henryk.log [...] 21.02.06, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: schlebiasz mi Heniu..nie podlizuj się! 21.02.06, 21:40 jesli schlebia ci ,że kundel jesteś to gratulacje o mniemaniu o sobie. ale ty wiesz lepiej na co cie stać Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: schlebiasz mi Heniu..nie podlizuj się! 21.02.06, 21:43 kundle to sa najmądrzejsze psy...i najwierniesze..widać masz blade pojęcie o psach Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.brylska nie będę płakać po michniku !!!!!!! 22.02.06, 21:33 jak szaleć to szalec :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin I Henio wlasnie udowodnil, ze tolerancja dziala 21.02.06, 21:31 tylko w jedna strone - w lewa strone ;) henryk.log napisał: > my nato ! > > Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: I Henio wlasnie udowodnil, ze tolerancja dzia 21.02.06, 21:32 Tolerancja w wydaniu jedynie slusznym. Lewacka tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: I Henio wlasnie udowodnil, ze tolerancja dzia 21.02.06, 21:48 Nie ma tolerancji dla braku tolerancji. To podstawowa zasada. Porównywanie śmierci Kuronia do śmierci papieża wraz z całym medialno-biznesowym cyrkiem i festynem zakłamania, jest kulą w płot. Nikt nikogo nie epatował Kuroniem przez tydzień - ze wszystkich kanałów. Nie gadano bzdur, że śmierć Kuronia jednoczy bandytów z jednej strony miastazbandytami z drugiej jego strony. Nie wmawiano, że wszyscy płaczą po Jacku. Ja zupełnienie mam na myślipapieża, gdy mówię, żeponimnie płakałem. Mam na myśli zakłamany obraz społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: I Henio wlasnie udowodnil, ze tolerancja dzia 21.02.06, 22:01 A ja [pamiętam, że jednak zesmierci Kuronia zrobiono szopkę. Jakiś "autorytet moralny" czy inny pismak próbował nawet ukuć dla piekłoszczyka ksywkę "świecki święty", hehe! No cóż, może "szopka" zależy do formatu, wielkosci i znaczenia dla świata, dla ludzkości, az drugiej strony idola sierotek po Trockim, ogłupiającym społeczeństwo, które w swej masie nie dało się jednak tym umysłowym połuczynom uwieść? Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Re: I Henio wlasnie udowodnil, ze tolerancja dzia 22.02.06, 21:26 > Nie ma tolerancji dla braku tolerancji. > > To podstawowa zasada. > ...zamordystow Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: I co z tego? 21.02.06, 21:30 Nie bedzie pewnie tez plakac po Michniku, Heli ani Londzie. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada On realizuje swoje prawo wolnosci 21.02.06, 21:43 bebe255 napisała: > I co z tego? Nic. Podobnie jak z debilnej akcji z T-shirtami. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: I co z tego? 21.02.06, 21:33 > Nie bedzie pewnie tez plakac po Michniku, Heli ani Londzie. > Mi taki post wycięli cztery razy :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ale za to plakal po Irvingu. Tak mu sie tegoz 21.02.06, 21:34 pomysly ze szpiegostwem Sikorskiego na rzecz hitlerowskich Niemiec spodobaly? Coz, sjin polski - prawdziwy Polak. Buhahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada [...] 21.02.06, 21:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A co to ma wspolnego z moja wypowiedzia? 21.02.06, 21:47 Jest tu ciagle spory watek z waszymi durnymi wypowiedziami na temat Irvinga, ktory w opluskwianiu Polski i Polakow pobil na Wyspach wszelkie mozliwe rekordy. Piliscie wowczas, czy tez broniliscie do upadlego Irvinga ze wzgledu na jego i wasz antysemityzm? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford PS: Rano podalem link: Irving powoluje sie na 21.02.06, 21:51 notatki Philby'ego, w ktorych jakoby stoi, ze atak na Norwegie poszedl Niemcom jak z platka dzieki zdradzie Sikorskiego. Jest tez o tym wzmianka w tegoz "My silent war". KOCHAJ IRVINGA, bo...Zydow i Slowian nienawidzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 [...] 21.02.06, 22:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: kropek, zamiast ciągle cytować innych, 21.02.06, 22:19 hehe..dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: nie płakałem po Kuroniu 21.02.06, 21:30 A wuj mnie to obchodzi, po kim płaczesz a po kim nie. Płacz se nawet po muszkach owocówkach i napisz se to na czole markerem. Bedziesz po prostu jeszcze jednym świrem w których obfituje polski ekosystem:] Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: nie płakałem po Kuroniu 21.02.06, 21:34 zirby napisał: > A wuj mnie to obchodzi, po kim płaczesz a po kim nie. Płacz se nawet po > muszkach owocówkach i napisz se to na czole markerem. Bedziesz po prostu > jeszcze jednym świrem w których obfituje polski ekosystem:] nic dodać... skin pewnie zapłacze ja jarkowi kot zdechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Trockista Kuron - demokrata ;) Dobre - tekst 21.02.06, 21:34 dnia. kropek_oxford napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Trockista Kuron - demokrata ;) Dobre - tekst 21.02.06, 21:53 Oczywiście, że Kuroń to demokrata. Skrajny, oddolny. