jestem i jakie było moje życie.
          Nie przypinaj mi łatek, ok?
          Ja też to potrafię robić, gdy ktoś mnie sprowokuje.

A Wildstein jest po prostu żałosny...
    • d3b3 Re: Jarosław Kaczyński czyste dobro 05.02.06, 01:53
      Kórfa madź!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka