pokurczony 28.04.06, 00:10 Tylko smieci podążają z wiatrem historii. A ja ide w ślady mistrza Urbana, on ostatnim czlonkiem PZPR, a ja SLD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Zapisałem się do SLD 28.04.06, 00:13 aj zapisałem sie to stworzonej przez siebie parti Stronictwo Walki zPISEM i Ich Sojusznikami Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Zapisałem się do SLD 28.04.06, 00:16 pokurczony napisał: > Tylko smieci podążają z wiatrem historii. A ja ide w ślady mistrza Urbana, on > ostatnim czlonkiem PZPR, a ja SLD. I komu latasz po piwo? Ja juz zapomnialam , jak oni sie nazywaja...Jak sie nazywa taki czarny , co lubi wypic , co w komisji Rywina nic nie wiedzial i nic nie pamietal? Odpowiedz Link Zgłoś
pokurczony Re: Zapisałem się do SLD 28.04.06, 00:27 > I komu latasz po piwo? Ja juz zapomnialam , jak oni sie nazywaja...Jak sie > nazywa taki czarny , co lubi wypic , co w komisji Rywina nic nie wiedzial i nic > > nie pamietal? to jędruś lata koło mnie, dbają i chuchają na mnie( a chuch u towarzyszy trzeżwy!), takich jak ja niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3000 Re: Zapisałem się do SLD 28.04.06, 00:27 ja też sie zapisałem. moze jakis kontrakt, przetarg uda mi sie ustawic Odpowiedz Link Zgłoś