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy331 Kompromitacja GABI !! :))) 22.02.06, 11:57 taka wtopa, nawciskali ci w psychuszce jakis bredni... Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki [...] 21.02.06, 21:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski [...] 21.02.06, 21:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: A ja plakalem po Stalinie 21.02.06, 21:35 bo musiałeś..wtedy wszystcy musieli płakać..na rozkaz Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: A ja plakalem po Stalinie 21.02.06, 21:54 Nie, było dokładnie jak z Wojtyłą Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Kurcze, jesteś skuteczniejszy nawet od... 21.02.06, 21:56 ...Pana Prezesa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Ale po Hitlerze płakałeś? 21.02.06, 21:35 No, nie mów proszę, że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Ale po Hitlerze płakałeś? 21.02.06, 21:36 ja aż taki stary nie jestem..nie pamietam tamtych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Ale tak czasem, w rocznicę jego śmierci w bunkrze 21.02.06, 21:38 Pochlipiesz troszkę, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Że za Romanem, to się domyślam 21.02.06, 21:41 Ale przyznaj się, że za Adolfem też ci się czasem zdarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: prędzej za Romanem Dmowskim 21.02.06, 21:56 Ja nigdy nie płakałem po Romanie Dmowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: prędzej za Romanem Dmowskim 22.02.06, 02:57 A za francuską prostytutką od której Romek D. złapał syfilis, też płakałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Faktycznie,teraz było grzecznie p.frau... 21.02.06, 21:38 i tylko tyle p. chciałem rzec ! Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Ja też nie płakałem. A czy należało? 21.02.06, 21:42 wg Michnika i jego gejzety tak... Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Niech chociaz bedzie poprawnie "poganinem" ;) 21.02.06, 21:46 o to tak jak ja..ja też jestem poganinem www.niklot.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Niech chociaz bedzie poprawnie "poganinem" ;) 21.02.06, 21:47 Spokojnie, to ma rozumieć rozkoszny założyciel tego rozkosznego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Niech chociaz bedzie poprawnie "poganinem" ;) 21.02.06, 21:48 a niby co mam zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Tak mam płakać po kimś, który dał mi zupkę, 21.02.06, 21:56 a sam ciągnął z gwinta z termosu? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: ojej jak smiales :) 21.02.06, 21:49 co ja na to ? nic co mnie obchodzi po kim plakales a po kim nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log [...] 21.02.06, 21:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski admin wyciąłeś całkowicie dwa wpisy! 21.02.06, 22:37 nie wystarczyło ci zostawić ślad wpisu z adnotacją wiadomosć zostałą skasowana z powodu złamania regulaminu forum\? Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa1 Re: nie płakałem po Kuroniu 21.02.06, 23:02 skin.polski napisał: > i co wy na to? i dobrze bo byl to taki sam oszolom jak inni obok niego i michnika Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: nie płakałem po Kuroniu 21.02.06, 23:38 Ale po Rudolfie Hessie płakałeś. A ja nie będę płakał po tobie. Długo tak można? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: nie płakałem po Kuroniu 22.02.06, 00:17 skin.polski napisał: > i co wy na to? Nie czytalam wypowiedzi innych. Ale, nie nobilituj Kuronia! To wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: nie płakałem po Kuroniu 22.02.06, 01:35 skin.polski napisał: > i co wy na to? Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ja też nie płakałem po Kuroniu 22.02.06, 06:09 po paru innych komunistach też nie będe płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Fizycznie - nie, "duchowo" - tak... 22.02.06, 07:10 skin.polski napisał: > i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś