grom3 22.02.06, 19:33 Jak to mozliwe kler dewastuje Kotoland niszczy wszystko dookola.co jemu przychylne nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam81w jak kler moze dewastowac swoja ziemie ? 22.02.06, 19:51 katoland to kraj kleru . to kler skorzystal najwiecej na przemianach po 89 roku Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Nie kler , nie kler , nie kler... 22.02.06, 19:51 Podziękuj raczej Armii Czerwonej i ich sługusom z PZPR , którzy na bagnetach wprowadzili komunizm do Polski i zgnoili ją na kilkadziesiąt lat.Efekty ciągniemy nadal. ---------------- M.O.H.E.R = Mądrość , Odwaga , Heroizm , Elegancja , Rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w kler kler kler 22.02.06, 19:55 dziekuje kosciolowi , ktory na bagnetach wprowadzil religie do Polski . nie jestem komunista ale widze efekty dzialan kosciola w Polsce i nie podobaja mi sie one . Nie podoba mi sie oszukiwanie moich rodakow , mieszanie sie kosciola do zycia ludzi , narzucanie ludziom prze kosicol praw szkodliwych dla ludzi . wiesz przed chwila byli u mnie jacys ludzie z kosciola jezusowego , nie zalewam . powiedzialem im grzecznie ze jestem Ateista i dziekuje . kurde jakim prawem czlowiek napotyka na takie nagabywanie we wlasnym domu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Re: kler kler kler 23.02.06, 07:20 To byli swiadkowie jehowi , nie maja nic wspolnego z kk. Nie podoba ci sie w Polsce? Droga wolna... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 ziemia lezy odlogiem 23.02.06, 14:40 Kosciol przechwycil wiele ziemi ktora lezy odlogiem,wycwanili sie tylko w sciaganiu forsy na jakies lewe aktywity. Odpowiedz Link Zgłoś