abstrakt2003 16.03.06, 20:49 Kaczyński czepił się Łuczywo.... To ja czepię się Dorna.... Jego ojciec w latach 50siątych był wykładowca MARKSIZMU i LENINIZMU na Politechnice Warszawskiej. ============================== Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abstrakt2003 Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:52 artsg napisał: > A dziadek Tuska był w wermachcie. ========= A Dorn jest Żydem Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:53 abstrakt2003 napisał: > artsg napisał: > > > A dziadek Tuska był w wermachcie. > ========= > A Dorn jest Żydem Niemozliwe. Glupi Zyd? Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:54 > Niemozliwe. > Glupi Zyd? :-)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:55 dr.szfajcner napisał: > abstrakt2003 napisał: > > > artsg napisał: > > > > > A dziadek Tuska był w wermachcie. > > ========= > > A Dorn jest Żydem > > Niemozliwe. > Glupi Zyd? =================== To też się czasem zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:57 dr.szfajcner napisał: > Niemozliwe. > Glupi Zyd? Faktycznie..ewenement...Odesłac go do Izraela na badania :D Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:55 > A Dorn jest Żydem > A ty antysemitą bo atakujesz żydowski rząd Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:56 artsg napisał: > > > A Dorn jest Żydem > > > A ty antysemitą bo atakujesz żydowski rząd ================= Jestem filosyjonistą dlatego atakuję żydowski rząd! Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:59 artsg napisał: > > > A Dorn jest Żydem > > > A ty antysemitą bo atakujesz żydowski rząd To w rządzie jest więcej Żydów??? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 W tym rządzie to sami Żydzi i pedały 16.03.06, 21:02 Tylko nie wiadomo kto jest kto oraz czy są "dwa w jednym"] PS Dorn napewno nie jest pedałem. Jedna forumowiczka przetestowała pana Dorna bardzo dokładnie paulina kaczanow vel marianna_rokita. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 21:19 mako75 napisał: > artsg napisał: > > > > > > A Dorn jest Żydem > > > > > A ty antysemitą bo atakujesz żydowski rząd > > To w rządzie jest więcej Żydów??? > > Tam są sami żydzi, cykliści, pedały, itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Dziadek Tuska strzelał do Armii Czerwonej? 16.03.06, 20:53 Zgroza :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:54 artsg napisał: > A dziadek Tuska był w wermachcie. ==================================== Gdybym miał wybierać pomiędzi dziadkiem wcielonym na siłę do wermachtu a ojcem funkcyjnym-komunistą w czasach najczarniejszego stalinizmu to wybrałbym wermacht! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:58 dziadkiem wcielonym na siłę do wermachtu Więzień obozu koncentracyjnego na siłę do wermachtu ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 21:00 O, to teraz przyznajecie ze dziadek Tuska był w obozie za polskosć? PS Uważasz, ze Anders był idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill No co ty? 16.03.06, 21:01 Na siłę? W obozach koncentracyjnych była pełna samowola. Zdanie więźnia liczyło się najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 21:03 artsg napisał: > Więzień obozu koncentracyjnego na siłę do wermachtu ? =============================== Hmmmm.... :)))))) No i sam siebie w kozi róg zapędziłeś! A zaco w takim razie dziadek w obozie wyladował? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 21:08 abstrakt2003 napisał: > artsg napisał: > > Więzień obozu koncentracyjnego na siłę do wermachtu ? > =============================== > Hmmmm.... :)))))) > No i sam siebie w kozi róg zapędziłeś! > A zaco w takim razie dziadek w obozie wyladował? > Więzień obozu koncentracyjnego na siłę do wermachtu ? Ale cie podpuściłem. To oczywiście wersja Tuska. Każdy wie kim on był. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 21:04 A były jakieś obozy koncentracyjne? "Oświęcim nie był obozem zagłady, lecz obozem pracy. Żydzi, Cyganie i inni byli tam niszczeni ciężką pracą, zresztą nie ciężką i nie zawsze byli niszczeni, bo są relacje, iż w obozie posiłki były trzy razy dziennie, a chorzy dostawali delikatną zupę, mleko i biały chleb, a Żydzi często pełnili ważne funkcje obozowe, np. kapo". prof. Ryszard Bender w programie w nocy z 13 na 14 stycznia 2000 r RM Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 21:06 jola_iza napisała: > A były jakieś obozy koncentracyjne? > "Oświęcim nie był obozem zagłady, lecz obozem pracy. Żydzi, Cyganie i inni byli > > tam niszczeni ciężką pracą, zresztą nie ciężką i nie zawsze byli niszczeni, bo > są relacje, iż w obozie posiłki były trzy razy dziennie, a chorzy dostawali > delikatną zupę, mleko i biały chleb, a Żydzi często pełnili ważne funkcje > obozowe, np. kapo". > prof. Ryszard Bender w programie w nocy z 13 na 14 stycznia 2000 r RM ======================================================= A niech to! To znaczy że w tym obozie dziadek Tuska też pracował na rzecz IIIRzeszy! No prawdziwy zdrajca z tego dziadka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:56 mnie bardziej interesuje sprzeczność głoszonej 'odnowy moralnej' z wchodzeniem w koalicję z samoobroną, której posłem jest łyżwiński - tajny i świadomy współpracownik sb. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Przecież PiS to formacja 16.03.06, 20:58 amoralna! Brak jakichkolwiek zasad! Skrajny relatywizm! Manipulacja, półprawdy i kłamstwo to fundamenty ich działania! Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 20:58 abstrakt2003 napisał: > Kaczyński czepił się Łuczywo.... > To ja czepię się Dorna.... A ja syna Nadiezdy Kurskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 21:00 a wie ktos cos o rodzinie jacka kurskiego czarna owca zawsze sie znajdzie w rodzinie trzeba poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Życiorysy PiS 16.03.06, 21:02 kurski, kurski... czy to ten, który ściągał gacie przed kolegami i pokazywał siusiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Życiorysy PiS 18.03.06, 23:06 deltalima napisał: > kurski, kurski... czy to ten, który ściągał gacie przed kolegami i pokazywał > siusiaka? ..ten ci, ten.! :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Rodzina Kurskiego podobno gdzieś ze wschodu 16.03.06, 21:04 pochodzi ale to tylko plotki (takie same jak to ze jest Żydem) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Rodzina Kurskiego podobno gdzieś ze wschodu 16.03.06, 21:08 kurski rzeczywiswcie nawet jest taka miejscowosc na ukrainie kursk to napewno jakiegos bolszewika sie w rodzinie znajdzie moze jakiegos bohatera zwiazku radzieckiego wtedy byłoby najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Rodzina Kurskiego podobno gdzieś ze wschodu 16.03.06, 21:08 abstrakt2003 napisał: > pochodzi ale to tylko plotki Plotka to potega, Kurski wykorzystuja ja caly czas. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Rodzina Kurskiego podobno gdzieś ze wschodu 16.03.06, 21:21 To na wschodzie napletki obcinaja? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Rodzina Kurskiego podobno gdzieś ze wschodu 16.03.06, 21:25 zydów tam duzo było zydzi czesto brali nazwiska od miast tak jak w polsce warszawski,poznanski,to czemu nie kurski Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm ojciec Kryżego stalinowskim zbrodniarzem :) 16.03.06, 21:19 ojciec 0... szefem PZPR w Krynicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.01 Dziadek kurdupli 16.03.06, 21:31 A dziadek kurduplowatych służył w carskiej armii, więc w nich jeszcze fermentuje i buzuje stara wiara w idee KPP (to z Rosji wówczas przywlekli KPP). To wyjaśnia dlaczego genetycznie przesiąknięte są KPP. A genetycznie ... są obrzydliwi. Nic dziwnego, że takie rzeczy wygadują. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Dziadek kurdupli 16.03.06, 21:34 to nie wlaczył z zaborcą tak jak piłsudski był oficerem czy tylko szeregowym z poboru? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Dziadek kurdupli 16.03.06, 21:41 Oficerem, młodszym oficerem. no to patriotyzm Kaczynskich budzi wątpliwosci ich obecna działalnosc osmiesza i kompromituje Polske czy jest to przypadkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re:a ja edgara 16.03.06, 21:27 "ojciec był nauczycielem mocno partyjnym,więc mieli dobry dostęp do książek" Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:a ja edgara... CUDNY jest!!! Chyba nie chcesz 16.03.06, 22:13 GO tylko dla siebie?! ;) jola_iza napisała: > "ojciec był nauczycielem mocno partyjnym,więc mieli dobry dostęp do książek" Odpowiedz Link Zgłoś