magda.gryniewicz 23.04.06, 23:39 nie wiedziałam, że gosiewski chorował na coś w dzieciństwie i stąd jego wygląd - wy wiedzieliście? oj, trzeba odrobić zadanie domowe i poczytac następne życiorysy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave_duce Re: ejże no.... Czy to Edgara uprawnia do mówienia 23.04.06, 23:44 wszystkich bzdur, które mu ślina na język przyniesie, z "proszę PaniĄ" włącznie? ;) magda.gryniewicz napisała: > nie wiedziałam, że gosiewski chorował na coś w dzieciństwie i stąd jego > wygląd - wy wiedzieliście? > oj, trzeba odrobić zadanie domowe i poczytac następne życiorysy... Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: ejże no.... 23.04.06, 23:51 To się nazywa: zespół Downa. Jest nieuleczalne, jak widać... Odpowiedz Link Zgłoś
magda.gryniewicz Re: ejże no.... 24.04.06, 00:00 rzecz w tym,że napisałam taki komentarz w związku z jego wyglądem ze az mi go skasowali...potem przeczytalam ze to w wyniku choroby - to co plecie mi nie pasuje ale z tym wyglądem i ze to z chorobą związane jest...użyłam se na chłopinie a nieświadomie Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: ejże no.... 24.04.06, 00:05 magda.gryniewicz napisała: > rzecz w tym,że napisałam taki komentarz w związku z jego wyglądem ze az mi go > skasowali...potem przeczytalam ze to w wyniku choroby - to co plecie mi nie > pasuje ale z tym wyglądem i ze to z chorobą związane jest...użyłam se na > chłopinie a nieświadomie Ejże... no... Głowa do góry!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś