mason44 27.03.06, 09:08 ogladaliscie wczoraj linie specjalna jak kazal zrobic sobie zblizenie na swoje oczy , co tam zauwazyliscie bo ja obled w czystej postaci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wartburg4 Re: oczy kurskiego 27.03.06, 09:16 W życiu prywatnym, tak mi mówiono, Kurski jest wyjątkowo tchórzliwy. Facet całkowicie pozbawiony substancji. To dlatego te oczy tak mu skaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: oczy kurskiego pokazują nam kanalię ludzką 27.03.06, 10:28 w swej najbardziej odrażającej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: oczy kurskiego 27.03.06, 09:45 Zobaczylem gebe mysla nie skalana.W oczach zas arcykur..... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj A ja widziałem w nich przekręt z działką 27.03.06, 10:17 na mazurach kupioną uczciwie, bez przetargu za 5 % wartości Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: A ja widziałem w nich przekręt z działką 27.03.06, 11:08 W zimnym spojrzeniu tego cwaniaka byl jednoznaczny przekaz -mozecie mnie pocalowac w d...! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Bo i możecie 27.03.06, 11:19 basso.buffo napisała: > mozecie mnie pocalowac w d...! ---> Jedynym argumentem, że kłamie mają być jego oczy? Coś cienko z Wami. Zapomnieliście (chwilowo?) o jego rozporku. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Bo i możecie 27.03.06, 12:54 Ja zauważyłam nienawiść w oczkach Czajkowskiej i chęć zniszczenia pana Jacka. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Fakt.Z trudem się opanowała.A później:"Pani Basiu" 27.03.06, 12:57 melisa-bb napisała: > Ja zauważyłam nienawiść w oczkach Czajkowskiej i chęć zniszczenia pana Jacka. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Fakt.Z trudem się opanowała.A później:"Pani B 27.03.06, 13:06 Moglismy zobaczyc absolutny brak profesjonalizmu u Barbary Czajowskiej. nie potrafila ukryc emocji, osobistej niecheci - totalny brak profesjonalizmu. na koniec, mowiac o wypowiedziach niedoszlych zaproszonych gosci z PO, LPR i SLD, ktorzy oswiadaczali, ze ze wszytskimi moga rozmawiac, byle nie z J.Kurskim, mialam wrazenie, ze pani Czajkowaska wytknie jezyk i jak mala dzieczynka powie cos w stylu : le,le,lelee a ciebie nik nie lubi i zachichocze z wypiekami na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.pisiorek Trudno nawet profesjonaliście 28.03.06, 13:46 nie czuć obrzydzenia do kur(ew)skiego Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: A ja widziałem w nich przekręt z działką 28.03.06, 13:44 Dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
ubogacony_w_walce_o_wolnosc Pan Jacek to Bohater Walki o Wolność! Łapska precz 28.03.06, 14:01 Ten Wielki Człowiek oddał się cały Sprawie, a siepacze Układu chcą go zgładzić. Jego Oczy to zwierciadło prawości i mądrości! Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Nie zauważyłem.Miał czyste łagodne budzące 28.03.06, 14:52 Nie zauważyłem.Miał czyste łagodne budzące zufanie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś