Dodaj do ulubionych

który ja jestem

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 08:09
tylu mnie się narobiło na tym forum że ja już sam nie wiem który ja jestem.
pomóżcie mi bo mam rozdziesięcienie jazni.
Obserwuj wątek
    • stan.borys Re: który ja jestem 18.12.02, 08:23
      Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> tylu mnie się narobiło na tym forum że ja już sam nie wiem który ja jestem.
      > pomóżcie mi bo mam rozdziesięcienie jazni.
      Jeżeli jesteś złodziejem, masz skłonności homoseksualne, jesteś członkiem
      Młodzieży Wszechpolskiej (taka geyowska organizacja) głosisz fałsz przeciwko
      bliźniemu swemu, jesteś wiernym słuchaczem Radia Maryja i do tego skończonym
      debilem. oraz przenosisz się z Poznania do Warszawy - to jesteś TY !!!
      • Gość: Oszołom z RM Re: który ja jestem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 08:28
        troche mi pomogłeś teraz było mnie dziesięciu ale zostało jeszcze siedmiu.
        • Gość: cvzyzunia Re: który ja jestem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 09:27
          oszolku ciebie już dokladnie poj....pa
      • Gość: Prawdziwy Oszolom Re: który ja jestem IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 18.12.02, 09:44
        stan.borys napisał:

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
        >
        > > tylu mnie się narobiło na tym forum że ja już sam nie wiem który ja jestem
        > .
        > > pomóżcie mi bo mam rozdziesięcienie jazni.
        > Jeżeli jesteś złodziejem, masz skłonności homoseksualne, jesteś członkiem
        > Młodzieży Wszechpolskiej (taka geyowska organizacja) głosisz fałsz przeciwko
        > bliźniemu swemu, jesteś wiernym słuchaczem Radia Maryja i do tego skończonym
        > debilem. oraz przenosisz się z Poznania do Warszawy - to jesteś TY !!!

To ci podszywacze pasuja do tego profilu.
        • Gość: czyzunia Re: który ja jestem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 14:43
          a cholera cie wie czy rty jesteś prawdziwy.pa
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: który ja jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 16:36
        stan.borys napisał:

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
        >
        > > tylu mnie się narobiło na tym forum że ja już sam nie wiem który ja jestem
        > .
        > > pomóżcie mi bo mam rozdziesięcienie jazni.
        > Jeżeli jesteś złodziejem, masz skłonności homoseksualne, jesteś członkiem
        > Młodzieży Wszechpolskiej (taka geyowska organizacja) głosisz fałsz przeciwko
        > bliźniemu swemu, jesteś wiernym słuchaczem Radia Maryja i do tego skończonym
        > debilem. oraz przenosisz się z Poznania do Warszawy - to jesteś TY !!!

-nire jestem członkiem MW , MW nie jest geyowską organizacją nie głoszę fałszu
        i nie przenoszę sie (jak na razie ) do Warszawy RM słucham ale nie non stop a
        na tym forum jest masa debili wiekszych ode mnie więc ta charakterystyka do
        mnie nie pasuje i jeszcze jedno Oszołom nie nadaje z poleczek
        • Gość: Pr.Oszołom z RM. Re: który ja jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 16:44
          Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a):

> stan.borys napisał:
          >
          > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
          > >
          > > > tylu mnie się narobiło na tym forum że ja już sam nie wiem który ja j
          > estem
          > > .
          > > > pomóżcie mi bo mam rozdziesięcienie jazni.
          > > Jeżeli jesteś złodziejem, masz skłonności homoseksualne, jesteś członkiem
          > > Młodzieży Wszechpolskiej (taka geyowska organizacja) głosisz fałsz przeciw
          > ko
          > > bliźniemu swemu, jesteś wiernym słuchaczem Radia Maryja i do tego skończon
          > ym
          > > debilem. oraz przenosisz się z Poznania do Warszawy - to jesteś TY !!!
          >
          > -nire jestem członkiem MW , MW nie jest geyowską organizacją nie głoszę
          fałszu
          > i nie przenoszę sie (jak na razie ) do Warszawy RM słucham ale nie non stop
          a
          > na tym forum jest masa debili wiekszych ode mnie więc ta charakterystyka do
          > mnie nie pasuje i jeszcze jedno Oszołom nie nadaje z poleczek
          Przepraszam. Pomyliłem się - Młodzież Wszechpolska jest organizacją geyowską,
          czego ja sam jestem najlepszym przykładem.
          Czasami nadaję z poleczki. No i chuj z Wami.
          • Gość: czyzunia Re: który ja jestem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 16:48
            ten ostatni najbardziej mi pasuje na prawdziwego.pa
            • Gość: Oszołom z RM Re: który ja jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 21:22
              Gość portalu: czyzunia napisał(a):

> ten ostatni najbardziej mi pasuje na prawdziwego.pa

- no i dałeś się nabrać uzurpatorowi..wiedz że z jednego adresu może pisać
              wiele osóbi do tego samego adresu może być podłączonych wiele komputerów..po
              nowym roku skończą się tego rusofilskiego uzurpatora...
              • Gość: czyzunia Re: który ja jestem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 21:26
                no nic, zgadujędalej.pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka