Gość: czyzunia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.11.02, 22:42 oszołomku wara ci od mojej dupy.pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: oszołomku, wara ci... IP: *.chello.be / 213.46.162.* 22.11.02, 23:48 Gość portalu: czyzunia napisał: > oszołomku wara ci od mojej dupy.pa Czyzunia to nie oszolek zalozyl ten post jako antykagan.on sie normalnie loguje jako AKKJ ,mnie tez bardzo nie lubi.Olej go bo to jest debil.Glupszyod oszolka tysiac razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: oszołomku, wara ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 23:54 A co mnie obchodzi twoja zasrana dupa...a poza tym sam se waruj ..psie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: oszołomku, wara ci... IP: *.chello.be / 213.46.162.* 22.11.02, 23:59 Gość portalu: Oszołom z RM napisał: > A co mnie obchodzi twoja zasrana dupa...a poza tym sam se waruj ..psie! Oszolek strasznie schamiales.Ja ci ciagne watek o Balcerowiczu ty z takimi chamskimi tekstami? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy44 Prosze to usunac! 23.11.02, 02:08 Gość portalu: Ania napisał: > Gość portalu: Oszołom z RM napisał: > > > A co mnie obchodzi twoja zasrana dupa...a poza tym sam se waruj ..psie! > > > Oszolek strasznie schamiales.Ja ci ciagne watek o Balcerowiczu ty z takimi > chamskimi tekstami? Do Moderatora: Prosze usunac cytowana w tym poscie wypowiedz, bo narusza ona regulamin Forum oraz Prawo RP, oraz przekazac sadowi, prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom pozostajace w jej posiadaniu dane osoby, ktora wyslala ten cytowany przeze mnie post! Zalaczam wyjatki z Regulaminu Forum: 4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestnikow na lamach Forum Gazeta.pl tresci sprzecznych z prawem, wzywajacych do nienawisci rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy tez propagujacych przemoc. 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestnikow na lamach Forum Gazeta.pl tresci uznanych powszechnie za naganne moralnie, spolecznie niewlasciwe i naruszajacych zasady Netykiety. 7. Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania tresci, o ktorych mowa w pkt. 4, 5 i 6 niniejszego regulaminu, jak rowniez prawo do blokowania uczestnictwa w Forum Gazeta.pl w stosunku do osob naruszajacych w sposob notoryczny postanowienia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. moze rowniez przekazac sadowi, prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom pozostajace w jej posiadaniu dane osob naruszajacych postanowienia pkt. 4 niniejszego regulaminu. Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Prosze to usunac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.02, 09:21 w takim razie ja chcę usunięcia tekstów baby zyxa..są sprosne wulgarne i obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Prosze to usunac! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.11.02, 12:47 oszolku. weara ci od naszych dup i fiutow.w co je wsadzamy i za jakie pieniadze to nie twoj i muchomorka zasrany interes.pa Odpowiedz Link Zgłoś