Gość: Oszołom z RM IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 08:09 tylu mnie się narobiło na tym forum że ja już sam nie wiem który ja jestem. pomóżcie mi bo mam rozdziesięcienie jazni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stan.borys Re: który ja jestem 18.12.02, 08:23 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > tylu mnie się narobiło na tym forum że ja już sam nie wiem który ja jestem. > pomóżcie mi bo mam rozdziesięcienie jazni. Jeżeli jesteś złodziejem, masz skłonności homoseksualne, jesteś członkiem Młodzieży Wszechpolskiej (taka geyowska organizacja) głosisz fałsz przeciwko bliźniemu swemu, jesteś wiernym słuchaczem Radia Maryja i do tego skończonym debilem. oraz przenosisz się z Poznania do Warszawy - to jesteś TY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: który ja jestem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 08:28 troche mi pomogłeś teraz było mnie dziesięciu ale zostało jeszcze siedmiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvzyzunia Re: który ja jestem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 09:27 oszolku ciebie już dokladnie poj....pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Oszolom Re: który ja jestem IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 18.12.02, 09:44 stan.borys napisał: > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > tylu mnie się narobiło na tym forum że ja już sam nie wiem który ja jestem > . > > pomóżcie mi bo mam rozdziesięcienie jazni. > Jeżeli jesteś złodziejem, masz skłonności homoseksualne, jesteś członkiem > Młodzieży Wszechpolskiej (taka geyowska organizacja) głosisz fałsz przeciwko > bliźniemu swemu, jesteś wiernym słuchaczem Radia Maryja i do tego skończonym > debilem. oraz przenosisz się z Poznania do Warszawy - to jesteś TY !!! To ci podszywacze pasuja do tego profilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: który ja jestem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 14:43 a cholera cie wie czy rty jesteś prawdziwy.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr.Oszołom z RM Re: który ja jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 16:36 stan.borys napisał: > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > tylu mnie się narobiło na tym forum że ja już sam nie wiem który ja jestem > . > > pomóżcie mi bo mam rozdziesięcienie jazni. > Jeżeli jesteś złodziejem, masz skłonności homoseksualne, jesteś członkiem > Młodzieży Wszechpolskiej (taka geyowska organizacja) głosisz fałsz przeciwko > bliźniemu swemu, jesteś wiernym słuchaczem Radia Maryja i do tego skończonym > debilem. oraz przenosisz się z Poznania do Warszawy - to jesteś TY !!! -nire jestem członkiem MW , MW nie jest geyowską organizacją nie głoszę fałszu i nie przenoszę sie (jak na razie ) do Warszawy RM słucham ale nie non stop a na tym forum jest masa debili wiekszych ode mnie więc ta charakterystyka do mnie nie pasuje i jeszcze jedno Oszołom nie nadaje z poleczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr.Oszołom z RM. Re: który ja jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 16:44 Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a): > stan.borys napisał: > > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > > > tylu mnie się narobiło na tym forum że ja już sam nie wiem który ja j > estem > > . > > > pomóżcie mi bo mam rozdziesięcienie jazni. > > Jeżeli jesteś złodziejem, masz skłonności homoseksualne, jesteś członkiem > > Młodzieży Wszechpolskiej (taka geyowska organizacja) głosisz fałsz przeciw > ko > > bliźniemu swemu, jesteś wiernym słuchaczem Radia Maryja i do tego skończon > ym > > debilem. oraz przenosisz się z Poznania do Warszawy - to jesteś TY !!! > > -nire jestem członkiem MW , MW nie jest geyowską organizacją nie głoszę fałszu > i nie przenoszę sie (jak na razie ) do Warszawy RM słucham ale nie non stop a > na tym forum jest masa debili wiekszych ode mnie więc ta charakterystyka do > mnie nie pasuje i jeszcze jedno Oszołom nie nadaje z poleczek Przepraszam. Pomyliłem się - Młodzież Wszechpolska jest organizacją geyowską, czego ja sam jestem najlepszym przykładem. Czasami nadaję z poleczki. No i chuj z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: który ja jestem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 16:48 ten ostatni najbardziej mi pasuje na prawdziwego.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: który ja jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 21:22 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > ten ostatni najbardziej mi pasuje na prawdziwego.pa - no i dałeś się nabrać uzurpatorowi..wiedz że z jednego adresu może pisać wiele osóbi do tego samego adresu może być podłączonych wiele komputerów..po nowym roku skończą się tego rusofilskiego uzurpatora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: który ja jestem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 21:26 no nic, zgadujędalej.pa Odpowiedz Link Zgłoś