Dodaj do ulubionych

Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie?

• zhk Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 15:44
      Rzygaćsię chce i na ten artykuł (no może akurat na to najmniej) i na to
      zachowanie jeśli było i na szowinizm i na te środowiska. Po prostu swołocz
      faszystowska do kwadratu.
    • zhk Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 15:47
      Teraz sięrobi takie, że śladu nie ma. Szwy plastyczne - tak się to nazywa.
    • pisiapisia1 Dzięki napletkowi na łamach wyborczej. 14.03.06, 15:51
      i to jest potwierdzeniem tezy że to napletek bądź jak kto woli jego brak jest
      istotnym czynnikiem na popularność na forach GW. Źle czy dobrze?
    • fervex.adult Ale jazda! Chlopcy z LPR pokazuja sobie ptaszki! 14.03.06, 15:53
      • wenanty Re: Ale jazda! Chlopcy z LPR pokazuja sobie ptasz 14.03.06, 20:22
        I pewnie jeszcze namacalnie sprawdzają sobie wzajemnie, czy nie sa
        przeszczepione :-))))). Kurskiego zawsze ciagnęło do ugrupowań, gdzie
        mógł "udowodnic", że nie jest Żydem. Pewnie dlatego ?
    • marcin23waw czy michal karnowski zdjał spodnie kurskiemu? 14.03.06, 15:54
      he
      • pantanal powazne zrodla w Polsce mowia, ze Kurski zdjal 14.03.06, 15:57
        spodnie i pokazal ptaszka
    • tele_sfor Podali przed chwilą 14.03.06, 15:55
      ze Kurski udowadniał swoje pochodzenie za pomocą "drzewa genealogicznego".
      Penis teraz nazywa się drzewem.
      • pantanal wiadomo: drzewo wyrasta z korzenia 14.03.06, 15:58
    • wydymajmyich Polska polityka sięgnęła prącia. 14.03.06, 15:56
      To musiało się tak skończyć.
      • pantanal [...] 14.03.06, 16:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • friedmar ech bigoci i kołtuni.... 14.03.06, 16:16
      i co w tym złego?
      a jeżeli dziadek dziadka kurskiego był turkiem albo babka zuluską to już nasz
      przaśny kurski nie jest tym naszym przasnym kurskim tylko ich zuluskim?
      radyjowa segregacja podyktowana miłością bliźniego...
    • a.k.traper Pokazał najporządniejszy organ? 14.03.06, 16:23
    • tenare Porządny Żyd nie zdejmuje spodni przed gojami... 14.03.06, 16:23
    • gracja2 Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 16:27
      Czy po oglądaliście wszystko - ma szwy po operacji / Ludzie w jakie bagno znów
      wdepneliśmy. Kto głosuje na takich ludzi. Przecież obecny Sejm to prawdziy
      kabaret,(niektórzy posłowie powinni iść do kryminału ,a zasiadają w ławach
      poselskich i jeszcze się wymądrzają kpiny,) Ludzie Posłowie którzy na niczym
      się nie znają . Tylko komisje i komisje . Nienawiść , zło zemsta .JES JES JES.
      Chwalą się że coś zrobili ?????????tylko co???????. Rozdają pieniądze które
      zostawili poprzednicy co będzie dalej jak długo jeszcze wytrzyma nasz kraj-
      Boże chroń nasz kraj przed takmi ludzmi .
      • czlonekukladu Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 16:35
        Ma szwy, ale poinformował partyjne gremium, że to z wojny.
        Należy wyjaśnić, kto zdjął pierwszy: Kurski czy Gertruda Szumska? Chciałbym też
        zauważyć, że Kurski wcale nie musiał zdejmować, bo i tak wygląda jak to co się
        ukazało, kiedy zdjął. Wystarczyło więc obejrzeć Kurskiego, by tak rzec,
        zgrubnie czyli po łebkach.
        Obywatele, stało się, Wysoka PIS-da zaczęła obrady. Przemawia Guru Ekonomii i
        Mocarz Myśli - Zawisza.
    • kathy83 Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 16:33
      Normalnie ręce i penisy opadają. Mam dość tgo kraju. Wstyd ... wstyd...
    • lancer10 Szkoda że nie żyjem w normalnych czasach wtedy 14.03.06, 16:37
      taki wymoczek jak Michał Karnowski nie pisałby obleśnych tekstów, bo
      przyszedłby Kurski i w majestacie prawa wyzwał na pojedynek, a potem ubił jak
      psa. Naśladowcy takiego pajaca już by się nie znaleźli. Żeby jeszcze ten teks
      napisał dziennikarz niemiecki, radziecki itp. to możnajeszcze zrozumieć, ale to
      pisze polski dziennikarz z V kolumny.Karnowski ty gebeslowska pało!
    • zorz_ponimirski jakie piekne igrzyska 14.03.06, 16:48
      w tym oblakanym kraju :))
      hmmm, byc moze wlasnie wymyslono nowa forme powitania partyjnego
      spodnie w dol
      buahahahahaha :)))

mam pomysl na biznes: operacyjne przyprawianie kaczych kuprow
      bo to sie chyba nosi w tym sezonie ?
    • lolovaxman ależ to chwyt poniżej pasa!!! ale jaja :D 14.03.06, 17:00
      żeby taka informacja znalazła się w 10 najważniejszych wiadomości dnia w GW to
      chwyt poniżej pasa, a już na pewno chyw na wysokości rozporka...!!!
      proponuję by PIS w ten sam sposób rowiązał tą sprawę w środowisku dziennikarskim
      ale jaja :D
    • woodbridge No to teraz kolej na Pana Adama ? 14.03.06, 17:00
      Jestem prawdziwym fanem GW i czekam na podobny gest Pana Adama !
      • kathy83 Re: No to teraz kolej na Pana Adama ? 14.03.06, 17:18
        www.niniwa2.cba.pl/polemika%20-%20obywatel_m.htm

No właśnie, co to za rola? Kim są owi polscy Żydzi? Człowiek zdrów na umyśle
        powie: to rabin i jego rodzina, to wierni, co chodzą do synagogi, to ci, którzy
        mówią: jestem Żydem. W domu zaś młodego Michnika mówiono po polsku, nie zna on
        ani żydowskiego, ani hebrajskiego, nie chodzi do synagogi i nie jest obrzezany
        (uwierzcie mi, wiem, co mówię). Wątpię, aby nawet bardzo liberalny rabin uznał
        go za Żyda. Syn Michnika został ochrzczony w kościele katolickim, uznany za
        chrześcijanina. Czy też jest, według autora artykułu, Żydem, czy zostawi on
        dziecko w spokoju?

• isa.stern Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 17:01
      Kurski nie raz pokazał, że stać go na wszystko, więc kto to wie, może i wtedy
      zdjął spodnie...;DDD
      • czat-man Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 17:48
        isa.stern napisała:
        > Kurski nie raz pokazał, że stać go na wszystko, więc kto to wie, może i wtedy
        > zdjął spodnie...;DDD

Ze zdumienia przecieram oczy - rozporek Kurskiego wzbudza tak powszechne
        i az tak wielkie zainteresowanie!?

Sa przeciez inne czasopisma na ten temat, bardziej fachowe, niz Newsweek i GW...
        • isa.stern Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 18:36
          o ironio! Ciebie też zainteresował rozporek Kurskiego, nie czujesz się z tym
          niezręcznie..;)))
          • czat-man Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 18:44
            isa.stern napisała:
            > o ironio! Ciebie też zainteresował rozporek Kurskiego, nie czujesz się z tym
            > niezręcznie..;)

Nie zainteresowal. Podpowiadam Ci tylko, ze jesli jestes juz zainteresowana,
            to sa czasopisma lepsze i bardziej profesjonalne, niz bulwarowki Newsweek i GW.
            No ale kazdy ma swoj gust...
            ;)
            • isa.stern Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 18:47
              teraz dopiero jestem zainteresowana, a więc słucham, jakie wg Ciebie czasopisma
              są b. profesjonalne?!
              • czat-man Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 19:02
                isa.stern napisała:
                > teraz dopiero jestem zainteresowana, a więc słucham, jakie wg Ciebie czasopisma
                > są b. profesjonalne?!

Takie czasopisma, ktore profesjonalnie zajmuja sie podobnymi tematami
                (np. co sie kryje pod rozporkiem). Poziom Newsweeka i GW siegnal bruku.
                • isa.stern Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 19:40
                  szkoda tylko, ze nie potrafisz dać rzeczy odpowiednie słowa...
                  Twoją wcześniejszą wypowiedź należało rozumieć nieco inaczej niż to, co
                  napisałeś ostatnio, ponawiam także pytanie, czy nie czujesz się niezręcznie,
                  zajmując stanowisko w tej sprawie, używając akurat tych argumentów?!

czat-man napisał:
                  sa czasopisma lepsze i bardziej profesjonalne, niz bulwarowki Newsweek i GW.
                  No ale kazdy ma swoj gust...
                  ;)
                  • czat-man Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 19:59
                    Moje stanowisko zajalem chyba wyraznie w moim pierwszym poscie.
                    Tematem calego watku jest rozporek i co sie za nim kryje - i do tego
                    nawiazalem. Wyrazilem zdziwienie, ze ten temat tak bardzo zainteresowal
                    tak wiele osob. Takze, ze sa profesjonalne czasopisma na ten temat, lepsze
                    od Newsweeka i GW, ktore siegnely bruku zajmujac sie takimi plotkami.
                    Reszta to dowolna interpretacja i insynuacja. No ale to typowe... :P

A odpowiadajac na pytanie: nie czuje sie niezrecznie.
                    A Ty? ;)
                    No dobrze juz, nie musisz odpowiadac.
                    • isa.stern Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 20:16
                      chyba logiczne, że - nie, natomiast Ty i Tobie podobni, pomstujecie na GW pod
                      byle pretekstem, tym razem jest to temat Kurskiego, nie rozumiem po co w ogóle
                      o tym czytałeś. Wczoraj był jakiś tekst na temat Urbana; ta osoba mi nie
                      odpowiada i nie interesuje mnie, co ma do powiedzenia, tekst co prawda
                      przeczytałam, jednak nie zabrałam głosu na forum, nie interesowało mnie także,
                      co inni o tym myślą.
                      Jednak Ty uznałeś za stosowne zabrać głos w tej sprawie, opatrując to
                      obrzydliwymi insynuacjami, że mnie "dosłownie" interesuje, co Kuski ma w
                      spodniach. Pomijając fakt, ze ten tekst odebrał całkiem inaczej, otóż - do
                      czego jest zdolny przyboczny Kaczyńskiego i to wszystko, to zdziwił mnie ton
                      Twojej wypowiedzi.
                      • uu1 Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 20:20
                        A ja nie mogę zrozumieć dlaczego J. Kurski wypiera się swoich żydowskich korzeni?
                        • isa.stern Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 20:29
                          on wtedy był w LPR, wiesz, co by mu zrobili Wszechpolacy?!...:P
                          • uu1 Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 20:29
                            Ale on się i dzisiaj wypiera. Zupełnie jak sil.
                            • isa.stern Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 20:34
                              zobaczysz, za jakiś czas bedzie się mężnie przypominał jakich to szykan
                              dostąpił, będąc prześladowany jako Żyd... bedzie pokazywał rany oraz rachunki
                              za wizyty u psychoanalityka..;)))
                              • uu1 Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 20:45
                                > zobaczysz, za jakiś czas bedzie się mężnie przypominał jakich to szykan
                                > dostąpił, będąc prześladowany jako Żyd... bedzie pokazywał rany oraz rachunki
                                > za wizyty u psychoanalityka..;)))
                                "W Polskę idziemy drodzy panowie..." :-)
                                wykonawca - W. Gołas.
                                • isa.stern Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 20:52
                                  mnie to nie dotyczy.... :P
                      • czat-man Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 20:30

Dla jasnosci przytaczam ponizej moj pierwszy post w calosci. Wyraznie widac,
                        ze to Ty insynuujesz, iz Kurskiego stac na wszystko i ze moze wtedy tez zdjal
                        spodnie. I wyrazilem przy tym zdziwienie, ze tak wiele osob tak bardzo to
                        interesuje.

isa.stern napisała:
                        > Kurski nie raz pokazał, że stać go na wszystko, więc kto to wie, może i wtedy
                        > zdjął spodnie...;DDD

Ze zdumienia przecieram oczy - rozporek Kurskiego wzbudza tak powszechne
                        i az tak wielkie zainteresowanie!?
                        Sa przeciez inne czasopisma na ten temat, bardziej fachowe, niz Newsweek i GW...
                        • isa.stern Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 20:44
                          no właśnie - że stać go na wszystko, więc mógł zdjąć spodnie.... jako główna
                          info szło to, że Kurski dał się poznać, jako osoba nie cofająca się przed
                          niczym. To zaiste ciekawe, że podajesz argumentację, którą uderzasz w siebie...
                          Jakoś nie przejąłeś się tym, że poczułam się lekko dotknięta Twoimi paskudnymi
                          konfabułacjami
                          • czat-man Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 21:08
                            Jesli powtarzasz takie obrzydliwe insynuacje Newsweeka i GW - bez zaznaczenia, ze to cytat, a wiec do
                            odczytania, ze jest tez Twoja wlasna opinia - do tego z szerokim usmiechem, zajmujesz przez to
                            konkretna postawe do tego tematu.
                            • isa.stern Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 21:13
                              nie wiem, Ty chyba naprawdę masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem; nic nie
                              powtarzam, napisałam, że kto wie!!! Nie potrafisz odróżnić opini od np.
                              informacji?!

Kurski nie raz pokazał, że stać go na wszystko, więc kto to wie, może i wtedy
                              zdjął spodnie...;DDD

• czat-man Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 21:39
                                Ty najwyrazniej wszystko odczytujesz bezblednie. Gratuluje.

Ty "podalas informacje", a ja wyrazilem zdziwienie z tej informacji, ze to interesuje tak bardzo tak wiele
                                osob (nie majac nikogo konkretnego na mysli, chociaz bylem zdziwiony tez i Twoja reakcja). W
                                odpowiedzi ty pierwsza brzydko zarzucilas mi, ze to ja jestem zainteresowany - najwyrazniej w mysl
                                zasady, ze atak jest najalepsza obrona. Powstrzymaj sie wiec w oskarzaniu innych, jesli to sama robisz.
                                To sie nazywa fair play.
    • japoeta1 Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 17:04
      nowe hasło syjamiści do syjonu
      a brukowiec do różowego salonu
    • andrzej.baszak Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 17:23
      MYŚLE ,ZE TEN CZŁOWIEK DLA KARIERY GOTÓW JEST ZROBIC O WIELE GORSZE RZECZY,
      JEST GOTÓW DO NAJGORSZYCH ŚWIŃSTW
    • oko21 [...] 14.03.06, 17:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • irini Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 17:26
      A co za różnica?
    • alga30 Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 17:28
      ale bzdura, moim zdanie jeśli kurski mialby w swoich korzeniach kogoś
      żydowskiego pochodzenia to jedyna kwestia z której akurat on powinien być
      dumny, co innego przedkowie zawstydzili by sie potomka
      ico toza durnowata partia ktora szerzy nienawiśc pod plaszczykiem kosciola -
      ręce opadają.
    • bartekz1 Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 17:34
      No tak, Gazeta i Newsweek dopasowują się poziomem do PiSu. To że PiS używa
      takiej a nie innej retoryki nie upoważnia Gazety czy Newsweeka, żeby robiły to
      samo - a robią...
      Choćby taka afera z Balcerowiczem - PiS chce go koniecznie postawić przed sądem,
      używając w tym celu wszelkich możliwych argumentów. Z kolei Gazeta chce go
      obronić, argumentując równie żałośnie jak PiS, tylko że w drugą stronę. Bo czy
      należy rozumieć, że Balcerowicz jest świętą krową i że mu wszystko wolno? Jest
      świetnym ekonomistą, ale to co zrobił z Cezarym Mechem to jednak przesada. A
      Gazeta nie stara się podać podstawy prawnej tylko od razu pisze o "zamachu na
      niezależność NBP". I jak tu z takimi gadać normalnie?
    • insular kurski!!!! buhahhahhahhahahahahha 14.03.06, 17:37
    • plaszcz i co z tego ? 14.03.06, 17:47
      a nawet jakby był żydem, to co z tego ? jak żyd to gorszy ? czyli kurski tlumaczy sie ze nie jest gorszy, i że jest lepszy :) jak widac dla niektorych ma to znaczenie. Jak to spiewal chyba kazik, nacjonalizm to jest choroba....
      • isa.stern Re: i co z tego ? 14.03.06, 18:45
        ale kwestia pochodzenia jest problemem dla Kurskiego, a nie GW, to chyba jasno
        wynika z tekstu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka